Beste profesjonell rengjøring planlegge vedlikehold vinduer TuneUp Utilities 2008 - video tutorial

Beste profesjonell rengjøring planlegge vedlikehold vinduer TuneUp Utilities 2008 - video tutorial
4.5 (8) 90%

I denne opplæringen kan du spore videoen som skal installeres og hvordan du bruker det beste programmet for rengjøring, vedlikehold og defragmentering TuneUp Utilities 2008.

Den har alle slags nyttige moduler og alternativer som Windows en bruker som ønsker å bevege seg veldig godt.

TuneUp Utilities 2008 inneholder en svært interessant og nyttig funksjon som er "TuneUp 1-Click Maintenance" som bidrar til å rense Windows ham leve, og å defragmentere med ett klikk.

Modulene som inngår i denne vedlikeholdsprogram vinduer er spesielt nyttig for brukere som ønsker ytelse og registret defragmentering, registret renhold, optimalisere RAM, Windows tilpasning, stopper oppstartsprogrammer, defragmentere harddisker og mange andre.

Jeg vil si at TuneUp Utilities 2008 som er presentert i følgende opplæringen er den beste optimalisering og vedlikeholdsprogram for operativsystemet Windows XP eller Vista.

Cristian Cismaru

ATTENTION

For enkelhets skyld denne opplæringen videoen er rumensk og kan bli sett fullskjerm (Fullskjerm)


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderkommentarer

 1. Hva gjorde du subtilt ga Cristi !! :)) Jeg hadde sendt en e-post og fortell meg din Comp konfigurasjon, og se på hva jeg så deg på komp du takke deg veldig mye, jeg vet jobber profram fot lang med el.Te om "lure" han der på 1 klikk MENTENANCE, for k virker absurd, 6 sitte scan i morgen for å finne dine tusenvis av "problemet" CIK :)) når du løser problemer på et blunk, så det løser 1000 de som de fant, topp og jeg har aldri sagt at du ikke kan bruke det som riktig eller feil å gi noe, en stor "bullshit" den tingen 1 klikk MENTENANCE Tro! Ellers den gjør jobben veldig bine.Ma bruk ofte og mye av det! Jeg har det fulle! :))

 2. Jeg har et lite problem, jeg installerte det, og nå er min skjermsparer vises Windows XP med et lite vindu som sier "Lås opp datamaskinen når de ikke beveger musen noen få sekunder, og nå må gi alltid klikke på ok.Cum jeg kan ikke med meg ut? Tusen takk

 3. Hei,
  2009 versjonen bruker TuneUp fullversjon gjør stor etter min mening, selv etter installasjonen fortelle deg hvilke problemer du spør defragmentering fra starten prøver å konfigurere systemet basert på ressursoptimalisering internettforbindelse ... etc.
  1clik MENTENANCE - varer max 30 sek - timet på systemet

 4. Marius vet ikke hva jeg skal si, fordi jeg ikke har møtt et slikt problem når du bruker programvaren TuneUp Utilities 2008.
  Det kan være i operativsystemet (feil).

 5. perjaru_alexandra er mine Idul cn kontakte meg og sende samisk som bilder mew program buuuuuuuuuuuun

 6. super bra program, vil jeg definitivt bruke den

 7. kreatoru sa han

  Takket være videotutorial.ro

  Det er også folk som fremdeles lærer fra deg takk igjen !!!!

 8. Sazlı folkens! dak op kan hjelpe meg med problemet ...... Når synkende betraktning når Windows laster ,,, ,,,, blah blah ... oppføre seg normalt inntil en tid da snart etter at jeg kjenner igjen mine mapper osv ,,, ,, det er et vindu systemet direkte. Det fungerer som en start-up ,, Hvordan kan jeg deaktivere det? og legger til at innlegget hjem til start-ups har ingenting fast, og jeg åpner alltid med det samme vinduet selv etter omstart ,,, TAKK!

 9. @Cristi: Ærlig jeg ikke forstår noe av problemet ditt !!! "Åpner et vindu fungerer som en oppstart, ja jeg har ingenting ved oppstart, når jeg åpner mapper ser" mann ... eksplisitt gi flere detaljer, hva som er skrevet i vinduet? Dette er viktig! han ønsker? ...

 10. ærlig jeg vet ikke hvordan de skal uttrykke meg mer tydelig. Jeg ber SCz dak jeg var mindre eksplisitt eller kanskje jeg var for mye ... og jeg overdrevet forklaringer.

 11. @Cristi: Det er derfor jeg tror at du ser for deg ikke deznstalat passende programvare, og du når du starter systemprogramvaren ønsker å kjøre, men kan ikke for at det mangler enkelte filer som måtte være der i vanlige filer ... du har veldig høy se hvordan avinstallerer! Du kan se hvordan du gjør en avinstallere korrekt her på nettstedet, skrive i boksen øverst til høyre revo og gi ham komme inn! Hvis jeg tar feil kan en av admins å hjelpe eller korrigere meg, men jeg tror dette er erroare, avinstallert du noe du har avinstallert vel ... En annen ting jeg vet ikke hva jeg skal si ... husker hva du gjorde med Kort tid før du begynner å forsvare denne feilen, har du avinstallert eller installert på systemet ditt

 12. ja ,,, trolig være det. men hvis du ikke husker eller vet ikke nøyaktig ,,, hva kan jeg gjøre? hvordan kan jeg fikse denne feilen? Adriane takk for svaret ... og nok en gang takk!

 13. Jeg har et problem nam gasito i opplæringsvideoer, så ikke åpne partisjonen etter installering av den eneste med sistemu takk

 14. ETSI et område veldig bra og sitere dem gi deg et virus på hvile og god torrent

 15. Ioan sorin sa han

  Hei jeg fant på nettet i dag videotutorialul og jeg er glad jeg kan se og lære systemet gikk på nettet fordi ellers hva som skjer hvis du gjør dette, eller så teste alt på min PC.
  Gratulerer filmskapere Jeg gikk som favoritt

 16. @Iustin: Ingen bedre formatering når du installerer PC! både patitii må være NTFS, kan du åpne selv med å høyreklikke på partisjonen og fra kontekstmenyen velger utforsket axemeni ikke åpne sannsynlig partisjon for at ikke er formatert ... du gjorde ikke i detalj hva meldingen du gir når du prøver å åpne den andre partisjonen? Kom med detaljer og veilede deg med kjærlighet!

 17. Olimpiu sa han

  Hei alle spesielt år tie krystall som hjalp mye med disse tutorials, men jeg har en stor misforståelse nylig gjorde jeg en installasjon av vinduer stort problem at jeg holdt å forfølge det som en endret brev til delingen av C er nå D leveres med Windows-partisjonen fra hva jeg har lært kan være med partition magic store problemet er at de ikke bruker det du kan gjøre en tutotorial og mange mener at denne misforståelsen takk

 18. beb3_mykk sa han

  Jeg anbefaler det og det er super bra og rent godt: D GOD JOBB;)

 19. Tune Up 2008 beste verktøyet for vedlikehold, bruk en stund, og er fornøyd med ham FFFFF, fokus på innstillinger.
  Ellers alle de beste til de som jobber for andre.
  SELF

 20. Takk for opplæringen, Kristus! Jeg lærte mye! Hvor mange innstillinger TuneUp området ikke har virket f.lung tutorialul.Chiar Jeg trodde at rengjøring programmene jeg har installert som min installere på nytt. .Tutorialele Vinduer er laget f.bine, jeg jeg virkelig ønsker noen å være mer detaljert, spesielt den delen om setari.MERSI og vet at vi er mange som setter pris på arbeidet ditt !!!

 21. Mange takk! Han virkelig fanget binee

 22. Denys sa han

  formatering du har noen tutorial for bærbare datamaskiner ...

 23. Adrian sa han

  @Denys: Kommer an på hva du mener med "formatering bærbare datamaskiner" for så vidt jeg vet, formaterer bare harddisken er ikke den bærbare !! Jeg lurer på hva du mener med "formatering bærbare" for mange av dere forvirret ... og i stedet si "Domle jeg reinstallere systemet eller vinduer" si "Domle jeg formatere min PC" ... formatering du kan gjøre på mange måter, når du installerer Windows eller bare gå inn i min datamaskin, høyreklikk på partisjonen og velge fra kontekstmenyen "Format". Så hva du installerer Windows eller bare for å formatere en partisjon?

 24. gessy_70 sa han

  takk for alt du gjør du er her.
  hjelpe meg mye

 25. Tusen takk nyttig tusen

 26. Brødrene er den hotteste>: D <

 27. 10 svært nyttig for nettstedet ...

 28. Cristi sa han

  super

 29. Bogdan sa han

  og la oss raskt gå lei som tutorialu

 30. Bogdan sa han

  deunde du vet hvordan du gjør så godt som en tutorial, og jeg ønsker å gjøre en om torrents

 31. Bogdan sa han

  og hvordan du installerer en windows

 32. Bogdan sa han

  takk for alt du gjør du er her.
  hjelpe meg mye

 33. @Bogdan:
  Vi har en tutorial for å installere Windows XP, er denne opplæringen om å installere en Windows XP virtuell maskin, men å vite at denne prosessen er identisk med en vanlig installasjon, valgte jeg å installere VirtualBox å få en god fangst.
  https://www.videotutorial.ro/?p=425
  Nyt fremtiden å bruke søkemotoren (høyre side opp) fordi vi har masse tutorials på dette nettstedet.

 34. Emanuel sa han

  Jeg ønsker hvis du kan gjøre det behage en tutorial installere Windows XP.
  Takk!

 35. Adrian sa han

  @Emanuel: Det er allerede tutorial på dette ... Vennligst bruke søkemotoren, skriv opp søket på høyre "Windows XP" uten anførselstegn og trykk enter du finner!

 36. Happyday sa han

  Bruke tiden TuneUp Utilities 2009 og er enda Bunut. men det virket mer effektiv fast-it Utilities fra Avanquest 9 profesjonell hvis prøveversjon vi brukte, og at det var "godkjent" snart.

 37. marian sa han

  Jeg så dette tutoriaal TuneUp Utilities 2009 og dårlige nyheter som vi klikket etter at den trakk begynte å defragmentere automatisk og jeg så på mens opplæringen og ga klikke mens Mr. ady og plutselig ble gjort skjerm svart og hvitt gikk Windows jeg bodde i en uke før jeg fant noen å mil reparasjon, jeg ønsket å sende enheten til Bucuresti for det er under garanti, men som ikke tror det reparert for sagen at Windows er delt, men teknisk boken sier om ikke å sende de reparerte støvlene og ser ut som noe annet enn problemer med denne opplæringen for stuffing og ingen boot disk, helvete

 38. marian sa han

  DNU Adrian og jeg gjorde noe dumt når jeg reparert vinduer § hjemme for å helse å tune up verktøy jeg sa jeg 17 problemer, jeg ga detaljene, og vi rettet opp, men en av dem bekymret for at vi ikke oppstart på vinduer og jeg ga til rette og begynte oppstart før jeg ble edru meg hva jeg gjorde, jeg stoppet raskt for vi Windows Vista pirat og nå mia dukket opp i høyre ikonet som ny opp dato er aviable ikke lenger bli kvitt det og knapp skrive instal oppdateringen og deretter slås av, og når du åpner et program viser meldingen av programmet trenger du tillatelse til å fortsette, fortsette eller avbryte, og bør jeg ringe ala reparasjon og opprørt Spunta meg behage noen ord hvordan å fikse dumhet, forventer et svar i dag, takk

 39. marian sa han

  DNU ADRIAN've deaktivert UAC ga av og rømt dermed fortsatt eneste problemet med Windows Update meg streseasza ikonet som helt ned nye oppdateringer har tilgjengelig, jeg tror jeg fanget og jeg klippe min Windows rett? Som Vennligst løs mye

 40. Adrian sa han

  @marian: LOL nene Go i Kontrollpanel og du slå av automatiske oppdateringer! Så hvis du bruker Vista vil bli verre !!! =))

 41. marian sa han

  4 har Categori; installere automatiske oppdateringer automatisk laste ned oppdateringer, men la meg velge om å installere, se etter oppdateringer, men .... Og aldri sjekk. Which? Det trenger ikke slå av og på det å gi og gi deretter starte programmet på nytt for å gå? merci

 42. marian sa han

  Jeg ga sjekken og aldri gikk, fant jeg unnskyldninger

 43. marian sa han

  inntil vi lære å tegne torrents som ikke passer så crack serien så jævla bruk forsøk for å sitere en måned til hvert program dvs. på det 2006 1 måned på 2007 1 måned etc. Og så bruker vi et program prøve mer mandag, ikke sant Mr.

 44. COSTEL sa han

  Takk! Noen å få tilgang til våre album, må vi ha åpent datamaskin? Du kan publisere og filmer? Takk! Costel

 45. PalamariuTudorita sa han

  Du vet at disse programmene er svært nyttig Litt senere begynte jeg å bruke datamaskinen en eldre alder selv om jeg tror at når du blir eldre det, men jeg tror det er en stor hjelp for meg disse programmene.

 46. Cosmin sa han

  hei jeg er Cosmin jeg har et problem hvis du kan hjelpe. Jeg har bare en partisjon i sporing og jeg ønsket å gjøre en med partition magic chiestia er at det tok for lang tid å gjøre, og jeg restartet Følge Nå åpner jeg Tracing min sier (intrerupted drift innsats recovery cd) og jeg ikke la åpen calc

 47. Cosmin sa han

  hei jeg er Cosmin jeg har et problem jeg har en partisjon i sporing og jeg ønsket å gjøre en annen med partition magic chiestia er vi avviklet drift og nå jeg åpner calc show som introduserer recocery cd .Jeg må sette min CD de ga den kontoen som ikke skjer nimik.ce må gjøre?

 48. Adrian sa han

  @Cosmin: Installere operativsystemet eller startet fra at CD-en som du har gitt dem ... en annen gang ikke lenger gi en omstart av PCen mens du gjør noe !! Leter du etter en CD med Windows Vista eller XP oppstartbar brenne den på en CD du setter ham i enhet omstart og starte fra den! Vi har en tutorial om hvordan du installerer Windows XP og hvordan å lage en cd 2 bootabil.Priveste disse veiledningene, jeg håper jeg være til hjelp:
  1 https://www.videotutorial.ro/?p=333
  2 https://www.videotutorial.ro/?p=425

 49. Meltumim ptr.tutorial :)

 50. Veldig bra program mutlumim

 51. hallo folkens ... .i meg selv et problem med å installere Windows ... når du holder med Windows-CD og restart tallet vil ikke starte opp fra CD, ikke lese eller Nush hva som skjer ... hva skal jeg gjøre for å lykkes å installere likevel?
  Takk ... .apropo ... dere rocke ... .The mest nyttig nettsted mulige! Bv gutter

 52. Gratulerer!

 53. gå inn i BIOS for å starte opp og du kan starte fra DVD ROM, ROM dc, redde deg vil starte på nytt og installere det, eller det kan være mulig at u ikke er bootbail cd!

 54. OVERSIKT sa han

  Jeg har et problem med dvd-rom jeg ikke lenger leser bare DVDer CDer
  kan noen hjelpe meg

 55. merchandise tutorial, jeg likte det, jeg gikk gjennom trinnene, og gataaa ... en bedre pc. Tusen takk.

  Jeg mener, med din hjelp klarte jeg å gjøre nettstedet mitt ... if jeg ikke er ferdig med la.m enn å jobbe på den. Jeg har også noen problemer, men hvis ikke en resole sikker på å appellere til din hjelp. takk

 56. OVERSIKTJeg har et problem med dvd-rom jeg ikke lenger leser bare DVDer CDer
  kan noen hjelpe meg

  inst xp backup eller hvis du liker å vite om DVDRW

 57. OVERSIKT:
  Jeg har et problem med dvd-rom jeg ikke lenger leser bare DVDer CDer
  kan noen hjelpe meg

  Ja, defekt DVDROM-ul.Sincersa være: kjøpe en ny.

 58. Jeg hadde dette problemet og jeg dro til master DVDRW tørkes lese hode og lese / skrive-og DVD.

 59. tu2010 er den beste ...

 60. Hei, kan denne opplæringen ikke kan spores tilbake til capat.Merge tid og deretter returnerer og ta det fra inceput.Se kan gjøre noe? Takk.

 61. Jeg har et problem ... pls. Et program ser drivre dem nødvendige komponenter i PCen som Leam det .. Jeg har ikke mistet hovedkort drivere

 62. dragonuroshu sa han

  Leter etter drivere på nettet på ditt hovedkort produsenten basert nettsted. At hvis du ikke har noen anelse om hva komponentene i datamaskinen.

 63. Veldig høyt, du er den beste, tinetio så videre !!!!!!!!!!!!!!

 64. tune opp 2009 7 Windwos ikke gå på?

 65. halm ser for meg at dette programmet ikke er støttet av Windwos 7?
  Hvorfor?

  • Francisc sa han

   colombo: Vel, jeg ser for meg at dette programmet ikke er støttet av Windwos 7 Hvorfor? sitere meg

   Og selv om det ikke virker? Det eneste? Du har så mange andre alternativer og til og med gratis. eksempler:
   - WunUtilities
   - CCleaner + Deffragler
   - Glary Utilities
   - Advanced System
   Og mer.

 66. Hilsen.
  Jeg har et problem. Jeg installerte 2010 tune opp.
  Alt vel og bra, men jeg ga en helt falsk kommando, og jeg tror jeg kansellert alle USB-porter.
  Hvis jeg kan noen hjelpe meg, nemlig at innstillingen til å kansellere eller gjøre mine usb porter funksjonell igjen.
  Jeg prøvde alle metoder og ikke gå.
  Og jeg 7 Windows laptop og mus og bruke separat USB-port og nå er jeg i en stor dilema.Va tigge AJUTOOOORRRR.

 67. Cristi sa han

  prøver å avinstallere et program med Revo kan uninstaler var ikke sikker på å kansellere bestillingen. Forsøk ing død.

 68. Cristi sa han

  Jeg tune opp sine 2008 laste ned oppdateringer, men ikke installere gir meg hva de kan gjøre for å abdateze? er en registrert versjon ble installert og introduserte en viktig rettssak.
  Tusen takk. Cristi

 69. LUFTHANSA sa han

  Jeg bruker et par år og er veldig fornøyd med ham.

 70. F god tutorial! Du kan lage en tutorial og tune up utilities 2010 (som er kompatibel med Windows 7)!

 71. Catalin sa han

  Cristi super hard're best !!!!!!!!!!!!!

  Vennligst ta mitt id rot: catalin.hiphop å snakke med deg ..
  vennligst !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 72. hei kan lage en tutorial med TuneUp Utilities er konge ......... 2010 nr.1

 73. Cristi en tutorial på 2010 mann ville være stor .. du er den beste i Romania bvvv tutorials. tino så videre

 74. tudoralex11 sa han

  DACTA ringe meg å gå hver gang jeg klikker på en kommando er forfeilet og kan ikke komme inn i det alternativet. Selv når jeg ikke kan få ut hva jeg skal gjøre! Jeg hadde programmet før og gikk mia!

 75. daniel sa han

  Interessant tutorial men er for lange (i generel) som er å sitte i løpet 30 minutter vi oversette for deg in Romanian alt (alle vet hvordan hvordan engelsk) mai bn du velger potions raskere du argumentere kort valg og klar, og en annen ting rar.Oricum snakke for nyttig! jeg hilser

 76. Gheorghe Preda sa han

  Infoblox program er indisert for Compaq Presario bærbar PC som har Windows XP installert?

 77. Veldig bra og veldig nyttig tutorial. Gratulerer og takk.

andre referanser

 1. [...] Vet hvordan du gjør noe, denne programvaren kan med hell konkurrere med de fleste tildelt kommersielle programmer som Ashampoo Vinn TuneUp Utilities og Glary Utilities vedlikehold Optimizer suite har en kommersiell versjon, men [...]

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.