Binær kode som datamaskiner forstår språket

Binær kode som datamaskiner forstår språket
4.7 (117) 94.7%

Den binær kode er språket som datamaskiner bruker til å lagre og manipulere data.
Hvis du ikke vet, datamaskiner ikke bruke tall eller bokstaver for datalagring rett og slett ikke kan gjøre det. De kan bare holde data i binær kode.
De mikroprosessorer er basert transistorer, en slags brytere. Disse bryterne kan ha to mulige posisjoner, åpne eller lukket, eller 1 0.
Bruke 1 og 0 kan få mange (filmer, musikk, spill, web, Facebook, Google, osv)
I dag skal vi lære å telle i binær og hvis kommentarfeltet vil fylle med forespørsler og vi vil fortsette med andre tutorials som vil innføre enda mer hjerte datamaskin eller telefon du bruker hver dag.
Å innse hvor viktig det er binærkode, bør du vite at din harddisk, DVD, SSD, er minnepinner lagret i binær kode, som uavhengig av filsystemet eller operativsystemet som brukes.Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Cristian Randazzo sa han

  Veldig vanskelig, egentlig jeg ikke visste astea..si ting er så enkelt, jeg ønsker tutorials! Takk og god jobb (:

 2. portal sa han

  interessant, faktisk kanskje du måtte begynne videotutorial nettstedet. det faktum at i 32-bits systemer ikke kan gjenkjenne mer enn 4 gb ram Jeg har et problem: selv om jeg har installert Windows på biter og jeg 64 4 GB RAM, vises GB bruk 3 til meg, resten rezerved maskinvare. Gigabyte ep 31 ds-3l. har du noen forklaring / løsning?

 3. veldig interessant

 4. Det er veldig interessant, fortsetter du med tutorials som dette, hvis du kan gjøre med c ++!

 5. Duallpannel sa han

  Ana har biter!

 6. Marian sa han

  Jeg er fortsatt interessert, og jeg er sikker på at er som meg. Da jeg studerte i skolen binært system (den "84 tror) selv om vi ikke synes lett viktig utvikling som skulle ha uventede datamaskin. Da jeg var på skolen som læringshullkort som da ble brukt av datamaskiner

 7. TzyTzy sa han

  portal: Interessant, faktisk kanskje du måtte begynne videotutorial nettstedet. det faktum at i 32-bits systemer ikke kan gjenkjenne mer enn 4 gb ram Jeg har et problem: selv om jeg har installert Windows på biter og jeg 64 4 gb ram, jeg 3 gb synes brukbare, resten fiindhardware rezerved. Gigabyte ep 31 ds-3l. har du noen forklaring / løsning?

  Det er veldig enkelt! Du trenger ikke dedikert skjermkort og integrerte skjermkort bruker RAM.

 8. ionutzzz sa han

  Det ville være fint å fortsette tutorials som dette ... kanskje noen C ++ eller et annet programmeringsspråk? Jeg tror det ville være mer interessert i noe

 9. Cristii du gjorde denne opplæringen, hvis det var "bonde" samarbeidspartner dsteppt stantaneu tro ham, jeg så heller ikke for og som om du ser på en vide de på ESET, vil du legge merke til en ting. Kirurgiske systemer og 0 1 kunne grunnleggende (maskinkode), som også bærer resten blir fortalt.

  Alt comlileaza av kompilatorer, som også vet Linux bedre å forstå dette. Den "Guştiuc" er ryddet presentere informasjon som er tilstedeværelsen av andre, de som virkelig kjenner basis.

  Jeg våkner ikke opp smartere enn noapre god søvn og jeg fikk ikke se 2 av himmelen, i en søyle av lys, men han ser nok til å holde huset, men de med synsproblemer er forvirring, er det en annen teeaba.

  • Ratzoiu sa han

   Yo, du er den samme Moldavisk dum, analfabet, som jeg vet. Ingenting har endret jakten meltean.

   • Edy IT sa han

    :)))))))))))) ... ..frate Som jeg kunne le av hans kommentar virus2009 bror ... eller du er en utlending eller har hoppet klasser grammatikk. :)))))))))) ) abonnere på klasse ... det 1 lære bokstaver og tall :))))

 10. offtopic: Jeg har et spørsmål til Kristus
  Rengjøring eller "null skriving" kan øke ytelsen til en HDD?

  • Costelina sa han

   Rusu: Offtopic: Jeg har et spørsmål til Cristi: Rengjøring eller "skrive med null" kan øke ytelsen til en HDD?

   hvis harddisken er SATA deretter skrive i søkefeltet, og du vil lære mer AHCI

 11. interessante ting kan få oss til å lære å lage egne programmer, vi virkelig trenger. Jeg fortsetter å være en lærer du lytter med glede. en god dag.

 12. crysmo sa han

  Veldig interessant tutorial, jeg vil ha mer opplæring typen, men ikke aktiv i IT-feltet, hjelper rate general

 13. Opplæringen er 10 + notat, jeg er en av dem som ønsker å fortsette serien av tutorials om emnet, ville jeg liker, og hvis du starter programmeringsspråk.

 14. Andrew sa han

  Veldig kult! Lenger ønsker tutorials selv lære oss grunnleggende programmering i C ++ eller Java ... ville være flott !!!

 15. Sorin Chiran sa han

  Og vi fortsetter :)

 16. ionutzzz sa han

  Som er enig med meg? Fumos be dem om å lære et programmeringsspråk? eller minst etablert en ... Hva tror du?

 17. Rusu: Offtopic: Jeg har et spørsmål til Cristi: Rengjøring eller "skrive med null" kan øke ytelsen til en HDD?

  Jeg ser ikke hvordan det kan forbedre ytelsen. Skrive med 1 eller 0 er den endelige ødeleggelsen av data på et lagringsmedium.

 18. AndrewVeldig kult! Lenger ønsker tutorials selv lære oss grunnleggende programmering i C ++ eller Java ... ville være flott !!!

  Du gikk litt for langt. Det er viktig å forstå grunnleggende muuuulti etterpå alt vil bli enklere.
  Vi vil gå fremover med små skritt som ikke får lei.
  Vi får se hva det til slutt gikk ut.

 19. ionutzzz sa han

  Cristi..ai sagt noe ... C ++. Du ønsker å lære selv grunnleggende? :) Jeg tror det ville være mer interessert i noe

 20. @cristi gikk respons. :) Jeg har et spørsmål:
  i opplæringen https://videotutorial.ro/cel-mai-rapid-dispozitiv-de-stocare-extern-ssd-pe-un-rack-usb-3-0-tutorial-video/ nevnte noe om en tutorial: forbedre ytelsen til operativsystemet hdd ... ..intrebarea er ... du gjør denne opplæringen?

 21. Jeg følte meg som skolen ser denne opplæringen.

 22. Ja mia likte oppmerksom på at høsten neste år 10 starte en skole som spesialiserer seg på personlig databehandling og nettverk og sånt minst hjulpet meg enormt. Selv miar liker å se denne typen opplæring som er virkelig nyttig. Bafta flere tutorials !!!

  • Daniel (Jr) sa han

   Utmerket videotutorialul, Cristi gratulerer!
   Inntil limbjul lære programmering, noen, forskere og rumensk. Det er vanlig å May're galt når du sier eller snakke, men noen av de som har lagt ut her "er smerte!" sitat fra
   "Cristii du gjorde denne opplæringen, hvis det var" bonde "samarbeidspartner dsteppt stantaneu tro ham, jeg så heller ikke for og som om du ser på en vide de på ESET, vil du legge merke til en ting. Kirurgiske systemer og 0 1 kunne grunnleggende (maskinkode), som også bærer resten blir fortalt.
   Alt comlileaza av kompilatorer, som også Linux vet, forstå dette bedre. Den "Guştiuc" er ryddet presentere informasjon som andre er til stede, de som virkelig kjenner basis.
   Jeg får ikke opp langt over noapre smart søvn og jeg fikk ikke se 2 av himmelen, i en søyle av lys, men han ser nok til å holde huset, men de med synsproblemer er forvirring, er en annen teeaba Ved å snakke med Banciu " hva er dette ba! "

   • Google bruker Virus2009 traduction er trolig over Prut, men hvis du ønsker å forstå det du vil finne at er en klasse over alle postacii du ta for å kjøle seg ned.

 23. Cristi @

  Jeg forstår fra Prince som også vises, heller ikke jeg kjøre opplæringen, jeg antar funksjon av spesifikke IP V.4 klasse, som består av maksbeløp pr 3 / gruppe, men vi Potim V6 si?

  2002.2002 ..2343.2343 ......? De ....... hva er? Uendelig mengde 0000 (null) til utseendet på tallene opp til 1 9 4 sitere gruppert per / klasse.

 24. virus2009: Cristii du gjorde denne opplæringen, hvis det var "bonde" samarbeidspartner trodde det dstepptstantaneu, jeg så heller ikke for og hvordan, hvis du ser en vide de på ESET, vil du legge merke til en ting. 0si1 vet grunnleggende kirurgi systemer (maskin-kode), som også kjører resten blir fortalt.

  Alt comlileaza av kompilatorer, som også stiuLinux, forstår dette bedre. Den "Guştiuc" er ryddet presentere informasjon som andre er til stede, de som virkelig kjenner basis.

  Jeg våkner ikke opp smartere enn noapre god søvn og jeg fikk ikke se 2 av himmelen, i en søyle av lys, men han ser nok til å holde huset, men de med synsproblemer er forvirring, er det en annen teeaba.

  Når du legger ut på VIDEOTUTORIAL LASA brandy fra hverandre! Kompilatoren vet, men ikke tro at du passert rumenske BAC

 25. mørk sa han

  Det ville være fint å gjøre noen tutorials C ++ .. selv om det er svært vanskelig gikk med ham ... kanskje vi forstår.

 26. Veldig interessant tutorial! Verdsatt hvis du fortsetter! Thx

 27. mircea85 sa han

  Du utelukker Cristi, den sanne nettsted med opplæring, kan du fortsette denne fantastiske serien av tutorials som har legartura med binær kode ASCII .samdMultumesc.

 28. Stelian Dumitru Luca sa han

  veldig interessant og jeg ønsker mer opplæring som dette ......... .Ikke 10 + pt. Denne opplæringen og jeg ville være interessert i programmeringsspråket i fremtiden ......

 29. portal: Interessant, faktisk kanskje du måtte begynne videotutorial nettstedet. det faktum at i 32-bits systemer ikke kan gjenkjenne mer enn 4 gb ram Jeg har et problem: selv om jeg har installert Windows på biter og jeg 64 4 gb ram, jeg 3 gb synes brukbare, resten fiindhardware rezerved. Gigabyte ep 31 ds-3l. har du noen forklaring / løsning?

  Hvis du bruker Windows XP betyr at tiden XP prestasjoner ikke var som PCer og på grunn av dette ikke gjenkjenner

 30. Takk for opplæringen og er enige om at andre til å fortsette denne serien av tutorials, enda et par tutorials etter behov basert på C ++ og Java.

 31. super! vi ønsker.

 32. Veldig godt forklart Cristi, og å passere gjennom logiske porter, tellere, kodere og dekodere og gjorde dere lære det grunnleggende om små digitale elektroniske
  PS: Jeg er 10 typer mennesker, de som forstår binært, og de som ikke gjør det

 33. Neste videotutorialelel se placer om binær kode. Takk for opplæringen er de hotteste !!!!!!

 34. adrian sa han

  virus2009: Cristii du gjorde denne opplæringen, hvis det var "bonde" samarbeidspartner trodde det dstepptstantaneu, jeg så heller ikke for og hvordan, hvis du ser en vide de på ESET, vil du legge merke til en ting. 0si1 vet grunnleggende kirurgi systemer (maskin-kode), som også kjører resten blir fortalt.

  Alt comlileaza av kompilatorer, som også stiuLinux, forstår dette bedre. Den "Guştiuc" er ryddet presentere informasjon som andre er til stede, de som virkelig kjenner basis.

  Jeg våkner ikke opp smartere enn noapre god søvn og jeg fikk ikke se 2 av himmelen, i en søyle av lys, men han ser nok til å holde huset, men de med synsproblemer er forvirring, er det en annen teeaba.

  uten tanke eller har et problem med tastaturet eller den rumenske språk: Jeg anbefaler noen oppmerksomhet!
  Jeg forstår budskapet, men budskapet om Kristus, ja ... det er en "mini-abc" informasjon ... ..mi du husker dager på skolen når man lærer binær kode.
  bravo!
  kan du fortsette, fordi vi trenger disse opplæring, siden det ikke kan finne noe på nettet ... ..se kan sjekke med google

 35. Alex567 sa han

  Poppys blir hørt noe? Ventet en stund opplæringen, men ...

 36. SoulWise sa han

  virus2009: Cristii du gjorde denne opplæringen, hvis det var "bonde" samarbeidspartner trodde det dstepptstantaneu, jeg så heller ikke for og hvordan, hvis du ser en vide de på ESET, vil du legge merke til en ting. 0si1 vet grunnleggende kirurgi systemer (maskin-kode), som også kjører resten blir fortalt.

  Alt comlileaza av kompilatorer, som også stiuLinux, forstår dette bedre. Den "Guştiuc" er ryddet presentere informasjon som andre er til stede, de som virkelig kjenner basis.

  Jeg våkner ikke opp smartere enn noapre god søvn og jeg fikk ikke se 2 av himmelen, i en søyle av lys, men han ser nok til å holde huset, men de med synsproblemer er forvirring, er det en annen teeaba.

  Dude du røyker?

 37. Interessant materiale. Fortjener respekt, enda mer, det fortjener en øl. En kul hele natten.

 38. Norberto sa han

  Veldig kul og veldig interessant materiale sier jeg, jeg ville være interessert i å lære mer om binærkode.
  Gratulerer arkivert spise.

 39. mmg1818 sa han

  det er lettere

  2 + = 2 4
  = 2 2 4 ×

  4 jeg hadde på skolen?

 40. Veldig interessant og godt forklart!
  Ser frem til neste leksjon

 41. Alex567: Med Mac er hørt noe? Ventet en stund opplæringen, men ...

  Han døde !!! Synd fordi det var et interessant prosjekt.

 42. DAA! Vanligvis vi ønsker å fortsette og gjøre en tutorial og om ascii og kanskje enda lenger. Takk!

 43. Hei Cristi,
  Fra hva jeg vet om to biter tilsvar 1 og 0 noen elektriske ladninger + 5V lukket / åpen -5V. Kan vi detalj i denne retningen emnet, gå til structula atom informasjon?

 44. Jeg trenger d eputin hjelp fra Kristus eller adrian: nemlig jeg har en Samsung mini galaksen 2 etter at jeg ga den tilbake til fabrikkinnstillingene vises er en annen modell nemlig samsung gt 7550 park er samsung nåler som modell og ikke kan gå tilbake til fabrikkinnstillingene som min andre at jeg har en drakt rom ja jeg ikke satt. CV kan gjøres i denne forbindelse for ham?

 45. Marius sa han

  Takk Cristi ser og vi lærer så mange cv.Bravo veldig fin tutorial og tuturor.Bineinteles educativsi forståelig at du er en som ønsker å fortsette denne serien, men som noen sa i kommentarer om du ville dekk og bare baserer c ++ 's som minunat.Multumiri igjen og ser frem til å fortsette.

 46. virus2009: Cristii du gjorde denne opplæringen, hvis det var "bonde" samarbeidspartner trodde det dstepptstantaneu, jeg så heller ikke for og hvordan, hvis du ser en vide de på ESET, vil du legge merke til en ting. 0si1 vet grunnleggende kirurgi systemer (maskin-kode), som også kjører resten blir fortalt.

  Alt comlileaza av kompilatorer, som også stiuLinux, forstår dette bedre. Den "Guştiuc" er ryddet presentere informasjon som andre er til stede, de som virkelig kjenner basis.

  Jeg våkner ikke opp smartere enn noapre god søvn og jeg fikk ikke se 2 av himmelen, i en søyle av lys, men han ser nok til å holde huset, men de med synsproblemer er forvirring, er det en annen teeaba.

  Sannsynligvis den prøvde å implementere et system til din TV eller 128 bits lamper beregninger men ikke ta ut vel i binærkode som tekst eller rezutat en titt :)) gieeeeeeeeee mann!

 47. Axinte sa han

  virus2009:
  Jeg våkner ikke opp smartere enn noapre god søvn og jeg fikk ikke se 2 av himmelen, i en søyle av lys, men han ser nok til å holde huset, men de med synsproblemer er forvirring, er det en annen teeaba.

  WTF

 48. Nicu tiplea sa han

  f ami som mer denne typen tutorials år hvis mulig og fortsette med binære koder og f og jeg er interessert i programmeringsspråk, og hvis anceputul Might temaer for å løse dem og takke Vent til fortsettelsen

 49. PalAlexander sa han

  Hei Jeg fikk 150 kanadiske dollar (CAD) 491.91 ron på børsen i dag (4 millioner ROL)
  Jeg har disse komponentene
  prosessor
  Intel Celeron D Celeron Single Core Prescot 346 3,06 GHz
  hovedkort
  Asus P5VD2-X
  Minne
  Kingmax KLDE88F-B8KU5 DDR2 Enkelt Chanel 4 GB (kan brukes 2,94)
  Grafikkort (s)
  ASUS Radeon X550
  (Forresten kan jeg gjøre for overklokking til disse delene på hovedkortet nevnte nai)
  HDD
  SAMSUNG HD160JJ
  Hva komponent å ta min datamaskin til å gå raskere på disse pengene?

  • Juan D sa han

   Vil du gjøre din PC går raskere uten å bruke noen av pengene du fikk? En øl vil koste deg og at du drikker.

 50. PalAlexander sa han

  Hvorfor Miata kommentar slettet?

 51. PalAlexanderHvorfor Miata kommentar slettet?

  Hva kommentarer? Jeg ser dem også!

 52. Veldig interessant og nyttig tutorial, men la merke til at for noen rumenske språk er tyngre enn den binære koden! Gratulerer tutorial!

 53. kjønn og andre tutorials vente ... takk

 54. Vraciu sa han

  veldig interessant, ser lang tutorial sånn det håper å fortsette og om mulig et sett med opplæring med et programmeringsspråk for nybegynnere .Viser dine tutorials siden jeg kjøpte min PC og jeg lære av deg mer .Tineti opp det gode arbeidet

 55. Alexandru sa han

  Det er et veldig interessant tema. Jeg har veldig lyst til å fortsette å forklare oss om andre ting som involverer binærkode og selv c ++

 56. Når du kommer tutorial om skjermkortet BIOS-oppdatering?

 57. Stor tutorial! Selv jeg trengte en rentoarceri opprinnelse ...
  Og fiinca, som jeg nevnte og en tutorial ovenfor, datamaskiner er svært dårlig, trodde de noen det ville være bedre som prosessorer i fremtiden, for å imitere liksom nevroner og synapser som de gjorde i den menneskelige hjerne (og ikke bare :)). Som et resultat av forskning er utviklingen av kunstige nevrale nettverk, som vil gi anledning til å undervise fremtidige data bruk eksempler. En datamaskin kan lære? Hmmm ... kanskje det ville være så dum

 58. Stefan sa han

  Veldig interessant. Jeg ønsker å fortsette med binærkode tutorials og enda et programmeringsspråk.

 59. VLAD DECU sa han

  Men jeg tror ALT OM TENOLOGIE opplæringen var god

 60. VLAD DECU sa han

  SOM tutorial

 61. Viorel sa han

  Veldig interessant opplæringen. Takk.

 62. Interessant! Selv fascinerer meg! Fortsett!

 63. Ovidiu Slăvilă sa han

  Jeg setter veldig interessant opplæringen og ser frem til å forklare nærmere om binær kode, og selv om programmeringsspråket

 64. Walla sa han

  Men kvante-datamaskiner? ... som ... nå har jeg lest et sted at Google allerede til å behandle informasjon svært raskt ... levende oversettelse, etc. Han begynte å stole på det!

andre referanser

 1. [...] data ikke eksisterer i virkeligheten, de er bare strenger av 1 og de kan gå seg vill veldig enkelt ved utilsiktet sletting. For å lage en generell sikkerhetskopi [...]

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.