Hva er nytt i Windows 8.1

Hei venner, dagens tutorial vi vil snakke om nyheten om det nye operativsystemet Windows eller Windows Blå 8.1 fra Microsoft.
Det vil ikke kjede deg med en lang innledning vil gå rett til en liste over oppdateringer fra Windows 8.1 fordi så opplæringen er svært lang.
Desktop-grensesnitt:
- Computer Icon blir denne PCen
- Internet Explorer 11
- Biblioteker eller mapper Skrivebord, videoer, dokumenter, musikk, nedlastinger, bilder (bibliotekene mine) vises først over partisjonene når du får tilgang til denne PCen (tidligere datamaskin eller datamaskin)
- Venstreklikk på File Explorer-ikonet i oppgavelinjen vil åpne denne PCen og ikke Biblioteker som det skjer i Windows 8, eller Windows 7
- Et nytt bakgrunnsbilde
- Start-knappen igjen i oppgavelinjen i Desktop-grensesnittet, nede til venstre.
- muligheten for å sette i hvilemodus, starte datamaskinen på nytt eller lukke ved å høyreklikke på Start-knappen i skrivebordet eller MetroUI-grensesnittet
- Nye alternativer i oppgavelinjeegenskaper. Vi har en ny fane som heter Navigasjon der vi finner alternativer som:
Corner navigasjon (Navigasjons hjørner):
- Når jeg peker på øvre høyre hjørne, viser sjarmene (når jeg beveger musen til øverste høyre hjørne, viser den sjarmen)
- Når jeg klikker øvre venstre hjørne, bytter du mellom de nyeste appene mine (når jeg beveger musen i øverste venstre hjørne, bytter du mellom de nyeste appene)
- Bytt ut ledetekst med Windows Power Shell i menyen når jeg høyreklikker på nedre venstre hjørne eller trykker Windows + X (erstatt kommandoprompt med Windows Power Shell når du høyreklikker på nedre venstre hjørne eller trykker på tastekombinasjonen Windows + X
Begynn skjermen (startskjerm)
- Gå til skrivebordet i stedet for Start når jeg logger på (Viser skrivebordets grensesnitt i stedet for Metro når jeg logger inn)
- Vis skrivebordsbakgrunnen min på Start (viser bakgrunn på skrivebordet og i MetroUI / Start-grensesnittet)
- Vis alltid Start på hovedskjermen når jeg trykker på Windows-logotasten (viser MetroUI-grensesnittet når jeg trykker på Windows-logotasten)
- Vis appvisningen automatisk når jeg går til Start (viser alle appene når du trykker på Start-knappen fra oppgavelinjen)
- Søk overalt i stedet for bare appene mine når jeg søker fra Apps-visningen (søk overalt når jeg gjør et søk fra Apps-modus)
- Vis skrivebordsapper først i appvisningen når den er sortert etter kategori (viser de første desktopappene når de er sortert etter kategori i apper)
Interface Start / Metro:
- et nytt ikon nederst til venstre som tar oss raskt til Apps-visningsmodus der vi kan se alle applikasjonene, både MetroUI og desktop
- nye MetroUI-applikasjoner som: Mat og drikke (mat og drikke), leseliste (program som lagrer og synkroniserer bokmerker laget med Internet Explorer fra MetroUI-grensesnittet), helse og trening (helse og sport som tilbyr forklarende videoer for treningsøvelser), lydopptaker (tar opp lydene som er fanget av en mikrofon som er mulig å redigere senere også ved hjelp av applikasjonen), alarmer (et program som lar deg stille flere alarmer med varselmeldinger med muligheter for å gjenta og endre lyden varsling, angi en temperer eller tid til en oppgave)
- muligheten til å gjøre flere valg av applikasjoner når du vil flytte dem eller opprette nye grupper i MetroUI-grensesnittet
- muligheten til å gi raskere navn til de opprettede applikasjonsgruppene.
- Alternativer for tilpasning av MetroUI-grensesnitt som: å endre bakgrunnsbilde, endre farge eller aksentfarge
- Internet Explorer 11 for MetroUI med nye alternativer, vi kan endre hjemmesiden eller angi at adressefeltet skal vises hele tiden
- nye kategorier og underkategorier i “Endre PC-innstillinger” fra MetroUI
- muligheten til å stille et tidsintervall som "stille tid" for ikke å bli plaget av varsler mottatt fra forskjellige applikasjoner
- bruke webkameraet og bevegelser (webkamera-basert bevegelse) til å navigere gjennom programmet Drikke og mat uten å berøre datamaskinen, musen, tastaturet eller berøringsskjermen på nettbrettet. For å bruke bevegelsene foran webkameraet, må du ha et kompatibelt webkamera som støtter bevegelsesdeteksjonsteknologi og drivere installert for det.
- enhetlig søk: når du bruker søket i Charm Bar, vil du ikke bare søke i applikasjoner eller innstillinger, men også i dokumenter, filer, Store med applikasjoner eller internett
Hvis du lurer på hva sikkerhetsprogramvare kan installeres på Windows 8.1, vet at vi kan installere og bruke antivirus Avira Free Antivirus. Jeg prøvde å installere en brannmur, men av de som testet fungerte ikke for meg: Zonealarm Free, Gratis Comodo, Outpost Firewall Free.
Det er imidlertid en ting jeg ikke likte med det nye Windows 8.1, nemlig snarveiene til installerte desktop-applikasjoner ikke lenger automatisk legges til MetroUI-grensesnittet. Du må gå til Apps-visningsmodus og derfra høyreklikke for å velge snarveier til MetroUI eller Desktop-applikasjoner og velge "Pin to Start" som skal legges til MetroUI
Når det er sagt, jeg inviterer deg til å se på opplæringen for å se nøyaktig hva som er nytt i Windows 8.1
Hvordan og hvor laster jeg ned den nye Windows 8.1?


 


Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. adrian bra, jeg har et problem, og hvordan du kan løse nustiu bare lese cd botabil.cf??/

 2. Adrian filmet tutorial med hvilket program ???

 3. florin sa han

  Jeg liker den nye Windows 8.1 Blå, jeg lastet ned oppdateringen, men når jeg går inn i butikken for å installere W 8.1 Pro Preview sier: "Beklager, du kan ikke installere oppdateringen Fordi det ikke støttes av datamaskinens CPU." jeg ganske gamle prosessor; 2,66 Ghz Intel Dual Core og jeg bet Windows 8 64 skjer veldig bn på denne CPU. Wundows 8.1 hvorfor ikke gå? K har samme system krav; ((

  • På den offisielle listene flere andre krav for å bruke enkelte funksjoner:
   "For 8.1-biters Windows 64 Preview-installasjoner, må prosessoren din også støtte CMPXCHG16b, PrefetchW og LAHF / SAHF."

 4. ENDAdrian filmet tutorial med hvilket program ???

  Han filmet med Camtasia Studio.

 5. FlorinP. sa han

  Super opplæring! Det er noen problemer med den nye Windows 8.1 Blue, jeg håper at Microsoft løser dem til høsten når den endelige versjonen vises. EX. når du installerer den nye Windows 8.1 clean (ingen oppdatering fra den gamle versjonen Windows 8 Pro til Windows 8.1 Blu) gir deg ikke muligheten til å opprette "administratorkonto" som i den gamle versjonen, men du må først logge på med din personlige e-post av hotmail.com etter at installasjonen er fullført, logger du på med e-postadressen, siden administratorkonto fortsatt gir deg rett til å opprette en konto som i andre vinduer, men gir ikke muligheten til å opprette "administratorkonto" selv når du logger på med e-postmeldingen fra hotmail.com, en ganske betydelig feil for Microsoft som vil føre Windows 8.1 blå til en feil hvis den ikke blir løst til høsten.

  • djcata sa han

   Jeg led også av dette med live.com-kontoen, men jeg leste at den ikke fungerer hvis den finner en internettforbindelse, ellers kan du opprette en lokal konto, selv om jeg synes det er bedre en Microsoft-konto fordi du kan bruke fallskjermhopp bedre ... delen med administrator Jeg testet det ikke

 6. FlorinP. sa han

  ENDAdrian filmet tutorial med hvilket program ???

  Med Camtasia Studio 8 av tutorial her: https://videotutorial.ro/camtasia-studio-8-cel-mai-bun-program-de-captura-video-pentru-desktop-tutorial-video/

 7. Adrian Gudus sa han

  FlorinP.Super tutorial! Det er noen problemer med den nye Windows 8.1 Blå, håper jeg Microsoft for å løse dem til høsten når den endelige versjonen vil dukke opp. EX. når instaleza nye Windows 8.1 ren (ikke gjør oppdateringer til den gamle Windows 8 Pro til Windows 8.1 Blu) ikke tilby deg muligheten til å skape "administratorkonto" som i den gamle versjonen, men må logge inn først til e-ansatte hotmail.com etter at installasjonen er ferdig med e-postadresse som administratorkontoen gir deg ennå rett til å opprette en konto som at vinduene celaltele områder, men tilbyr ikke muligheten til å skape "administratorkonto" selv når Logg inn med e-post fra hotmail.com, en ganske betydelig feil til Microsoft windows 8.1 blå vil føre til svikt hvis ikke løst til høsten.

  Det er ikke en bug, men en bevisst beslutning.
  Jeg vet ikke om du la merke til, men for noen gang å bake den slår alle valuta sky, skytjenester, cloud-applikasjoner, og tilbyr mer eller fristet, gratis lagringsplass i skyen, synkronisere filer og alle slags andre verk.
  Microsoft prøver å "tvinge" brukere til å bli kunder ved å opprette en konto som hvorfor vi ikke kjenner igjen har fordeler og mange flere.
  Logge inn i en Microsoft-konto synkronisering over installerte programmer, innstillinger, skjermen tapet, filer, dokumenter, bokmerker fra Internet Explorer 11 og 7 GB gratis lagringsplass i skyen.
  Men hvis du er litt smartere når du installerer Windows 8.1 fjerne jack Internett fra din PC eller deaktivere trådløst nettstedet og når du kommer mot slutten av installasjonen, i stedet du ber påloggingskonto hos Microsoft for å logge på Windows du vil bli møtt av muligheten til å opprette en lokal brukerkonto og det er fordi du ikke har en internett-tilkobling. På denne måten kan du unngå å logge inn med en Microsoft-konto og bruke en lokal brukerkonto.
  Normalt må du installere et operativsystem, fjern kabelen fra PC eller Internett Trådløst deaktiverer sikkerhetsprogramvare for beste i å fullføre installasjonsveiviseren.

 8. adrian bra, jeg har et problem, og hvordan du kan løse nustiu bare lese cd botabil.cf??/

  hva programmet gjorde du med CD? Jeg anbefaler nero eller img brenne og lese den på den laveste satsen i CAZZ 4X.
  en annen grunn ... for å gjøre BIOS-innstillinger.
  Først Boot Priority CD-DVD-ROM / DRIVE
  Second-HDD Boot Priority
  Tredje Deaktiver Boot Priority
  Dette er hvis du vil starte etter DVD ...

  HVIS DU ØNSKER ETTER STIK —– >> First Boot Priority-STICK USB hvilken pinne har du, vær så snill ...
  —– >> Second Boot Priority-HDD

  og hvis alt annet svikter ... .inseamna gå så ofte som DVD gater eller dusj eller OS er ikke gode tider for deg ... ..

 9. sapunellKjære Adrian, jeg har et problem, og hvordan du kan løse nustiu bare lese cd botabil.cf??/

  hvilket program laget du cd-en med? Jeg anbefaler nero eller img burn og les den med laveste hastighet i 4X-saken. og verifitetsdata skriver alt. annen grunn ... for å gjøre BIOS-innstillinger. Første oppstartsprioritet-CD-DVD ROM / DRIVE Andre oppstartsprioritet-HDD Tredje oppstartsprioritet-deaktiver DETTE OM DU ØNSKER Å BOOTE ETTER DVD ...

  HVIS DU ØNSKER ETTER STICK –– >> First Boot Priority-STICK USB hvilken pinne har du, vennligst… –– >> Second Boot Priority-HDD

  og hvis alt annet svikter ... .inseamna gå så ofte som DVD gater eller dusj eller OS er ikke gode tider for deg ... ..

 10. vil du lage en tutorial om hva som er nytt i ubuntu linux 13.4 / 13.10 ??

 11. Venn, alternativet "Bruk" er å bruke den siste endringen som ble gjort i den respektive menyen og "Ok" for å søke og avslutte. Det er ikke nødvendig å trykke på ekstra klikk Bruk deretter OK for å tre i kraft endringene, alternativet Bruk er en snarvei, for å unngå ekstra klikk, og hvis du gjorde endringer og byttet tilbake, trykk OK og det er det 🙂

 12. Cristi sa han

  Jeg forstår at denne opplæringen er at det ikke er bra å gå glipp av samtaler fra mamma mor. ikke sant?

 13. Marcel sa han

  Jeg oppdaget en feil i de nye blå vinduer selv lukke programmet, men datamaskinen fremdeles åpen Task Manager fremstå som åpen og jeg forbruker ressurser og for å lukke programmet ikke å konsumere PC ressursene de trenger for å lukke Task Manager.

 14. Interessant opplæringen.
  Kanskje det er andre nysgjerrige som meg.
  Jeg kjøpte en NAS, jeg så alle materialer på temaet, og vær så snill
  å fortsette presentasjonen med den. Det ville være videre diskusjon som du startet det!
  takk

 15. johnny sa han

  Hei Adrian,

  Takk for opplæringen. Jeg ønsker å gjøre en svært viktig uttalelse. APPLIKASJONER METRO lukkes ikke TOTATILATE. Når du lukker alle programmer metro taskmanger gå inn og du vil finne det. Noe veldig urovekkende, spesielt hvis du har liten forgrening. Forhåpentligvis Microsoft for å løse dette store problemet.

  • djcata sa han

   forsvinner, og det i 5-10 sekunder

   • axelluny sa han

    djcataHvis du ikke forstår at du kan bruke det, og har vært i forhistorien betyr ikke at det er ikke bra ... du hører at det er lettere å se i Start Programmer kan bare søke i Windows 8) ... og kompatibilitet med Haswell er svært importantasa vet ... XP det er allerede død

    Mort er ideen din. Statistikken gjøre det klart at XP brukes på en skala fra ess largă.Înainte win8 kjøpe en lisens for en bruker som allerede har en lisens for XP vil spørsmålet hva som vil dra nytte achiziţie.Acest ny tutorial er svært opplysende i denne forbindelse Plenty vil ikke være villig til å gjøre en ekstra investering på maskinvare for å nyte det disse noutăţi.Sunt at du tenker at MS ikke vil gi støtte og oppdateringer for XP og det gjør du bekrefter ovenfor .Vi trenger så ceva.Găurile noen sikkerhet kan erstattes av antivirus bun.Fiabilitatea XP system har vist seg for ani.Am møtte 20 datamaskiner med XP installert 5 år og fortsatt fungerer selv veldig bra.

    • djcata sa han

     Jeg tok ikke engang hensyn til det faktum at Microsoft ikke lenger vil gi støtte (så vel som andre), men det handler om evolusjon, jeg sa ikke at xp er dumt eller at du må kjøpe en ny datamaskin, men hvis du fortsatt kjøper calc er det toppen legg ned windows 7 og sett xp ... og all den statistikken sier at bruken av xp avtar

 16. George sa han

  Salut!
  Noen tutorials på Hyper-V når jeg gjøre? Det ville være svært nyttig!
  Gjør en god jobb. Fortsatt suksess!

 17. maksimal sa han

  Live-kart med temperaturer, nedbør, satellitt og skyer vises også i den 'gamle' win8, det aktiveres på en eller annen måte med høyreklikk på metrorapplikasjonen Weather

 18. hoper sa han

  En tutorial lyktes, gratulerer!
  Jeg installerte den også, men jeg gikk tilbake til Windows 8.0 fordi antivirusprogrammet mitt ikke fungerer på det. Jeg bruker Kis 2013, og den er ikke kompatibel med dette vinduet. Jeg prøvde også kis 2014 og det fungerer ikke heller ...

 19. johnny sa han

  Hei,

  Jeg postet og jeg devereme noe ganske nyttig, og har ikke dukket opp her.
  Hva er problemet? Det var ganske viktig for jobben min?

 20. Anderson sa han

  Vinn 8 er en fiasko som Vista, wowwoww alle Win8 oh PFF fluer, hvor bare feil som Vista at etter 2-3 år fjernet Win7 spørsmålet er enkelt mange bugs spise mer ressurser installere litt hardere, nå på Metro har Win8 har PFF se sidebar vet ikke hvordan, pluss et stort rot av vinduer, har ingen start-knappen som er viktigst, bo der for å søke som gale for å søke Search, datamaskinen og alle. Win7 å spille er en stabil resten baking vinduer fort gjort. PFF Win8 Scot nå være kompatibel med Haswel ikke vet hva jeg vet ikke hvorfor. Windows 7 brødrene får er mest modne og stabilt system kan ha alt du vil ha fra ham, eller pt. de med eldre PC 2004-2006 Windows XP som ikke vil dø aldri var den beste, og det er fremover. Den win8 ikke engang høre.

  • Men for PC-er fra 2007 kan du kjøre Windows 7 anstendig ....?

   • djcata sa han

    hvis du har en dual core prosessor og ram 2giga ja, gå pluss en ganske god skjermkort (youtube for mer enn 7 for Windows)

  • djcata sa han

   hvis du ikke vet hvordan du bruker den og du bodde i forhistorien, betyr det ikke at det ikke er bra ... du hører det er lettere å søke i startprogrammer enn å søke i Windows 8 :)) ... og det er veldig viktig å vite om haswell-kompatibilitet ... XP og blir død

  • Eller du bør kjøpe en ny datamaskin .. det vil si et nytt skjermkort .. et nytt hovedkort med driverstøtte for Windows 8 Windows 7 Windows Vista og XP ... Hvorfor sier du at Vista var en feil? Fordi verden ikke hadde nok minne ... ?? Eller at det fremdeles var mange enkeltkjernede PC-er ?? Hvorfor sier du ikke hva som er så nashpa i sikte? Hvorfor sier du ikke hva som er så nashpa med Windows 8 ?? Jeg mener, i det minste burde vi vite .. årsaken .. fordi det er slik jeg kan si om deg at du ikke fungerer veldig bra ...: :)))) Hvis du ikke liker windows .. kan du velge linux mange problemer! Lykke til ! Og ikke vær lei deg! En dag .. vil du kunne kjøpe en superhøy ytelsescomputer og du vil merke forskjellen mellom windows xp og windows 8 !!

 21. Vladutz sa han

  Du installerer Windows på en ren eller virtuell maskin ??

 22. Anderson sa han

  Jeg fikk en idé Adrian du tror du er god eller Cristi hvordan den kan kjøre spill på Windows på Linux Ubuntu, for eksempel vet ikke Crysis eller alle som er moteriktig med WOT (World of Tanks) som den kan kjøre spill. exe på ubuntu?

 23. Adrian Gudus sa han

  AndersonJeg har en idé Adrian du tror du er god eller Cristi hvordan den kan kjøre spill på Windows på Linux Ubuntu, for eksempel vet ikke Crysis eller alle som er moteriktig med WOT (World of Tanks) som det kan kjøre spill .exe ubuntu?

  Det er allerede en video tutorial om emnet. Skriv i søkeboksen øverst til høyre: vin, Trykk på enter, og du vil finne opplæringen.

 24. Adrian, jeg ønsker å lage en dual-boot mellom Windows og Ubuntu 8 kan installere Ubuntu på en annen partisjon 8 nå når jeg allerede har Windows installert?

 25. Adrian Gudus sa han

  EmiAdrian, jeg ønsker å lage en dual-boot mellom Windows og Ubuntu 8 kan installere Ubuntu på en annen partisjon 8 nå når jeg allerede har Windows installert?

  Jeg anbefaler denne opplæringen: http://goo.gl/XhaK2
  Og senere du kan være interessert og denne opplæringen: http://goo.gl/cgyH5

 26. Daros sa han

  Jeg installerte også Windows på iso, ikke oppgradering. Jeg liker først og fremst at jeg kan spille et eldre spill, de 8 kjører bildene mine i spillet på en forvrengt måte. Nå ser alt bra ut, men bevegelsen rykker fint, det er det ... det er ok uansett.
  Jeg liker IE.11 mest, den "flyr" ikke en annen! Jeg brukte Firefox med tillegg, men jeg gadd ikke engang å installere det, da jeg så hvordan det treffer IE.11.
  Kan jeg liker å se programmet / redigert bilde av Windows har ulike verktøy som jeg har vært nyttig, og grensesnittet er attraktive.
  Datter-tusen skuffelse var at Paint ikke bringer noe nytt i forhold til Win7.
  Installere Win 8.1 virket tungvint, det som minus. X64 versjonen jeg testet på en bærbar PC med i7, 4GB ram. Og i IE.11 når du skriver noe i søkefeltet, ikke kommandoen på Enter-tasten, må musen gi kommandoen; også et minus.

 27. valyy sa han

  vet du hvorfor IE10 av 8 vinduet ikke vil åpne e-mail meg og fortelle meg å gjøre jeg oppgradere til en annen nettleser fra Mozilla eller Safari nøyaktig?

 28. Calin O. sa han

  Hei Ady, jeg har også et problem, jeg installerte Windows 7 Ultimate SP1 32-bit, men oppdatert, og jeg kan ikke lenger laste ned bilder fra digitalkameraet (en Nortek DSC 66), jeg spesifiserer at enheten ikke har noen drivere , eller andre CDer for installasjon, før jeg hadde installert Windows 7 Ultimate 32-bit, uten SP1, hadde kameraet ingenting, jeg festet det til PC-en via USB-kabel, og det var det, jeg lastet ned bildene uten noen problemet, etter at jeg byttet til SP1 kunne jeg ikke engang laste det ned i hodet mitt, han ser enheten min som USB (masselagring), som om han ikke gjenkjenner den, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre annet, jeg 'surfer' nesten overalt , men jeg fant ingen forklaring, kanskje du vil hjelpe meg, for øvrig er du oppdatert med alt, gratulerer til deg, fortsett det, jeg lærte mye av deg, takk på forhånd.

 29. Vasile sa han

  Jeg fulgte trinnene beskrevet interessant opplæringen for deg apgrade gikk .jeg hadde et lite problem når vi åpnet vinduene ikke gikk pc neste dag satte jeg windows cd 8 jeg ga dem og gjort reparasjon tutorials for treaba.Multumesc

 30. ionutzzz sa han

  Hei Videotutorial.
  Jeg vil gjerne vite om noen har prøvd andre antivirus vinduer 8.1
  Jeg prøvde AVG fungerte ikke ... Jeg prøvde Avast fungerte ikke .. Avira jobbet knapt, men jeg er ikke en avira-fan, og jeg tror ikke hvem vet hva antivirus ... prøvde noen andre? Takk på forhånd 🙂

 31. Robert sa han

  Er det noen form addblock explorer10 Internett utvidelse av Google Chrome.

 32. ionutzzz sa han

  Ingen prøvde å vinne en annen antivirus 8.1?

 33. djcata sa han

  ionutzzzSelv ingen prøvde andre antivirus vinne 8.1?

  alvorlige antivirusstøtter støtter ikke betaversjoner av windows generelt ... Jeg tror du kan motstå til den endelige versjonen vises med antivirusprogrammet, du trenger ikke nødvendigvis en annen ... vær forsiktig med hva du tar fra nettet og ikke vær på porno

 34. ionutzzz sa han

  Det handler ikke om porno :)) Jeg spurte så mye. Jeg tar meg av det jeg tar fra nettet, vær rolig, dette er ikke problemet som det jeg tar .. TAKK uansett ... så når utgivelsesdatoen for den endelige versjonen nærmer seg håper vi at det vil være selskaper som produserer antivirus i samme tempo

  • djcata sa han

   Jeg tullet med oppstart, vet du ... av det jeg forstår at nå mellom beta og den endelige varianten micrososft jobber med antivirusprodusenter for å optimalisere produktene deres

 35. ionutzzz sa han

  ja ... det stemmer 🙂 det ser uansett nydelig 8.1 ut 🙂 det beveger seg veldig fort

 36. Marius sa han

  Pobleme koble Internett
  Jeg har følgende brikkesett: Realtek RTL8139 / 810x Family Fast Ethernet NIC, innebygd nettverkskort, RDS internett uten rooter, PPPOE-tilkobling, og etter at jeg kobler til i enke 8 og kobler PC-en til omstart og før jeg starter tegnet ”vises på skjermen på en blå bakgrunn: (” og han skriver en CV (det er ikke en blåskjerm). Vet du hva problemet er?

 37. ionutzzz sa han

  Marius: Pobleme tilkobling til Internett I neste brikkesett: Realtek RTL8139 / 810x Family Fast Ethernet NIC, NIC on-board internett RDS uten rooter, PPPoE-tilkobling, og etter som gjør tilkoblingen i widoes 8 og gi deg koble meg starter PC det inaitne starte på nytt og vises på en blå bakgrunn skiltet "(" og jeg skrive cv (ikke blå-skjerm) Du vet hva som er problemet?

  Så jeg skjedde med meg, men Kauz en viss program..fi forsiktig med hva du hadde installert før asta..ai noe av en CD / DVD og installere?

 38. Marius sa han

  Jeg har alltid installert på pinne. Men problemet ble endelig løst .. Jeg Enker installere Windows 8.1 Preview her: http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows-8/preview-iso
  De som har problemer i Windows 8 internettforbindelse for å laste ned ønsket versjon Linck.
  Ikke tro på reklame, og hvis veterinæren iprimi erroare, kryss når du kobler deg til internett, kan du klikke koble til igjen ta opp første gang vil ikke koble først. SUKSESS!
  Takk, Videotutorial.ro

 39. Har du noen anelse om hvordan jeg kan legge til andre mapper i delen "Mapper" over C-partisjonen?

 40. Jeg blir syk når jeg hører noen av dem med XP-en. Det var bra og sannsynligvis for noen er det, men det er utdatert, og grensesnittet er mye pikselert i forhold til resten. Og 7 og 8 har ferdige grensesnitt som er behagelige for øyet. Men det er ikke bare det. De som bor i XP har enten ikke jobbet med de siste i det hele tatt, eller er redde for nye eller har et svakt system som ikke fungerer. Jeg har windows 8 og jeg vil sette 8.1 når den endelige versjonen kommer ut. Jeg var 7, jeg likte det, men jeg hadde et problem med det, den bærbare datamaskinen min krasjet noen ganger og kom seg på egenhånd etter 1,2 minutter. Det er et fenomen som kalles "tilfeldig frysing", og jeg kunne ikke finne en løsning. På 8 har jeg ikke noe problem, den beveger seg mye raskere enn 7 og åpner raskere enn 7. Sammenlignet med XP er det ingen betegnelse for sammenligning, og det skal heller ikke tas i betraktning. På XP hadde jeg mange feil, og igjen dukket de opp ganske raskt etter en reinstallasjon av windows. Jeg brukte ikke Vista i det hele tatt. 7 er stabil, bortsett fra det problemet hadde jeg ingenting annet. Den 8. så langt har jeg ikke noe problem. Før jeg gikk fra 7 til 8 var jeg også skeptisk. Men jeg ble raskt vant til grensesnittet, og nå synes jeg det er nyttig. For eksempel trenger du ikke lenger å koble til yahoo eller gmail i nettleseren, men du kan ha alle kontoene pålogget windows og når du klikker på "mail" åpnes kontoene. Så er det bare å velge den du vil, yahoo eller google eller hotmail etc. I tillegg varsler det deg at du har nye e-poster direkte fra grensesnittet. Jeg anbefaler w8, men også 7. Jeg forstår at 8 fungerer uten problemer på et system med 512 ram.

 41. Er hyllet og arbeidskraft for å gjøre IE raskt. Det er veldig stor forskjell mellom 9 og 10. Selvfølgelig fungerer IE10 bedre i w8. Dessverre Adblock nettsteder er ikke gratis. Likevel gjøres for ham. Fant bare betaling. Og kom igjen, hvem betaler for det? Heller velge en annen nettleser og klar. Hvis de gjør de fra Microsoft og en AdBlock for ham (eller integreres direkte i nettleseren), sikkert det ville gagne verden ville gå tilbake til ham. Som skjedde med integrert antivirus. Hvorfor en annen bag når du har fått det godt nok?
  Apropos windows defender ... kan autoupdate gjøres? Et problem i w8 er at ingen autoupdate gjøres slik det er med sikkerhetsmessig sikkerhet fra Microsoft eller resten.

 42. Gred beveger seg mer enn 7 vinduer

 43. Windows 8.1 fungerer på en bærbar datamaskin AMD Athlon 64 × 2, dual core tk-55, 1 MHz, 1,75 GB RAM?

 44. vasicucu sa han

  beveger seg mye enklere enn Windows 8;
  starter raskere og enda raskere å installere;
  Det er urovekkende at må angi passordet ved oppstart, noe som betyr at godkjenning med Microsoft-konto.
  Jeg tror han allerede sluppet den endelige versjonen, så vi volumrabatter til Evomag men ikke tilgjengelig på lager. Vi lovet tutorial om tilgjengelige lisenser og hva de betyr. Dersom jeg bygget et nytt system som er egnet for installasjon lisens.

 45. klauyo89 sa han

  hvordan å aktivere vinduer og jeg 8.1?

 46. Hei, jeg har et spørsmål, hvorfor vinduene 8.1 du kan ikke gjøre grade rating komponenter, som win7.E så crappy som bare se poengsummen komponenter.

 47. Windows 8 og 8.1 er det beste eksempel på hvordan å ikke gjøre et operativsystem !!!

 48. Alexandru sa han

  Jeg har et spørsmål Adrian. Jeg vet som er optimalisert for tabletter. Men fortsatt er det triks hvordan å avbryte grensesnitt som Metro UI start-menyen og bringe tilbake at Windows 7? Hva er de beste?
  Jeg vil kjenne igjen.
  Takk på forhånd!

  • Det er flere veiledninger på nettstedet om dette emnet. Du finner hjelpen i søkeboksen øverst til høyre. For å finne den siste, skriv "Deaktiver Metro-grensesnittet og installer Start-knappen i Windows 8 og 8.1".

 49. Jeg har en problema.am wind8.1 jeg installert daemon verktøy og ikke vet hvordan du formaterer iso.pana imag.virtuala spill nå, og jeg gjorde hadde jeg wind.xp FBI meg og gi meg en raspuns.s de kan gjøre opplæringsprogrammer som wind.8.1 programmer og hvordan du kan jobbe med ele.multumesc

  • Hvilke problemer møter du nøyaktig når du monterer iso-bildet? Windows 8.1 er grunnleggende med muligheten til å montere iso-bilder. Høyreklikk på isoen og deretter "Mount".

 50. Jeg kan ikke gjøre imag.virtuala noen spill iso med daemon verktøy

 51. Cristian sa han

  Hei mine herrer, er brannmuren i Windows 8.1 pålitelig eller ikke ...? Jeg prøvde også å installere ZoneAlarm og Comodo, det fungerer ikke, jeg la det være som det er Windows 8.1, er det andre brannmurprogrammer som er kompatible med win 8.1 ...? Tusen takk.

Tilbakesporinger

 1. […] Windows 8.1 Enterrprise. For de interesserte snakket vi om andre opplæringsprogrammer om hva som er nytt i Windows 8.1 eller hvordan du kan oppgradere til Windows 8.1. Selv om disse opplæringene er ferdige i juni, og det var [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.