Classic Shell, det beste alternativet for Windows-startknappen 8 - video tutorial

Hei venner, i denne videoen opplæringen vil jeg presentere Classic Shell, et program som vi kan ta med hjem-knappen i Windows 8.
Windows 8 er den første moderne operativsystem utviklet av Microsoft som kommer uten den klassiske menyknappen og hjem for mange brukere er dette en grunn til ikke rushing å klemme Windows 8.
Den nye Modern UI (tidligere Metro UI) kommer til å erstatte den gamle startmenyen, dette er for moderne for brukere, som vanligvis konservative når det gjelder ting som de har blitt vant. Fra mitt synspunkt det nye Modern UI-grensesnittet er mer interessant enn den gamle startmenyen, og er også optimalisert for driftsberøringsskjermer (berøringsskjerm). Modern UI er et smart trekk og nødvendig for operativsystemet Windows som ikke var helt berøring og gester vennlig, selv om brukerne ikke forstår nå, snart vil innse at det er en naturlig grensesnitt, en implementering mer intuitivt enn Android eller iOS.
En interebati meg "Hvorfor trenger vi jobbe med Android og iOS?", Er vel nå har vi Windows 8 et operativsystem for desktop, laptop, tablet og telefon, som debuterte samme grensesnitt Windows Phone 7 Nå finner vi på Windows 8 og Surface tabletter.
Snart butikker for å finne berøringsskjerm skjermer på samme priser og klassisk, mange vil kjøpe disse skjermene, og de vil sette pris på Modern UI.
I mellomtiden oppfordrer jeg deg til å følge denne opplæringen med Classic Shell setter oss tilbake på Start-knappen i Windows 8.
For en tid siden jeg present Start8En kommersiell program som gjør det samme, men jeg tror, ​​Classic Shell er mer attraktiv, særlig ettersom henne fri.

Last ned Classic Shell

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 800 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. salu du kunne lage en tutorial der du si hvor du ulåst tilpasser

 2. fin tutorial! forvente mer tutorial om 8 vinduer, om mulig en tutorial på innstilling av hva tjenesten kan stoppe, etc så videre

 3. cristi90 sa han

  Bv Tineo så videre !!!

 4. Du kan ta en tutorial på hvordan å lage trekkspill siden? I en nevnt om dette emnet eldste opplæringen av Mr. Cristi når implementert videotutorial.ro

 5. Jeg har installert Windows 8 nesten alle Veriuni kare skjedde selv sist, men jeg bekymrer jeg får problemer eller starter på nytt, installerte jeg Windows driveru skjermkort 8 avea.Va ikke vet hva som kan vennlige hjelpe meg. Takket Nice!

 6. IEU:
  salu du kunne lage en tutorial der du si hvor du ulåst tilpasser

  Jeg vet ikke hva du mener, være mer nøyaktig.

 7. Cristi-Admin
  Hva med denne versjonen? http://www.stardock.com/products/start8/
  Jeg bruker denne Windows startmenyen du 7 - men du må snakke utførelse og mini metro UI

 8. velkommen
  Jeg har en Galaxy Note 10.1 og kan ikke flytte nedlastede programmer fra SD-kortet på tegnebrettet.
  Kan noen hjelpe?
  takk

 9. Hei Cristi vet liksom 8 st på vinduene når du starter PCen lyset går internetu må gi den "diagnostisere" Vent og gå

  Meget god tutorial i dag, fortsett med det gode;))

 10. Dani_ella76 sa han

  Kanskje det er mulig å hjelpe meg og meg ..Stiu spørsmålet mitt reagerer ikke eller ikke svarer til d-tra videotutorialul pågår ... men jeg vil fortsatt kalle brukerne av dette nettstedet ... .Hvis Aminiii vil ikke vurdere selv mindre spørsmålet ... DAPA mikroliter snerpende ... jeg forstår at de vil vurdere andre priorirati og mitt spørsmål er ... AM relevanta.INTREBARE uten en google-konto og en YouTube-konto afernt ... .jeg lover at jeg ikke vil lage innlegg på google plus konto .... så det vil forbli slik ... men jeg ønsker å få mine innlegg på konto youtube.Cert er at når jeg ønsket å legge min youtube kanal feilen jeg fikk ... ikke en gang men "n" tider når uansett hva vi ønsket å legge cevaDe ? ... >>>>> jeg forstår at min kanal og kanalen min youtube google gjør dette til en fusjon, og tillater ikke meg "ingen andre"? jeg forstår at ved dette løftet til min youtube kanal ..mi've tapt to ganger ? og de kan ikke legge noe på youtube kanal? Vennligst gi meg et svar ... ..og spørre brukerne om admins ikke vurdere spørsmålet mitt relevanta.Multumesc forhånd ...

 11. ærlig knappen er ganske bra, men når du blir vant til å slå av datamaskinen hvis du har noen nøling i metro der å inchizi.si måten det gjorde du høre hva voyo.ro online film nettsted? 12 stengt og vil stenge nettstedet.

 12. Adrian Gudus sa han

  Cosmin:
  velkommen
  Jeg har en Galaxy Note 10.1 og kan ikke flytte tabletape programmer lastet ned fra SD-kort.
  Kan noen hjelpe?
  takk

  Skriv opp søkefeltet øverst til høyre på det nye nettstedet: "Flytte alle Android-programmer på SD-kortet modus Darktremor Apps2SD" trykk enter og du vil finne tutorial

 13. Adrian Gudus sa han

  Dani_ella76:
  Kanskje det er mulig å hjelpe meg og meg ..Stiuca meanu svare på spørsmålet eller ikke svarer til d-tra videotutorialul pågår ... men jeg vil fortsatt kalle brukerne av dette nettstedet ... .Hvis Aminiii intrebareanici vil ikke vurdere selv mindre ... ... DAPA snerpende. jeg vil forstå at de har andre priorirati og vorconsidera mitt spørsmål er ... Amun konto uten relevanta.INTREBARE afernt googles en youtube-konto ... .jeg lover at jeg ikke vil lage innlegg på google plus konto .... så det vil forbli slik ... men jeg ønsker å få mine innlegg på konto youtube.Cert er at når jeg ønsket å legge min feil fikk youtubemi kanal ... ikke en gang men "n" eller hva du ønsker å legge cevaDe hva? ... >>>>> jeg forstår at kanalen min min youtube kanal googles liksom gjøre en fusjon og ikke tillater meg "ingen andre"? jeg forstår at ved dette løftet til min youtube kanal ..mi've tapt to ganger? som jeg kan ikke legge noe på youtube kanal? Vennligst gi meg et svar ... ..og spørre brukerne om admins ikke vurdere spørsmålet mitt relevanta.Multumesc forhånd ...

  Hva er den eksakte feilmeldingen mottatt på YouTube? Vi har ingen detaljer som å hjelpe brukere

 14. Hei. Hvis du kan fortelle meg meg hva slider bruke startsiden (hvis noe wordpress plugin) mer!
  litt til side, er sikkerhetskode mer en pine foruten Akismet som gjør jobben sin godt selv OK, ikke lenger trenger å compeltam en sikkerhetskode (irriterende noen ganger en måtte gi oppdatere siden som ga ingenting oppdatere bare koden som jeg synes alt galt som jeg satt). bare et forslag.

 15. Dorinel culea sa han

  Cristi Hello! Meget god tutorial overfor Shell Classic, men med tiden jeg tror brukerne vil være kjent 8 Vind og elsker det nye Metro-grensesnittet Ui.Eu ønsker å si at jeg er veldig forelsket Metro UI grensesnittet, særlig ettersom jeg oppdaget mange hemmeligheter videotutorialului bruker sin hjerne Adrian.Felicitari Videotutorial.ro

 16. hva det betyr å bygge 9200 8 vinne i høyre hjørne. og hvordan er milliarder å bruke vinne 8 originalen fra Microsoft med disse 90 dager (men jeg tror du har Microsoft Access på u gjennom laptop til Itzi konstatere dere u der), eller med en aktivator for ham 8 aktivere seier. som er diferentza ?????? pls ajutatzima og mn

 17. marian:
  hva det betyr å bygge 9200 8 vinne i høyre hjørne. og hvordan er milliarder å bruke vinne 8 originalen fra Microsoft med disse 90 dager (men jeg tror du har Microsoft Access på u gjennom laptop til Itzi konstatere dere u der), eller med en aktivator for ham 8 aktivere seier. som er diferentza ?????? pls ajutatzima og mn

 18. Andreea sa han

  Kjære Cristi,
  2 år siden kjøpte jeg en bærbar PC og har installert vinduene har 8 ... nå er jeg fortsatt se en melding som inviterer meg til å oppdatere til Windows 8.1 ... Fortell meg om det er gratis, eller du må kjøpe en lisens og at ,,, være forskjellen mellom de to ... Takk! God dag!

  • Adrian Gudus sa han

   Oppdatering til Windows 8.1 er gratis. Hvordan det er oppdatert for å bringe nye Windows 8.1 eller 8.1 det som allerede eksisterer tutorials på nettstedet. Du finner dem ved å bruke søkeboksen øverst til høyre.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.