WiFi signal forsterkning svak

WiFi signal forsterkning svak
4.5 (4) 90%

WiFi signal forsterkning svak

WiFi signal forsterkning svak

WiFi signal forsterkning svak


I dag trådløst er nesten uunnværlig, og når det bryter ned, vi er klar over hvor viktig det er å ha en stabil wi-fi signal.
I dag vil jeg prøve å gi noen løsninger for svak wifi signal forsterkning.
I utgangspunktet må jeg si at du kan ikke ekstremt høy båndbredde, men signalet dekning.
Den raskeste løsningen for svakt signal forsterkning gjentar nettverk, ved hjelp av en wi-fi Repetera.
Hva er en trådløs repeater?
Trådløst nettverk repeater klonet og gir videre. Dermed får vi et område med bedre dekning.
Ulempen er at repeater, og andre kunder kan bruke repeater automatisk og dermed enhetens ytelse reduseres, spesielt hvis det er billig.
trådløst WAN
Den mest effektive løsningen er trådløst WAN. Denne implementeringen opprettholder alle funksjonene til en ruter og ruteren også gir oss mulighet til å koble til internett via wi-fi. Dessverre Wireless WAN-funksjonen er til stede på alle rutere.
Jeg jobbet router tutorial Netis modell WF2412, Som jeg gjorde en tutorial / presentasjon. Dette er en ruter / repeater perfekt for ferie eller for de som ønsker en liten og allsidig enhet.
Historien!
Jeg er på ferie på et sted med Wi-Fi for det meste svak. Netto mobile site Jeg tilbrakte de første dagene, etter som jeg måtte bruke den trådløse media etablering.


I ethvert sted hvor det er flere Wi-Fi-nettverk, interferens og dødpunkter oppstå, som ikke omfattes av signalet. Hvis forsterke signalet, du bare forverre situasjonen.
Løsningen for meg minst, var å bruke ruteren Netis WF2412, Å lage mitt eget nettverk som kobles til via wi-fi-nettverk til nærmeste stabil. Jeg opprinnelig ønsket å bruke repeater-funksjonen, men snart 24 kunder ble kjørt Netis dårlig fordi repeater modus, blir ruteren en slave Netis viktigste ruteren og kobler alle klientene i nærheten av ham.
Nå har jeg skikkelig net, ca 3 Mbps (ikke le), men minst stabil.
Selvfølgelig, hvis jeg hadde ruteren Asus AC56U, Ting var mye bedre, tror jeg vi rørt og 3.5 Mbps!
Jeg kan ikke vente med å komme tilbake til min fiber.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. hei. Hva synes du om denne antennen? Alfa AWUS039NH:
  http://www.antenewifi.ro/index.php?route=product/product&product_id=34
  Det ser ganske sterk. Jeg hadde AWUS051NH av 500mW og fange et trådløst nettverk fra alle 250 meter.
  6.8 at W må være vanskelig.
  problemet er ikke funnet på nettstedet produsenten. heller støtte aircrack ikke.

 2. Cristi hvis vi huse de viktigste ruteren fra WAN, LAN-port og en kabel trekke opp i hagen til en annen trådløs router, hvordan skal jeg sette ruteren 2 århundre?

 3. Bravo, Cristi, nei ikke la oss forlate uten informasjon!
  Hyggelig ferie og bli frisk og komme tilbake med batteriene ladet!

  • Nå er min idé, nå gjør jeg. Jeg mistenker at mange mennesker har det samme problemet. Det virker som ledere hoteller / herberger / resort områder gjøre alt for å ha dum wifi-nettverk i verden.

   • I mitt tilfelle fant jeg skrevet på hotellet nettsted at de har gratis ubegrenset trådløst, og dette hadde vekt i å velge et hotell. Gratis internett var pinlig svak, du tilbudt i bytte Internet ok, men avgift. Markedsføring som ...

 4. Hei dette er det samme området reapeter extnder? mange takk

 5. Spesielt hvis du ikke tankene vi fres nede og soverom ovenfor er temmelig svak semnalu hva bør jeg kjøpe dette produktet eller range extender takk Vakkert presentert

  • Hvis du går opp ruteren, har du signal og opp og ned. Gjør en prøve før du bruker penger på range extender.
   Hvis du likevel ønsker å kjøpe noe, prøve å finne en repeater eller range extender, men for å være samme merke som ruteren.

   • dersom tilstrekkelig trådløse signalet stigning fra bunnen og oppover for å senke en høy nok ned i samme avstand og samme vegger? Jeg virkelig jeg gjorde prøve det ...

    • For å dekke et større område, må du plassere ruteren så høyt i midten av bygningen.
     Wifi bølger er som kuler, og når ruteren er plassert i første etasje, er omfanget mindre. I tillegg, i første etasje er flere kilder til forstyrrelser: mikrobølgeovn, kjøleskap, TV, radio, etc.
     Prøv å gjøre det før en utgift som kan vise seg å være grunnløs.

 6. Tusen takk.

 7. Nutu Dobrescu sa han

  Saltkrystaller. Takk for all informasjon her. Fortell meg hvor gresec. Jeg har en Asus DSL-AC68U. Og jeg ønsker å gjøre en Repetera WI FI Asus WL-330N3G. Selv om alt ser ut til å fungere riktig (dvs. nettverket "conected" i WL-330N3G Repetera måte) når jeg kobler til nettverket sett, betyr det ikke tildele IP-enheten (f.eks ansikt i Notater 3). Jeg forstår ikke hvor denne konflikten. Repetera må deaktivere DHCP, og ASUS DSL-AC68U jeg manuelt tildele IP-adresser i DHCP server for alle enheter er WIFI i huset. Informasjon: leverandør Telekom og strand manuelt tildelt DHCP DSL_AC68U ASUS er 192.168.100 til ... .115. Du må gjøre en innstilling i hoved router ASUS DSL_AC68U?

  • For en mer solid erfaring, to kabel router link på kjedens AC68, og sette to ruter i AP-modus.
   Konflikter oppstår og brannmur, UPnP, og andre funksjoner som moderne rutere har.
   Hvis du putter 2 router i AP-modus, vil du bli kvitt mange hodepine.
   Hvis du ønsker å bruke begge samtidig, og alle deres tjenester, vil du treffe alle slags problemer.
   I et nettverk, er det godt å ha en master utstyr som gjør alle andre slavene som adlyder ordre.
   Det er lett å miste kontrollen nettverk og lage kaos.
   Kort sagt.
   Ved første ruteren ikke gå i det hele tatt.
   Ruteren kobler til to første kabelen og vil bli satt i modul AP (tilgangspunkt). Og ikke får hodepine.

  • bekrefte at ruterne på LAN å tildele IP-adresser forskjellige klasser (for eksempel hvis en avsatt som.. 192.168.0.1, den andre for å være annerledes ex 192.168.1.1)

  • bekrefte at ruterne på LAN å tildele IP-adresser forskjellige klasser (for eksempel hvis en avsatt som.. 192.168.0.1, den andre for å være annerledes ex 192.168.1.1)

 8. Gratulerer, endelig en nyttig tutorial for brukere og mer aktuell.

 9. BaciuViorel sa han

  Hei Cristi kan si hva forskjellen er mellom de to rutere Netis WF2412, og antennen Netis WF2411 de har samme oppsett og konfigurasjon alternativer, jeg .eu nettet fra en trådløs router og alt Netis wf2471 gir bort å gi noen 100 meter fra ruteren til meg at jeg ønsker å sette en av to modeller av rutere Netis mellom meg og naboen som jeg anbefaler det med tanke på at vil bli installert utenfor et regn til snø, men sal beskytte merkelig problem. sal og råde meg hvordan jeg setter opp jeg så en video tutorial for å få inspirasjon derfra TE st ber svar på e-post Takket vakre

  • Hvis vi snakker om avstander, de beste er rutere med eksterne antenner. De interne antenner er mer Mukta for liten leilighet eller bolig.
   Den eexemplu jeg ikke ønsker å ha dekning utenfor hagen min. Ideelt operasca trådløs dekning til gjerdet.

 10. Cristi Hello! Jeg tror du kan i en extender sette opp ditt eget nettverk, hvor det ble satt på automatisk gi manualen og du setter dine egne innstillinger, sier dette fordi jeg gjorde dette med en asus hun n66, jeg satt som en range extender da når jeg spør meg om jeg vil klone fjern merket automatiske nettverksinnstillingene og sette min nye parola.Acum ss id, og jeg ønsker å spørre deg!? Jeg koblet til asus hun gjorde 66 fra en nabo gjennom en trådløs, jeg har en ruter asus dsl n55u jeg ønsker å koble til denne range extender asus hun n66 gjennom en trådløs, som du skal signere med tanke på at ruteren dsl u n55 har ingen range extender alternativ?

 11. og når jeg fikk rådvill !! Dette hun n66 fra Asus gir meg muligheten jeg koble og 2,4 ghz og 5ghz, vi testet begge tilfeller 2,4 var koblet og jeg ser i ruteren nabo i å sette signal er full på 5ghz signal er bare en dash Internett ved å gå til enten måten du .de på 5ghz feltet utslipp er høyere, og jeg er for nær naboens router?

 12. God kveld,
  Jeg har et spørsmål. Jeg har en TP-Link router med gigabit grensesnitt montert på lobbyen internett fra RDS 300 mb. Jeg vil ha bedre signal i stuen. Jeg tenkte å kjøpe Netis ruter er det eneste grensesnittet modellen er 2420 100 mb. Jeg vil ikke ha problemer med overføringshastighet? Og repeater må ha gigabit-grensesnittet eller ikke? Forvent et svar som tilfreds fra hvem vet. Jeg ønsker å kjøpe noe jeg trenger. Takk på forhånd for svar.

 13. Hyggelig ferie!

 14. Cristi jeg kan hjelpe jeg har et problem med youtube jeg ser bare kommentarer du forlater, men har ingen offentlig eller privat alternativ for kommentering.
  Når du er logget på youtube lam se kommentaren etter at jeg dro, men jeg kan ikke se Joints kommentar.

 15. velkommen
  unnskyldninger avsporet ... men jeg har et problem ...
  Jeg installerte Windows 7 ultimate på en lenovo g50 og jeg driver usb ikke finne ham enten på hotellet lenovo ikke skjedd med meg så langt du kan gi meg noen råd kan du ... og ikke gå selv etter å ha tatt alle oppdateringene fra Microsoft
  Takk.

 16. Cristi enkleste og mest effektive måten ville det ikke være et signal forsterkning antenne? Jeg tror det er mer effektivt og gi større acopererire.

 17. Jeg klarte til slutt å gjøre den nye ruteren til å fungere som repetisjons Netis 2420. Det fungerer perfekt, akkurat som nå, hvis jeg ønsker å få på sin web-grensesnitt (192.168.1.1) ikke lenger kan. Jeg kan ikke gå inn med mindre du er på grensesnittet for å tilbakestille innstillingene. Jeg så og opplæringen, og jeg fant ikke noe i denne forbindelse. Fortell meg hva skal jeg gjøre? Jeg ukontrollert trådløs WAN-grensesnittet til å være med ham, jeg forlot det på kablet.

 18. Costelina hilsen ...
  Jeg installerte alt på sin offisielle side, men fortsatt ikke fungerer for usb3 usb og forteller meg ikke ... og alle nødvendige konfigurasjonen på hennes sjåfør sier usb3 kjøres fra mappen der driverne er installert ... men hvor er installert ?? ?
  hvis du vet noe ... kan du hjelpe meg ..
  Takk.

 19. eller driver pakke løsning ... Jeg gjorde ingenting ..

 20. Hei,
  Jeg har et spørsmål.
  Vi har internett fra en nabo, uten hans vilje (dvs. stjele) og forstår ikke hvorfor signalet svinger, er sterk ba, er svak ba, jeg antar de ikke gå gjennom huset hele dagen med ruteren.
  Jeg nevne at jeg kjøpte en repeater og signalet er veldig bra nå, men jeg ønsker å forstå hvorfor wifi signal svinger.
  Takk!

  • Trådløse signalet er ikke så lett. Radiobølger kan bli påvirket av ulike forstyrrelser; Fra hvitevarer, mikrobølgeovn eller andre tilkoblede enheter. Du trenger aldri stabilt signal lang avstand, spesielt hvis signalet går gjennom flere hindringer.
   Solution.
   Spør naboen (slo kinnet) for å plassere ruteren nærmere deg, og slutte å bruke så mye Internett
   Seriøst.
   Kjøp deg en kraftig router og bruker det i repeater modus, rekkevidde booster, wi-fi wan eller bro (med mindre du vil ha trådløs).
   Og ta naboen til å kjøpe, og han er mer i stand router. Ikke se på pengene

 21. Hei Cristi. Jeg har et spørsmål eller en idé er enda tutorial: Se live konferansen. Wi-fi siden er også avbryte eller blir svakt mens du ser på. Kan jeg bruke telefonen min samsung android 4 å ta oppmerksom på wi-fi signal og du ikke har nok til å automatisk bytte til operatøren der jeg 4g data plan? Så suppleres wifi bare når det er nødvendig i sanntid. Takk. (Dette kalles lastbalansering?). Merci og andre nyttige hjelpemidler. selv ser

 22. Cristi bra! Fortell meg vær så snill, jeg har noen i aglia og Signal Wiffle på en restaurant nede, det er gratis, men signalet han ikke har enn i nærheten av vinduet, kan du ta mer signal med en adapter, eller være installert en eller annen måte? Han trenger telefon signal, ingen laptop. Du være nyttig hvis du hjelpe meg! Tusen takk !!!

 23. kan sette en ruter fra en annen router, kommer kabel hovedsakelig semnalu by

 24. Det er mulig å bruke smarttelefonen i stedet for router? Spesielt jeg koble mobiltelefonen til et WiFi-nettverk og da kan jeg stille inn telefonen HOTPOINT?

 25. Sergiu sa han

  Salut.am og jeg Netis wf2412 router og jeg ønsker å utvide rekkevidden av telekom.am wifi router Netis satt i AP-modus. Og ingenting jeg prøvd alt og ingenting i veien jeg repetear signal fra Netis men ikke netto. Jeg mener jeg ikke gi bort internett. Hva skjer?

 26. hei Kristus. Jeg fikk et par spørsmål. vi snakke privat? takk,

 27. Lastebilsjåfør og er nesten alltid fange wifi-nettverk med svake signaler som intrerupe.Am telefon og tablet. Hva kan jeg gjøre? Hvordan forsterke signalet?

 28. Ionel Manea sa han

  Mitt navn Ionel Manea, kan du hjelpe meg.
  Gå i Sør-Afrika (jeg var) på samme hotell
  her har jeg problemer med wi-fi mottaks, kan du fortelle meg hva
  Du kan kjøpe adapter (enda dyrere, la meg Ron 300) for å ha bedre signal, jeg har en Toshiba Satellite laptop A500-138, Intel (R) Kjerne (TM) Duo 2 prosessor: 2100 MHz
  Minne: 4096 MB RAM, Trådløs: Intel: IEEE 802.11 a / g / n
  7 ultimate Windows.
  Takk på forhånd

  • Det er vanskelig å si. Sannsynligvis en range extender plassert et sted midtveis i avstand (hvis ikke stjele) ville være den beste løsningen.
   Du kan like godt bruke en lan makt kit (En mottak, en i rommet), og i rommet for å sette et trygt tilgangspunkt, for å ha trådløst.

 29. Claudiu sa han

  Hei. Jeg har en misforståelse, jeg leste kommentarene, men ikke spør noen hva som interesserer meg.
  Jeg ønsker å lage hotspot fra telefonen til nettverket 3G i England, akkurat som dagen signal fra hotspot (passordet kan ikke koble en) er veldig svak sannsynligvis fordi de fleste bruker internett 3G nær, det er tider når du går farbar.
  Nå er spørsmålet: kan forsterke signalet med en range extender eller repeater?
  Hva anbefaler du? Vennligst svar meg hva jeg virkelig ønsker deg, det

 30. Laurentiu sa han

  Det er noe for signalforsterkning mobil

 31. Din tutorial Jeg forstår at denne enheten er i stand til å gjøre det trådløse signalet fra en annen router og gjenta det (han klone). Men i Netis-rutemenyen vises alternativet Repeater bare ved Wired Access. Hvis vi velger Wireless på WAN, kan vi ikke velge Repeater igjen. Jeg forstår ikke. Til slutt denne ruteren kan gjentas (klone) en WiFi signal fra en annen router eller ikke? Skal ikke Repeater være trådløs? (Dessverre, selv når du gjør tester med denne ruteren var låst, den andre ruteren Netis, og først brøt, det gjorde jeg ikke får det ta form, jeg vet ikke om det er verdt å prøve med en annen, selv om det fortsatt er under garanti. Alt jeg trenger øker mitt område som jeg har WiFi signal fra en hoved router. jeg ønsker ikke å utstede et eget nettverk bare ønsker en utvidelse, en klone av hoved WiFi signal). Takk.

 32. Silviu sa han

  Nyere Jeg ble en sjåfør på en lastebil, vanligvis parkert ved siden av kaffe der wifi er, jeg må kjøpe for å få et signal på lastebilen. Det spiller ingen rolle prisen.

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.