Vise trådløse passord lagret i telefonen eller nettbrettet

Hei venner, dagens tutorial vi vil snakke om trådløs og Android. Spesielt vil vi se hvordan vi kan komme seg passord til trådløse nettverk som har koblet seg over tid på Android-enheter vidt smarttelefoner og / eller tabletter.
For å gjøre dette har vi selvsagt bruke et program som heter WiFi Key Recovery dessverre for noen, krever root (du må heie enheten, slik at du kan bruke programmet på)
Når vi brukbare WiFi Key Recovery app for Android?
I min falt, fordi jeg spiller veldig ofte med tilpassede ROM du flashuiesc på smarttelefonen, ender opp med å miste historie trådløse tilkoblinger som er oppført i de trådløse innstillingene. Det er fordi ikke velge å gjenopprette Google-kontoen din i å fullføre veiviseren du hilse på meg ved første oppstart etter en rom flashuirea.
Losing historie trådløst nettverk som har vært koblet gang når jeg besøker disse stedene (puber, kafeer, restauranter, bakerier) skal igjen be bartender eller servitør for å fortelle meg det trådløse nettverkspassord. Ikke for å si at mange enhet og ber deg om å introdusere henne passord uten at du ser.
Vel, en gang kom inn passord, selv om ikke av oss, ganske enkelt ved å starte programmet vi kan se WiFi Key Recovery-passord, nettverksnavn og krypteringstype. Applikasjonen viser også trådløst nettverk passord som har vært på nettet i det siste, selv om vi ikke er i sin dekning. Det er nok å koble bare én gang til et trådløst nettverk som WiFi Key Recovery program vi vise passord.
Programmet kan brukes i tilfelle du glemmer passordet bare hjem trådløs tilkobling.
Du ønsker å gjøre dette på din laptop eller PC?
Ingenting enklere:
–Finn wifi-passordet for alle nettverk–


[media id = 1097 bredde = 480 høyde = 223]


Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Valentin sa han

  No offense, jeg ikke finner et program nyttig med tanke på at de fleste brukerne angi unnlater å heie telefonen, slik at de som antar en viss risiko, mens de fleste av de som bruker en smarttelefon med Android foretrekker å unngå slike operasjoner. Jeg tror vi ville være mer nyttige tutorials på rot, clockwordmod utvinning og installere custom ROM for mest brukte telefoner. Takk for opplæringen!

 2. Adrian Gudus sa han

  De fleste brukere vet ikke hvorfor, men jeg kan fortelle deg at alle enheter som vi har hatt, har vi root-tat i de første minuttene etter kjøpet. Jeg har aldri rum Statens lager mer enn 1 uke (selv med aksje ROM rot du har, at du ikke liker)
  I prinsippet er det lett å heie en smarttelefon. Som nevnt i de fleste tutorials Android XDA Developers forumet har all nødvendig dokumentasjon (på engelsk) for de fleste smarttelefoner på markedet.
  Et enkelt Google-søk med "how to root S4" (erstatt S4 med din modell) hjelper!
  Hvis du ønsker å heie enheten bør gjøre din forskning Yorkere fordi det er viktig å vite et par ting før du starter den. Hva er roten, som innebærer i å hjelpe.
  På Internett er det enda et par verktøy / programvare som lover du kan heie på omtrent hvilken som helst enhet, men bør leses dokumentasjon programvare fordi slike programmer av denne typen kan root har en S4 hvis du har android 4.2 men den samme programvaren kunne ikke root har en mer kapabel S4 om Android har 4.4 eller 4.3
  Selv om vi ikke kan dekke alle enheter, er det ting du kan gjøre selv hvis du leser og bruke søkemotoren på nettsiden vår, på XDA Developers forumet

  • axelluny sa han

   Adriane, husker du det området som er så elendig îndoielnică.Ca laste ned et lite program må først akseptere installasjon av keylogger fra Moder Russland. Jeg synes det er bra at de besøkende være begrenset til det som er presentert her på nettstedet, fordi selv nok.

   • Adrian Gudus sa han

    Jeg vet ikke hva du sier, hvis du kan referere til XDA Developers si at jeg aldri har hatt problemer med å få tilgang til nettstedet eller forum. Er et nettsted høyt respektert i verden av Android, og jeg kan si at om XDA Developers gå hele utslaget når det gjelder Android utvikling, nyheter, forklarer noen nye funksjoner introdusert i versjoner av Android, oppdagelses problemer, Bugg-tallet, sikkerhetsbrudd.
    Hvem vet hva du gjorde, og du sannsynligvis tolket / feilidentifisert kilden.

  • Valentin sa han

   Takk for råd. Godt svar.

  • adrian jeg har et spørsmål til deg, jeg har android med den beste android 4.04 4.4 eksempel
   Jeg kan se på youtube og facebook kan lytte musica å se filmen på telefonen for å ta bilder eller video Numa 720p gruven og bilder går til 8mp og vi er fornøyd med hvordan hun gav ham ok
   allviw telefon til telefon aldro rumensk p5

   Jeg ønsker alle gratulerer med dagen

   • AdrianGudus sa han

    Vi har allerede snakket om hva som er nytt i Android 4.4 i en annen opplæring. Jeg inviterer deg til å bruke søkefeltet øverst til høyre "hva er nytt i Android 4.4"

  • stefan sa han

   bortsett fra roten og du vet noe annet ... noe normalt?

 3. adrianr76 sa han

  Aolicatia er svært nyttig, men er komplisert og risikofylt for deg rute telefonen.

  • Adrian Gudus sa han

   Hvis du er veldig forsiktig, ikke skynd deg og "måle" alt godt, det er ikke risikabelt eller komplisert.
   Dette er nøyaktig grunnen til at jeg alltid vil velge Nexus-enheter som er designet og designet for utvikling, på hvilken som helst Nexus, root-, unroot, back to stock er en lek fordi dette er akkurat deres formål, å "gnides", brukes , testet, for å komme tilbake på dem eller for dem.
   bootloader låser / låser ekstremt enkelt, du har alle slags feller og beskyttelse som har Samsungs (se Knox eller mot blinker), trenger du ikke holde en konto når du blinke se et rom tilpasset (som Samsung gjør)

 4. Cristian sa han

  Applikasjonen var mer interessant hvis den ikke krever root, ellers kunne du installere den i noens telefon, og du kunne se passordene i deres nettverk: P, om root, jeg rotte telefonen min med opplåsingsrot ("http: // unlock-root- pro.software.informer.com/").Har du andre meninger om programmet?

 5. Jeg har et problem jeg går til nettbrettspillene senzoru men når du sitter i sin meny og rotere tablett roterer ikke og menyside og ikke engang høre noen !!! har skjedd dette problemet? Jeg kom i innstillingene for iIt sjekket og snu den tingen !!

 6. Salut! For en stund får jeg feilen: Server ikke funnet: RTMPT: // 188.215.51.197: 80 / simplevideostreaming / mp4: / når jeg prøver å se video tutorials på nettstedet. Hvor kan være problemet?

  • FlorinP. sa han

   Tøm nettleserens buffer eller prøve en annen nettleser for å se tutorials.

  • Jeg skjedd med meg, så jeg si at fra dem til å bli hans vidotutorial.ro ikke fra deg, jeg patito og jeg går ikke i morgen i dag det skulle 2 måneder siden jeg bruker google chrome

 7. Svært nyttig program. Takk.
  Happy Birthday 2014 med helse, lykke, glede og tutorials!

 8. Valentin sa han

  Gratulerer med dagen "videotutorial.ro", så mange opplæringsprogrammer som vellykkede og interessante.
  Happy Birthday Cristi Adrian! Bravo!

 9. Jeg har et problem i uTorrent, når du åpner en Vens forteller meg excecum eldre, og jeg har den nyeste versjonen av uTorrent 3.3.2 og b kan ikke åpne sal
  Her feil:http://s16.postimg.org/w9jycpm11/untitled.jpg

 10. Jeg har et problem i uTorrent, når du åpner en Vens forteller meg excecut eldre, og jeg har den nyeste versjonen av uTorrent 3.3.2 og kan ikke åpne sal
  Her feil:http://s16.postimg.org/w9jycpm11/untitled.jpg

 11. Godt Nyttår alle sammen!

 12. Augustin sa han

  Happy Birthday!

 13. Costel C. sa han

  Takk!
  Fornøyd med helse!

  PS - connectify fungerer ikke lenger. Hva kan den erstattes med?
  Jeg ønsker et program for å bruke den bærbare datamaskinen som en ruter bord Wi-Fi
  Takk på forhånd!

  • Cristi sa han

   Hei,

   Først vil jeg ønske deg en lykkelig fra de mange år, kjære sunne, og så mange tutorials !!!
   For det andre, jeg var Cora 31 i Alexandria, for å se etter en tablett (fordi jeg ønsket lang en) og fant en S716KTAB Serioux. Som har:
   LCD-skjerm: 7 ”, kapasitiv, 800 × 400, støtter inntil 5 poeng inkludert, opptil 1080p
   3G: Ingen
   Internminne: Ja, NAND Flash 4GB
   RAM: MB DDR 512 3
   OS: Android 4.0.3 (automatisk oppgradert til 4.0.4)
   CPU: ARM Cortex 8 Ghz A1.2
   Kamera: Front, ja 0.3 MP bak: nei
   Minnekort: Ja, opp til 32GB
   Video Chipset: Multi-Core Dual Mali-400 2D / kjerne 3D
   G-Sensor: Ja
   Akselerometer: Ja
   2.0 USB utganger: en mini USB
   Tilbehør: Hodetelefoner, OTG kabel, USB-kabel, lader adapter

   Problemet i denne tabletten er at det ikke er sett alle farger PC. Ikke engang da et tegn tikker, men tabletten lades. Hvorfor ser du ikke?

   • adrianr76 sa han

    Installer UniversalAdbDriverSetup6

    • Cristi sa han

     Hei,
     Jeg installerte det, og ingenting skjer, hva blir det neste?

     • Adrian Gudus sa han

      Dette er hva som skjer når du kjøper "merker" som Serioux, Vonino, AllView, Infotouch iTab. Disse produktene er billige av mange grunner, de gjenkjennes ikke av Play Store, i det lykkeligste tilfellet blir de "oppdaget" som en ukjent enhet.
      Vil ikke la blindet av super lav pris på dem, er det ikke alt som teller for et produkt!
      Hvis du gir 2 millioner på et nettbrett, så forvent at det ikke fungerer som det skal, ikke blir oppdaget av PC / Laptop, å ha en dårlig kvalitet på tocuh som fungerer dårlig, og ikke finne noen applikasjoner i Play Store fordi nettbrettet ikke blir sett med serie, modellnummer, men som "ukjent enhet", er operativsystemet veldig buggy, mange av disse nettbrettene har ikke en gang Play Store, eller hvis de har funksjonell funksjon, er teknisk støtte for mange av disse merkene fraværende.

 14. IonToma sa han

  Super kult!

 15. mateis sa han

  Takk for innsatsen. Selv om alle før jeg nådde: Needs Denne applikasjonen roten. Hva însemmna?!

  • Adrian Gudus sa han

   Som jeg sa i teksten over opplæringen og veiledningen video, krever WiFi Key Recovery app rot som kan brukes. Hva er roten, hvordan du bruker, hvordan du gjør root snakket under andre tutorials som du finner ved å bruke søkeboksen øverst til høyre.

 16. giovis85 sa han

  Hei Jeg er et stort problem med MINI P5 LAM root glatte Mers lenge og hardt etter en stund jeg har ikke vært opprørt og åpnet app KONTAKTER MAM AM avinstallert det jeg sa det er ingenting jeg var ferdig BACK-UP

  AM DAT gjenopprette programmet MEN IKKE ERA

  Jeg fant Romul ORIGINAL men klarte ikke å installere IMI Svikter signatur verifisering mislyktes da han SAD UPDATE fra SD-kort

  Allview mini p5 v1 Gionee Gionee jeg funnet plass til v1 men ikke la meg

  hva kan jeg gjøre?

  • david m sa han

   giovis og jeg eier en p5 mini og jeg var interessert og virkelig Gionee CTRL V1 ser veldig mye ut som det, men ikke den samme telefonen Gionee CTRL V1 er forskjellig fra P5 MINI fortsatt prøver å få en søknad kontakt for ics en baby med samme navn mappe system / app og du kan starte en gå

 17. Dima Maryan sa han

  Du kan fortelle meg godt å vite et passord for å låse opp tabletten Allview men ingen wi-fi

 18. Dima Maryan sa han

  Hei Kan du fortelle meg hvordan du finner et passord for å låse opp tabletten Allview uten WiFi

 19. Jeg har en god ting å spørre deg hvordan kan jeg sette et passord til venner på tp llink passordet for å sette dem prate wi at jeg kunne være som dem som setter passord kan du hjelpe meg å hjelpe meg fint.

 20. hei! Jeg har et problem med wirlesul: Kan ikke koble på laptop.Nu vet hva som finnes, jeg fant navnet, og jeg kan ikke koble den spør overskriften til bag wirles.La telefonpassordet for å gå, men ikke laptop .Min du hjelpe?

 21. Jeg nullstille telefonen nylig, og jeg husker ikke passordet for å installere wifi fra vecini.Daca jeg vil vise eller ikke?

 22. andrei sa han

  går facebooku

 23. Eller lignende og er noe for iphone?

 24. Jeg installerte app, vis meg mine passord rutere, men det er en sekvens av ca. 32 karat bestå av små bokstaver og tall uten noen mening. Har han eller rootarea deviceului Kontakt rum? Det har gjort en spesiell innstilling? Takk.

 25. Zara Zara sa han

  hvordan er Parolo Wi-Fi

  • og jeg ønsker å lykkes.
   men telefonen min ... er ikke forankret.
   hvordan du gjør: kort og rett på sak? Android.
   Lg.

   Jeg har ikke tid til å søke ... på nettet

   • Jeg beklager, men hvis du gir oss mer informasjon om telefonen vi egentlig ikke har lyst til å hjelpe. Ikke bare det hjelper om du sier det er fordi LG og Android har hundrevis av modeller. Det ville hjelpe hvis du forteller oss modellen.

 26. Adrian fikk en god intrebare.Cum jeg kunne finne wifi passord som vi er Connector Windows Phone 8 og telefonen min er Nokia Lumia 635 .Apreciez ajutorul.ps:wifi-ul er en bærbar router fra Vodafone

 27. Cristi sa han

  Det er ikke noe interessant å finne kjente passord. Jeg vil finne passordene til noen fremmede. Kan det? Hvordan kan de være?

 28. samsung s7 kanten husker ikke wifi-passordet når jeg kobler til Jeg må omskrive passordet mitt

Tilbakesporinger

 1. [...] Kommando for å finne passordet til et lagret nettverk: netsh wlan show profile network name key = clear I området "Sikkerhetsinnstillinger", ved siden av "Key content" vil du ha wifi-passordet. Du kan utføre operasjonen ovenfor for alle lagrede nettverk ved å bare endre nettverksnavnet. Tips: For å unngå å skrive kommandoen manuelt for hvert nettverk, bruk pilene på tastaturet. Pil opp for siste ordre og pil ned for retur. Vil du gjøre dette på telefonen eller nettbrettet? Ikke noe enklere: –Vis trådløst passord lagret på telefonen eller nettbrettet– […]

 2. […] Vis trådløst passord lagret på telefonen eller nettbrettet […]

 3. […] Vis trådløst passord lagret på telefonen eller nettbrettet […]

 4. […] Vis trådløst passord lagret på telefonen eller nettbrettet […]

 5. […] Vis trådløst passord lagret på telefonen eller nettbrettet […]

 6. […] Vis trådløst passord lagret på telefonen eller nettbrettet […]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.