Acer Aspire V15 Nitro, billig og god gaming laptop

Acer Aspire V15 Nitro, billig og god gaming laptop

Acer Aspire V15 Nitro, billig og god gaming laptop

Acer Aspire V15 Nitro, billig og god gaming laptop

I dag, hvis du vil ha en kraftig bærbar PC, må du ta en av gaming; Selv bærbare prosessorer tilbyr ikke lenger seriøs virksomhet.
Acer Aspire V15 Nitro, billig og god gaming laptop
Hele bransjen dreier bærbare datamaskiner til ultrabooks; Det ville være et problem hvis ultra lavt strømforbruk prosessorer ville ha litt liv i dem. Dessverre ULV-prosessor, 20 minutter etter hoste og du begynner å dugger.
Fordi vi trenger ytelsen og hastigheten jobb så jeg kan gjøre tutorials så raskt, bestemte jeg meg for å skaffe meg en ny laptop.
Jeg gikk gjennom butikkene for å se dem leve, og du kan prøve tastatur og touchpad (viktig for meg).
Etter flere mislykkede opplevelser med ultrabooks, jeg konkluderte med at min tid almisser. En Ultrabook, men for andre er det perfekt for meg er ubrukelig. Bare fyll dem i hjørnet etter 10-15 minutters bruk, etter som jeg måtte redusere min arbeidstempo; Det er ikke bra i det hele tatt!
Etter to ultrabooks testet, et vesen Acer Aspire Switch 12, Jeg søkte på en bærbar PC-spiller, ettersom bare disse har prosessorer for menn. Selv bærbare datamaskiner har vært litt dumme ... Hva i helvete, er vi i 2015, 800 MHz basefrekvens? Intel Intel-kjernen M.
Bai Nene, vet du hva? Jeg vil ha resultater! Jeg er ikke så interessert i design, fokus på detaljer og annen dritt som det av mote-ists; Jeg vil ha sterk kjerne, gigahertz hastighet, IPS skjerm, hastighet, grafikk kompetanse, godt tastatur, fart, fart og fart.
Acer Aspire V15 Nitro, billig og god gaming laptop
Etter at vi søkte markedet godt, la jeg øynene på Acer Aspire V15 Nitro (VN7). Det er en anstendig gaming laptop og ganske rimelig. Nå tror ikke det er gratis; Det er billigere enn andre gaming bærbare datamaskiner, men billigere enn en vanlig bærbar PC.


Fordelene med Acer Aspire V15 Nitro (VN7)!
IPS-skjermen i noen konfigurasjon
prosessorer alvor
SATA-spor gratis M.2
Veldig effektiv kjøling
Autonomy bra for en gaming laptop
Topp ytelse for sin pris
Svært høy lyd for en laptop
Jack combo godt konfigurert i programvare
Ulemper V15 Nitro (VN7)!
100% plast konstruksjon
3 battericeller
Gaming laptop Acer Aspire V Nitro VN7-591G-79V1 med Intel® Core ™ i7-4710HQ 2.50 GHz prosessor, Haswell ™, 15.6 ″, Full HD, 16 GB, 1 TB + 8 GB SSHD, nVidia GeForce GTX 860M
Dette gaming laptop billig og bra, gir meg den ytelsen jeg trenger når du er borte fra kontoret skrivebordet. Jeg kan gå videre, sier at denne bærbare er enda kraftigere enn min nåværende desktop. Utrolig!
Prisen kan være litt høy for mange spillere, men vi må huske på at bare prosessoren og grafikkbrikken på denne bærbare datamaskinen koster rundt 800 euro; Hvis vi tar hensyn til saken, kjølere, hovedkort, trådløst kort, harddisk, IPS-skjerm og andre, vil vi se at prisen ikke er så høy. Endelig kan jeg anbefale denne "billige" og gode spill-bærbare datamaskinen.


Relaterte Guider



Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Ciprian sa han

  Rocket laptop

 2. Det ville være interessant hvordan binde Raspberry Pi serie stykker med Windows 4 10 en bedrift (eller android); "Billig" laptop!

  • Nå kommer det an på hva vi mener, når vi sier "billig spill-bærbar PC"
   To spørsmål:
   Porsche 911 fra 20.000 euro er billig eller dyrt?
   En Logan 30.000 er billig eller dyrt?
   En gaming laptop bør være svært performnat; Og legger så ytelse i en bærbar PC er ikke en lett oppgave. I tillegg til dette, komponentene er dyre. CPU er bare 300-400 euro. 300 euro til du kjøpe en ny laptop, samme størrelse.
   Publisering spill og programmer i dag trenger strøm, ellers går det eller ikke kjører som normalt.
   Jeg prøvde å redigere / omkode en tutorial på en vanlig laptop, og viser meg fremdriftslinjen mens beregnede 6 timer.; Selv om du ikke kunne gjøre noe; 20 minutter etter beregnet tid økt til 12 timer for prosessoren varmeregulering angitt.
   I noen tilfeller kan det ikke være noen ytelse.

 3. Nå ærlig tror jeg ikke du har kjøpt. Det er mottatt fra hvilken som helst butikk presentasjon og anbefaling.
  med disse pengene lager jeg en spillenhet som jeg holder meg roligere med fordi den ikke varmes opp ...
  fff hardt det er dyrt laptop. og spill på skjermen 15?

  • Adrian Gudus sa han

   Ingen sier at du må spille på skjermen, du kobler den pent til en TV. Nå har hele rumeneren et "plasma" i huset selv om den materielle situasjonen ikke tillater dem. Vel, hvordan kan vi ikke ha plasma når alle naboene våre har, til og med i går så jeg nabo fra 4 sammen med sin kone bære en veldig stor LG TV. De passer knapt i heisen med ham.

 4. Constantin sa han

  Hei, Cristi hvis du kan gjøre en tutorial ruter Asus RT-AC56U i repeater modus jeg vil ha mye bruk hvis du kan jeg takke deg mye. Jeg forklarer hvorfor jeg ville bruke (jeg og min bror bor i en avstand på ca 25-35m, jeg har en Internett-tilkobling og båndbredde veldig bra her i Spania, og han ønsker min tillatelse til å dele sin fra min internett-tilkobling via wifi i deler penger) nå tror jeg at hvis vi kjøper to rutere som deg også: min forlate im router modus og cumnatu måten repeater ville bruke det vi trenger, spesielt mellom hans hus og du trenger ikke hindrene med leptop signalet ville være noe i hans hus, men ønsker å ha wifi i hele huset. Nok en gang takk.

 5. Godt forsøk, men begrepene "laptop" og "gaming" har ingenting til felles.

  • Lucian sa han

   At de har, men ROG serien fra Asus eller Alienware, ikke på denne blå kontakten papir.

   • Jeg ble henvist til utformingen av en bærbar PC, noe som gjør spillopplevelsen ubehagelig.
    ikke mye fornuftig å legge penger i en Alienware, når du kan kjøpe en enhet kontor minst 40% mer effektiv, de samme pengene.
    bærbar PC er noe bærbart ... når du spiller spill, trenger du ikke bærbarhet, så jeg ser virkelig ikke poenget med å kjøpe en bærbar PC for å spille på den. men nei, hver med sin egen damblaua.

 6. Lucian sa han

  Jeg anbefaler en rog551. På 4000 og finne litt de samme spesifikasjonene.

  • + 1 ASUS ROG serien ..

   • Asus Rulz, men:
    Alle selskapene har gode gaming bærbare datamaskiner:
    Alienware
    MSI
    Asus
    Lenevo
    Acer
    Clevo
    Nå avhenger det av hva han ønsker hver.
    Resultater for tilsvarende maskinvare, modeller fra forskjellige produsenter er praktisk talt identiske. Detaljer gjør forskjellen, med så M.2 slot, kjøling, skjerm, casing, lyd, batteri, etc. Apecial for meg er det viktig at laptop å være så lett og så tynne.

 7. Jeg liker den bærbare datamaskinen og se tutorials som du sa. Fra liten erfaring har jeg lagt merke til at for meg en matt skjerm er mye bedre for dine øyne, så jeg og skrive Spesielle egenskaper display: Acer ComfyView, sa du noe som ikke gjenspeiler, spørsmålet, skjerm e ips matte og Acer passere denne ComfyView ting?

  • Comfy Vis refererer til anti reflekterende lag, ikke nødvendigvis til IPS. Du kan finne skjermer TN Comfy Vis

   • "Comfy View refererer til det antireflekterende laget", takk, det som interesserer meg. Jeg har sett: Dell- TrueLife, Acer- CineCrystal, til og med Acer man skriver tydelig Anti-Glare, Lenovo - VibrantView, Toshiba- TruBrite. Mange mennesker er kanskje ikke interessert i dette aspektet, men for meg er en bærbar PC / skjerm med antireflekterende / matt belegg mer behagelig for øynene.

 8. Anderson sa han

  Men hva har et "spill" på 1500-2000 lei? Jeg gir 5400 lei, hva i helvete får jeg 3 bærbare datamaskiner med de pengene.

  • På 1500-2000 lei må si jeg ikke kan finne gaming laptop; Med mindre du ønsker å kjøre eldre spill.
   Hvis du ønsker å spille GTA5, Batlefield4, COD BO3, Witcher3, etc., må du ha minst GTX860M.
   Du vil se i gjennomgangen helt, da disse spillene vi trenger seriøs kraft.

   • Anderson sa han

    Jeg sier ikke at det ikke er bra laptop, men det er for dyrt. Bare du sier vi kan spille med en oppløsning 1368 768 * gtx840m eller 940m.
    Den bærbare er ditt for alltid, eller du har mottatt anmeldelsen, og etter det deg? Jeg tror ikke du har så mye penger til å kjøpe så fortsatt stige.
    Jeg har en bærbar PC med en oppløsning på 2008 1440 900 *, men det er ganske gamle, men fortsatt kommer. Jeg satte W7 opprinnelige lisensen og flyr kingston ssd v300 120.
    Cristi for din laptop, beste og stabile spill og sette dem i alle vinduer 7. (Mitt råd)

    • SorinC sa han

     Skriv i teksten over hva som er galt med den bærbare datamaskinen ……. og dette med "Jeg tror ikke du har så mye penger, du kjøper fremdeles et slikt verktøy" .... Jeg vet ikke hvordan jeg skal fortelle deg det, slik at det høres fint ut og ikke fornærmer deg ... Hvis du ikke har råd, betyr det ikke at en annen ikke kan jobbe, tjene penger og ha råd til noe. Det er som om du tror at Ferrari-biler bare eies av de som lager dem, fordi resten "ikke har råd til å kjøpe et slikt verktøy", men Imidlertid er det også folk som ser ut som om de har en Ferrari og ikke klarer det 🙂

   • Marius L. sa han

    Gjennom dette svaret, du bare la meg kommentere bekreftet denne opplæringen https://videotutorial.ro/cele-mai-bune-laptopuri-de-gaming-ieftine/
    Med andre ord, du bare bekreftet hypotesen om at du presenterer noen produkter som "mest" bare med tanken på profithare. Som jeg sa da, har jeg ingenting imot profithare, jeg er klar over at du må tjene penger på dette prosjektet på en eller annen måte, men vær så snill nok en gang: VÆR MÅL !!!

    • Bai Marius, har du gått gale med Profitshare denne siden!
     Ethvert nettsted på planeten som har metoder for inntjeningsmulighetene. Hva ønsker du å dø av sult? Selvfølgelig, det betyr ikke at vi er prostituerte.
     En gang fikk jeg en gadget for gjennomgang; LG G3, som jeg ikke mye skryt; Derfor de som har gitt meg har vært ganske kult produkt.
     Jeg kjøpte denne bærbare datamaskinen med "cache" -pengene mine, det er derfor jeg kan si hva jeg vil om den, og det var akkurat det jeg gjorde. Jeg sa at det ikke har de beste sakene. Men ytelse er noe annet.
     Hva vil du jeg skal si det er kål, hvis den bærbare datamaskinen er bra?
     Hvis du følger veiledningene der jeg anbefalte bærbare spill-spill, og uten å være hater, vil du se at jeg sa at: På en spill-bærbar datamaskin med 850 eller 950 meter kan du bare spille dekanter på 1366 × 760, som er en oppløsning som det grafiske ansiktet kan bære.
     Ethvert produkt som jeg anbefaler, gjør det bare hvis jeg er overbevist om at produktet er en god avtale. Før det hadde jeg to andre bærbare datamaskiner som ikke bryr seg om dem, som de kan gjøre med Acer Aspire V15 Nitro.

     • Marius L. sa han

      Jeg refererte ikke til denne bærbare datamaskinen. Men litt ovenfor sa du selv: "På 1500-2000 lei, må jeg fortelle deg at du ikke finner en spillbar bærbar PC". For omtrent to måneder siden trodde du at du kunne kjøpe slike bærbare datamaskiner med disse pengene, siden du kalte en videoopplæring "De beste billige spill-bærbare datamaskiner" og nominerte bærbare datamaskiner i denne prisklassen. Noe er ikke koblet sammen. Tror du ikke at du motsier deg selv? Hvor fortalte du sannheten?

 9. Bogdan Ionut sa han

  Hei Cristi. Jeg sendte deg en e-post relatert til en Asus ZenPhon 2 med noen problemer, relatert til kameraet, 4G ... Nyere når vb via sms, mottakeren mottar dupliserte sms. Hva ville være årsaken, hvis telefon er skylden, og hva kan jeg gjøre for å løse situasjonen? Takk på forhånd

 10. Michael Stefano sa han

  Det kommer an på hvordan du definerer "billig". I fjor tok en venn en ROG med spesifikasjoner på ca. identisk, og ga 4000 lei.

 11. Salut!
  Spesifikasjonene er ikke oversett, det er en vakker og kraftig laptop, men for gaming? NEI!
  Først og fremst bør det bemerkes at Acer er veldig dårlig når det gjelder 'COOLING'.
  Laptop at etter 40min spille Witcher er i 3 85 grader. WTF!
  Asus ROG, ala ja! Det fortjener sitt rykte i spillindustrien.
  Ellers vil ikke denne bærbare ikke rettferdiggjøre pengene.
  Har segmentet der det ble rammet, men fortsatt skuffet hvis du kjøper denne.

 12. Jeg har en Acer Aspire E15, modell E5-572G-75MW, jeg åpnet den, jeg la til 4 GB RAM-minne og en SSD Corsair GT, og nå beveger den seg veldig bra. Jeg byttet termopasta på prosessoren og grafikkbrikken, som jeg anbefaler deg å gjøre også, nysgjerrig sjekk temperaturforskjellen, jeg har nå nesten 10 grader mindre når jeg spiller (Combat Arms, på full skjerm HD). Forresten, jeg har ingen problemer med kjøling av noe slag ...))), limen jeg påførte er Arctic MX-4, den beste til denne prisen.

 13. LucianGL sa han

  Cristi nå hvis du har en bærbar ytelse noe, anbefaler jeg at du installerer OS X Yosemite (Mac), og du vil se diferenta.Eu jeg installert på min Asus Gaming Laptop G750JY-T4050D
  ( http://www.emag.ro/laptop-gaming-asus-rog-cu-procesor-intelr-coretm-i7-4720hq-2-60ghz-haswelltm-17-3-full-hd-24gb-1tb-ssd-2-x-128gb-blu-ray-nvidia-geforce-gtx-980m-8gb-free-dos-black-g750jy-t4050d/pd/DVYFLMBBM )
  og enda en stor stor forskjell Windows (enten 7 eller 8 eller 8.1 eller 10). Du kan se fra referanse enkel / lett. Jeg sier det ikke er lett, men resultatene er som
  Samtidig øker den ytelse

 14. Gratulerer oppkjøpet. Jeg har lagt merke til dette mønsteret. Primært slot M2 en stor fordel som det tilbyr produkter dyrere enn 17 tomme. Faktisk tilstrekkelig dyre produkter, selv svært dyrt, ikke tilbyr FHD IPS, M2, SSH, GTX eller høyere 860m med GTX960m, bakgrunnsbelyst tastatur, dual kjøligere og at 15,6 tomme. Jeg vet ikke om WIDI støtter, som modeller fra Toshiba. En utmerket pris for god kvalitet, og enhver fan vil fortelle diverse andre merker, er Acer godt designet produkter til priser de stiller på markedet selv på kontoret kategori. De er godt utstyrt! Kanskje plast knirker og tiltrekke fingeravtrykk, men disse er skadelig eller bemerkninger av noen feminister som ikke har noen anelse om hvordan den veier IT-ytelse.
  Jeg ser frem til å se ham inne med en SSD M.2 og å presentere det som fluer

 15. Marian sa han

  Hvorfor valgte du en bærbar PC med Linux og ikke Windows en? Hva er forskjellen mellom Linux og Windows?

  • utgave sa han

   hvis du har den bærbare datamaskinen i butikkvinduer som sier om 5900 kostnad. 5 millioner ble lisensiert oem vinduer.
   så hvis du kjøper en bærbar PC med linux eller freedos, betaler du maskinvareprisen. Hvis du kjøper en bærbar PC med vinduer på fra butikken, inkluderer den "virkelige" prisen på maskinvaren også prisen på Windows-lisensen. maskinvarepris + Windows-pris = ganske mye, jeg tar det bedre med Linux.

 16. gratulerer alltid videotutoriale kvalitet,! Rugaminte kommer med en frakoblet laptop ovenfor. Siden jeg hadde Windows Update 10 en stund siden du tilfeldigvis finner PC på, vet ikke om andre skal så, men ble irriterende og tenke for å gå tilbake til Win 7, hvis det er ingenting gjort ! Du kan finne en løsning på dette problemet, fra hva jeg har søkt på nettet kan være kortets BIOS og min grunnleggende baza.Placa er ASRock H81M. Takk på forhånd!

  • Se at for hver laptop / hovedkort finner du på produsentens hjemmeside noen nyere BIOSes som gjør den bærbare datamaskinen eller hovedkortet for å få bedre overens med Windows 10. Og det gjorde jeg oppdatere bios for denne laptop.

 17. Jeg gjorde det updade hovedkort BIOS, som vi så i opplæringen, men problemet med enkelt pesista Slå PÅ! A holde utkikk på produsenten og kan finne noe nytt! Tusen takk!

 18. Marius C. sa han

  Hei Cristi. I det siste har jeg selv noen problemer med PC-enheten starter, men ikke sende bildet til skjermen og hørte ikke at pip ved oppstart. Cam som kan være problemet? Og i tilfelle harddisken er ok ting han kan overføre via et stativ eller en USB-adapter til den bærbare datamaskinen, inkludert filer som jeg hadde på skrivebordet, nedlastinger, etc på at hdd?

  • marius sa han

   Klart du kan, hvis du ikke kan starte og hvordan du setter det hvorfor ikke ta turen til en tjeneste?

 19. suksess sa han

  Den bærbare som jeg har presentert har ingen optisk stasjon og USB 2.0, hvordan kan installere et operativsystem med USB 3.0?

  • Marius L. sa han

   Og hvis den ikke har USB 2.0, hva? Er det verdens ende? D'oh .... Tvert imot, det er bedre at den har USB 3.0 => bedre overføringshastighet! USB 3.0-lagringsenheter fungerer uansett på USB 2.0. Derfor kan du enkelt installere operativsystemer. Det var i tuppens sinn. Hvordan kunne en bærbar PC selges hvis et operativsystem ikke kunne installeres på den ???????? !!!!!!!!!!

   • marius sa han

    Suksess er rett her, men ikke så stort problem, hvis du vet hva du skal gjøre er enkel.

   • Costelina sa han

    L Marius ikke å 3.0 USB-driveren må derfor ikke sees i BIOS
    Jeg trodde jeg visste denne jobben

    • Marius L. sa han

     Vanligvis bærbare datamaskiner som bare har USB-porter 3.0 har et alternativ i BIOS innstillingsfasen USB boot / BIOS USB 2.0. Dette alternativet må være aktivert. Jeg tror produsentene ikke tar hensyn til denne situasjonen? Være alvorlig!

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.