ADB SIDELOAD, oppdatere eller rum offisielle installasjon på PC

ADB SIDELOAD, oppdatere eller rum offisielle installasjon på PC
3.5 (2) 70%

Hva er ADB SIDELOAD?

ADB SIDELOAD er den metoden som vi kan installere (flash-ui) zip nettsider i telefonen, aksjen utvinning eller en tilpasset gjenoppretting. Det er en svært nyttig metode, særlig ettersom vi ikke alltid i stand til å blinke noen filer zip områder i telefonen som ofte lager utvinning områder ikke tillater dette, eller rett og slett visket intern lagringsplass.

Ved bruk av ADB SIDELOAD

1. Når vi har en OTA oppdatering som ikke installert riktig.
2. Hvis jeg slettet intern lagring og vi har ingen kortsporet.
3. Når vi blinke tilbake å lager noen filer etter utvinning lager.

Hvordan har jeg brukt denne metoden?

Etter at jeg ser noen flash-roms, hadde jeg stoppet i en endelig på CyanogenMod 14.1 (Android 7.1 Nougat), de resterende nye ROM-en som følger med noen mindre feil som ikke tankene veldig mye. Men det plaget meg bug relatert VPNBug som ikke tillater å få tilgang til min VPN-serveren hjem, kjører på Asus RT-AC56U. Da jeg bestemte meg for å gå tilbake til lager jeg traff noen problemer, slags myk murstein, som var knyttet til det faktum at CM ikke kommer godt overens med 14.1 TWRP. Den eneste måten å slå meg rense aksjen var: 1. Flash lager utvinning, 2. Block bootloader, 3. Flash ROM lager av ADB SIDELOAD. Etter at alt tilbake til det normale.
Denne opplæringen er en del av serien dedikert til ins og outs Android, der vi har:
1. Android Bootloader opplåsing
2. Installer TWRP Recovery på alle Android
I den første opplæringen i serien, låse opp bootloader, du og ADB og verktøy Mini USB universal driver, som du må gjennom sine operasjoner, når du ABD eller Fastboot-kommandoer.

For å blinke med ADB SIDELOAD

...
ADB SIDELOAD "filnavn"
...
Video Tutorial - ADB SIDELOAD, oppdatere eller rum offisielle installasjon på PC
FacebooktwitterGOOGLE_PLUSreddit

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Cristi Hei, jeg har en samsung telefon i9001 (ja jeg vet det er gammelt, men telefonen bare til hans gode vb) nesten ingen ikke bruker 2,3 år, men har et problem som ikke kan løse det. Det er telefonen som jeg har lært å sette en en CyanogenMod. men en dag ga cresh og ikke lyser i det hele tatt. kan bare laste det ned i pum måte bare når den er tilkoblet via USB til PC ellers kan man trykke knappene likevel fordi det er ikke et tegn. Jeg prøvde å gjøre med Odin erkjenner at (nesten) og begynne å installere den opprinnelige rom, men på et gitt momennt låser og nimic.in er ikke noen måte å gå inn recovery mode. Hva om vi har en sjanse til å gjenopplive den? Tusen takk.

  Vis Kommentar
  • nesten glemte jeg prøver å komme inn i recovery mode mode ramdump si såkalte årsak: kraft opplasting

   Vis Kommentar
   • Jeg har aldri møtt problemet. Du vil sikkert finne problemet og løse på XDA Developers.

    Vis Kommentar
   • Pavel Madalin Hun sa:

    Hei Jeg skjedd meg ditt problem! Jeg har en galakse grand 2 ikke startet med mindre laste ned noen måte vi prøver å gjøre! Du må gjøre er å se på XDA-utviklere en konsistent utvinning og flash uiesti det med Odin og telefonen vil slå 3 tro meg !!
    Det bør være en konsistent bedring å gå!
    Vil slå telefonen i recovery og operativsystem og vil starte !!

    Vis Kommentar
 2. Jeg ønsket å gjøre OnePlus 3 og 3.5 oppdatering oksygen ADB lasting oppdateringen 7 men jeg feilmeldingen "Kan ikke lese ota.zip" og forstår ikke hvorfor vi installert alt riktig og tilpassede enheter ADB lasting ryggen som hun

  Vis Kommentar
 3. Jeg løste problemet jeg reinstallert Windows og alle drivere på nytt, og det fungerte

  Vis Kommentar
 4. velkommen
  Si samtidig (min1.33) "... og har gjort det mulig ADB ... fra utvikler alternativer". Hvordan du aktiverer alternativer ADB telefon hvis du ikke har noen fil (slettes alt) automatisk og laster ikke operativsystemet?
  takk

  Vis Kommentar
  • Cristian refererer til partisjonere lagring internt minne som ikke er installert på systemet (som det normalt ikke har tilgang) .Telefonul på jevnt hvis du sletter innholdet i internminnet eller SD-kort vedlagt.

   Vis Kommentar
 5. Cristi kan du lage en tutorial med en Brilliant telfoanele Xiaomi redmi 3 pro hvordan kan vi låse opp bootloader som 50% av programmet som du gir de fra Xiaomi etter at du har fått tillatelse til å låse opp da mislykkes og med ADB ikke fungerer eller boot som du viste. Det ville være til stor hjelp ikke bare denne terminalen har dette problemet. uten bootloader ulåst selv i recovery-modus kan du ikke bare gå inn i fabrikknullstille telefonen. Jeg vet at du har presentert og anbefalt disse telefonene er gode bare å låse opp bootloader krasjer 50% fremgang. og jeg har deaktivert og håndheve brannmur og anti-virus signatur og ingenting. og fase sporingsenhet kunne vi ikke finne kontoen er aktiv.

  Vis Kommentar
  • deblocat.urmeaza bootloader du ser denne enkle opplæringen på youtube.nu si noe, bare følge den opplæringen :)))

   Vis Kommentar
   • kan du holde kjeft? gi nøklene uten å vite. vb å være i virksomhet igjen. Jeg har ikke sagt sies som vb vb du bare sugd. Jeg prøvde alle metoder ikke fungerte, og etter at jeg fikk tillatelse fra dem. så jeg kan ikke gi din replay jeg forklart. hvis jeg ikke respekterer Kristi verk og Adrian to så jeg vil si i rumensk som du setter som en flue i melk ...

    Vis Kommentar
    • BA gutt, som skjedde med meg som du 50% eroare.dar ga meg bemerker jeg fant ut at mobilen redmi 3 kommer til Europa med ulåst bootloader og TWRP jeg flashuit direkte su super og jeg mers.nu Stopp prøver å låse den opp, bare flashuieste at du vil gå direkte TWRP

     Vis Kommentar
    • ok.porumbelul gris er ikke en venn, så jeg tar zborul.vroiam bare fortelle deg at mange pro 3 redmi notater kjøpt i Europa kommer med predeblocat bootloader (som er min), og jeg bare skjedd meg tine.la 50% som det ga meg eroare.afland predeblocat, installerte jeg TWRP og super su og jeg gikk i prima.dar du holde den på ta.mi jeg tok av

     Vis Kommentar
     • Jeg vet ikke hvor du fikk den telefonen du hvor den kom fra. hvis f vet bedre ikke kommer offisielt i Europa. men mine har blokkert fabrikken. Jeg tror ikke sjekket? Jeg vet ikke om det er låst opp? Jeg vet ikke hva du skal gi på enkelte modeller kom ulåst, men etter en oppdatering har blokkert totate kommer ulåst bootloader. Jeg så for å se hva som er cristii og andre steder. Pb er for mange mennesker som sier. bootloander låse opp for å gi falsk hvis fasboot sjekk. og hvis jeg sier eror fjern låse kjennemerke. gjorde sine ting, og jeg fortalte det til 50% slutter med signetura håndheve tote stoppet jeg for å vinne 10. i fin neste gang lese før du sier noe. og de ble tvunget til å blokkere bootloaderu fordi Goole tillegg var en sikkerhetsrisiko som f kom og gjorde mer plass dress med eller uten økende maltioase programmer. fra det jeg leste i går tok jeg en pause fra Xiaomi låse opp bootloader selv om du har tillatelse. ja jeg vet ikke om det er sant at jeg leste Xiaomi uoffisielle forumu

      Vis Kommentar
 6. bozga_andrei Hun sa:

  Hei Cristi gratulerer! opplæringsprogrammer er svært nyttig.
  hva med en tutorial av bærbare salg, reparere ... ?????

  Vis Kommentar
 7. Hei Cristi.Cum fix: Kan ikke laste twrp.img ADB feil, som oppstår når blitsen TWRP gi.

  Vis Kommentar

utsiktspunkt

*

banner