MAh eksternt batteri 10400 Deboch

MAh eksternt batteri 10400 Deboch
5 (1) 100%

Hei venner, i dag vil jeg presentere et eksternt batteri som kan lade telefonen, nettbrettet og andre enheter når du er på reise eller på ferie, og selv camping.
Smarttelefonen er svært allsidig, og hjelper oss til å gjøre nesten hva som helst vi ikke, dessverre batteriet slutter relativt raskt. De fleste ganger på en halv dag de fleste smarttelefon batterier gir sin ånd.
Den enkleste løsningen er å bruke et eksternt batteri for å lade telefonen når som helst og hvor som helst.
Løsningen som jeg foreslår i dag kommer fra Deboch og er en bærbar batterikapasitet 10400 mAh kapasitet som kan lade telefonen eller 3 4 ganger uten problemer.
Eksterne batterier for mobiltelefonerRelaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Jeg har nylig fått meg en power bank ,, .. en cracker fra Myria av 8800mah med 50 lei /..isi gjøre jobben. Jeg lastet et mål om 2 2100 ganger mah jeg vil si at de kunne laste opp og tre ganger med en betingelse for å gjøre alt 3 maksimal belastning på den første dagen av 2 dagen etterpå cam nedlasting og Bank .per asamblu er glade for at han har 2 USB-porter. 1 2 AMH og AMH nedumireste meg hva jeg sier er ikke hva som er på alt fra LI-ion eller Li - polymer neppe ... Jeg fant litt informasjon på nettet som det ville bare Lithium ... ..ce-1 mai cracker . !

 2. Hvis dette eller annet eksternt batteri tilkoblet laste batteriene fra DSLR-kamera?

  • Det er noen kameraer / video som kan mates mens du arbeider, kan andre bli lurt med falske batteriet, som tar strømkabelen fra den eksterne batteriet.
   Min DSLR kan drives direkte fra batteriet, i sin tur kan drivstoff Mottaker sound system (trådløs mygg).
   De kan bli matet så godt og eksterne skjermer for kameraer, videospillere eller lyd eller LED-lys når du er på bakken.

 3. Mat monitor for hvor lenge? Hvis maten er gourmet energi noe som kan sa.ti s.ar kraft som raskt tømme banken f. Det er nyttig for strenge tel..rablete..camere.si jeg si ting som ikke krever veldig mye energi d.

 4. er et mer effektivt alternativ 2 en batterilader med batterier inkludert

  Fordelen er at vi kan bytte batteriet mens du tar bilder osv uten å måtte sette den til side

  En annen ulempe for hver telefon batteri og lader har

  Hva tror du?

 5. Lykke til i de gode tutorials

 6. Mihai Ionescu sa han

  Dl.Cristi, tusen takk for det vi gjør "lysende" (i første start, som meg)
  Tilbake til et gammelt problem: Jeg har en tablett Lenovo miix 2.8 med GPS-modus "GNSS" og mislykkes (tilleggsgebyr) til og finne en nettleser, gikk jeg til flere spesialister i Pitesti som ikke kunne hjelpe meg . Gi meg noen råd hva jeg skal gjøre. Tusenvis av takket ønsker deg en hyggelig helg, slik at du, hele familien og ansatte.
  PS Kan du røyker? og jeg var glad i å røyke, men 50 år deaproximativ ikke røyke. Oppskrift, bare ambisjoner og ingenting annet

  • Navmii bruke akkurat nå for en test, for å se hvordan det går.
   Du kan installere det og bruke det.
   Det ville være bra, og tenker på deg når du bruker den!
   http://navmii.com/
   eller i Windows Store

  • Mihai Ionescu sa han

   Jeg prøvde det selv, jeg liker hvordan det fungerer. Jeg vet ikke hvordan å sette gateadresse og nummer,
   Bare satept videotutorialul med dette programmet (Navmii).
   Takket være en "ung mann" av 72 år i Pitesti.
   Med vennlig hilsen m.ionescu

 7. ovdiu sa han

  Cristian hilse hele dagen i går vi søker å løse en sky problma sam mam installere Windows og møtte et stort problem im ikke skrive num showet hardu
  "Var ingen stasjoner funnet"

 8. Catalin sa han

  Jeg har nylig fått meg en kraft bank, eksternt batteri Deboch D10400K, 10400 mAh (Sort) nu.isi gjøre jobben, Bank jeg lades ledurile.Când lys og lastet ham ut av pressen ikke lenger kontrollere LED-lampene jeg prøvde flere ganger mAh 2300 et mål om å ikke lade.

 9. Mihai Ionescu sa han

  Mr. Cristi, tilbake med GPS Lenovo Miix 2.8.
  Jeg vet ikke hvordan de skal lete etter riktig destinasjon adresse i Navmii program. Så jeg gjør: jeg tilgang prog.navmii oppdages som hjemstedet ditt (i minutter) og zoomer ut før jeg synes målplassering (f.eks byen Onesti) da øke til å skje på dette stedet de ønsker å gå så fikse ruten.
  Du innser at det er ganske vanskelig, og er omtrentlig adresse (og jeg mener nei.) Hvis du skriver til en destinasjon i adressefeltet og begge butikkene. Du kan bidra til dette problemet.
  Navmii f.bine programmet fungerer.
  venter på en indikasjon fra deg. Med vennlig hilsen m.ionescu

 10. Hei. Jeg bestilte meg dette mAh batteri ekstern 10400 Deboch, og jeg har noen spørsmål:
  1) Det bør være formatert på forhånd, som må gjøre tre full opplading / utlading for startere?
  2) kan sette noen tid til å lade eller trenger å laste den ned helt?
  3) Jeg har flere nett ladere for samsung, tablett og telefon hver med en annen strømstyrke. Hvilken av dem er tilrådelig å lade batteriet med strømstyrke mindre eller større?
  Takk på forhånd for svar.

  • Li-ion batterier ikke må formateres.
   Det eneste kravet er å ikke laste ned også (10-15% bra) og ikke la dem mye koblet til laderen etter at ladingen er fullført.

 11. Er det et problem hvis jeg legger et eksternt batteri som har innspill 5V - 1 en mobiltelefon lader som har utgang 5V med 1.55? Takk.

  • Det er greit, kan du gjøre dette hvis batteriet har sin egen elektronikk. Hvis en batteribank gå hvis et batteri er rett og slett ikke fungerer.
   Hvis du ikke har elektronikk, er batteriet skadet.

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.