Den beste elektroniske sigaretten, Kayfun V4

Hei venner, i dag vil vi diskutere den beste elektroniske sigaretten øyeblikket. Det handler om Kayfun V4 en tank atomizer Servis aka RTA design i Russland og henrettet på høyeste nivå i Tyskland. Selvfølgelig ikke glem den lille kinesiske totakts tre bevegelser har klonet engineering, til oss en ny mellomlegget.
For en tid siden Vi presenterte flere modeller av elektroniske sigaretter. Det har forklart hvordan disse sigaretter og hva er de viktigste teknologiene. Fra da til nå har det endret seg og mange modeller har sterkt avansert.
Kayfun V4 er en moderne og svært komplisert modell. Dette kurset gir og en utrolig ytelse. Med Kayfun V4 er en ekte Titanic når du starter vapezi. Selvfølgelig Kayfun V4 å opprettholde sin ytelse, må vi gi ham dukke opp gruppe. Å levere sin Kayfun V4 bruke en elektronisk (batteri) og Wataj Eleaf iStick 50W med justerbar spenning.
Nyeste modellene av dyser som jeg brukte ga meg ikke engang 20% ytelsesnivå som det tilbyr Kayfun V4.
For å være rettferdig er denne forstøveren ikke "original", det er en veldig godt laget klone. Den opprinnelige Kayfun V4 er ekstremt dyr (150 euro), mens klonen er 100-150 lei i Romania.
Min mening om Kayfun V4
Hver gang jeg ser en eksepsjonell ingeniør Jeg tar av meg hatten, hva kommer deomeniu. Kayfun V4 er et produkt designet og perfekt. For å gi deg en idé om mivel presisjon engineering, gi bildet nedenfor.
Kayfun V4 ordningen utfoldet
Produksjon av damp
Mannn, og Titanic. I tillegg tilbyr iStick-modus også en "gasspedal" i form av Justerbar avstemning og Wattage. Du er ikke fornøyd med volumet av damper som produseres, du bare øker wataj og takker for hvor mye kroppen din støtter. Jeg og andre rundt meg hoster opp hver røyk (flytende 6 mg nikotin) hvis vi overskrider 20W, og ikke glem, det kan gå opp til 50W.
Om Kayfun V4 jeg kunne snakke og vise titalls minutter, og hvis jeg stresser det. I dag har jeg bare gjorde en rask innføring i hvordan du er interessert i faget. Hvis du ønsker å gå i dybden, vennligst gi meg beskjed i kommentarfeltet.
ADVARSEL!
Hvis du ikke er røykere, ikke begynne å røyke! Er en visepresident som ikke vil gi noe ekstra. Ikke bli smartere, er du ikke den kuleste. Det er en dårlig vane som vil utarme og vond vilje.
Denne opplæringen er mer for ofrene for denne vice (røykere) som ønsker å finne en vei ut, eller selv å reparere minst basilikum.
Elektroniske sigaretter blir ikke kvitt sigaretter, de tilbyr deg bare et sunnere og mer tilgjengelig alternativ. Nikotinavhengighet vil vedvare.
Væsker har forskjellige nikotinkonsentrasjonen er væsker som ikke har noen nikotin og kan bidra til røykere kvitte seg med nikotin, samtidig som ritualet (kaffe, etter måltider, etc.)Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. flo13 sa han

  For meg en interessant, jeg tenkte virkelig ikke på andre modeller enn de du presenterte forrige runde, selv om jeg ikke røyker mye, selv med den gamle, sparte jeg mye penger, og det var en god periode der jeg var fornøyd med det (1,5, 2-XNUMX år) hvoretter jeg ga opp og gikk tilbake til de tradisjonelle, men ved denne anledningen vakte du min interesse, og jeg må se hvordan jeg blir til noen som denne. Jeg vet ikke om det er noe mer interessant å presentere, men jeg er nysgjerrig på ladningen av væsken, og jeg mistenker at batteriet varer lenge. Det virker og viser "ytelsen".
  Han lurte på hvordan røyken ut ved å trykke på en knapp og de eldre måtte gi kjevene tung))) for å gå ut så mye røyk. Bafta videre.

  • Etter tre puffs ikke kunne se nesten ingenting gjennom 18mp rom. Min kone kom og åpnet vinduene. Det er egentlig ikke overdriver. Jeg var 20W med 1.3-1.4 ohm motstand.
   For å bedre forstå, kan du fullføre en flaske med 30 ml væske på 2-3 dager hvis du er "seriøs" med jobben.

   • flo13 sa han

    Mr. Cristi hardt, jeg vil si at jeg søkte og jeg fant meg en av 30 w (eleaf) ble dyrere, men 230 Lei supeeeeerrr hardt som du sa at du ikke trenger å bruke .eu både 9-10 w og e belea.cred og håper å gjøre deres hver krone og jeg 3 måneder garanti og er ikke testet for spøk. )) Jeg vil gjerne takke deg for opplæringen og forslag.

 2. FaqyaK sa han

  Vi bedre la alle røyke slik at vi ikke trenger noe av det klassiske elektronisk sigarett!

  Hvis du virkelig ønsker å slutte å røyke du trenger 3 ting: karakter, ambisjoner og stolthet.

  • Sann. Store ord.
   Dessverre, når det kommer til røyking, jeg har ingen ambisjoner. De kan sette nesten alt i tankene, men ikke dette.
   Sannheten er at jeg elsker å bullshit morgenkaffe. Sterk kaffe vannkoker, ikke crap filteret. Det er min tid, og jeg ønsker ikke å gå ham.
   Jeg har ingen andre laster, bare sigaretter og kaffe si .og teknologi… .a, og deg!

   • Laurentiu sa han

    Cristi mener det ville vært bedre slik ... "" du, teknologi, kaffe og du bør tørke av sigaretten ". Este aktelse.

   • Dumitru G. sa han

    Hei Cristian. Jeg setter pris på arbeidet ditt, gjør en god jobb for alle! Du har rett her, er Kayfun 4 en godt utført jobb. Selv om det er en klone av 90 lei, det fungerer veldig bra. Etter år med tobakk 36 stadig leketøy jeg liker det. Helse og mye mer opplæring !!!!!!!!

    Respekt, Dumitru G.

  • Daniel sa han

   Motivasjon, emosjonell intelligens, generell oppvåkning!

 3. Daniel sa han

  Du må ha ambisjoner om å slutte å røyke! Jeg klarte å slutte to år og føler og sanatate.Am lomme og røyking 25 år, og dårlig vi gjorde !! E .. bølger av ungdom! ))

 4. Bogda sa han

  Jeg tror ikke denne videoopplæringen gir mening! Den bør slettes! Oppmuntre barn ... Min mening. Beklager

  • Jeg tror ikke oppmuntrer barn.
   Vi kan ikke sette ting under teppet og late som om det ikke eksisterer.
   Unge mennesker som ønsker å røyke, ser jeg ikke på internett, men fordi de ønsker å være flinkere enn andre, for å være skarp som andre virker mer moden enn de er.
   Tiltak som forbyr sigarettreklame eller deres prisøkninger har mislyktes, unntatt høyere innløse budsjett kan. De samme bildene på pakkene gi inntrykk av at noe er super farlig pakke, og hvordan er unge: adrenalin, fare, eventyr, forbudt ting. Disse tiltakene har bare bidratt til å øke forbruket.
   Bedre satt på lærebøker og skoler sjokkerende bilder på veggene, kaste alle unge mennesker var lærer på grunn av fare, og følte seg som små gangstere. De var tabu ekstreme.
   Det er bedre å være verdens informert, å vite hva det er. På den måten forvandle farene i ting dagligdagse, hver dag, som ikke vil tiltrekke seg unge Astat hardt.
   Ting som dere ikke vet altfor mange ting virker eksotisk og interessant.
   Den forbudte frukten tiltrekker seg folk som en magnet.
   Amsterdam-eksperimentet beviste hvordan den menneskelige hjerne fungerer overfor laster. Da de "lette" ble legalisert, reduserte forbruket blant lokalbefolkningen, hvorpå turistene som brøt dørene til de respektive kafeene, tiltrukket av frukten som stoppet.

 5. Alexandru sa han

  Jeg hilser deg Christian, og jeg vil takke deg på denne måten, takket være deg oppdaget jeg den elektroniske sigaretten, og jeg forble trofast mot denne stilen med å "røyke" ganske dampende, i begynnelsen for 3 år siden hadde jeg en kitt med 2 batterier og to cartomizers, nei Jeg var fornøyd med dem, og jeg kunne ikke slutte å røyke, men jeg ville ikke gi opp å se at det var mye billigere. Så tok jeg en clearomizer om at 5 + hmm var interessant, men jeg hadde den varme dampen på grunn av motstanden, hvorpå jeg fant evod, og her ble jeg super kald damp smak alt du vil, nå brenner jeg for alt som kom ut nytt, men ærlig hvis du å stikke en flaske med 30 ml væske på få dager, så kalles det ikke lenger å spare, jeg er av den oppfatning at vi bør jobbe med dette kapittelet mer
  Hvis du kommer til 300 væske når mange kommer tilbake til analog

 6. adrian sa han

  Jeg 47 år, og jeg sluttet sigaretter i ca 15 år!
  nå kan du gi kjever til meg uten noen fristelse! ... til og med sigarer, som ved første øyekast er kule.
  Jeg røykte siden jeg var 16 ... Jeg prøvde alt på markedet: fra de kommunistiske sigarettene (Bega, Timisoara, Bucuresti, Cismigiu, ...), de ikke-kommunistiske sigarettene (Bucegi, Nationale, Carpati, ...), så hele serien av importerte sigaretter (Camel, BT, Golden Dear, Alberia, Marlboro, Kent-old wing, Assos, Lexington, Chesterfield, Greedy Blonde, Dunhill, ... og lang liste!)
  Jeg forlot brått etter en beruset med overdrevent forbruk av sigaretter Scary!
  a2a dag simtidu misforstå, kastet jeg fra instinkt, alle sigaretter i huset, og siden den dagen jeg aldri har røykt!
  Jeg vil også ønske å ha denne ambisjonen, og for å komme over fristelsen til å røyke i fremtiden!

 7. Dan Burtea sa han

  Hei. Jeg er interessert i dette Kaifun sigarett, hvordan finner jeg? Jeg røyker mer enn 30 år og i fjor vi tok elektronikk, men jeg ganske gal og noen ganger jeg vil ha noe bedre. Venter på informasjon via e-post. Takk!

 8. Valentin sa han

  Jeg ønsker veldig mye en tutorial på DSLR med film, innstillinger, funksjoner, etc. Du har gjort en svært interessant for en stund siden om Nikon D5100 og ikke skade hverandre om dagens DSLR og dine mål, selvfølgelig. Takk på forhånd!

 9. Sptzy sa han

  Kjære Christian, jeg ønsker å prøve denne type sigarett som er grunnen til at jeg ønsker å gjøre en full tutorail som lading, hvor luamconsumabile hvis vi bare trenger å endre atomizer eller behov rengjøring? Takk på forhånd !!!

  • Kayfun V4 er en atomizer motstander nyttig, og de gjør det alene. Jeg skal vise deg en tutorial, det er veldig enkelt. Bare ikke nikrom Kant og en spesiell bomull veke. Disse kjøper dem én gang, og du må måneder til flere år.
   Avhengig av hvor mange tenner deg styrke, utholdenhet kompleks derav vil være lavere eller høyere.

 10. Sptzy sa han

  “Http://www.cloud9vaping.co.uk/Kayfun-V4” Jeg fant dette, LOCOMOTIVE, ingenting annet !!! 🙂

 11. Bogdan sa han

  30 ml om hvor mange sigaretter bety?

  • Adrian Gudus sa han

   De sier 2-3 20 ml ville være tilsvarende sigaretter. Nå gjør du står hvor mange sigaretter betyr 30 ml

  • Det er ingen eksakt likeverdighet.
   Jeg vil si er mitt forbruk.
   Før jeg røyker en pakke om dagen.
   Nå forbruker 30-60 ml måned.
   Beregningen er relativ fordi forskjellige merker av e væske er fortært annerledes.
   Det er mange faktorer i spill. Den viktigste bestanddel som påvirker forbruket av flytende nikotin. Som nikotinkonsentrasjonen er høyere, jo mindre vapezi.
   Matter og aroma, men også andelen av VG og PG (glykol). VG er mer tyktflytende væske, som strømmer hardere og hardere forbruker. PG-området flyter bedre og er opp raskere.
   En behagelig aroma vil få deg til å røyke oftere, en mer nøytral
   Som mange sier, ting du lærer i år med e-røyking. Kanskje jeg skal lage en tutorial som vil COI sagt om mine erfaringer med den elektroniske sigaretten. Det var også bra, men også noen mindre gode.

   • Bogdan sa han

    Jeg har brukt den elektroniske sigaretten, og jeg kom ml 10 3-4 for noen dager, og bare bruke dette som en kveld acasa.Din Dessverre de lukket butikken, og det eneste området ikke lenger er verdt å kjøpe andre steder det var for departe.Un ting jeg la merke til det var borte tørr hoste den morgenen som jeg brukte sigarett flytende konsentrasjon 18mg electronica.Foloseam nicotina.Nu kalle det en dårlig idé! min gjetning er at du må kjøpe en kvalitet elektronisk sigarett, først, problemet er først og fremst brukes til å bestille bateria.Am tine.Momentan kjøpt tobakk, og jeg gjør tigarile.Tigara enkelt elektron er en løsning! den forsvinner lukten av røyk i huset og få meg billig .og det står at du gjør mindre rau.Bine nå for tiden delt

 12. Bogdan sa han

  det er bra hvis du er ml 30 10 dager beregnet på en pakke om dagen

 13. daniel dåp sa han

  Det faktum at jeg sluttet å røyke i 3 år etter 14 år med røyking ga meg 40 kg mer ... den første måneden var helt kriminell (jeg ønsket å ta en sigarett og faktisk spise den), men jeg lyktes! all trang til å røyke ble til en appetitt …… Jeg begynte å røyke igjen, men kg forble ……. Jeg nådde fra 80 kg til 120 kg i løpet av den tiden jeg sluttet å røyke. Jeg vet ikke hva jeg skal si, nå er jeg ikke glad for at jeg dro da ... ..

  • Bogdan sa han

   så også! du ikke ønsker å røyke, jeg kan bag en vri incredibila.Cum kaffe og røyk, jeg trece.Asa at en dag ja, en dag nei)))

 14. Articol.poate og lage en fin tutorial om inngåelse motstander, oppsett og væsker med eller uten smak.

 15. tobakk skur og injisert i rørene ut en tredjedel eller halvparten av tobakk tigarilor.Depinde hva du ønsker.
  I min erfaring med elektronikk kan jeg si: når vapezi mer per dag fra 3ml opp var begynt å få hodepine etter å ha spist (når marge vel en sigarett) fra vapat du brenne munnen, tørr hals og kanten skal drikke fortsetter å skyte ut av det (røyke en sigarett og lese over tid, to andre)
  det er ingen studier av langtidseffekten av vaping, de sier bare "de er mindre skadelige"
  Jeg kjenner noen som Vapa og har diabetes, og legen fortalte ham at heller enn elektroniske røyker
  Nå vel: Hvis du kan vapat du kan ikke røyke.
  og nå er jeg tilbake på sigaretter, tobakk skur injisere rør og gå for en tredjedel av prisen på sigaretter.

 16. Calin sa han

  Elektroniske sigaretter er mer skadelig som vanlige sigaretter. og jeg for en er røyker. men jeg røyker ikke regelmessig. Jeg kan alltid forlate. alt avhenger av viljen til alle, som ofte fører du legge igjen en sigarett du kjører på den. og hvis noen sier det er ikke meg uheldige mai manualer elektroniske sigaretten er laget av det tullet som væske.

  • Alexandru sa han

   Calin, men hvor mye skadelig "normal sigarett" har han, studerte du og så at den er veldig skadelig?
   Jeg har 3 år med vaping, og jeg kan si at jeg ikke blir sliten, jeg hoster ikke lenger og føler meg mye bedre, så siden jeg ser at jeg er mye bedre, anser jeg at jeg er mye bedre ok.

  • Alle som fikk tak i elektronikk, vil han fortelle deg at det føles bedre enn før.
   Nå kan jeg ikke bag hånd i ilden som er 100% sikker, men kan la hånden på vulkanen Jeg føler meg mye bedre enn med tobakk.
   Vi må være realistiske, ingenting er 100% sunt. Jeg hørte at hvis du drikker for mye vann, kan du vende om hjørnet. Hvem skulle ha trodd…
   Hvordan holde seg unna trøbbel med elektronikk?
   1. Du må bruke væsker med lav konsentrasjon av nikotin, eller ingen nikotin.
   2. Unngå inntak av smakstilsatt væske, smakstilsetninger er problemer.
   3. Vokt dere for atomizers ledningen silika.
   4. Ikke sitte hele dagen med henne snute.
   5. Ikke gjør det til en rutine (enn kaffe klar).

   • George sa han

    Văleuuu men hva er galt med silika streng? Jeg vapez så ceva.cred som passerer kayfun, tutorial med nødvendige detaljer.

    • Kanskje hvis strengen av silika er gjort riktig, ikke noe problem.
     Problemet ved gruven skjedde når markedet dukket streng med silikon reservasjoner gjort på, men det vet hvor. De var veldig forskjellig fra den opprinnelige.
     problem:
     Jeg følte meg ganske merkelig utslett på halsen hennes, ingenting følt før. I tillegg er smaken av væsken jeg var vant til, var svært forskjellig.
     Jeg forstår at disse strengene av silika, mens begynner å gå i oppløsning og oppfører seg merkelig.
     Nå siden master Kayfun nettstedet er mine egne forsyninger. Ingen kan skyte meg i brystet.
     Jeg vet at jeg alltid bruke den samme kvaliteten, veke av en cellulosefiber og super hi-tech Ni-krom wire for motstand.
     Jeg vil si mer i neste opplæringen. Noe informasjon vil være svært verdifullt for de som er interessert.

     • George sa han

      Patti og jeg er så med lav motstand silika cost.am løst problemet ved å kjøpe god og at jeg lager en tråd Kant motstander ce5cc.aş går kayfun men jeg synes det er vanskelig å pilotat.poate romskip neste opplæringen vil (detaljer, detaljer detaljer) .eu tror en måte 30w nok ptr. kayfyn, ikke sant? abur.părerea til 50w er min dampbåt.

   • Elektroniske sigaretter er også like farlig. Det er ikke teknologien !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Sptzy sa han

     Du røkt / vapat noensinne å si det, eller du er postaci av enhver produsent av sigaretter?

 17. silika, er silikose en lang vei
  ny trend VATA.
  ull har forskjellig smak (best)
  sannheten er at absosrbe ull, opprettholde (den har en annen tekstur).
  til silika kan du gi den "tørrforbrenning", til bomullsull bytter du den.

 18. Marian sa han

  Som vaper, jeg lyste opp da jeg så en slik artikkel på nettstedet vedlikeholdes av noen mennesker for hvem jeg bare aktelse og respekt. De er en del av de mest avanserte i "vaping", som for tiden holder en 150w at Sigel Vertias RDA er et freakshow rDNA 40 med mini satt til TC.
  Jeg forlot analog et år siden og ca 4 månedene jeg overbevist om min gamle, holder en Kayfun v4 fra tobecco en iStick 30W og en v2 fra ehpro på istick 20W. Vi begge legger mye penger i det, men alt ut ekstra hvis du telle hvor mye penger jeg ga månedlige sigaretter. Alt dette uten å ta hensyn til hvor fin lukt hvor deilig væske og noen er og som logisk eliminere stor risiko sykdom forårsaket av røyking.
  Kanskje i fremtiden presentere en totrial om DIY sannsynligvis er mer interessert. Fortsatt suksess!

  • Jeg ønsker å presentere nærmere. Det ville være mye å si om disse nye instrumentene fordampede. Dessverre er det også besøkende som trodde som fremmer røyking.

   Jeg ser deg der et helt arsenal av avanserte verktøy og spesielt dyrt. Jeg tror vice've omgjort til lidenskap.

   • George sa han

    Jeg tar det der blir ingen justeringer kayfun og veiledning om sine forsyninger? Sin.

   • Sptzy sa han

    HJELP MEG !!! - Jeg røyker 1 og en halv pakke om dagen, jeg kan ikke slutte, derfor vil jeg bytte til elektronikk. Jeg så på presentasjonen og for ikke å gi penger til all slags tull, tenkte jeg å kjøpe denne modellen, men jeg vet ikke hvordan jeg skal gå, jeg så opplæringen på engelsk som jeg la ut ovenfor, men jeg visste ikke Forsto, hvorfor fortsatte han å snu de "nøttene" (helt i begynnelsen av opplæringen) ??? Det er derfor Vennligst gjør veiledningen nedenfor. De som ikke liker det, åpner ikke denne siden, uansett er det en begynnelse, og jeg er klar over at de 2000 stoffene i den klassiske sigaretten er skadelige. Gi oss denne muligheten, eller legg den ut på Youtube eller Google + -kanalen din. de vil si at i halen er det skadelige stoffer å plaske, at den har E osv. Takk på forhånd (jeg tror på vegne av PRO-opplæringen) !!!

 19. for riktig sptzy
  ikke kast deg på dyre "verktøy" hvis du aldri har dampet.
  få deg en chit først for å se om du liker.
  Cristi viser deg her er Servis sette den alene, at hun gjør en ohm motstand 1,2, 1,5 2ohm ,,,,, ,,,, som du gir deg damp.

 20. Cosmin sa han

  Jeg har et spørsmål, jeg ser at du er veldig kunnskapsrik på feltet at elektroniske sigaretter av alle slag er ikke en røyker, og jeg er ikke opptatt av, men jeg ønsker å gjøre gave slike sigaretter noen røyker minst en pakke sigaretter om dagen, ikke jeg trenger å gjøre for å hjelpe ham forlate bare i form av materiell! Person har 60 år og røyker i lang tid. I form av væske som må kjøpe ville være mer kostnadseffektivt for en røyker? Eller hva anbefaling deg i dette tilfellet? Ikke kresen røyker sigarett etter sigarett akkurat som om de hadde et leketøy av det ville bare bli med henne i munnen, og lurer på hva det koster?

 21. prs penger ut mye, begynte mye mer ieftin.Un kitt. ser ut som jeg gjorde: gi penger i en måned på sigaretter du kjøpe fugemasse og Musa vapezi en måned (som sigaretter penger bare deg) .Etter en måned faci.lichide begynte å se hva du finner i markedet (stor Berceni, drage ,,,, ,,). hode (fordamper) Servis hvis du liker (bibileala) Mod (batteri) hvis du er vapat.

 22. Jeg har en brukbar "head" squape (klone) det virker veldig enkelt å servere og er den beste kyllingen i den 5 ml og vamo-modus (første generasjon).

 23. George sa han

  Hallo . Først av alt, respekt for dette nettstedet. Jeg vil gjerne at du om mulig forteller meg, kombinasjonen mellom "Istick tc 40w og aspire nautilius" er lik eller nær det du anbefaler.
  .Multumesc.
  god dag

 24. Og jeg sluttet å røyke 3 uker siden, og valgte vapatul som en overgang til å slutte helt. Ikke så fornøyd med hva han anbefalte gutten gi butikken stedet vaping, ønsket jeg noe sånt som du presenterte deg selv her, men han ønsket ikke å la meg ta, anbefaler jeg å starte med noen neservisabile noe sånt du har vist deg (Aspire) mener. Og jeg har en tendens til å gå til noe mer profesjonell, men du må studere problemet.
  For meg er det nyttig at du presentert. Lykke til!

 25. Mariana Preda sa han

  Bra! Hvor du kan bestille denne sigarett og reservedeler for det?

 26. Eusebius sa han

  Jeg kjøpte e-væske med en nikotinkonsentrasjon for høy for meg ... hva kan jeg gjøre for å senke konsentrasjonen? ... Er det greit å tilsette destillert vann?

 27. Eusebius sa han

  Ok, takk for. Svar.

 28. Hva tykkelse har gjenger for skikkelig bevis jeg bestilte, og jeg liker deg, men vet ikke hva jeg skal få for å motstå lese om Kanthal men vet ikke tykkelsen astep svaret, og hvis du gjør en tutorial om lasting og endre motstanden ville være ok, er av dette på youtube, men som jeg ikke fortelle noen .is UP takk.

 29. Ionut sa han

  Jeg liker virkelig opplæringen og alt du gjør her på videotutorial.ro du er flott, du har all respekt fra oss som har hvor du kan lære når vi trenger, hvor bra du eksisterer. Jeg er på begynnelsen av veien når det gjelder elektroniske sigaretter, jeg begynte med "eroll c" jeg likte virkelig designen av den og kunne ikke motstå å ikke kjøpe den uten å studere feltet og alt som betyr en elektronisk sigarett, mht. Jeg er skuffet over denne modellen på grunn av at væsken strømmer fra den når jeg trekker + og det faktum at jeg lader den 3-4 ganger om dagen, for utformingen den har 10 fra meg, lar resten mye å være ønsket. Min forespørsel og jeg antar at mange av de som så på opplæringen din, er å veilede oss hvor vi trygt kan kjøpe denne elektriske tiaraen og hvordan vi kan endre motstanden eller lade den, noe mer detaljert i denne modellen. Takk!!!

 30. Hei, har noen ide om:
  1. PCB-batterier (Protected Circuit Board) med 3 millimeter lenger passer inn i gjeldende modus?
  2. det er ingen væske på den Norsk PG (propylenglycol)
  Vennligst la meg lenker
  Takk!

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.