Enhver Send, rask overføring av filer mellom telefonen og PC via WiFi

Hei venner, i dagens video veiledningen vil vise deg hvor fort du kan overføre filer via WiFi bruker Send Enhver applikasjon, som er tilgjengelig for Windows, Mac og Android.
Enhver Send er et gratis program som en gang installert på din PC og smarttelefon tillater oss å raskt overføre filer mellom telefonen og PC-en eller vice versa.
Jeg bestemte meg for å gjøre denne opplæringen fordi USB-kabelen holder oss telefon fanget på et sted når vi ønsker å overføre filer fra telefonen til datamaskinen, og dette er ikke bare til vår smak, spesielt fordi det siste vi er stadig mer akklimatisert til mobilitet. Hvis det er WiFi i hjemmenettverket, koblet til telefonen uansett, hvorfor bry å bruke en annen sammenheng?
Send Enhver Under installasjonen vil du bli bedt om å installere Bonjour SDK, er dette rammeverket som trengs for å kjøre sende søknad og må godta installasjonen. På slutten av installasjonen av Windows brannmur vil be om tillatelse til å sende søknad selvfølgelig må gi det.
Etter installasjonen vil programmet kjøre i skuffen, der du sende filer på alle enheter du vil, forutsatt at sistnevnte være koblet til samme nettverk og har installert Enhver Send.
For mer informasjon, inviterer jeg deg til å se videoen opplæringen.
Last ned Enhver Send (Windows, Mac, Android)


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Sal. når jeg klikker på ikonet på telefonen trey synes for meg ikke hva jeg skal gjøre ??. Nevne at vi installert i telefonprogrammet, og jeg har en Samsung Galaxy Ace s5830.Iti takk.

 2. En person må se eldre ut to ganger denne opplæringen at du forstår hva du forklart i denne opplæringen. Jeg vet at for de fleste av oss forstår hva du forklarte deg, men noen kan ikke ha en pre betyr det ikke forstå big deal i denne opplæringen.
  Jeg tror denne opplæringen bedre passform søknad AirDroid (2), som er mer forenklede, og byr på mange fordeler.

 3. Kan lage en tutorial på hvordan lage et nettverk mellom en laptop og en PC hvor vi kan Sharu filer mapper uten tilgangs andre. Sharu mellom 2 å være seg PC trådløst eller kablet internett.

 4. Interessant program, men de som ikke har noen annen metode Wireless PC ... En annen ting: det primære telefonen er den som du nevnte? Hvilken versjon av Android du bruker?

 5. Claudiu sa han

  Hei alle sammen !!!
  Alt vel og bra, ble installert programmer på telefonen og PC, men hvordan å gjenkjenne hverandre!?!?!?!? ... .asta Ikke du fortelle !!!

 6. Claudiu sa han

  Hei igjen,
  ... .Hvordan Mate Tlf. PC og vice versa!?!?!?!?
  Enhver Send til Innstillinger ikke har alternativer !!!

 7. BogdanSal. når jeg klikker på ikonet på telefonen trey synes for meg ikke hva jeg skal gjøre ??. Nevne at vi installert i telefonprogrammet, og jeg har en Samsung Galaxy Ace s5830.Iti takk.

  Kanskje du ikke har aktivert PC-programmer for å få tilgang til det lokale nettverket.

 8. FaqYak: Et individ må se eldre ut to ganger denne opplæringen at du forstår hva du forklart i denne opplæringen. Jeg vet at for de fleste av oss forstår hva du forklarte deg, men noen kan ikke ha en pre betyr det ikke forstå big deal i denne opplæringen. Jeg tror denne opplæringen bedre passform søknad AirDroid (2), som er mer forenklede, og byr på mange fordeler.

  Jeg er sikker på at noen truer opplæringen vil forstå hva det er og hvordan det fungerer filoverføring.
  Selvfølgelig hvis vi snakker om en person som aldri har brukt PC, sikkert forstår hardere.

 9. AndrewKan gjøre en tutorial på hvordan lage et nettverk mellom en laptop og en PC hvor vi kan Sharu filer mapper uten tilgangs andre. Sharu mellom 2 å være seg PC trådløst eller kablet internett.

  For å utveksle filer mellom to PCer, kan du også bruke dette programmet.

 10. speakURMind sa han

  Det samme gjør og søknad identitet crossover kalt "SendAnywhere"!

 11. Andy: En interessant program, men de som ikke har noen annen metode Wireless PC ... En annen ting: det primære telefonen er den som du nevnte? Hvilken versjon av Android du bruker?

  Trenger ikke være trådløs, og kan overføre filer mellom PC-er, telefoner og nettbrett som er koblet til ledningen, er under forutsetning av at enhetene som skal kobles til samme nettverk (samme router)

 12. Claudiu: Hei alle sammen !!! Alt vel og bra, ble installert programmer på telefonen og PC, men hvordan å gjenkjenne hverandre!?!?!?!? ... .asta Ikke du fortelle !!!

  Hvis alt er ok, vil telefonen automatisk se PC og vice versa.
  Hvis den gjør det, betyr det at brannmuren blokkerer tilgang til nettverk PC-programmer.

 13. Claudiu sa han

  Hei Cristi mer en gang spurt !!!
  Hvordan kompis PC til telefon enhet. LG-P880!?!?!?!?
  Bluetooth er allerede parret, men ikke ved AnySend !!!
  Hvordan lage parring!?!?!?!?

 14. Claudiu sa han

  Ingen telefon eller PC ikke sett hverandre !!!
  Det er problemet !!!

 15. Claudiu sa han

  Løst !!!
  Det kreves bare en Restart eller anerkjent både nå !!!
  Alt er OK !!!

 16. Hei Cristi
  ville være bra hvis du bryr deg om 2 ganger i året (for eksempel i begynnelsen av året, og deretter en halv det) mang en tutorial oppsett / kjøp PC, Laptop, Tablet, Smartphone som holder viser ulike nye komponenter som: prosessorer, skjermkort, telefoner med ulike funksjoner etc. og i tillegg til disse innstillingene være som for en gjennomsnittlig budsjett dvs. en PC for eksempel hele kjøpet kurs uten skjerm, mus, tastatur til å koste et sted i 1300-2000 lei og så langt
  takk for forståelsen

 17. Băcilă sa han

  Programmet er kompatibelt med HTC, eller så sier Google Play!

 18. Hackeristul sa han

  Cristi 2 år siden du gjorde en tutorial på DD-WRT og du lovet du vil komme tilbake med en ny tutorial som vil forklare forbedringen som er gjort, og mer informasjon om grensesnittet DD-WRT.Vei gjøre det opplæringen?
  Hvis min router støtter ikke IPv6, en oppgradering til DD-WRT vil gjøre dosponibil protokoll?

 19. Doru Dobre sa han

  Går perfekt, testet S2 SG, er det flere søknader om overføring, men det er enkelt og raskt.
  Da.ti apicatii starte PC og telefon.

 20. Michael C sa han

  Det går perfekt med en hastighet godt over Wirless USB eller direkte. Bruk en Vaio bærbar PC og en LG P990. De ser den første (de elsker) og alt går superlativ. Utmerket transport tilbake til hastighet. Hvis du er forsiktig og følg alle trinnene i opplæringen, må du gå! Et nyttig program som hjelper oss å få tid! Med mye beundring for alt du gjør! Fortsett slik! Salut!

 21. Cornelius Padurariu sa han

  Hei Cristi, ikke Windows XP fungerer, SP3 jeg. (Dette programmet krever en nyere versjon av Windows). Du har prøvd andre versjoner ....

  • Det er normalt ikke fungere på XP for nye programmer at det oversteg foreldet stabilt system, selv om det er gammelt. og likevel Microsft ikke lenger tilbyr oppdateringer for XP og 2014 ingen støtte. heckari er et godt mål for exploits. Jeg anbefaler at du oppgraderer til en overlegen win7

 22. virker ikke på XP

 23. nyttig program. Jeg satte telefonen på PC-filer 25 50 1 minutt mb og ingen ble overført og vice versa. faktisk så mye raskere enn USB. og heller ikke lenger trenger å installere drivere for tlf etc. tinetio så videre med tutoralele om mobile og mange flere nyttige applikasjoner for å presentere :).

 24. Attention !!!
  Bonjour SDK til fungerer som et virus, selv om det kommer fra en legitim utvikler. Prøv å avinstallere det og se hva som skjer med din PC !!!

 25. For de som ikke kommer overens med dette programmet, kan du prøve AirDroid. Flere ting kan ikke bare overføre filer via wi-fi.

 26. HackeristulCristi 2 år siden du gjorde en tutorial på DD-WRT og du lovet du vil komme tilbake med en ny tutorial som vil forklare forbedringen som er gjort, og mer informasjon om grensesnittet DD-WRT.Vei gjøre det opplæringen? Hvis min router støtter ikke IPv6, en oppgradering til DD-WRT vil gjøre dosponibil protokoll?

  Venter på en mer stabil versjon av dd-wrt å presentere alle funksjoner.
  Det er en skam å gå raskt gjennom menyer, bare sånn. Det er mange alternativer som kan slå ruteren.
  Dessverre på min router er det ikke så stabil.
  Selv om ikke sluppet en firmware mer stabil, vil jeg ta en bestemt ruter fra ASUS CPU kraft og kompatibilitet med dd-wrt.

 27. Octavian sa han

  Jeg er ikke 100% i emnet, men jeg sier til meg selv ... Jeg kastet opp "vinduer" og ble Linux ist ... .cred det er for mye å si, men det er Desktop Linux Mint har jeg bare 15. OS som jeg liker spesielt vanskelig f jeg kom til ham fra WXP. Bekk givende, men det kan ikke engang ... Jeg har et mål. Samsung gt 9003 vil. Og det gjorde ikke gjenkjenner systemet når du kobler USB ... et ikon vises, ser, men jeg får en melding om at han ikke kan montere og selv om jeg klikker ... samme meldingen. Kies program som jeg ser det har ikke WXP versjon for Linux. Poenget er at i begynnelsen, da jeg testet Linux Mint 15 en oppstartbar USB, ser du og jeg kunne åpne den ... .jeg så opplæringen nøye som vanlig hyggelig og eneste objektet jeg forstår at noen program ikke sende noen linux støtter som nå er i en posisjon der jeg kan si at det er litt diskriminerende ... .Jeg sendte et brev og fortelle dem at hvis Samsung fortsatt gi telefoner over hele verden er det bedre å sette dem alle i betraktning. Nå ikke å installere WXP ... kan du fortelle meg om det ville være en annen løsning ... .MUltumesc jeg lært å gjøre en tutorial på å installere en Linux partisjon jeg forstår hva som er swap, nå vil jeg installere en ubuntu med Olivia 13.04 vurdere en fordeling f enhet attraktivt. Og benytte anledningen til å spørre deg om noe ... men jeg oppdaget linux lite LiLi UNetbootin heller ikke har på listen og ikke vet hvordan du skal brenne det på en USB. Jeg hilser og takker ...

  • Octavian sa han

   Hei! ... I går kveld jeg installerte ubuntu enhet med LM Olivia. Vi hadde en stor tilfredsstillelse, er en Linux-distribusjon ekstraordinære ... veldig veldig dårlig ... men overraskelsen kom i morgen, var jeg med ubuntu, jeg koblet til USB-telefonen til PC-en for å lade batteriet mai ... .Hva å se montert umiddelbart, og jeg kunne åpne den og laste ned bilder fra telefonen ... .ASA nå er veldig glade for at vi gjorde det vi gjorde og behandle med likegyldighet avskyelige svaret mottatt fra mine kommentatorer går kveld ... du må være smart når du velger en telefon ... når jeg l -Jeg kjøpte jeg visste ingenting om linux ... jeg ville være veldig glad i å lese om de som tenker å kjøpe en smarttelefon er så spennende å se om det vil montere et OS eller ikke. Samsung 2 år, og vi er veldig fornøyd med det hele mer nå som han ser Ubuntu Linux enhet ... love ... .vi velkommen

 28. Vises installere Mac OS? Fortell oss om du forlatt best kan prosjektet området på dette tidspunktet.

 29. Adrian Gudus sa han

  Octavian: Jeg er ikke 100% i emnet, men jeg sier til meg selv ... Jeg kastet opp "vinduer" og ble Linux-ist ... .cred det mye sagt, men det er Desktop Linux Mint har jeg bare 15. SÅ er derfor jeg liker f vanskelig særlig fordi jeg kom til ham fra WXP. Girlâ givende, men jeg kan ikke engang ... Jeg har et mål. samsung gt 9003 park. Og det gjorde ikke gjenkjenner systemet når du kobler usb ... et ikon vises, ser, men jeg får en melding om at det ikke kan montere og selv om jeg klikker ... den samme meldingen. Kies program som jeg ser det har ikke WXP versjon for linux. Det ironiske er at i begynnelsen, da vi testet Linux Mint 15 på en oppstartbar USB, ser du og jeg kunne åpne den ... .jeg så opplæringen nøye som vanlig hyggelig og fokusert kun har vi innsett at ingen program ikke sender noen linux har støtte for det som nå er i en posisjon der jeg kan si at det er litt diskriminerende ... .Jeg sendte en melding og fortelle dem at hvis Samsung fortsatt gi telefoner over hele verden er det bedre å sette dem alle i betraktning. Nå installerer WXP nei ... kan du fortelle meg om det ville være en annen løsning ... .MUltumesc, lærte jeg å gjøre en tutorial på å installere en Linux partisjon jeg forstår hva som er swap, nå ønsker jeg å installere en ubuntu med Olivia 13.04 vurdere en fordeling f enhet attraktivt. Og benytter anledningen til å spørre deg om noe ... Jeg oppdaget Linux UNetbootin heller LiLi lite, men ikke har det i sin liste, og vet ikke hvordan de skal brenne den på en USB. Jeg hilser deg og takk ...

  Samsung ga ikke smarttelefoner over hele verden. Oh, at folk legger "nese" for å annonsere aggressivt spredd og finansiert av Samsung, som er noe helt annet. Ingen bryr seg ingenting halsen, må du være smart, å åpne øynene mye og riktig informere deg selv slik at du vet hva du skal kjøpe og hvorfor ... ting som er ansvar for kjøpere og ikke Samsung.

 30. rccatalin sa han

  For Windows Mobile 7.8 ha et sted som dette er ??????????

 31. Andrew sa han

  Cristian Cismaru: For å dele filer mellom to PCer, kan du også bruke dette programmet.

  Jeg viser faktisk å være myk eller vinduer innstillinger du kan lage et nettverk mellom to PCer eller PC og laptop hvor Sharu selv all min datamaskin eller bestemte forhåndsdefinerte mapper du ønsker oss hvis det er slik en myk eller selv vinduene, kan du gjøre en tutorial ville være svært nyttig

 32. portablesoftware sa han

  Android Slett konto uten retur til fabrikkinnstillinger
  Hvis du går tilbake til fabrikkinnstillingene miste innstillingene mine, som jeg skyndte seg å gjøre. Jeg hadde først slette kontoen min (den som solgte meg telefonen har ikke slettet kontoen). Nå ønsker jeg å slette det og la meg legge til min konto. Den sier at noen programmer krever kontoen du vil slette det kan slette kontoen din, og at bare etter retur til fabrikkinnstillingene. Jeg ønsker ikke å gå tilbake til disse innstillingene, men jeg ønsker å slette kontoen min. det er et annet alternativ?

 33. Hei Cristi,
  gjennom denne metoden bare hvis vi kan ruteren og begge enhetene er koblet til den.
  Men hvis vi lar vi kan overføre bilder eller filer på en Android-telefon via WiFi til en tablett med WiFi-ruter, eller hvis du ikke har en Internett-tilkobling? Det skaper et virtuelt nettverk?
  Kan du hjelpe oss hvordan du gjør?

 34. Vladutz sa han

  Hvordan kan brannmuren blokkerer dette programmet. det fordi det ikke kan sende fra telefonen til PC-en, men PC-en kan på tlf? Der jeg gi å stoppe blokkerende brannmur, først jeg ga Offentlig nettverk ?? ...

 35. MERGE PERPEFCTTTTTTTTTTTTT
  MULTUMESCCCCCCCC

 36. CRISTI're de beste mestere PCer

 37. For de som har Windows XP, gå til "Wifi File Transfer PC" kan lastes ned her: https://sites.google.com/site/antosdrproject/project-definition#TOC-Wifi-File-Transfer-PC

 38. god
  Jeg vil vite om du kan sende flere filer samtidig. Jeg ønsker å overføre noen 1000 bilde (Miami mistet usb-kabel)

  • Adrian Gudus sa han

   Hvis du ønsker å overføre så mange filer, anbefaler jeg deg å bruke BitTorrent Sync opplæringen som vi allerede har her på stedet. Du finner søkeboksen øverst til høyre, skrive det "BitTorrent Sync" trykk enter og du vil finne opplæringen.

 39. Cristi ms svært nyttig app!

 40. GOOD! CEVA PT WINDOWS PHONE NO? TAKK!

 41. Nicholas sa han

  Salut! Jeg har et problem ... .jeg sende installert på telefonen og på PC ... PC ..pe vi vinne 7 64 og installert sende-bit versjon og gå for 64 å sende PC på mål, men det motsatte fungerer ikke ... Adik å sende fra telefonen på PC ... .Når gi du sender fra telefonen på PC vises på pc feilmelding ke ... .adik spesifikt skrive feil reciving ..te tigge Zimi fil ... hvordan kan jeg fikse! Takk på forhånd!

 42. Cristi er veldig god søknad ms

 43. anonym sa han

  Hvor bør jeg installere programvaren?

 44. Jeg hilser Cristi en Alcatel 6030 søknaden går perfekt jeg rugaminte bravo til deg å kalle meg en avtale 0732814775

 45. alexandra sa han

  Heeia !!
  Det vises ikke for pop-up..pentru motta filen fra telefonen til PC-en.
  Du kan løse dette?
  send ditt firma og rask.
  Takk.

Tilbakesporinger

 1. […] Enhver sending, rask filoverføring mellom telefon og PC via WI-FI […]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.