Binær kode som datamaskiner forstår språket

Den binær kode er språket som datamaskiner bruker til å lagre og manipulere data.
Hvis du ikke vet, datamaskiner ikke bruke tall eller bokstaver for datalagring rett og slett ikke kan gjøre det. De kan bare holde data i binær kode.
De mikroprosessorer er basert transistorer, en slags brytere. Disse bryterne kan ha to mulige posisjoner, åpne eller lukket, eller 1 0.
Bruke 1 og 0 kan få mange (filmer, musikk, spill, web, Facebook, Google, osv)
I dag skal vi lære å telle i binær og hvis kommentarfeltet vil fylle med forespørsler og vi vil fortsette med andre tutorials som vil innføre enda mer hjerte datamaskin eller telefon du bruker hver dag.
Å innse hvor viktig det er binærkode, bør du vite at din harddisk, DVD, SSD, er minnepinner lagret i binær kode, som uavhengig av filsystemet eller operativsystemet som brukes.Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Cristian Randazzo sa han

  Veldig vanskelig, egentlig jeg ikke visste astea..si ting er så enkelt, jeg ønsker tutorials! Takk og god jobb (:

 2. portal sa han

  interessant, faktisk kanskje du måtte begynne videotutorial nettstedet. det faktum at i 32-bits systemer ikke kan gjenkjenne mer enn 4 gb ram Jeg har et problem: selv om jeg har installert Windows på biter og jeg 64 4 GB RAM, vises GB bruk 3 til meg, resten rezerved maskinvare. Gigabyte ep 31 ds-3l. har du noen forklaring / løsning?

 3. veldig interessant

 4. Det er veldig interessant, fortsetter du med tutorials som dette, hvis du kan gjøre med c ++!

 5. Duallpannel sa han

  Ana har biter!

 6. Marian sa han

  Jeg er også interessert i å fortsette, og jeg er sikker på at de fremdeles er som meg. Da jeg studerte det binære systemet på skolen (i 84 tror jeg), selv om det virket enkelt, var jeg ikke oppmerksom og mistenkte ikke utviklingen datamaskinen ville ha. Så på skolen hadde jeg som læremateriell de perforerte kortene som ble brukt av datidens datamaskiner

 7. TzyTzy sa han

  portal: Interessant, faktisk kanskje du måtte begynne videotutorial nettstedet. det faktum at i 32-bits systemer ikke kan gjenkjenne mer enn 4 gb ram Jeg har et problem: selv om jeg har installert Windows på biter og jeg 64 4 gb ram, jeg 3 gb synes brukbare, resten fiindhardware rezerved. Gigabyte ep 31 ds-3l. har du noen forklaring / løsning?

  Det er veldig enkelt! Du trenger ikke dedikert skjermkort og integrerte skjermkort bruker RAM.

 8. ionutzzz sa han

  Ville det være fint å fortsette opplæringsprogrammer som dette ... kanskje noe C ++ eller annet programmeringsspråk? Jeg tror mange ville være interessert i en slik ting 🙂 KUN BRA! ! ! 🙂

 9. Cristii at du gjorde denne opplæringen, hvis han var "bonden" som en samarbeidspartner, trodde jeg at han hadde rett, jeg så ikke og ikke for og hvordan, hvis du ser en video av de fra essayet, vil du legge merke til en ting. Systemene kjenner 0 og 1 grunnleggende, (bilkode), resten gjør hva det blir fortalt.

  Alt comlileaza av kompilatorer, som også Linux vet, forstå dette bedre. Den "Guştiuc" er ryddet presentere informasjon som andre er til stede, de som virkelig kjenner basis.

  Jeg våkner ikke opp smartere enn noapre god søvn og jeg fikk ikke se 2 av himmelen, i en søyle av lys, men han ser nok til å holde huset, men de med synsproblemer er forvirring, er det en annen teeaba.

  • Ratzoiu sa han

   Yo, du er den samme Moldavisk dum, analfabet, som jeg vet. Ingenting har endret jakten meltean.

   • Edy IT sa han

    :))))))))))))) ... ..bror så mye som jeg kunne le av virus2009s kommentar ... bror du er enten en fremmed eller du mumlet på grammatikkundervisning. :)))))))) ) registrer deg i klasse 1 ... der lærer du bokstaver og tall :))))

 10. offtopic: Jeg har et spørsmål til Kristus
  Kan rengjøring eller "null skriving" øke ytelsen til en harddisk?

  • Costelina sa han

   Rusu: Offtopic: Jeg har et spørsmål til Cristi: Rengjøring eller "skrive med null" kan øke ytelsen til en HDD?

   hvis harddisken er SATA deretter skrive i søkefeltet, og du vil lære mer AHCI

 11. interessante ting kan få oss til å lære å lage egne programmer, vi virkelig trenger. Jeg fortsetter å være en lærer du lytter med glede. en god dag.

 12. crysmo sa han

  Veldig interessant tutorial, jeg vil ha mer opplæring typen, men ikke aktiv i IT-feltet, hjelper rate general

 13. Opplæringen er 10 + notat, jeg er en av dem som ønsker å fortsette serien av tutorials om emnet, ville jeg liker, og hvis du starter programmeringsspråk.

 14. Andrew sa han

  Veldig kult! Jeg vil ha flere opplæringsprogrammer, kanskje du til og med kan lære oss det grunnleggende om programmering i C ++ eller JAVA ... det ville vært flott !!!

 15. Sorin Chiran sa han

  Og vi fortsetter :)

 16. ionutzzz sa han

  Hvem er enig med meg? Bør vi røyke for å lære dem et programmeringsspråk? eller i det minste det grunnleggende om en ... Hva sier du? 🙂

 17. Rusu: Offtopic: Jeg har et spørsmål til Cristi: Rengjøring eller "skrive med null" kan øke ytelsen til en HDD?

  Jeg ser ikke hvordan det kan forbedre ytelsen. Skrive med 1 eller 0 er den endelige ødeleggelsen av data på et lagringsmedium.

 18. AndrewVeldig kult! Lenger ønsker tutorials selv lære oss grunnleggende programmering i C ++ eller Java ... ville være flott !!!

  Du gikk litt for langt. Det er viktig å forstå grunnleggende muuuulti etterpå alt vil bli enklere.
  Vi vil gå fremover med små skritt som ikke får lei.
  Vi får se hva det til slutt gikk ut.

 19. ionutzzz sa han

  Cristi ... du sa noe om C ++ ... vil du lære oss i det minste det grunnleggende? :) Jeg tror det ville være mange interessert i en slik ting 🙂

 20. @cristi gikk respons. :) Jeg har et spørsmål:
  i opplæringen https://videotutorial.ro/cel-mai-rapid-dispozitiv-de-stocare-extern-ssd-pe-un-rack-usb-3-0-tutorial-video/ nevn noe om en opplæring: forbedre ytelsen til en harddisk for operativsystemet ... .. spørsmålet er ... vil du gjøre denne opplæringen igjen?

 21. Jeg følte meg som skolen ser denne opplæringen.

 22. Ja mia likte oppmerksom på at høsten neste år 10 starte en skole som spesialiserer seg på personlig databehandling og nettverk og sånt minst hjulpet meg enormt. Selv miar liker å se denne typen opplæring som er virkelig nyttig. Bafta flere tutorials !!!

  • Daniel (Jr) sa han

   Utmerket videotutorialul, Cristi gratulerer!
   Inntil du lærer programmeringsspråket, lærer noen også rumensk. Det er normalt å gjøre feil når man skriver eller snakker, men for noen av de som postet her "er det vondt"! Jeg siterer fra
   "Kristne, du gjorde denne opplæringen, hvis han var" bonden "som samarbeidspartner, trodde jeg at han hadde rett, jeg så ikke og ikke for og hvordan, hvis du ser en video av de fra essayet, vil du legge merke til en ting. Systemene kjenner 0 og 1 grunnleggende, (bilkode), resten gjør hva det blir fortalt.
   Alt comlileaza av kompilatorer, som også Linux vet, forstå dette bedre. Den "Guştiuc" er ryddet presentere informasjon som andre er til stede, de som virkelig kjenner basis.
   Jeg våkner ikke veldig smart om natten, jeg kan ikke sove og jeg ser 2 måneder på himmelen, hvorav en lysstolpe, men som ser nok av huset, men de med synsproblemer er forvirrende, det er en annen sak. Bancius ord " Hva er dette! "

   • Google bruker Virus2009 traduction er trolig over Prut, men hvis du ønsker å forstå det du vil finne at er en klasse over alle postacii du ta for å kjøle seg ned.

 23. Cristi @

  Jeg forstår fra Prince som også vises, heller ikke jeg kjøre opplæringen, jeg antar funksjon av spesifikke IP V.4 klasse, som består av maksbeløp pr 3 / gruppe, men vi Potim V6 si?

  2002.2002 ...... ..2343.2343? De ……. hva representerer det Den uendelige mengden 0000 (null) til utseendet til tallene fra 1 til 9 gruppert med 4 per / klasse.

 24. virus2009: Cristii du gjorde denne opplæringen, hvis det var "bonde" samarbeidspartner trodde det dstepptstantaneu, jeg så heller ikke for og hvordan, hvis du ser en vide de på ESET, vil du legge merke til en ting. 0si1 vet grunnleggende kirurgi systemer (maskin-kode), som også kjører resten blir fortalt.

  Alt comlileaza av kompilatorer, som også stiuLinux, forstår dette bedre. Den "Guştiuc" er ryddet presentere informasjon som andre er til stede, de som virkelig kjenner basis.

  Jeg våkner ikke opp smartere enn noapre god søvn og jeg fikk ikke se 2 av himmelen, i en søyle av lys, men han ser nok til å holde huset, men de med synsproblemer er forvirring, er det en annen teeaba.

  Når du legger ut på VIDEOTUTORIAL LASA brandy fra hverandre! Kompilatoren vet, men ikke tro at du passert rumenske BAC

 25. mørk sa han

  Det ville være fint å gjøre noen opplæringsprogrammer med C ++ .. selv om det er veldig vanskelig å gå med det ... kanskje vi forstår det fra deg.

 26. Veldig interessant tutorial! Verdsatt hvis du fortsetter! Thx

 27. mircea85 sa han

  Du utelukker Cristi, den sanne nettsted med opplæring, kan du fortsette denne fantastiske serien av tutorials som har legartura med binær kode ASCII .samdMultumesc.

 28. Stelian Dumitru Luca sa han

  veldig interessant, og jeg vil gjerne ha flere tutorials av denne typen ……… .note 10+ for denne veiledningen, og jeg vil være interessert i et programmeringsspråk i fremtiden ...

 29. portal: Interessant, faktisk kanskje du måtte begynne videotutorial nettstedet. det faktum at i 32-bits systemer ikke kan gjenkjenne mer enn 4 gb ram Jeg har et problem: selv om jeg har installert Windows på biter og jeg 64 4 gb ram, jeg 3 gb synes brukbare, resten fiindhardware rezerved. Gigabyte ep 31 ds-3l. har du noen forklaring / løsning?

  Hvis du bruker Windows XP betyr at tiden XP prestasjoner ikke var som PCer og på grunn av dette ikke gjenkjenner

 30. Takk for opplæringen og er enige om at andre til å fortsette denne serien av tutorials, enda et par tutorials etter behov basert på C ++ og Java.

 31. super! vi ønsker.

 32. Veldig godt forklart Cristi, gå gjennom logiske porter, tellere, kodere og dekodere, og du lærte disse små grunnleggende om digital elektronikk 😀 (selvfølgelig er det mer, som hex> binær; hex> desimal, logisk algebra med dens egenskaper , VK-diagrammer, multipleksere og demultipleksere) ..
  PS: Jeg er 10 typer mennesker, de som forstår binært, og de som ikke gjør det

 33. Neste videotutorialelel se placer om binær kode. Takk for opplæringen er de hotteste !!!!!!

 34. adrian sa han

  virus2009: Cristii du gjorde denne opplæringen, hvis det var "bonde" samarbeidspartner trodde det dstepptstantaneu, jeg så heller ikke for og hvordan, hvis du ser en vide de på ESET, vil du legge merke til en ting. 0si1 vet grunnleggende kirurgi systemer (maskin-kode), som også kjører resten blir fortalt.

  Alt comlileaza av kompilatorer, som også stiuLinux, forstår dette bedre. Den "Guştiuc" er ryddet presentere informasjon som andre er til stede, de som virkelig kjenner basis.

  Jeg våkner ikke opp smartere enn noapre god søvn og jeg fikk ikke se 2 av himmelen, i en søyle av lys, men han ser nok til å holde huset, men de med synsproblemer er forvirring, er det en annen teeaba.

  uten tanke eller har et problem med tastaturet eller den rumenske språk: Jeg anbefaler noen oppmerksomhet!
  Jeg forsto ikke meldingen din, men cristis melding, ja! ... det er en datamaskin "mini-abc" ... du minnet meg på skoledagene da jeg lærte binær kode.
  bravo!
  Vennligst fortsett, fordi vi trenger slike veiledninger, med tanke på at det ikke er noe slikt på nettet ... .. kan sjekkes med google!

 35. Alex567 sa han

  Kan du høre noe om valmuen? Vi har ventet på opplæringen en stund, men

 36. SoulWise sa han

  virus2009: Cristii du gjorde denne opplæringen, hvis det var "bonde" samarbeidspartner trodde det dstepptstantaneu, jeg så heller ikke for og hvordan, hvis du ser en vide de på ESET, vil du legge merke til en ting. 0si1 vet grunnleggende kirurgi systemer (maskin-kode), som også kjører resten blir fortalt.

  Alt comlileaza av kompilatorer, som også stiuLinux, forstår dette bedre. Den "Guştiuc" er ryddet presentere informasjon som andre er til stede, de som virkelig kjenner basis.

  Jeg våkner ikke opp smartere enn noapre god søvn og jeg fikk ikke se 2 av himmelen, i en søyle av lys, men han ser nok til å holde huset, men de med synsproblemer er forvirring, er det en annen teeaba.

  Dude du røyker?

 37. Interessant materiale. Fortjener respekt, enda mer, det fortjener en øl. En kul hele natten.

 38. Norberto sa han

  Veldig kul og veldig interessant materiale sier jeg, jeg ville være interessert i å lære mer om binærkode.
  Gratulerer arkivert spise.

 39. mmg1818 sa han

  det er lettere

  2 + = 2 4
  2 × 2 = 4

  4 jeg hadde på skolen?

 40. Veldig interessant og godt forklart!
  Ser frem til neste leksjon

 41. Alex567: Med Mac er hørt noe? Ventet en stund opplæringen, men ...

  Han døde !!! Synd fordi det var et interessant prosjekt.

 42. DAA! Vanligvis vi ønsker å fortsette og gjøre en tutorial og om ascii og kanskje enda lenger. Takk!

 43. Hei Cristi,
  Fra hva jeg vet om to biter tilsvar 1 og 0 noen elektriske ladninger + 5V lukket / åpen -5V. Kan vi detalj i denne retningen emnet, gå til structula atom informasjon?

 44. Jeg trenger d eputin hjelp fra Kristus eller adrian: nemlig jeg har en Samsung mini galaksen 2 etter at jeg ga den tilbake til fabrikkinnstillingene vises er en annen modell nemlig samsung gt 7550 park er samsung nåler som modell og ikke kan gå tilbake til fabrikkinnstillingene som min andre at jeg har en drakt rom ja jeg ikke satt. CV kan gjøres i denne forbindelse for ham?

 45. Marius sa han

  Takk Cristi ser og vi lærer så mange cv.Bravo veldig fin tutorial og tuturor.Bineinteles educativsi forståelig at du er en som ønsker å fortsette denne serien, men som noen sa i kommentarer om du ville dekk og bare baserer c ++ 's som minunat.Multumiri igjen og ser frem til å fortsette.

 46. virus2009: Cristii du gjorde denne opplæringen, hvis det var "bonde" samarbeidspartner trodde det dstepptstantaneu, jeg så heller ikke for og hvordan, hvis du ser en vide de på ESET, vil du legge merke til en ting. 0si1 vet grunnleggende kirurgi systemer (maskin-kode), som også kjører resten blir fortalt.

  Alt comlileaza av kompilatorer, som også stiuLinux, forstår dette bedre. Den "Guştiuc" er ryddet presentere informasjon som andre er til stede, de som virkelig kjenner basis.

  Jeg våkner ikke opp smartere enn noapre god søvn og jeg fikk ikke se 2 av himmelen, i en søyle av lys, men han ser nok til å holde huset, men de med synsproblemer er forvirring, er det en annen teeaba.

  Sannsynligvis den prøvde å implementere et system til din TV eller 128 bits lamper beregninger men ikke ta ut vel i binærkode som tekst eller rezutat en titt :)) gieeeeeeeeee mann!

 47. Axinte sa han

  virus2009:
  Jeg våkner ikke opp smartere enn noapre god søvn og jeg fikk ikke se 2 av himmelen, i en søyle av lys, men han ser nok til å holde huset, men de med synsproblemer er forvirring, er det en annen teeaba.

  WTF

 48. Nicu tiplea sa han

  f ami som mer denne typen tutorials år hvis mulig og fortsette med binære koder og f og jeg er interessert i programmeringsspråk, og hvis anceputul Might temaer for å løse dem og takke Vent til fortsettelsen

 49. PalAlexander sa han

  Hei Jeg fikk 150 kanadiske dollar (CAD) 491.91 ron på børsen i dag (4 millioner ROL)
  Jeg har disse komponentene
  prosessor
  Intel Celeron D Celeron Single Core Prescot 346 3,06 GHz
  hovedkort
  Asus P5VD2-X
  Minne
  Kingmax KLDE88F-B8KU5 DDR2 Enkelt Chanel 4 GB (kan brukes 2,94)
  Grafikkort (s)
  ASUS Radeon X550
  (Forresten kan jeg gjøre for overklokking til disse delene på hovedkortet nevnte nai)
  HDD
  SAMSUNG HD160JJ
  Hva komponent å ta min datamaskin til å gå raskere på disse pengene?

  • Juan D sa han

   Vil du gjøre din PC går raskere uten å bruke noen av pengene du fikk? En øl vil koste deg og at du drikker.

 50. PalAlexander sa han

  Hvorfor Miata kommentar slettet?

 51. PalAlexanderHvorfor Miata kommentar slettet?

  Hva kommentarer? Jeg ser dem også!

 52. Veldig interessant og nyttig tutorial, men la merke til at for noen rumenske språk er tyngre enn den binære koden! Gratulerer tutorial!

 53. Jeg venter på andre sjangeropplæringer ... takk

 54. Vraciu sa han

  veldig interessant, ser lang tutorial sånn det håper å fortsette og om mulig et sett med opplæring med et programmeringsspråk for nybegynnere .Viser dine tutorials siden jeg kjøpte min PC og jeg lære av deg mer .Tineti opp det gode arbeidet

 55. Alexandru sa han

  Det er et veldig interessant tema. Jeg har veldig lyst til å fortsette å forklare oss om andre ting som involverer binærkode og selv c ++

 56. Når du kommer tutorial om skjermkortet BIOS-oppdatering?

 57. Utmerket opplæring! Jeg følte virkelig behovet for å gå tilbake til opprinnelsen ...
  Og fordi datamaskiner er veldig dårlige, som du nevnte i en tidligere opplæring, trodde noen at det ville være bedre for fremtidige prosessorer å etterligne nevroner, og synapsene de lager i menneskets hjerne (og ikke bare :)). Som et resultat forskes det på å lage kunstige nevrale nettverk, som vil gi fremtidige datamaskiner muligheten til å lære basert på eksempler. En datamaskin som kunne lære? Hmmm ... kanskje det ikke ville være så dumt

 58. Stefan sa han

  Veldig interessant. Jeg ønsker å fortsette med binærkode tutorials og enda et programmeringsspråk.

 59. VLAD DECU sa han

  Men jeg tror ALT OM TENOLOGIE opplæringen var god

 60. VLAD DECU sa han

  SOM tutorial

 61. Viorel sa han

  Veldig interessant opplæringen. Takk.

 62. Interessant! Selv fascinerer meg! Fortsett!

 63. Ovidiu Slăvilă sa han

  Jeg setter veldig interessant opplæringen og ser frem til å forklare nærmere om binær kode, og selv om programmeringsspråket

 64. Walla sa han

  Men med kvantedatamaskiner? ... Hvordan står det at jeg allerede har lest et sted som Google for å behandle informasjon veldig raskt ... direkte oversettelse, etc. begynte å stole på noe sånt!

Tilbakesporinger

 1. [...] Ettersom dataene ikke eksisterer i virkeligheten, men bare er strenger på 1 og o, kan de gå tapt ekstremt lett ved utilsiktet sletting. For å lage en generell sikkerhetskopi [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.