ADB SIDELOAD, oppdatere eller rum offisielle installasjon på PC

Hva er ADB SIDELOAD?

ADB SIDELOAD er den metoden som vi kan installere (flash-ui) zip nettsider i telefonen, aksjen utvinning eller en tilpasset gjenoppretting. Det er en svært nyttig metode, særlig ettersom vi ikke alltid i stand til å blinke noen filer zip områder i telefonen som ofte lager utvinning områder ikke tillater dette, eller rett og slett visket intern lagringsplass.

Ved bruk av ADB SIDELOAD

1. Når vi har en OTA oppdatering som ikke installert riktig.
2. Hvis jeg slettet intern lagring og vi har ingen kortsporet.
3. Når vi blinke tilbake å lager noen filer etter utvinning lager.

Hvordan har jeg brukt denne metoden?

Etter at jeg ser noen flash-roms, hadde jeg stoppet i en endelig på CyanogenMod 14.1 (Android 7.1 Nougat), de resterende nye ROM-en som følger med noen mindre feil som ikke tankene veldig mye. Men det plaget meg bug relatert VPNBug som ikke tillater å få tilgang til min VPN-serveren hjem, kjører på Asus RT-AC56U. Da jeg bestemte meg for å gå tilbake til lager jeg traff noen problemer, slags myk murstein, som var knyttet til det faktum at CM ikke kommer godt overens med 14.1 TWRP. Den eneste måten å slå meg rense aksjen var: 1. Flash lager utvinning, 2. Block bootloader, 3. Flash ROM lager av ADB SIDELOAD. Etter at alt tilbake til det normale.
Denne opplæringen er en del av serien dedikert til ins og outs Android, der vi har:
1. Android Bootloader opplåsing
2. Installer TWRP Recovery på alle Android
I den første opplæringen i serien, låse opp bootloader, du og ADB og verktøy Mini USB universal driver, som du må gjennom sine operasjoner, når du ABD eller Fastboot-kommandoer.

For å blinke med ADB SIDELOAD

...
ADB SIDELOAD "filnavn"
...
Video Tutorial - ADB SIDELOAD, oppdatere eller rum offisielle installasjon på PC

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Cristi Hei, jeg har en samsung telefon i9001 (ja jeg vet det er gammelt, men telefonen bare til hans gode vb) nesten ingen ikke bruker 2,3 år, men har et problem som ikke kan løse det. Det er telefonen som jeg har lært å sette en en CyanogenMod. men en dag ga cresh og ikke lyser i det hele tatt. kan bare laste det ned i pum måte bare når den er tilkoblet via USB til PC ellers kan man trykke knappene likevel fordi det er ikke et tegn. Jeg prøvde å gjøre med Odin erkjenner at (nesten) og begynne å installere den opprinnelige rom, men på et gitt momennt låser og nimic.in er ikke noen måte å gå inn recovery mode. Hva om vi har en sjanse til å gjenopplive den? Tusen takk.

  • nesten glemte jeg prøver å komme inn i recovery mode mode ramdump si såkalte årsak: kraft opplasting

   • Jeg har aldri møtt problemet. Du vil sikkert finne problemet og løse på XDA Developers.

   • Pavel Madalin sa han

    Hei Jeg skjedd meg ditt problem! Jeg har en galakse grand 2 ikke startet med mindre laste ned noen måte vi prøver å gjøre! Du må gjøre er å se på XDA-utviklere en konsistent utvinning og flash uiesti det med Odin og telefonen vil slå 3 tro meg !!
    Det bør være en konsistent bedring å gå!
    Vil slå telefonen i recovery og operativsystem og vil starte !!

 2. Jeg ønsket å gjøre OnePlus 3 og 3.5 oppdatering oksygen ADB lasting oppdateringen 7 men jeg feilmeldingen "Kan ikke lese ota.zip" og forstår ikke hvorfor vi installert alt riktig og tilpassede enheter ADB lasting ryggen som hun

 3. Jeg løste problemet jeg reinstallert Windows og alle drivere på nytt, og det fungerte

 4. velkommen
  Si samtidig (min1.33) "... og har gjort det mulig ADB ... fra utvikler alternativer". Hvordan du aktiverer alternativer ADB telefon hvis du ikke har noen fil (slettes alt) automatisk og laster ikke operativsystemet?
  takk

  • Cristian refererer til partisjonere lagring internt minne som ikke er installert på systemet (som det normalt ikke har tilgang) .Telefonul på jevnt hvis du sletter innholdet i internminnet eller SD-kort vedlagt.

   • Beklager, rette telefonen fungerer uten problemer hvis du slette innhold lagring partisjon fra internminnet eller SD-kort vedlagt.

 5. Cristi kan du lage en tutorial med en Brilliant telfoanele Xiaomi redmi 3 pro hvordan kan vi låse opp bootloader som 50% av programmet som du gir de fra Xiaomi etter at du har fått tillatelse til å låse opp da mislykkes og med ADB ikke fungerer eller boot som du viste. Det ville være til stor hjelp ikke bare denne terminalen har dette problemet. uten bootloader ulåst selv i recovery-modus kan du ikke bare gå inn i fabrikknullstille telefonen. Jeg vet at du har presentert og anbefalt disse telefonene er gode bare å låse opp bootloader krasjer 50% fremgang. og jeg har deaktivert og håndheve brannmur og anti-virus signatur og ingenting. og fase sporingsenhet kunne vi ikke finne kontoen er aktiv.

  • deblocat.urmeaza bootloader du ser denne enkle opplæringen på youtube.nu si noe, bare følge den opplæringen :)))

   • kan du holde kjeft? gi nøklene uten å vite. vb å være i virksomhet igjen. Jeg har ikke sagt sies som vb vb du bare sugd. Jeg prøvde alle metoder ikke fungerte, og etter at jeg fikk tillatelse fra dem. så jeg kan ikke gi din replay jeg forklart. hvis jeg ikke respekterer Kristi verk og Adrian to så jeg vil si i rumensk som du setter som en flue i melk ...

    • BA gutt, jeg bare skjedd for meg ut som du ga meg å 50% eroare.dar vi lært at notater 3 redmi telefoner kommer til Europa med ulåst bootloader og TWRP jeg flashuit direkte su super og jeg har sluttet å prøve å mers.nu låse den opp, bare flashuieste at du vil gå direkte TWRP

    • ok.porumbelul gris er ikke en venn, så jeg tar zborul.vroiam bare fortelle deg at mange pro 3 redmi notater kjøpt i Europa kommer med predeblocat bootloader (som er min), og jeg bare skjedd meg tine.la 50% som det ga meg eroare.afland predeblocat, installerte jeg TWRP og super su og jeg gikk i prima.dar du holde den på ta.mi jeg tok av

     • Jeg vet ikke hvor du fikk telefonen uansett hvor du kom. f vet godt at hvis ingen offisiell vin i Europa. men mine har blokkert fabrikken. Jeg tror ikke sjekket? Jeg vet ikke om det er låst opp? Gi opp ikke vet hva som kom låses opp på enkelte modeller, men etter en oppdatering har blokkert totate ulåst bootloader kommer. Jeg så for å se hva som gjør cristii og andre steder. pb og som jeg sa for mange mennesker. bootloander låse opp for å gi falsk sjekk hvis fasboot. og hvis jeg sier eror fjern låse token verifisering. gjorde sine ting, og jeg sa det til 50% slutter med signetura håndheve tote stoppet jeg for å vinne 10. i bot neste gang lese før du sier noe. og de ble tvunget til å blokkere Goole pluss bootloaderu fordi han var en sikkerhetsrisiko som f kom og gjorde mer plass dress med eller uten eskalerende maltioase programmer. Jeg leste i går midlertidig stoppet folk fra å låse opp bootloader Xiaomi selv om du har tillatelse. ja jeg vet ikke om det er sant at jeg leste på den uoffisielle Xiaomi forumu

 6. bozga_andrei sa han

  Hei Cristi gratulerer! opplæringsprogrammer er svært nyttig.
  hva med en tutorial av bærbare salg, reparere ... ?????

 7. Hei Cristi.Cum fix: Kan ikke laste twrp.img ADB feil, som oppstår når blitsen TWRP gi.

 8. Liviu sa han

  Hei, jeg har et problem med en Allview v1 viper 16Gb, fant jeg meg selv med låseskjermen (var tapet med alle ikonene og kunne ikke gjøre noe) så jeg fjernet batteriet og jeg introduso tilbake, men da jeg ga ham til å starte, hva du skal se, jeg ser logoen starter etter å gjøre animasjonen forblir låst, prøvde jeg flere på av, fant jeg en tutorial der du gir hard reset og andre dastea men det ser ikke den samme menyen som i at opplæringen. Telefonen jeg skriver fabrikkmodus-knapp + volum - men jeg har bare de alternativene de: Auto Test / manuell Test / Element Rapport / Test Report / Debug Test / Clear eMMC / versjon / Reboot / sjekke om Root or Not / og ingen spor hard reset eller på annen måte, noen ide om du kan gjøre? PS: Jeg gikk til en feilsøking service og fortalte dem problemet med gutter og fortalte meg at falt Android og bør endres, og som koster meg 70 lei synes mye med tanke på at målet igjen nå verdt 380 lei og andre i 130 150 får lei, så hvis jeg kunne gjøre det alene ville være ok hvis ikke, tar jeg en annen

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.