Bandicam, skjermen fange programvare og spill

Bandicam, skjermen fange programvare og spill
4.5 (50) 90.8%

Hei venner, i dag vil jeg presentere programmet fangst Bandicam, kan det ta bilder, lyd og bevegelse både på skrivebordet og i løpet av spillet, i tillegg til at under digitalisering kan starte webcam som vil vises i hjørnet.
Forbruk av ressurser er Bandicam er ganske liten, dette er gode nyheter for spillere som ønsker å fange gameplay for din egen personlige samling eller Youtube eller Twitch-kanal (er fasjonable nå).
Bandicam kan brukes gratis hvis du ikke gidder vannmerke fast til fange er prisen de må betale for å bruke programmet i gratisversjonen.
Alternativene er nok for nesten alle brukere. Vi har mulighet til å bruke flere kodeker, avhengig av hvilke kodeker du har installert vil avsløre alternativer. Jeg valgte h264 koding gjort gjennom teknologi QuickSync.
Alternativene er lik spill eller fangst i skjermbildet, er den eneste forskjellen i hvor vi har ekstra spill FPS alternativet, er nødvendig for å fange opp gameplay.
Bildekvaliteten er god, og her må jeg si at alt avhenger av kodeken som brukes til å komprimere video. Med h264 og QuickSync skjermbilde går bra i spill, men kan forekomme enkelte kompresjonsartifakter, fordi den gjør jobben sin QuickSync for fort og hoppe over detaljer områder. Hvis du ikke gidder mangel detalj eller degradering er ok, men noen er absolutt kvalitet. For å fange den høye kvaliteten jeg anbefaler at du prøver andre milde komprimering kodeker, men her ser du at Ulempen er filstørrelsen, codec mye høyere hvis "mer" lossless.
Enten vi ta bordet eller gameplay, er vi i stand til å stjele bildet fra webkameraet i et hjørne og bruker lyden på mikrofonen for kommentarer under spill eller forklaringer under fange desktop.
Tips:
For å fange desktop anbefales ikke å bruke mer enn 15 fps, det er fordi det ikke er for mye action på skrivebordet og 10-15 bilder per sekund er tilstrekkelig.
I spill er det best å gjøre over 25 fps fangst, hvor du kan selv 60 fps, fordi vi beveger oss veldig raskt spill og detaljer som ville gå tapt i overgangen mellom rammene i en bildefrekvens for lavt.
Tilsammen Bandicam er programvare som imponerte meg hyggelig er godt gjort, svært mye ligner Camtasia Studio og gir oss nok muligheter til å tilpasse seg de minste detaljer. Jada, ikke Camtasia Studio, men ikke har, det gir deg alt du trenger for å gjøre en god fangst.
Men hvis du synes det er komplisert Bandicam eller du er en tilhenger av fri programvare, kan du prøve CamStudioEn enkel og gratis programvare som du kan få så gode resultater.
For spillere der FrapsEt svært populært program.
Nedlastning - BandicamRelaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Costelina sa han

  Cristi velkommen
  som imponerte meg og sto RAM bare 17 prosent i PC selv om du 8GB
  super

  • Det avhenger av konfigurasjonen for hver PC, kan noen av dere bruker mindre på andre mer.
   Hvis du har bygget PC-konfigurasjoner basert på min anbefalte de siste årene, sikkert vil forbruke mindre minne og svært lite CPU tid. Old forbruk på PC-er vil være en annen.
   Svært viktig er kodeken som brukes, kan enkelte kodeker knele og kuleste datamaskin.
   Min anbefaling er at der det kan være å bruke Intel QuickSync.

   • Sorin Chiran sa han

    Hei Cristi, for en liten stund fikk jeg et nytt datasystem og valgt som ASRock hovedkort B85 Pro4.Multi si det er et godt kort ... .altii si bedre plukke opp noe annet :))). Hva er din mening i denne legautura plate?

 2. Anderson sa han

  Cristi Jeg har et hovedkort ASRock Extreme Z87 4 som skuffet meg helt. Fan Controller har et problem, jeg har en CPU vifte PWM Deepcooler 31 Twet og det holder meg i 1930rpm standard modus og gjøre en støy irriterende "fizzle luft". Hvis jeg logger på Silent mode meg jeg holder 1092rpm og når jeg spiller får jeg CPU 60-65 ° i stedet omdreininger kjøligere ikke alle i 1092rpm sitte normalt han måtte vokse uavhengig av profilen for ikke å brenne den må rev. Hva tror du, er det normalt? yours liker? Og jeg har en hele greia der jeg laget en ny Haswell PC og jeg tok en video Placcati GTX760 ASUS og full load "hyle" forferdelig, spesielt hvis FurMark bag "hyle" og mye mer. Jeg tror jeg skal ta dem tilbake til Emag, jeg beklager at jeg ikke ASUS hovedkort, ASUS vil få min Z97-PRO, ASRock jeg gjør mine nerver. Før det gamle styret var så stille, gjør det ikke Asrock.

  • Costelina sa han

   glemmer å fortelle deg noe Anderson
   og jeg har fortsatt dem med spill faktisk en (jeg antar du sjekket eller redigert termisk sammensatte
   Som jeg skrev som for øvrig ikke er nybegynner)
   la viften normal innstilling, men legge en før prosessorhuset for å blåse mot sin kilde, på denne måten skaper en svingning av luft fra fronten og bakover som vanlig
   tro meg det er forskjellen jeg har gjort så, jeg droppet ut jeg Flopy gamle og DVD sto for ingenting uansett, og hans nåværende plug Jeg satt en fan

   • Anderson sa han

    Det har 5 kjølere plassert på boliger 120mm er ikke det problemet, problemet er ikke å vite plate å justere hastigheter godt, men hvis du gir den til 50 grader for eksempel kjøligere i 0-10% teoretisk det må starte etter å ha passert de 50 grader og mitt bord turtall til det maksimale. Men som en erstatning for å erstatte er Silent, suser si at kjølere er TITAN socket A 4000rpm. Og hva de sier er Noctua kjølere og Daia vi fikk og være stille, men du tured dem, ikke når du har turtall. Vel, hvis det kommer 70 grader turtall CPU fortsatt ikke på Silent og verken Standard Mode. Men jeg skal gi deg en forskjell, og du tar Z97-PRO ASUS. Men jeg trodde Cristi har også problemer med ASROCK tallet.

  • Constantin sa han

   Hei Anderson og jeg har en plakett fra Asrock H81M-GL som er definitivt svakere enn hva du har, men jeg BIOS-innstillingene kan gi hastigheter fan som jeg vil, det vil si: er verktøyet der i bios til fans som du kan justere hastighet i henhold til CPU-temperaturen som det vokser. Jeg anbefaler at du oppdaterer BIOS og dette med mindre du er redd for å ødelegge det, eller du ikke vet bedre du forlater det.
   Neste du utdype viftehastighet innstillingsmoduser:

   Tilpass: - ved å klikke her kan du sette farten etter CPU-temperaturen for 3-4 cugradele alternativ avhengig av CPU vifte hastigheten øker eller minker.

   Silent Mode: - viften er stille (ikke øker ikke reduseres).

   Standard Mode: - Gå til en bestemt viftehastighet (ikke økningen ikke minske).

   Perfomace Mode: - her viften spinner økning avhengig av hvordan CPU-temperaturen øker eller minker når temperaturen synker fan.

   Full Mode: - vifte går til maksimum.

   I tillegg til Asrock hovedkort eller det er andre modeller som har funksjonen av FASTBOOT er aktivert eller bare aktivere dem ved hjelp av Windows-operativsystemet eller Windows 8 8.1.
   Jeg kan si at jeg har ingen problem med min bord fra ASRock og jeg et år.

   Hvis du forventer et svar dette rådet har vært nyttig hvis jeg kunne fortelle ham det.

   • Constantin sa han

    Anderson tilbake Tilpass funksjon for at jeg ønsker å gi deg et eksempel på hvordan du setter opp hvis du ikke vet.

    TILPASS eksempel: - CPU vifte spinner tempertura
    40 40% grader
    50 60% grader
    70 100% grader
    Dette er et eksempel du har valgt som de ser bedre, men du vet, hvis du klatre til prosessortemperaturen er bedre å kjøle umiddelbart og uansett lyden av fans.

 3. Cristi hvis jeg ønsker å skyte en video med Bandicam, hva kvalitet det ut?

 4. Constantin sa han

  Anderson tilbake Tilpass funksjon for at jeg ønsker å gi deg et eksempel på hvordan du setter opp hvis du ikke vet.

  TILPASS eksempel: - CPU vifte spinner tempertura
  40 40% grader
  50 60% grader
  70 100% grader
  Dette er et eksempel du har valgt som de ser bedre, men du vet, hvis du klatre til prosessortemperaturen er bedre å kjøle umiddelbart og uansett lyden av fans.

  • Anderson sa han

   Igjen, jeg leste hva du sa du har gjort flere ganger at Tilpass, men liker ikke måten fansen bære dem til oss. Jeg gjorde oppdatere BIOS fra 2.30 fra 3.00 og ingenting alt det samme, noen ganger får jeg stakk verdier fra sensorer på hovedkortet forble i IDLE i 49 grader jeg ser og ikke beveger seg i det hele tatt, jeg ga og full last og fortsatt forble 49 grader. En til å gå tilbake til mai chill out og ta det til ASUS som ASUS jeg hadde problemer Fan Controller. Fabrikkinnstilt andre steder Daia ikke riktig justert etter temperatur. Vel ASUS Hvor mange funksjoner har FanXpert 3, AI Suite 3, har dette ingenting Asrock, jeg tok henne mer enn hun var sikker på at lyden ALC 1150 forsterker det, men jeg skal ta ASUS Z97 PRO er det 8 millioner til EMAG, jeg håper å endre det.

 5. Cristi Hello! Unnskyldninger og jeg vet at denne meldingen er / off-topic, men ... .vreau å spørre deg om noe ... Du kan designe en tutorial Forståelse vedlikehold av en bærbar PC som er (som du ren), (ii hvordan å øke levetiden) (som økning batterilevetid), (og tips Forstå hvordan du bruker en laptop-batteri hvis det holdes fast ved en konstant strøm kilde) .Multumesc.

 6. velkommen
  Du tror du kan gjøre en tutorial for android 4.4 PC. ?

 7. velkommen
  Cristi, kan du gjøre en tutorial på hvordan å låse opp bootloader på en Lenovo tablet?

 8. Constantin sa han

  Hei folkens en tutorial på Hyper-V i Windows 8.1 ville være flott om du oppnår.

 9. Cristi Sal Jeg trenger en programvareinstaller Allview tlf P5Quad, eller noen vet en måte å starte med aktelse.

 10. Radu Irimia sa han

  hilsen
  som er maks opptakstid?

 11. Cristi. Jeg Filez Bandicam og jeg starte opptaket. Alt bra så langt, men fruoms og begynne å filme omtrent et minutt og sparer 7 5 enn Munut. Vennligst ajutama

 12. Paul abrudan sa han

  Counter Strike 1.6 ønsker å skyte, og jeg fortsatt si "Klikk målet vinduet"
  Hjelp

 13. cociuba nica sa han

  Cristian god Mac-programmet fungerer på den?

 14. Acer s7 på enhver skjerm fange programvare registrerer ikke lyd, men bare en film markør Entry svak? Hva gjør du?

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.