Beste offline navigasjon og kartprogrammer (for ferie i utlandet)

Den beste søknaden OFFLINE navigasjon og kart
Den beste søknaden OFFLINE navigasjon og kart

Hva gjør Offline navigasjon app?

Frakoblet betyr uten netto forbindelse WiFi eller mobile data.
Vanligvis gratis navigasjonsapplikasjoner (Google Maps, Waze) bruker internett til å laste ned / oppdatere kart, konfigurering eller konfigurerer ruten.
Google Maps for eksempel, selv om du laster ned kartene hjemme, alt du bør ha for å konfigurere rute net eller netto ruten hvis du ønsker å konfigurere ruten.

Det 100% Offline navigasjonsprogramvare?

Ja det er mange av navigasjonsprogramvare offline, men kostnadene. De er kommersiell programvare som du må betale i ulike former.
Maps.me er gratis og bruker OpenStreetMap kart som oppdateres ofte.

Maps.me er svært nyttig og terrengsykling og fotturer entusiaster

Selv et par dager siden jeg kom tilbake fra en rask tur gjennom fjellene, der jeg oppdaget hvor nyttig er programmet maps.me.
Jeg var Ialomita dalen, skogen mellom to bakker og hadde ingen telefon signal og ingen anelse om hvor du skal gå, og gå sammen med folk flest.
På et tidspunkt gikk jeg for ca 30 minutter gjennom skogen, og jeg hadde ingen anelse om hvordan vi, mens vi går, hvis vi måtte klatre eller ned, det er natt og ... fjellet er ikke godt å forstå natt spesielt i området for bjørner.
Jeg åpnet den og Maps.me overraskelse jeg hadde da jeg viste nøyaktig sted hvor vi kan finne, rute, som jeg går, som jeg var, særlig ettersom jeg senket / økt.

Informasjon er viktig i naturen

Når du er i et ukjent område, er det godt å ha all informasjon, slik at de kan ta informerte beslutninger. For eksempel, før jeg konsultere maps.me program, jeg vet ikke hvordan jeg gjorde stien, som om jeg har tid til å komme tilbake i tilfelle du bestemmer deg for å gå videre.
I det øyeblikket, informasjonen som gis av maps.me, bestemte vi oss for at vi må komme tilbake som skumring og natt med permisjon og fuktighet på steiner og trerøtter på stien, som tetter retur.

Hvor maps.me fungerte perfekt, gjorde Google Maps ikke hjelpe i det hele tatt.

Google Maps og Waze apps er stor så lenge du holder deg på nettet og asfalt. på disse programmene ikke hører hjemme.
Maps.me er som en Swiss Army kniv!

Omdirigering veien med Google Maps og Waze

Hvor lenge har du nett, Google Maps og Waze er en adelsmann. Hvis du ikke har nett, kan disse programmene ikke Omdirigering.
Selvfølgelig har i dag alle mobilnett, men det finnes situasjoner der nettet av blader du liker en ferie i Hellas, Bulgaria, Tyrkia, etc.
Maps.me navigasjon app er perfekt for ferier i utlandet

Mitt råd.

Hold Google Maps og / eller Waze installert, for dem å finne flere punkter av interesse, pizza butikker, bensinstasjoner, etc.
Vi anbefaler imidlertid å installere maps.me, for å være en backup i tilfelle ... zombie apokalypse, atomkrig, faller netul, er du ute av rekkevidde ...
Maps.me trenger ikke bare GPS (gå og i skogen testet)

plusser Maps.me

1. 100% offline navigasjon
2. Route rekonfigurasjon offline
3. tall gater
4. antall blokker
5. turløyper
6. Grafisk nivå forskjeller stier
7. gratis
8. Enkel og intuitiv

minuser Maps.me

1. Rumensk ikke har taleguiden
2. Stemmestyring i engelsk heller rushed

Søknad om forfalskning plassering (fiktiv)

Den beste søknaden offline navigasjon og kart - video tutorial

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Ja du har rett, så lenge du har internett gentleman, og du ikke har tilgang til disse navigatører slags Waze Maps.me er unødvendig.
  Men den beste gratis GPS-navigasjon Play Store er to:
  - MapFactor
  - Magisk Earth (gratis versjon)
  Disse nettleserne har følgende fordeler:
  - Rumensk taleveiledning
  - Rumensk menyen
  - Kartene kan lagres på eksternt minnekort
  - disse to programmene fungerer offline (uten internett)
  - alt er gratis.
  Farvel.

  • Selv om det var helt klart at Maps.me (innbrakt) ikke krever internett? Enten må vi nevne (MapFactor Magic Earth (gratisversjon)) Internett har bare trenger å installere det og gi avisene unna. Samme Maps.me ... installere (med internett) og papirene deg ned - du vil - alle med internett og da er det offline.

  • roflorin sa han

   Maps.me ikke trenger Internett under bruk. Bare når du laster ned kartet du trenger. Det ble gjort denne uttalelsen flere ganger i videoen. Og det er gratis.
   Waze er ikke avgjørende til Internett under bruk. Men hvis du er frakoblet vil gi detaljert informasjon om farene de kan støte på veien (hull, politi, kropper av dyr, ...) du kan konfigurere ruten hvis det er trafikkorker på veien ... jeg sier det er en stor fordel av programmet som vet hvordan å gjøre det. Og alt i at kanonen med Waze vil du være en del av et høyere nivå av livet som vil gi trafikkinformasjon ... og hvis du bruker internett vil du forbruke flere MB (1-2) hver 100 km.
   I konklusjonen jeg bruker daglig og Maps Waze er der fordi han kjenner meg finne nøklene elve kaskader gjennom skogen ... og gå til fots, til banen komme dit.
   Lykke til!

 2. Her WEGO søknad og arbeid offline og også tar vokal guide i rumensk! På turstier vet ikke om det er bra.

  • Bekreft Kristi ord. Her bruker minst 5 år. Jeg ble aldri skuffet enten landet eller utenfor (Europa). Er offline reconfigureza raskt og viktigst "snakker ramâneşte"!

  • Her Maps / WEGO her fungerer perfekt uten internett / offline. Er gamle eller gamle kart fra Nokia Nokia Maps-programmet Simbyan
   Du kan laste ned nesten alle kart / land i verden. Samme språk / taleveiledning. Vil f.eks. Tyrkisk? Ikke noe problem!
   Problemet er der turstier som "dumme" som google, og POI er mye dårligere enn Google / Waze. Men tallene for street er veldig bra, bedre enn Google eller Waze.

  • Whybal FEIL !!! Nå kommer jeg fra en reise Serbia, Montenegro, Albania, Hellas, Makedonia og jeg er avhengig av offline Her er WEGO at jeg var i fjor i Ungarn og skryte om sin drift. Årets rute ga feiltenning og måtte gå som i år 90 på kartet og tegn. Det var ikke morsomt i det hele tatt. Jeg møtte andre folk som var skuffet med dette programmet. Jeg kan bruke kartet for bare å se hva som skjer steder. Av denne grunn jeg åpnet denne opplæringen for å finne en annen offline program som virkelig fungerer. Den har moro som alle deltar opine vårt land. Bare se etter en linje som fungerer offline.

  • Husk at det ikke alltid fungerer på linje, dette er det store minus her, mens på resten av linjen har det mest nøyaktige antall hus, oppmerksomhet, ikke gater!

 3. Adrian Gudus sa han

  Jeg vet ikke hva alle sier noen rumensk språk, men for meg er programmenyen i rumensk. Bare taleveiledning er på engelsk. Unødvendig å meg selv om de har hatt og rumensk, bruke "foten trafikk" for å finne ut hvor er selskap X, Y butikk eller andre bygningen. Jeg har ikke noe imot noen ganger kaste et øye til skjermen for å se når høyre, venstre, etc. Stemmestyring virkelig irriterer meg og de nær, jeg hører rare blikk.

 4. Adrian Gudus sa han

  Jeg glemte å nevne, jeg bruker en Android Nougat 7.1.1, 3 enhet OnePlus

 5. Costi D sa han

  mi.a meg problemer kart laget i Danmark

 6. Coco Moll sa han

  iGo. Den beste. Resten er sladder.

 7. Zebastian sa han

  Hei. Jeg går ut og ganske mye min favoritt navigasjon app som Navigon. Det beste med dette programmet i tillegg til å gå offline er som forteller deg hvor faste kameraer (noe helt ubrukelig for Romania).

 8. Ja MapFactor og jord magi er god fjellet ruten ikke vet om det fungerer. Det er andre ganske god gratis bare testet og hver må velge hva som er best. Her WEGO Som jeg har testet uten internett kan ikke velge destinasjon. Med WEGO her hvis du aktiverer Internett kan du velge destinasjonen og deretter stoppe netul og gå offline. Alle søknader som dette, selv om de er gratis første gang du har til å bruke internett til å laste ned kartene du vil så kan du bruke offline. Hvis du vil oppdatere kartene og jevn påføring og har aktivert Internett for å se etter nye oppdateringer. I et ord, er bra, men etter min mening de som ønsker en GPS kan du finne EMAG eller på et annet nettsted eller i butikker ganske bra og kartoppdateringer for livet. Men alle velger hva han vil, og gutta gjør disse opplæringsprogrammer på PC, mobil, etc. er stor for at ser så lære noe

 9. Jeg tok jeg egget Artikler lese her, en OnePlus 3t. Jeg mener at GPS fungerer veldig fint, uten connexin nettet, forutsatt at du laster opp fra tid til annen renter på Google Maps. Jeg testet i Romania og ute i flere steder. fra mitt synspunkt er en drøm i forhold til hva vi har gjort før ...

 10. Florian sa han

  Jeg ser at du blir stadig mer etter opp ideer til tutorials. Jeg skal gi deg en: For eksempel var jeg ute på en laptop med integrert skjermkort. Det mange alternativer Intel grafikk 500, 510, 520 etc. forskjellen mellom dem? Fordeler vs. ulemper. God dag.

 11. Hei Cristi,
  Jeg har bedt om å gjøre en tutorial for den beste brannmuren for inneværende år, mange ganger, forstår vi at er i henhold til tilgjengelig tid, gi mine meldinger var forgjeves og ubesvart ... som jeg plage og ikke du ønsker å røre ...: ((
  Kanskje du ønsker å lage en tutorial med utvendig oppgradering skjermkortet og ram en eldre bærbar PC?
  Jeg setter pris på alle svar av deg!
  Takk.
  Vennlig hilsen Mihnea.

 12. Mihnea sa han

  Hei igjen
  Det virker som de aller preucupare er for telefon ... ikke glem hvor du startet ... no offense (og andre kommentarer fra ... Jeg ønsker ikke å komme inn i debatten) ... Etter min mening en enkel anonym som du se og nyte opplæringen i ... jeg vil si 2010 50% gjøre tutorials for 50% for mobil og pc ... hvordan gjør du (uten å høre kritikk for hva de sier) ...
  Vennlig hilsen,
  Mihnea Popa.

  • Hei. Du har rett når du sier at i gang med PC, men tidene har forandret seg, folk bruker mer på mobil enn på PC, og det er normalt å være mer opplæring for mobil. Problemet ville være hvis en bruker ønsker tutorials på iOS-enheter med iOS :). fred

 13. Dumitru sa han

  Hei. Veldig nyttig videotutoriale.multumim

 14. Jeg installerte og jeg ble overrasket over å se at Jvocea romana.Probabil erea språk med TTS stemme i iGO primo Android automatisk gå på seilingsplan uten noen innstillinger.

 15. For offline kart jeg brukte osmand, det har også fjellruter for kartet over Romania, vet også å rute offline. Den er basert på openstreetmap kart. Den gratis versjonen lar deg laste ned et begrenset antall kart (maksimalt 10 hardt), kartene er godt oppdatert.

 16. Ciprian B. sa han

  Se hvordan det er å avslutte vannreserver i fjellet, ha to eller tre dager med å gå på åsen for å gå av stien og se på Maps.ME og vise deg to fjærer i ditt område. Ja, selv viser fjærene i fjellet, ikke alle av dem. Eller å forlate om kvelden, for å være i skogen og ikke vite hvor du skal sove - Maps.ME viser deg flyktninger, puter, hytter, avstanden til dem, hvis du må klatre hvis du må komme ned ... Jeg anbefaler Maps.ME fra erfaring .

 17. For Ukraina og
  Frakoblede kart anbefaler meg?
  Takk på forhånd

  • å se at det spirer aplocatia total anbefalt Berca mai vb jakt etter deg finne sin plass i Buzau på veien brasobului

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.