Koble telefonen til TV-en med en MHL adapter eller direkte via HDMI - Video Tutorial

Hei venner, tutorial dag vil jeg gjøre det jeg lovet noen tutorials siden, jeg koble en telefon og en tablet via kabel, er dette det første skrittet på veien til å styre konsoll spill basert på Android, vi har fortsatt bare på nettet Sixaxis-kontrolleren Bluetooth Dual Shock og klar.
I mellomtiden i dag du kobler en tablett og en telefon på TV, i det første tilfellet er enkel fordi vi bruker direkte HDMI-kabel - HDMI mini, det er fordi tabletter (flertallet) har mini eller micro HDMI-port. Hvis telefonen komplisere ting litt, trenger vi en MHL adapter (Mobile High-Definition Link), hjelper denne adapteren oss å snike digital HD-signal via USB-porten, micro USB-kontakten. Men ikke alle telefoner som er kompatible MHL.
MHL telefonlisteEr Wikipedia koblingen listen vil bli oppdatert med jevne mellomrom.
Hva med resten av telefoner som ikke kan gjøre slike forbindelser?
Forhåpentligvis snart vil vi ha noe lignende på Android AirPlayPotensielt der, bare litt vilje og noen geniale hjerner, hvis du kan sende video fra telefonen til TV 1080p av DLNA, Som betyr at du kan sende? Dessverre bare omhandler DLNA multimedia kanskje i fremtiden, hvem vet ....
Hva hjelper oss med å koble en telefon eller nettbrett til TV?
Hvis du har sett OnLive tutorialSannsynligvis finne ut hvor jeg ønsker å kjempe, trenger vi ikke er en kontroller og klar, vi vil ha de minste og elastisk konsollspill, vi kan spille alle spill på telefonen din, og med spill som FIFA, NFS eller Crysis kan lett bli spilt på et nettbrett eller en telefon ved hjelp av OnLive plattformen.
For å være mer tydelig: OnLive + Android + MHL eller HDMI + TV + bluetooth controller = spillkonsoll

.................................... ..

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 700 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!
Cristian CismaruRelaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Catalin sa han

  videotutorialu veldig ok ... og jeg selv gjøre en test: D

 2. Ikke bli sint! Men hvordan kobler jeg laptopu vil vennlige vise meg hvis du kan! Men i stor grad denne opplæringen!

 3. Veldig interesantre tutorials, som vanlig. Hva vi gjør nye nybegynnere uten dem. Lykke til!

 4. Gratulerer for denne videoen. Det er godt å vite for å vite hva kabler til å ta. Bravo CRIS.

 5. Hva tablett er at hvis du ikke bryr deg? Og jeg er interessert i å kjøpe en tablett;) Jeg så og kjøpe tablet bruker på nettstedet;)

  • Sorin:
   Hva tablett er at hvis du ikke bryr deg? Og jeg er interessert i å kjøpe en tablett;) Jeg så og kjøpe tablet bruker på nettstedet;)

   Det er en Asus Transformer tablett TF101 er eldre nå dukket opp Transformer Prime med SOC (system på chip) Tegra3 forhold til Tegra2 meg.
   En super tablett er for tiden lønnsomt Huawei Media Pad, har 3G og koster ganske mye.

   • Cristi-admin: Det er en tablett Asus Transformer TF101 er eldre nå dukket opp Transformer Prime med SOC (system på chip) Tegra3, sammenlignet med mine.O Tegra2 tiden lønnsom super tablett er Huawei Media Pad, har 3G og kostnader ganske mye.

    Takk for svar;) Alt bune.Sunt en stor fan av la oss si din side og spore defiecare dato tutorials og Mr Adrian med et ønske om å lære imensa.Va å takke deg på vegne av alt du gjør og i -god dag, og jeg håper jeg gjør deg ikke engang på ditt nettsted videotutorial.

 6. Dette produktet er kompatibelt med Samsung Galaxy S GT-i9000 ???

 7. Tutorialul.Am veldig bra, og jeg prøvde mitt tablett (nevne at det er en tablett om dårlig :))) som har HDMI.Am utgang koblet til en TV med HDMI-inngang, men når du har å si for å koble frakoblet og etter en stund så sier han til conectat.Si TV sier "No signal"
  Vennligst hjelp meg.
  Takk på forhånd.

 8. Claudiu Nicolae, sa han

  Det ville være fint å eksistere som et alternativ til HDMI-kabel, Bluetooth eller WiFi-versjonen for å spille av samme kvalitet. Ikke den andre, men som ville vite om fordelene. Vel, ignorerer Kies luft eller AllShare som er begrenset i funksjon.
  Men med en mini-tastatur bluetooth tilkoblet, for å lette messenger samtale eller navigere gjennom nettlesere. Du sa vel, en mini-blåst konsollen.

 9. Sitron sa han

  Hei,
  spørsmål:
  Fortell meg om den metoden skissert i videotutorial jeg kunne bruke mobiltelefonen som et overvåkingskamera? Jeg mener, for å se på TV-skjermen på telefonen fortsette filmingen slutter batteriet.
  Eller bedre hvordan TVen kan kobles direkte til en enkel mobiltelefon kamera video - kringkasting overvåkingskamera?
  Takk.

 10. Den fungerer med alle smarttelefon?

 11. Gabriel sa han

  Jeg intrebare.LG L7 kan koble til en TV med MHL-adapter? Ingen kan gi meg dette svaret, og heller ikke de fra LG

 12. kittycat sa han

  Hei. Jeg ønsker å kjøpe en gave I9070 Samsung (Galaxy S Advance). Jeg er interessert hvis du kan koble på noen måte til TV, slik at de kan spille spill direkte på TV, men gjennom en enkel, uten kabler. Det er litt annen versjon enn den som vises i opplæringen? Via Bluetooth eller Wi-Fi, kanskje? Hvis ja, hva jeg trenger for å lykkes? LED TV er en enkel, gratis wi-fi eller Bluetooth-port, og hvis denne saken. Takk på forhånd. en vakker dag!

 13. Adrian Gudus sa han

  kittycat:
  Hei. Jeg ønsker å kjøpe en gave I9070 Samsung (Galaxy S Advance). Jeg er interessert hvis du kan koble på noen måte til TV, slik at de kan spille spill direkte på TV, men gjennom en enkel, uten kabler. Det er litt annen versjon enn den som vises i opplæringen? Via Bluetooth eller Wi-Fi, kanskje? Hvis ja, hva jeg trenger for å lykkes? LED TV er en enkel, gratis wi-fi eller Bluetooth-port, og hvis denne saken. Takk på forhånd. en vakker dag!

  Og hvis TV-en ikke har WiFi og Bluetooth, tenk deg om hvordan du kan koble en smarttelefon til det uten å bruke en kabel ...?
  Jeg ønsker å fly uten vinger, kan det?

  • kittycat sa han

   Jepp. Red Bull! Det er ikke belastet som sådan kopi er bare i ånden spøk.
   Muligens med en trådløs adapter? Morsom ting har usb tv ...
   Bare lurte på om du ville gå gjennom Wireless, for eksempel, men vet ikke hvilke programmer som ville være nødvendig, og om det ville være et godt alternativ. Mitt sinn ville gå denne veien bare smartphone- smart-TV-versjonen, tenker logisk enkelte programmer som må installeres på begge enhetene, men lurer på ... fordi jeg er ikke bra, og det ser ut som vi sakker akterut dårlig med teknologi.
   Uansett, takk for svar, jeg håper jeg ikke har opprørt en god dag og god ferie.

 14. George sa han

  Salut! Jeg har en TV GRUNDIG med RCA-kontakter og to scart-kontakter. Normalt det ikke har wifi eller bluetooth.
  Det er mulighet for å koble til en mottaker scart-scart wifi eller bluetooth. dvs. hvis det er en slik cv og hvis ja, ville fungere?

 15. Cristian Marian sa han

  kan du fortelle meg hvor jeg kan kjøpe en mini HDMI-HDMI-kabel versjon 1.4 .Multumesc

 16. Cristian Silviu sa han

  Sall og jeg er Fonepad Asus nettbrett har micro usb 2.0 at hvis du ikke gjør noe MHL MHL adapter kan kobles til en kompatibel TV eller ikke? Pretty vennligst svar meg ikke til å gi penger for ingenting på kabel

 17. georgian sa han

  Bra.
  Jeg har en Samsung tablet 2 og ess ønsker å koble til en TV, men ikke gå.
  Jeg kjøpte adapter og HDMI-kabel, og kan ikke koble til!
  Jeg Trebe meg et bestemt program eller et program?
  Kan noen hjelpe meg please!

 18. valentin sa han

  Hei. Jeg har en tablett Allview alldro3speed duo som har HDMI-utgang og installeres når jeg kjøpte den søknaden,. Men jeg har en televizot med RCA og SCART. Man kan koble til TV-en via RCA eller scart. ms

 19. Jeg ønsker å kjøpe en HDMI-kabel. Nå vet jeg ikke om EXST noen forskjell mellom dem. I spesialitet butikker har funnet en dyrere pris i stedet at Internett er mer overkommelig (PMA kommer til å kjøpe noe). Tross alt har de samme kontaktene, har ingen grunn til å ikke være riktig.

 20. Jeg 2 tlf Allview Allview p5 quad og v1..as være interessert hvis det er kabel for å koble telefonen til samsung tv FullHD LED ... Mange takk ...

 21. marius sa han

  God kveld, og jeg har et spørsmål, jeg prøvde å koble en s4 til en større skjerm og jeg vises på skjermen problemet ... viser meg at vi koblet hdmi 1 1 spiller (MHL-enhet), men jeg viser min ikke noe på skjermen ... .Jeg prøvde flere kabler billigere og vi forstår at ikke resesc å få kontakt med dem, men nå har jeg fått et originalt Samsung MHL og forstår ikke hvor problemet er ... hvis du meg hjelpe ... takk.

 22. victor sa han

  Jeg vil vite om jeg kan koble til en tablet-kategorien samsung t 3 211 en modell AKAI hd tv med HDMI-kontakter, mini USB-kabel og hdmi.multumesc

 23. , Starte telefonen på nytt og gå.

 24. brutto Zoltan sa han

  Hei, kan noen hjelpe meg og meg med en kabel og en adapter slik at jeg kan se videoen på din LG Optimus Max 3D P720 TV LG 42LM 640S 3D 107cm ,, 42. Asi venner, takke den personen som kan gjøre denne forbindelse. Hilsen.

 25. HELLO ASI gjerne vite meg selv om smart SERIOUX S-X551 KOBLET TIL GÅ GJENNOM MHL HDMI TV?

 26. Sorin tudor sa han

  Hei.
  Hvordan kobler jeg en TV til en P6LIfe Alview? Kabel gaseac ikke for noe, men jeg tror at noen kan hjelpe meg med noen ideer.
  Help.pp

 27. Adrian Popa sa han

  Hei, jeg har en Samsung tab tablett 3, en Samsung HD-klar TV med HDMI-kontakter, HDMI-kabel og en adapter for Samsung HML. Jeg koblet alle disse, men jeg har ikke noe svar. Kan du hjelpe meg med en idé please.
  Takk,
  Adrian

 28. Hei Cristi. Mitt navn er Vlad, jeg er her hvor jeg bor i Tyskland, og jeg vi er dessverre ikke i stand til å montere en parabol grunn av plasseringen. Jeg har en Android-telefon Wiko 9411 Rainbow 4G LTE Smartphone (12,7 cm (5 Zoll) HD IPS-skjerm. På telefonen TV-kanaler, og jeg ønsker å sette på TV. Hva og hvordan kan jeg gjøre? Jeg kjøpte etter at jeg så denne opplæringen og en MHL men jeg gjorde nimic.Te om mulig kan du hjelpe meg med nøyaktig informasjon om hva du skal kjøpe og hvordan du gjør det. Takk.

  • Telefonen må ha støtte for MHL ellers ikke fungerer.
   Hvis telefonen støtter MHL, så snart den er koblet til en TV, vil det vise bildet uten noen ekstra setting.

 29. Foruten god og MHL-kabel som har gjort en innstilling i telefonen?

 30. Ok Cristi. Takk for punktlighet som du svart på meg. Og hvis ikke støtter MHL så hvordan er ennå å se det på TV? Jeg ga det første innlegget ditt telefonmodell. ideen om at du vil ønske å se nøyaktig hva som er vb tlf. Takk igjen.

 31. Og beklager å tilbake, men jeg skjønner hvor det har eller ikke støtter ptr. MHL?

 32. Mircea sa han

  Jeg HDMI-adapter jeg 2 TVer på begge forteller lipza sjekke signalinnstilling enhetsinnstillinger trenger å gjøre hva? HELLP!

 33. daniel sa han

  Hei alle sammen! Jeg har et spørsmål. Jeg har en tablett med micro USB-kontakt som jeg ønsker å koble til en TV. HDMI-go micro USB-kabelen eller strømadapteren jeg virkelig trenger? Takk på forhånd!

 34. Adrian Gudus sa han

  Som nevnt i opplæringen, må du ha nettbrettet støtter MHL. Du trenger ikke ekstra strøm

 35. Razvan sa han

  Samsung s3 Salutare.Am en mini vet om jeg kan koble til en hvilken som helst adapter tv.cu hdtv.Nu vite om det er kompatibelt MHL.

 36. Iancsi Brasov sa han

  Hello! Jeg har en Lenovo telefon A5000 jeg så filmen og ønsker å vite om han og MHL og hvor kan jeg få det adaptor..Va takk.

 37. Andreea sa han

  Jeg har en samsung note 3 og ønsker å koble til TV-en med en microUSB-til-HDMI-adapter kjøpt fra EMAG ikke en billig en deloc.si canlu er høy hastighet, men ingenting vises på TV-en bekreftelsesmelding med strømforsyning eller kildevalg .cablu er bra jeg prøvde den bærbare datamaskinen og adapteren går perfect.sa være problemet? note3 vet som støtter MHL

 38. Andreea sa han

  kan du hvis du kunne gi meg et svar på hvorfor ikke gå

 39. Jeg har en s5 når du bruker MHL 1080 60 fps filmer fra sacadeaza jeg ville være på TV-kabel eller telefon. MHL på Cblu skriver at 1.0 jeg går CHEAR og 4k selv om tv er bare FullHD (samsung td24) MHL er Manhatten

 40. Rugaminte !! Jeg trenger å koble et notat til en video Projektorer 4, vi prøvde å bruke metoden vist i videoen opplæringen og ikke fungerer !! Det er grunn ?? Takk på forhånd !!

 41. camellia sa han

  Salut! Jeg har nettopp kjøpt for HDTV. Samsung S3, l.am umiddelbart koblet til med en HDMI-kabel (HDMI-kabel nevne at det er PS4), men ikke contecteaza. Nu.mi gjenkjenner noen måte, og ved å sette en smule satt m.am sa.i anerkjennelse aktivere USB og fortsatt ingenting. Venter på svar. Takk!

 42. Salut!
  Jeg stiller spørsmål om de smarte TV-er som kan koble flere kontrollere? Jeg mener 2-3 barn å spille et bestemt spill?
  Hvis det er slik en TV, det finnes løsninger (ekstrautstyr) som gjør dette mulig?
  Takk på forhånd!

 43. Jeg kjøpte en MHL-adapter, og dessverre ser ikke noe med ham. Jeg faktisk kjøpt to. Jeg har en Panasonic Vierra Full HD med to HDMI-innganger. Jeg forstår ikke hva som ikke er det. Jeg har veldig god HDMI-kabel. Slå adapter, koble telefonen og HDMI. Har jeg gått glipp av noe? Jeg må si at Smart TV er det ikke. Takk.

 44. Salut..am kjøpt en stik evolveo xtracast ser ingen TV og ingen TV Samsung.Am functioneaza.Ce prøvd andre merker, og kan gjøre hvem som helst kan se hdmi? For å endre noe i servicemenyen på TV?

 45. Calin Gabriel sa han

  Hei Cristi, jeg har et spørsmål, en Notes 3 N900A versjon av AT & T for å vise ødelagt og kode på skjermen ... ikke nødvendigvis har fjernet et lydopptak av telefon ... og jeg ønsker å koble til TV-en via MHL ... så jeg kan håndtere det Recovery Mode ikke gå tur om så blind ... hvis du kobler til når den er i Recovery Mode? Ja MHL TV-signal hvis det er i Recovery Mode?

 46. Victor sa han

  Sal Jeg note3 samsung 9005 når du gjør en film på nettet ber meg om å slå av skjermen hva du skal gjøre jeg har en LG LED-TV

 47. Sony Xperia z5 dc å ikke gå? gjøre alt i videoen, men ingenting

 48. Viorel sa han

  Hei. Tel LG G 4 er kompatibel !!!

 49. Viorel sa han

  Hei, tlf kabel LG G4 mrege hml !!!

 50. Sal Cristi og jeg prøvde å koble telefonen til TV-en via HDMI-kabel € 15 har gitt ham, og jeg fortsatt ikke gå. Hva bør jeg gjøre?

 51. hei!
  ... Mellom en tablett Huawei S10-231L (som bare har micro usb), kan du bruke en PTR MHL-tilkobling til en TV? PTR rart at mange av disse kortene er dedikert.
  Takk på forhånd!

 52. Tatiana sa han

  Howdy! Jeg telefonen Iphone 6s men ikke gå gjennom hdmi kabel. Hva som kan være problemet

 53. comstantin sa han

  Huawei Salutare.cu y530 jeg kan koble til TV-en?

 54. Cristi Hei! Jeg har en Samsung J5 2016 jeg kan koble til via MHL TV? Mesi fint

 55. Tomasso sa han

  LA min 7: 35 sier "la oss koble opp strømmen" og vi har en TV-skjerm i bakken .... Mitt spørsmål er konkret: denne adapteren mhl spiller hva som er på telefonen (streaming bilder, filmer, programmer, etc.) mens telefonen lader SIMULTAN ???. Det finnes slike adaptere som har USB-moderinnganger, hvor du kan skrive inn exl tastatur eller mus med kablede eller USB Bluetooth-adaptere ????

 56. Enke Bogdan sa han

  Hei, jeg vil gjerne kjøpe en mhl (mobil high-definition link) plugg og jeg vet ikke om den er kompatibel med min telefon (Samsung Galaxy J5 2016). Jeg så jack MHL for Samsung ikke å kjøpe noen "dumme", noe som jeg garantere videokvalitet samt lyd til de høyeste standarder for min telefon og dessverre jeg ikke se å skrive til noen jack "j5 2016 "... Kan du fortelle meg om det er en mhl kompatibel med j5 2016 og har upåklagelig video- og lydkvalitet og beveger seg godt uten forstyrrelser eller bilder og lydforsinkelser? Noe bra og kompatibelt med Samsung Galaxy J5 2016 som jeg ikke har funnet ...

 57. Enke Bogdan sa han

  Jeg beklager for den forrige kommentaren, så jeg j5 2016 nå ikke støtte MHL ... Jeg vil gjerne vite om jeg har en annen måte å koble TVen .. en annen jack eller adapter som støtter og gir god kvalitet video og lyd ?

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.