Det beste profesjonelle vedlikeholdsprogrammet for rengjøring av Windows 2008 - videoopplæring

I denne opplæringen kan du spore videoen som skal installeres og hvordan du bruker det beste programmet for rengjøring, vedlikehold og defragmentering TuneUp Utilities 2008.

Den har alle slags nyttige moduler og alternativer som Windows en bruker som ønsker å bevege seg veldig godt.

Tuneup-verktøy 2008 inneholder også et veldig interessant og nyttig alternativ, nemlig "TuneUp 1-Click Maintenance" som hjelper deg med å rengjøre vinduer, vedlikeholde det og defragmentere det med et enkelt klikk.

Modulene som inngår i denne vedlikeholdsprogram vinduer er spesielt nyttig for brukere som ønsker ytelse og registret defragmentering, registret renhold, optimalisere RAM, Windows tilpasning, stopper oppstartsprogrammer, defragmentere harddisker og mange andre.

Jeg vil si at TuneUp Utilities 2008 som er presentert i følgende opplæringen er den beste optimalisering og vedlikeholdsprogram for operativsystemet Windows XP eller Vista.

Cristian Cismaru

ATTENTION

For enkelhets skyld denne opplæringen videoen er rumensk og kan bli sett fullskjerm (Fullskjerm)Relaterte Guider


kommentarer

 1. Så subtilt du ga meg Cristi !! :)) Jeg sendte deg en e-post og vennligst fortell meg konfigurasjonen av kontoen din, og se ved denne anledningen jeg så hva du har på kontoen, tusen takk, profram jeg vet at jeg har jobbet med ham i lang tid. Han slags "lurer" deg der med ett klikk vedlikehold, for k virker det absurd for meg, å sitte og skanne 1 minutter, å finne tusenvis av "problemer" cik :)) og når du gir problemet riktig, så korrigerer han i et sekund de 6 som han fant dem, og toppen har aldri fortalt meg siden jeg bruker den at den ikke kan rette eller gjøre en feil, det er en stor "damp" med den tingen 1000 klikk vedlikeholdsvedlikehold tro det! Ellers gjør den jobben sin veldig bra. ofte og mye av det! Jeg har det fullt! :))

 2. Jeg har også et lite problem, jeg installerte dette programmet og nå ser jeg Windows XP skjermsparer med et lite vindu som sier "Lås opp datamaskinen, når jeg ikke beveger musen i noen sekunder, og nå må jeg alltid klikke ok. kan jeg få det til å slutte å vises for meg? Tusen takk

 3. Hei,
  Jeg bruker TuneUP 2009-versjonen, den fullstendige versjonen fungerer utmerket etter min mening, selv etter installasjonen informerer den deg om hvilke problemer du har, den krever defragmentering fra begynnelsen, den prøver å konfigurere systemet i henhold til ressurser, optimalisering av internettforbindelse ... osv.
  1clik vedlikehold - varer maks 30 sek - tidsbestemt på systemet mitt

 4. Marius vet ikke hva jeg skal si, fordi jeg ikke har møtt et slikt problem når du bruker programvaren TuneUp Utilities 2008.
  Det kan være i operativsystemet (feil).

 5. perjaru_alexandra er mine Idul cn kontakte meg og sende samisk som bilder mew program buuuuuuuuuuuun

 6. super bra program, vil jeg definitivt bruke den

 7. kreatoru sa han

  Takket være videotutorial.ro

  Det er også folk som fremdeles lærer fra deg takk igjen !!!!

 8. sazlut gutter! dak kan du hjelpe meg med op probl …… Når jeg laster ned beregningen ,,, laster det vinduene ,,,, blah-blah ... det oppfører seg normalt til et visst øyeblikk når det umiddelbart etter gjenkjenner mappene mine ,,, osv. et vindu vises direkte i systemet. Det oppfører seg som en oppstart. Hvordan kan jeg deaktivere det? Det skal nevnes at jeg ikke la noe i startlinjen ved oppstart, og det åpnes alltid med samme vindu også etter omstart ,,, TAKK!

 9. @Cristi: For å være ærlig forsto jeg ikke noe om problemet ditt !!! "Åpner et vindu oppfører seg som en oppstart, ja jeg har ingenting ved oppstart, når det åpnes ser det mappene mine." Mannen eksplisitt være eksplisitt gi mer detaljer, hva står det i det vinduet? dette er viktig! hva han vil? ...

 10. for å være ærlig vet jeg heller ikke hvordan jeg skal uttrykke meg tydeligere. Jeg spør scz dak om at jeg var mindre eksplisitt, eller kanskje jeg var for mye si. Og jeg overdrev med forklaringene. 🙂 SO; Når jeg åpner datamaskinen umiddelbart etter Windows-lydsignalet, vises automatisk et vindu fra C (Windows) / Program Files / Common files / System. Jeg kan også fortelle deg at mappene i systemet (vinduet som vises) er: ado ,,, MSMAPI ,,, oleDB ,,, msadc. som kan være årsaken til at det automatisk vises for meg. ? vær så snill… og nok en gang scz… .. 🙂

 11. @Cristi: dette har jeg inntrykk av at det ser ut for deg fordi du ikke avinstallerte en programvare ordentlig, og når du starter systemet vil programmet kjøre, men det kan ikke fordi det mangler visse filer som burde ha vært der i vanlige filer ... du har mye vær forsiktig med hvordan du avinstallerer! Du kan se hvordan du gjør en riktig avinstallasjon her på nettstedet, skriv i boksen øverst til høyre revo og skriv inn den! Hvis jeg tar feil, vil en av administratorene hjelpe eller rette meg, men jeg tror det er feilen, du avinstallerte noe og avinstallerte det ikke ordentlig ... Jeg vet ikke hva mer å si ... husk hva du gjorde med kort tid før denne feilen begynner å vises, hva du avinstallerte eller installerte på systemet ditt

 12. Ja, det er nok det. men hvis jeg ikke husker det eller ikke vet nøyaktig ,,, hva kunne jeg gjøre? hvordan kan jeg fikse denne feilen? Takk Adriane for svaret ... og takk igjen!

 13. Jeg har et problem nam gasito i opplæringsvideoer, så ikke åpne partisjonen etter installering av den eneste med sistemu takk

 14. ETSI et område veldig bra og sitere dem gi deg et virus på hvile og god torrent

 15. Ioan sorin sa han

  Hei jeg fant på nettet i dag videotutorialul og jeg er glad jeg kan se og lære systemet gikk på nettet fordi ellers hva som skjer hvis du gjør dette, eller så teste alt på min PC.
  Gratulerer filmskapere Jeg gikk som favoritt

 16. @Iustin: Du formaterte ikke bra da du installerte PCen! begge partisjonene må være NTFS, du kan fremdeles åpne dem ved å høyreklikke på partisjonen og fra kontekstmenyen du velger utforske, heller ikke åpne partisjonen din fordi den ikke er formatert ... du ga ikke detaljer, hvilken melding gir den deg når du prøver å åpne den andre partisjonen? kom med detaljer og jeg vil veilede deg med glede!

 17. Olimpiu sa han

  Hei alle spesielt år tie krystall som hjalp mye med disse tutorials, men jeg har en stor misforståelse nylig gjorde jeg en installasjon av vinduer stort problem at jeg holdt å forfølge det som en endret brev til delingen av C er nå D leveres med Windows-partisjonen fra hva jeg har lært kan være med partition magic store problemet er at de ikke bruker det du kan gjøre en tutotorial og mange mener at denne misforståelsen takk

 18. beb3_mykk sa han

  Jeg anbefaler det og det er super bra og rent godt: D GOD JOBB;)

 19. Tune Up 2008 beste verktøyet for vedlikehold, bruk en stund, og er fornøyd med ham FFFFF, fokus på innstillinger.
  Ellers alle de beste til de som jobber for andre.
  SELF

 20. Takk for opplæringen, Kristus! Jeg lærte mye! Hvor mange innstillinger TuneUp området ikke har virket f.lung tutorialul.Chiar Jeg trodde at rengjøring programmene jeg har installert som min installere på nytt. .Tutorialele Vinduer er laget f.bine, jeg jeg virkelig ønsker noen å være mer detaljert, spesielt den delen om setari.MERSI og vet at vi er mange som setter pris på arbeidet ditt !!!

 21. Mange takk! Han virkelig fanget binee

 22. Denys sa han

  har du noen veiledninger for formatering av bærbare datamaskiner ...

 23. Adrian sa han

  @Denys: Det kommer an på hva du mener med "formatering av bærbare datamaskiner" for så vidt jeg vet er bare harddisken formatert og ikke den bærbare datamaskinen !! Jeg spør deg hva du mener med "formatering av bærbare datamaskiner" fordi mange av dere forvirrer ... og i stedet for å si "domle installerer jeg systemet eller Windows på nytt", sier jeg "domle formaterer jeg PCen min" ... formatering du kan gjøre på flere måter når du installerer Windows på nytt eller bare går inn på datamaskinen min, høyreklikker du på partisjonen og velger fra hurtigmenyen "Format". Så hva vil du installere Windows på nytt eller bare formatere en partisjon?

 24. gessy_70 sa han

  takk for alt du gjør du er her.
  hjelpe meg mye

 25. Tusen takk nyttig tusen

 26. brødre du er sterkest>: D

 27. 10 for nettstedet ... veldig nyttig 🙂

 28. Cristi sa han

  super

 29. Bogdan sa han

  og la oss raskt gå lei som tutorialu

 30. Bogdan sa han

  deunde du vet hvordan du gjør så godt som en tutorial, og jeg ønsker å gjøre en om torrents

 31. Bogdan sa han

  og hvordan du installerer en windows

 32. Bogdan sa han

  takk for alt du gjør du er her.
  hjelpe meg mye

 33. @Bogdan:
  Vi har en tutorial for å installere Windows XP, er denne opplæringen om å installere en Windows XP virtuell maskin, men å vite at denne prosessen er identisk med en vanlig installasjon, valgte jeg å installere VirtualBox å få en god fangst.
  https://www.videotutorial.ro/?p=425
  Nyt fremtiden å bruke søkemotoren (høyre side opp) fordi vi har masse tutorials på dette nettstedet.

 34. Emanuel sa han

  Jeg ønsker hvis du kan gjøre det behage en tutorial installere Windows XP.
  Takk!

 35. Adrian sa han

  @Emanuel: Det er allerede en veiledning om dette emnet ... bruk søkemotoren, skriv opp søket til høyre "install windows xp" uten anførselstegnene, ja skriv inn, så finner du det!

 36. Happyday sa han

  Jeg bruker for øyeblikket tuneup-verktøy 2009, og det er veldig bra. men jeg fant fix-it-verktøy 9 profesjonell fra avanquest mye mer effektiv, hvis prøveversjon jeg brukte og som jeg vil "lisensiere" så snart som mulig.

 37. marian sa han

  Jeg så dette tutoriaal TuneUp Utilities 2009 og dårlige nyheter som vi klikket etter at den trakk begynte å defragmentere automatisk og jeg så på mens opplæringen og ga klikke mens Mr. ady og plutselig ble gjort skjerm svart og hvitt gikk Windows jeg bodde i en uke før jeg fant noen å mil reparasjon, jeg ønsket å sende enheten til Bucuresti for det er under garanti, men som ikke tror det reparert for sagen at Windows er delt, men teknisk boken sier om ikke å sende de reparerte støvlene og ser ut som noe annet enn problemer med denne opplæringen for stuffing og ingen boot disk, helvete

 38. marian sa han

  DNU Adrian og jeg gjorde noe dumt når jeg reparert vinduer § hjemme for å helse å tune up verktøy jeg sa jeg 17 problemer, jeg ga detaljene, og vi rettet opp, men en av dem bekymret for at vi ikke oppstart på vinduer og jeg ga til rette og begynte oppstart før jeg ble edru meg hva jeg gjorde, jeg stoppet raskt for vi Windows Vista pirat og nå mia dukket opp i høyre ikonet som ny opp dato er aviable ikke lenger bli kvitt det og knapp skrive instal oppdateringen og deretter slås av, og når du åpner et program viser meldingen av programmet trenger du tillatelse til å fortsette, fortsette eller avbryte, og bør jeg ringe ala reparasjon og opprørt Spunta meg behage noen ord hvordan å fikse dumhet, forventer et svar i dag, takk

 39. marian sa han

  DNU ADRIAN've deaktivert UAC ga av og rømt dermed fortsatt eneste problemet med Windows Update meg streseasza ikonet som helt ned nye oppdateringer har tilgjengelig, jeg tror jeg fanget og jeg klippe min Windows rett? Som Vennligst løs mye

 40. Adrian sa han

  @marian: LOL nene Go i Kontrollpanel og du slå av automatiske oppdateringer! Så hvis du bruker Vista vil bli verre !!! =))

 41. marian sa han

  har 4 kategorier; Instal oppdateringsautomat, last ned oppdateringsautomat, men la meg velge om jeg vil installere, se etter oppdatering, men…. , og sjekk aldri. hvilken? at det ikke har en tur på og på det jeg gir og så starter jeg på nytt for å få applikasjonen til å fungere? Takk

 42. marian sa han

  Jeg ga sjekken og aldri gikk, fant jeg unnskyldninger

 43. marian sa han

  inntil vi lære å tegne torrents som ikke passer så crack serien så jævla bruk forsøk for å sitere en måned til hvert program dvs. på det 2006 1 måned på 2007 1 måned etc. Og så bruker vi et program prøve mer mandag, ikke sant Mr.

 44. COSTEL sa han

  Takk! Noen å få tilgang til våre album, må vi ha åpent datamaskin? Du kan publisere og filmer? Takk! Costel

 45. PalamariuTudorita sa han

  Du vet at disse programmene er svært nyttig Litt senere begynte jeg å bruke datamaskinen en eldre alder selv om jeg tror at når du blir eldre det, men jeg tror det er en stor hjelp for meg disse programmene.

 46. Cosmin sa han

  hei jeg er Cosmin jeg har et problem hvis du kan hjelpe. Jeg har bare en partisjon i sporing og jeg ønsket å gjøre en med partition magic chiestia er at det tok for lang tid å gjøre, og jeg restartet Følge Nå åpner jeg Tracing min sier (intrerupted drift innsats recovery cd) og jeg ikke la åpen calc

 47. Cosmin sa han

  hei jeg er Cosmin jeg har et problem jeg har en partisjon i sporing og jeg ønsket å gjøre en annen med partition magic chiestia er vi avviklet drift og nå jeg åpner calc show som introduserer recocery cd .Jeg må sette min CD de ga den kontoen som ikke skjer nimik.ce må gjøre?

 48. Adrian sa han

  @Cosmin: Installer operativsystemet på nytt eller start opp fra CD-en de ga deg ... en annen gang må du ikke starte PCen på nytt mens du gjør noe !! Du leter etter en CD med Windows Vista eller XP, du brenner den oppstartbar på en CD, du legger den i stasjonen du starter på nytt og starter fra den! Vi har en veiledning om hvordan du installerer Windows XP og hvordan du lager en oppstartbar CD. Når det gjelder disse 2 opplæringene, håper jeg du finner det nyttig:
  1 https://www.videotutorial.ro/?p=333
  2 https://www.videotutorial.ro/?p=425

 49. Meltumim ptr.tutorial :)

 50. Veldig bra program mutlumim

 51. hei gutter ... .Jeg har også et problem med installasjon av windows ... når jeg setter inn cd-en med windows og starter på nytt, starter den ikke fra cd-en, den leser den ikke eller nush hva som skjer ... hva skal jeg gjøre for å lykkes å installere til slutt?
  Takk .... om ... du er den kuleste .... den mest nyttige siden mulig! Bv gutter

 52. Gratulerer!

 53. gå inn i BIOS for å starte opp og du kan starte fra DVD ROM, ROM dc, redde deg vil starte på nytt og installere det, eller det kan være mulig at u ikke er bootbail cd!

 54. OVERSIKT sa han

  Jeg har et problem med dvd-rom jeg ikke lenger leser bare DVDer CDer
  kan noen hjelpe meg

 55. merchandise tutorial, jeg likte det, jeg gikk gjennom trinnene, og gataaa ... en bedre pc. Tusen takk.

  Jeg mener, med din hjelp klarte jeg å lage et nettsted ... uten å være ferdig, har jeg fortsatt litt arbeid å gjøre med det. Jeg har også noen problemer, men hvis jeg ikke løser dem sikkert, vil jeg ringe deg. Takk skal du ha

 56. OVERSIKTJeg har et problem med dvd-rom jeg ikke lenger leser bare DVDer CDer
  kan noen hjelpe meg

  inst xp backup eller hvis du liker å vite om DVDRW

 57. OVERSIKT:
  Jeg har et problem med dvd-rom jeg ikke lenger leser bare DVDer CDer
  kan noen hjelpe meg

  Ja, defekt DVDROM-ul.Sincersa være: kjøpe en ny.

 58. Jeg hadde dette problemet og jeg dro til master DVDRW tørkes lese hode og lese / skrive-og DVD.

 59. tu2010 er best

 60. Hei, kan denne opplæringen ikke kan spores tilbake til capat.Merge tid og deretter returnerer og ta det fra inceput.Se kan gjøre noe? Takk.

 61. Jeg har også et problem ... Et program som leter etter de nødvendige driverne for PC-komponentene eksisterer ikke .. da jeg mistet det og jeg ikke lenger har drivere på hovedkortet

 62. dragonuroshu sa han

  Leter etter drivere på nettet på ditt hovedkort produsenten basert nettsted. At hvis du ikke har noen anelse om hva komponentene i datamaskinen.

 63. Veldig høyt, du er den beste, tinetio så videre !!!!!!!!!!!!!!

 64. tune opp 2009 7 Windwos ikke gå på?

 65. halm ser for meg at dette programmet ikke er støttet av Windwos 7?
  Hvorfor?

  • Francisc sa han

   colombo: Vel, jeg ser for meg at dette programmet ikke er støttet av Windwos 7 Hvorfor?  sitere meg

   Og selv om det ikke virker? Det eneste? Du har så mange andre alternativer og til og med gratis. eksempler:
   - WunUtilities
   - CCleaner + Deffragler
   - Glary Utilities
   - Avansert SystemCare
   Og mer.

 66. Hilsen.
  Jeg har et problem. Jeg installerte 2010 tune opp.
  Alt vel og bra, men jeg ga en helt falsk kommando, og jeg tror jeg kansellert alle USB-porter.
  Hvis jeg kan noen hjelpe meg, nemlig at innstillingen til å kansellere eller gjøre mine usb porter funksjonell igjen.
  Jeg prøvde alle metoder og ikke gå.
  Og jeg 7 Windows laptop og mus og bruke separat USB-port og nå er jeg i en stor dilema.Va tigge AJUTOOOORRRR.

 67. Cristi sa han

  prøver å avinstallere et program med Revo kan uninstaler var ikke sikker på å kansellere bestillingen. Forsøk ing død.

 68. Cristi sa han

  Jeg tune opp sine 2008 laste ned oppdateringer, men ikke installere gir meg hva de kan gjøre for å abdateze? er en registrert versjon ble installert og introduserte en viktig rettssak.
  Tusen takk. Cristi

 69. LUFTHANSA sa han

  Jeg bruker et par år og er veldig fornøyd med ham.

 70. F god tutorial! Du kan lage en tutorial og tune up utilities 2010 (som er kompatibel med Windows 7)!

 71. Catalin sa han

  Cristi super hard're best !!!!!!!!!!!!!

  Vennligst ta mitt id rot: catalin.hiphop å snakke med deg ..
  vennligst !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 72. hei kan du gjøre en opplæring med tuneup utilities 2010 is king ……… no.1

 73. Cristi en tutorial på 2010 mann ville være stor .. du er den beste i Romania bvvv tutorials. tino så videre

 74. tudoralex11 sa han

  DACTA ringe meg å gå hver gang jeg klikker på en kommando er forfeilet og kan ikke komme inn i det alternativet. Selv når jeg ikke kan få ut hva jeg skal gjøre! Jeg hadde programmet før og gikk mia!

 75. daniel sa han

  Interessant tutorial men er for lange (i generel) som er å sitte i løpet 30 minutter vi oversette for deg in Romanian alt (alle vet hvordan hvordan engelsk) mai bn du velger potions raskere du argumentere kort valg og klar, og en annen ting rar.Oricum snakke for nyttig! jeg hilser

 76. Gheorghe Preda sa han

  Infoblox program er indisert for Compaq Presario bærbar PC som har Windows XP installert?

 77. Veldig bra og veldig nyttig tutorial. Gratulerer og takk.

Tilbakesporinger

 1. [...] Vet hvordan du kan gjøre hva som helst. Denne programvaren kan vellykket konkurrere med mer tittel kommersielle programmer som: Tuneup Utilities eller Ashampoo Win Optimizer Glary Utilities vedlikeholdssuite har også en kommersiell versjon, men [...]

Snakk Your Mind

*