Andre harddisken på den bærbare datamaskinen i stedet for den optiske stasjonen

I dag vil jeg vise deg hvordan du monterer den andre harddisken i den bærbare datamaskinen, i stedet for optisk stasjon, for dette bruker vi adapter som jeg fikk den på eBay, for dette har vi betalt 18 amerikanske dollar, men disse adaptere kan være mye billigere hvis du tar Kina, Hong Kong, Taiwan, etc. (7-9 amerikanske dollar). Pakken kom til min dør 7 dager, kan komme og asiatiske-n 45 dager. Hvis du ikke hastverk ... ..
Jeg vil ikke referere til seg selv kjøpe detaljene (ebay avgifter, moms, transport, toll, etc.), for dette har vi en tutorial om shopping på eBay.
Først av alt du trenger å vite noen detaljer om den optiske stasjonen, slik at du kan kjøpe riktig produkt.
De viktigste detaljene er:
1. Profil optisk stasjon, så du må være og adapter (12,7mm eller 9,5 mm)
2. Optisk stasjon grensesnitt, og så må være adatptorul (IDE eller SATA)
3. Grensesnitt harddisk som du vil montere (SATA eller IDE)
Jeg trengte en adapter fra SATA til SATA 12,7 mm, må du kanskje noe annet du trenger å åpne den optiske stasjonen og sørg før, for å se hvilken profil som er og hva grensesnitt. Dessuten løsne den optiske stasjonen kan ta mot til å montere adapter (caddy, som det kalles ut).
For eksempel, hvis du har en IDE optisk stasjon og 12,7mm og harddisk som adapter for å bruke den i er SATA, IDE adapter du trenger å 12,7mm med SATA harddisk slot.
De som ultrabooks optisk stasjon sikkert vil trenge en adapter 9,5mm. I alle fall må du være sikker på forhånd for ikke å kjøpe feil produkt.
Etter montering, som vist og-n tutorial, det fungerte harddisk, for at jeg gjorde spesielle innstillinger. For deg er det mulig for andre innstillinger i BIOS, har vanligvis optisk stasjon første prioritet å starte opp (som og den nye harddisken vil være) hvis du har problemer med å starte operativsystemet etter installasjon den nye harddisken må gå inn i BIOS og sette oppstartsstasjonen som den primære harddisken med operativsystemet.
HDD caddy til optiske adaptere på Ebay (Jeg har ikke forlatt lenke til et bestemt produkt fordi du ikke vet hva som må)Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. George sa han

  Hva slags hdd du plassere den? PC eller laptop? (3.5 eller 2.5 tommer?)

  • mircea85 sa han

   Adrian GudusHvis du var en fan av nettstedet du hadde sett "episode" som min kollega viste hvordan å endre harddisken og den optiske stasjonen på en bærbar datamaskin. Det endret min kollega bærbare harddisken med en SSD Vel HDD som han satt i "episode" i stedet for den optiske stasjonen nå monteres på nytt. Konklusjonen? Det handler om gamle laptop HDD. På vanlig harddisk slot har nå installert en SSD optisk stasjon, og i stedet har montert HDD gammel nå.

   Fra hva jeg vet om HDDs "Desktops" er 3.5 "og den bærbare 2.5".

 2. Faktisk veldig nyttig tutorial. Jeg trodde ikke mulig. Selv om min laptop har allerede 2 HDD og optiske stasjonen er en Blu-Ray, tror jeg at jeg kommer til å bruke din idé og lage en minneutvidelse.

 3. Adrian Gudus sa han

  GeorgeHva slags hdd du plassere den? PC eller laptop? (3.5 eller 2.5 tommer?)

  Hvis du var en fan av nettstedet du hadde sett "episode" som min kollega viste hvordan å endre harddisken og den optiske stasjonen på en bærbar datamaskin.
  Det endret min kollega bærbare harddisken med en SSD
  Vel, HDD som han satt i "episode" for å remontere nå i stedet for den optiske stasjonen.
  Konklusjonen? Det handler om gamle laptop HDD.
  På vanlig harddisk slot har nå installert en SSD optisk stasjon, og i stedet har montert HDD gammel nå.

 4. Marius sa han

  Dette er virkelig en god idé, jeg tenkte hvordan å gjøre for å få min SSD i en bærbar PC, og ser ut som noen kom opp med ideen og med vise trinn for trinn hvordan du gjør. Du gjorde en god jobb, gratulerer!

 5. hei, bare ute og jeg fant noe fra en gutt i Bucuresti, bare meg jeg trenger PATA IDE til SATA (HDD) ms pt tutorial likevel ...

 6. FaqTak sa han

  Hva beveger seg raskt selv når den bærbare datamaskinen har en SSD. Jeg så at den bærbare datamaskinen oppstartet i løpet av sekunder ved hjelp av det ssd.
  Verden ikke forstår, hvor god er en SSD, og ​​du kan gjøre med en ssd, folk bare se på pris, og det er alt.
  Generelt mange rumenere vil like store harddisker og lagre filmer non stop, og lytte til Manele.

 7. FaqTak sa han

  GeorgeHva slags hdd du plassere den? PC eller laptop? (3.5 eller 2.5 tommer?)

  Drek hvordan å sette PC? Vel vet du hvordan 2.5 eller 3.5 tommers bety?

 8. Duallpannel sa han

  Tusen takk!

 9. Mihai sa han

  Gratulerer med Cristi tutorial!
  En tutorial ff nyttig for mange, sier jeg.

 10. Adrian Gudus sa han

  GeorgeHva slags hdd du plassere den? PC eller laptop? (3.5 eller 2.5 tommer?)

  Vis meg og ta meg noen som har klart å sette en HDD til en laptop 3.5

 11. Tutorialul.Am veldig interessant å se om min Dell Inspiron laptop 5110n er som et søk simplu.La jeg VZ adapter på anledninger nesten 100 lei.Ca en laptop obs hvert inngrep første operasjonen som er gjort er å bateria.La ut som forrige gang Cristi glemte dårlig tid.

 12. Cristi, jeg ønsker å spørre deg om noe, men ønsker ikke å bli sint, kanskje det vil virke veldig enkel ting, men jeg er selv 0 i den siden av teknologi. Når for eksempel kjøpe et kompaktkamera, motta og kabler for å koble til PC? Motta generelt tilkoblingskabler? Hvis du svarer meg godt, om ikke alt er bra! Jeg fant på noen andre til å fortelle meg!

 13. Adrian Gudus sa han

  EmiCristi, jeg ønsker å spørre deg om noe, men ønsker ikke å bli sint, kanskje det vil virke veldig enkel ting, men jeg er selv 0 i den siden av teknologi. Når for eksempel kjøpe et kompaktkamera, motta og kabler for å koble til PC? Motta generelt tilkoblingskabler? Hvis du svarer meg godt, om ikke alt er bra! Jeg fant på noen andre til å fortelle meg!

  Generelt (for å være i "tune" med problemet ditt) informasjonen de finner på stedet hvis du kommer til å kjøpe butikkhyllen eller på stedet butikk som selger produktet.
  Jeg har lagt merke til en tendens av folk å se opp for selgere til å stille spørsmål og elektroniske apparatet butikker med falskt inntrykk av at det er en plikt for selger å laumureasca klient eller enda verre som ber om å bli sint / selger bry.
  Ingen slike ting, er det hans plikt å informere kunden og svare på spørsmål som stilles.

 14. ! Fin tutorial jeg ikke bruker for øyeblikket en laptop, men godt jeg vet når jeg har en bærbar PC som vil være det første jeg vil gjøre: D.

 15. Augustin sa han

  Omtrent hvor mye tid en ordre kommer fra ebay? Og produkter som sier Post til: Worldwide, men unntakene er fortsatt en mulighet for at Romania kan sendes i Romania?

 16. Anderson sa han

  MAC tutorials finnes bare boo eller du gjøre om vinteren?

 17. Cristi, DVDer ide laptop uten tilkobling pins (som du forklarer i opplæringen)!

 18. Adrian Gudus sa han

  DanyCristi, DVDer ide laptop uten tilkobling pins (som du forklarer i opplæringen)!

  Gjør deg bedre før du gjør uttalelser: http://goo.gl/kFykk
  Du har motsagt galt, men vi har beskrevet og hvilken versjon har du korrigere ... ikke hyggelig!

 19. Anderson: Guider MAC nuu bare eksisterer, eller du gjør om vinteren?

  Daniel: Med vinterferien vil være en surpriza.Sa ikke for sent!

  Jeg fortalte meg selv at det er et prosjekt glemme dette og mer, før du sier det er ikke bra å være en etter en (som om vi ble tvunget til å se dem en etter en), nå ikke engang ta hensyn til slike kommentarer, eller er noen til å fortelle oss hvordan vi er lat og ikke ser andre steder slike tutorials, ville tutorials park her være om UFOer. Bafta fortsatt intrgii videotutorial.ro lag og alle besøkende håper å fortsette med Hackintosh.

 20. Augustin: Om hvor lenge en ordre kommer fra ebay? Og produkter som sier Post til: Worldwide, men unntakene er fortsatt en mulighet for at Romania kan sendes i Romania?

  De som ikke leverer i Romania har blitt lurt kjøpere "smart" på oss. Nå har vi alle led.

 21. FloJeg sa til meg selv at det er et prosjekt glemme dette og mer, før du sier det er ikke bra å være en etter en (som om vi ble tvunget til å se dem en etter en), nå ikke engang ta hensyn slike kommentarer, eller er noen til å fortelle oss hvordan vi er lat og ser canu andre steder slike tutorials, ville tutorials park her være om UFOer. Bafta fortsatt intrgii videotutorial.ro lag og alle besøkende håper å fortsette med Hackintosh.

  Ikke gjør propaganda andre steder, og resten vil komme tutorials om Hackintosh.

 22. Jeg vil gjerne ha en tutorial om SAM Broadcaster hvis mulig.

 23. Cristi og Hi Adrian, jeg har et problem i noen dager. Problemet er fra nettstedet ditt kort, når du ser på en video tutorial (ikke youtube) ser stygg. Hvis jeg endrer oppløsningen til skjermen og gå etter det igjen ser vakkert å se på? Mitt spørsmål er ... har gjort noen endringer i forumet? Jeg bruker × oppløsning 1024 768 ...

 24. Beklager, jeg ønsket å skrive noe forum nettsted.

 25. Adrian Gudus: Gjør deg bedre før du gjør uttalelser: http://goo.gl/kFykk Du har motsagt galt, men vi har beskrevet og hvilken versjon har du korrigere ... ikke hyggelig!

  Adrian Gudus: Gjør deg bedre før du gjør uttalelser: http://goo.gl/kFykk Du har motsagt galt, men vi har beskrevet og hvilken versjon har du korrigere ... ikke hyggelig!

  Jeg ville ikke gi unnskyldninger og forklaringer! Det jeg har vist deg i linken ovenfor adapter fra HDD IDE (3.5) til den optiske stasjonen laptop (nederst til høyre) Jeg vet av erfaring fordi jeg demonterings bærbare datamaskiner som ide viser alle kontakter optiske stasjoner http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/27-129-003-03.jpg
  Uansett, gratulerer til opplæringen!
  PS optiske stasjoner hadde fjernet mye av laptop opptar plass som kan brukes til andre formål (annet HDD, større batteri eller den viktigste ville være en mer effektiv kjøling system!
  SOM ER kan bruke ekstern optisk stasjon!

 26. liviu_florin sa han

  Etter at jeg bestille enheten på eBay, og de betaler, hvor gjøre pakken? ... På e-post som jeg fylt en by eller toll på pakken bør jeg er jeg ??

 27. George sa han

  Adrian GudusHvis du var en fan av nettstedet du hadde sett "episode" som min kollega viste hvordan å endre harddisken og den optiske stasjonen på en bærbar datamaskin. Det endret min kollega bærbare harddisken med en SSD Vel HDD som han satt i "episode" i stedet for den optiske stasjonen nå monteres på nytt. Konklusjonen? Det handler om gamle laptop HDD. På vanlig harddisk slot har nå installert en SSD optisk stasjon, og i stedet har montert HDD gammel nå.

  Jeg så den episoden hode og hale, men det var i forrige uke, jeg kan ikke engang huske noen detaljer

 28. George sa han

  FaqTakHvordan sette PCen Drek? Vel vet du hvordan 2.5 eller 3.5 tommers bety?

  Jeg vet hvor er normal, men i den optiske stasjonen på den bærbare datamaskinen er mer enn en tomme hdd pc 3.5

 29. Sorry for off-topic: Jeg har en misforståelse, nemlig:
  Jeg har et ATI Radeon skjermkort som støtter disse oppløsningene X1050 -> Maksimum vedtak:
  - 640 480 × (digital og analog)
  - 800 600 × (digital og analog)
  - 1024 768 × (digital og analog)
  - 1152 864 × (digital og analog)
  - 1280 1024 × (digital og analog)
  - 1600 1200 × (digital og analog)
  - 1920 1080 × * 16: 9 (analog)
  - 1920 1200 x (analog)
  - 1920 1440 x (analog)
  - 2048 1536 x (analog)
  - 65K farger × 2048 1536
  - 16.7M farger × 2048 1536
  LG monitor vil støtte denne oppløsningen 20EN33SS-B × native oppløsning på 1600 900? De som vet bedre enn godt for meg avklare, spesielt Cristi eller Adrian.

  • Daniel sa han

   Hva er oppløsningen på en skjerm?
   Oppløsningen er ikke noe mer enn antall piksler til stede på hver kvadratmeter skjermen. Oppløsningen er derfor omvendt proporsjonal med piksel: jo mindre avstanden mellom to piksler er mindre, oppløsningen er høyere (fordi overflaten av skjermen er nå et større antall lysdioder).

   For eksempel, en skjerm med en tonehøyde 20 mm har en oppløsning på 2304 piksler: Denne verdi oppnås ved å dividere den totale lengden av en enkelt modul (975 mm) pikselavstand (i dette tilfellet, 20 mm) resulterer i antall piksler på en enkelt linje: 975: 20 48 = piksler. Å multiplisere antall piksler til stede på en enkelt linje med det totale antall linjer resulterende totale antall bildepunkter som er tilstede på skjermflaten kalles også oppløsning. I vårt eksempel, x 48 48 2304 = piksler totalt.

   Gitt denne formelen, er det possibile å beregne en 30 mm banen skjermen har en oppløsning på 1024 piksler per modul, mens 10 mm banen skjermen har en oppløsning på 9216 piksler per modul.

   Det er viktig å merke seg at bare noen få millimeter reduksjon av piksel fører til en økning i tettheten av LED-er (og derfor den oppløsning) eksponentiell.

 30. Alex Craigslist sa han

  Emi: Jeg refererte for eksempel å kjøpe området Emag.ro?

  Se at folk fra EMAG åpnet en hjelpetelefon nettsted. Må sjekke ut nettsiden, åpen prat med en av konsulentene tilgjengelig der og spør ham hva du trenger å vite

 31. George sa han

  Jeg har et spørsmål om de nye AMD-prosessorer, AMD er i ferd a10 6800k er kompatibel med hovedkort fra siste versjon? dvs. treenighet? og hvis så da må jeg gjøre updade BIOS? Updade kan gjøre det med den nye prosessoren eller treenighet virkelig trenger?

 32. zumzum sa han

  Hei! "Si din mening" 1 samt Mr. Adrian heller være "syk" eller mangler det svarte Cristi kommentarer når noen spurte på ett punkt "hvor er Adrian? " ikke misforstå at jeg ønsker å være "syk" like sannsynlig uansett årsak mangler utseendet av kommentarene er bedre å fortsette med "hvorfor". For kommentarer 10, 8 ham "fight" og "irettesettelser" på hver og en som kommer inn egentlig ikke helt følge hele opplæringen eller ikke dokumentert nok om problemet som hun hever det være det!
  Jeg vil foreslå å ta eksempel av Adrian Cristi, hvis du ser et problem bruker springende, svarer ikke! Disse skinn av kommentarene som deler dine "hender" i venstre og høyre plager mange. Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som tenker som meg. Jeg sa bare det høyt for mer. Personlig når jeg ser et innlegg av deg jeg kom inn i refleks for å gi ulest rulle på dine kommentarer under!
  2: 4 dukket opp en generasjon av Intel

  Vennlig hilsen, Calin.

 33. Alex567 sa han

  zumzumHei! "Si din mening": Vel, Mr. Adrian 1 vil heller være "syk" eller til og med slik at manglende respons Cristi kommentarer når noen spurte på ett punkt "hvor er Adrian? " ikke misforstå at jeg ønsker å være "syk" like sannsynlig at uansett hva årsaken til manglende offentliggjøring av kommentarene, er det godt å fortsette med at "grunn". Siden 10 anmeldelser, 8 ham "fight" og "irettesettelser" på hver og en som kommer inn ikke egentlig hele opplæringen rettet helt eller ikke dokumentert nok om problemet som hun hever det som henne!
  Jeg vil foreslå å ta eksempel av Adrian Cristi, hvis du ser et problem bruker springende, svarer ikke! Disse skinn av kommentarene som deler dine "hender" i venstre og høyre plager mange. Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som tenker som meg. Jeg sa bare det høyt for mer. Personlig når jeg ser et innlegg av deg jeg kom inn i refleks for å gi ulest rulle på dine kommentarer under!
  2: 4 dukket opp en generasjon av Intel, forventer en tutorial om det; meninger? Fortjener en systemoppgradering? ; verdt kjøpesummen som fastsatt ytelse? Jeg så bare én modell EMAG bord soket 1150

  Vennlig hilsen, Calin.

  + 1000

 34. Timasu sa han

  Når jeg gjør det 3 Hackintosh? Jeg vil vite hvordan jeg installere mac på en PC uten UEFI BIOS.

 35. Vali sa han

  Hvor kul idé, jeg visste ikke at det er slike adaptere.
  Forhåpentligvis -2 3 år vises 500 GB SSD områder til akseptable priser. Da vil det ikke være behov for å gjøre forskjellige triks med en liten SSD og en harddisk i stedet for vanlig optisk stasjon. Til slutt likevel har kjøpt en USB optisk stasjon, eller hvis ikke ... selv improvisert med et stativ adapter eller noe. Minst kunne jeg ikke stå uten optisk stasjon, i visse situasjoner det virker mer praktisk.

 36. Zeyknw sa han

  Tusen takk! Du er den beste! følelse

 37. Catalin sa han

  Kan du hjelpe meg gjøre rekkefølgen på ebay? Jeg så din tutorial om contu ebay, men ærlig talt jeg ikke klarer! Kan du skrive e-post til å snakke om det? Jeg kan gi deg informasjon om den bærbare datamaskinen, og du betaler meg hvis jeg gjør og bestille, betale på forhånd for å bevise tillit!

 38. florin sa han

  Kjære Cristi kan du fortelle meg på eBay UK pakke av hvem du ble levert i Romania..pentru Jeg forstår at rumenske Post har ingen treaba..dar det er et privat selskap basert i Sibiu Romania GLS .. de brakte deg i Bucuresti og Sibiu var du i det ridici..ca jeg hadde et problem med en pakke og sendt tilbake uten dem kunngjøre meg. Jeg visste ikke engang vet om dette selskapet fantoma..am jeg fant knapt en og en halv måned etter at jeg gjorde km fra Timisoara..astept sende et svar.
  Hilsen og beste.

 39. Vær oppmerksom på at orden og unde.Fiecare merke og type bærbare trenger en caddy diferit.De bare ex dell bærbare PC-er dusinvis av adaptere som avviker fra den typen tip.Pentru jeg fant min laptop med en blokkering mag <$ 10 men på en annen butikk som produkt var ca $ 45 PC garasje .For oss bare solgt to utskrift, men ved svært høye priser (selv store)

 40. Adrian sa han

  Hei. Jeg er en stor fan av alt du gjør på videotutorial sette pris på!
  Jeg lurer på om du gjorde alle de ovennevnte opplæringen: Jeg har denne laptop: http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/asus/k53sd-sx169d-core-i5-2430m-24ghz-4gb-500gb-geforce-610m-2gb-brown/
  Og jeg ønsker å kjøpe henne en rack til 2 århundre HDD. Jeg valgte dette stativet:http://www.ebay.co.uk/itm/Universal-SATA-to-SATA-2nd-HDD-Hard-Drive-12-7mm-Caddy-CD-DVD-ROM-Optical-Bay/350804277091?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222005%26algo%3DSIC.NUQ%26ao%3D1%26asc%3D15866%26meid%3D8552721822694803500%26pid%3D100005%26prg%3D7588%26rk%3D4%26sd%3D281123452702%26
  kan du fortelle meg om det passer med min laptop, jeg mener det er kriteriet du velger som passer trenger bare å fjerne CD og se hvor tiltak og så?

 41. Adrian sa han

  I går kveld tok jeg en cd og dens dimensjoner kamp (er de samme) som angitt av selgeren på eBay som ønsker å kjøpe fordi transporten er gratis. Vennligst hjelp meg hvis jeg sier det er ok å kjøpe fra selger, og jeg sier hvis jeg måtte betale noe ut av produktprisen. Produktet jeg vil kjøpe det:http://www.ebay.co.uk/itm/Universal-SATA-to-SATA-2nd-HDD-Hard-Drive-12-7mm-Caddy-CD-DVD-ROM-Optical-Bay/350804277091?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222005%26algo%3DSIC.NUQ%26ao%3D1%26asc%3D15866%26meid%3D8552721822694803500%26pid%3D100005%26prg%3D7588%26rk%3D4%26sd%3D281123452702%26 Takk på forhånd

  • For de som ønsker en adapter, kan jeg levere den hvor som helst i landet på en pris på RON 80. Det har universell modell av 12,7 mm tykke. Tlf. 0723809899

 42. Adrian sa han

  Cristian fantastisk hvis alt du gjorde denne opplæringen kan du lage en tutorial der du kan gjøre noen tester når den beveger sette hdd caddy (hastigheter og oppstartstiden), forskjeller mellom HDD montert og montert i stedet for innfødte caddy. Det ville være svært nyttig å vite fordeler og dejavanteje helt, fordi jeg leste at difetite kilder hdd caddy satt i Megre hardere, som har lavere hastigheter.

 43. Cristi hvordan lastet Windows® så fort? og jeg er ikke SSD da overstyring boot logo uten presentere det hele!

 44. Hello!
  Gratulerer med artikkelen din og alle opplæringsprogrammer på dette nettstedet!
  Jeg har en Dell Inspiron laptop 17r5721. Den optiske stasjonen har 9,5 mm tykke. Jeg prøvde å kjøpe en passende caddy og to lignende nettsteder, for denne type laptop jeg fant en interessant uttalelse:
  "... oppdatert SATA bord: inkl. Fast for Dell nedleggelse problem med 2nd HDD ..."
  Jeg har ikke funnet noe bemerkninger på dette fenomenet, selv om vi så for mer.
  Spørsmål: Fra experianta, hender det ofte at en annen disk montert på den optiske porten, for å gjøre systemet falle?
  Jeg nevne at jeg har tenkt å sette en SSD i stedet for dagens HDD 120GB 1TB og derpå for å montere den i caddy skal plasseres i stedet for den optiske stasjonen.
  Takk på forhånd for svar!

  • Jeg har ikke møtt noen problem trolig Dell strømstyring er ganske aggressiv og begrense energiforbruket.
   Fra hva jeg har forstått at nevner at det er en fast caddie.
   Er du klar over at ingen kan garantere deg at det fungerer greit 100%! Det er en viss spenning, men er ikke garantert av produsenten innstillinger.

 45. Takk for svar!
  Samtidig snakket jeg med de fra Dell på telefonen. De fortalte meg nøyaktig hva du husket Dell har implementert en HDD caddy erstatning optisk stasjon enn modellen Vostro, som går bare på fast ordre, samlebåndet. Dell gir ingen Caddy og serviceenheter er ikke tillatt å utføre denne operasjonen. Dette problemet er ikke undersøkt i andre modeller, kan vi ikke garantere systemets stabilitet. Så hvis du bestemmer deg for å gjøre denne oppgraderingen er "på egen risiko".

 46. Nylig installerte jeg selv caddie stedet.
  PRO: Evnen til å sette 2 århundre laptop hdd
  Cons: - HDD caddy beveger seg litt hardere,
  - Dekningen av DVD-RW klippet klipp i caddy (men problemet ble løst med litt bånd isolert ikke legge merke til og bo godt festet.

  Jeg ærlig er veldig fornøyd med enheten med tanke på at den gamle HDD slot SSD kommer så ikke bry meg så litt hardere går i caddy HDD likevel er det bare lagring.

  Verdt denne investeringen.

 47. Jeg lyktes og jeg endrer, og resultatene er gode. Jeg satte en 120GB Samsung SSD laptop i hovedsporet og HDD 1TB jeg satte Caddies kjøpt over internett fra Romania, som har erstattet den optiske stasjonen. Jeg kjøpte en spesialkabel for den optiske stasjonen (oppmerksomhet, ikke gå til HDD har en annen kontakt) SATA-USB og kan brukes enkelt og nå optisk stasjon, men ekstern USB-tilkobling.
  PRO: Speed ​​(boot på mindre enn 20 sekunder). Programvare som kommer på DVD pakke SSD er stor. spesielt Samsung Magician. Jeg klonet harddisken, jeg valgte å installere "ren". Samsung Magician jeg klarte å gjøre alle optimaliseringer som er nødvendige for OS i løpet av sekunder. Verdt pengene!
  Negativt: Jeg vet ikke hvorfor, jeg kan ikke installere Magic DVD. Jeg tror behov sjåfører i optisk stasjon, og i sitt fravær, ser låser. Men jeg fant et annet alternativ. Eventuelle problemer og oppdateringer av W7 Ultimate / 64. Ved slutten, jeg gjorde oppdatering til Internet Explorer 11. Krasjer hele tiden. Uansett, jeg bruker ikke det, så ikke noe stort problem.
  ANDRE: Alle vet at en SSD forbruker mye mindre enn en HDD, slik at systemet bør generelt være kulere å holde batteriet mer. Men utsagnet er bare delvis sant. Faktisk bruker SSD ubetydelig, men hastigheten som gir data tvinger prosessoren til å jobbe hardere, mer intenst, noe som resulterer i økt forbruk. Jeg har en laptop-prosessor i7. Før du går mye under nominell frekvens, kjernetemperatur sjelden nådd 45, 50 grader maks. Nå som bruker samme design applikasjoner prosessor sitter bare i overklokking, spesielt den maksimale turbo boost, som jeg viser gadget installert for å muliggjøre Intel Turbo Boost Technology og temperatur kjerner mens du kjører de samme programmene øker ofte i 60 grader og over. Selvfølgelig føles hele dette systemet, inkludert strømforsyning som varmer langt mer. Jeg tror dette er mangel på optimalisering av eksisterende datamaskiner til ytelsen til en SSD.
  Helt skjønt, er det en investering som er verdt pengene.

 48. Hei Jeg monterte Samsung caddie sata adapter til SATA HDD 12,7 mm i stedet vi satt på plass M3 SSD Plextor DVD jeg sette 1TB HDD adapter jeg kjøpte på Aurel se innlegget ovenfor er fornøyd f
  Takk for tutorials kvalitet Cristi holde opp det gode arbeidet

 49. Hei jeg kommer tilbake med et spørsmål montert Samsung NP300E7A caddy sata til sata adapter A03DE 12,7 mm i stedet Plextor SSD HDD M3 vi fått på plass HDD DVD jeg satte 1TB
  Jeg installerte Utorrent utslipp hdd 1Tb etter en periode når natten redusert trafikk seeding og PRG egentlig ikke gjøre aktiviteter jeg la merke til at når HDD tilgang gjør en støy som at når du starter, hvis ikke tilgang til noe for 10-15 sec stopp skriv stembai hvis åpnes igjen gjør at støy og har en forsinkelse, hvis jeg har en prg eller en spiller som kjører i bakgrunnen gjør ikke noe støy spørsmålet mitt er om du har hørt om dette problemet, eller om det og adaptere som ikke er i stembai og hvis kan påvirke HDD?

 50. Hei,
  Kan du kommunisere selger av dette produktet på eBay? og det er den endelige prisen [produktpris + frakt]
  Takk!

 51. Hei Cristi,
  Pretty kan du fortelle meg hvorfor ikke meg og ser min bærbare hard 1 andre av tuberkulose. Jeg har en Lenovo bærbare hard 500 Z1 med Tb. Jeg kjøpte meg en 120 GB SSD hardt og jeg setter den i stedet for 1 Tb og Tb på dette for 1 vi satt på plass med en optisk stasjon caddy. Jeg installerte Vind 7 og 120 GB SSD fungerer perfekt, men vises ikke i Min datamaskin enn for 120GB. Jeg nevne at BIOS kan se begge harddisker.
  Og en annen ting, kan ingen optisk stasjon ikke se USB-kabel. Hvis du gir 1 TB harddisk ned optiske stasjonen og satt tilbake på plass kan sees i BIOS og i Min datamaskin.
  Jeg installerte alle drivere fra Lenovos nettsted, men likevel ikke ønsker.
  Jeg er desperat og noen svar er velkomne.
  takk

  • Costelina sa han

   Jeg er nysgjerrig, når du installerer Windows 7 1 harddisk av tuberkulose ble vist?
   prøv og høyreklikk på min datamaskin deretter behandle deretter Diskbehandling
   hvis det er ser det i NTFS formater

   • Costelina sa han

    eller verre
    Caddy ikke Aiva tilsvarende kontakten (eller e e IDE eller SATA)
    hvis IDE betyr at veien bør det være med en bærbar PC og vice versa

  • Du må formatere harddisken på 1TB eller tilordne et annet enn C brev, er C-CAN nå på SSD.

 52. Takk Costelina,
  Du hadde rett til å være formatert i NTFS.
  Det gjenstår å løse den optiske stasjonen for å se hva som ikke fungerer.

 53. Hva caddy bør jeg velge? den 9,5 eller 12,7 den mm?

 54. Ovidiu sa han

  Hei, Er det adapter CD-ROM? deretter å bruke CD-ROM via USB USB til SATA? ville være svært nyttig som CD-ROM, og så ligger forgjeves bærbar PC med en USB-stativ kan brukes senere

 55. Fanel sa han

  Jeg har nylig kjøpt en hilsen http://www.pcgarage.ro/placi-de-retea-wireless/intel/centrino-advanced-n-6235-2×2-bluetooth-40/ å erstatte den gamle Lenovo G580 (20150) .Etter montering bot synes å wifi og kort erstatning vil ikke starte med mindre du gir noen løsning afara.Exista .Felicitari videotutoriale ptr, PTR Takk det beste tilbudet

 56. Savin sa han

  Hei !! Jeg har et problem med leptop ... Jeg har brent alle moduler og har problemer med usb-tastatur Jeg ønsker å spørre om du kan, og hvis det er en adapter på plass for å lage optiske innganger USB-stasjoner?

 57. Sorin Georgescu fisker sa han

  Takk for disse veiledningene som er svært nyttig i den videre hell

 58. Gheorghe Voicu sa han

  Hei, jeg skrev om det jeg sier nå, men som må derfor ha en bærbar PC som gikk a6000 maskinvare, hdd caddy og jeg kjøpte en Seagate vanskelig tid for 500 tynn gb, sata 2 .Vi ønsket å gjøre overgangen IDE til SATA, men det virker som ikke fungerer, ser bios, men hvor skal vise sin evne gb s 500 0 f10 .Etter som gir en liten stand, starter på nytt og forteller meg "harddisk error ' . Er det en innstilling i BIOS som må gå? Det kan ikke gå på uten at hardt ide? Jeg prøvde å nevne at etter at harddisken på en annen laptop (hp630) og gir meg den samme meldingen 'error'.Este harddisk kan kjøpes maskinvaredefekt? takk

 59. Salut! Men i stedet for et bånd optiske stasjoner kan utstyres med en adapter?

 60. Gabriel sa han

  Hei Jeg har en misforståelse så opplæringen jeg har gjort det, men ser ingen hdd montert enten på Windows 10 ingen i bios som er den opprinnelige og nye fra samme laptop lenovo b50-80 som ble testet installert windows 10 opp til vikariere med en SSD.
  Problemet er at denne hdd wd10jpcx-24ue4t0 har en jack i tillegg til 2 4pini SATA caddie som ikke koble til noe denne for å være problemet.

  PS jack ser slik ut:
  http://108.imagebam.com/temporarylink/vf8JlSv6Xe-zxJamflUFYQ/1466602256/41309/413087755/seagate-hybrid-sshd-25-inch-internal-sata-6-hard-drive-1tb-hdd-8gb-ssd-st1000lm014-001.jpg

 61. DaNy3lL sa han

  Howdy, ikke alle bærbare akseptere andre HDD, jeg har en Tohiba eldre IDE DVD-ROM, for meg i det hele tatt, og ser ikke boot gir meg feil DVD

 62. En tutorial for å installere Windows på SSD montert i stedet for DVD-RW, kan det?
  Jeg kjøpte en laptop SH her i England. med noe, et San Disk 256 gb, i7,8gb ram, nvidia gt540m.
  Ikke klarer å starte opp Windows med el.Are en toshiba hdd av 500gb.
  Jeg prøvde alle slags ting, et sted er sannsynligvis noe.
  I bios ser i disk mang.il ser, men ser dvd rw oppstartsrekkefølgen ikke navnet san disk.
  Kanskje det? Og jeg må endre noe, et eller annet sted.
  Takk!

 63. Hei, jeg har et spørsmål jeg sette SSD i stedet for harddisk og HDD i stedet for CS-Rom, er mitt problem når du slutter laptop HDD stopper ikke i forhold aller beste jeg si, ta en merkelig lyd , kjønn som plutselig stopper, hva du skal gjøre? Det er ikke sannsynlig å bli skadet, dette HDD. takk

 64. fLORYNA sa han

  Vi kan sette i stedet for den optiske stasjonen ssd?

 65. Jeg har en satellittbor
  brukt og kommandoer en cmd og for ingenting viser ami SSD-navn

  ssd ett års sted for adapter for optisk stasjon er god på fl og hhd

  noe rart kan bare gå inn i bioåret ved å fjerne batteriet

  litt avklaring om jeg kan som brudgom hva jeg skal gjøre

  med ssd år plass hhd fungerer bra

 66. Jeg klarte å savne et lite landsbykontrollprogram

Tilbakesporinger

 1. [...] Adapter. Du kan se hvordan det monteres en SSD eller en annen harddisk på en bærbar tutorial: Second bærbar harddisk i stedet for optisk stasjon. [...]

 2. [...] Prosessorer, skjermkort, SSD og andre, har vi også en tutorial der du lærer hvordan du kan montere en ekstra harddisk på bærbar PC. Foruten videotutorial.ro på nettet er mange gode nettsteder med nyttig informasjon. [...]

 3. [...] Billigere. 2. Velg en bærbar PC uten SSD, de er dyre og gaming er ikke obligatorisk. Enten kan installeres etterpå en SSD ved hjelp av en caddie som jeg gjorde i den optiske stasjonen i stedet. 3. Velg en bærbar PC med en god prosessor, slepte med en frekvens som høy. Spill som [...]

 4. [...] Tutorials du se hvordan du gjør en SSD oppgradering. 1. Installer SSD i en bærbar PC M.2 2. SSD eller HDD installasjon på andreplass DVD laptop På anmodning [...]

 5. [...] RClone. Kanskje det er interessert i: Seagate Backup Plus 8TB gjennomgang, en ekstern harddisk veldig fort andre harddisk eller SSD laptop i stedet for optisk stasjon installasjon M.2 SSD og SSD ytelse forskjell vs sshd beste bærbare datamaskiner i 2017 rapporten [...]

 6. [...] Først og fremst må du bytte harddisken med en SSD hvis du ikke gjorde det. SSDer vil forbedre arbeidsflyten din utrolig. Hvis jeg vil anbefale en enkelt oppgradering for hvilken som helst datamaskin, ville det sikkert være SSD. Selv på den bærbare datamaskinen kan oppgraderes. Hvis du ikke har et M2-spor, kan du plassere en SSD i tillegg til den bærbare harddisken ved hjelp av en caddy som lar deg montere en SSD eller annen HDD i stedet for den optiske stasjonen. [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.