Vis tegn i passordet i Firefox

Hei venner, i dagens opplæringen vil vi se hvordan vi kan se tegnene i "passord" når vi logge inn på forskjellige nettsteder eller web-tjenester ved hjelp av Mozilla Firefox.
Jeg har gjort i fortiden en tutorial som heter Sikkerhet i nettleseren, kan vi se tegn i passord stjerner Det vil se det samme, men metoden var noe mer komplisert, og enda noen brukere har kommentert at opplæringen som ikke fungerer for dem.
Vel, denne gangen er det en Firefox-utvidelse som heter Vis / skjul passord som en gang installert, vil vi plassere en knapp "Show" (show) i feltet der angi passordet når vi har logget inn på ulike web-tjenester. Nytten er å hjelpe oss når vi vet at vi er i et travelt og ikke veldig trygg det nye passordet i innloggingsknappen. Som du sikkert vet, basen (som standard) nettlesere ikke vise tegn skrevet i passordfeltet, uansett hva vi nøkkelen i passordfeltet vil bare se små stjerner eller prikker. Dette kommer til å beskytte oss fra de som er rundt oss når en tast.
Extension Show / skjule passord vil vise en knapp "Show" på alle områder for passordet hvis jeg er ikke så sikker på at jeg skrev riktig passord, et enkelt klikk på buton "Show" kan se hva jeg skrev i passordfeltet og dermed sørge for at det ble skrevet riktig, og slik at vi kan gå videre med å logge inn på nettstedet eller tjenesten.
Når jeg klikket på buton "Show" det vil slå inn "Skjul" (hjem) og etter å se passordet, klikker vi på buton "Skjul" for å skjule passord.
Vis / skjul passord er en svært nyttig utvidelse paersoanelor med funksjonshemninger eller de i årene som ikke er veldig trygg når du bruker en datamaskin tastatur. Selv friske mennesker gjør feil kanon skjer når haste nøkler og skriv fort!
En LTA uitilitate forlengelse Vis / skjul passord passord er når vi ser etter visse kontoer. Som du sikkert vet, når vi har logget inn første gang på et nettsted, vil nettleseren spørre om du ønsker det til oss husker brukernavn og passord som de ikke automatisk neste gang vi kommer tilbake til dette området, og vi ønsker å Logam. Vel det kan skje at på et tidspunkt glemt passordet ditt, men i det siste jeg kan ha sjekket nettleseren for å automatisk fylle dem for oss å logge inn. Hvis dette skjedde når vi besøker logging område eller en tjeneste, kan vi klikke på "Vis" for å se hva passordet jeg brukte til å logge inn.
Mest sannsynlig innvidde vet hvordan de skal gå i de avanserte innstillingene for nettleseren Firefox Password Manager for å nå og vise passord som delen uten selv å ta skjøte Vis / skjul passord.
Mot slutten vil si at nettleseren Internet Explorer i Windows og Windows 8 8.1 har muligheten til å vise tegn i passordet i nettleseren (bygget i passord show)
Hvis du ønsker å installere og bruke skjøte Vis / skjul passord kan bli funnet på den offisielle nettsiden: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/showhide-passwords/


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. George sa han

  I kjente en annen metode, men den metoden er mer vanskelig, men fordelen er at det fungerer i alle nettlesere apsolut samme.

 2. Stefan sa han

  skrive passordet i notepad

 3. Chrome nettleseren ikke slik utvidelse er veldig interessant.

 4. Firefox nettleser har evnen til å lagre disse passordene, og slette historie hver gang jeg lukker Firefox, jeg gjorde det på grunn av privacy.de sett exmplu når jeg logge inn på facebook ved hjelp av bokmerker (veldig nyttig dette menyen og sparer du mange video nedlastinger for eksempel hvis du ønsker å aldri se en video en gang, og vet ikke hvor du så) og passord (som kan ha flere kontoer) lagres og gata.foarte rapid.singura betingelsen er å skrive det riktig første gang, og har en kraftig brannmur vil ikke endre måten at de ikke lenger kan få tilgang Tre hackerii.in
  å skrive passord hver løype du logger deg på en nettside

 5. Jeg vil ikke anbefale deg å sjekke alternativet "husk meg" alternativet for dette i spørsmålet er en informasjonskapsel som kan være skadelig for PC og kan utnyttes av nettsteder som navighezi.sau bare sjekke slette historien alltid helt når lukker nettleseren din

 6. FaqTak sa han

  pari: Jeg anbefaler at du sjekker alternativet "husk meg" alternativet for dette i spørsmålet er en informasjonskapsel som kan være skadelig for PC og kan utnyttes av nettsteder som navighezi.sau sjekke om historien alltid helt tørke når du lukker nettleseren

  Du er rett for en tid siden ned fra ODC fra PCer andre mappen i C: \ Program og Cookies \ Programfiler \ Google \ Chrome hjelpe meg Logam på sine kontoer på Facebook, Gmail, Yahoo, Filelist og hvor Det var de inn. Men nå i de siste versjonene av Chrome informasjonskapsler ikke lenger lagret i den mappen, men lagres i en midlertidig mappe i Windows, men likevel en ting ... ingen nedlasting som mappen på et sted som jeg laster ned fra et annet sted. Chrome SECURITY kaller dette trinnet.

 7. Hei Adrian,
  På denne opplæringen jeg har et problem.
  Jeg reinstallert XP på datamaskinen, og nå får du Firefox-vinduet til å fylle logge på Yahoo for å åpne e-posten min, ikke lenger vises i det venstre vinduet "Husk passord? Vil liker å huske thr ... .På Yahoo Mail passord".
  Jeg gikk å nevne at Firefox Verktøy-Alternativer-personlige opplysninger. Holder innlogget boksen og sjekket.
  Nå når jeg sjekke min yahoo mail hver gang jeg er nødt til å skrive alltid bringe id og passord.
  Jeg satt og add-on Show / Hide passord forgjeves.
  Hva må jeg gjøre for å ta min Yahoo ID og passord automatisk?

 8. ANDREI sa han

  1) Du går i riktig boks der du skriver inn passordet ditt
  2) Høyreklikk og velg "Inspiser Element"
  3) vil du forsvare noe sånt som dette:

  4) Hvor kommer: type = "password", dobbeltklikk på ordet passord og skriv hva du vil ha det i stedet for ordet.
  5) Hvis du ser på boksen der du skriver inn passordet ditt, og hvor det var prikker og stjerner, nå ser du passordet ditt ... Nå kan du kopiere, endre, slette etc.

  6) Denne metoden fungerer i alle nettlesere på alle operativsystemer.

 9. Adrian Gudus sa han

  DoruHei Adrian, På denne opplæringen jeg har et problem. Jeg reinstalatXP datamaskin, og nå når jeg går inn gjennom vinduet til å fylle Firefox Logg inn på Yahoo for å åpne e-posten min, ikke lenger vises i det venstre vinduet "Husk passord? Vil liker å huske thr ... .På Yahoo Mail passord ". Jeg gikk å nevne at Firefox Verktøy-Alternativer-personlige opplysninger. Holder innlogget boksen og sjekket. Nå når jeg sjekke min yahoo mail electronicade Jeg er alltid nevoitde hver tid til å skrive og sette id passord. Jeg satt og add-on Show / Hide passord forgjeves. Hva må jeg gjøre for å ta min Yahoo ID og passord automatisk?

  Bruker du datamaskinen med en bruker som har fulle rettigheter på systemet? Er du sikker på at du ikke bruker nettleseren modus "privat surfing"? Private Browsing modus nettleseren ikke lenger tilbyr å lagre passordene dine! Kanskje det er satt til å starte i privat nettlesing-modus og ikke nødvendigvis deg, men de som bruker datamaskinen.
  Kan du sjekke i nettleseren din til fanen alternativer Security hvis du huke huske passord for nettsteder deretter rett til de samme alternativene klikk Unntak og se om Yahoo legges til den listen, hvis du finner lagt det betyr at nettleseren vil tilby å jeg husker passordene for alle områder, men ikke for yahoo så du må fjerne yahoo fra den listen over unntak.

 10. Hei Adrian,
  Jeg selv som Doru samme problem. I boksen Yahoo brukernavn og passord ikke lenger holde.
  Denne situasjonen var å Chrome 2 år, men jeg ser at de har tatt over og Yahoo.

 11. ANDREI: 1) Du går i riktig boks der du skriver inn passordet ditt 2) Høyreklikk og velg "Inspiser Element" 3) Jeg skal forsvare noe sånt som dette:

  4) Hvor kommer: type = "password", dobbeltklikk på ordet passord og skriv hva du vil ha det i stedet for ordet. 5) Hvis du ser på boksen der du skriver inn passordet ditt, og hvor det var prikker og stjerner, nå ser du passordet ditt ... Nå kan du kopiere, endre, slette etc.

  6) Denne metoden fungerer i alle nettlesere på alle operativsystemer.

  Og jeg bruker denne muligheten i lang tid og gå ok.

 12. George sa han

  Det er en metode uten utvidelser i Chrome skrive ditt passord trykk for å velge og høyreklikk elementet du går å inspisere ordet passord i stedet for å skrive tekst og viser deg både og passord!

 13. Lee Ho Faen sa han

  Du skrev bare passord, men jeg "gjettet" og brukernavn: Alexandra Stan. Pwned :))))))))))))))

 14. God kveld, jeg vet jeg er i tillegg til emnet, men det kan gjøre en tutorial på OS.ANONYMOS! Takk på forhånd.

 15. DoruHei Adrian, På denne opplæringen jeg har et problem. Jeg reinstalatXP datamaskin, og nå når jeg går inn gjennom vinduet til å fylle Firefox Logg inn på Yahoo for å åpne e-posten min, ikke lenger vises i det venstre vinduet "Husk passord? Vil liker å huske thr ... .På Yahoo Mail passord ". Jeg gikk å nevne at Firefox Verktøy-Alternativer-personlige opplysninger. Holder innlogget boksen og sjekket. Nå når jeg sjekke min yahoo mail electronicade Jeg er alltid nevoitde hver tid til å skrive og sette id passord. Jeg satt og add-on Show / Hide passord forgjeves. Hva må jeg gjøre for å ta min Yahoo ID og passord automatisk?

  så jeg faktisk skjedd meg, og det var figura.exact som om memorere nummer én selger mobiltelefoner flere ganger .... nemlig at du har lagret passord flere ganger, og ikke fortelle det mer recunoaste.sterge dem alle verktøyene som er aociate konto lagrede passord og sikkerhetsalternativer neste gang vil vi be deg om å huske passordet ditt

 16. Hei,
  Takk, jeg prøvde voasatre råd, men til ingen nytte.
  I konklusjonen:
  Når jeg presentere Yahoo ID for å logge på mine ikke vises automatisk ID-er og annen post som jeg har, så jeg dukket opp før.
  Før jeg ga ID-feltet og klikk på min liste IDer vises der jeg velge min yahoo med et klikk deretter vises automatisk valgt ID og passord
  Nå må jeg skrive hver ID i hånd for å sjekke mitt innlegg på yahoo.
  Problemet er at jeg ikke lenger yahoo automatisk beholde disse IDer.
  Det vises ikke lenger i det venstre vinduet åpne en yahoo som spør meg "Husk passord / vil lagre passordet ditt for yahoo?"
  Jeg ønsker å vise mine IDer automatisk som før.

 17. John * sa han

  Ja Doru rett. Hvorfor forsvant klassisk Yahoo login metoden?

 18. DoruHei, Takk, jeg prøvde voasatre råd, men til ingen nytte. Konklusjon: Når jeg introdusere Yahoo ID for å logge på mine ikke vises automatisk ID-er og annen post som jeg har, så jeg dukket opp før. Før jeg ga klikk på feltet ID og jeg vise listen over IDer yahoo der jeg velger jeg et klikk deretter vises automatisk ID velges og passord Nå må du skrive hver ID i hånd for å sjekke mitt innlegg på yahoo . Problemet er at jeg ikke lenger yahoo automatisk beholde disse IDer. Det vises ikke lenger i det venstre vinduet vise noen yahoo som spør meg "Husk passord / ønsker å lagre passord for Yahoo?" Jeg ønsker å vise mine IDer automatisk som før.

  hvis du fjerner alle passordene er tilknyttet kontoen din fra Yahoo (Yahoo kan ha flere kontoer) bør mearga.eu det skjedde så med facebook ul.da en reset firefox, og hvis alt annet svikter gå se her http://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/icedragon-browser.php en nettleser som er basert på teknikker for mozilla faktisk en eksakt kopi, men er mer lys og raskere

 19. ... Og en annen ting ... .A lille detalj på hvordan små, men så viktig, nemlig som vil bli vist automatisk mĺ sette musen på overskriften brukernavn og klikk på en eller annet ... ..

 20. Vali: God kveld, jeg vet jeg er i tillegg til emnet, men det kan gjøre en tutorial på OS.ANONYMOS! Takk på forhånd.

  Her er hva Wikipedia sier om hva du er interessert:
  "Anonymous-OS BLE Ubuntu-baserte Linux-distribusjon. [1] det var tilgjengelig for omtrent en uke i mars 2012.
  MATE skrivebordsmiljø som den bruker, og inneholder mange viktige programvare for hackere, slik som Tor nettleser, Hash Identifier, XChat, SQL Poison, Finn Host IP, ParolaPass Password Generator, og HOIC. Det ligner på Retur. "
  Advarsel! Ingenting er anonym

 21. Hei Adrian.Am har et spørsmål som du videotutorialul det, hva synes du om Tor Browser? Selv du selv ip anonym (vel gjennom "nettverk")? Takk, og beklager for innlegging upassende.

 22. Adrian Gudus sa han

  PyanystulHei Adrian.Am har et spørsmål som du videotutorialul det ikke, hva synes du om Tor Browser? Selv du selv ip anonym (vel gjennom "nettverk")? Takk, og beklager for innlegging upassende.

  Vi har også en tutorial om Tor, du finner søkeboksen øverst til høyre.

 23. Mihai sa han

  hei kan du fortelle meg hva programmeringsspråk vet du?

 24. Hei,
  Pt begynte å gratulere deg med å holde alle dine tutorials.
  Som plugin for Firefox, det er en mye enklere løsning, høyreklikk på passord -> Inspiser Element -> og endre typen egenskap av innspill tag av "passord" til "tekst".
  Ex. http://i43.tinypic.com/eb3ssk.png
  Jeg hilser og videre vekst.
  Vennlig hilsen,
  Victor

 25. Jeg har et problem jeg reddet Adrian POROLIT en yahoo-konto i Mozilla Firefox, og nå har jeg ingen arata.Ma kan hjelpe på noen måte? Tusen takk for raspuns.Pentru e-postadresse [Email protected]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.