Camtasia Studio 8 beste programmet for desktop videoopptak - video tutorial

Camtasia Studio 8 beste programmet for desktop videoopptak - video tutorial
4.8 (23) 95.65%

Hei venner, i denne videoen opplæringen vil jeg presentere 8 Camtasia Studio, en desktop videoopptak program svært kompetent og verdsatt over hele verden.
I dag vil jeg vise deg hvordan du gjør et videoopptak, hvordan å forberede programmet, hvordan du redigerer, hvordan å kutte og mange andre ting som du trenger når du bruker Camtasia Studio 8 og utover.
Det er ingen hemmelighet at vi i videotutorial.ro bruke Camtasia Studio er et program uten noe som jeg ikke tror vi kunne tilby video og lyd kvalitet som du er vant til.
Techsmith har Camtasia Studio programvareprodusenter investert betydelige ressurser i å utvikle 8 versjon og tro meg det føles. De viktigste endringene ble gjort i tidslinjeområdet, hvor det var dårlig nødvendig alvorlige redigeringsmuligheter. The Tech Smith gjort disse endringene for å beholde sine kunder tett, ble ofte folk som bruker Camtasia Studio tvunget til å eksportere prosjektet til en annen editor for å gjøre noen enkle endringer, har vi nå tilgang til elastisitet at vi trengte og arbeidsflyten er bedre.
Timeline kan arbeide med flere lydspor og til og med videobilder, kan dette gjøres før, men ikke så lett.
Den viktigste funksjonen introdusert er lerretet som vi kan legge inn flere videovinduer som kjører samtidig videoer, kan de bli endret eller roteres selv.
På lydsiden forble mye det samme ting, føler behov for endring her, kanskje 9 versjon og denne endringen vil komme, hvem vet ...
Bravo Techsmith, Camtasia Studio versjon Rate 9.5 8, 10 var hvis litt gange og lyd.
Hvis du bruker Camtasia Studio 7, har vi en tutorial med detEller kanskje bare et enkelt program som Dorota SnagIt, som også har en veiledning.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 800 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. destroyer sa han

  du tutorial crossover eller noe interessant du har gjort alvorlig camtasia tutorial med ham

 2. Cristi, du har rett det er veldig enkelt, bare ikke trenger å stresse. Men programvaren er ikke gratis, hvis det var, det var bedre, men gå med penger ikke problemer 30 dager. Jeg vil prøve å spille med denne maskinen, og jeg ble seende og hva jeg kan gjøre

 3. Ja, veldig bra softu fangst og lett Foose. Du kan gjøre en tutorial hvordan å synkronisere lyd med video fra ulike kilder. f.eks. laget med en DSLR video og lyd telefonu etc.

 4. Corleone sa han

  Cristi, du sa du gjøre en tutorial på den mest kostnads ​​bærbare datamaskiner, når du svarer på en bruker på kommentarfeltet 2 å vente noen dager, vel så er det mer enn 2 dager. Uansett veldig god tutorial, selv om jeg har sett på denne anmeldelsen jeg skrev på Nokia C3-00, men jeg skjønner når du gjør en tutorial ser HD-video, lyd hd siste mer BESTE gutter i Romania. Snakker med Adrian hendt at jeg ikke har hørt på denne nettsiden. Jeg tror ikke noen i dette landet for å leve opp til våre forventninger om deg, ikke engang snakke å slå. Kom deg opp og som jeg er, jeg er ljåen, hvis det går denne telefonen, og video og lyd ville overgå alle sang av Guta, min favoritt før jeg fant deg. Uansett siden jeg oppdaget at du ikke engang lytte, bare for å høre deg, og hvis jeg har salvet soul sanger som 1000 en lu gikt. Ceau. Og oppvåkning som er nesten 6: 30.

 5. Hatman Alexander-Stefan sa han

  Gi oss vise!

 6. Corleone sa han

  Vennligst hvis du kan introdusere ni nye WINDOWS oss 8 RTM.

 7. Claudiu sa han

  Når du gjør en tutorial på hvordan vi sette undertekster eller overskrives video?

 8. Gabriel sa han

  Hatman Alexandru-stefan alvor nå ingen forbrytelse srialul gi oss, gi oss i serien!
  Da har du for det du netto !? Vær ute og du bror på nettet er de ikke tvunget henne til å gi deg alt rett!
  Den er full fradrag for TV-programmer og alle slags håndtere det!
  Lykke til deg og de lenger fra videotutorial.ro!

 9. Gabriel sa han

  NPC! Bafta

 10. Det er ikke den beste soft fangst, det er den mest komplekse.
  Best fange programvare kalt "Faststone Screen Capture" -> har bedre kvalitet og opptar om 7MB program kit.
  Etterfølgende endringer kan du gjøre med annen programvare.

 11. Cristi, hvor bakgrunnsmusikk og jeg kommer til å sette meg selv i camtasia, jeg så noen klipp som er, men jeg lurer på hvor folk tar disse gutta? For eksempel YouTube-kanal PC Garage TV hvis du kjenner og har negative sider, og jeg ønsker å vite hvor du skal ta disse negative nettsteder? å sette i videoer? Eller hvor det er negative sider å spørre meg selv?

 12. Adrian Gudus del av videotutorial teamet?

 13. adrian:
  Adrian Gudus del av videotutorial teamet?

  Hva slags spørsmål er det?

 14. Cristi, kan du fortelle meg og ta meg der til negativ og jeg å sette meg i mine videoer? Hvor får jeg? Hvor finner jeg?

 15. Cristi, jeg fikk meg en fiberoptisk kabel lyd, og ikke går jeg kobler PC-skjermen jeg kobler optikk som lyser rødt. Og jeg prøvde å ikke høre på alle måter functioeaza ikke i det hele tatt. Hva bør jeg gjøre? Hjelp meg med denne kabelen? Hvordan å bli hørt? Hva gjør jeg? I tillegg 50lei ga ham bare hvis det ikke fungerer, og ikke hørt. Hvor skal jeg gå? Jeg ønsker å høre i 2.0 overvåke optisk jack, men hvorfor vi ikke hører, som når du putter bare en fungerte ikke. Hva må gjøres for å filmlyd?

 16. veldig god tutorial ... .. Jeg likte .... men så tidlig sangen heter ??

 17. Nicoleta sa han

  Jeg vil ha en tutorial for å vite hvordan du gjør en coloj videoen. Jeg trenger øyeblikkelig hjelp !!!

 18. Adrian Gudus sa han

  Nicoleta:
  Jeg vil ha en tutorial for å vite hvordan du gjør en coloj videoen. Jeg trenger øyeblikkelig hjelp !!!

  Det allerede bruker søkeboksen øverst til høyre sidebar. Skrive der "Windows Movie Maker" trykk enter og du vil finne tutorials. Windows Movie Maker kommer installert på Windows XP, og hvis du bruker Vista eller Windows Live 7 kan laste som inneholder Windows Live Movie Maker. Om begge tutorial her på nettstedet.

 19. Hei.
  Videotutorial utmerket, og jeg brukte Camtasia, jeg liker veldig godt.

  Men jeg har et problem: når videoen, doblet jeg sist lyder (for eksempel hvis vi kutter filmen etter at jeg snakket Camtasia, dobler han den siste bokstaven du sier og ut: CAMTASIASIA). Hvorfor gjøre dette?

  Takk,
  Adriana

 20. Vennligst hvis du kan hjelpe meg med navnet på en programvare som kan markere film med en sirkel en person eller flere, og mens de beveger sirkel forblir på den personen som er merket som gjør de som publiserer filmer data på TV.
  Jeg har prøvd Google, men tydeligvis ennå ikke vet hva du spør, fordi jeg ikke kunne finne noe.

 21. Cristi, salut.vad som ikke er her bare Katapulter spørsmål, og jeg ønsker å sette meg selv una.deci, jeg gjorde noen tester med ekstraordinære camtasia og går, men jeg har et stort problem på fangsten: utsøkt lyd stor før skjermbilde gå joc.in et spill fange det øyeblikket du sier gå til en registreringsoppløsning mye mindre enn det fordi jeg gjør spillet åpnes i et eget vindu mindre ville akkurat som 800 den endelige 600.in jeg prøvde å sette spillet mitt til oppløsningen 800 600 å tro at en slik ful å gjøre mitt skjermbilde degeaba.poate men jeg kan lamurii

 22. Imens jeg løste problemet med full skjerm, men nå har jeg en annen problema.la camtasia 5 fanger lydkort og mikrofon samtidig camtasia 8 sier at jeg kan ikke være perfekt, og selv om anfall med 8 å møte 50fps jeg clpeste mous eller skriftlig.

 23. Et spørsmål jeg glede meg selv, kan jeg gjøre en tutorial i HD, og ​​satte den på yutube alt i HD?
  Tusen takk.

  • Adrian Gudus sa han

   Hvis du har fanger HD-oppløsning, ja normalt at du kan klatre på YouTube med samme oppløsning. Bli tilgitt meg, men siden du ikke har trukket noe så enkelt og opplagt, hva slags tutorials på YouTube vil du gjøre med det?

 24. Paul Ionita sa han

  Salut! Opplæringen er veldig bra, men i forbindelse med skjerm henrettet Camtasia Studio 8, jeg har et problem. Når jeg spille inn en video at det ikke kan laste ez, bremser Camtasia video ned, noe som fikk ham til å ha visse avbrudd. Noen ganger kvalitet er forverret så mye at bildet og lyden er helt ute av sync lyd å tilsvare bildet før du tar et bilde. Jeg satt rammer per sekund 30 noen ganger mer, og færre bilder ...! Hva kan jeg gjøre?

 25. Prøv å senke videokvaliteten på youtube. Jeg antar prøver å fange en video på denne plattformen. Jeg gjorde en test. Camtasia forbruker ca 35% av prosessoren. Det er normalt for en video å gå dårlig når det startet fange programvare. Vel, det gikk bra på 480p på youtube med en PC med GB RAM og 1 1,9 Ghz prosessor.

 26. Gode ​​te`as sa`mi spør om du kan gi meg en link hvor du kan laste ned: /

  • Skriv til google "Camtasia Studio 8". Åpne første resultatet. I øvre høyre i stedet for "Free Trial". I boksen på siden som åpnes du skriv inn e-post og klikk på "last ned prøve"

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.