Netto koble PPPoE RDS automatisk på Windows 10

Netto koble PPPoE RDS automatisk på Windows 10
4.7 (3) 93.33%

Netto koble PPPoE RDS automatisk på Windows 10

Hei venner, dagens opplæringen vil vi se hvordan vi kan automatisere tilkoblingen RDS (PPPoE) i Windows 10. Hvis du er i en annen tutorial viste jeg Som kobler RDS i Windows 10 for de som ikke har en ruter, hvordan vi ser i dag at operativsystemet til å automatisk koble til RDS UTA du starter datamaskinen eller starte den på nytt.
Dessverre går opplæringen til å vise deg hvordan å gjøre tilkoblingen RDS i Windows 10, det hadde funnet en måte å starte tilkoblingen skal gjøres automatisk, og jeg lovet deretter så snart jeg finner en måte, kommer jeg tilbake med en den veiledningen vil vise deg hvordan.
Alt du trenger å gjøre for å automatisere RDS i Windows 10 dårlig forbindelse er å lage en bat fil i oppstartsmappen for operativsystemet og dermed å slå på eller starte datamaskinen operativsystem vil automatisk kjøre bat fil som vil RDS starte tilkobling til oss. BAT-fil må inneholde følgende kommando:
rasdial NumeConexiune Kunde-ID Passord
For eksempel: rasdial RCSRDS GP08907898 bambambam (klient-ID og passord vil du finne kontrakten RDS)
bat fil opprettet vi vil sette den i mappen "C: \ Users \ brukernavn \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ Start-meny \ Programmer \ Oppstart" og neste omstart RDS-tilkobling vil bli iverksatt automatisk for oss
Når det er sagt, opplæringen videoforhåndsvisninger inviterer deg til å bedre forstå hvordan vi gjorde akkurat forstøving RDS-tilkobling i Windows 10
Andre temaer ...
IP Webcam, slå telefonen i kameraet eller webcam
Telefonen, som kamera, med Perch
Alt, umiddelbar søking av filer fra din PC eller ftp og http
Steganography kan skjule en fil eller som et bilde eller tekstdokument
Andre nettverk tutorials ...
Video Tutorial - RDS PPPoE Connect på Windows automatisk netto 10Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Karolin sa han

  Hei Cristi, primært Karol aktelse og respekt. Følg tutorials siden du startet med ditt nettsted. Ærlig si at uten deg, avsky jeg rømte noen tutorial, men starter over 2 uker bringe interessante tutorials ok som vanlig, men du trenger ikke hjelpe mange brukere hver dag. Det jeg vil anbefale å prøve å få tutorials relaterte benchmarks og PC-komponenter, deres Installere etc. Slike som gaming-prosessorer, skjermkort, stillegående vifter for bolig eller stor luftstrøm, Cooler luft eller væske kjøling (vann) som vi sier eller kadaver. Og sist men ikke minst er verdt forskjellen hvis kjølevannet på kjøligere luftstrømmen, som er de beste, verdt investeringen? og hvorfor? Oppriktig mia elsket når du gjorde det opplæringen knyttet Scythe Mugen kjøligere 3. Det var nemaipoment kulere og mange andre tutorials. Hva hjelper virkelig mye uzeri. til disse veiledningene. Jeg forstår og de oppriktig mye, men disse veiledningene skygge min mening, fra hva jeg vil anbefale. Jeg ble overrasket og bruke termisk pasta på prosessoren .. selv har en høyere effektivitet knyttet til hvordan du viste i bruk over hele opplæringen prosessor foran en ert. Og det er mange jeg sa at jeg ikke mister noen, men min mening ville holde tritt bundet komponent som er ok verdt å kjøpe for å investere og etc. Takk for forståelse og hilser deg med aktelse og respekt Karol. Lykke til tutorials og utseende på kort tid tutorials som dette. takk

  • Adrian Gudus sa han

   Ja, sannheten er at folk kjøper PC-er som helvete! Det er noen køer i butikker, mer eller flokker med rammer armer, Altex allerede utsolgte skjelett, visstnok flytende kjølesystem ble solgt som varmt hvetebrød siden dette varmt vær.
   Går tilbake, hva er frekvensen som en mann kjøper komponenter eller ny PC og jeg ofte søker arbeid eller hvordan du arbeider med det du allerede har?
   Kan reflektere over det!

  • Karolin. Å gi råd, eller kritikk, trenger vi ikke flere studier. Spørsmål: Hvem stopper deg gjør tutorials i IT eller benkhmark nettsteder? . Når du er på dette området, finner du at ,, ,, pensjonat: videotutorial.ro og pinlig informasjon for å være fattig i IT, men med fordringene ?! .

 2. kort og obiect.felicitari.

 3. Hei Jeg har et notat Cristian 3 9005 n5.0 med android og jeg kan ikke heie på noen måte Jeg prøvde flere apps og ikke la meg. Merkelig er at jeg har en tablett prestisjefylt pooch dem og som etterlater meg med det samme programmet vi forankret en PC og uten notater fungerer ikke. Kanskje det er sikkerheten eller android. Hva tror du? Og nei jeg har ikke alle gå noen koder

  • Adrian Gudus sa han

   Jeg har en 4 Notes, vil snart lage en tutorial om root-områdets Note 4 og for de som har andre Samsung-enheter

 4. Tommy sa han

  WTF, 1 millioner besøk per måned, gratulerer! similarweb.com forteller oss at 61% av visitoirs er fra Romania, 2,5% av england, italia% av 5, 6% av Brazos ect ... Vel minst som i andre land annonsering betaler bedre. Bare en liten crontab: fjerne € 1000 med mange visite måned?

  • Adrian Gudus sa han

   Bare 1000? Vel Cristi har allerede 2 private jetfly og jeg hadde nettopp ragalie jeg registrerte dagen før Gallardo 2016 og neste uke vil jeg komme ut og BeaMWieul X6. Som til slutt fikk jeg det, må jeg riste, å gå med ham å fiske at Gallardo 2016 så paraden, den arrogante når jeg ønsker å gjøre, vet du?

   • :)) Hvor mange tutorials du gjør og hva du jobber på området ville være bedre å betale for en andre tico.

    • Adrian Gudus sa han

     Ja, jeg har aldri tillates kun én serie BMW 3 dessverre ... er på Facebook hvis du ønsker å se det ikke lenger hadde Tico at jeg ville bli tatt.

   • Tommy sa han

    Jeg bare lurte ... ..

    • Adrian Gudus sa han

     Ikke at ber eneste problemet som bør være litt mer realistisk. Hvis vi staten i USA, kan det ha vært annerledes jobb. I vår verden er interesserte land i faser, salami, pølser og andre musikalske baloney. Selskaper kjøper reklame på blogger og nettsteder obskure for lønn billigere i stedet for å målrette annonsen til nettsteder spesialisert snakke om tema som kan innebære bruk av deres produkter (kommersielle mål folk interessert i direkte emnet . Dessverre velger å kaste bort sine annonser på YouTube-kanalen manele. vet ikke hvordan kommersielle allmennheten har en slik kanal som er intellektuelt og vil være interessert i å ense et produkt)
     Det er i Romania, det er billigere å engros!

 5. Brødrene jobber sa han

  Futus gamingu lu faen, som fortsatt mange gjenta fergen.

 6. iosifady sa han

  Modem GPON ONT begrensninger gjort for å løse de RDS .pt gjøre for port forwarding og bridge mode for å koble ruteren

 7. Roxana sa han

  Servus. Når du har tid kan også tilstede Linux som et alternativ til Windows for folk som ønsker å lage et pass til en av de varianter av Linux; kjønn, dual oppstartbar live CD / USB etc. Takk.

  • Rosa 17.3 Linux Mint, Cinnamon.

   • For Roxana, kan du sette tillit, du trenger heller ikke vinduer. Du trenger å gjøre for å se så mange partisjoner som du kan på en NTFS partisjon og data kan bare være ext4 hvis du ikke bruker Windows ... .linux lese og skrive på NTFS. Jeg leste hva du skrev, og jeg innså at du ønsker å dual boot med medsammensvorne

 8. Marius Adrian sa han

  Hei Jeg har huset sette RCS-RDS fiberoptisk router Deres ZTE F660 i sin varetekt, men har egentlig ikke liker hvordan det fungerer og spør, finne en spesiell adapter på hånd inn fiberoptisk og på den andre siden UTP / FTP som jeg kan kjøpe en ASUS router beste type eller TP-Link
  Vi multumersc

 9. eller sette i forbindelse med UEFI BIOS UEFI PC for deg og vil alltid uansett hvor mange ganger du installerer systemet

 10. iosifady sa han

  En tutorial modem ZTE ont begrensede rds ikke kommer til å gjøre port forwarding

 11. Roxana sa han

  @Rares. Takk for råd! Jeg ønsker å presentere (avhengig av tilgjengeligheten av Mr. Adrian) meg hvor mange versjoner av Linux. I et første trinn, for å presentere de LiveCD / USB, hver interessert person til testing og for å gjøre en idé (sammenlignet med Windows), hvor vakkert er disse operativsystemene (ta visuell / grafisk i jeg har sett), sikkerhet og pålitelighet! Jeg intalinit folk som eier og en 2 tallet PC (eldre generasjon), men bare bruke den til internett ved hjelp av en versjon av Linux (!): Opensuse, Kubuntu, Debian. Andre mennesker bruker dual boot. Til slutt bør det bli gitt, og disse systemene operrare oppmerksomhet. Takk igjen!

  • La meg en e-post eller du lar meg, fortell meg, fortelle deg hvorfor det er meningsløst dualboot men ikke mot, brukte jeg meg selv og kanskje jeg vil fortsatt bruke

 12. Andrew sa han

  Hei, og jeg vil gjerne vite om du kan installere Windows 10 hjelp Express Burn (WinPE), prøver jeg å 2 dager og ikke reusesc.Am så på opplæringen, jeg klarte å installere andre operativsystemer, men Windows 10.

 13. Windows 7 som gjør internett til å automatisk koble cnasd slår på PC-en din?
  Adrian, kan du hjelpe meg?
  På Windows7, 8, 8,1?

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.