Slå 12 Acer tablet - laptop med Windows

Slå 12 Acer tablet - laptop med Windows
5 (1) 100%

For en tid siden jeg present Min Lenovo laptop G580. Det laptop etter to år virker litt vanskelig å bære ham med meg overalt. Trenger en lett enhet, bestemte jeg meg for å gi det en ny bølge av konvertible sjanse, og jeg kjøpte en Acer Aspire Switch 12, som er mer enn bærbare tavle, en tablet - laptop med Windows.
Acer 12 Switch er en hybrid mellom nettbrett og bærbar PC, laptop makt og autonomi selge en tablett berøringsskjerm pluss nye Windows områder som føles så bra. Hvis du er ute etter et billig nettbrett, Lenovo Miix anbefaler 2 8Tablet som jeg holder, og som jeg er veldig fornøyd.
fasiliteter:
Intel Core M 5Y10c
4 1600 GB tokanals minne MHz
Full HD IPS-skjerm 10 poeng multi touch digitizer +
128 gb SSD (ikke eMMC)
Avtagbart Bluetooth Keyboard
Micro USB-tilkobling 3.0, 2.0 USB, microSD slot, kombikontakten for lyd, micro HDMI
Wireless 802.11 a, b, g, n og dual stream AC, Bluetooth 4.0
Rekkevidde på opptil 10 timer
Etter 1.5 dagers bruk kan jeg si at det er en enhet verdt pengene og mer. Ikke glem at den samme komforten du har og Lenovo Yoga 3 Pro, som koster nesten det dobbelte.
Det var en kort forhåndsvisning av produktet. Flere detaljer og ytelsestester vil bli snart, og jeg vil holde deg oppdatert. I mellomtiden, hvis du lagt øynene på dette produktet, anbefaler jeg med varme.
Selv om prisen på det, kan du finne noe mer effektive bærbare datamaskiner, de har portabilitet, skjerm og Switch autonomi 12.
Pris tablett Acer Aspire 12 (i 2 1, laptop - tablet med Windows).
Oh, og jeg sa nei skjermen er nydelig!Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Alexu sa han

  Når jeg gjør tutorial om hvordan du installerer Windows 10 ikke glem å snakke om denne installasjonen i UEFI-modus (hva, hvilken effekt det har på SSD, hva er vitsen med og for hvem er det anbefalt at denne type installasjon til Windows ) .Og en annen ting, når de går på salg bærbare datamaskiner med Windows 10, jeg ønsker en guide til å kjøpe en billig og kraftig bærbar PC med forhåndsinstallert Windows 10, uavhengig av platforma.Poate være og Intel og AMD.Domnul Cristi, all respekt for meg, forklarer veldig godt, som en sann profesor.Ca har en forespørsel, vil jeg gjerne denne opplæringen vil du gjøre det, gjøres selv av deg, fordi jeg la merke til at forklare mye bedre og selv etter det punktet ditt syn på meg at jeg intereseaza.Numai godt!

 2. Hender sa han

  En observasjon: Setningen "har de samme fasilitetene og 3 Lenovo Yoga Pro" er litt overdrevet - se funksjoner kort beskrevet nedenfor.

  - Laptop i 2 1 12 ACER Aspire Switch, Intel® Core ™ M-5Y10c GHz opp til 2.0, 12.5 "Full HD berøringsskjerm, 4GB, 128GB SSD, Intel HD Graphics 5300, 8.1 Windows (Altex)

  - Lenovo Ultrabook 13.3 "IdeaPad Yoga 3 Pro, QHD + Touch, Intel® Core ™ M-5Y70 1.1GHz Broadwell, 8GB, 512GB SSD, GMA HD 5300, 8.1 Win sølv (pcgarage)

  Med vennlig hilsen og takk for materiale skapt og implisitt signalprodukter,
  Hender

  • Jeg refererte til fasilitetene, som begge tilhører samme kategori, og er bygget etter de samme hovedkomponentene.
   Som ytelsen er nesten identisk med Lenovo balanse vippe litt på grunn av aktiv kjøling; Men Acer har en stor fordel her, jeg mener at Acer passiv kjøling 12 Switch gir ekstra komfort.
   Prisforskjellen er ikke funnet i ytelse, men i etterbehandling og høyere oppløsning som er verdiløs for skalering av Windows. Samme RAM med GB 8 ingenting du kan gjøre, så lenge du er på en bærbar enhet, som bruker en ultra low power-prosessor. 8 GB RAM begrunnes med Intel Core i5 opp med heavy duty, ikke Core M.
   Jeg stresset til max Switch 12 og jeg klarte å utmattende RAM (klassiske programmer). Det virker som de nyeste versjonene av Windows ble brukt til svart magi av væren ledelse.
   Jeg liker Lenovo Yoga Pro 3, som er en veldig fin og elegant, men jeg er en menneskeskapt balanse ytelse og koste mer enn å avslutte.
   Jeg er overbevist om at begge produktene vil finne sin endelige kunder!

 3. FaqyaK sa han

  Lenovo Yoga Pro 3 ikke engang sammenlignes med dette Acer;)))

 4. Razvan sa han

  Hei Cristi,

  Du sa ovenfor at "Det samme RAM med 8 GB du har ingenting å gjøre, så lenge du er på en bærbar enhet som bruker en prosessor ultra low power." ... og videre: "Det virker som de nyeste versjonene Windows ble brukt svart magi til RAM ledelse." ...

  Mitt spørsmål er knyttet til hvilke versjoner begynner å bli styrt RAM mai Bina ...
  Jeg spør fordi jeg fortsatt bruker Windows 7 64 4 litt lisensiert og jeg ... GB RAM. Ikke mye bruk avanserte programmer, men jeg har sett for eksempel at noen ganger spise all Chrom-RAM ... Jeg bare tenkte her om dagen for å gå til 8GB og nå lurer jeg på om det virkelig er verdt det økonomisk ....
  Hvis du kan gi meg noen råd ville være stor ...

  Takket være vakker

  • Dessverre Chrome har enda en stor minneforbruk, så ikke mye å gjøre enn å gi opp Chrome eller slutte å ta en ram.

   • Så akkurat, Chrome bruker mye ressurser fordi hver kategori lanseringer og ekspansjon i en separat tjeneste.
    Det er som du bør 4 baner på en motorvei, fordi du 4 bil hjul

  • Ram et system brukes som en midlertidig lagring av data. Hvis prosessoren og lager er rask nok, da den ikke trenger så mye RAM.
   Hvis du har en tregere prosessor, eller en som varmer opp og redusere deres frekvens sammen med en langsom lagring, så dataene stagnerer mer RAM og danner en flaskehals. All systemet går en ond sirkel på grunn av en treg prosessor eller overopphetet i tandem med langsom lagring (harddisk).
   Foreløpig tester er gjort på servere med RAM, CPU bare rask og smart oppbevaring.
   RAM er faktisk en overgang bro mellom prosessoren og lagring for harddisker i det siste og busser kommunikasjon mellom prosessoren og lagring var veldig treg.
   Nå har vi super rask buss rask lagring og RAM trenger ikke lenger så store klassiske systemer.
   Selvfølgelig, vi alltid har programmer som er programmert til å bruke så mye RAM som grensesnitt for å øke hastigheten og rask lagring og HDD.

 5. marius Nechifor sa han

  Hei Cristi. Jeg har et spørsmål om du kan. For en tid siden, min gutt med Bitlocker kryptert ekstern harddisk. På den tiden jeg ønsket var ham overføre noen bilder, fant jeg ut at jeg har tilgang til dataene på den. Jeg prøvde alle passord inne har kjent meg og ham, og jeg kunne ikke låse opp harddisken. Er det noen sjanse til å gjenopprette det som var på den i mai, selv for en sum penger, med tanke på at det finnes nesten alle bilder av ferien og utover?

  • BitLocker gjør det hindrer tilgang til data som er lagret på harddisken.
   Data kan bare leses operativsystem som har aktivert BitLocker.

   • Marius Nechifor sa han

    Det er problemet jeg reinstallert operativsystemet og ikke lenger gjenkjenner harddisken bare med et passord. Det betyr at jeg ikke har noen sjanse til å gjenopprette data.

 6. Jeg har en laptop Aspire Switch 10. En dag det bedt om en online firmware oppdatering batterier som skal lades, og er koblet til laderen. Sagt og gjort, jobbet jeg med andre bærbare etter at jeg fant 2 timer av. Siden da ikke starte.

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.