Hvor bra det er Webnwalk den billigste mobilnett i Romania - video tutorial

Hei venner, dagens tutorial vi vil snakke om mobilt internett tilbys av mobiltelefonleverandører. Mot slutten vil du se og min anbefaling på det optimale valget for mobilt internett pakke enten abonnement eller kontantkort, vil vi vurdere i å velge vår bestemt budsjett.
Jeg må starte med å si at mobilt internett i Romania mangler når det gjelder pris. Nesten alle tilbydere har å tilby alternativer som er mer eller mindre fristende.
Spørsmålet vi bør stille er: pakker verdt pengene?
Det avhenger bare av behovene til alle, men alt jeg ønsker å betale en rettferdig pris for disse pakkedata og internett når som helst vi ønsker.
Vi testet alle tilbudene på markedet av mobilt internett, og jeg kan si at ingen passer mine behov. Jeg personlig bruker mobilt internett bare for å sjekke e-postkonto for å sende en DOB og muligens et vedlegg (bilde eller en melodi eller et dokument) for å legge inn noe på Facebook, Twitter eller Google Plus og selvfølgelig å se hva de gjør venner, kolleger og kjære på sosiale nettverk.
For å unngå rask forbruk av data pakke som du sjekket, anbefaler jeg at du ikke laste ned torrents eller ser på videoer. Eventuelle ekstra forbruk over trafikk tildelt til mobilleverandøren er betalt.
Tilbudet praktiske data fra mitt synspunkt er extraoption Webnwalk fra Cosmote. Det kan aktiveres med bare 3,71 euro per måned, og vi har ubegrenset tilgang til internett.
Den eneste ulempen med denne pakken er som push-varsling ikke vil fungere. Det betyr at når vi mottar en e-post, vil vi ikke bli varslet, Talk-programmet også ikke fungerer og andre sosiale programmer med push-varslinger.
Men nettet vil fungere når vi trenger å chatte på Yahoo Messenger, se YouTube-videoer, sende e-post, laste ned filer, lese e-post oss for å sjekke om vi har mail oss. Veldig viktig å merke seg er det faktum at med extraoption Webnwalk ikke kan gjøre tethering (ikke internett kan gi smarttelefonen eller nettbrettet til andre enheter via USB eller WiFi)
Også for denne ekstra tilgang Webnwalk fra Cosmote det er veldig bra etter min mening. Her under og hastigheter.
GPRS / EDGE:
Nedlastning - 41-50 kbps
Last opp - 93-97 kbps
3G / HSDPA:
Nedlastning - 357-423 kbps
Last opp - 93 kbps -97
For ytterligere informasjon vennligst besøk den offisielle nettsiden til extraoption: http://wnw.ro
Så hvis du vil aktivere et ekstra alternativ for netul mobildata, det beste valget etter min mening er extraoption Webnwalk fra Cosmote. Når det er sagt, jeg inviterer deg til å se på opplæringen for å se nøyaktig hvordan Webnwalk aktivere ekstra, ekstra alternativer er begrensninger på hva vi må gjøre i innstillingene smarttelefon extraoption webnwalk at dette ekstra alternativet er fart.

........................

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 700 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Den billigste er DigiMobil. Gratis Internett hvis du fikse dem eller abonnements 10 2 lei til euroen. 5 trafikk gb

 2. Jeg er fri fra nettet rds grense på 5 Giga og jeg gjorde en test av hastighet .. nedlasting og opplasting 1872kbps 225kbps

 3. Og jeg bruker Samsung Digi Mobil s2 og gå ganske raskt i noen steder ikke har signal, og jeg kan ikke, og visste ikke hvorfor, tenkte jeg tlf. har noe som gutta fra Samsung kan sette opp mot standarden GSM antennen plassert den ned der din hånd på tlf. og ii de fortsatt signal, dårlig idé. Mountain måtte bo med tlf. i liggende modus hvis jeg sa akkurat der og Dabi hadde også 2-3 signalledninger. Wireless svake og 1-3 bare ikke så HTC 4 5-linjen, og jeg var med ham i et lukket rom, og hadde 4-5 signalledninger og Samsung hadde ingen maks. 1 han har. Jeg vet ikke hvorfor. (Cristi binde deg fast noen gang SGS-Note som en tusen SGS2 forble sittende fast en gang, og jeg måtte ta dem ut batteriet bare trenger noe bare oppstår feil Rapportert og tvinge lukke alle programmer eller mopp jeg kunne, alt var dødt, og iam gitt en fabrikk reset og nå ser jeg at går, jeg går med ham huh?)

 4. simona sa han

  Hva kortet mener du nøyaktig, på pinne Digi Net Mobil, eller telefonen Digi Mobil? Jeg spør fordi jeg ønsker å bruke kortet, og jeg Digi Net Mobil pinne i telefonen, og vet ikke om det fungerer. Jeg vil bruke dette kortet i telefonen?

  • Claudiu sa han

   ja gå, bortsett fra å ha kompatibel telefon 3 G!

  • Claudiu sa han

   Jeg brukte et telefonkort fra SE C905 pinne og det fungerte perfekt, forutsatt at datoen oppdatert. Sms og samtaler ikke fungerer, Internett i stedet fungerte perfekt.

 5. Claudio sa han

  veldig nyttig tutorial, jeg har nylig fått meg en frosk kort opp spesielt for denne ekstra, og for tiden er så fornøyd med det.

 6. Simona Jeg bruker mobiltelefon kort digi

 7. Push-post web'n'walk gå, gå og noen radioer, majorotatea utlandet og svært lite fra oss.

 8. AdrianGudus sa han

  ion:
  Push-post web'n'walk gå, gå og noen radioer, majorotatea utlandet og svært lite fra oss.

  Jeg vil argumentere, ikke push mail fungerer ikke! Jeg har gjort mange tester! Håper at du aldri går opplæringen, jeg håper du så på hode-hale og du ga restart smarttelefonen etter at du crezt APN. Sjekk innstillingene smarthone er ikke som noe du har hoppet for kun Internett eller bredbånd (som nevnt i opplæringen, og jeg har advart å ta stor forsiktighet, mye å gjøre ekstra kostnad)

  • Traian agaleanu sa han

   Hvis du ønsker å vise deg overbevise deg selv at du kan gjøre på web'n'walk thering og wifi.Am en asus usb Fonepad 7 nedlasting og test avslørte 120 80 kb kb upload ps ps.

 9. Og bør ikke stilles det?! Proxy: 10.252.1.62. Proxy Port: 8080
  WiFi Hotspot gå! Jeg koblet den bærbare etter at jeg satt om "user agent" som Android nettleser på Windows.

  • Salut.Am meg selv en misforståelse: hvilke innstillinger du har gjort nettleseren på den bærbare datamaskinen til å gå via hotspot som for meg går bare yahoo messenger.Am prøvd Mozilla, Chrome og Explorer.

 10. Andrew sa han

  Meget god tutorial, holde opp det gode arbeidet!
  Jeg snudde meg selv tidligere på en Cosmote alternativ web'n'walk kort og bare koste meg 3 euro.
  Jeg har et spørsmål:
  Adrian, ikke har noe imot mitt spørsmål er ikke kjent med tutoorialul men hva du versune Android-telefon?
  Lykke til i fremtiden!

 11. AdrianGudus sa han

  Andrew:
  Meget god tutorial, holde opp det gode arbeidet!
  Jeg snudde meg selv tidligere på en Cosmote alternativ web'n'walk kort og bare koste meg 3 euro.
  Jeg har et spørsmål:
  Adrian, ikke har noe imot mitt spørsmål er ikke kjent med tutoorialul men hva du versune Android-telefon?
  Lykke til i fremtiden!

  Kernel versjon Anroid 2.3.7 2.6.35.10

 12. teoteo sa han

  WBW neppe konkurrere Melcu i fart youtubeul ikke laster, jeg satt jeg 10 minutter video (ikke HD) og ikke lastet med Marketa hvis du klarer å komme inn i den kan du laste ned et program på ca 5-10 minutter 2 mb . Jeg ovsevat når jeg aporpi de store byene har Internett-indikatoren (to piler i motsatt retning) "H" (HSDPA) og deretter gå veldig bra. Jeg har en Samsung mini Glaxy

  • teoteo sa han

   teoteo:
   WBW knapt overgår Melcu i fart, ikke youtubeul ikke laste, jeg sto jeg 10 minutter på en video (ikke HD) og ikke lastet med Market hvis du klarer å komme inn i den kan du laste ned et program på ca 5-10 minutter 2 mb . Jeg ovsevat når jeg er i store byer aporpi Internett indikatoren (to piler i motsatt retning) "H" (HSDPA) og deretter gå veldig bra. Jeg har en Samsung mini Glaxy

   Jeg får meldinger fra facebook, messenger fra gmail jeg abservat men ingen u prøvd.

 13. Flower sa han

  Den Cosmote å si fra begynnelsen treaming ikke gå under nicioforma (youtube, radio etc ..)
  Sikker på at du gresiot et sted, eller du ikke starte på nytt og laste opp youtube kb av APN INTERNETT VNV ikke ??

 14. Zorin OS Kjerne 5.2
  PC-BSD Hubble 8.2
  Desktop BSD 1.7

  Jeg vil foreslå noen tutorials du om operativsystemer, gratis alternativ.
  ubuntu-linux ikke bare det, men også andre os-uri.as bli veldig beæret hvis jeg så noen tutorials om dette 3, i egleza de er syke og ville være interessert og andre.
  Zorin OS Kjerne f.eks 5.2 ligner xp og ville gjøre overgangen mye enklere seier -linux
  Hilsen.
  Jeg vet det har ingenting å gjøre med opplæringen, men de fleste følger det siste.

 15. AdrianGudus sa han

  Flower:
  Den Cosmote å si fra begynnelsen treaming ikke gå under nicioforma (youtube, radio etc ..)
  Sikker på at du gresiot et sted, eller du ikke starte på nytt og laste opp youtube kb av APN INTERNETT VNV ikke ??

  Jeg kan garantere deg jeg feil når jeg har gjort opplæringen hadde null kredittkort er aktivert og det eneste alternativet som inneholder Frog Nyt det jeg nevnte i opplæringen, minutter sms mobilnett tillegg webnwalk.
  Hvis det hadde hoppet til en annen tilkobling innstilling, bør du ha meg ta æren, ikke sant? Jeg gjør ikke kreditt som vi hadde.
  YouTube-nettstedet på 3G er en prøvelse, det gjorde jeg ikke spille som ikke tillater for hastigheten på tjenesten, men var katastrofalt liten landsby et sted ....
  I byen HSDPA og kan jeg si at hastigheten er veldig bra.
  Jeg ønsker hvis du ber vise oss ni Cosmote hvor en offisiell kunngjøring presiserer at Webnwalk ikke støtter streaming.

 16. Adrian, jeg har stor beundring for det du gjør her vil følge f lang tid, men flere uker motta jevn tutorials og ærlig jeg virkelig liker, selv om ofte er spesielt interessant for meg hva stede. f gjøre en god jobb likevel, og jeg kan si at nesten 45-50% av den kunnskapen vi har tilegnet seg i IT skyldes deg.
  En oppgave jeg i noen tid. Hvordan de røde sirkler og blått når museklikk og med hvilket program.
  Takk f mye.

 17. AdrianGudus sa han

  Corneliu:
  Adrian, jeg har stor beundring for det du gjør her vil følge f lang tid, men flere uker motta jevn tutorials og ærlig jeg virkelig liker, selv om ofte er spesielt interessant for meg hva stede. f gjøre en god jobb likevel, og jeg kan si at nesten 45-50% av den kunnskapen vi har tilegnet seg i IT skyldes deg.
  En oppgave jeg i noen tid. Hvordan de røde sirkler og blått når museklikk og med hvilket program.
  Takk f mye.

  Vi vet ikke, vi automatisk legge til fange programvare med tutorials posten. Vi ser ikke de kretser, de blir lagt til automatisk ved å avslutte innspillingen programvare fanger tilskueren (deg) for å skille høyreklikke og venstreklikk for å se musen enklere.

 18. Bogdan sa han

  3700 1900 opplasting nedlasting orange-galaxy s

 19. smotocel sa han

  vakker

 20. tutorialu interessant og nyttig. men jeg vil gjerne ha en tutorial om en gratis programvare som kalles TweakNow Powerpack 2012 (powerpack). Jeg hører det er veldig bra og kan erstatte mange asemnatoare programvare for å optimalisere PC. Jeg ville være takknemlig

 21. Sier ikke at jeg har noe mot Cosmote er ... men internett fra dem er veldig svak i forhold til Orange / Vodafone. Jeg abonnement på Vodafone og fange 1,5MB / s nedlasting, og noe 300 KB / s opplasting. Orange kort og vi hadde alle ganske mye det samme (nedlasting nærmer 2MB). Det er bra at det er billig (€ ubegrenset vs 3 7-500 € € 10MB 1GB), men kvaliteten er dårlig! Pluss i min by (Alexandria) "faller" minst 3 ganger om dagen ... mange som hører dem "ikke kommer netul". Jeg gjorde en test med hotspot: den Cosmote hvis jeg bare ga til en enhet allerede beveger seg vanskelig å bruke dem begge; Vodafone wi-fi på 3 enheter, gikk jeg og det som ble brukt som en hotspot, gå hele YouTube uten avbrudd!

 22. Alexandru95 sa han

  Adrian, jeg har et spørsmål: Cosmote området, så jeg at bare enkelte telefoner er kompatible webnwalk, pintre at jeg ikke har sett meg, galakse ace.Oare netul jeg vil gå til telefonen fordi jeg så at og du android-telefon og gå netul

 23. Mihai Dincă sa han

  Cristi-admin:
  Alle telefoner med Android operativsystem gå på Webnwalk.
  hei, jeg ønsker å vite sikkert om det fungerer på Samsung Galaxy S webnwalk tillegg, takk.

 24. stefan sa han

  extraoption med små oransje minutter og ubegrenset internett 9-17 mellom klokken, veldig god fart 7 euro

 25. Hei, så gå greit A-GPS (Galaxy Y) med webnwalk?

 26. stefan:
  extraoption med små oransje minutter og ubegrenset internett 9-17 mellom klokken, veldig god fart 7 euro

  men hvorfor med 5 euro / måned
  Ubegrenset SMS Network
  tilgang til Yahoo! Mail og Messenger
  ubegrenset tilgang til Facebook ™
  150 MB
  2500 nettverks minutter
  75 nasjonale og internasjonale minutter
  75 nasjonal SMS

  Herfra har du tilgang til Web`n`Walk som overalt kan sjekke hvem som helst, det ville være svært nyttig?

  • Claudiu sa han

   Vodafone er 4500 minutter og SMS nettverks 89 nasjonale og internasjonale minutter og nasjonal SMS + 75 MB og ungdom all 5 €: 4500 minutter eller SMS nettverks 100 nasjonale og internasjonale minutter og nasjonal SMS + 150 MB, fordelen er at du kan ringe endene inntil alle minuttene og er ikke nødvendig å lade opp hver måned !!! Jeg hadde ikke engang bruke noen av 1 75 MB !!! Men seilte over internett i går kveld etter kampen Barca og kommentert en sportsbil nettsted.

 27. Internett on-demand, betyr at ingen Google Maps data alene kan ikke ta internett sa'si hvis f.eks ledet ham gå et sted?

  og hvis jeg vet en annen nysgjerrighet:
  Etter trange 5 5 måneder dersom euroen bonus, kan jeg bruke en ny aktiverings extraoption deretter umiddelbart?

 28. Jeg er abonnent oransje, og fant alternativ Orange Young "nelimiteaza selv"
  Kan du konfigurere ett alternativ, så jeg gjorde eksempel:
  2000 Min og SMS-nettverk
  500MB for netto
  30min nasjonalt og sms
  Alt 5Euro per måned.
  Jeg si det er verdt det hvis du har oransje og ønsker å bruke denne tjenesten gå her:
  http://www.nelimiteaza-te.ro/creeaza-optiune-prepay
  Når aktivert tror jeg det vil være en CNP å se om du er mellom 18 og 26 år.
  Du kan finne på nettstedet til CNP-hat GSM generator som fungerer selvfølgelig hvis du ikke er alder riktig.

 29. Adrian sa han

  Salut! Jeg eier en Samsung Galaxy S pluss. Jeg forstår ikke hva som foregår på tlf VNV med tanke på at jeg gjorde akkurat det du gjorde, og du innstillinger. Vær så snill, hjelp meg! Takk!

 30. AdrianGudus sa han

  Adrian:
  Salut! Jeg eier en Samsung Galaxy S pluss. Jeg forstår ikke hva som foregår på tlf VNV med tanke på at jeg gjorde akkurat det du gjorde, og du innstillinger. Vær så snill, hjelp meg! Takk!

  Du gjorde det, men du har slått innstillinger / tilbudet? 3 VNV per måned

 31. Jeg forstår ikke hvorfor tjenesten ikke fungerer ...

 32. hei! fortelle meg behage hva Satara og meg må gjøre for å kunne bruke mobiltelefonen som modem.
  Jeg nevne at jeg har en Galaxy S + og aktivert mobil AP, men kan ikke koble den bærbare datamaskinen enn yahoo messenger! Hvorfor?

 33. AdrianGudus sa han

  Cozma:
  hei! fortelle meg behage hva Satara og meg må gjøre for å kunne bruke mobiltelefonen som modem.
  Jeg nevne at jeg har en Galaxy S + og aktivert mobil AP, men kan ikke koble den bærbare datamaskinen enn yahoo messenger, hvorfor?

  Ikke hver pakke går net "overlevert til PC" For eksempel Webnwalk er en av de "alle data" som ikke tilbyr det. Det ville være fint å ha Internett-mottak, ubegrenset bare 3 euro per måned. Tror du de er virkelig så dum?
  Webnwalk ikke fungerer med USB-deling. Hvis du klarer å konfigurere på PC vil bare Google (i mitt tilfelle) og Yahoo Messenger og noe annet noe

  • Dănuţ Serban sa han

   Hei, jeg vil argumentere ADRIAN web n gå med USB tethering fungerer med et progam som heter Proxifier ... noe går ... youtube hjemmeside, radio ... men hastigheten er begrenset til 384 kbps.Mai noen sa at å gå online tv kjølig (ikke verk)

   • Dănuţ Serban sa han

    Jeg glemte å nevne at jeg har en Nokia-telefon med 3g og gi leptop via Internett web n gå ... gå med en android ... men hjalp Proxifier

 34. AdrianGudus sa han

  Cozma:
  hei! fortelle meg behage hva Satara og meg må gjøre for å kunne bruke mobiltelefonen som modem.
  Jeg nevne at jeg har en Galaxy S + og aktivert mobil AP, men kan ikke koble den bærbare datamaskinen enn yahoo messenger, hvorfor?

  Pakke / Webnwalk tilbudet er begrenset og kan ikke brukes i slike situasjoner. Det var også hyggelig å 3 euro netto per måned å ha ubegrenset og kan du gi det til andre enheter

  • Går bra med Telering eller pa, men du må sette en User Agent (PTR broswer) på datamaskiner som ønsker å bruke det folosesti.Eu det i noen tid, og jeg har ingen probleme.Pot komme på en side og kul klokke på tv innlegg.

 35. Jeg har en samsung galaxy y og S5360 .Hvordan kan jeg slå til? Jeg prøvde, men ikke jobbe

 36. Cristi-ptr melding Admin

  Jeg er uenig!
  Jeg kjøpte 3 måneder siden HTC Explorer med VNV ikke gå i det hele tatt!
  Netto av Orange gjør det veldig bra, så med "brodbrand den" Cosmote. Men VNV uvillig!
  Jeg ringte SERV Rel Cl og jeg forklarte at fin kul "ikke har en kompatibel telefon med deres tjeneste."
  Net i flere dager på jakt etter løsninger, kan gjøre ham gå !!!

 37. Frem til sommeren jeg hadde en V640i SE tlf. I Am. Jeg var veldig fornøyd med ham. Men nå har jeg fått en HTC Explorer! En telefon katastrofe!
  Vi satset i trafikken inkludert "bredbånd" og gikk "minst" en uke eller to, så er trafikken over.
  Nå prøver jeg i flere dager for å få ham til å gå VNV og mislykkes. Den har noen merkelige innstillinger!
  Navn
  APN
  Proxy
  Havn
  brukernavn
  Passord
  Server
  MMSC
  MMS proxy
  MMS-port
  MMS-protokoll
  MCC
  MNC
  Godkjenningstype
  APN-type
  Spesielt siste 2 gi meg hodepine!
  Hvis noen har en løsning jeg er fortsatt takknemlig!
  godt

  • McJohn sa han

   Jeg oppdaget PTR HTC Explorer-innstillinger
   APN-VNV
   VNV bruker navn-
   passord VNV
   MMS WAP 2.0 protocol-
   226 MCC-
   MNC- 03
   Autentification PAP type
   APN-type - default, suppl
   Det virker! Mobile ubegrenset trafikk.
   Farvel!

 38. iris:
  Jeg netgratuit fra rds grense på 5 gigas jeg gjorde en test av hastighet .. laste 1872kbpssi laste 225kbps

  .ASA Hei ... jeg gjorde en x7 nokia ... Jeg brukte nåler kort fra en mobil modem ... og dessverre har jeg brent telefonu ... Du aner ikke hva som skjedde med meg ... eller ... .og 3 ble tatt for å garantere ... og jeg er redd for å stikke kortet mitt i det ... kan noen hjelpe meg med problemet cesta

 39. VNV viktige innstillinger som jeg PTR PTR en telefon er disse som har blitt prøvd på flere tel meg. Brukernavn: VNV
  Passord: VNV
  Proxy: 10.252.1.62
  Port: 8080
  Hvis du ikke har blåst dette ikke fungerer. Jeg sier trygg testet

 40. Daniel Florea sa han

  Du mener at du ikke varsler eller meldinger leve i varslingslinjen på telefonen hvis det er koblet via webnwalk?

 41. Claudiu sa han

  I går kveld gjorde jeg en hastighetstest med kortet på VF, og resultatet var 921,40 kbps, og denne morgenen med Digi telefonkort hvor utfallet var 10,45 Mbps !!! Fos nevne at hastigheten testet på samme telefon SE C905. Merkelig ikke sant? Jeg prøvde å se en video på yout ** BE med VF-kort, men vi klarte med Digi når som helst og når som helst kan være rettet mot en video på mobilen.

 42. Sorin Sorinvecinu sa han

  hvorfor videoer, videoene med treg lasting web n gå på pc? er noen innstillinger utenom youtube til å gi 240 og gå. vb andre nettsteder

 43. Du har gjort en liten feil i web'n'walk opplæringen ikke lar deg se ubegrenset filmer youtube netto bare til enkelte nettsider eller servere kobler til streaming nettsteder ndenne kan gjøre, dette er gjort av folk fra Cosmote.

  • Floryn01 sa han

   Det lar VZ noen film på YouTube. Jeg følger og filmer på nettet. Det er enda ok.

   • Cristian sa han

    Jeg vet ikke hvor du går du på tlf youtube stedet av webnwalk at jeg ikke ønsker ingen farge, og jeg har gjort netto innstillinger og avspilling på nettet og ingenting! Men i stedet jeg går til youtube av APN trafikk inkludert på den samme telefonen med de samme innstillingene! Så i konklusjonen går ikke til den netto VNV mb ubegrenset youtube, men jeg går! Så ikke bare gå mocha penger!

  • Adrian Gudus sa han

   Du er feilinformert om web'n'walk du kan se på YouTube-videoer uten problemer.

   • Cristian sa han

    May dine brødre hvordan i helvete du går gjennom webnwalk youtubeul telefon? Kanskje du telefonen med android? Jeg forstår ikke! Jeg er ikke webnwalk på tlf aktivert og tillater meg å se noe på et nettsted (se spille videoer) ingen farge, ikke bare YouTube! Jeg nevne at jeg har en telefon nokia 5130 uttrykke musikk, og har innstillinger for videoavspilling på nettet, og hvis jeg kobler til nettet via APN trafikk mb jeg går youtubeul og alle de, men med webnwalk ikke la meg, sier jeg nei respons-retry når jeg logger på hvis trafikken går mb! Hva kan du si?

    • Adrian Gudus sa han

     Jeg tror jeg nevnte er helt klart og tydelig og synlig som bruker Android. Mai ser tutorial en gang uten å rulle.

     • Cristian sa han

      For å forstå at ikke bare gå til youtube stedet med android? På dette uten, gjør ikke det? Vel så hvorfor må jeg se på youtube av APN mb webnwalk inkludert, og vil ikke la meg? Jeg forstår ikke dette! Og en siste ting jeg webnwalk-aktiverte kortet Cosmote u, jeg frosk! Man kan være en forskjell?

 44. Cristian sa han

  Jeg bruker webnwalk, frosk kort, ubegrenset trafikk, og vi testet internetu pc med Proxifier og kommer til å se på youtube, jeg klarte og filmer online..Cine sier det ikke er bra, det betyr at han ikke vet hva det er nøyaktig. .

 45. Ciprian sa han

  Du kan gjøre tilkoblingen av tethering med webnwalk 3g..eu PC for å bruke og beveger seg utmerket, bare koblet til via et modem !!!

 46. Adrian Gudus sa han

  Cristian, ingen forskjeller mellom wbnwalk-aktivert på Cosmote og Frog aktivert. I opplæringen forklarer jeg hvorfor enkelte programmer ikke fungerer med denne pakken. Det gjelder hvis du bruker en telefon med Symbian (Nokia fordi den brukes som operativsystem på eldre telefoner)
  Symbian OS er en gammel og ingen i ordets rette forstand, så kompleks og kraftig som Android. Nokia har noe for å slippe ut Symbian utvikling av programvare for "operativsystem" stoppet.

  • Cristian sa han

   Så det er ikke kompatibelt med datatjeneste drifts syst telefon! Ja, men jeg har noe operativsystem på det at symbian! Det er serien s40 60.Deci ikke ikke gå og klar! Takk uansett svar!

   • Slank sa han

    Kan du ikke ser at du er den eneste som klager? ... Vi er 2014 5130 .Iar du fortsatt bruke nokia express musikk ... La meg gi deg et tips, endre det!

    PS: Jeg eier en iPhone 5 og kan spille av videoer på youtube, etc etc etc etc filmer på nettet med VNV. Ceva..de ennå da jeg gjorde oppdateringen til IOS 7.1.1 7.1.2 når jeg aktiverer datapakke, vi alltid 3G.

 47. Den er kompatibel med Duo Prestigio multiphone 4300 jeg ser som ikke er på listen ... takk

 48. Jeg er uenig med noe, jeg klarte å gjøre en e71 med internett-tilknytning på et kort Webnwalk frosk fra Cosmote. Problemet er at jeg ikke går på ti laptop messenger, facebook og google side, eller hva jeg leter etter google ikke åpne mesteparten av tiden, men vi klarte å gjøre en test av hastighet på speedtest.net og var 0.05 0.02 nedlasting og opplasting

 49. lilianaflorentina sa han

  Jeg har ingen problemer med takk video er vanskelig å behage hjelpe meg vakker web 'n' walk 3 € facebook og hoppe video rasp nei takk. Godt gjort ganske vennligst

 50. Hvilke problemer har du?

 51. Jeg web'n'walk aktivert extraoption men jeg la merke til at jeg kan gi videosamtaler på Facebook eller Skype. Kan noe gjøres for å bøte på dette?

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.