Koble PC til TV, trådløst, Chrome

Noen ganger trenger vi å koble datamaskinen eller laptop til TVen. HDMI eller VGA-kabel versjon, alle vet, og på toppen er ganske ubehagelig.
Koble trådløse løsningen er den beste og mest praktiske, men også dyrere.

Koble PC til TV, trådløst, Chrome

I dag bruker vi ny ChromeDet, mer nylig, vet hvordan å designe hele skrivebordet på TV.
Selvfølgelig finnes det alternativer til Chrome, men disse alternative De er ikke så fleksibel som lite Chrome de kan bare gjøre så og speiling.
Hvordan koble PC-en til TV, trådløst?
Først må vi:
1. Chrome koble til TV
2. Google Chrome nettleser (pc)
3. Google Cast-utvidelsen for Chrome Beta
Dessuten er det ganske enkelt. Med mindre du avtale med Chrome konfigurasjon, inviterer jeg deg til å se tutorial presentasjon ChromeI hvilke forklarte jeg hva det er og hvordan du bruker Chrome.
Bortsett fra skjermen design, Chrome vet som gjør andre triks; Det er derfor det mest kjøpt innretning i denne tid i USA.
Som du kan se ham kjøre sin elektroniske filmer undertekster, inviterer jeg deg til å se opplæringen "Online filmer med undertekster, uten ledninger på TV"Og du vil forstå hvordan elastisk Chrome.
prisene Chrome
Video Tutorial - Koble PC til TV, trådløst, Chrome


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Thanks !!! Merk 10 +.
  God dag til deg!

 2. Marius Maduta sa han

  Hei Cristi, forstår at Chrome er en form for Wi-Fi dongle, har jeg en LG Smart TV-modell 2014 og har Wi-Fi innebygd, kan jeg koble til med hvilken som helst enhet Chrome? Takk.

 3. Chrome 1 eller 2? Takk!

 4. ionutvrabie sa han

  Kodi ANDROID WINDOWS tv-filmer

 5. Salut! Jeg ønsker å se noe på Voyo, men når jeg trykker på start, ber meg om å installere Widevine Media Optimizer, selv om du allerede har. Laste ned, installere Firefox, men for meg det fryser fordi "filen kan være skadet." Jeg prøvde alt mulig, men ingenting, samme ting.
  Har du noen løsning på dette?

 6. dokocr sa han

  Takk Cristi.
  Chrome 2 etter at jeg så innleggene dine og er veldig fornøyd.
  Jeg har to Chrome 2 koblet til to TV-er i forskjellige rom og en bærbar datamaskin kan gjøre med Chrome Chrome TVer på hver. To faner åpne i Chrome og ett eksempel vi kan se av bildet på andre filmer. Eller vi ønsker.

 7. Flavius sa han

  Hei,

  Adrian Cristi eller for å gjøre en vurdering på et OS fra Jide Remix?
  Jeg satte den på en pinne 32 GB med skrive at du må bruke en pinne 8gb dessverre gjorde jeg ikke nå tilgjengelig, er problemet at mislykkes eller kanskje være grunn til å feste, jeg gir meg feilmeldingen "Missing operativsystem "selv om jeg fulgt trinnvis instructiunile.Poate finne en løsning.

 8. Innocent Miclea sa han

  Tusen takk. Alt før minst!

 9. Jeg kjøpte meg en ... .f.interesant ... men kan du kan du fortelle oss flere programmer knyttet til det ... med flere detaljer ms

  • Cristian vil ikke være i stand til å tilfredsstille alle, uansett hvor komplisert det ville gjøre en tutorial for noen komplette det google som tar og han informasjon i bulk og vi utsetter nytt i en tutorial, kan han si som gir oss et løft gjennom opplæring som gjør dem og vi setter våre sinn til det søkes om ytterligere informasjon for behovene til alle. Takk for tutorials.

 10. Hei,
  Jeg kjøpte meg en Chromceast 2 etter å ha sett tutorials Cristi. 4k og TV er HDMI-modus er 60 Hz som standard. La dette være et problem for projisering av Chromceast 2 enheten har en ventetid knipe? I utgangspunktet, hvis du ta en bekk med en fotballkamp på laptop ser ok, men jerky kjører TV-bildet. Filmer, nyheter, ikke jeg ubehagelig, bare kamper, sannsynligvis til spill, jeg prøvde likevel. Hvor dynamisk bevegelse er bra, tror jeg.
  Hvis jeg ønsker å bruke Chromceast 2 andre steder (en annen ISP, en annen tv) hvordan du tilbake gi Chromceast? Nå er det satt til wifi og TV hjemmefra. Jeg så ingen reset-knappen på den.
  Og et siste spørsmål: høre noe ny generasjon Chromceast stand 4k?

  Takk på forhånd og gratulasjoner Cristi tutorials og Adrian!

  • Ikke miste av syne det faktum at Chrome trenger god trådløs tilkobling. Ideelt Wireless AC 802.11. Alternativt kan du sikre at ruteren er nær Chrome samfunnet.

   • For meg er det fiber i huset og med de trådløse problemene jeg hadde før, selv om jeg har router nede og TV i stuen oppe. Det trådløse signalet i hele huset og parkeringsplassen foran huset, men TV-en er koblet til via Ethernet-kabel, men jeg testet og trådløs og fungerte perfekt.
    Jeg tenkte at det kan være vanskelig oppgave for Chrome 2 når signalet har utviklet panel med 4k, lurer på om det er derfor du høre noe noen ny modell Chrome ledende 4k.

    • Chrome er 1080 ikke støtte 4k. Med 4k nettstedet i streaming på trådløst, er det vanskelig uten å se problemer. PCer er i stand til å hente / gjenopprette 4k kabel, for ikke å nevne trådløst.
     Fra hva jeg forstår fra dine ord, men er ruteren for langt. Nå rolle og kilde streaming, båndbredde tildeling ved kilden og lasten på tjeneren.
     Det er bra at du har gigabit, men serveren som kan gjøre video tar, er båndbredden ikke nok.

     I streaming har vi flere variabler.
     1. lokal båndbredde
     2. ventetid
     3. jitter
     4. Båndbredde ved kilden
     5. Lokal prosessorkraft
     6. Hastigheten av kilden lagrings
     7. Speed ​​lokal lagring
     8. Over videoformat.
     Noen formater er lettere å glemme enn andre streame. Best å streaming codec er MP4 h264. En MKV eller AVI er tungvint streaming.

     Ps ikke i slekt.
     Har du oppe stue?

     • Takk for detaljert svar. Jeg skal gjøre en test vil prøve å sende en video filtype fotballkamp rett fra laptop Chrome uten tilknytning til Internett for å se om det er noen forskjell. Dermed utelukker alt relatert til Internett-streaming og Wireless.

      Når det gjelder levende, er svaret ja. Norge bor i et område med utsikt til fjorden og fjorden gulvet sett bedre enn i første etasje, der utsikten er delvis blokkert av naboenes hus på første rad.

     • ... ... Norge Fjorden panorama, jeg synes synd på meg selv
      Får bedre her, der, fra vinduet, ser du naboen krangler med sin kone.

 11. Digi kan se på nettet tv på telefonen chromecat 2. Digi online programmet er installert på telefonen, og telefonen går ok. Takk.

 12. maksimal Vasile sa han

  Angry Birds fortsetter. Hvorfor?

 13. Omeo Huţanu sa han

  Chrome 2 koblet til et lokalt WiFi-nettverk.
  Jeg 1 One + VPN-tilkobling. Dessverre klarer å designe telefonskjermen på ChrCast i denne kombinasjonen. Med mindre de er koblet til det samme nettverket. Bare på grunn av restriksjoner geolocation ikke tilgang til disse sidene juridiske filmer, etc.
  Kanskje de vil gjøre noe fra GGL dette formålet.

 14. Constantin Necula sa han

  Dle.Cristian, vil følge med interesse puplicate.Folosesc tutorials Chrome oktober 1 2015 og fungerte perfekt før en uke siden (aprox.până på 20.01.2016) med alle de fasiliteter som tilbys av deg (et lite forslag: det er svært nyttig å Google apicaţie - "videostream for Google Chrome" -som tillater noen film projeksjon TV, i form av laptop) Men en uke Chrome TV ikke lenger er anerkjent som en "Chrome" på HDMI-inngangen og ikke starte TV- STBY bytte fra den eneste kilden til TV-tuner HDMI bare når TV-en er slått på!
  Jeg tror det er en oppgradering kommer på og gjort en! Jeg tror det er fordi 1 og annen Chrome igjen manifesterer fel.Poate finne en måte å gå tilbake til den gamle firmware og oppgradere til den nye blokken.
  Jeg vet ikke om det påvirker på samme måte Chrome 2.
  takk

 15. Cristas sa han

  Hei,

  Hvis du ønsker å gjøre streaming fra en PC koblet til ruteren med kabel, som er festet til en TV Chrome vil gå 1?

 16. Grigor Danut sa han

  God Kristus. Jeg har en smart TV og ut for å koble trådløst fra den bærbare datamaskinen eller telefonen bruker cnexiunea "Pair" og fungerer ganske bra, spesielt på "youtube". Jeg vil be deg om å fortelle meg Dacian det en annen mellom "Chrome" og coinexiunea "Pair".
  Takk på forhånd

 17. Du kan se videofiler fra datamaskinen ved hjelp Chromevideostream forlengelse for Google Chrome. I Windows fungerer det perfekt etter at han installert en løsning. I ubuntu enkelte videofiler kan ikke projiseres

 18. Vali Cebotari sa han

  Hei Mr. Cristian. Jeg har et spørsmål, kanskje jeg kan avklare. Angående dette emnet fant jeg motstridende informasjon. Jeg vil gjerne
  som fra en laptop til å gjøre streaming fra 3 TVer. Jeg ønsker alle TVer 3 samme informasjon sendes ut. Løsning kan jobbe med
  3 Chrome nettsteder (1 per tv) i krom på den bærbare datamaskinen blir 3 vinduer / økter med den samme informasjonen? takk

  • Jeg kunne fortelle deg nøyaktig. Teoretisk det skal fungere hvis vi snakker om YouTube eller andre online plattform. For lokalt innhold tror jeg ikke det vil fungere.

 19. Cosmin sa han

  Salut! Pretty behage hjelpe meg et problem .... Jeg prøver å koble min laptop til en TV, men mislykkes, ser jeg for nettverket, og skjer ikke (ikke funnet) ingenting. hvordan kan jeg gjøre?

 20. dokocr sa han

  Hei Cristi, senest i Cromcast 2 når de ønsker å sende hele skjermen på PCen til Smart TV fungerer bare med audio streaming video. Strimingul lage video og lyd bare med "Cast denne kategorien."
  En tid hadde ikke noe problem å sende lyd og video med "Cast skjerm / vindu" siden.
  Jeg prøvde alle varianter har vi nullstille PC Cromcast 2.
  Det kan være et problem i Google Chrome oppgradering eller Cromcast 2?
  Har noen støtt på dette problemet?

 21. dokocr sa han

  Hei Cristi, senest i Cromcast 2 når de ønsker å sende hele skjermen på PCen til Smart TV fungerer bare med audio streaming video. Strimingul lage video og lyd eneste alternativet? Section "prosjekt denne kategorien."
  En tid hadde ikke noe problem å sende lyd og video op? Section "prosjektet og skjerm / vindu" siden.
  Jeg prøvde alle varianter har vi nullstille PC Cromcast 2.
  Det kan være et problem i Google Chrome oppgradering eller Cromcast 2?
  Har noen støtt på dette problemet?

 22. Romulus Albichei sa han

  Din videotutorialele spor og hadde svar på mange av mine spørsmål!
  For øyeblikket er jeg interessert 2 Chrome (som du har) i bilen min! S100 multimedia system du ikke har bil for å få tilgang til Internett via WiFi (NOT)! Og hotspot Samsung Note GT 2 -N7100 gjør denne USB CPC begavelse system (for å starte telefonen)! USB-pinner kompatibel med WIN CE 6 lime R3 systemet fungerer er kompatibelt med noen eldre modeller, men-men jeg kan ikke garantere kompatibilitet med Digi nettverk som er mobile! Det ville være en Miracast løsning Airlay wifi, men dyrt! Og fordi jeg allerede har Chrome kastet 2 ønsker å bruke den! Jeg postet følgende video tutorial "Hvordan sette i I BILEN CHROMECAST / Android Auto ALTERNATIVE"! Jeg tror det er bedre og billigere løsning! Hva tror du Mr. Cristi?

 23. Romulus Albichei sa han

  Jeg glemte HDMI AUTO I SYSTEM! Mrrge ville bare versjon radio -as i videokontakt ?!

 24. Constantin Baiculescu sa han

  Hagl, Cristian.Te setter pris ... det ,, lære "(se, jeg har lært med diakritiske tegn) og pt.noi.Am Dell810Latitude og en AQUOS-YOUTUBE tv.Sharp å bruke, vi sannsynlig?!

 25. pari daniel sa han

  Howdy! Jeg har nylig kjøpt Chrome 2 og ønsker å designe online cooltv laptop til tv, men problemet er at cooltv på nettet og ikke bare gå gjennom chrome explorer ... ..exista noen måte å se gjennom dem kastet chrome explorer nettstedet

 26. Hei Cristi,
  Tips en nål Chrome 2 eller ruter er ok og en presentert for deg i tidligere tutorials fra TP-LINK Wireless N med? Jeg ønsker å liksom redusere forsinkelse når speilet gi til alle PC-skjermen. Gitt at jeg ikke ønsker å investere mye i en utstyrs off som dette, tenk på denne versjonen: http://www.emag.ro/router-wireless-tp-link-archer-c20-dual-band-ac750-433-300mbps-archer-c20/pd/DJ9GDYBBM/

  Takk og holde opp tutorials!

 27. god kveld
  Jeg kjøpte en Chrome men jeg kan ikke installere fordi den er koblet ruteren ser det tilkoblet laptop og andre trådløse enheter, og du trenger ikke internett koble Chrome wireless.Trebuie gjort noen spesielle innstillinger?
  takk

 28. Salut.te vennlige hjelpe meg og mine.am hadde Chrome installert og ønsket å installere det når de begynner installasjonen nou.in ikke tillater meg jeg logge meg hjem wifi wifi automatisk inn cromecast 8093.de Hvorfor? Hva bør jeg gjøre?

 29. Det er de som tar Chrome på AMAZON.COM, som jeg gjorde.
  Som standard, de kommer med 60Hz sett.
  Europa må 60Hz.Mai mye datainnstillinger, koble den trådløse Chrome du blir advart om at enheten ikke ble kjøpt fra Romania, som er noen trådløse kanaler som du ikke kan gå (se hvilke kanaler er tillatt wifi i USA og som er de av Ro).
  Det er viktig for god trådløse signalet i huset, hvis du ikke får med Ookla testspeed 20mbps dyne, så situasjonen er trist. Chrome er ganske ufølsomme ting på radio, er det godt å være tilkoblet ruteren nærmere. Jeg har en billig hjem router norm N teoretisk 150mbps praktisk talt 92mbps nedlasting, opplasting 96mbps.
  Forgjeves kjøpe deg et standard AC ruter i hjemmet, som Chrome i 1080 for alle 12mbps vil trenge å ta av deres internett / lokale.
  Vi kilder på internett hvor nydelig klokke i 1080, uten stamming, men mer tilgjengelig og noen ganger filmeonline2013.biz, hvor sacadeaza av dere har lyst til å kaste TVen ut av vinduet.
  Hvis du vet hvordan du bruker den, er Chrome nettstedet et uvurderlig verktøy.

 30. Retificare: Du trenger data fra 60 innstillinger på 50 Hz for Europa.

 31. Marius Cirjan sa han

  Jeg har nå gitt kommandoen over en krom cast og sannsynligvis ha ham i morgen ettermiddag. Hjelp meg optimalisere det?

 32. Samsung tv Salut.am meg en smart og en xp pc vi vind det noen løsning jeg kobler til via trådløst Jeg prøvde alle slags ... men ikke mers.ms

 33. Alexsan sa han

  Hei Cristi, ser med interesse dine tutorials og installert en Chrome på TV, men jeg kan ikke koble den bærbare datamaskinen til tv, jeg søkte på Google Store og Google Cast-utvidelsen ikke finne !!!!

 34. Hei jeg har et problem, må du ikke koble til internet.L jeg signerte en tid siden gikk etter noen måneder at jeg ikke har noen gang brukt nå ikke lenger er koblet til Internett, noterte jeg at vi endre noe internett selv parola.Ma kan noen hjelpe?

 35. Fain, du må ha intel-utstyr, prosessor, video og trådløst kort .. motstå krom og klikk på det trådløse ikonet i nettleseren din og klar

 36. Petrescu silviu sa han

  Hei. Jeg har en 2-chromecast, og jeg vil koble den til telefonen, men jeg har et problem. Jeg har ikke wifi, så jeg kan på en eller annen måte koble til Internett-nettverket på telefonen med chromecast, som selvfølgelig er på TVen. Takk ...

 37. Hvordan kan jeg kjøre gjennom Chromecast-filmer som er lagret på en ekstern harddisk?

 38. Hei! Mistet googlecast-utvidelse? Jeg kan ikke få det på datamaskinen min Takk

 39. Marian sa han

  God kveld. Gratulerer med dagen. Kan jeg koble en PC med Windows 7 til en chromecast 3 installert på en tv ved hjelp av en usb-enhet for Bluetooth? Thanks.

 40. Baron Culai sa han

  velkommen
  Jeg installerte en Chromecast 2 ved hjelp av et wifi-nettverk
  Nå har jeg et annet nettverk, og jeg kan ikke installere chromecasten på nytt.
  fordi han ber meg om sin gamle wifi.
  Hvordan installerer jeg chromecast?
  Takk.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.