Velge den mest lønnsomme gaming laptop og arbeid

Velge den mest lønnsomme gaming laptop og arbeid
4.6 (104) 92.12%

Hei venner, i dag skal jeg hjelpe deg å velge de mest kostnads ​​bærbare i denne tiden, jeg henviser til forholdet mellom pris og ytelse.
Enten du er lidenskapelig om spill eller ikke, før eller senere du trenger en solid grafikk, det er fordi stadig flere web-applikasjoner bruker maskinvareakselerasjon for grafikk.
Grafikk begynte å bli brukt stadig mer programvare og videoredigering, foto og grafikk. Skjermkortet er nødvendig for avspilling selv på youtube filmer taleferdighet.
Akkurat nå de nyeste bærbare PC-er Intel Haswell, det betyr ikke at Sandy Bridge eller Ivy Bridge ville ikke være bra. Tvert imot tror jeg en Ivy Bridge til en god pris er et godt kjøp, som bare og bare hvis prisen er veldig veldig bra.
Men vi skal ikke se bort økonomisk grunnleggende ytelse og energi som bringer Haswell. Nedenfor har du en bærbar PC med Intel Haswell-prosessor til en meget god pris, kan jeg si at det er for billig i forhold til prisene i fjor.
Nedenfor er noen bærbare datamaskiner vi har valgt for du blir valgt på øyenbryn som kan utføre oppgaver uten pesende eller gjøre Fitze.
Alle tre produktene er utstyrt med dedikert skjermkort, det betyr RAM vil bli bevart som dedikert skjermkort har sitt eget minne, vanligvis mye raskere enn RAM.
For de som ønsker å øke ytelsen til en bærbar PC, jeg anbefaler at du installerer en SSD, det vil ikke tro hvor du flytter den bærbare datamaskinen. På de fleste bærbare datamaskiner SSD kan monteres i stedet for den optiske stasjonen med en adapter. Du kan se hvordan det monteres en SSD eller en annen harddisk på en bærbar tutorial: Andre harddisken på den bærbare optiske stasjonen på plass.

https://videotutorial.ro/al-doilea-hard-disk-pe-laptop-in-locul-unitatii-optice/

Laptop Budsjett (super avtale)

Dell Inspiron Laptop med Intel® Core 3521 i3-3227U 1.90GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, AMD Radeon HD 8730M 2GB, Ubuntu Edition versjon 12.04, 272241689 Svart DL

Laptop med Intel Haswell kraftige Nvidia grafikk (meget god pris)

Acer Aspire V5-573G-54204G50akk med Intel® Core i5-4200U 1.60GHz, Haswell, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GT 750M 4GB, Linux, Black NX.MCEEX.001

Stasjonær erstatning laptop, 17 tommers Full HD-skjerm

Acer Aspire V3-771G-53234G75Maii Full HD Intel® Core i5-3230M 2.60GHz, Ivy Bridge, 4GB, 750GB, nVidia GeForce GT 740M 4GB, Linux, Glossy Gray NX.MECEX.002


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. en tutorial om å forlenge levetiden på din laptop-batteri, og også om å holde flere oppsett for batteriet ville være nyttig.

 2. Alt vel og bra, men med linux på dem ikke mye å gjøre med dem som spill jeg ikke si at de ikke er på Linux, men færre og redigering av bilder i bestemt bilde du trenger Photoshop til sin Lightroom ikke gå på linux selv om og ble prøvd og prøvd alle slags emulatorer, men forgjeves at du ikke kan gjøre jobben din, eller kanskje det ville være bra om disse bærbare datamaskiner endre OS, hvis mulig.

 3. Iron Maiden sa han

  Acer har ikke aldri, takk ...

  • Kanskje du hadde en entry level laptop Acer Aspire One?
   Jeg fortalte deg i begynnelsen av opplæringen, pass på entry level bærbare PC-er de verste bærbare datamaskiner som kan ta sinnet og roe brukeren. Foaaarte beveger seg sakte programvare beste starten i sekunder etter lansering.
   Jeg kan garantere at mine anbefalinger er de beste valgene, hvis det sette en SSD ... .. du trenger ikke skrivebordet.

   • vet ikke hvor du trakk dette med at man aspirerer modeller er lente.eu har en AOD257 og beveger seg utmerket surfing, filmer, musikk, og en dual boot med Ubuntu 7.poate win13.04 forrett og fortsatt haven 't du mener å håpe bærbare modeller (mine, som jeg sa, å være AOD257 en netbook 10,1 inch.dar jeg tror de har den samme maskinvaren).

   • Iron Maiden sa han

    Nei, jeg hadde en Acer Aspire-serien 2xxx.A core duo 5 22 koste millioner i 2009.Se cam trekk også, han hadde ingenting å gjøre med ytelsen, men har alvorlige problemer med kjøling, var dårlig gjort fabrica.L- løsnet biter, jeg rengjøre, jeg satt og lime arktisk sølv, tok coolerpad, nimic.Ajungea å åpne en HD-video på youtube og salt over 80 grader og falmet ,, ikke si nei kunne gjøre noe annet enn å sitte meldinger, surfing, høre på musikk eller bare la ham inaktiv, jeg kunne ikke engang lage en backup med Acronis, fordi et sted i 50% instantaneu.Mi-spiste fading dager , etter at vi ble kvitt el.Mi've fikk og for tiden bruker en HP ProBook 4530s, enorm forskjell, og jeg mener performanta.Apropo, kom til meg for ikke lenge siden en bekjent, har en Acer bærbar PC akkurat som Gruva ble kjøpt i Spania (det ble gjort for Øst-Europa), det samme problema.Am smilte bittert og jeg sverget ikke ta Acer i mitt liv, Inca avklaring, samme konfigurasjon på en annen modell var dyrere enn Acer.Era forstå :). Til slutt forlot han mange ubehagelige minner ...

 4. Cristi, kan du lage en anbefaling systemytelsen?

 5. Sebastian Tiplea sa han

  Sal, kan du ikke gjøre noen anbefalinger for en stasjonær skjerm for redigering av video i full HD? Spesielt for redigering med Sony Vegas eller Adobe Premier. Det er fortsatt mer lønnsomt å bygge en stasjonær, eller allerede kjøpt ferdig er mer lønnsomt? Takk på forhånd. Sebastian Tiplea

 6. når jeg har en tutorial om Cristian Cismaru for det, selv om ikke postet i kommentarfeltet for å vite at det er mange som følger tutorials ble et TV-show kan fortelle hvor vi ser foredragsholdere tror det ville være en god idé hvis jeg vet bedre og personen bak tutorials

  • Adrian Gudus sa han

   Jeg har aldri forstått hvordan og hvorfor så interessert i å vite at personen bak noe? Hvordan hjelper deg?
   Vi er ikke TV, og var ikke klar over dette området for å bli kjendiser eller offentlige personer hvis identitet må plasseres på brettet.
   Vi gjør video tutorials og det er alt som betyr noe sitot hvorfor du bør være interessert. Alt som betyr noe er at du forlater her bedre informert om IT. Privatliv angår oss bare oss selv og ikke alle.
   Det du ber om er at vi nå gir ny tilgang til området bare folk som er villig til å vise oss et portrettfoto bulletin og ikke eldre enn 24 timer. Jeg tror ikke du ville være veldig glad for å gjøre det, ikke sant? Vi har personvern som du vil følge oss!
   En lærer kan være hvem som helst hjem fra skolen så lenge han oppfyller og gjør en god jobb.
   Under hvert punkt er det en video tutorial "Om", der hvert lag har lagt et bilde med noen få linjer om det. Hva du mer enn det?
   To tutorials siden, vil min kollega Cristi bli oppført i kronologisk rekkefølge handler tatt så langt. Det er for mye etter min mening!
   Etter min mening bare en velmenende person ikke er altfor villig personopplysninger fordi en forstandig mann som forstår hva du trenger å samles her, det ville ikke gjøre noen slike personlige detaljer!

 7. Jeg tok min nylig strebe v3 med en Intel b960 dual core 2.2 GHz 32 nm, NVIDIA GeForce GT 630M av 1 GB 4GB RAM, 500GB HDD ... Jeg tror jeg har gjort et valg ok for primu laptop ...

  Men jeg ønsker tips for å forlenge livet.

 8. "Vi snakket som i3 samme prosessor i5 er den eneste i5 kommer med hyperthreading" ... Pam pam PAAM.

  • Sammenlignet med serien for stasjonære, bærbare i5 er to sider, en dual core til quad core nå lansert, og en som kommer til å treffe markedet snart.
   i5 nettsteder er billige prosessorer med to fysiske kjerner, akkurat som i3. Les tekniske spesifikasjoner for Haswell familien.

   • Ja jeg så meg selv nå ... Jeg var galt å spille som i5 ikke har hyperthreading, og i3 området har hyperthreading.

 9. Det kan gjøre en tutorial for å forklare forskjellen mellom en U-prosessor, ultra-lavt strømforbruk prosessor og normalt å gjøre en sammenligning med tanke på at skjedde Haswell-prosessorer og de fleste av dem er i området U.
  takk

 10. Kom ... gaming bærbare datamaskiner er en absolutt idiot. Den eneste grunnen til at en normal person ville kjøpe en bærbar PC fordi den trenger noe bærbart. Bare ikke gå til ikke-vet-hva hendelser / arbeid og lek.
  Med pengene du gir for en bærbar PC for gaming, får du en stasjonær til halv pris som likevel har dobbel ytelse. End of story.

  • nyeste bærbare eller stasjonære pris, det er bedre. Jeg så Altex og ikke Emag en lenovo laptop prosessor i3 2348m, gb ram 8, 1 TB HDD, NVIDIA GeForce GT 635m, 2 GB dedikert til 1899 lei. Jeg gir tilbud! men baetzii fra videotutorialpunctro er sponset av EMAG selskap som tzepuit tusenvis av rumenere ... gjennom disse "tutorials" Mr. Cristi med stemmen sin forkledd lei annonsere at nettsted som selger: produkt som brukes!

   • mircea85 sa han

    Kanskje du så Altex superoferta, men de presenterer deg laptop har en prosessor a- andre generasjon (Sandy Bridge) .Hvis du ikke har sett flere tutorials, Cristi sier han alltid velger EMAG som å garantere et produkt ikke bare fikse det du kan til og med få pengene tilbake, gå til CEL.ro og du vil se at hodet eller gi produktet på om pengene tilbake, og nevner det faktum at du kan få på noen annen side velge ditt produkt.

 11. Her er mer om markedsføring enn ytelse. Produsentene er smartere enn du tror.

 12. Cristi hei jeg har en Samsung Galaxy Mini 2 og jeg har et problem med wifi nettstedet ikke lenger finnes noe nettverk og skrive scaning incontinu kan du hjelpe meg vær så snill ??

 13. ikke si du ikke bruker den optiske stasjonen, jeg går jeg brent en DVD for noen ...

 14. Julian symplutz sa han

  velkommen
  du kunne anbefale meg en latpop programmering?
  Språk brukes: Java IDE: NetBeans og Eclipse
  Siden begynnelsen formål er spesielt eLearning nettstedet.
  Et annet aspekt som jeg vil gjerne ha en laptop motstand mot en mulig kollisjon.
  takk

 15. gabriel gabi sa han

  Hei,
  Jeg fikk noen spørsmål og jeg håper jeg opplyst. Jeg kjøpte en Toshiba Satellite dag C55-A-1H1, drivarele Leam installert på Toshiba nettsted som videtutorialului ovenfor, men i det minste CS 1 spill. 6 og NFS på nettet er hele skjermen og ser bare på midten med lav oppløsning. Du kan installere driveren eller hva programmet kan du se spillet i fullskjerm. Og du sa at videotutorial kan skyte og ta opp samtidig med plass til laptop, men viste godt å installere driveren som vi kan bruke for fotografering og opptak? ? ? ami gå WebUI som eneste laptop messenger og skype for. Venter på svar. takk

 16. Hei Jeg er tuturor.De snart kjøpt en laptop (en liten bombe jeg si), men jeg har gjort noen problemer med å se videoer på browsere.Ceea kjører FCC tåre i bytte BSPlayer er hva du ser på mozilla (uavhengig av nettstedet ) ... ganske plager meg i den forstand at sacadeaza bilde, ikke sunetul.Am 8.1 aktivert vinduer og en grei konfigurasjon ... som er problemet? den bærbare datamaskinen er en Acer V3-771g prosessor i7 turbo-3632qm 2,2ghz opp 3,2ghz, skjermkortet nvidia740m gb 4, 12 gb ddr3 rami ... og det er alt jeg tenker conteaza.Multumesc forventet.

 17. Tuturor.As Hei Jeg ønsker å kjøpe en bærbar PC og jeg ledet til en Sony Vaio bærbar i5-3337U / 1.80GHZ, Intel HD-grafikkort 4000 / NVIDIA GeForce GT Nvidia Optimus teknologi 740M 1GB og 6 gb ram, hdd 750gb, det er et sted i 26 millioner. hva tror du at pris og kvalitet er verdt det ????
  Tusen takk vente på et svar.

 18. En angrepet så nyttig som det er morsomt. Jeg likte å drømme. Foruten de to enhetene I3 de holder, planla jeg å kjøpe en laptop ... Takk!

 19. Ileana sa han

  Og jeg kan ikke vente med å finne svar på mine spørsmål, men jeg berolige deg med å løse dette problemet når du åpner Videotutorialul wiewless Limited Cooection Windows 8.1 virket for meg som en pen jente som, slikke det skrevet Meet Singles UAE. Så nå får jeg hvorfor jeg ikke kan se min datamaskin, og når jeg Accer babyens verdens krasjer ... hvorfor ... .I tuller jeg liker .de mye bedre !!!, men jeg føler lyst til å gråte, misunnelse fordi jeg datamaskinen, men ikke veldig interessant hva du kan folosi.Este selv om jeg skriver, og jeg liker alderdom og å lære på min egen. Jeg ønsker deg vel i dette nye året som startet, og har noen fine ting og prestasjoner !!

 20. Michael Edward sa han

  Hei, for de som fortsatt ikke har kjøpt ettertraktede gaming laptop! Jeg fikk det for meg, og jeg bestemte meg for å fortelle deg for promo! Emag har en bærbar PC for gaming super redusert med 780 lei. .editat ...... ... ..

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.