Systemkonfigurasjon med en meget god kvalitet-pris forholdet - tutorial video HD

I denne opplæringen vi gå til butikken for å kjøpe et system, er det nettbutikken.

Konfigurere et system må man ta hensyn til mange faktorer, først av alle komponenter må være fra dagens generasjon, det vil bli bygget på den nyeste teknologien for å unngå for tidlig aldring.

Ofte butikkene på oss som prøver å selge oss moralsk komponent aldring, tiltrekke de oss med en skriver eller tastatur gave og sette oss på nakken moralske utgåtte produkter.

For noen dager siden hadde jeg anledning til å se et system kjøpt fra en stor hyper marked og ikke lite jeg ble overrasket da jeg åpnet saken, og jeg så et hovedkort bygget rundt et brikkesett 945g fra Intel, har brikkesettet eksistert ganske stor, og det er åpenbart at han ikke kan takle dagens krav. All den samme personen som mottok gavebutikk og en skriver, ble han begeistret av skriveren, men var ikke klar over at nettopp har kjøpt et kadaver system, så spør meg om at hun kan gå galt system nettopp kjøpt.

Mange vet ikke hva ingrediensene er i datamaskinen, de sier de system "UltraPro".

Du må forstå at en datamaskin er som en TV eller kjøleskap, er datamaskinen en hel består av flere komponenter med "personlighet" dekker ikke disse komponentene teller "UltraPro".

Produsentene bak pinnen på datamaskiner og noen seler som ikke ser vi hva tull komponenter har satt dem der.

I tillegg når du bryter ned du må gå med ham i armene mine til dem, hvorfor ikke bare gå med defekt komponent?

Pass på at systemet ikke vil stole på dine venner middelmådig, forsket jeg bedre med tankene dine, sjekk ut test nettsteder der du kan finne anmeldelser på komponentene du ønsker å kjøpe.

Kontroller før du kaster penger, bare ikke ha stjålet penger, må du få så mye for pengene.

Systemet som jeg satt meg selv i dag har en guide, hvis du kan endre her og der, men i utgangspunktet vil jeg råde deg til å ikke fjerne for mye av dette systemet, selv om du endrer det ville være bra å gjøre opp, ikke gi opp kvalitet for prisen.

Sørg for at pengene går!

Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. jemavi sa han

  Gratulerer for Cristi opplæringen hei,.
  men hvordan kan vi ha et problem BIOS er vanskelig å gjøre?

  Jeg vil prøve å lage et nettsted som YouTube. Jeg ville ikke være i PCer, men gjør ingenting hvis ikke risikerer hosting jeg holde det på min PC som en PC-timers opphold koblet jeg trenger en god kjøling m tenkte jeg at jeg gjør en hydrogen-5- 10 grader kan føre dem til å procesador?

 2. @jemaviTa det med ro mann.
  Først BIOS trenger ikke å gjøre noe til ham, ansiktet som allerede er der.
  Nettstedet holdes hjemme, tror jeg det er en god idé i utgangspunktet ikke har en garantert båndbredde for et slikt sted.
  Jeg foreslår at du starter på en server hosting, abonnement starter på 3 euro i måneden, jeg tror du vil betale bare strøm mer enn 3 euro per måned.
  Når må stige en nettside du flytte en virtuell server og til slutt en dedikert.
  Om ting kult ikke vet hvor du konkluderte med hydrogen, har jeg ikke hørt om kjøling hydrogen, kan du mente å Azoty væske eller freon ærlig tror at du ikke trenger en kjøle så radikal, et slikt system fremgangsmåten kan bare brukes av brukere med en meget høy esperienta clock for en meget kort periode.
  På servrul trenger noe annet, ikke kjøling sofistikert, servere velger ofte for kjøling semi-passiv, noe som betyr at prosessoren er en passiv kjøler som blåser flere fans, i tilfelle det vondt en fan Ramin andre finctioneaza som kalles redundans og er stikkord når det kommer til servere, må serveren ha redundans for alt, for harddisk, strøm, vifter, nettforbindelse.

 3. Hei, Jeg ønsker å gratulere deg tutorial.Este vakkert gjort, detaljer om hver komponent.

 4. navzar sa han

  Gratulerer for Hei,. tutorial, jeg liker k gi detaljer om hver komponent for seg. Men en underlig spørsmål: KND du kjøpte hovedkortet, vognen hadde mengden per 2, en feil eller ... ..

 5. navzar sa han

  aolooooo tampeala du er :)), nå så slutten av sliping k ... Jeg la merke til ... .sorry;)) Lykke til videre

 6. jemavi sa han

  Cristi, jeg har et spørsmål om du vil hjelpe meg med en liten respons.
  Temperaturen minnebrikken er 66 * C siden starten pc for å stoppe ham eller faller eller klatre.

  Air har nok fans er gjort riktig.

  problemet er at når temperaturen er utviklet for å fungere på en slik temperatur?

  Jeg prøvde det til nå ikke engang en dato, men jeg endret snart Procesadora og installert everest tiltak for temperatur.

  dette gir meg

  Temperaturas
  Hovedkort 37 ° C (99 ° F)
  CPU 25 ° C (77 ° F)
  MCP 66 ° C (147 ° F)
  Aux 29 ° C (84 ° F)

 7. Veldig godt gjort opplæringen i nær fremtid kan finne ut mer om hver enkelt komponent!

 8. dumitru32 sa han

  har nådd veldig interessant tema, tror jeg det ville være dårlig for oss presentere noen av hardwire og videre. Lykke til !!!

 9. CORLEONE sa han

  Howdy venn Cristi, er super, men kan jeg gjøre en om SQL injectabin! :)) SUKSESS

 10. @jemavi: Du har ingenting å bekymre seg for, det ser gode temperaturer.
  Hvis du ikke trenger å bry deg clock, trenger ekstra vifter ikke har noen grunn til mount.

 11. @CORLEONEHei Corleone, jeg vet ikke hva betyr tutorial jente med SQL-injeksjon.
  Jeg tror ikke du skjønner en slik veiledning.

 12. Cristi250 sa han

  Gratulerer Cristi-admin gjøre noen tutorials enestående og meget interessant. Spesielt denne opplæringen jeg likte veldig godt, og jeg har lært noen svært interessante ting som hjelper meg når jeg skal kjøpe en ny PC! Nultumesc kodet og gjøre en god jobb.

 13. Andrew sa han

  Ja, men du får en pris om Maricel. Den andre tutorial var relativt lik for alle lommer.
  Likevel, jeg er bare 2 fans på hovedkortet og makt det bør sette noen ville jeg ha?

 14. @Andrew: Ingen grunn til å overdrive fans, hvis du har en god luftstrøm inne i saken er OK.
  Moderne skrotter må være 1 - 2 fans som setter frisk luft foran og ett i ryggen i tilfelle kilden med oppvarmet luft ut.
  Alle de skrotter november kilden er plassert i bunnen som man kan trekke kald luft fordi bunnen av skapet kjøligere luft.
  Hvis kilden har kald luft fan vil ikke slå henne så hardt og så det vil være mer stillegående.
  Foruten kjøling og ro du trenger til fra PC-en.
  Hvis du ønsker en rolig og kul PC må ha et deksel som du ikke kan få god ytelse og stille drift med skjelett 80 ron, og de er gode, men i begrensede perioder.

 15. haosss sa han

  Cristi ... bv. ærlig ikke interessert har allerede 2 opplæringen systemer, men i økende grad uimitzi meg med tålmodighet> [alle slags detaljer, etc ....] <<< >> hvis du vil .... Jeg ber til facetzi vash mer opplæring med flere større programmer kjent, men minst som er svært nyttig ... som nLite d Kre jeg aldri hørt fra deg enn området ... bft mye mer ...

 16. Andrei Lucian sa han

  du hadde en tutorial med et program som åpner filer med filtypen .nfo ... hva heter hun?

 17. Adrian sa han

  @Andrei Lucian: DAMN NFO skrive opp søket ... du kan åpne ved å høyreklikke på filen og deretter åpne med notisblokk

 18. Ionut sa han

  Sal ønsker å hjelpe meg og mn noe om skjermkortet.
  Jeg har en plate 6200 LGA i everest forteller meg at jeg 64 mb (turbo Chacha 256 mb) Jeg vil gjerne hjelpe meg gjøre det 256. Jeg ay flåten siste draivar fra dem på nettstedet mitt .og alle en bit sprø trekk fifa 08 (800 spillet detaljer i lav oppløsning ga noe leam å flytte da flytter reloare) Jeg overclokato med nTune til 500 mhz og 620 Basu fra minnet og flytte en tad bn enn normalt. ajutatima og noe plssss min. tusen takk

 19. Andrei Lucian sa han

  men som notepad ++

 20. haosss sa han

  Lucian @Andrey:
  ADRIAN bad ønsket å hjelpe dak tie Nuti t som å bruke noe annet eller slutte å prøve likevel ...... ......... ikke ønsker å gjøre polemik
  suksess ....

 21. Robert sa han

  Hei Cristi. Veldig bra tutorial, jeg er en systemingeniør og gjorde en god jobb. Jeg underholde noen meninger og selv stille dem spørsmål som brukerne, men ingen ble født undervist. Bundet konfigurasjon funnet på pulten min Horizon 22 tommers TV-tuner er veldig bra, selskapet der jeg jobber jeg har solgt hundrevis av design og ingen kom med problemer. Jeg satt litt over kapittelet MSI hovedkort, og garanterer at de problemene de står overfor hver dag, hele fan ATI, Intel, etc. er så å si med noen forskjeller. Koblet kilde som du har valgt er en god en, ikke krangle, jeg anbefaler Fortron, Cooler Master eller Chieftec enda en modell hipro rart at navn, men usedvanlig bra, og dette sier jeg basert på tester som måler spenninger og freceventele oscillerende. Det er et balansert system, flott for en hjemmebruker så å si. Jeg gratulerer laget, du kommer opp med en ny idé, som jeg anser som god og hjelpe mange mennesker når de trenger et svar.

 22. @Robert: Takk for vurderingen, er vi glad for å ha blant oss som setter pris på vårt arbeid og spesialister.
  Jo lenger vi er velkommen til å se oss, selv når en endring har gjort.

 23. Fanibu sa han

  @Andrei Lucian: Åpne WordPad

 24. Cristi250 sa han

  Jeg har et spørsmål: Hvordan er det bedre å kjøpe PC fra deler 1. la oss gå til butikkene for å se eller 2. å bestille på nettet alt vi trenger?
  Og en annen ting: Hvis du bestiller et produkt på Internett sier til meg å komme hjem og deretter gi dem penger eller hva ... eller gi noen penger på kortet?

  Takk på forhånd!

 25. Andrew sa han

  Bravo..un ​​opplæringen f tare..doar som INCA trodde som skremmer meg mest kostbar del er ... SOURCE

 26. Adrian sa han

  @Cristi250: Jeg tok min PC via EMAG ... du kan gjøre hva du vil, eller kjøpe dem på nettet eller i butikken, men butikkene er rimeligere, og vet ikke om du finner noe du ønsker å ta din kunnskap Emag som verdt å kjøpe hvis du 10 millioner for å sikre fri !! Hvis ikke for transport deg rundt 200 tusen gammel nå avhenger av politikken til hver butikk / cumperi.Eu site..depinde der jeg tok Emag og er fornøyd, jeg hadde ingen problemer med noe! Valget er ditt!

 27. Cornel sa han

  Ærlig talt, spore nettstedet daglig. Jeg liker mye ff. Min erfaring i datamaskiner er godt over gjennomsnittet (5 år jobbet som programmerer og som PC-tekniker år 7 - 3 4 engasjert og på egen hånd), men jeg liker enormt hva du gjør. Ikke alle er bra også, og noen ganger til og med bli irriterende detaljer, mange bruker det du sier. Jeg kom inn i situasjonen mai ønsker jeg ikke å bry deg med alle nybegynnere når det kan gi adresser på ditt nettsted om sine problemer.

  Men det ville være en nyttig ting: lage kjære forum der folk kan stille spørsmål pisaloage som ikke har noen forbindelse med dagens tema. For eksempel her våknet de ville ... SQL-injeksjon opplæringen bør holdes kun kommentarer knyttet til aktuelle problemstillinger og resten av forumet! Det ville være lettere å søke, samt strukturert ... For eksempel kan det være et avsnitt om "hva opplæringen vil du gjøre ...". (Forresten, hvis noen er så "hard" som forsøker SQL-injeksjon, for å søke på nettet er det fullt Garla ... eller i rumensk eller engelsk.)

  Gratulerer igjen, og jeg håper å fortsette som før.
  Carcotasii ikke bare å besøke nettstedet.

  Cornel A.

 28. Fanibu sa han

  @CornelKjære Cornel ... Jeg forstod ikke noe i din CV ... "Min erfaring i datamaskiner er godt over gjennomsnittet (jobber som programmerer 5 år som tekniker PC 7 år - 3 ansatt og 4 på egen hånd)" ... osv
  Jeg har en fantastisk rugaminte nettet ... ikke ... betyr ikke rundt grøten, on-topic.
  Opplæringen prøver å tenne de som ønsker å kjøpe en ny PC ... om hvor mye penger du har ... hvordan å gjøre besparelser i komponent valg ... hvordan du får performannte om penger og ikke å konfrontere ikke hva forumet.
  PS ... .Hva carping? Prima TV?
  Og jeg tror du er morsom ... om en slags gretten NOT?

 29. Cristi250 sa han

  Takk for råd Adrian. Takket være mye hjulpet

 30. marius 512 sa han

  Hva mener du hovedkort har 4 fase alimentare.Unde må se å se at spesifikasjonen av en plate?

 31. @marius 512: Du har ikke sett på opplæringen, hvis du glemmer dem du ville blitt realisert.
  Se nøye tutorials folk fordi de inneholder mye informasjon, ikke bla som filmer, disse filmene er det ikke.
  Disse svært komprimert video tutorials inneholde informasjon og kan derfor inneholde noe viktig hvert sekund.

 32. hei en veldig god tutorial lykke forventer fortsatt en tutorial reklame på nettsteder og generelt hvis du tjener noe fra det

 33. viorelpicu sa han

  @AdrianHei Adrian,
  Jeg jeg står overfor et annet problem:
  Jeg er fra Resita og ikke tankene betaler frakt uavhengig butikk (er aprox.apropiate verdi), men problemet er når capoteaza en komponent, må du sende i Bucuresti, venter lenge nok, ENSP telefoner (jeg forstått at i denne situasjonen av gutter er ikke så rask) chetuiti penger, etc.Parca ville bli fristet til å kjøpe mine komponenter i Resita, sikker cca.10% dyrere, men i tilfelle av en feil i en komponent i henhold til mine øyne alt jeg fikk dem dag og jeg kan argumentere med dem viu.Si i ett tilfelle, og i det andre vi står med garanti (systemet jeg ønsker å montere den, se hva de sendte meg mot min ordre), vil de si at jeg ikke er av handel og på grunn av at en komponent har sviktet eller ikke? .Avrea scurt.Cu aktelse for din mening om hele laget.

 34. marius 512 sa han

  Jeg så nøye, men med en calculatorla 128 og 440 Mhz RAM, Katmai, lyd kjøre fortere bilde som krasjer. Det er godt å 20 mil.Deocamdata system, men hvis du ønsker å anbefale meg noe selv brukt som kjører godt gamer tutorialele.Nu er derfor foreløpig systemet før strng 20 mil.ce anbefale?

 35. Cornel sa han

  @Fanibu
  Kjære "Fanibu"

  1 - Fra "CV" Du forstår mine 2 ting:
  - en - jeg opplever som en PC tekniker (dette betyr ikke bare vet hvordan å selge datamaskiner, men de kjenner dem og fikse) - i 7 år yrke møtt "flere" konfigurasjoner og problemstillinger knyttet til det, og setter pris på det HW-konfigurasjon gjort riktig;
  - B - jeg 5 års erfaring som programmerer, betyr dette at jeg kan gi en ydmyke mening om et program som fortjener man ikke også.

  2 - Jeg vil sette pris mye om du kunne gi meg et eksakt svar (klar og konsis) som fable've sett i min kommentar, og jeg lover at jeg skal be om unnskyldning offentlig hvis du har rett.

  3 - Tilkoblingen at du gjorde mellom ordet "gretten" brukt meg (som eksisterer DEX) og TV-show, du kan konkludere med følgende faktum tydelig: opphold på TV og i kveld gå og gjøre morsomme kommentarer på nettet nettsteder som tillater det.
  - Da jeg nevnte gretten, jeg refererte til dem som går inn i området (og det er mange - Se nettsiden ff lang) som går inn og finne alle slags Chicha: du VB altfor fort hvilket program du har presentert er ikke 2 penger ting. De som ikke vet hvordan de skal presentere et annet syn i en opphøyet og relevant kalles gretten, eller libajul populære "Gică Contra". Den slags folk som sitter med hendene i lommen puffs er når noen prøver å gjøre det rette.

  Jeg ville være glad hvis Mr Cristi kommentar og validere om det ble publisert, det betyr ikke prøve å bringe krenkelser til noen, men bare for å rettferdiggjøre det jeg ønsket å si først.

  Nok en gang gratulerer for området og jeg lover at det vil følge, men det vil være min siste kommentar, å ikke la andre barn å spotte hva de sier.

  Mye fortsatt suksess.

  Cornel A.

 36. Adrian sa han

  @Cornel: Jeg tror ikke Mister Fanibu ønsket å fornærme, men å "understreke" mer subtile handlinger som ikke er relevant at du har litt erfaring ... Adik ... og jeg kan si de er fra Cisco som vil tro meg? Men det er ikke rollen av kommentarene å si som vi har i felten eller som jeg studerte, men for å gi våre meninger å dele med andre den kunnskapen vi har, og dele forslag, svar, problemer er mindre viktig som lege deg eller ikke opplevelse for likevel dette ikke kan teste her! Ingen av dere var galt, men ble feiltolket og at du ikke starte en "tvist" her fordi ikke og meningsløs! La oss bedre til å dele vår erfaring og ikke bare si at vi har eller ikke! Jeg tror ikke alle som kommer til deg å reparere eller konfigurere PC vil kreve diplom eller spør hva du opplever i felt !!

 37. Adrian sa han

  @Cornel: Det ville ha vært bedre å gi ham et svar Mr. Marius 512 som kommenterte over deg og trenger å gi råd enn "kurs" i diskusjoner eller "små biter" fra en annen bruker !!

 38. haosss sa han

  @Adrian:
  Jeg var motvillig til å si hvor mange gjenopptas, men det ville være bn å piske andre mennesker administratzi admin nettsted til "venstre" disse små konflikter.

  Jeg gjør ikke POLEMIK.

  BFT

 39. Adrian sa han

  @haosss: Hvis du tror bagen min som jeg elsker å fly, og at jeg har ikke noe valg, du tar feil, må du være moderator og moderator ord definisjon søk så gi meg råd og jeg bebreidet meg at jeg er i! Hvordan vet du hvilke rettigheter du har eller ikke på dette området?

 40. Cornel sa han

  @Adrian:

  <>

  Adriane, jeg håper du forstår at hvis jeg sa det jeg sa om min erfaring, som Mr. Robert:

  <>

  Jeg gjorde henne flaun mine diplomer, men jeg ønsket å si det: Jeg har litt bakgrunn i hva de gjør og spesielt i feltet der jeg kunne med det i utgangspunktet.

  Så det ikke ville ha noen betydning her vet ikke hva doktorgrader, men hvis man er når noen kommer og sier:

  - Bra! Jeg er murer av yrke; Jeg bare tok datamaskinen for noen dager siden, så jeg vet egentlig ikke, men jeg tror du har rett i det du sier i opplæringen X.

  og noe helt annet når noen kommer og sier:

  - Bra! er dataingeniør, jeg ble uteksaminert og mester, jeg 7 års erfaring innen PC service og 5 år programmering erfaring, og jeg tror du gjorde en tutorial kvalitet.

  Hvis erfaring spiller ingen rolle, i form av vekten av mening, så hva gjør det noe? Basescu slektskap med?

  Og hva med å reparere PC-er, PC lede deg til en skomaker for reparasjon (eller la oss si en advokat, ikke misforstå) som ikke har sett tracing sitt liv?

  Hva tror du? Adriane, i tilfelle du ikke har lagt merke til, ville jeg sette pris på arbeidet, og at en mann arbeider i feltet. Oppriktig, jeg er lei for at jeg uttrykte hva noensinne på dette, og jeg høytidelig lover at jeg skal gjøre, uansett hva svaret jeg skal gi, men ikke kaste så lett med gjørme til venstre og høyre, inntil les nøye hva du skriver noen. Hvis du holder sidene, selv dagen jente. Bare nysgjerrig: hva college du er ferdig? Hvor mange år du jobbet i datamaskiner?

  Jeg ønsker, kan du, for å se denne meldingen og lagt ut på nettsiden og er forsonet hjerte, uansett hva du gir skjelv.

 41. Adrian sa han

  @Cornel: Bare VAM forklart ovenfor at uansett hvilken erfaring du har når du kommentere her, for at ingen kan bevise om du sier adevaru eller løgn, jeg for en si at han ikke ville tro ... og kanskje som de vil fortelle andre! !! Bak en skjerm kan være den som ville gjøre bare falt ansiktet, men for de fleste, la oss gi nyttige råd og la vår stolthet til side og at jeg jobbet for NASA eller BilGates ... useru ovenfor som virkelig er neduerit fortsatt ikke hjulpet deg !!! Selv opprettholde i 2 du har opplevd ... ok og hva hjelp hvis hjelpen ikke er på en annen? Tror du det hjelper meg med noe jeg hadde begått som du opplever? Vi får gjøre godt, og jeg bevise noe enn å kjempe nevene i brystet som programmer og 5 7 år jobbet med PC ... Jeg setter pris på mer involvering av brukere og ikke prise !!! Det er kjent at selv ros lukter ikke godt, og gir noen gode råd betyr at du er i felten, og selv noe for deg eller du har litt erfaring uten å måtte forklare eller fortelle noen hvem du er !!! Fanibu ga mange tips her og der er det aldri skrøt av at klan ikke vet hvor mange år !! Ikke ta noens side, men ikke la oss prise !!! Som jeg sa over måtte gi et annet svar enn å gi Marius 512 løpet av mine ord eller Fanibu !! Jeg kan garantere at de er upartisk og ingenting å gjøre med noen Fanibu med deg.

 42. Fanibu sa han

  @Cornel: Allegorisk fabel er en kort fortelling, vanligvis i vers, forfatteren, personifiserer dyr, planter og ting, satirizes noen moral, vaner, tenkemåter eller feil for å korrigere dem. Den har følgende struktur: historien riktig og moralsk. Figuren er en personifisering av stilen.
  Derfor:
  "Jeg kom i hans mai Jeg ønsker ikke å bry deg med alle nybegynnere når du kan gi adresser på ditt nettsted om sine problemer."

  "Men det ville være en nyttig ting: lage kjære forum der folk kan stille spørsmål pisaloage som ikke har noen forbindelse med dagens tema. For eksempel her våknet de ville ... SQL-injeksjon opplæringen bør holdes kun kommentarer knyttet til aktuelle problemstillinger og resten av forumet! Det ville være lettere å søke, samt strukturert ... For eksempel kan det være et avsnitt om "hva opplæringen vil du gjøre ...". (Forresten, hvis noen er så "hard" som forsøker SQL-injeksjon, for å søke på nettet er det fullt Garla ... eller i rumensk eller engelsk.)
  Carcotasii ikke bare å besøke området. "

  Fordi jeg ikke ønsker og ikke ønsker noen gang å bringe prjudicii dette nettstedet som er vert for oss, og jeg vil ikke be om unnskyldning hvis jeg var litt tøffe i karakteriseringen.
  Adrian er rett i det du sier ovenfor.
  La oss ikke flaunt utdanning, opplæring eller gjenopptar eller et familietreet, men for å være ydmyk, å stille spørsmål som alle vet, og de som kan gi svar eller kommentar til.
  Kom tilbake på hotellet (ingen krenkelser for fort ... Jeg er tuller selvfølgelig)
  og gjøre det vi alle jobber sammen, og vi er venner ...
  Vennligst send-positive.
  PS Så jeg fått mange venner ... "kranglet meg" og deretter aldri impacandu-ma.Nu gjøre med ondskap og ofte rau.Nu jeg føler meg bare godt å spille med følelse og sjel.
  Nå får jobbe som et kjølig sted.

 43. alex sa han

  Kandic en tutoriaal mer om PowerPoint kan du fortelle meg pls

 44. Nicu sa han

  Yeah! Mrs. dyrt dyrt !! Utover det var billigere !! ... .A og polemicile..Mai rautacismele meg ferdig med dette!

 45. haosss sa han

  @Adrian:
  1.am sa: "Jeg gjør ikke POLEMIK"
  2.am sa i de fleste conflictelo ptr k p c sted du sitter km hovedpersonen ...
  Jeg sa 3.am k gripe eller annen ADMIN MANAGER ptr k visste at i sin tur vil gi Cornel Itzi replik ... DC? PTR mest bruker 2,3 comentari av C allerede har sett andre tutorials dp området, og standard kommentarer, for det meste .... Kommentarer prosent leser alle slags konflikter der komme opp u d og KD sjelden sett ... Du har rett. D >>> her <<< har shi frimodighet ...
  4.dc forekomst i mange konflikter? PTR k t mange årsaker [kjønns bokser] og la u på sin plass med sine kommentarer d nimik ansvarlige utfordringer, eller mer kommentarer SUBINTZELEGI UK ... Hvordan ville Nushi.
  5.stiu c d functzie jeg til noen kommentar fra en tutorial [ikke vet nøyaktig hvor] de sier LUCIANGL admin ...
  6.am sa det ville være bn u Dak ... du aldri gripe inn. Det var en mening, ikke en ordre ...
  7.nu jeg ønsket å ha intzeles subintzeleaga c u ...
  Jeg ønsket å 8.nu dak t fornærme deg intzeles asha ...
  9.eu vil sette pris på arbeidet ditt selv om du tror k jeg kaller en parasitt på stedet ...
  10.sper faget kan bli stengt her ...

  bft

 46. marius sa han

  Salut! Nå som jeg har kjøpt alle komponentene vi ser og hvordan du kan montere dem :)) ...
  Det ville være kult å gjøre en tutorial på å installere en PC, ikke for. meg, men for andre som trenger trygge.
  Tutorial 10 + ... fantastisk.

 47. beb3_mykk sa han

  Verden Verden bør alltid splitte oss ikke å skryte k meninger vi 20 års erfaring i ... pc..trb å regjere, vi har andre født ..CI læreren underviste alle vet ... med noe og vi kan dele ..opini.pareri og mer etc..ORICUm 10 for tutorial..totusi ..kam dyrt for noen: D selv om det er et ypperlig system !!!!

 48. Stefanhellzone sa han

  Jeg ønsker veldig bun.Eu er nybegynner tutorial og egentlig ikke forstå hva han mente Cristi 1200 at frekvensen av væren kan være fått bare ved hjelp overclock.Ce overclok?

 49. Adrian sa han

  @Stefanhellzone: Les kommentarene ovenfor jeg forklarte odataaaaaaaaa.CITITI BROTHERS legge inn kommentarer FØR Øynene dine vil CAD HVIS DU LESE OG litt tekst !!!

 50. Adrian sa han

  @Stefanhellzone: Overklokk betyr overbelastning komponenter for å få ekstra ytelse! En clock oppnås ved å endre frekvenser og numai.Sunt ikke gi tutorials på nettstedet clock som ser etter dem? Skriv opp søket høyre Clock da gå inn og finne dem !!!

 51. Stefanhellzone sa han

  ms Adrian, hvis du kunne avklare med ChaCha CPC brukes for prosessoren?

 52. Cristi sa i opplæringen dak liksom endre frekvensen på skjermkortet i spillet sacadeaza cv hvor du endre disse innstillingene? for k Jeg har en god skjermkort og en kilde fifa 09 mye jeg sacadeaza

 53. andrei sa han

  Hei og jeg ønsker ham kan Dak id eller e-postadressen til Mr. Robert og Mr. cornmel, takk!

 54. Cristi sa i opplæringen som du kan endre innstillingene for skjermkortet eller cv freq ... hvordan skal jeg gjøre i tilfelle det endre k ramme for disse nettstedene har en ganske god bord og alt jeg scadeaza i fifa 09

 55. Adrian sa han

  @Dany: Skriv opp retten søk i nVidia eller nVidia skjermkort overklokking, eller bare overklokke !! For å gjøre en god Clock du trenger en god kilde sterk !!!

 56. Ja gi u forstår ikke bør gjøre overklokking Nush der jeg satt Mr. skjermkort der freq eller som han kalte Cristi når det kjøpte k dak noe du sacadeaza litt for å komme inn i panelet fra skjermkortet og sett trenger ikke overklokke

 57. Adrian sa han

  @Dany: Hva gjør du fortsatt overklokke kalles !!! For å få tilgang til disse innstillingene i skjermkortet nVidia nTune du trenger !!! eller ville du ikke ønsker å endre, og må se denne opplæringen nVidia skjermkort overklokking, hvis du ikke forstår svaret ditt asa.Acelasi hold deg til det det vil gi Cristi eller Boby !!!

 58. Fanibu sa han

  @Cristi-admin: Fans venter innstillinger og Camtasia og winSPC

 59. Stefanhellzone sa han

  det ville være best om du kunne lage en tutorial på installere komponenter, og cablurilor.Multi ikke vet hvor du skal sette noen kabler.

 60. ion aas sa han

  asdasdasd

 61. miam Jeg gjorde en blogg, kan du crist Fortell meg hvis denne bloggen er bra, takk til alle team for videotutorialele la min blogg Forstå comentari http://fileextra09.wordpress.com

 62. viorelpicu sa han

  Hei Cristi admin
  Jeg så igjen denne opplæringen da jeg gikk på, og jeg fikk Emag med litt forvirring:
  -den valg av den optiske filterenheten ved grensesnitt, for eksempel: IDE, E-IDE, PATA, SATA, er S-ATA.Care forskjellen mellom SATA og S-ATA og IDE mellom E-IDE PATA og PATA.Stiu som parallelle ATA og SATA serial ATA er oppdatert og at de er i min urma.Dilema er at jeg må velge en DVD-RW og ikke vet hva du skal velge SATA eller S-ATA.
  -I Valg av komponenter verdt å holde i tankene for EMAG nr.de stjerner og kommentarer vedlegg til produktet av forskjellige brukere ?. (For ex.dvd rw side du selv velger i opplæringen har 3 stjerner og mange misliker av ham)
  Er dere alle og takk land ptr.tot du gjør for oss nybegynnere.
  Jeg hilser deg, og forventer et svar snart fra deg eller fra en kompetent person.

 63. Bogdan sa han

  mai..asteptam..deastea..cu..bani..pe..net sterk ... .......

 64. viorelpicu sa han

  ptr.cristi admin
  Mine spørsmål vil trolig dukke opp igjen puierile men jeg fremdeles insisterer:
  Jeg har en Asus hovedkort med buss p5kpl jeg 1333 nok er nok, og jeg i stedet ønsker å heve frecv.ram til 1066 (leverandør kan si at OC)
  -Jeg 1066 ram (kingston ddr2 1066 / 2g
  -Jeg E5200 CPU og jeg vil at du skal øke FSB fra 800 1066 innfødte
  -Urmeaza Å motta en kilde SIRTEC 450w aktiv PFC og en bolig foxcon en fan av 80m
  Jeg vet jeg har et hovedkort super beskjeden, men over tid jeg håper å refokusere altceva.Intrebarea er: Dette OC er en vanskelig riste som du sier, eller er noe anstendig grenser uten for mye overbelaste systemet (nemlig bp jeg er klar over at kan være en av de verste virksomhet)
  Takk, og jeg hilser raspuns.Va følelse.

 65. viorelpicu sa han

  Og så tilbake til forrige innlegg: Jeg ønsker å bringe dem i kø for å 1066.Cer for mye?

 66. @viorelpicu: Dessverre tror jeg ikke at minnet ville støtte endringen hvis den ikke er et minne clock, minner clock ha på dem kjølere passiv aluminium eller kobber (sjelden) også må ha og ansikter forestillinger som har en viss fleksibilitet, minner overklokking er litt dyrere enn vanlige minner.
  Jeg har en chit ADAT vitesta ekstrem utgave 800x før dette hadde jeg en chit vitesta 800 + Extreme Edition, selv om det ikke synes stor forskjell (vs. 800x 800 +) kan du tro meg det er stor forskjell mellom dem.
  Men tilbake til saken din, hvis du ikke overklokke tror jeg føle en forskjell i daglig bruk og etter min mening risikoen er større enn fordelene i dette tilfellet.
  En god clock innebærer heving CPU-frekvens, hukommelse, FSB, og naturligvis sette passende spenninger for hver av dem, at for å oppnå stabilitet.
  Du kan fortsatt overklokke, men prøv å være forberedt på å resette BIOS når det er nødvendig, resette BIOS er gjort ved å fjerne batteriet fra hovedkortet, selvfølgelig med systemet koblet fra nettverket.
  Hvis du ikke starter noen innstillinger og PC ikke bekymre deg, det har rett og slett resette BIOS og klar, så kan du starte på nytt med clock.
  Først og fremst bør du ta en sikkerhetskopi av alt viktig på harddisken, inkludert operativsystemet.
  Overklokk det er ikke lett, men det er en operasjon som kan tilby givende for amatører ofte forestillinger er svært høy, og du kan få bonuser på opptil 80 - 90% med kjølesystemer Air billig, har god kilde, potensiell prosessor hovedkort med en BIOS stabil og moden minner "elastisitet" i overklokking, dette betyr ikke nødvendigvis dyre komponenter.
  Når du overklokke du ta noen risiko, og det er derfor mange er motvillige til å gi råd eller veiledning.
  Ingen PC ikke samsvarer med hverandre, og derfor passer ikke overklokke innstillinger fra en konfigurasjon til en annen.
  SUKSESS.

 67. Tigrutzu sa han

  Veldig nyttig tutorial som vanlig Cristi gjør så godt vi venter opplæring tutorials som om brikkene som det er svært nyttig, bravo!

 68. viorelpicu sa han

  @Cristi-admin: Takk Cristi pt.raspuns.Cred jeg la dem som de er default.M ville være fristet OC fordi jeg glemte å spesifikt minne som er smart at du snakker, at Kingston 2gb / 1066mhz / hiperX, CL5, med radiator på den.
  Og ett spørsmål: Hva er dual channel eller 2x1gb 1x2gb favoritt og hvorfor I en tutorial fortelle dem som er testet og sammenkoblet tokanals produsenten eller jordmor til å arbeide i nære identici.Mai parametere det er andre fordeler? Jeg gikk på 1x2gb fordi mitt bord har bare 2 minnespor og ønsket å ha muligheten til å være tilfelle når du fortsatt kan sette 2gb (identisk med eksisterende) .Med aktelse og respekt.

 69. covimarius sa han

  Salut! Mr. Cristi Admin kan hjelpe meg med noe hvis du ta ...
  Jeg satt i min plan om å kjøpe et nytt system fordi den gamle jeg gjør
  tall.
  Jeg fant noe på internett og etter min mening virker det et godt system:
  Jeg ønsker å fortelle meg om det er et godt system noe ..og hvis du kan spille de siste kampene ...

  Prosessor:
  Produsent: INTEL
  Socket: 775
  Type: Quad Core 2
  Modell: Q6700
  CPU Frequency (GHz): 2.66
  Side Bus Front (FSB) (MHz): 1066

  Minne:
  Type: DDR 2
  Kapasitet (MB): 2048
  Kapasitet (MB): 4096
  Frekvens (MHz): 667

  Hard Disk:
  Grensesnitt: SATA
  Kapasitet (GB): 320
  Rotasjonshastighet (RPM): 7200

  Video:
  Type: PCI-Express
  Prosessor: ATI
  Modell: Radeon HD 4350
  Minnekapasitet (MB): 512
  Memory Type: Dedikerte

  Audio:
  Type: Integrert

  Optisk stasjon:
  Type: DVD-RW DL

  Og en kilde på over 400 W som angitt? for riktig funksjon av systemet?

  Takk og hva du kan forvente

  takk

 70. Adrian sa han

  @covimarius: Du sa ikke noe hovedkort !!! Alt virker fint, men skjermkortet virker ganske svak ... Hvis du ønsker system for spill må ha et skjermkort ft området, du sette hardt i procs fyr, har du kastet nesten de fleste, og du igjen skjermkort heller svak etter min mening !! Få deg og du 4650G 1 128 litt ATI, ATI eller 4830 som Kristus gjorde tutorial !!

 71. Vlad sa han

  Jeg kunne ikke unngå å bli felicit..sunteti extraordinari..bravo, jeg har sett den opplæringen og er veldig veldig bra, full av tips, laget av en person som virkelig bryr seg om de som ikke har med valgt komponenter. takk for hardt arbeid, mer

 72. Irina G. sa han

  God kveld!

  Jeg beklager hvis min kommentar er meningsløst, eller det var lurt å stille dette spørsmålet andre steder. Jeg så opplæringen fordi jeg ønsker å kjøpe en ny datamaskin. Jeg prøvde å følge de angitte komponenter som mulig, men budsjettet tillater ikke meg, så vi måtte gjøre små endringer i kilde og dekke. Jeg må si at jeg ønsker å bruke datamaskinen hovedsakelig for spill, men for lite grafisk prosessering og programmering. Jeg vil gjerne vite om den modifiserte, som i spesifikasjonene nedenfor er compatibil.Va takk!

  Intel Pentium Dual Core-prosessen E5200 2.5GHz, 775 socket, Box
  Kingmax -Memory 2GB DDR2-800 PC6400 FBGA Mars.
  Western Digital -HDD 640GB, 7200RPM, 16MB, SATA2
  Ujevn EP43-DS3L Gigabyte Socket 775
  SIRTEC-kilde 430W, ATX2.2, passiv PFC
  Blackfin -Carcasa Spire SP-7090B uten kilde
  Ujevn HIS ATI Radeon HD video 4830, 512MB, DDR3, 256bit, PCI-E
  -DVD-RW Samsung

 73. @Irina G.:
  Ja, det er et ganske bra system, men du kan ikke stole på det som kan kjøre de nyeste spillene som du kan spille med høy oppløsning (f.eks 1680-1050) og detaljer til det maksimale.
  Hvis jeg var deg ville jeg gå til prosessoren, og jeg ville velge selv en E7400 at du kan kjøpe den til en pris på 450-460 (dyrere 200 ron enn E 5200) lei og kilden vil velge ett av 500w som det vil ikke koste deg mer enn 200 lei
  Jeg personlig foretrekker å kjøpe meg en kraftigere prosessor og skaffe meg en veldig billig bolig
  Jeg foretrekker å kjøpe meg et shell lei 50 -60 og når du har mer penger til å kjøpe meg en god og så jeg har råd til å miste 50 lei (gamle bolig)
  Hvis slutte skapet vil gjøre en besparelse på £ 100
  Forskjellen prosessor (200 lei) + forskjell kilde (35lei foreslått av meg) = 235 lei
  235 (forskjell) - 100 lei (billige boliger foreslått av meg) = 135
  Jeg mener du må gjøre en økonomisk innsats fra 135 ron men jeg har en pc som du kan stole på fremtiden gjenstår å endre bolig eller ikke tankene for mye hvis du kan bo hos henne.
  Beslutningen tilhører deg, og jeg håper du forstår hva jeg mente, og jeg kunne være nyttig
  Stopp venter og håper å bo med "videotutorial.ro"

 74. Irina G. sa han

  @ Boby-administrator:
  Takk for informasjonen. Etter råd jeg fikk fra denne konfigurasjonen:

  -prosessen Intel Duo Core2 E7400 2.8GHz, 775 socket, boksing
  Kingmax -Memory 2GB DDR2-800 PC6400 FBGA Mars.
  Western Digital -HDD 640GB, 7200RPM, 16MB, SATA2
  Ujevn EP43-DS3L Gigabyte Socket 775
  SIRTEC-kilde 500W, ATX 2.2, aktiv PFC
  FOXCONN -Carcasa MidleTower 80mm ATX / CS Silver-Black TLA-776 uten kilde
  Ujevn HIS ATI Radeon HD video 4830, 512MB, DDR3, 256bit, PCI-E
  -dvd-Rw samsung

  Jeg har ett spørsmål, litt dum. Jeg har ingen problem med montering i boligtilbudet? (Med tanke på at kilden preciseaza ATX2.2). Hvis alt er ok ellers må jeg legge inn bestillingen på emag.Iti takk.

 75. @Irina G.:
  Jeg er glad jeg har vært nyttig og at du tar denne beslutningen nådd
  Du vil se at det vil være et lyn kalkulator, og vil ikke bli lei for at ytterligere investeringer for å gjøre
  I forbindelse med kilden trenger ikke å bekymre deg fordi den er kompatibel med boliger
  Gratulerer med avgjørelsen og feste med videotutorial.ro

 76. Mihai sa han

  veldig god tutorial..am forstått at hovedkortet er ikke så bra for overklokking ..poate noen anbefale meg en som ville være bra for overklokking?

 77. @Mihai:
  Hvorfor ønsker du å overklokke?
  Hvis Cristi presenterte et hovedkort i løpet Romania nå må kjøpe dette hovedkortet
  Han ønsket bare å vise hvordan vi kan kjøpe en pc hvis du har et mindre budsjett, og jeg vil gi deg en idé.
  Fortell meg hva du budsjett, og jeg lover jeg skal gjøre deg til en konfigurasjon.

 78. Mihai sa han

  Jeg ønsker ikke å kjøpe dette forumet, jeg ønsker en annen mer effektiv, bare det!

 79. marian sa han

  Sall tuturor.as som om du kan hjelpe meg og mn til å kjøpe en ny PC. miam foreslått å kjøpe hovedkort gigabyte ep31 ds3l eller GIGABYTE GA ep31 ud3l en Intel Pentium Dual Core e2200 boks skjermkort ATI Radeon HD 4650 og en kilde til 500w KME ATX \ P4 PK500 (ca 150 ron) ganske rost selv om det er relativt billig, to gB RAM hver 1 ... og jeg beholde den gamle PC-harddisken og den optiske stasjonen kan også fortelle deg ..acum boliger konfigurasjon som jeg har nå (spesifisere det er en PC hentet fra Carrefour nå CVA tid) hovedkort ECS p4m890t-m nVIDIA GeForce 7100 gs proc pt4 3.00 ghz 512 ram og en kilde til 400w (på coveret Intex) også må ta hensyn til at de ønsker å konfigurere en PC bedre med men med mindre penger og jeg valgte sanger som jeg ønsker å kjøpe i forhold til utførelsen av den valgte Mr. krystall opplæringen, men på bekostning av mitt budsjett ... og hvis du har bedre forslag vil ikke mangle en sfiiti..insa budsjett enn den du totalizeza skinn nevnt Adik rundt 750 lei si ... forresten jeg har en annen puslespillet: den beste prosessoren valgt min enn den du allerede har pt jeg konsultert noen områder, og en du har jeg finner som utfører relativt nær den du kjøper vrreau sal ... ps er det beste nettstedet at jeg kom, og jeg tror vi alle har CVA lært her at jeg spesielt overvåket over 30% av tutorials ..

 80. Adrian sa han

  @marian: Jeg anbefaler at du som en prosessor med 5200 E400 koste tusenvis mer enn E2200, jeg anbefaler det spesielt hvis du tar en plate EP31 DS3L jeg meg selv dette forumet!

 81. marian sa han

  ok.mai et spesifikt spørsmål: Jeg så noen hovedkort som er campatibile med Pentium D proc (dette er dual core Pentium rescurtarea fra ham at jeg ikke forstår at det er live?) skjermkort og sur at jeg aleso Adriane tror du? det er bra hvis vi tar rap som pris-og kilden? vente med å møte andre ... hvem er invitat..mai spesielt hvis de har brukt eller bruker disse komponentene

 82. florin sa han

  Cristi.Te hei kan du hjelpe meg og meg med noe hvis vrei.Am et system med en Intel Core I7 I7 920, Gigabyte hovedkort x58,6gb OCZ RAM, Skjermkort XFX Gtx285,3 Tb HDD ... Jeg trenger en god kilde jeg mate systemet actual.Lucrez i 3ds Max, Maya 2008, Cinema 4d og renderinger i 3d.Vrau gjøre og fortelle deg at jeg har en kilde som ikke kan håndtere, er det Corsair 620w at hvis du setter systemet i Traba jeg nevnte ovenfor restarturi.Daca gir deg en ide om god kilde glede meg ajuti.Am tilgjengelig 700-800 da Ron asta.Astept tau.Multumesc svare mult.La farvel

 83. Bogdan sa han

  hilsener
  Jeg vil gjerne hjelpe, må du kjøpe en bærbar PC for inntil 500 euro, om hva miata anbefales at prosessen være hva hovedkort og skjermkort du vil
  en god dag

 84. Hallo
  Veldig praktisk og nyttig nettsted.
  Det ville imidlertid hva med å kjøpe et system som vi har utviklet .Precizes format system med hva vi fant på nettsiden til dc butikken .De tilby garantere sine butikker over hele landet.
  - Hovedkort ASUS M4A78, AMD 770, AM2 / AM2 + / AM3, 4xDual kanal DDR2 1200 (OC) 1xPCIEXP16x, 2xPCIEXP1x, 8CH, Gigabit LAN, SATAII, RAID 0, 1, 0 + 1, JBOD, eSATA, ATA133, 2000 / 5200 MTS, ATX
  - AMD AM3 PhenomII X4 810, 2600Mhz, Cache 6MB, 95W, 45nm, quad core BOX
  - Minne KINGSTON KHX8500D2K2 / 4G DDR2 2GB KIT (2x2GB) 1066MHz CL5, HyperX
  - ASUS skjermkort EN9600GT / HTDI / 1G, 9600GT GEFORCE PCI EXPRESS 2.0, 1 GB DDR3, 650 / 1800MHz, 256BIT, 2xDVI, HDTV / HDCP, TVO DVI til HDMI adapter, Glaciator Fansink
  - HDD (harddisk) 500 GB Western Digital, 7200RPM, SATAII, 32MB / AA, CAVIAR GREEN
  - Optisk stasjon DVD / + RW ASUS 20XDVD-R-RW 6XDVD, 20XDVD + R, + RW 8XDVD, 12XDVD + / -R DL, 12XDVD-RAM, SATA, 2MB BUFFER, lys Scribe, detaljhandel, BLACK + WHITE
  - CASE Thermaltake SWING VB6000SNS, sølv, SECC 2xUSB 2.0, IEEE1394 lydutganger, 2x 12CM bakre vifte / FRONT uten SOURCE
  - Seasonic SS-500ET SOURCE, 500W, 12CM FAN, aktiv PFC, 80PLUS (med ledning)
  god dag

 85. Bogdan-designes sa han

  Daka jeg kjøpe en Intel cre2 duo d 8400 og jeg jobber min amd kulere? eller gotta deler og cooleru?

 86. Bogdan-designes: Daka jeg kjøpe en Intel cre2 duo d 8400 og jeg jobber min amd kulere? eller gotta deler og cooleru?

  I primu alle må vite at hvis du har et hovedkort med AMD som du putter en Intel du trenger en annen hovedkort for platene med proc AMD har ellers Soket og plater med proc Intel ellers Soket ikke du kan bruke den kjøler for AMD proc fra intel, sa jeg, hvis kortet ditt har grunnleggende amd, som du sier proc intel du trenger en annen hovedkort

 87. Bogdan-designes:
  Daka jeg kjøpe en Intel cre2 duo d 8400 og jeg jobber min amd kulere? eller gotta deler og cooleru?

  Salut.Nu gå radiator, fordi kjernen duoen 2 din radiator går fra AMD, minst fordi hvis du ului.Dar socket for Intel-spesifikke radiator din (radiator socket 775) og ikke har vifte ham, så med stor omsorg og oppmerksomhet du putter en viss fan, men for å være funksjonelle.

 88. Veldig nyttig. Mens videotutorial neste? Fra en tid har gått, de endret varelager, priser, teknologi etc.

 89. salu Jeg vil ha en mening om HIS ATI Radeon HD skjermkort 4670, 1024MB, DDR3, 128bit, HDMI, PCI-E er bra eller søke en annen ???

 90. ratzoiu sa han

  CosminSallu Jeg vil ha en mening om HIS ATI Radeon HD skjermkort 4670, 1024MB, DDR3, 128bit, HDMI, PCI-IIT er bra eller søke en annen ???

  Cosmina har et ATI Radeon HD 4850 ... er forskjellen på en masse ting fra det ... det er mye mer vellykket enn 4670.

 91. Valigw sa han

  Veldig fornøyd! Jeg ønsket å stemme og 5 stjerner, men vet ikke hvor? Kanskje det er derfor folk ikke stemme. Og nå konkret: Hvis du tar en tutorial = som du lovet (min oppfatning av 3 måneder, månedlig for ofte), og AMD gjør det bror! Jeg kom fan Gigabyte MSI takk til deg, men kan trenge noen opplæring på akkurat dette: hvorfor Gigabyte og MSI og Abit ikke? Hvorfor Samsung og LG eller ikke Asus? Hvorfor ikke Seagate og Western Digital? Og for å sette deg i trøbbel: Hvorfor Intel og ikke AMD?
  PS Og likevel hvordan kan stemme?

 92. Adrian sa han

  ValigwVeldig fornøyd! Jeg ønsket å stemme og 5 stjerner, men vet ikke hvor? Kanskje det er derfor folk ikke stemme. Og nå konkret: Hvis du tar en tutorial = som du lovet (min oppfatning av 3 måneder, månedlig for ofte), og AMD gjør det bror! Jeg kom fan Gigabyte MSI takk til deg, men kan trenge noen opplæring på akkurat dette: hvorfor Gigabyte og MSI og Abit ikke? Hvorfor Samsung og LG eller ikke Asus? Hvorfor ikke Seagate og Western Digital? Og for å sette deg i trøbbel: Hvorfor Intel og ikke AMD?
  PS Og likevel hvordan kan stemme?

  Opp over tittelen som antall visjonære 5 stjernene, hvis du gir oss stjernene 5 5 klikk på stjernen og så videre.

 93. Jeg Cristi og jeg stadig lurer på om jeg kan sette DDR minne ddr2

 94. MihaiCristi er og jeg holder lurer på om jeg kan sette DDR minne ddr2

  DDR kjent som DDR1 er ikke kompatibel med DDR2 og vice versa, passer ikke i noen slot eller frekvens eller spenning.
  DDR1 er forskjellig fra DDR2 og DDR3, også noe minne DDR2 ikke sams DDR3 selv om det hovedkort som støtter DDR2 og DDR3 eksempel min pensjon har 4 slots DDR2 og 2 slots DDR3 Styret fastsetter et Gigabyte EP35C-DS3R.

 95. Jeg har et spørsmål: Du sa i opplæringen kan du sette 2 skjermkort på PCI-express kan gjøre det samme Luru og AGP og hvis så jeg 2 skjermkort Nividia FX 5500 en av 256 og en av 128 er så svak jeg vet, men jeg stand til å sette dem begge på hovedkortet?

 96. å passere ddr2 fra ddr1 du trenger å endre? takk

  • yfmaza: Å passere ddr2 fra ddr1 du trenger å endre takk?

   Jeg ser ikke hvorfor du går fra ddr2 til ddr1 når ddr2 er nyere, nyere generasjon ... Uansett kan du ikke gjøre det med mindre du endrer skift hovedkort.

 97. du ikke har lest spørsmålet nøye. yfmaza: å passere ddr2 fra ddr1 du trenger å forandre?
  hvis bare hovedkortet ikke engang føre meg så mye.

  • yfmaza: Du har ikke lest spørsmålet nøye. yfmaza: å passere ddr2 fra ddr1 du trenger å forandre?
   hvis bare hovedkortet ikke engang føre meg så mye.

   Dude, sette deg et spørsmål 2 bust, bust i 2 svarte jeg. Dag fleshed du ønsker å gjøre fordi vi ikke er Nostradamus, ikke gjette folks sinn, ikke spå fremtiden!

   DDR1 henholdsvis DDR2 DDR3 er plater RAM. Igjen, ser jeg ikke hvorfor du går fra DDR2 til DDR1 når DDR2 er nyere generasjon og mer effektiv! Hva gjør du? detaljering !!!! Hvis styret har minnespor ikke kan sette DDR2 DDR1 minner. For å kunne bruke minne DDR1 må du kjøpe et hovedkort som har minnespor DDR1

 98. offf RAM ddr1 og jeg ønsker å sette min ddr2.stiu som ikke er kompatible, og lurer på hvilke komponenter som trenger å utveksle slik at jeg kan bruke ddr2 ...

  • yfmaza: Offf RAM ddr1 og jeg ønsker å sette min ddr2.stiu som ikke er kompatible, og lurer på hvilke komponenter som trenger å utveksle slik at jeg kan bruke ddr2 ...

   Så du kan gå fra DDR1 til DDR2 bør bare endre hovedkortet, men du må kontoen din som ny hovedkortet har samme socket (CPU) og å være forsiktig og hva skjermkort du har (hvis AGP eller PCI express)
   Hvis du vil ha et tips jeg ikke anbefale deg å endre et hovedkort bare for å passere på DDR 2 fordi de ikke føler et stort pluss ytelse
   Hvis du har et hovedkort som støtter minne DDR1 mistenker at noen prosessor eller skjermkort ytelse og da er det ikke kommer til å bli tvunget til å kjøpe en eldre hovedkort som er kompatible med resten av datamaskinen componenteleor
   Jeg anbefaler deg å spare penger og endre hele systemet for å ikke kaste bort penger eller å investere i en teknologi død

 99. Tusen takk, Boby-admin

 100. ION LIONTE sa han

  ajutatima varog! dessverre for meg er dette Descida videotutorial og gå om 12 min.poate noen hjelpe meg med råd 1 takk!

  • ION LIONTE: Ajutatima varog! dessverre for meg er dette Descida videotutorial og gå om 12 min.poate noen hjelpe meg med råd 1 takk!

   Det er fra din netul, og du kommer i morgen og privestele når nettverket og Internett generelt er mer overfylt eller sent om kvelden stinker for meg jeg gå hele veien! Jeg RDS Vi fant også et par dager, men jeg ser problemet ditt nå er løst. Problemet er dog at RDS ikke har råd til dem alle tilbake selge abonnementer med en nettverksstruktur som er basert veldig opptatt og likevel de fortsatt selger ... uten økning eller holde ut ekstra servere. I mai over landets problemer med RDS, til Bucuresti folk forlater dem på endene er engros oppsigelse, fordi folk er misfornøyde med responstiden i svært dårlig navigasjon og hastighet i rushtiden. Ikke skylden for det området som jeg sa, jeg går tutorial meg til slutten.

 101. ION LIONTE sa han

  Mr. ADRIAN Takk for råd .of Dessverre er jeg på nettet og IKKE ROMTELECOM BEST. Jeg vil prøve veldig sent i kveld CAN AM MER SANSA.DACA mislykkes DE SOM lansert en bønn kan og vil hjelpe meg sende meg gjennom en stor KODER OG KOMMENTAR navngi dem PROPUNNE COMPOMPONENTE DL TUTORIAL Kristus. Vennlig hilsen og takk fra ION LIONTE CORNU PRAHOVA.LA mange år og God jul til alle!

 102. hvorfor kan ikke helt følge tutorials?

 103. Jeg prøvde å følge System Setup en veldig god kvalitet-pris forholdet - tutorial videoklipp og på ett tidspunkt gjentatte ganger stoppet han dukket Riplay.Am kirurgi og hadde samme resultat.

 104. ion lionte sa han

  Gentlemen takk for råd og hjelp. MOTTATT i posten i dag AM TUTORIAL.M jeg likte veldig mye. Dessverre Amers KUN 5,5MIN.TOT I dag hadde vi besøk av TELECOM, som reklame for den lave hastigheten til Net. CIRCA AM 3.5 Mbit / sek I PREZENT.DUPA grad de sa at over 4 Mbit kan ikke tekkes SUSTINE.ASTEA sa DV PÅ NOEN SOM ER GODT OG VIL gi meg en mail med kodenavn av tekniske og foreslått av DL Kristus. Jeg avslutter med å ønske alle en varm VA HAPPY BIRTHDAY !, HELSE OG VÆR gå bra! Hilsen LIONTE ION

 105. og jeg ønsker deg god jul, god helse og som høyhastighets net.Sunteti beste av tutorialisti, jeg har lært mye fra dere og incontinuare ingen 1 EMIL

 106. anonimu` sa han

  Jeg gir bare kommer til å følge mine tutorial 15 minutter og stopper ..men han ikke kommer ..dc 50 minutter?

 107. ion lionte sa han

  I går kveld etter at jeg har mottatt e-post fra "anonym" sa_ denne opplæringen jeg kunne se ham helt. THE MLTUMESC på denne måten de kunne og ønsket å hjelpe. Vador et godt år full av prestasjoner. Vennlig hilsen LIONTE ION I CORNU Prahova!

 108. du har konfigurert EMAG, men er ganske dyrt. se en PC konfigurator arbeider med flere selskaper, er det ikke vanskelig, men du må forstå noe. god selv for å få en idé om hva du vil og hvor mye det vil koste.

 109. bordan21 sa han

  Jeg har en eldre cakcualator og jeg ønsker å januar conponenru ny, og jeg ønsker å vite om jeg kan sette en Pentium Dual Core Intel E5300, 2.6GHz, 775 socket, Box og placaa vedeo Asus Nvidia GF9500GT, 512MB, DDR3, 128Bit, DVI, PCI-E på et hovedkort ECS vakt P4M890T-M (V1.0), og hvis ikke hva vil du anbefale for 500 lei

  • bordan21Jeg har en eldre cakcualator og jeg vil til januar conponenru ny, og jeg ønsker å vite om jeg kan sette en Pentium Dual Core Intel E5300, 2.6GHz, 775 socket, Box og placaa vedeo Asus Nvidia GF9500GT, 512MB, DDR3, 128Bit, DVI PCI-E på et hovedkort ECS vakt P4M890T-M (V1.0), og hvis ikke hva vil du anbefale for 500 lei

   Legg igjen kommentarer på neste gang du gjør "fantastisk" forsøk på å skrive rumensk og normalt og la "vokabular" av messengerist for messenger og prietenii tai.
   Så du kan gjøre deg at prosessoren på PCen eldre være hovedkortet på PC 'gamle' som sier at du må ha sochetul prosessor 775 fordi prosessoren E5300 er soket 775 om bord soket basis har denne prosessoren du ikke kan montere den! Ser fint everest som vi tutorial, hvis kortet ditt har soket 775 prosessor. Veiledningen du finne skriftlig top box "Søk videotutorial.ro ..." fra øverst til høyre: Everest, går du inn og du vil finne.

  • bordan21Jeg har en eldre cakcualator og jeg vil til januar conponenru ny, og jeg ønsker å vite om jeg kan sette en Pentium Dual Core Intel E5300, 2.6GHz, 775 socket, Box og placaa vedeo Asus Nvidia GF9500GT, 512MB, DDR3, 128Bit, DVI PCI-E på et hovedkort ECS vakt P4M890T-M (V1.0), og hvis ikke hva vil du anbefale for 500 lei sitere meg

   slutt du setter prosessoren ... og jeg ønsker å gi meg si det støtter ikke vet om deg .... ???

 110. mariusrap91 sa han

  Sal Kristus. Jeg vil også ha min datamaskin i stykker, bare CPU til kostnads ​​500 550 euro. Kan du hjelpe meg med alle "ting" du må kjøpe? Kan du hjelpe meg ut mye. Sal

 111. bordan21 sa han

  775 socket hovedkort har på hånden, men ikke skriv som støtter dual core.Imi sier den støtter: 2 core duo Pentium D, Pentium og Celeron D-4

 112. det er derfor når tutorials er du?

 113. Jeg har et spørsmål ... er det noen forskjell mellom "dual core" og "2 core duo"?

 114. gi .. og som er bedre? : p

  • Cristi250 sa han

   Sergiu: Gi .. og som er bedre? : p

   Vel de er begge gode, men 2 Core Duo er noe høyere enn dual core penteru som har mer cache, høyere FSB, og en høyere ytelse.

 115. Vali cata sa han

  uansett om det er dual core eller Core Duo 2 når du monterer

 116. Costy97 sa han

  fra det jeg så i videoen, hovedkort var

 117. Alin L. sa han

  Hei, kan du gi meg noen råd om en ny datamaskin konfigurasjon som gir ny oppgraderes over tid? Prisen ikke overstige 1000 lei og .. mer bruk bordet, jeg spiller ikke, muligens senere ett spill Counter Strike, et spill som ikke spiser som vet hvilke ressurser. Jeg ønsker også å være stille

 118. Hei Jeg vil først gratulere deg for opplæringen, tusen mi`a var svært nyttig i jeg bestemmer hva jeg vil fra min neste PC. Etter l`am sett, sa jeg "klar, fant jeg det jeg trenger" så jeg gikk på site`ul av Emag for a`mi pcu`l orden, men overraskelsen .. egentlig ikke har på lager le`ai sanger som du listet opp. Du tror k kan legge igjen et svar med få substitutter? Jeg ønsker at prisen skal være et sted i 1.800 ron. Takket være hyggelig.

  Vennlig hilsen, Alexandru Ion.

  • AlexHei jeg først gratulere deg for opplæringen, tusen mi`a var svært nyttig i jeg bestemmer hva jeg vil fra min neste PC. Etter l`am sett, sa jeg "klar, fant jeg det jeg trenger" så jeg gikk på site`ul av Emag for a`mi pcu`l orden, men overraskelsen .. egentlig ikke har på lager le`ai sanger som du listet opp. Du tror k kan legge igjen et svar med få substitutter? Jeg ønsker at prisen skal være et sted i 1.800 ron. Takket frumos.Cu følelse, Alexandru Ion.

   slik at du kan gjøre din egen, ble det vist i opplæringen må du ha ut hva du har å ligne filter ut kategorier og produkter emag.ro. Emag er ikke den eneste nettbutikken. Du kan søke komponent spesifisert i opplæringen og andre nettbutikker. Du skriver i Google: onliine datamaskinen butikker eller online databutikker.

   Eller alle de andre søke EMAG skjermkort / prosessor / hovedkort fra en annen produsent, men som har de samme spesifikasjoner eller lignende til de som er spesifisert i opplæringen. Slutte å være så lat i tenkning. vil du trenger og ikke noen til å jobbe for deg.

 119. rogv du forklare meg PCI Express veier er 3 2.0 x16 PCI Express, PCI Express 2.1 x16, PCI Express x16.nu du kan gjøre en kort veiledning for at jeg rotet med plater, fant jeg meg selv CSA er lengre .fi elsket du gjør en god jobb

 120. tibyarad: Rogv du forklare meg PCI Express måter er 3 2.0 x16 PCI Express, PCI Express 2.1 x16, PCI Express x16.nu du kunne gjøre en kort veiledning for at jeg rotet med plater, fant jeg meg selv CSA sin lung.fi elsket du gjør en god jobb

  Ikke for å rote deg selv, du ser fint i vår veiledning om Everest, et verktøy som forteller deg alt om din PC, inkludert hva slags PCI-spor. Skriv opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: Everest Ultimate Edition for installasjon og nedlasting overklokking omgivelser, du skriver inn, se veiledningen vil du vite hva slags PCI skjermkort du har, og for å søke.

 121. Ok, tusen takk. Jeg ville bare gjøre noe dumt med tanke på kompatibilitet av deler ..

  Fortsett med det gode arbeidet.

 122. et spørsmål. Cooler ikke trenger det? Prosessorer, har vi ikke varme opp?

  • Adrian admin sa han

   Cipri: Et spørsmål. Cooler ikke trenger det? Prosessorer, har vi ikke varme opp?

   Du vet hva prosessor boks? Hvis ikke, anbefaler jeg deg, hvis du så på denne opplæringen, ser du deg selv igjen, men denne gangen uten spole tilbake det hvis du ønsker å vite hvordan det fungerer med kjøleren.

 123. Video Card sa han

  DDR2 gå på hovedkort og skjermkort DDR3 vice versa?

 124. Cristi vet at jeg åpnet en kilde som ble brent, og jeg endret hva hadde brent og skrev på det 450W det er derfor ikke navnet dvs. jeg fortelle dem kinaputt kilder, og da jeg åpnet det var en transformator som skrev ham 180W og bolig 450W høre hvor kilden skrev at 450W ha :)) og skrive det innenfor maks og du 180W å se mer Rasu :)) en god dag Cristi

 125. Jeg brente 4 2 kilder i måneder ...: D

 126. Hei. Dette systemet har CD / DVD og floppy disk plass? takk
  farvel

 127. Valentin Serbanescu sa han

  Hello!
  Jeg har et problem som jeg møter i noen tid.
  Jeg har en PC litt gammeldags for 2007 og jeg ønsker å øke ytelsen litt.
  Jeg tenker på å kjøpe et skjermkort og RAM. Det er ikke opplevd siden jeg har en ganske ung alder [15ani], så jeg tenkte jeg kunne få litt hjelp fra deg.
  Jeg har en Intel (R) Pentium (R) CPU 4 3.06GHz (2 CPUer)
  ASRock 775XFire-VSTA
  Skjermkort Asus Extreme AX550 Serie: 512 400 Mb MHz 128-bit DDR2
  Ram Minne: Kingmax DDRII, 533MHz, 512 MB

  Igjen, jeg ønsker å kjøpe en RAM i tillegg til den eksisterende [2 GB-> 200 maksimal ron], og et skjermkort [maksimal 270 rum], men jeg vet ikke, og vet ikke hvor det passer.
  Forvent tips.
  Takk på forhånd!

 128. Jeg har konfigurert nøyaktig samme PC jeg 2 år siden :))) + fra EMAG X og du bringe ham hjem likevel tutorialu er veldig interessant og nyttig for alle ...
  min pc:
  HDD Western Digital Caviar 1x SE16 500GB, 7200rpm, 16MB, SATA2
  1x Intel Pentium Dual-Core E5300, 2.6GHz, 775 socket, Box
  Sapphire ATI Radeon skjermkort 1x HD4850 512MB GDDR3 256bit, Dual DVI / TVO, HDMI, HDTV, PCI-E
  Corsair Dual Channel Kit 1x TWIN2X 2x2048MB DDR2, 800MHz 2
  FOXCONN MidleTower ATX casing 1x 80mm / CS TSAA-861 uten kilde
  Kilde 1x SIRTEC 430W, ATX2.2, passiv PFC
  1x Sony Dual Layer DVD-RW 24x, SATA, sort, bulk
  1x Gigabyte EP45-UD3LR, socket 775
  LCD-skjerm HORIZON 1x 2206SW, 22 "bred

 129. Sall og jeg trenger en dak informasjon er poate.am et Biostar P4M900M7 FAKTISK OG INTEL DUAL CORE AM PROCESORU E2180 og jeg ønsker å bytte til en Intel 2 IDEA DUO E7600.AVETI DAK DAK E KOMPATIBELT MERGE satt på mitt bord ønsket svar BAZA.MULTUMESC

  • AdrianGudus sa han

   Ovidiu: Sal jeg og jeg trenger en dak informasjon er poate.am et Biostar P4M900M7 FAKTISK OG INTEL DUAL CORE AM PROCESORU E2180 og jeg ønsker å bytte til en Intel 2 IDEA DUO E7600.AVETI DAK DAK E KOMPATIBELT Flett satt på mitt bord ønsket svar BAZA.MULTUMESC

   Du tilegne seg prosessoren kan du stille dette støttes av hovedkort basen, siden det er den samme soket 775 1066 og har en FSB på hovedkortet ditt støtter grunnleggende

 130. Jeg har en datamaskin som starter når han ønsker etter flere utkoblinger spenning kontrollert maskinvaren, kraft, skjermkort, og er bra jeg tror hovedkortet er problemet, og kanskje du kan hjelpe meg med noen feilsøking meninger eller endre den til en annen av mindre effektivitet og selvfølgelig kompatibelt med hovedkortet er gigayte ga-m55s-s3 v1 am2 socket AMD Athlon brikkesett nforce550 64 2000mhz

  • AdrianGudus sa han

   Nicu: Jeg har en datamaskin som starter når han ønsker etter flere utkoblinger spenning kontrollert maskinvaren, kraft, skjermkort, og er bra jeg tror hovedkortet er problemet, og kanskje du kan hjelpe meg med noen feilsøking meninger eller endre den med en annen mai effektivitet og selvfølgelig compatibilacu plate system er gigayte ga-m55s-s3 v1 am2 socket AMD Athlon brikkesett nforce550 64 2000mhz

   Gitt hva som ble sagt i videoen opplæringen ovenfor, kan du søke i en enkelt hovedkort, du må bare være litt forsiktig soket FSB hovedkort båret fremtid. Gå til butikken Emag eller andre IT-produkter, og søke ved hjelp av filtre AM2 soket prosessor som nevnt i videoen opplæringen og se det for å ha din CPU FSB støttes

 131. spørsmålet sa han

  Jeg har et spørsmål ... hvis jeg har en prosessor duacore kan sette den på et hovedkort som har 1 enkelt prosessor? sauimi har et annet hovedkort? skal monteres Dualcore CPU?

 132. Constantin ulariu sa han

  Cristi
  Vennligst gjør et dødelig virus ULTRA videotutorial om UVK
  Takk>

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.