Hvordan kan vi skape en HTML-signatur i Gmail postkonto - video tutorial

Hei venner, i denne opplæringen jeg er glad i dag for å presentere en tutorial på hvordan å lage en signatur HTML e-post i Gmail-konto.
Alle som benytter enten en tjeneste eller en annen post, og vi har vel alle fått alle typer e-poster som mot slutten av sitt varsel vakre ord, protokoll eller Forumule høflighet ledsaget av bilder, logoer bedrifter fra å motta e-post CPC eller kontaktinformasjon for deres skrevet veldig pent i forskjellige farger. Vel disse logoene til selskapene plassert i kjelleren på en post signaturer er vanligvis hva som kan gjøres i HTML eller ren tekst. Jeg tutorial i dag valgte jeg å snakke om den fantastiske servicen på mail og ikke bare fra Google. Jeg har alltid vært en tilhenger av å bruke webmail området i stedet for stasjonære e-postklienter, og hvis du bruker mer enn én gang webmail, men likevel vil ha sterk funksjonaliteten til en desktop e-postklient, så denne opplæringen er adressert. Hva du trenger oss til å gjøre for å få en signatur for vår konto, og du kan lage en selv, er det ganske enkelt. Du trenger bare å koble til vår e-postkontoen, og deretter gå til Innstillinger og øverst til høyre på siden for å få tilgang til så Labs kategorien Innstillinger. Når her kryss av for Enable 2 "add-ons" som: Sette inn bilder og forhåndsdefinerte svar. Etter at vi sjekket Aktiver gå boksen nederst, og vi klikker på Lagre endringer.
Etter fullført disse trinnene kan gå på jobb og lage automatiske responser, signaturer eller enkle html. Hvis du fortsatt ikke forstår nøyaktig hva det er og hvordan det fungerer, kan du se denne videoen opplæringen sammen.
Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Hent Flash Player å se wordtube Media Player.

Relaterte Guider

Om Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Bulgac Hun sa:

  Mia likte opplæringen, men andre e-postkontoer hvordan du gjør det?

 2. Alex Hun sa:

  Alas takke Adriane ingen anelse om hva hardt nai hjalp: D. Siden jeg var på utkikk etter noe ... Takk igjen!

 3. Mircea Hun sa:

  Adriane veldig fin tutorial !!!

 4. Jeg så opplæringen. Bravo! Er Cool.
  Ja, men jeg prøvde å sette som et banner på Yahoo bilde dessverre ikke sette dc? Gmail støtter ikke?

 5. Pai liten bakke bilder? Hvordan legger jeg til et banner 400 40 ×? rektangulære for eksempel?
  Og spørsmålet mitt er. Hvis du legger til et banner på gmail konto som har noen e-post eller yahoo msn kan se min banner?

  • Hvordan legger jeg til et banner 400 40 ×? rektangulære for eksempel?
   Og spørsmålet mitt er. Hvis du legger til et banner på gmail konto som har noen e-post eller yahoo msn kan se min banner?

  • Adrian Hun sa:

   Pai liten bakke bilder? Hvordan legger jeg til et banner 400 40 ×? rektangulære for eksempel?
   Og spørsmålet mitt er. Hvis du legger til et banner på gmail konto som har noen e-post eller yahoo msn kan se min banner?

   Friend, og du? Jeg ser det hele tiden du sprade rundt. Jeg sa klart i opplæringen, har glemt å ham til slutt. Du kan laste opp et bilde, hvor stor den er, jeg valgte Små BILDENE FOR DEMONSTRASJON 2, CAT ØNSKER DEG EN KYLLING MUSCHIU TAU. Gud bror? TRE falle vanskelig hver gang å gjenta det jeg sa en gang opplæringen BARE FORDI DU er jævla lat til å se en TUTORIAL topp til tå PRESENTASJON OG LES tekst over opplæringen ???

   • Ikke din venn.
    Jeg har ikke spankulere. Hvis du er så tøff, hvorfor ikke lage programvare; sider.
    Farvel!
    Kan du forklare bedre opplæring og Adrian, gi deg selv mer enn overfladisk interesse.

   • cornerro Hun sa:

    Sir Adrian,
    Jeg kunne aldri følger gjennom videotutorialul matale fordi det er presentert i en stil kjedelig og analfabeter. som skriftlig.
    helse skala!

    Adrian: Friend, og du? Jeg ser det hele tiden du sprade rundt. Jeg sa klart i opplæringen, har glemt å ham til slutt. Du kan laste opp et bilde, hvor stor den er, jeg valgte Små BILDENE FOR DEMONSTRASJON 2, CAT ØNSKER DEG EN KYLLING MUSCHIU TAU. Gud bror? TRE falle vanskelig hver gang å gjenta det jeg sa en gang opplæringen BARE FORDI DU er jævla lat til å se en TUTORIAL topp til tå PRESENTASJON OG LES tekst over opplæringen ???

 6. xxcrazyn3sxx Hun sa:

  Jeg kan ikke 9 en tutorial for å FL STUDIO

 7. xxcrazyn3sxx Hun sa:

  Du kan ikke 9 en tutorial for å FL STUDIO?

  • Kanskje i fremtiden for å nærme seg dette programmet, har vi ingenting planlagt for nå, er det andre tutorials på listen og listen er lang.
   Vi har også et program som jeg følge for å gjøre disse opplæring, må vi lære, og vi i vår tur, for å studere, til å sikkerhetsprogrammer på alle sider.
   En myk som FL Studio og Sony Vegas er komplekse programmer, hvis vi gjør noe som dette vil være en tutorial består av flere deler.

 8. Gratulerer Adrian, fin tutorial, har jeg stemte opplæringen 5 stjerner, vil jeg gjøre min signatur for Gmail-kontoen din, inntil nylig Gmail ikke tillater det, nå kan du, det gikk, jeg forstår ikke hvorfor det bruker verden Yahoo Messenger ...
  Hvem leser denne anmeldelsen glede meg svare på dette spørsmålet:
  Hvorfor er det fremdeles bruker Yahoo Messenger?
  Igjen, gratulerer nyttig tutorial, ikke som tidligere tutorials hjalp ikke ....

  • Francisc Hun sa:

   Hvorfor er det fremdeles bruker Yahoo Messenger?
   - Taking flokk
   - Mangel på informasjon
   - Convenience
   - Fra likegyldighet
   - Latskap å teste noe nytt (kanskje enda tryggere og bedre)

  • Iulian Hun sa:

   Hei,
   Jeg tror det brukes primært (mer) yahoo meesenger for øyeblikket ikke tilgjengelig på gmail chat bare mellom brukere av Gmail. Jeg trenger en selv, men vi har ikke noen diskusjon / chat med brukerne av Yahoo gjennom gmail-konto, som er ganske urovekkende (etter min mening).

   En god kveld,
   Iulian

   • Adrian Hun sa:

    Ja sant, men han ønsket å ha et selskap eller person å være viktig og gi noen e-postadressen og all kontakt når en yahoo-konto !! Ikke pust alvoret i hva du gir din adresse med @yahoo i "hale" No gmail-konto for ikke tolereres hvis du later til å være viktig person eller representerer enhver bedrift. Hvis du ønsker å være en stor mann og inspirere tillit og pålitelighet, og noen til å ta deg på alvor spiller du en e-post på ditt eget domene som: "ionut@firmata.ro"

 9. Francisc Hun sa:

  God opplæringen. Bravo. Gratulerer Adriane.

 10. NeoGeoVal Hun sa:

  Videotutorialul veldig bra!
  Det ville elske en tutorial om filtre i Gmail.

 11. sailorriver Hun sa:

  God tutorial, så se livslang læring ... men vi tutorials på Gmail.

 12. God jobb! Veldig folositor.Faci og økonomi timp.Felicitari!

 13. xxcrazyn3sxx Hun sa:

  ================================================== ===================
  fordi våre romerne ble vant til det, og er sterkt befolket.
  Jeg fol skype men mest fol yahoo messenger.

 14. anonym Hun sa:

  Se hvem som ikke vet å snakke rumensk og mer å si i chatten visste ikke å snakke rumensk :)) først og deretter jeg ser på deg Altu dag !!!

 15. Iulian Hun sa:

  Hei,
  Gratulerer, utmerket og denne opplæringen (i hvert fall for meg), vil jeg spørre om du kan legge noe lignende, og utsiktene for kontoret!

  Takk på forhånd,
  Iulian

 16. daniel ro Hun sa:

  Det var super vanskelig å være sunn og mye lykke ...... ..

 17. Mihaela Hun sa:

  Takk for denne opplæringen kom til å fikse i dag har jeg lært noe i dag bruker signaturer .Pina som var generelle innstillinger, men vet ikke hvorfor jeg ikke kan endre noe der, så jeg liker det. Jeg synes det er nyttig til nettstedet ditt, igjen
  Takk!

 18. adrian Ciuca Hun sa:

  Tusen takk !!! Du har vært nyttig. God jobb !!!

 19. Nicu Hun sa:

  Meget god tutorial super, takk

 20. Pharmd915 Hun sa:

  Hello! degedka degedka interessant område! Jeg liker det! Veldig, veldig bra degedka!

 21. Gratulerer tutorial!
  Mange takk for meg at det var mer enn nyttig. Jeg skal gjøre en bankoverføring 50euro fordi så jeg ba om et webdesign firma for denne signaturen HTML.

 22. velkommen
  Jeg satte et bilde av signaturen, jeg fulgte den opplæringen, men faller jeg lå Legg et bilde, vises vinduet bare URL, har jeg hva du har i vinduet, har jeg min datamaskin, og jeg sette et bilde av mine dokumenter i PC .
  Hvorfor har bare muligheten til å velge URL?
  takk

 23. velkommen
  Jeg bruker en mail Romarg, hvordan kan jeg be dem om å post-logoen?

 24. Adrian N Hun sa:

  En oppdatering av denne opplæringen ville være gunstig, og ønsket at det som ble presentert her er utdatert og ikke lenger kan oppnås.
  Tusen takk!

andre referanser

utsiktspunkt

*

ArabiskbulgarianForenklet kinesisk)Kinesisk (tradisjonell)kroa~~POS=TRUNCCzechdanishDutchNorskestonianfinskfransktyskgreskhebraiskHindiungarskindonesiskitalienskjapanskkoreansklatvisklitauiskmalaynorskpolskportugisiskrumenskrussiskserbianslovakslovenianspanskSwedishthaityrkiskukrainskvietnamesisk