BumpTop, en nesten surrealistisk desktop for Windows XP, Vista og 7 - video tutorial

Hei venner, dagens tutorial vi vil snakke om programvare som dessverre ikke lenger opprettholdes. Det ble kjøpt opp av Google for en tid siden. Programvaren i dag er ment å underholde oss og gi oss en ny og morsom erfaring i bruk av ikoner og filer på skrivebordet. Vi har i utgangspunktet en plass 3D virtuelt hvor vi kan gi søppel av alle veggene, for å snu den opp ned, pakke det opp ned, å lime ikoner på veggene og likevel de vil gjøre det samme når vi dobler klikk forblir funksjonelle og vil lansere det som det gjør på skrivebordet obsinuit, selv om vi, vi traff veggen, kastet jeg dem og jeg spant. For større effekt, plassere noen bilder som er plassert på skrivebordet kaotisk, fortrinnsvis i ulike hjørner, som er adskilt fra hverandre og dobbeltklikk på ett av bildene. Hvis du har en stor skjerm når du gjør dette, vil du bli veldig positivt overrasket og imponert av effektene av disse vil gå for å se på disse bildene. Alt satt sammen uten en masse effekter som brukes av Google i sin nye sosiale nettverkstjenesten som ønsker å detronisere Facebook. Det handler om Google+ (Google Plus). Jeg pleier å tenke at Google+ har vært planlagt i lang tid og kjøpeapplikasjons BumpTop vi snakket om i dag kan brukes i Google + prosjektet brukte de samme effektene. Når det er sagt, jeg inviterer deg til å se videoen opplæringen for å se hva er det og hva kan gjøre programmet BumpTop

Last ned BumpTop

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 500 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. AdrianGudus sa han

  Noen ting som jeg glemte å nevne dem og vise dem. Hvis du er en Grid deretter til venstre klikk på den og snu rullemusen vil du ha en interessant effekt, som om du vil ha en side i en bok.
  Så hvis du tar et bilde og slipp widgeten til Facebook, vil det automatisk bli lastet inn på Facebook-kontoen uten veivisere til å arbeide gjennom eller å måtte klikke OK Links ...

 2. Vakkert!
  Invitasjoner finne på Google + konto google.Eu allerede, og jeg kan si det er fantastisk.

 3. marian Ionescu sa han

  Veldig kul desktop
  Jeg vet det var en stasjonær dinacesta 3d. Programvaren er kalt og det offisielle nettstedet er 3DNA http://www.3dna.net/ . Skrivebordet er forvandlet intro 3d hus og ikoner kan plasseres rundt i huset. Du kan lage en tutorial?

 4. alex sa han

  avbryter opplæringen hvorfor alle gjør noe nesten hver gang jeg ser en tutorial på halv inkarnert fin tutorial om nota8

 5. AddyUFS sa han

  velkommen

 6. Stef sa han

  ms kjøle venner

 7. Catalin sa han

  ii programvare merkelig og interessant, men hyggelig

 8. Tavy sa han

  Hei, du enn Adrian / Cristi / Alex å gjøre en videotutorial: hvordan å aktivere Command Prompt PLEASE ENN Takk!

  • Tavy:
   Hei, du enn Adrian / Cristi / Alex å gjøre en videotutorial: hvordan å aktivere Command Prompt PLEASE ENN Takk!

   hva du mener med aktivering sati vises på skrivebordet?

   • danHva du mener med aktivering sati vises på skrivebordet?

    Jeg mener det er å utnevne mer si "Ledeteksten har blitt deaktivert av administrator"

 9. LiviuFlorin sa han

  Interesant.Este slags Compiz (fra linux) .. men for Windows.

 10. myname sa han

  Ms tutorial, veldig interessant

 11. marinescu77 sa han

  god jobb så tusen takk og lykke til alle tinetio

 12. Snakker av arkiv kits ... du i PC-mappen der jeg holde mine kits som opptar 8 GB ... du tror et zip-arkiv, men 7-nivå ultra Kompressor gjør sin tilstedeværelse følte? (Mentionz mappen inneholder kun kjørbar .exe, iso bilder og noen sprekker)

 13. Raul Stefancu sa han

  Fin tutorial!

 14. An0n1mu2 sa han

  Du kan gjøre en tutorial og om ekte desktop?

 15. adrian sa han

  sal
  Jeg svarer for meg vi prog installert. BumpTop og gikk helt som den opplæringen og ga en omstart av PCen og alle stasjonære virket på meg en svart bakgrunn ikke se noe på skrivebordet og jeg avinstallert og PC gjenvinnes og jeg installerte det igjen og alt så ser ikke noen mappe

 16. Fra statistikken har vi sett på dette området jeg ser at det mest brukte operativsystemet Windows XP er fremdeles skjønt er høyere 7 Jeg lurer på hvorfor?
  Og i de siste månedene 2 tar ca google chrome firefox.Mult tok jenta fortsatte suksess.
  Du kan lage en ny meningsmåling der brukerne spør oss hva slags opplæring ønsker og sette den vises på alle sidene på nettstedet og være fyren vi velge et alternativ, og vi vi stemme.?

  • AdrianGudus sa han

   dan:
   Fra statistikken har vi sett på dette området jeg ser at det mest brukte operativsystemet Windows XP er fremdeles skjønt er høyere 7 Jeg lurer på hvorfor?
   Og i de siste månedene 2 tar ca google chrome firefox.Mult tok jenta fortsatte suksess.
   Du kan lage en ny meningsmåling der brukerne spør oss hva slags opplæring ønsker og sette den vises på alle sidene på nettstedet og være fyren vi velge et alternativ, og vi vi stemme.?

   XP er den mest brukte i Romania for mennesker på flukt igjen
   Et århundre 2 stor grunn er at levestandarden er lav og folk var ikke i stand til å kjøre Windows maskinvare 7. Generasjons datamaskiner ble gammel pentium 3,4 etc.
   De leder myten om at forbruker mindre ressurser enn XP Windows 7
   Folk har noe med disse ressursene ... en mani ...
   Programvaren vil "Megatron" for å gjøre alt uten å forbruke ressurser
   Folk blir redd når jeg ser som sitter i 70% CPU når faktisk det er noe normalt som mulig
   Så etter alt dette, lurer vi på hvorfor verden bruker XP?

   • AdrianGudus: XP er den mest brukte i Romania for mennesker på flukt igjen
    Et århundre 2 stor grunn er at levestandarden er lav og folk var ikke i stand til å kjøre Windows maskinvare 7. Generasjons datamaskiner ble gammel pentium 3,4 etc.
    De leder myten om at forbruker mindre ressurser enn XP Windows 7
    Folk har noe med disse ressursene ... en mani ...
    Programvaren vil "Megatron" som gjør alt uten å forbruke ressurser
    Folk blir redd når jeg ser som sitter i 70% CPU når faktisk det er noe normalt som mulig
    Så etter alt dette, lurer vi på hvorfor verden bruker XP?

    Jeg ønsker ikke å få en til å vinne 7 fordi alle nettstedet intrebari.videotutorial.ro se at det er mange problemer å vinne xp 7 mens mindre .Og ja og ressurser en person bruker PC for Internett filem musikk trenger ikke å vinne 7 + at selskapene bruker for ulike aktiviteter hele PC drifts syst xp au.Si vi ærlig talt ikke se hvor er den "superior" som du snakker, for helhet har xp # 1.

   • Rares sa han

    AdrianGudus: XP er den mest brukte i Romania for mennesker på flukt igjen
    Et århundre 2 stor grunn er at levestandarden er lav og folk var ikke i stand til å kjøre Windows maskinvare 7. Generasjons datamaskiner ble gammel pentium 3,4 etc.
    De leder myten om at forbruker mindre ressurser enn XP Windows 7
    Folk har noe med disse ressursene ... en mani ...
    Programvaren vil "Megatron" som gjør alt uten å forbruke ressurser
    Folk blir redd når jeg ser som sitter i 70% CPU når faktisk det er noe normalt som mulig
    Så etter alt dette, lurer vi på hvorfor verden bruker XP?

    Jeg ville personlig bruk, men jeg har en hard windows7 18 eller 20 GB ram 256, 1.80 prosessor, dvd-rom jeg, som Windows 7 ikke får plass på en CD.
    Gratulerer med dette fantastiske området.
    Gjør en god jobb, jeg liker hvordan du forklare tutorials, hvorfor er han så hvorfor ikke deg, hvis jeg forstår, spesielt forklaringer Kristus sa Adrian, ikke at jeg ave noe et medlem av dette teamet, ønsket jeg si å være enn et minutt ture 5 10 bedre å være med forklaringer, for eksempel, har jeg ikke hørt om Google "pluss" inntil avklare opplæringen; Jeg setter pris på dette nettstedet og bilen mennesker har gjort dette mulig. (Sp

   • Lazar sa han

    AdrianGudus: XP er den mest brukte i Romania for mennesker på flukt igjen
    Et århundre 2 stor grunn er at levestandarden er lav og folk var ikke i stand til å kjøre Windows maskinvare 7. Generasjons datamaskiner ble gammel pentium 3,4 etc.
    De leder myten om at forbruker mindre ressurser enn XP Windows 7
    Folk har noe med disse ressursene ... en mani ...
    Programvaren vil "Megatron" som gjør alt uten å forbruke ressurser
    Folk blir redd når jeg ser som sitter i 70% CPU når faktisk det er noe normalt som mulig
    Så etter alt dette, lurer vi på hvorfor verden bruker XP?

    xp er fortsatt den eneste virkelige løsningen !!!

  • Silviu Popovici Marian sa han

   dan:
   Fra statistikken har vi sett på dette området jeg ser at det mest brukte operativsystemet Windows XP er fremdeles skjønt er høyere 7 Jeg lurer på hvorfor?
   Og i de siste månedene 2 tar ca google chrome firefox.Mult tok jenta fortsatte suksess.
   Du kan lage en ny meningsmåling der brukerne spør oss hva slags opplæring ønsker og sette den vises på alle sidene på nettstedet og være fyren vi velge et alternativ, og vi vi stemme.?

   7 forskjellen mellom xp og finner henne her: http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/products/compare

 17. Facieti Jeg ønsker deg en tutorial hvordan du kan lage dine egne bakgrunnsbilder!
  Vennligst mye Adrian!

 18. Marian sa han

  Howdy lag videotutorial.ro

  Vær så snill, jeg kan ikke gjøre tutorials på Sony Vegas?

  takk

 19. Ionut sa han

  Glatt, super videotutorialul !!! heretter vil jeg bruke dette programmet hele tiden .. Jeg liker spesielt ting vegger gratulasjoner !! .. !! men jeg har et problem ..nu vet hva jeg satt på kontrollpanelet eller fra odată..nu så hvis jeg kan åpne en mappe enn 4 Clik nettsider succesive..mare problem .. og ikke engang vet hvordan å sette înnapoi å gjøre Clik-uiesc den 2 eller åpning mappe ... men hvis jeg ikke ønsker å clik-uiesc kan ikke i det hele tatt ta tak Clik til om ca. og en annen for å åpne vinduet mitt / mappe som ??? 2 uten Clik .. !! bare ett trykk lenger ..
  ..mer 7.Sper å nevne at vi vinner ubesvart: D

 20. Remus sa han

  Hvorfor kan jeg ikke se opplæringen?
  gi spill når ingenting skjedde, jeg forstår ikke

 21. Liviu sa han

  Jeg ber deg mye, kan du hjelpe meg? Miam Mozilla Firefox avinstallert 4 meg og jeg ønsker å laste ned Internet Explorer Mozilla Firefox med 5 8 og går og jeg avinstallert og Adobe Flash player.Nu jeg kan se på noen videoer!
  Den eneste nettleseren som jeg har nå er internet explorer 8! Ikke gå å laste ned noe bak ham eller å se en film når jeg klikker på nedlastings ser ut for meg noe som sier "De gjeldende sikkerhetsinnstillingene tillater ikke at denne filen skal lastes ned "det viser meg hele tiden.
  Vennligst Adrian, Alex Cristi eller kommentar som lød ajutatima vær så snill, bruk Windows XP Professional.

  sitere meg

 22. Liviu sa han

  Jeg ber deg mye, kan du hjelpe meg? Miam Mozilla Firefox avinstallert 4 meg og jeg ønsker å laste ned Internet Explorer Mozilla Firefox med 5 8 og går og jeg avinstallert og Adobe Flash player.Nu jeg kan se på noen videoer!
  Den eneste nettleseren som jeg har nå er internet explorer 8! Ikke gå å laste ned noe bak ham eller å se en film når jeg klikker på nedlastings ser ut for meg noe som sier "De gjeldende sikkerhetsinnstillingene tillater ikke at denne filen skal lastes ned "det viser meg hele tiden.
  Vennligst Adrian, Alex Cristi eller kommentar som lød ajutatima vær så snill, bruk Windows XP Professional.

  • Liviu:
   Jeg ber deg mye, kan du hjelpe meg? Miam Mozilla Firefox avinstallert 4 meg og jeg ønsker å laste ned Internet Explorer Mozilla Firefox med 5 8 og går og jeg avinstallert og Adobe Flash player.Nu jeg kan se på noen videoer!
   Den eneste nettleseren som jeg har nå er internet explorer 8! Ikke gå å laste ned noe bak ham eller å se en film når jeg klikker på nedlastings ser ut for meg noe som sier "De gjeldende sikkerhetsinnstillingene tillater ikke at denne filen skal lastes ned "det viser meg hele tiden. Vennligst Adrian, Alex Cristi eller kommentar som lød ajutatima vær så snill, bruk Windows XP Professional.

   Du trenger å gjøre er å gå til Internett-innstillinger og gi den glideren i midten hvis du forstår meg bedre spun.Dar aduti en nettleser fra en venn som installeres på Internett og utkast explorer.eu hver gang bli kvitt den etter at jeg installerer Windows 7.

  • AdrianGudus sa han

   Liviu:
   Jeg ber deg mye, kan du hjelpe meg? Miam Mozilla Firefox avinstallert 4 meg og jeg ønsker å laste ned Internet Explorer Mozilla Firefox med 5 8 og går og jeg avinstallert og Adobe Flash player.Nu jeg kan se på noen videoer!
   Den eneste nettleseren som jeg har nå er internet explorer 8! Ikke gå å laste ned noe bak ham eller å se en film når jeg klikker på nedlastings ser ut for meg noe som sier "De gjeldende sikkerhetsinnstillingene tillater ikke at denne filen skal lastes ned "det viser meg hele tiden. Vennligst Adrian, Alex Cristi eller kommentar som lød ajutatima vær så snill, bruk Windows XP Professional.

   I Internet Explorer gå til Verktøy og deretter Alternativer for Internett og deretter kategorien Sikkerhet, og klikk Tilbakestill alle soner til standardnivå. Klikk på Bruk og deretter på OK. Ja for å starte nettleseren din og se om du kan laste ned nå

 23. Raul Stefancu sa han

  Fin tutorial!

 24. Roxana sa han

  Du kan gjøre en tutorial og om GB-PVR

 25. Tavy: Jeg mener det er å utnevne mer å si, "The ledeteksten har blitt deaktivert av administrator"

  Men du må kjøre det som administrator.Mie i hvert fall ikke aldri fortalt meg det.
  Du kan igjen å gjøre tutorials på programmene som følger med Windows 7 instalat.Pana nå fant jeg bare ett område av sitt slag, utklippsverktøyet?

 26. Adrian som bruker Windows? Vista eller 7?

  • Valy:
   Adrian som bruker Windows? Vista eller 7?

   I denne opplæringen har Adrian brukt Windows Vista på VMware eller Virtual Box.

 27. Liviu sa han

  Multumtsc hjulpet Adrian Gudus for Internet Explorer, nå kan jeg laste ned Adobe Flash Player og kan se tutorials i fremtiden! Lag en snø opp det gode arbeidet !!! Takk så mange hemmeligheter avslørt i IT, andre folk hvis de oppdager noe de holde for seg selv! hatter 2 disse profesjonelle folk og Cristi Adrian!
  Selv om du er et barn av 13 år så jeg vil se på med glede og gjør du gjør og du og du aldri sagt noe galt og aldri gjør du feil! Takk igjen og igjen hats off!

 28. alexxx sa han

  Jeg vil gjerne vite om du kan gjøre noen tutorials på Photoshop cs5 ... .macar ønsker å vite om en reaksjon er nytteløst å forvente

 29. Paul Savitchi sa han

  Adrian, jeg ønsker å tigge en tutorial på: Hvordan fordele vi mer RAM fra HDD i Windows 7. Som Ubuntu med Swap. Det kan oppnå noe ???

 30. summer19 sa han

  Hei Jeg installerte programmet, ga ham fri. og forbli slik når den er åpen, låser. dc?

  • summer19 sa han

   summer19:
   Hei Jeg installerte programmet, ga ham fri. og forbli slik når den er åpen, låser. dc?

   VRO kjenner noen? null kan brukes i det hele tatt på lam XP installert.

 31. adrian sa han

  Jeg ønsker velkommen dette BumpTop er veldig hyggelig prog trenger bare å installere det hver dag hvis jeg starter PC-krasj er grunnen til at han ble tatt av nettet
  hvorfor ikke lage tutorials som starter fra scratch alle tutorials gjort i juni har hatt programmer lastet ned og nesten alle tutorials gjort si å stoppe antivirus som å være i stand til å installere programmer, men har ikke sett noen tutorial som du viser deg hvordan å stoppe en antivirus og jeg tror det er mange som opplever dette problemet hver sett på tutorials hvis du installerer bra, men hvis ikke akkurat som de gjør ingenting
  å sette pause hvis det tar lang tid å laste ned prog i tutorials tror egentlig noen rolle om det ser nedlasting prog, hvis du har lastet ned prog før det akkurat som du ville være analfabeter dvs. du er ute 2 dager til du finner Sitte nettsted der du kan laste ned prog

 32. calipso1580 sa han

  Hei tuturor.Bump Top programvare som suger.
  Hvorfor?
  1.Este forbruker av ressurser [RAM]
  2.Dupa du installerer programvaren, du obsserva PC som går hardt nok
  3.Dupa 2-3 nullstiller ulike feil begynner å vises, PC vil åpne så hardt, og du lurer på hvorfor.
  Hvis du ønsker en virkelig fantastisk Desktop, endre ikoner, 3d effekter, høres veldig stor prøve: Winstep WINDOWBLIND.Si XTREME eller faktisk forbruke disse ressursene, men selv 2 programvare er mye bedre enn denne stakkars sjel BumpTop

 33. 8 gå og vinduer. Søknaden er super vanskelig.

 34. 8 gå og vinduer. Søknaden er super vanskelig. 0 har etterslep.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.