1 GB ledig plass og iLink felt, sette ftp, e-postklient, WordPress - Video Tutorial

Hei venner, i denne videoen veiledningen vil vise deg hvordan du skal håndtere gratis hosting pakken hentet fra iLink, er dette en andre opplæringen, har vi oppnådd takket være dine forespørsler, mange av dere har gjort ditt regnskap Grace ilive.ro men av en eller annen grunn ikke har vært i stand til å gi slipp på jobben.
For de som ikke har sett den første opplæringen "1 GB Hosting, domenenavn, e-post, alt gratis og i én konto" Jeg anbefaler å gjøre det før du starter denne opplæringen, slik at vi spare "energi" i kommentarfeltet.
For å gjøre forbindelsen mellom vår datamaskin og FTP server iLive.ro vi valgte WinSCP klient, ellers beste plattformen FTP-klient for Windows (etter min mening), jeg brukte e-postklient Mozilla Thunderbird, før "spille" opplæringen, vil disse to programvare laste ned og installere dem.
Det ultimate målet i denne opplæringen er å installere WordPress hyllet for de som ikke har hørt om crowdsourcing, eller ønsker å lære mer om dette fantastiske produktet, og jeg inviterer deg til å se dette detaljert tutorial om wordpress-plattformen
Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 500 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!

Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. je_bogdan sa han

  VAKKER

  • je_bogdan sa han

   je_bogdan:
   VAKKER

   Cristi Jeg vil spørre deg om du vet hvorfor 7 NU_MI FINN I WINDOWS PROBLEM MED EO MICROFONU Windows® OR PC_UL?

   • AdrianGudus sa han

    je_bogdanCRISTAL Jeg vil spørre deg om du vet hvorfor 7 NU_MI FINN I WINDOWS PROBLEM MED EO MICROFONU Windows® OR PC_UL?

    Hva betyr "ikke fant min mikrofon" ???
    Før du stiller et spørsmål, gi detaljer med hensyn til hva du har forsøkt å gjøre for å fikse problemet ...
    Er du sikker på at du har installert den nyeste driveren (den nyeste / nyeste) til lydkortet? er du sikker på at lyden driveren for modellen er nøyaktig den lyden placa.chip?
    Der du sette mikrofonen i enheten? foran eller bak huset?

 2. crystache2001 sa han

  Hei, et spørsmål som ikke er relatert til subiect.A deg fordi jeg byttet spiller
  Jeg kan ikke se alle fangster gjort av deg og illustrerer:

  "Http://screensnapr.com/v/MGdVtv.jpg"
  Her er en screnshot med spilleren normalt på siden din

  Og her "

  "Http://screensnapr.com/v/qcH3BE.jpg"

  Det er det jeg ser i din fullscren.Sper å forstå noen av disse bildene.

  Svar på annen måte enn bare bra.

  • crystache2001:
   Hei, et spørsmål som ikke er relatert til subiect.A deg fordi jeg byttet spiller
   Jeg kan ikke se alle fangster gjort av deg og illustrerer:

   "Http://screensnapr.com/v/MGdVtv.jpg"
   Her er en screnshot med spilleren normalt på siden din

   Og her "

   "Http://screensnapr.com/v/qcH3BE.jpg"

   Det er det jeg ser i din fullscren.Sper å forstå noen av disse bildene.

   Svar på annen måte enn bare bra.

   Tøm buffer og alt komme tilbake til det normale.

 3. AdrianGudus sa han

  crystache2001:

  Det er ingen problem med spilleren ... til slutt tømmer cache browserlui når du er i tvil. Merk at hvis du vil tømme bufferen, før du gjør det, sørg for at du ikke åpne noen nettside videotutorial.ro i en kategori.
  Feilen er bare Kristus, ikke integrert ordentlig i fangstvinduet og ga "illusjon" ufullstendig ...

  • AdrianGudus: Det er ingen problem med spilleren ... til slutt tømmer cache browserlui når du er i tvil. Merk at hvis du vil tømme bufferen, før du gjør det, sørg for at du ikke åpne noen nettside videotutorial.ro i en kategori.
   Cristi eneste feilen ikke er integrert riktig i windows fangst og ga den "illusjonen" ufullstendig ...

   Det er ikke min feil, feil av flash som løpe løpsk fra tid til annen, tømmer cache og alt vil gå tilbake til det normale.
   Ikke glem å blinke cache, og som skal tømmes.

 4. bogdanm sa han

  Hei .en du kan for å gjøre en tutorial og Joomla
  takk

  • AdrianGudus sa han

   bogdanm:
   Hei .en du kan for å gjøre en tutorial og Joomla
   takk

   Joomla du skrev i søkefeltet øverst til høyre i svart ramme, gjorde du skriver, og du har funnet?

  • bogdanm:
   Hei .en du kan for å gjøre en tutorial og Joomla
   takk

   Maaaan vi nesten 600 tutorials, vet vi ikke dem før du trenger å gjøre en tutorial på nettstedet ønsker å se om noe vi ikke allerede på dette emnet.
   Bruk gjort av nettstedet søkemotor, vil du bli overrasket over hvor mange du kan finne.
   Vi jobbet for å gjøre dem, og du gjør en innsats for å søke etter dem, tror jeg noen bør bo for å tjene deg med linker.
   Og vi i vår tur, for å finne dem ved hjelp av søkemotor eller drop-down kategorier.

 5. Meget god tutorial. Jeg vil gjerne continuii dette emnet, for å vise oss ting temaer og sånt ... Mltumesc mult1

  • BGD:
   Meget god tutorial. Jeg vil gjerne continuii dette emnet, for å vise oss ting temaer og sånt ... Mltumesc mult1

   Og jeg liker, dessverre ikke alle er av samme oppfatning, ikke for mange er interessert i å lage en nettside / blogg eller administrere en server.

 6. Robert sa han

  Jeg gjorde en feil innstilling, og jeg ønsker ikke å gå og tilbakestille det, men vet ikke hvordan du sletter databasen kan hjelpe meg?

  • Robert:
   Jeg gjorde en feil innstilling, og jeg ønsker ikke å gå og tilbakestille det, men vet ikke hvordan du sletter databasen kan hjelpe meg?

   Velg alle og Dorp gardinmenyen under deg "Drop", og bekreft og klar, ødela du nettstedet.

 7. Valentin sa han

  Hei Jeg har et spørsmål som ikke har noen forbindelse med opplæringen presentert i dag. Mitt spørsmål er i hvilken format spare fangst laget med cantasia fordi jeg lagret ulike beslag i alle formater du har camtasia og de er uklare fangst gjort uten noen endring sett bedre, men når jeg lagrer for eksempel i HD er ikke sett godt. Vennligst hjelp meg hvis du kan.
  Takk suteti beste.

  • Valentin:
   Hei Jeg har et spørsmål som ikke har noen forbindelse med opplæringen presentert i dag. Mitt spørsmål er i hvilken format spare fangst laget med cantasia fordi jeg lagret ulike beslag i alle formater du har camtasia og de er uklare fangst gjort uten noen endring sett bedre, men når jeg lagrer for eksempel i HD er ikke sett godt. Vennligst hjelp meg hvis du kan.
   Takk suteti beste.

   Jeg skal lage en tutorial Camtsia snart og jeg vil forklare hvordan ting er der, det er ikke vanskelig å bruke, du må bare være litt forsiktig og være tålmodig. Sannheten er at det er mange innstillinger, spesielt i 7 men det er så vanskelig.

   • Valentin sa han

    Cristi-admin: Jeg skal lage en tutorial Camtsia snart og jeg vil forklare hvordan ting er der, er det ikke vanskelig å bruke, du må bare være litt forsiktig og være tålmodig. Sannheten er at det er mange innstillinger, spesielt i 7 men det er så vanskelig.

    takk

   • stefan sa han

    Cristi-admin: Jeg skal lage en tutorial Camtsia snart og jeg vil forklare hvordan ting er der, er det ikke vanskelig å bruke, du må bare være litt forsiktig og være tålmodig. Sannheten er at det er mange innstillinger, spesielt i 7 men det er så vanskelig.

    Og meg jeg bryr meg om Camtasia tutorial

 8. Cristi Bravo, gode hester som trakk SHARE godt :))

 9. lucyana sa han

  Jeg vet ikke hva er, men jeg kan ikke åpne området "http: // nettside meu.ilive.ro/" eller til FTP ..la først gikk, men nå virker ikke .... hvorfor?

 10. Og jeg har det samme problemet med iLive ... Først gikk, men nå kan jeg ikke jeg tilgang til "http: // nettside meu.ilive.ro/" og eventuelle FTP site!

 11. Hei Cristi,

  Jeg har et problem med nettstedet, registrerte jeg at jeg gjorde vinne ftp konto UPDATE akkurat som jeg har vist bare gjør ingenting vises på siden som du for eksempel konfigurasjon å starte og å etc.eu scenen som jeg var, så jeg bare gå på nettstedet "http://zonepci.ilive.ro/" og ... det helt blank side jeg har ingen klager eller noe enn å skrive noe sånt (Index of /

  ENDRET ETTERNAVN størrelse Beskrivelse

  UNDER SKRIV parametere ledere og noen hvit substans alt annet, forventer jeg meg for å hjelpe meg, og du rog.Multumesc om hjelp.

 12. Bogdan sa han

  Jeg installerte WordPress salut..dupa lam ftp fjernet fra greseala..acuma du vil installere det forteller meg er Dja og reetablering mopp installert base date..cum bidra til å gjøre asta..multumesc

  • Bogdan:
   Jeg installerte WordPress salut..dupa lam ftp fjernet fra greseala..acuma du vil installere det forteller meg er Dja og reetablering mopp installert base date..cum bidra til å gjøre asta..multumesc

   Les kommentarene ovenfor.

 13. Robert sa han

  Nå med din hjelp går jeg nesten alt veldig bra, og takk, men jeg har ett problem, og at for eksempel når du skriver en artikkel og gi tittelen sier "
  Finner ikke

  Dessverre, den forespurte siden ble ikke funnet. Prøv et søk. "
  og jeg vet ikke hva de vil, og jeg festet linken og ikke alle artikkelen åpnes.

 14. SideBySide sa han

  "Www.0adz.com" har 5Gb gratis uten annonser + range som NUMESITE.0adz.com
  Det ville være fint å gjøre, og du Cristi en tutorial om det.

 15. AdrianGudus sa han

  Ett hundre tusen sjeler ble plaget

 16. Marcel sa han

  Hei, hvorfor går ikke å laste opp bilder via WordPress administrasjonspanel. Ellers er alt ok!

 17. Robert sa han

  Riktig Feil tittel uttrykk, gratis underdomene, ikke kunst, stor forskjell

 18. Romeo D sa han

  Kjære Cristi,

  Vennligst mye å fortsette denne serien av tutorials.
  Jeg har noen spørsmål: kan ikke laste opp multimedia Fiser (ikke over 10 MB) gir meg en feil wordpress.
  Jeg ønsker også å spørre om det er mulig å bruke AdSense på nettsidene deres så jeg wordpress plugin om adsense. ()

 19. Alexandru Ionut sa han

  Jeg kunne Hosta og en counter strike server plass på en av 1gb ??

 20. Cristi og jeg forventer et svar på mitt spørsmål til oss, takk

 21. Når jeg ønsker å sende e-post som ser ut til meg
  Sending av melding mislyktes.
  Meldingen sendes Kunne ikke være fordi tilkobling til SMTP-server mislyktes mail.ilive.ro. Serveren typen som er angitt utilgjengelig eller avslår SMTP-tilkoblinger. Kontroller serverinnstillingene SMTP Det er riktig og prøv igjen, eller kontakt systemansvarlig.
  Jeg vet ikke hvorfor?

  • AdrianGudus sa han

   cata:
   Når jeg ønsker å sende e-post som ser ut til meg
   Sending av melding mislyktes.
   Meldingen sendes Kunne ikke være fordi tilkobling til SMTP-server mislyktes mail.ilive.ro. Serveren typen som er angitt utilgjengelig eller avslår SMTP-tilkoblinger. Kontroller serverinnstillingene SMTP Det er riktig og prøv igjen, eller kontakt systemansvarlig.
   Jeg vet ikke hvorfor?

   Se på opplæringen uten å kjøre hode-hale, forklarte hvorfor og hvordan ... det ble vist i opplæringen hvordan du konfigurerer e-postklienten er feil SMTP-server. Se på opplæringen og gjøre som det forsiktig og ikke kjøre.

 22. Liviu Cretu sa han

  Hei Cristi
  Stor tutorial!
  Jeg har en selvmotsigelse: WinSCP Portable tilfredsstiller ikke meg i det hele tatt.
  Kan ikke overføre filer fra WordPresss ham. Tatt en etter en, filene i underkataloger er ikke kopier alle ftp site
  Det er mitt inntrykk at programmet er en konfigurasjonsfeil, tror jeg ikke finne en. Noen forslag?

  • AdrianGudus sa han

   Liviu Cretu:
   Hei Cristi
   Stor tutorial!
   Jeg har en selvmotsigelse: WinSCP Portable tilfredsstiller ikke meg i det hele tatt.
   Kan ikke overføre filer fra WordPresss ham. Tatt en etter en, filene i underkataloger er ikke kopier alle ftp site
   Det er mitt inntrykk at programmet er en konfigurasjonsfeil, tror jeg ikke finne en. Noen forslag?

   Prøv FileZilla annen FTP-klient, som vi allerede ser tutorial om det. Du kan finne søkeboksen øverst til høyre på den svarte kanten.

 23. summer19 sa han

  sal. Cristi ga til databasen der det står endring av passord og ga passordet generasjon. og nam Salvato. Og kan ikke få tilgang til databasen. hva kan jeg gjøre?

 24. Tezeyss sa han

  Bravo for alt jeg vet ikke engang noen ting forene

 25. Liviu Cretu sa han

  Hallo
  Utmerket tutorial: mura-n munnen. Etter andre forsøk installerte jeg WP på iLive.
  Du har helt rett: det er perfekt WinSCP for Windows. Jeg prøvde FireFTP i Mozilla og utprøving av Total Commander. Ser ut som Norton Commander, men er mer utviklet.
  Takk for hver tutorial, leste med glede, selv om de er overskredet den alderen.

 26. alex08 sa han

  1. Veldig fin tutorial
  2. Dessverre, nei jeg ikke gå enten for å laste opp filer mulimedia og lavere 1 mb.
  3. Dessverre vet jeg ikke hvorfor når du går til widgets utseende forteller meg å flytte paneler skyte dem dra og slipp, men blir blokkert og kan ikke skyte dem eller hvordan, og jeg kan ikke legge til widgets.
  Jeg prøvde n ganger hele denne saken og ikke gå. Hvis du har en løsning for dem fortelle meg at jeg ikke klarer å gi ham hodet i disse sakene
  Og en annen ting jeg har sett andre tutorials på wordpress, og jeg fant løsningen

  • Romeo D sa han

   alex08:
   1. Veldig fin tutorial
   2. Dessverre, nei jeg ikke gå enten for å laste opp filer mulimedia og lavere 1 mb.
   3. Dessverre vet jeg ikke hvorfor når du går til widgets utseende forteller meg å flytte paneler skyte dem dra og slipp, men blir blokkert og kan ikke skyte dem eller hvordan, og jeg kan ikke legge til widgets.
   Jeg prøvde n ganger hele denne saken og ikke gå. Hvis du har en løsning for dem fortelle meg at jeg ikke klarer å gi ham hodet i disse sakene
   Og en annen ting jeg har sett andre tutorials på wordpress, og jeg fant løsningen

   + Samme problemene når jeg ønsker å skrive en artikkel i den hvite rammen ikke se noe, men hvis du trykker CTRL + Se håndskrift (valgt)
   Jeg trodde det var en feil, og jeg fjernet og installert versjon NO NO og alle lignende problemer.

   Lykke til!

   • Liviu Cretu sa han

    Romeo D: + Samme problem når jeg ønsker å skrive en artikkel i den hvite rammen ikke se noe, men hvis du trykker CTRL + Se håndskrift (valgt)
    Jeg trodde det var en feil og jeg tørket EN og Red og jeg installert alle de samme problemene.

    Lykke til!

    Hvordan løses før etter utstedelse av WordPress. Jeg, på det samme problemet, utgitt vi databaser etter at jeg ga dem navn emner

    • Liviu CretuHvordan fikk du til slutt løst med redigering av WordPress. Jeg, på det samme problemet, utgitt vi databaser etter at jeg ga dem navn emner

     hei, jeg har det samme problemet når jeg ønsker å skrive cv se noe mindre smak ctrl + a og hvis jeg ønsker å opprette en ny kategori eller legge til en ny etikett ikke fungerer, er det noen som vet hvorfor? først trodde det bug, men allerede 3 dager å gjøre asa.si i dag så jeg at hvis jeg ikke klikker på navnet til en posting åpner legge ut ja gir meg feil, for å være gutta fra iLink? jeg jobbet med WordPress kan gi meg jeg hadde probleme.daca noen hjelpe henne å være takknemlig,
     videotutorial team for meg lykke til, og du gjør

 27. så det er veldig bra tutorial, men jeg ble forvirret i starten hvor Cristian allerede har installert WordPress. Jeg har ikke forstått hva som er wordpress? og hvordan installerer jeg? Jeg gjorde alt som står der og WinSCP jeg sette "www" alt i \ xampp \ htdocs \ joomla (Jeg spiller med joomla på localhost, og jeg ønsker å passere området på en rekke ikke å Luv jeg pc tente XAMP). Og når jeg skriver nettstedet ser ut for meg som er sitemeu.ilive.ro Database "Feil: Kan ikke koble til databasen: Kunne ikke koble til MySQL" kan du hjelpe meg behage ??

 28. kommer med et tillegg til min kommentar: Kan jeg vise min hjemmeside på localhost gjort Joomla betydningen mn pc for å sette det på ftp hosting ?? pen du hvis du kan gjøre en totorial om det!

 29. Referat fra 5: 40 film brøt meg. Jeg skjedd det samme som Tony, som ikke var svare på spørsmålet fordi verden var for opptatt til å svare på andre spørsmål som "hvorfor ikke gå hodetelefoner" eller "Camtasia" ..
  "Http://urbanlife.ilive.ro/" <- "mitt nettsted"

  PS: lage en tutorial http://intreaba.videotutorial.ro/ Bare legge til verdens problemer hodetelefoner eller andre ting i en boks hvor de snakker et bestemt emne.

 30. Referat fra 5: 40 å klippe filmen til meg fordi det skjedde det samme som Tony. Jeg vil be de ansatte til å svare og spørsmål om dette temaet, ikke bare å "Hvorfor ikke gå mine hodetelefoner" eller "Hva har Camatsia" .... ...................... <- "Mitt nettsted"

 31. Jeg glemte å nevne noe, bør du gjøre en tutorial på http://intreaba.videotutorial.ro/ . På den måten vil folk stille spørsmål som at "hvorfor jeg ikke går så" der ..

 32. Det betyr ikke først virke som kommersiell

 33. Jeg fikk ikke lov til å opprette en konto på Mozilla Thunderbird.

 34. dinca_florin_ionut sa han

  Hei jeg har en stor forespørsel mi`am laget en spillserver til ftp ilive.ro når jeg får på spillserveren vises indeks over navn, meddelelser, Apache / 1.3.42 1 Server Port ilive80.ilive.ro kan noen hjelpe meg .. jeg sier for å få meg ut som server markør ..

  • paul sa han

   Det samme problemet og for meg, nevne jeg synes INDEX OFF ... etc hvor jeg feil?
   Takk hvis du kan fortelle meg cineva.Am resultat av trinnene opplæringen, alt ok, men her oppe der filmen blakk.
   Takk igjen for en forklaring.

   dinca_florin_ionut:
   Hei jeg har en stor forespørsel mi`am laget en spillserver til ftp ilive.ro når jeg får på spillserveren vises indeks over navn, meddelelser, Apache / 1.3.42 1 Server Port ilive80.ilive.ro kan noen hjelpe meg .. jeg sier for å få meg ut som server markør ..

   • paul sa han

    løses.
    wordpress filen skal plasseres i roten www.

    paul:
    Det samme problemet og for meg, nevne jeg synes INDEX OFF ... etc hvor jeg feil?
    Takk hvis du kan fortelle meg cineva.Am resultat av trinnene opplæringen, alt ok, men her oppe der filmen blakk.
    Takk igjen for en forklaring.

  • paul sa han

   Last ned WordPress på ro.wordpress.org

   www-fil og laste den opp til roten (retten til WinSCP) gjøre det som tutorial som beveger seg ikke bare continutul.Spor alle wordpress-mappen!

   dinca_florin_ionut:
   Hei jeg har en stor forespørsel mi`am laget en spillserver til ftp ilive.ro når jeg får på spillserveren vises indeks over navn, meddelelser, Apache / 1.3.42 1 Server Port ilive80.ilive.ro kan noen hjelpe meg .. jeg sier for å få meg ut som server markør ..

 35. Costel sa han

  Takk!
  Det er første gang ved bruk av FTP.
  Vi lyktes takket være deg, for å installere WordPress på ilive.ro
  Automatiserte blogger jeg lagt inn noen mediefiler uten FTP.
  Dette fungerer ikke uten FTP.
  Jeg ser på tutorials eldre for å se hvordan du kan publisere mediefiler via FTP.
  Fremdeles vet ikke hvordan å sette en knapp, som når du klikker, laste alternativ vinduet som dukker opp, som vist ved å laste ned programmer fra vertsservere.
  Takk for svaret på dette problemet.
  Helse!

 36. Costel sa han

  Uten FTP, kan du ikke gjøre noe på WP-plattformen, som er installert på ilive.ro
  Eventuelle artikler eller sider og ingen media (dvs ingenting), kan du ikke starte.
  Også, ingen wingeturile, ikke alle er ett tema ...
  WP automatisk, grunnleggende kan gjøre noe, og det er ingen reklame.
  Ulempen, jeg tror det er mangel på lagringsplass.
  WP.ro på stedet, alt arbeid på ilive.ro, ingenting fungerer.
  Hva er fordelen med overgangen fra wordpress.ro til ilive.ro?
  Sorry for neancredere i ytelser, men fikk ikke se hvordan det kan legge inn noe på ilive.ro
  Vær så snill, viser oss hvordan vi kan legge ut på ilive.ro
  Takk!

 37. Danxia sa han

  Hei. Jeg fulgte alle trinnene i opplæringen, og jeg har ikke fått noen resultater på de problemet laste opp bilder
  Jeg laget en film som viser hvert trinn. Jeg håper ikke å krenke noen regel om å legge lenker
  I filmen du allerede har installert Wp installasjonstest etter at gjenopprette og tilbakestille databasen
  http://youtu.be/X47pLlWtWxc
  Fortell meg hvor jeg tar feil
  Du kan slette innlegget interesserer meg det beste svaret

 38. Costel sa han

  Beveger seg svært sakte.
  Når du redigerer legger ikke se noe. Hvis du passerer musen over, ser og tekst.
  Jeg postet noe etter at jeg har betalt maksimal privilegier.
  Hvordan ser du teksten når du redigerer et innlegg?
  Vær så snill, svar oss!
  Takk!

 39. Danxia sa han

  Problemet er etableringen av en tekst på verten, jeg har vært der selv.
  På den andre rumenske vert og går å sette medieinnhold, for å uplodezi et bilde og ikke gå å poste videoer vert i det 1 gb tilbudet. Videoene Uplodatu gå, men kan ikke legges inn gjennom viral mediespiller fra longtail.
  Jeg satset på en utenlandsk host bilder og videoer alt går.
  Er det sant at "ikke klandre dem som gjør tilgjengelig hostingu men de som bruker det fordi de ikke vet hvordan de skal bruke det", men jeg ville være merkelig hvis folk fra videotutorial.ro ville gjøre en tutorial "1 GB plass og gratis domene iLink -Integration til multimedieinnhold, bilder, video viral media player".
  Og så ville ende serien "Hvordan lage en nettside ...." Fordi hele pakken med tutorials som følger alle eller de fleste verts + wordpress + video + bilder på sin vert.

  • Costel sa han

   Danxia:
   Problemet er etableringen av en tekst på verten, jeg har vært der selv.
   På den andre rumenske vert og går å sette medieinnhold, for å uplodezi et bilde og ikke gå å poste videoer vert i det 1 gb tilbudet. Videoene Uplodatu gå, men kan ikke legges inn gjennom viral mediespiller fra longtail.
   Jeg satset på en utenlandsk host bilder og videoer alt går.
   Er det sant at "er ikke å klandre dem som gjør tilgjengelig hostingu men de som bruker det for jeg vet ikke hvordan de skal bruke det", men jeg ville være merkelig hvis folk fra videotutorial.ro ville gjøre en tutorial "1 GB plass og gratis domene iLink -Integration til multimedieinnhold, bilder, video med viral mediaplayer ".
   Og så ville ende syklusen "Hvordan lage en nettside ...." Fordi hele pakken med tutorials som følger alle eller de fleste verts + wordpress + video + bilder på sin vert.

   Abonner på det du sa Vennligst Cristi, for å fullføre opplæringen om iLink!

   Takk!

 40. Danxia sa han

  Til slutt klarte jeg å publisere en film, men innenfor et område.
  Jeg har ikke prøvd på grunn av problemer i wordpress redaktør av arbeidsplasser og gjennomsnittlig opplasting problemer som gjør meg gi opp iLive.

 41. Florin Andrei sa han

  Det underdomene, IKKE FIELD. Du virkelig ikke skjønner hva stor forskjellen er mellom dem? Feilinformere verden.

 42. Som satt på nettstedet serveren cs.adica en zip mappe

 43. Cristian sa han

  Vi klarte å lage konto og nettsted for å iLive, spørsmålet mitt er, hvordan kan nå klatre på nettstedet slike små filmer laget av meg, hvordan kan jeg legge inn navn på det, for eksempel en som deg som du topp nyttig kontakt linux etc., så inne innhold gjør du en tutorial for det, til min skam noen bilder vet ikke hvordan å sette iLive hvor jeg har laget, jeg prøvde å lage en knapp jeg skrev WinSCP og under www am postet videoer, men ingenting dukket opp på nettstedet mitt ....

  takk

  • AdrianGudus sa han

   Cristian:
   Vi klarte å lage konto og nettsted for å iLive, spørsmålet mitt er, hvordan kan nå klatre på nettstedet slike små filmer laget av meg, hvordan kan jeg legge inn navn på det, for eksempel en som deg som du topp nyttig kontakt linux etc., så inne innhold gjør du en tutorial for det, til min skam noen bilder vet ikke hvordan å sette iLive hvor jeg har laget, jeg prøvde å lage en knapp jeg skrev WinSCP og under www am postet videoer, men ingenting dukket opp på nettstedet mitt ....

   takk

   Se på serien av tutorials på "hvordan å lage en nettside fra scratch" har 6 episoder ... skrive opp i søkeboksen til høyre: hvordan å lage et nettsted fra grunnen av 1, du går inn og du vil finne opplæringen. På de andre episodene endret på samme måte finner du ingen episode når vi leter F.eks 2, 3 side og så ...

 44. Tiberiu sa han

  Hello! Så jeg gjorde alle trinnene, vert gikk aldeles før BUM! Ikke fungerer ... Den FileZilla FTP-området:

  Status: Koble til 86.55.1.30: 21 ...
  Status: Forsøkte tilkobling "ECONNREFUSED - tilkobling avvist av server" mislyktes.
  Feil: Kan ikke koble til serveren

  På WinSCP:

  Ingen ruter til fordi målmaskinen avslo.
  Tilkobling mislyktes.

  Hva kan jeg gjøre?

  • Tiberiu:
   Hello! Så jeg gjorde alle trinnene, vert gikk aldeles før BUM! Ikke fungerer ... Den FileZilla FTP-området:

   Status: Koble til 86.55.1.30: 21 ...
   Status: Forsøket på å få kontakt med "ECONNREFUSED - tilkobling avvist av server" mislyktes.
   Feil: Kan ikke koble til serveren

   På WinSCP:

   Ingen ruter til fordi målmaskinen avslo.
   Tilkobling mislyktes.

   Hva kan jeg gjøre?

   Jeg har akkurat det samme problemet selv, noen vet hva som skjer?

 45. snikskyttere sa han

  Beklager at jeg ikke klarer å koble til FTP-konto.

 46. florin sa han

  Ilive server fra 5 3 dager er utilgjengelig og hvor du setter, gi feil katastrofale!

 47. Cristi sa han

  Er det noen som vet grunnen til at jeg skriver navnet på nettstedet mitt og gi meg skriv Index for å skrive første vises, og deretter WordPress nettsted hvor de kan se. Hvorfor? Hvorfor ikke gå direkte til nettstedet og vises så?
  Takk.
  ps ... bare lære å gjøre området så jeg vet ikke.

 48. Hei Cristi, kan du hjelpe meg, jeg har gjort et nettsted iLive, akkurat som du gjorde i opplæringen, i mellomtiden jeg postet noe, og i dag når du åpner nettstedet jeg skjermen er hvit, komme i iLive phpMyAdmin, og det gir meg error Kan ikke starte økten uten feil, kontroller feilmeldinger i din PHP og / eller webtjenerloggfil og konfigurere PHP innstallasjon korrekt.

  Hva kan jeg gjøre? Hvordan kan jeg løse dette problemet? Jeg bruker WinSCP som du ellers I det som kan komme?

  Tusen takk for hjelpen.

 49. Jeg legger merke til at hvis du sier at problemet ikke er salt dette avsnittet hjelper noen til å hjelpe deg med alt, det suger å slette, og jeg kan ikke se min kommentar her.

  Tilbake med mitt problem, jeg har gjort et nettsted ved hjelp av iLive, bruke WinSCP, problemet er at det bare kan gå inn i phpMyAdmin, og gir følgende feil: Kan ikke starte økten uten feil, kontroller feilmeldinger i din PHP og / eller webtjenerloggfil og konfigurere PHP innstallasjon korrekt.

  Hva kan jeg gjøre? Jeg nevne at dette skjedde i går 11.08.2011 og 12.08.2011 i dag ønsker å gå inn phpmyadmin og jeg oppstår brukernavn og passord, sted, gi noe ... gå inn og forbli så videre.

  Vennligst hjelp meg.

 50. Hei Cristi.
  Min unnskyldninger for å skrive denne kommentaren, men jeg prøver å skrive min kommentar på vei nettsteder, fra deg på stedet, men du har for mange kommentarer og kommentar kan ikke bli lagt ut, ber jeg deg om å hjelpe meg og meg med et problem.

  Jeg opplevde en veldig vanskelig sak, og som ikke kan få ut av det, og absolutt alt mitt arbeid vil bli kastet i søpla fordi jeg ikke vet hvordan det kan løses.

  Jeg gjorde et nettsted ilive.ro, i mellomtiden jobbet jeg med ham nok til å annonsere seg selv og andre, i dag dessverre ikke kan gå inn i rommet i det, det forsvant ... det 0 database, og får følgende melding: de ekstra funksjonene for å jobbe med koblede tabeller er deaktivert. For å finne ut hvorfor, klikk her.
  Og hvis jeg trykker klikk her gir meg følgende feil: $ cfg [ 'Servers'] [$ i] [ 'pmadb'] ... ikke OK [Dokumentasjon]
  $ Konf [ 'Servers'] [$ i] [ 'forhold'] ... ikke OK [Dokumentasjon]
  Generelle relasjonsegenskaper: Disabled

  $ Konf [ 'Servers'] [$ i] [ 'table_info'] ... ikke OK [Dokumentasjon]
  Skjermfunksjoner: Disabled

  $ Konf [ 'Servers'] [$ i] [ 'table_coords'] ... ikke OK [Dokumentasjon]
  $ Konf [ 'Servers'] [$ i] [ 'pdf_pages'] ... ikke OK [Dokumentasjon]
  Opprettelse av PDF-filer: Disabled

  $ Konf [ 'Servers'] [$ i] [ 'column_info'] ... ikke OK [Dokumentasjon]
  Viser Kolonne Kommentarer: Disabled
  Nettleser transformasjon: Disabled

  $ Konf [ 'Servers'] [$ i] [ 'bookmarktable'] ... ikke OK [Dokumentasjon]
  Bokmerket SQL-spørring: Disabled

  $ Konf [ 'Servers'] [$ i] [ 'historie'] ... ikke OK [Dokumentasjon]
  SQL historie: Disabled

  $ Konf [ 'Servers'] [$ i] [ 'designer_coords'] ... ikke OK [Dokumentasjon]
  Designer: Disabled

  $ Konf [ 'Servers'] [$ i] [ 'tracking'] ... ikke OK [Dokumentasjon]
  Tracking: Disabled

  Jeg så på google hvordan vi kan fikse det, men jeg vet egentlig ikke, Mitt spørsmål er, kan du hjelpe meg ?? deg inn i min PC med teamviwer? Og i så fall, hvor mye vil det koste meg å sette den opp bare for å ha problemer med det?
  Hvis du kan fortelle meg en pris og når jeg har penger jeg vil kontakte deg muligens gi deg brukernavn passord, jeg stoler på ham og jeg gjør.

  Venter på svar.

  Takk, og min oppriktige gratulasjoner for alt du gjør her, håper jeg dette nettstedet til å forbli åpen lenge, fordi vi må lære.

  Vennligst hjelpe meg mye.

 51. Danielus sa han

  ILink ef folk problematiske.
  Jeg har allerede gitt ham ikke banke meg Hulk.
  90% av hva som ikke fungerer er fordi vert.
  Tutorialu ikke i slekt.

 52. IKKE MER KAN DU GJØRE NOE FORDI blakk bevaring SIDER AV SEKSJON gratis, så vi jobbet DEGIABA nettstedet fra iLink I DEL GRATIS, ringte jeg til dem, og sa at bare investere i Seksjon GRATIS CA IKKE har noen inntekt, eller noe fortalte meg, NIST jeg er veldig opprørt domene .si fjollete, at jeg jobbet 4 nettsted som mandag ... og da han .SA miste ... Det GREU.ASTA E, blåse dere dEM å overbevise.

 53. Titi risting sa han

  Selv om det er en annen artikkel har samme opplæringen fra en eldre artikkel "https://www.videotutorial.ro/?p=5984" hvorfor du postet samme videotutorial i to forskjellige?

 54. Titi risting:
  Selv om det er en annen artikkel har samme opplæringen fra en eldre artikkel "https://www.videotutorial.ro/?p=5984" hvorfor du postet samme videotutorial i to forskjellige?

  Takk som jeg har sagt, jeg fikset problemet nå er portrivit tutorial på denne siden.

 55. Cristian Cismaru sa han

  hvorfor ikke gå til hostetest counter strike server på den 1gb plassen ??

 56. Geani sa han

  hvordan å plassere en cs.adica server på et nettsted som mp3, zip, mp4, etc

 57. middag sa han

  du har laget et skjermdump og linken er:
  http://screensnapr.com/v/AFe4ca.jpg

 58. kakao sa han

  Det er ikke min feil, feil av flash som løpe løpsk fra tid til annen, tømmer cache og alt vil gå tilbake til det normale.
  Ikke glem å blinke cache, og som skal tømmes.
  Flash-cachen er 80 swf-filer

 59. Hvorfor?
  Jeg vil lage en utskriftsskjerm med PrtScr-tasten og lagre som png og åpne den med et program for å se bilder eller (trykk på prtscr, åpne maling, lim inn, lagre som jpeg, last opp her ...).
  hva gjør det ?????????????? 😀 😛: INGENTING

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.