Nettleser for barn (en slags foreldrekontroll) - videoopplæring

Hvis du ønsker å vite at barnet er trygt når maskinen ikke ville være bra å gi ham en full og overvåket.

Når barnet er på nettet (koblet til Internett) ville være bedre å bruke en bestemt nettleser med hvordan foreldrekontroll for barn som vil tillate deg å ha en surfing nettsteder tvilsomme som kan være skadelig for ham og datamaskin eller filene i den.

Når åpnet nettleseren det kan ikke bare være låst med en kombinasjon av taster demneavoastra barnet ikke vil gjette (tror jeg!).

Bogdan Pelu

ATTENTION

For enkelhets skyld denne opplæringen videoen er rumensk og kan bli sett fullskjerm (Fullskjerm)


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderkommentarer

 1. Takk PTR denne opplæringen, er mitt barn lykkelig og jeg er roligere og vite at han ikke kan gå inn på nettet på nettsteder som ikke er eksepsjonell PTR copii.Va takk og god jul til å bli elsket.

 2. Jeg vil at versjonen hans skal lyve nettleser for. de opptil 18 år gamle ...
  spioneringen i denne videotutorialul

 3. boby_admin sa han

  Være litt mer eksplisitt kunne ikke forstå noe

 4. FØLELSE !!!! Min bestemor som er 4 år gammel, hun er super lykke! Hun har alt hun trenger, spill, sanger ... OG TIPS ...

 5. Adrian sa han

  Det er flott når du ser hvor du takke folk og hvor glade de er! Det er en merkelig følelse og hyggelig også! Og vi takker deg NIKOL forvente deg tutorials og andre forslag og hvorfor ikke!

 6. Tusen takk…. Jeg lette etter noe som dette, da jeg så på veiledningen om at du er super god ... og du må ha et stort hjerte for at du gjør dette gratis ... Jeg håper dette aldri endrer voi og at du blir sunn ... phishing.
  Gratulerer igjen folkens!

 7. Jeg mente at denne typen nettleser ... jeg lette etter da jeg så på veiledningen om phishing ... Jeg gleder meg til opplæringen for eldre barn.

 8. Adrian sa han

  @PNP76: vi har også en veiledning om nettlesere for voksne, skriv øverst i søket til høyre på siden vår slik: Firefox eller Internet Explorer 7 eller Opera i delen Spilleliste, og du vil ha i "søkeren" alle veiledningene på dette nettstedet.

 9. det er super kul super fin tutorial.santeti

 10. min datter er super fornøyd med å ligge takk browser.va

 11. aerosol sa han

  Super kult!

 12. HELLO 🙂! Denne nettleseren er flott =)) Jeg la den på en nabo, men ikke bekymre deg for at datteren klarte å komme seg ut av den ... Hun liker mozilla mye mer =))

 13. Godt å vite at etter nesten 1 år Nikol har ennå ikke lei av å lyve nettleser, er like spent som den første zi.Il varmt anbefale til alle sine venner og ønsker å stemme stemte bare ikke egentlig vet cum.multumim gang

  • Nikol: Godt å vite at etter nesten 1 år Nikol har ennå ikke lei av å lyve nettleser, er like spent som den første zi.Il varmt anbefale til alle sine venner og ønsker å avgi stemmer fram bare ikke helt vet hvordan. Takk igjen  

   Si til Nikol at hvis han vil stemme på en opplæring, må han bare klikke på stjernene over tittelen på opplæringen han så på. Ved å klikke på 5. stjerne nikol vil opplæringen gi maksimalt antall stemmer. Jeg ser at nikol allerede har stemt, under nikols kommentar står det: "nikol ga denne opplæringen *****" som betyr at du ga denne opplæringen det maksimale antallet stjerner. Det handler om alt Nikol må gjøre hvis han vil stemme.

 14. geolino sa han

  22ror Hei! Jeg har et spørsmål det som kalles nettleser for barn fra 6 13 til år?

 15. Best av alt denne nettleseren for barna, og vi forventer at du lovet for eldre barn. Takk!

 16. DOBRYK ^ sa han

  Hei jeg har et problem med Zac Browser .. (CICA Avast antivirus har funnet virus og sletter det ..) Jeg vet ikke hva jeg prøvde å gjøre antivirusinnstillingene, men ingenting er gitt antivirusu helvete!

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.