Acer Aspire V15 Nitro, billig og god gaming laptop

Acer Aspire V15 Nitro, billig og god gaming laptop

Acer Aspire V15 Nitro, billig og god gaming laptop

Acer Aspire V15 Nitro, billig og god gaming laptop

I dag, hvis du vil ha en kraftig bærbar PC, må du ta en av gaming; Selv bærbare prosessorer tilbyr ikke lenger seriøs virksomhet.
Acer Aspire V15 Nitro, billig og god gaming laptop
Hele bransjen dreier bærbare datamaskiner til ultrabooks; Det ville være et problem hvis ultra lavt strømforbruk prosessorer ville ha litt liv i dem. Dessverre ULV-prosessor, 20 minutter etter hoste og du begynner å dugger.
Fordi vi trenger ytelsen og hastigheten jobb så jeg kan gjøre tutorials så raskt, bestemte jeg meg for å skaffe meg en ny laptop.
Jeg gikk gjennom butikkene for å se dem leve, og du kan prøve tastatur og touchpad (viktig for meg).
Etter flere mislykkede opplevelser med ultrabooks, jeg konkluderte med at min tid almisser. En Ultrabook, men for andre er det perfekt for meg er ubrukelig. Bare fyll dem i hjørnet etter 10-15 minutters bruk, etter som jeg måtte redusere min arbeidstempo; Det er ikke bra i det hele tatt!
Etter to ultrabooks testet, et vesen Acer Aspire Switch 12Jeg gikk på jakt etter en gaming laptop, som bare disse prosessorene var menn. Selv forretnings bærbare datamaskiner var dum ... Hva faen, vi er i 2015, 800 MHz basisfrekvensen? ... Intel Core M.
Bai Nene, vet du hva? Jeg vil ha resultater! Jeg er ikke så interessert i design, fokus på detaljer og annen dritt som det av mote-ists; Jeg vil ha sterk kjerne, gigahertz hastighet, IPS skjerm, hastighet, grafikk kompetanse, godt tastatur, fart, fart og fart.
Acer Aspire V15 Nitro, billig og god gaming laptop
Etter at vi søkte markedet godt, la jeg øynene på Acer Aspire V15 Nitro (VN7). Det er en anstendig gaming laptop og ganske rimelig. Nå tror ikke det er gratis; Det er billigere enn andre gaming bærbare datamaskiner, men billigere enn en vanlig bærbar PC.


Fordelene med Acer Aspire V15 Nitro (VN7)!
IPS-skjermen i noen konfigurasjon
prosessorer alvor
SATA-spor gratis M.2
Veldig effektiv kjøling
Autonomy bra for en gaming laptop
Topp ytelse for sin pris
Svært høy lyd for en laptop
Jack combo godt konfigurert i programvare
Ulemper V15 Nitro (VN7)!
100% plast konstruksjon
3 battericeller
Gaming Laptop Acer Aspire V Nitro VN7-591G-79V1 med Intel® Core ™ i7-4710HQ 2.50GHz, Haswell ™, 15.6 "Full HD 16GB, 1TB + 8GB sshd, nVidia GeForce GTX 860M
Dette gaming laptop billig og bra, gir meg den ytelsen jeg trenger når du er borte fra kontoret skrivebordet. Jeg kan gå videre, sier at denne bærbare er enda kraftigere enn min nåværende desktop. Utrolig!
Prisen kan bli for stor for mange spillere, men du må huske på at kun prosessoren og grafikkbrikken i den bærbare koster ca 800 euro; Hvis å nevne saken, kjølere, PACA basic trådløst kort, harddisk, IPS skjerm og andre, ser vi at ikke er så høy pris. Til slutt kan jeg anbefale denne gaming laptop "billig" og god.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Ciprian sa han

  Rocket laptop

 2. Det ville være interessant hvordan binde Raspberry Pi serie stykker med Windows 4 10 en bedrift (eller android); "Billig" laptop!

  • Nå er vi det vi kaller når vi sier "billig gaming laptop"
   To spørsmål:
   Porsche 911 fra 20.000 euro er billig eller dyrt?
   En Logan 30.000 er billig eller dyrt?
   En gaming laptop bør være svært performnat; Og legger så ytelse i en bærbar PC er ikke en lett oppgave. I tillegg til dette, komponentene er dyre. CPU er bare 300-400 euro. 300 euro til du kjøpe en ny laptop, samme størrelse.
   Publisering spill og programmer i dag trenger strøm, ellers går det eller ikke kjører som normalt.
   Jeg prøvde å redigere / omkode en tutorial på en vanlig laptop, og viser meg fremdriftslinjen mens beregnede 6 timer.; Selv om du ikke kunne gjøre noe; 20 minutter etter beregnet tid økt til 12 timer for prosessoren varmeregulering angitt.
   I noen tilfeller kan det ikke være noen ytelse.

 3. Nå ærlig tror jeg ikke du har kjøpt. Det er mottatt fra hvilken som helst butikk presentasjon og anbefaling.
  med de pengene jeg gjør gaming med underliggende enhet som ikke varme roligere ...
  fff hardt det er dyrt laptop. og spill på skjermen 15?

  • Adrian Gudus sa han

   Ingen sier at du må spille for å vise sin vakre den koblet til en TV. Nå er hele romanen har en "plasma" i huset, selv om økonomiske situasjon ikke tillater. Deh, som vi har plasma når alle våre naboer har selv går så jeg naboen fra 4 som bærer med sin kone, en veldig stor LG-TV. De knapt plass i heisen med ham.

 4. Constantin sa han

  Hei, Cristi hvis du kan gjøre en tutorial ruter Asus RT-AC56U i repeater modus jeg vil ha mye bruk hvis du kan jeg takke deg mye. Jeg forklarer hvorfor jeg ville bruke (jeg og min bror bor i en avstand på ca 25-35m, jeg har en Internett-tilkobling og båndbredde veldig bra her i Spania, og han ønsker min tillatelse til å dele sin fra min internett-tilkobling via wifi i deler penger) nå tror jeg at hvis vi kjøper to rutere som deg også: min forlate im router modus og cumnatu måten repeater ville bruke det vi trenger, spesielt mellom hans hus og du trenger ikke hindrene med leptop signalet ville være noe i hans hus, men ønsker å ha wifi i hele huset. Nok en gang takk.

 5. Godt forsøk, men begrepene "laptop" og "gaming" har ingenting til felles.

  • Lucian sa han

   At de har, men ROG serien fra Asus eller Alienware, ikke på denne blå kontakten papir.

   • Jeg ble henvist til utformingen av en bærbar PC, noe som gjør spillopplevelsen ubehagelig.
    ikke mye fornuftig å legge penger i en Alienware, når du kan kjøpe en enhet kontor minst 40% mer effektiv, de samme pengene.
    bærbar PC er en bærbar ... du spiller, trenger du ikke portabilitet, så egentlig ser jeg ikke mening i å kjøpe en bærbar PC for å spille på den. men han, hver med sin damblaua.

 6. Lucian sa han

  Jeg anbefaler en rog551. På 4000 og finne litt de samme spesifikasjonene.

  • + 1 ASUS ROG serien ..

   • Asus Rulz, men:
    Alle selskapene har gode gaming bærbare datamaskiner:
    Alienware
    MSI
    Asus
    Lenevo
    Acer
    Clevo
    Nå avhenger det av hva han ønsker hver.
    Resultater for tilsvarende maskinvare, modeller fra forskjellige produsenter er praktisk talt identiske. Detaljer gjør forskjellen, med så M.2 slot, kjøling, skjerm, casing, lyd, batteri, etc. Apecial for meg er det viktig at laptop å være så lett og så tynne.

 7. Jeg liker den bærbare datamaskinen og se tutorials som du sa. Fra liten erfaring har jeg lagt merke til at for meg en matt skjerm er mye bedre for dine øyne, så jeg og skrive Spesielle egenskaper display: Acer ComfyView, sa du noe som ikke gjenspeiler, spørsmålet, skjerm e ips matte og Acer passere denne ComfyView ting?

  • Comfy Vis refererer til anti reflekterende lag, ikke nødvendigvis til IPS. Du kan finne skjermer TN Comfy Vis

   • "Comfy Vis refererer til lag anti reflekterende" Takk, det interesserer meg. Jeg har sett: Dell-Truelife, Acer- CineCrystal selv skrive klart une Acer antirefleks, Lenovo - VibrantView, Toshiba- TruBrite. Kanskje ikke mange er interessert i dette aspektet, men for meg en laptop / skjerm med anti reflekterende / matte er mer behagelig for øyet.

 8. Anderson sa han

  Men en av "gaming" de 1500-2000 løver ha? 5400 gi lei, hva faen jeg tar det penger 3 bærbare datamaskiner.

  • På 1500-2000 lei må si jeg ikke kan finne gaming laptop; Med mindre du ønsker å kjøre eldre spill.
   Hvis du ønsker å spille GTA5, Batlefield4, COD BO3, Witcher3, etc., må du ha minst GTX860M.
   Du vil se i gjennomgangen helt, da disse spillene vi trenger seriøs kraft.

   • Anderson sa han

    Jeg sier ikke at det ikke er bra laptop, men det er for dyrt. Bare du sier vi kan spille med en oppløsning 1368 768 * gtx840m eller 940m.
    Den bærbare er ditt for alltid, eller du har mottatt anmeldelsen, og etter det deg? Jeg tror ikke du har så mye penger til å kjøpe så fortsatt stige.
    Jeg har en bærbar PC med en oppløsning på 2008 1440 900 *, men det er ganske gamle, men fortsatt kommer. Jeg satte W7 opprinnelige lisensen og flyr kingston ssd v300 120.
    Cristi for din laptop, beste og stabile spill og sette dem i alle vinduer 7. (Mitt råd)

    • SorinC sa han

     Skriv teksten over hva laptop ....... og det med "jeg tror ikke du har så mye penger, men å kjøpe et slikt verktøy" ... det er at jeg ikke vet hvordan jeg skal fortelle deg å høres fint og ikke fornærme deg ...... Hvis du ikke har råd til ikke bety den andre kan ikke jobbe, tjene penger og har råd til noe calumea.E som du tror Ferraris eies bare av dem som produserer dem for resten "har ikke råd til å kjøpe seg verktøy", men men det er folk som ser ut som de Ferrari-fabrikken og ikke gjør det

   • Marius L. sa han

    Gjennom dette svaret, du bare la meg kommentere bekreftet denne opplæringen https://videotutorial.ro/cele-mai-bune-laptopuri-de-gaming-ieftine/
    Med andre ord, du bare bekreftet hypotesen om at enkelte produkter presentert som "den mest ..." bare tenke på profitshare. Som jeg sa da, jeg har ingenting imot profitshare nettstedet er klar over at du må liksom tjene penger på dette prosjektet, men vil spørre igjen: Vær mål !!!

    • Bai Marius, har du gått gale med Profitshare denne siden!
     Ethvert nettsted på planeten som har metoder for inntjeningsmulighetene. Hva ønsker du å dø av sult? Selvfølgelig, det betyr ikke at vi er prostituerte.
     En gang fikk jeg en gadget for gjennomgang; LG G3, som jeg ikke mye skryt; Derfor de som har gitt meg har vært ganske kult produkt.
     Dette laptop jeg kjøpte med mine penger "cache", det er derfor jeg kan si hva jeg vil om ham, og det er hva jeg gjorde. Jeg sa ikke det beste materialet for å dekke. Men ytelsen er annerledes.
     Hva vil du jeg skal si det er kål, hvis den bærbare datamaskinen er bra?
     Hvis du følger tutorials som jeg anbefalte bærbare datamaskiner for spill, og uten å være hater, vil du se at jeg sa: I en gaming laptop med 850m eller 950m kan spille decant bare 1366 × 760, som er en oppløsning en grafisk chip som kan føre til.
     Ethvert produkt som jeg anbefaler, gjør det bare hvis jeg er overbevist om at produktet er en god avtale. Før det hadde jeg to andre bærbare datamaskiner som ikke bryr seg om dem, som de kan gjøre med Acer Aspire V15 Nitro.

     • Marius L. sa han

      Jeg mener ikke dette laptop. Men noe over deg sa: "I 1500-2000 lei må fortelle deg at du ikke kan finne gaming laptop". Om to måneder siden du var av den oppfatning at disse bærbare datamaskiner kan kjøpes med penger, siden du ringte en videotutorial "De beste billige gaming bærbare datamaskiner" nominert bærbare i denne prisklassen. Noe binder. Det ser ut til å argumentere? Hvor sannheten?

 9. Bogdan Ionut sa han

  Hei Cristi. Jeg sendte en e-post relatert til en ZenPhon Asus 2 med noen spørsmål knyttet til kameraet, 4G ... Nyere når vb via sms, får sms mottaker doblet. Hva ville være årsaken, hvis telefonen er skyldig, og hva de kan gjøre for å løse situasjonen? Takk på forhånd

 10. Michael Stefano sa han

  Det avhenger av hvordan du definerer "billig". I fjor, en venn tok en ROG spec ca. identiske, og ga 4000 Lei.

 11. Salut!
  Spesifikasjonene er ikke oversett, det er en vakker og kraftig laptop, men for gaming? NEI!
  Først bør det bemerkes at Acer sitter veldig dårlig under 'Cool'.
  Laptop at etter 40min spille Witcher er i 3 85 grader. WTF!
  Asus ROG, ala ja! Det fortjener sitt rykte i spillindustrien.
  Ellers vil ikke denne bærbare ikke rettferdiggjøre pengene.
  Har segmentet der det ble rammet, men fortsatt skuffet hvis du kjøper denne.

 12. Jeg har en Acer Aspire E15, modell E5-572G-75MW, åpnet jeg, jeg har lagt 4 GB RAM og en SSD Corsair GT og nå beveger seg svært godt. Jeg endret termisk pasta på CPU og chip grafikk hva jeg anbefaler at du gjør din egen, merkelig sjekke temperaturforskjellen, jeg nå nesten 10 grader mindre når jeg spiller (Combat Arms, overvåke fulle HD). Forresten, jeg har ingen problemer med kjøling av noe slag ...))) lim påføres meg Arctic MX-4 den beste i denne prisklassen.

 13. LucianGL sa han

  Cristi nå hvis du har en bærbar ytelse noe, anbefaler jeg at du installerer OS X Yosemite (Mac), og du vil se diferenta.Eu jeg installert på min Asus Gaming Laptop G750JY-T4050D
  ( http://www.emag.ro/laptop-gaming-asus-rog-cu-procesor-intelr-coretm-i7-4720hq-2-60ghz-haswelltm-17-3-full-hd-24gb-1tb-ssd-2-x-128gb-blu-ray-nvidia-geforce-gtx-980m-8gb-free-dos-black-g750jy-t4050d/pd/DVYFLMBBM )
  og enda en stor stor forskjell Windows (enten 7 eller 8 eller 8.1 eller 10). Du kan se fra referanse enkel / lett. Jeg sier det ikke er lett, men resultatene er som
  Samtidig øker den ytelse

 14. Gratulerer oppkjøpet. Jeg har lagt merke til dette mønsteret. Primært slot M2 en stor fordel som det tilbyr produkter dyrere enn 17 tomme. Faktisk tilstrekkelig dyre produkter, selv svært dyrt, ikke tilbyr FHD IPS, M2, SSH, GTX eller høyere 860m med GTX960m, bakgrunnsbelyst tastatur, dual kjøligere og at 15,6 tomme. Jeg vet ikke om WIDI støtter, som modeller fra Toshiba. En utmerket pris for god kvalitet, og enhver fan vil fortelle diverse andre merker, er Acer godt designet produkter til priser de stiller på markedet selv på kontoret kategori. De er godt utstyrt! Kanskje plast knirker og tiltrekke fingeravtrykk, men disse er skadelig eller bemerkninger av noen feminister som ikke har noen anelse om hvordan den veier IT-ytelse.
  Jeg ser frem til å se ham inne med en SSD M.2 og å presentere det som fluer

 15. Marian sa han

  Hvorfor valgte du en bærbar PC med Linux og ikke Windows en? Hva er forskjellen mellom Linux og Windows?

  • utgave sa han

   hvis du har den bærbare datamaskinen i butikkvinduer som sier om 5900 kostnad. 5 millioner ble lisensiert oem vinduer.
   Så hvis du kjøper en bærbar PC med Linux eller FreeDOS maskinvare betale prisen, hvis du kjøper bærbar PC med Windows på den i butikken i prisen på "ekte" hardware og skriv inn lisenspris vinduene. hardware + pris vinduer pris = ganske mye, bedre få med linux.

 16. gratulerer alltid videotutoriale kvalitet,! Rugaminte kommer med en frakoblet laptop ovenfor. Siden jeg hadde Windows Update 10 en stund siden du tilfeldigvis finner PC på, vet ikke om andre skal så, men ble irriterende og tenke for å gå tilbake til Win 7, hvis det er ingenting gjort ! Du kan finne en løsning på dette problemet, fra hva jeg har søkt på nettet kan være kortets BIOS og min grunnleggende baza.Placa er ASRock H81M. Takk på forhånd!

  • Se at for hver laptop / hovedkort finner du på produsentens hjemmeside noen nyere BIOSes som gjør den bærbare datamaskinen eller hovedkortet for å få bedre overens med Windows 10. Og det gjorde jeg oppdatere bios for denne laptop.

 17. Jeg gjorde det updade hovedkort BIOS, som vi så i opplæringen, men problemet med enkelt pesista Slå PÅ! A holde utkikk på produsenten og kan finne noe nytt! Tusen takk!

 18. Marius C. sa han

  Hei Cristi. I det siste har jeg selv noen problemer med PC-enheten starter, men ikke sende bildet til skjermen og hørte ikke at pip ved oppstart. Cam som kan være problemet? Og i tilfelle harddisken er ok ting han kan overføre via et stativ eller en USB-adapter til den bærbare datamaskinen, inkludert filer som jeg hadde på skrivebordet, nedlastinger, etc på at hdd?

  • marius sa han

   Klart du kan, hvis du ikke kan starte og hvordan du setter det hvorfor ikke ta turen til en tjeneste?

 19. suksess sa han

  Den bærbare som jeg har presentert har ingen optisk stasjon og USB 2.0, hvordan kan installere et operativsystem med USB 3.0?

  • Marius L. sa han

   Og hvis den har USB 2.0 hva? Det er slutten på verden? D'oh .... Tvert imot har det bedre USB 3.0 => overføringshastighet bedre! USB vil fungere uansett 3.0 og 2.0 USB-lagringsenheter. Så du kan installere operativsystemer uten problemer. Det var brainer. Hvordan kunne selge en bærbar PC, kan du ikke installere operativsystemet på det !!!!!!!!!! ????????

   • marius sa han

    Suksess er rett her, men ikke så stort problem, hvis du vet hva du skal gjøre er enkel.

   • Costelina sa han

    L Marius ikke å 3.0 USB-driveren må derfor ikke sees i BIOS
    Jeg trodde jeg visste denne jobben

    • Marius L. sa han

     Vanligvis bærbare datamaskiner som bare har USB-porter 3.0 har et alternativ i BIOS innstillingsfasen USB boot / BIOS USB 2.0. Dette alternativet må være aktivert. Jeg tror produsentene ikke tar hensyn til denne situasjonen? Være alvorlig!

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.