BlurONE skjermen tydeligere på Android

BlurONE skjermen tydeligere på Android
5 (1) 100%

Blurone er et gratis program som bidrar til å gjøre bakgrunnen uskarp bakgrunn på din Android-telefon skjermen for bedre synlighet. Med bakgrunn uskarpe, og fargene kan endre bakgrunnsbilde, slik at du får akkurat favoritt nyanser.
Med blurone kan endre eller bakgrunnsbilde (bakgrunn) nåværende eller et bilde fra galleri eller et bilde lastet ned.
Selv om dette programmet for å dimme skjermen tapet er enkel, hjelpe oss bedre se skjermen gjennom illusjonen av dybde opprettet. Akkurat som 'portretter en profesjonell fotograf, er det helt eller delvis uskarp bakgrunn, mens forgrunnen er klart og godt definert.
Blurone, et enkelt program som vi kan få uventede resultater.
Hvis du ikke har nok bakgrunns å endre, kan du bruke applikasjon som lar deg laste ned bakgrunnsbilder og ringetoner for Android.
Last ned BlurONE (Blur tapet app telefon).Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. God kveld! Jeg har et spørsmål Lagat SSD. Jeg har en fetter som har en vane å installere Windows cam ofte si et eller annet sted om 2 saptamani.Eu ikke tenke godt hva de skal gjøre, men likevel er det opp til urma.Intrebarea datamaskinen min er min generelle kultur som det skjer at SSD over tid? jeg mener vil gå veldig veldig hard til hard disk uavhengig av hvor mange ganger det installerte OS, eller sprekke kjapt? et annet spørsmål vil være hvordan kan du bringe tilbake en SSD til den tilstanden den var i da du kjøpte den. jeg nevner at han har en Samsung EVO BASIC 840 120 gig som min, jeg jeg jeg anbefalt sommer trecuta.Am mai spørsmål som dette, og jeg fikk svar som vi allerede visste dvs. SSD har en viss antall cellule.Eu vil vite konkret hva som skjer med den som er grunnen til at han vil observere over tid hvis du fortsatt installeres ofte?

  • Flash SSD av strøm er garantert å 2000 sykluser av skriving.
   Nå kommer den matte!
   En bruker er ment å skrive om 5-10 ville en dag GB.
   En 120 GB SSD vil skrive det helt i en uke (avrundet). Wear Leveling teknologi fordi det ikke lar deg skrive til et sted flere ganger før du har skrevet alle celler.
   Nå et år er 52 uker, så i et år for å bruke en av de 52 2000 sykluser av skriving.
   Jeg tror jeg skal kaste den bort før slitasje celler.
   Nå, aldri gå helt greit, og du kan "knekke" SSD-kontrolleren selv i morgen.
   Hvis du ønsker å vite mer om SSD, følge våre tutorials.
   Tip.
   Ikke legg SSD i løpet 60-70%. Disse enhetene trenger mer plass for innvendig rengjøring.

   • Adrian Gudus sa han

    Selv om teknologi, kan du ikke regne alt på millimeteren og konkrete dommer kan ikke alltid vises for varianter som er forskjellig avhengig av personen og påvirker utfallet.
    En dag du kan skrive mer på SSD, en annen mindre, avhengig av hvem som bruker det.
    Min første sprakk SSD enkelt, uten å føle en nedgang i noen 2 måneders bruk. Min uflaks var at jeg kjøpte bare i begynnelsen da ble første SSD har gitt en lei 500 60 GB SSD bare. Jeg mistenker at sprakk meg fordi han gjorde alle firmwareoppdateringer hver uke. Like etter den siste oppdateringen, jeg gikk inn i operativsystemet uten problemer, jeg gjorde jobben min den dagen og neste dag når jeg åpnet, overraskelse! SSD var død, satte HDD LED lyser hele tiden. Ikke se noen BIOS. Min lykke er at det fortsatt var under garanti. Jeg sendte Emag, de ga meg en annen, samme modell. Siden jeg fikk den nye, har jeg ikke gjort firmware-oppdatering, jeg igjen med firmware som kom fra fabrikken og gå og i dag! Det er sant at jeg ikke installere Windows så ofte, men det er nesten 4 år, og min SSD fortsatt fungerer.

    • I for en foretrekker tradisjonelle harddisker som SSD er raskere, men er begrenset til skriving og mer følsomme for varme eller kulde. noen ganger hvis du ikke bruker en SSD som er som Stik kan slette alt på uten å bli utryddet noe. harddisker er mer stabile på dette punktet. selv om de er noe treg. Så du bestemmer deg. Jeg bare hardt og han er oprare system og fungerer veldig bra. trenger en tutorial om SSD fordeler og ulemper. å vite hvor mange mennesker har livssykluser under hvilke forhold og hvordan data kan slettes.
     app SATA hardt jeg gå opp 3 1 GB dataoverføring og skriving

     • Adrian Gudus sa han

      Vi snakket om disse tingene i opplæringen om "Hva er en SSD" som du finner i søkefeltet øverst til høyre. Det snakket han om en SSD-teknologi

 2. marius sa han

  godt.
  - En tutorial om linux mail server; hosting nettsteder tilbyr et begrenset antall brukere på deres e-postserver. oss at vi gjør vår egen server hosting og e-post.
  - PfSense presentasjon.
  - En tutorial på Mikrotik rutere.
  - Det ville være interessant og ruting på en linux server, for de som har en mini-PC, og kan ikke råd til en dyr router.

 3. Og meg det virker interessant for meg en tutorial om Mikrotik. Jeg forstår at det er gode f rutere. Takk for tutorials generelt! og det ville være interessant i videobehandling og full hd linux også vite at du har en del av nettstedet tutorials om linux. meg jeg ville være interessert CentOS, webserver, etc. Selvfølgelig bare hvis du har tid og i henhold til de aktuelle prioriteringer. suksess

 4. Constantin sa han

  Adrian poste hvorfor ikke?
  Jeg spør av nysgjerrighet for så Adrian legg interessante tutorials.

 5. - En tutorial om linux mail server; hosting nettsteder tilbyr et begrenset antall brukere på deres e-postserver. oss at vi gjør vår egen server hosting og e-post.
  - PfSense presentasjon.
  - En tutorial på Mikrotik rutere.
  - Det ville være interessant og ruting på en linux server, for de som har en mini-PC, og kan ikke råd til en dyr router.
  så jeg ville være interessert i meg.

  • Disse temaene er ganske eksklusive. En slags hipster tech tutorials.
   Så mye som jeg ville elske meg faget, må vi vurdere hva hun vil de fleste, om ikke to eller tre for å forbli lidenskapelig opptatt av hundretusener av besøkende månedlig.
   I dag er web besøkende kan ikke vente mer. 1-2 minutter er neppe et tema å opphisse ham.
   Neppe motstå, og prøver å tvinge periodiske tålmodighet besøkende med mer avanserte emner. Dessverre er det vanskelig å umulig å nærme nerdete emner, og bli med besøkende.
   Jeg håper du forstår. Vi er en del av en verden som blir stadig mer hissig og overfladisk.
   I dag, folk vil vite "hva-knappen for å presse." Ingen undersøker, ikke rart "hvordan" og "hvorfor". Sette opp en Linux server forvise våre politi kriminelle.
   Nå sier ikke at ikke mer stuffing og sånt, men litt saktere og smug, ikke realisere noen.

   • marius sa han

    meg om jeg ikke tror det. som vil være av interesse. viser at interessen 11 kommentarer (og de 11 ingen er på emnet :))) eller en med IOS 9 0 med kommentarer. at jeg kan kommentere bare etter at jeg innså publikum videotutorialului. IOS er en annen tutorial hvordan er.
    endelig ... jobben din. aa besøk og besøk fra Trafic.ro tror at verden er på vei inn for å se om vil legge ut noe interessant. og jeg gå til noen 3 ganger / dag
    La linux postserveren kan ikke vite, men gjør pfSense selv liker at det er enkelt og vil spare mange penger som trenger router. Billigere et Gigabit nettverkskort og et trådløst pci kort.

    ps: kommentere under trang: "Ikke glem, hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet."

    • Adrian Gudus sa han

     Ingen kommentarer representere folks interesse for faget, men mer detaljerte data fra Google for analyser at administratorer har tilgang.
     Vår stil er å detalj hva showet. Folk, dessverre, er ikke interessert i detaljer, og lære hvordan det fungerer. De bare peke og klikke

 6. florin sa han

  Hei. Jeg har en ASUS Memo Pad tablett ME7C 176, 7 tommers android som var 4.0. Nylig har Asus gjort og oppdateringer til operativsystemet, passerer android 5.0. Glonass GPS-støtte, funksjonell 4.0. Etter oppdatering til 5.0, er ikke satellittnavigasjon functioneaza.Întrebarea, kan det være at den russiske GLONASS det i stand til å kjøre på 5.0? Takk for noen avklaring.

  • Adrian Gudus sa han

   Gi en fabrikktilbakestilling eller fabrikktilbakestilling. Ofte når du gjør oppdateringen OTA Android-operativsystemet går floke. Før du gir en fabrikktilbakestilling, ta en sikkerhetskopi av viktige data til bilder, videoer, musikk

   • florin sa han

    Perfekt, Adrian! Restaurert opprinnelige innstillingene og gå normal GPS på Android 5.0. Det virker som noen programmer har braket sammen etter oppdateringen, fordi ingen tid innstillingen ikke fungerer som den skal, kanskje minnet var utilstrekkelig, er det faktum at etter nullstilling alt er OK! Takk igjen!

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.