Avanserte oppstartsalternativer, den nye oppstartsmenyen i Windows 8 - video tutorial

Hei venner, i dag vil jeg presentere den nye oppstartsmenyen som kommer i Windows 8, det er helt nytt og kan betjenes med musen, sammenlignet med Windows oppstartsmenyen som 7 ikke Premat.
Avanserte oppstartsalternativer er vennlig, det ser mye bedre enn jeg hadde i Windows 7, som fraråder brukere som føler at du må gå så fort der.
Windows oppstartsmenyen 8 har fått noen interessante funksjoner og i tillegg kan nås fra Windows, uten å måtte starte dam.
Det ser ut til å få tilgang til menyen med F8 ikke lenger gyldig, men systemet er ganske intelligent og skjære den tykner inn på arbeidsmarkedet (blå skjerm).
Nå null vi Windows-innstillinger "fabrikk" som en mobiltelefon, men jeg ber ikke så tett. For å gjøre dette må vi innføre DVD med operativsystemet og alt går greit, må vi ikke bare handle på slutten for noen formaliteter.
Til sammen er den nye menyen Avanserte oppstartsalternativer et skritt frem og sannsynligvis endelige versjonen vil ha andre nyttige alternativer i tillegg. Jeg vil gjerne se sikkerhetsprogrammer som kan "stikke" den avanserte oppstartsmenyen for å hjelpe oss å "rydde".

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 800 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian CismaruRelaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Sall Cristi [Videotutorial] Veldig nyttig tutorial takk så mye at du finnes, men jeg har spørsmål kan du om du kunne hjelpe meg jeg vet ikke om jeg postet vel jeg vil gjerne ha en Videotutorial en guide spesifikt om å bygge ett eller flere systemer på AMD-plattformen jeg forstå at de har en veldig god prisutøver, jeg vil gjerne kjøpe en ny pc, men jeg vet ikke hvilken Intel eller AMD-plattform? Takk og jeg håper jeg ikke kjeder meg

 2. @ Gabi: hei jeg har AMD-plattformen. VB er den nye familien av prosessorer fra AMD, Bulldozer kalles (FX 4xxx 6xxx 8xxx) eller 4 - 6 - 8 kjerner + har en stor cache jeg si. Jeg eier en FX4100 av 3.6 4 GHz kjerner og en buffer for 12 mb nivå 4 og 2 8 på nivået 3. Jeg liker å flytte Jeg spilte de nyeste spillene som NFS løp uten problemer til full detaljer på full HD. Hovedkortet jeg valgt en gigabyte XA 990 - 3 våt (med USB SATA 3 og 3). Hvis du ønsker å ta din FX 4100 eller familie som jeg anbefaler en kjøligere nok ytelse som er ganske varmt ganske ille har et sted 95 W, jeg gikk på en Thermaltake med 4 hitpipe områder og 2 fans på sin opprinnelige ned å sette luft mellom blader og annet kjøpes separat opp til meg jeg sender det ut varm luft i kraft ... Hvis du glad jeg kunne hjelpe ... Hallo

 3. polferis sa han

  Hei Cristi! Interessant opplæring ... Men hvis vi ikke får tilgang til noe med F8, en sikker modus, sist kjent god konfigurasjon, må vi ringe etter et triks for å komme dit. Hvor nødvendig er det noen ganger ... Jeg fant dette, og jeg tror det vil være nyttig for mange, og går (testet): http://www.addictivetips.com/windows-tips/how-to-enable-windows-8-safe-mode/
  I hvert fall er jeg ...

 4. Jeg installerte Windows 8, da installerte jeg XP på en annen partisjon og etter at Windows 8 ikke fungerte.
  Har det skjedd med meg eller tillater det meg å installere andre operativsystem samtidig?

 5. Julian sa han

  Jeg har installert Windows XP, Windows 7 og Windows 8, alt går perfekt i støvelen. Windows XP Jeg har den med primær og aktiv partisjon.
  Windows 8 er imidlertid litt ustabil, jeg håper den endelige versjonen blir utviklet fra alle synspunkter. Spill og Internett går perfekt på Windows 8, men det er litt ustabilt.

 6. AdrianGudus sa han

  FastCode:
  Jeg installerte Windows 8, da installerte jeg XP på en annen partisjon og etter at Windows 8 ikke fungerte.
  Har det skjedd med meg eller tillater det meg å installere andre operativsystem samtidig?

  Det er normalt at dette skjer når XP ble laget, det er ingen Windows 8, slik at Windows XP ikke kjenner Windows 8 bootmanager, slik at den er overskrevet med XP. Først installerer XP og deretter Windows 8, og det vil fungere annerledes. Det er regelen om "enkel 3", klasse 2 logikk, du har ikke universiteter i ryggen for å finne ut .... det er folk på terrenget som logisk logisk eller ... de alle tenker på inga inga ...

 7. VINATORIU sa han

  mihai1307:
  @ Gabi: hei jeg har AMD-plattformen. VB er den nye familien av prosessorer fra AMD, Bulldozer kalles (FX 4xxx 6xxx 8xxx) eller 4 - 6 - 8 kjerner + har en stor cache jeg si. Jeg eier en FX4100 av 3.6 4 GHz kjerner og en buffer for 12 mb nivå 4 og 2 8 på nivået 3. Jeg liker å flytte Jeg spilte de nyeste spillene som NFS løp uten problemer til full detaljer på full HD. Hovedkortet jeg valgt en gigabyte XA 990 - 3 våt (med USB SATA 3 og 3). Hvis du ønsker å ta din FX 4100 eller familie som jeg anbefaler en kjøligere nok ytelse som er ganske varmt ganske ille har et sted 95 W, jeg gikk på en Thermaltake med 4 hitpipe områder og 2 fans på sin opprinnelige ned å sette luft mellom blader og annet kjøpes separat opp til meg jeg sender det ut varm luft i kraft ... Hvis du glad jeg kunne hjelpe ... Hallo

  TAKK MERE DET ER MER LAVT. MEN HVIS DU KAN HJELPE DIG, IDER JEG MIN ID SINCER ER "BEGINNER" [Email protected] Nok en gang TAKK FOR MESS ID

 8. Vasile sa han

  Hei Cristi se dine tutorials i mange år og jeg anser nyttig og lærerikt, jeg har et problem når du ser gjennom opplæringsprogrammer på PC-en og fikse den andre dagen jeg oppgradert til Windows 8 følge trinnene av Adrian, vel og corecte.Adoua dag PC vises når jeg begynte å starte opp Windows display prolema svart mus kan bare brukes med windws8 asta.Am dyttet ga dvd reparasjon funksjon hvor du får oppstartsmenyen når jeg brukte Funt reparere oppstarts da han gjorde ami jobben gir denne feilmeldingen: Loggfil: H \ Windows \ sistem32 \ loggfiler SRT \ SRT TRAIL TXT.Dau avslutte og starte pc pc klarer å få i år, at hver gang jeg slår på PC jeg søkte dette forumet er mange problemet fra Microsoft ikke dra ut, jeg prøvde alt mulig oppstartsmeny med msconfig systemkonfigurasjon ved oppstart safe mode ingenting jeg Prøvde jeg bare gikk med CMD og jeg resetat.Nu ess år installere Windows på nytt, fordi resten er veldig bine'daca .Vi har noen forslag kan du multumesc.Cu respekt!

 9. sollen sa han

  Vennligst Hvem kan hjelpe meg? Jeg har installert Windows på min laptop 8 pro, har omtrent et år siden det installert og jeg vil reparere, installere, orice.Dar cum.Din ikke vet hva jeg forstår, vinduer 8 ikke kan slette, men kan reparere, fornye, har jeg ingen anelse om.
  Hun beveger seg ff laptop hardt, og jeg tror på grunn av min asta.abia åpner hvert program, vil jeg ha lukket, etc.nu det lenger.
  Vær så snill, kan noen vet.

  • canish26 sa han

   Jeg har det samme problemet selv så jeg gikk på å vinne ubuntu å løse. 8 er et stort rot for meg, men siden vi har betalt for ham å fortsette å bruke det. vidt jeg vet noen laptop har mulighet til å skape "en" recovery plate som er faktisk ISO image av operativsystemet, akkurat som i mitt tilfelle, og jeg tror din trenger en plass minst 32 giga som handler om 8 DVD. etter disse DVDer kan reparere eller installere Windows 8 kalt dritt.

 10. Tricia Octavian sa han

  Du kan lage en videotutorial som eksemplifiserer hvordan å bygge en VHD disk med Windows 7 fordi da bruker vi en dual boot system med Windows 8.1 ekte?
  Obs. kan gi opp lett på Windows 7 og skal ikke tukles med HDD partisjone ekte. Vi kan teste alle Windows 7 i tilganger til ressurser og ekte PC er veldig bra.

 11. Peter sa han

  Hei Cristi, vil jeg gjerne be deg om å gjøre en tutorial på hvordan å fjerne koblingstiden i dual boot med Windows 8, men grensesnittet til boot forbli alt som Windows 8, jeg prøvde å gjøre det med EasyBCD som du viste i -a opplæringen i det siste, men etter at jeg har gjort disse endringene, jeg liker ikke den slanke grensesnittet i Windows som ikke vises 8 men svart skjerm som kommer fra vinduer 7.
  (Jeg håper du forstår spørsmålet. Takk)

 12. Remus Dite sa han

  Hei, kan du gjøre en videotutorial der vi viser deg hvordan du installerer operativsystemet Windows a × 8.1 64 på et system som har UEFI BIOS? Hvordan lage UEFI-partisjonen for å starte opp raskere og hvordan du kan lage en sikkerhetskopi skjult sånn av produsenter? Det ville være nyttig, takk!

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.