Hva er de beste spenning stabilisatorer

Hva er de beste spenning stabilisatorer
4.3 (24) 85%

Hva er de beste spenning stabilisatorer
Hva er de beste spenning stabilisatorer

Hva er spenningsstabilisatoren?

Det er ganske enkelt en innretning som stabiliserer matespenning.
normalt nettspenningen bør være 230VMen egentlig aldri.
Dag, når verden krevende elektrisitet spenning kan reduseres.
Om natten når verden sover, kan blodet øke.
Det skjedde med meg, hvor jeg 220-230 dag volt og natt 260-270 volt.

Vi klage energileverandør!

Det gjorde jeg, og faktisk kom gutter.
Målt som en vanlig dag kom, blod var normal.
Kontrakten med energileverandør skrivinger som er tillatt avvik på +/- 10%.
Dette betyr (som deres sinn) det er greit å ha spenning mellom 207 og 253 volt.
Selvsagt at jeg har betalt intervensjonen, og for meg, ingenting ble løst.

Jeg tok stabilisator

Etter flere år på rad har jeg kastet bort en haug med elektronikk som jeg har brent på grunn av den nåværende, bestemte jeg meg for å kjøpe min stabilisator.
Jeg kjøpte stabilisator servomotor, fordi det er bra for kjøleskap, klimaanlegg, mikrobølgeovn, etc, ting motor.

Det får min stabilisator, relé eller servomotor?

Typer av å stabilisere markedet:

stabilisatorer relé

Passer for alle typer elektronikk: TV, PC, radio, lys, laptop, etc. Denne typen stabilisator er alle størrelser og har noen fordeler.
Fordeler stabilisator releer:
1. liten
2. billig
3. Rask endring spenning nettverk
Ulemper relé stabilisator
1. Det fungerer ikke godt med utstyr motor
2. De fleste har ikke sinusformet
3. Kan være støyende på grunn av høy effekt fan
4. Mindre effektive enn servomotor

Stabilisatorer servomotor

De er perfekt for alle oppgaver, særlig for motorspenningsstabilisering apparat
Hvis du ønsker å regulere spenning for kjøleskap, aircondition, vannpumpe, fryser, mikrobølgeovn, når en stabilisator servomotor er perfekt.
Fordeler stabiliserende servomotoren
1. De har ren sinuskurve utgang
2. Det fungerer med alle elektriske apparater eller apparater
3. De er veldig effektive, effektive over 97-98%
4. De er relativt roligere lyder fra tid til annen en liten bleie av børsten
Ulemper stabiliserende servomotoren
1. De er større og tyngre
2. De er dyrere
3. Ikke så raskt til høye spenningstopper (problemet løst)

Hvordan sjekke makt og midler 1000VA (voltampere)

Super enkelt å glemme spesifikasjon etter maktfaktor og multiplisere det med volt ampere disse.
eksempel:
Effektfaktor = 0.6
Strøm Stabilizer = 1000VA
Når vi 1000 0.6 x = 600W
Som kan sette 600W stabilisatoren 1000VA

Stabilisatorer med servomotor eller relé pris

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Marius sa han

  Servo stabilisatorer er mer støyende fordi stadig høre rheostat motor som regulerer blod. Hvis du finner stabilisatoren aktuator i et anneks, ikke vil ha for mye vekt hvis du holder for å beskytte datamaskinen, TV-rom etc som du ikke vil være i stand til å sove
  Ren sinus har ingen forbindelse med spennings stabilisatorer, spørsmålet sinusoid eneste UPS - datamaskin eller sentraloppvarming, som omformer spenningen over batteriene 12 eller 24 220 volts likestrøm volt AC.
  Relé stabilisatorer er den roligste jeg anbefale for elektronikk: TV, datamaskiner og annen elektronikk dyre, som ligger i nærheten av enheten. Det finnes ulike panel som er montert på veggen.
  Motorer (pumper, vifter, etc.) og høy effekt er generelt bedre aktuatoren.
  Stabilisatorer aktuator vanligvis for høy effekt med en-10 20 ICI KW kraft hele huset, releet krefter opp i mindre enn 2500 VA.
  På samme kraft aktuatoren er i det minste 1.5 ganger dyrere.
  Det er absurd å ha et anlegg 2-3000 lei eller 2-3000 euro og ikke beskytte en stabilisator 2-300 lei.
  Selv om ikke alle arbeidstakere anbefaler stabilisatorer Vel ansvar.

  • Ost Ion sa han

   Hvis SVN 2000 servomotor stabilisator / 1500w Trivas med to utganger kan koble kjelen og kombinere kjøleskapet. I sin bok sier han at funksjonen * forsinkelse * brukes til forbrukere med kompressor (klimaanlegg eller kjøleskap), slik at resten av forbrukerne ikke bruker funksjonen.

 2. Maricel sa han

  Utmerket! Åpenbart for hver mann. Fra deg Jeg lærte nesten alt jeg vet om
  elektro, elektronikk, programvare og maskinvare. Respekt alle og ønske ,, Leve lenge og godt! "

 3. Romulus Dorin sa han

  god Cristi
  Videotutorial.ro abonnerer på og setter pris på det arbeidet de gjør for oss!
  Fordi motivet er noe aprotisk denne opplæringen jeg har et spørsmål: Hva kan jeg finne kommersielt å mate skikkelig drive et lydsystem -DVD RADIO OG AUTO USB-uttak i hus til hus 220V og spesielt på amperajull Takk!

 4. Cristi sa han

  god kveld
  Hva synes du om denne type stabilisator,https://www.emag.ro/stabilizator-de-tensiune-electropower-ep-svc-3000va-2400w-servomotor-cp-svc-3000va/pd/D7M3RMBBM/
  Jeg bruker det for vaskemaskin, kjøleskap

 5. Marius sa han

  Cristi litt lav for hva du trenger. Vil vaskemaskin forutsatt ikke startet mens vannoppvarming kompressor kjøleskap hvis alle starter når du flytter 2400W.

  • Cristi sa han

   Ok takk, jeg tror jeg vil velge en de4000w for Roni 150 ekstra trodde han fortjente
   en fantastisk kveld

 6. Adrian sa han

  Til oppvarming, er en type som anbefales?
  Takk.

 7. Takk!

 8. Nicu Bordânc sa han

  Hei alle sammen, hvis jeg bruker en PC UPS og andre små boks-typen ladere, må jeg ha en stabilisator, som det står på siden, det https://m.emag.ro/ups-njoy-isis-2000l-2000va-1200w-lcd-display-reglaj-automat-al-tensiunii-pwup-li200is-az01b/pd/DWZ3WBBBM/ inneholder noe sånt.

 9. Ja, vi ønsker å kjøpe en, og vi har funnet et godt tilbud på dette kraftelektriske nettstedet, men vi er fortsatt på jakt. Uansett, takket være denne artikkelen, har du lært meg noe. Takk for tips!

 10. Hei, jeg forstod fortsatt ikke hvordan jeg beregner hvilken stabilisator som skal settes, hvorfor kapasitet.
  Jeg trenger kjøleskapskombinasjonen med 2-motorkompressorer og et Vaillant 24Kw termisk kraftverk i 3-rommet.
  Anlegget tenker 200wati, jeg håper jeg ikke forstår det, men kombinerer det med 2 kompressorer Jeg vet at det er mer i starten.

 11. Hvis du bruker en generator bensin GO Center, og den nåværende PUR SINUS Jeg tror ikke det inverter regulere FREKVENS, strøm og SMALL varierende ?????

 12. det fjerner absolutt ikke sinusbølgen .. det er bare indikert for elektronikk.

 13. Bra!
  For Vitopend Viessman 100 oppvarming (den brente kretskortet av strømmen fluctutaii I) anbefaler at aktuatoren spenningsstabilisatoren, AVR-SRV-1000VA Godt WL, 1000VA / 600W:
  https://www.dedeman.ro/timisoara/stabilizator-de-tensiune-cu-servomotor-well-avr-srv-1000va-wl-1000va/-600w/p/1017543 ?

  Hvis ikke, hvilke andre alternativer du foreslår?

  Takk for svar!

 14. Hei,
  Jeg er interessert i en løsning for en bygning der jeg har ulike forbrukere - fra bærbare datamaskiner, tv, til fysioterapiutstyr, tredemølle, sykkel, etc.
  Jeg vil være fullstendig beskyttet mot potensielle spenningsproblemer. Jeg er villig til å ta godt utstyr, som jeg kan være sikker på, fordi alt utstyret i bygningen er verdifullt og ikke kan risikere det.
  Er det noe å løse hele bygningen, eller skal jeg ta en for hver sokkel hvor jeg har sensitivt utstyr?
  Takk på forhånd for ditt råd.

 15. ionisk rådgivning sa han

  Hei ... ..
  Jeg har en forvirring i den forstand at jeg har det travelt med å velge en av enhetene som jeg vil huske nedenfor:
  For det første eier de en lydinstallasjon av om 7000wati - RMS.
  Vi bor i Romania vet hvordan den nåværende er ... med dicks ..
  Jeg tenkte på å kjøpe en av følgende stabilisatorer ... henholdsvis:
  - Enfaset hybridspenningsstabilisator - SVRH - 15000 - CONTER AVR (med relé og servomotor) .. eller ..
  - Automatisk spenningsregulator (AVR-eneste servomotor) - avr-srv - 10Kva-WL ...
  Jeg vet at det ikke passer best for en lydinstallasjon ... det burde være en FURMAN - POWER CONDITIONERS -P - 2400IT ... men til den prisen vi ikke har råd til ...
  Vennligst svar på det du anbefalte meg fra modellene som er nevnt ovenfor for å kjøpe ... hovedpunktet ... effektiviteten og beskyttelsen ... takk vakkert!

 16. victor sa han

  hei, jeg har kjøpt en dell med aktuatoren spenningsregulator som vil bruke den i en maskin til å sterilisere kjøkkenutstyr stomotologic kabinett (som jeg tror har ingen kompressor), er spørsmålet mitt til å bruke forsinkelse funksjon ved oppstart eller underlag?
  https://www.dedeman.ro/bucuresti2/stabilizator-de-tensiune-cu-servomotor-well-avr-srv-5000va-wl-5000va/-3000w/p/1018183

  • Forsinkelsesknappen (forsinket) forsinker oppstart i tilfelle strømbrudd.
   Denne "forsinkelse" beskytter stabilisator og gjenstander som er forbundet med en toppspenning når strømtilførselen gjenopptas.

 17. Bustamante sa han

  Etter opplæringen kjøpte jeg denne spenningsstabilisatoren. Ser hvor lav spenningen på skjermen er, tror jeg at han ikke bør gå glipp av et slikt hus. Spenningsreléet er ikke lenger det det var.

  https://www.emag.ro/stabilizator-de-tensiune-cu-transformator-releu-1200w-negru-well-cadou-power-bank-2200-mah-avr-rel-guard2000-wl/pd/DS5ZRMBBM/

  Men det virker for meg litt av en felle. Den er kompakt og ganske liten. Men den har fin forsinkelsesknappvisning og 2 shuko uttak.

 18. Hei, jeg kjøpte en spenning servo godt 1000VA / 600W kan sette en Vitodens sentral 100-combi og frys m 26kw artic forbruk 200kwh år eller forbli bare plante?
  Takk en fin kveld!

 19. burcea gigi sa han

  Sall, jeg har et kraftverk av 9kw, hvilken stabilisator må jeg kjøpe for det? (bare for det).

 20. Malaidah Nicolae sa han

  GOD GOD DAG DAG Cristian Cismaru! Mitt navn er Malaidah Nicholas ( [Email protected] og jeg liker å lytte til videoene du postet. Jeg har en god bønn. . Jeg fikk fra en venn en WELL motorstabilisator av 1000 VA med problemer. Den er utstyrt med integrert HT 46 R064 B. Ved analoge inngangsterminaler mottar 1 og 2 1 V viser 100 V; ved 2 V vises 200 V og så videre. Konklusjonen er at prosessoren fungerer som den skal. Fungerer inngangs- og utgangsspenningen IKKE i forhold til prosessormassen? ! ? . De to spenningene, toppen, har en felles motstand mot en inngang og separate motstander ved den andre inngangen ((fase og null). Rettingen er utført med en LM 324. Du kan ha dokumentasjon i hvert fall med LM 324 Hvis du har jobbet i feltet, kan det være av typen stabilisator eller hva du bor i. Jeg har 74 i årevis, og jeg er også i en lidenskapelig reparasjon, IKKE FOR PENGER!

 21. tataru maria sa han

  God kveld, kjære domn.Va takk eksisterer Vi trenger en sfat.Ce type stabilisator bør jeg ta for å beskytte store spenningsvariasjoner følgende enheter mates fra samme uttak! Fryser, kjøleskap, Arctic både , og den termiske anlegget? takk!

 22. Vasile sa han

  Hils! Jeg har et vedfyrt kraftverk og kjøpte en generator i 2 ganger for pumpen. Dessverre har generatoren en friksjon mellom 210 og 260v ... den auromotoriske stabilisatoren xu gjør ansiktet? hjelp meg eller gå på batterier?

 23. Jeg har et problem med aktuatorstabilisatoren. Den forsyner kjelen. Nettspenningen er 235-237 V. Stabilisatoren opprettholder utgangsspenningen 232 V. Er det mulig å justere utgangsspenningen til 220 V ?. Jeg fant ikke det elektriske opplegget på Net. Stabilisatoren er ikke lenger under garantien. Naboen min har samme stabilisator ved kjelen og utgangsspenningen er festet til 220V. Er det noen som vet om utgangsspenningen kan justeres?

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.