Konfigurasjon med prosessor og generasjonskomponenter til en veldig god pris - videoopplæring

Hei venner, i dag har vi satt opp et system basert på en prosessor fra Intel som nettopp har blitt lansert, er det Intel G620, en veldig billig prosessor og ganske smidig til tross for den ekstreme "hårklippingen" den ble utsatt for. En god Sandy Bridge forblir selv uten Hyper Threading, Turbo Boost, Quick Sync, til tross for disse manglene sitter vi igjen med maskinvarevirtualisering som er en av de viktigste teknologiene, i tillegg må vi tro at prosessen har integrert minnekontroller og grafikk, betyr dette lavere hastighet og tilgangstid. Det er så mye bedre uten Northbridge.
Hovedkortet er basert på brikkesettet valgt Intel H61, som prosessoren, har dette brikkesettet fått en bevisst "utarming" (sata 3, usb 3.0), men den enkle brukeren vil ikke føle den store forskjellen.
Minner er verdi (billig, normal), den billigste vi har funnet, jeg bare hadde et begrenset budsjett, som i de to tilfellene ovenfor en vanlig bruker vil ikke føle forskjellen sammenlignet med minner ekstrem overklokking.
Paca video er ikke nødvendig med mindre du er spillere som har lidenskapen gaming blir nødt til å velge et godt skjermkort, standardkilden fordi kilden som følger med boliger ikke kan bære en forestilling bord (se compontetele valgfritt).
Som jeg sa-n tutorial DVD-brenner jeg ikke fordi det ikke er nødvendig i den første fasen (i hvert fall for meg) bruker nå flere ISO-bilder og filmer i AVI-format, MP4, MKV tatt på nettet, hvis du vil ha dem kan du kjøpe en DVD-brenner er ikke dyrt i det hele tatt, men jeg tror et pulver å sette på det, velger du.

Først av alt, Pentium G850, G840 imponerende rask og G620 utfører i sine spill for prisen av produktet. De vil være en flott plass for Inexpensive spilleautomater, som Deres fordel over dual-core Socket AM3, LGA1156 LGA775 og CPUer er mer enn tydelig.

Quote XBit Labs

Intel Pentium Dual Core G620, 2600MHz, 3MB, 1155 socket, Box

ECS hovedkort H61H2-M2, Socket 1155

Hitachi Deskstar HDD 7K1000.C 500GB, 7200rpm, 16MB, SATA2

TakeMS minne 2GB, DDR3, 1333MHz, CL9

DeLux MT302 Middletower ATX casing, sølv

Valgfritt for spillere (hvis du tar skjermkortet er nesten obligatorisk og kilde):

NVidia GeForce skjermkort Palit Daytona GTX550 IT 1024MB, GDDR5, 192bit, DVI, HDMI, SLI, PCI-E

Kilde Corsair CMPSU-600CXV2 600W, ATX2.3

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 500 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Jeg har lyd fra Via integrert i hovedkortet, og jeg hadde ikke noe problem med dvd-brenner el.Asta stedet du har rett og jeg gjør det samme som du holder den på, men jeg lurer på hvordan det vil distribuere Microsoft-operativsystemer? vil du holde deg gaven inneholder mange vinduer?

 2. dan vet at jeg en gang så 7 I en butikk vinduer feste med ferdige (ble laget for bærbare datamaskiner som ikke har en optisk stasjon), noe som betyr at Microsoft kunne gjøre det
  og jeg har et spørsmål om en kilde til inter-tech 750w merege mitt skjermkort ovenfor 550 gtx

 3. pc204060 sa han

  Ikke for å være dårlig, men "DeLux-saken" er den samme som min :).
  Det jeg kan fortelle fra saken er at pengene er ganske bra

 4. Hei Cristi Jeg har nylig installert Windows (den andre jeg brøt) Og når jeg ønsker å spille metin2 gir meg en feilmelding som dette: Beklager, din støtter ikke 3D grafikk, kan du sjekke maskinvare- og system configeration den og prøv igjen .
  Hva gjør jeg?

  • Lite Furnace Smoke sa han

   Andrew: metin2

   kompis, installer den nyeste versjonen av Java (gratis) og sjekk om du har den nyeste DirectX ... la det nylig installerte operativsystemet gjøre alle oppdateringene og legg deretter ut problemene ... vær tålmodig.

  • AdrianGudus sa han

   Andrew:
   Hei Cristi Jeg har nylig installert Windows (den andre jeg brøt) Og når jeg ønsker å spille metin2 gir meg en feilmelding som dette: Beklager, din støtter ikke 3D grafikk, kan du sjekke maskinvare- og system configeration den og prøv igjen .
   Hva gjør jeg?

   Installere den nyeste driveren for skjermkortet og operativsystemet du har. Kontroller også at du har installert Flash Player og Java Runtime. Du finner på Google.

 5. Cristi å fortelle deg noe om USB-pinne som du sa at installere på pinne, for å fortelle meg, og jeg liker at gå så snegle eller snarere som en diskett, USB stick klar til å installere Windows XP bare skriv etter at du gir NTFS format og c-kontinuerlig og sier sjekker C: og begynne og starte og holde aaxxx.sys kopiere stå, sitte, sitte, vi kopierer andre microsoft.dll opphold, bo, bo etter ham kopiere, vel hvis Kristus betyr at jeg står så grip meg stokk å installere xp etter nyttår, cd bag bedre gå mye raskere når du ikke ser filer eksemplarer. Det er allerede en bug win_to_flash ptr.
  Og for meg hun får støv på dvd, men slette den når du er rengjøring med en fuktig høst bris støv alt som PC HDD og SSD samle støv Graz
  Hva med Cristi god kilde astai http://www.marketonline.ro/surse/sursa-chieftec-550w-gps-550a du en e6750 en gts250?

  • ASUS:
   Cristi å fortelle deg noe om USB-pinne som du sa at installere på pinne, for å fortelle meg, og jeg liker at gå så snegle eller snarere som en diskett, USB stick klar til å installere Windows XP bare skriv etter at du gir NTFS format og c-kontinuerlig og sier sjekker C: og begynne og starte og holde aaxxx.sys kopiere stå, sitte, sitte, vi kopierer andre microsoft.dll opphold, bo, bo etter ham kopiere, vel hvis Kristus betyr at jeg står så grip meg stokk å installere xp etter nyttår, cd bag bedre gå mye raskere når du ikke ser filer eksemplarer. Det er allerede en bug win_to_flash ptr.
   Og for meg hun får støv på dvd, men slette den når du er rengjøring med en fuktig høst bris støv alt som PC HDD og SSD samle støv Graz
   Hva med Cristi god kilde astai http://www.marketonline.ro/surse/sursa-chieftec-550w-gps-550a du en e6750 en gts250?

   og lameller gå som necu 1h kopiere filer og gir meg noen feil bety nonne kan lese noen filer
   -Og -overraskelse etter omstart antente cp og fortsetter ikke installasjonen
   Hvorfor ????????

   Ideell forslag ????????

   • MackoOg lameller gå så necu 1h kopiere filer og gir meg noen feil bety nonne kan lese noen filer
    -og -surpriza etter ristart Ingi hk og ikke lenger fortsette instalareaOARE HVORFOR ????????
    Du "fullførte" meg med denne grammatikken. Hvor ble du bedre på rumensk?

    Ideell forslag ????????

 6. Lite Furnace Smoke sa han

  ... Hva med maskinvareopplæring på 10 millioner og eldre enn 40 millioner? ... Du bør på en eller annen måte slå sammen eller oppgradere disse veiledningene, for det vi snakker om i dag på tre måneder er ikke lenger gyldig ... etter min mening kan denne konfigurasjonen du presenterte bli tatt ut billigere, men hver med sine behov som du sa , aktelse!

 7. Cristi Hei! Vent en tutorial system 32-64 forskjellene ms mer please!

 8. sorin78 sa han

  hilsener Jeg har også et forslag til deg, du kan lage en opplæring med en veldig interessant og veldig nyttig applikasjon fra mitt synspunkt heter ... .. Pamela For Skype ... normalt hvis du kan og du er interessert

 9. alex008 sa han

  @Stef Forskjellen er: 32-bit system gjenkjenner et sted 3 GB Ram. Å anerkjenne 4GB RAM krever litt 64 system.

 10. alex ja det er bare en forskjell mellom 64 og 32.
  det er mange like viktige spørsmål som beregningsgrunnlaget av prosessorer.
  bit er måten en datamaskin lagrer og tilgang til data og minne. En bit kan ha verdien 0 eller 1
  32x = 10100101 (32 fra 1 og 0) = kan representere tall mellom 0 og 4,294,967,295 (2 32 strøm)
  64x = 10100101 (64 fra 1 og 0) = kan representere tall mellom 0 og 18,446,744,073,709,551,615 (2 64 strøm)
  Det er derfor et 32 x prosessor ikke støtter et operativsystem kan 64x og vice versa.
  Cristi takket være tutorials.

 11. Jeg slo alle tenkte å passere 64biti behov for Adobe After Effects eller ikke liker hvordan 64de sa Cristi so..oricum litt som å lage en tutorial relatert til dette sb.

 12. cristian vannmelon sa han

  AIMP 3 lage en tutorial på beta please?

  • Blender sa han

   cristian vannmelon:
   AIMP 3 lage en tutorial på beta please?

   Dude du tror du gjorde heteslag. Jeg bare spy når jeg ser hver tutorial gjenta det samme spørsmålet om 10 ganger som en robot som lider av diaré !!
   Jeg forstår ikke hva som gjør den Aimp 3 Beta så spesiell? Siden du stadig gidder å legge igjen kommentarer med det samme spørsmålet her, kan du begynne å laste ned og studere det. Det er bare en enkel spiller, du tar sangene med dra og slipp og slipper dem i spillelisten og hører på dem. Hvis resten av innstillingene ikke holder seg til deg (som jeg la merke til), la dem være der de er fordi du kan leve veldig bra uten dem, ELLER gå til onkel Gogu og spør ham hvordan det er med resten av innstillingene på denne spilleren. fordi han ble oppdratt så liten at han vet nesten alt.
   Og så et tips, prøv å avstå i fremtiden fra å legge de samme spørsmål som du ikke vet hvor mye lenger bære moderatorene.
   Alle de beste.

 13. sklipy sa han

  Ja Aimp3 beta :))) Jeg har sett dette spørsmålet;)) godt jeg har det installert og yo er mer som Aimp2 ok, hvis det er din nysgjerrighet ..are noe neajunsuri..dar resten er ingenting special..in det er ok for din søknad ..legat anbefaler ikke trenger en tutorial for det .mer raskt ville kreve opplæring knyttet til: cmd, sony vegas, adobe After Effects ville være ..etc pluss mange andre interessante emner .. en av dem som en tutorial om konfigurasjon og montering en PC rett? men jeg tror guttene har et rom nå, uansett hva jeg mener er at det er flere interessante temaer hvordan aimp3 beta !!!

 14. Bogdan sa han

  Jeg liker stillheten av musen. Hva merke er det? Nexus liksom?

 15. Super opplæringen. Jeg håper å bli den neste opplæringen forskjeller mellom systemene 32 64 biter og biter

 16. John Elias sa han

  Med hensyn må du lage en tutorial IGO navigasjonssystem for Samsung Galaxy s (android).

  Takk på forhånd

 17. cristian vannmelon sa han

  vennligst lag en veiledning om Malwarebytes 'Anti-Malware

 18. Cristi sa han

  Jeg ønsker om mulig å gjøre en videotutorial hvordan vi handler på nettet. Vær så snill, jeg nevooie

 19. På grunn av dette lu: Cristian vannmelon, lage hepatitt !!! Man tar slutt, hva i helvete er du? Non-Stop spørre noe? Til nå var Aimp3 Beta, nå Malwarebytes? Gå på et annet nettsted og gjøre andre nerver

 20. Cristi:
  Jeg ønsker om mulig å gjøre en videotutorial hvordan vi handler på nettet. Vær så snill, jeg nevooie :)

  Vi har allerede en slik veiledning, våre andre filmskaper, er utmerket, og du søke etter den ved hjelp av søkemotor eller mellom kategorier.
  Lær søket gjort gjennom nettstedet, nesten 700 tutorials, umulig å ikke finne noe du liker.
  Rock på.

 21. Cristi CHEAR Super tutorial .. fint .. kan du gjøre som tutorial med Windows 7 64 .. Bit ptr k, og jeg ønsker å gå på 7 vinne .. men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre enn 2GB RAM .. plz .. Kontroller at opplæringen .. [Du er den beste! ]

 22. Hei jeg har et problem! miam installert ubuntu på dual 11.04 men jeg så tutorialu på stedet, og du likevel gikk bra! Men ikke gå sami jeg koble Addicted nettet fra RonetMedia (Firma nabolaget).
  Jeg må xp pose på IP, nettverks, DNS1, DNS2. og jeg har også en kjørbar som må bag brukernavn og passord (er kjørbar EXE)
  Hvordan går jeg på Ubuntu 11.04 avhengig?
  Thanks !!!

 23. kort og rett på sak, hell og lykke

 24. Hei Cristi, takk for veiledningen den er veldig bra, jeg vil gjerne at du forteller meg om denne serveren er god "http://www.emag.ro/network-attached_storage/network-storage-synology-ds110j–pDS110J" eller om du kunne gjøre en opplæring om Network Attached Storage (NAS) Server Configuration og lykke til.

 25. Catalin sa han

  Super konfigurasjon, jeg har bare ett spørsmål Kristus, dette systemet laget komplett med skjermkort og kraft spillere gå for de nyeste spillene, ikke nødvendigvis interesserer meg eller det maksimale innstillingen bør være en bedre prosessor Intel kan en i3

 26. Cristi Hei og gratulerer for opplæringen har bare en Sandy Bridge-system tilgjengelig for alle! Som du så fra AMD APU lanserte sine områder som skrøt mer demult.Intrebarea min verdt hvis du ville gjøre et system med en av APU mot Intel pris / ytelse

 27. Hallo

  Kjære venner, jeg trenger også en "lyn" -konfigurasjon for PC-en min, og jeg trenger din hjelp (av spesialister). Jeg vil ha "siste generasjon" komponenter, budsjettet er nær 3500-4000.
  Nevne at:
  -Jeg Overvåke 19 (vil bytte den med en mer, men ikke akkurat nå, kanskje senere, og ikke til å inngå denne budsjett)
  -carcasa er stor nok
  har allerede dvd rw
  Det er kål-kilde!
  Fra hva jeg vet, ville jeg ha følgende komponenter:
  ujevn basen
  -prosessen
  ujevn video
  -memorii ram
  -hdd
  -source
  - (Og muligens bolig)
  Konfigurasjonen jeg vil spesialisere meg i "online filmspiser" (aldri avbryte mens du ser på) og spill (har ikke forsinkelse / forsinkelse når du spiller) med grafikk på maks. 🙂
  Venter ekspertuttalelser. Takk for at du leser, og takk på forhånd for hjelpen.

  Ha en fin dag alle sammen!

 28. Opplæringen er flott. Jeg lurte på om hovedkortet støtter prosessoren, om noen kjøpte denne konfigurasjonen og om opplæringen med et begrenset budsjett fremdeles er "gyldig".
  Du har feil her: "Videofred er ikke nødvendig med mindre du er en spiller ..."

 29. Hei,
  Mens en tutorial der du konfigurerer et system basert på de nye AMD APU områder, A6 og A8? Fra hva jeg har sett i disse Fakta nettsider APU ødelegge konkurransen (Intel) i form av grafikk integrert i prosessoren.

 30. Hei, jeg har også et eldre system og jeg begynte å "renovere" det, og jeg ønsker å få et skjermkort som er på pci-e X16 2.1, og jeg tror jeg har maksimum pci-e X16 2.0 eller mindre, og jeg vet ikke om en å lese hovedkortet mitt
  Jeg ville være veldig takknemlig hvis du hjelpe meg

 31. Catalin.81-Rm.S sa han

  Cristi velkommen
  Alt dette generasjon Sandy Bridge-prosessorer inkluderer forskjellige prosessorer som ikke forstår altfor godt hvordan rangeres.
  Jeg leste noe om "2. generasjons sandbro" som kommer med en økning i ytelse ... problemet er at jeg ikke klarer å skille disse generasjonene.
  Det ville tehnilogiile interessert i oss er å foretrekke for å vurdere dem uunnværlige når det gjelder å kjøpe en procesir på 1155.
  Jeg forstår at opplæringen ble laget for å få en pris så lav som mulig, men om hvilken prosessor vil du vende oppmerksomheten din uten å gi for mye rabatt på teknologier som du anser som nødvendige i fremtiden til en god pris uten å se på toppen av område…?

 32. Hei, jeg har også et ASUS A8N-E hovedkort som når og når det vises i bios i rødt, vises spenningene og temperaturen -1 grader, men når og når det ser ut fra hvilken chip det kan være den av IT8727F-A som kan være eller en mikrochip som den starter, krasjer noen ganger, og når den dukker opp med å oppdage ide-enheter ... og forblir blokkert, og når jeg går inn i bioen, forteller den meg advarsel! temperatur før noe sånt og når jeg slår på "hardware monitor" ser spenningene slik ut: 3.3V = 4.06V, + 5V = 6.04V, + 12V = 16.10V og CPU temp -1 grad og SYS.Temp -1 grad og cpu vifte o / min 0 o / min viser bare. Fra hva kan det være?
  Kan ikke være godt egnet her, men her jeg beklager hvis jeg postet det!

 33. Simina sa han

  Kjære Cristian,

  Jeg hadde en LCD-TV som vi brukte som en PC-skjerm. Etter 3 år brøt han ned.
  Jeg ønsker å kjøpe en skjerm med TV-tuner 27inch fra Emag, LG eller Samsung. Har 1600 lei. Hva tror du PC-skjermer med TV-tuner? De er bedre enn LCD-TV-er som kan og data? Verdt pengene? Du kan fortelle meg når jeg veilede meg selv (kontrast, lysstyrke, oppløsning)? Eller bedre jeg kjøpe en TV billigere data knekt?
  Venter på råd.
  Takk.

  • Catalin.81-Rm.S sa han

   Simina:
   Kjære Cristian,

   Jeg hadde en LCD-TV som vi brukte som en PC-skjerm. Etter 3 år brøt han ned.
   Jeg ønsker å kjøpe en skjerm med TV-tuner 27inch fra Emag, LG eller Samsung. Har 1600 lei. Hva tror du PC-skjermer med TV-tuner? De er bedre enn LCD-TV-er som kan og data? Verdt pengene? Du kan fortelle meg når jeg veilede meg selv (kontrast, lysstyrke, oppløsning)? Eller bedre jeg kjøpe en TV billigere data knekt?
   Venter på råd.
   Takk.

   Jeg anbefaler det å være med LED-belysning (for lavere strømforbruk og lengre levetid, bedre / ensartet belysning), å ha en innebygd multimediaspiller (spill filmer, musikk, bilder direkte fra en USB-pinne eller HDD ), for å ha FullHD-oppløsning (bedre bildeklarhet når du tar bilder med FullHD-oppløsning), muligens å ha et innebygd nettverkskort eller WiFi, men dette øker prisen.
   hvile .... det avhenger av din smak (jeg mener merke og design).
   Alle de beste!

 34. Jeg hilser Sami kjøpe et skjermkort, men jeg vet egentlig ikke priciep g210 1gb gigabyte minne, og det er bra 128bit ami kjøpe eller foreslå noe annet?

 35. Catalin.81-Rm.S sa han

  Salut! Jeg vil gjerne vite (hvis du kan), hvordan du kan endre avspillingshastigheten av bildene i "Windows Photo Wiewer". Takk!

  • AdrianGudus sa han

   Catalin.81-Rm.S:
   Salut! Jeg vil gjerne vite (hvis du kan), hvordan du kan endre avspillingshastigheten av bildene i "Windows Photo Wiewer". Takk!

   Du kan ikke gjøre det! Dette holder fotostørrelse og ytelse av komponentene.

   • Catalin.81-Rm.S sa han

    AdrianGudus: Du kan ikke gjøre det! Dette holder fotostørrelse og ytelse av komponentene.

    ok. Jeg vet ikke hvor godt jeg kom overens. Jeg refererte ikke til manuell avspilling, men til den i lysbildefremvisning med Winfows Photo Viewer ... det vil si at ethvert bilde (etter at det er lastet opp / behandlet / vist) har en definert visningstid (hvor lenge det blir på skjermen). standard er denne tiden omtrent 3-4 sekunder. Jeg tenkte at det måtte være en redigerbar fil et eller annet sted i registrene ...
    å forklare hvorfor jeg vet dette. ex.vrei å se på noen bilder med familie ... og tid for viser et bilde 3 sekunder er ikke nok. Det kan være lurt 6-7 for et sek ....

    • AdrianGudus sa han

     Catalin.81-Rm.S: Ok. Jeg vet ikke hvor godt jeg forstår. Jeg snakker ikke om å kjøre manuell, men i lysbildefremvisning med Winfows Photo Viewer ... betyr noe bilde (etter å ha blitt belastet / behandlet / vises) har en definert display (katt sitter på skjermen). I mellomtiden standard er slags 3-4 sekunder. Jeg tenkte at det må være en fil i registeret redigerbar ...
     å forklare hvorfor jeg vet dette. ex.vrei å se på noen bilder med familie ... og tid for viser et bilde 3 sekunder er ikke nok. Det kan være lurt 6-7 for et sek ....

     Høyreklikk mens lysbildefremvisningen kjører, og velg Slide Show Speed ​​- Slow, fra hurtigmenyen. Du har fortsatt et medium som er satt til standard eller raskt. Det er alt du kan gjøre.

  • Catalin.81-Rm.S:
   Salut! Jeg vil gjerne vite (hvis du kan), hvordan du kan endre avspillingshastigheten av bildene i "Windows Photo Wiewer". Takk!

   ja det er mulig i Windows 7 du kan høyreklikke på bildet og velge sakte - medium - raskt du kan også på Windows XP, men jeg vet ikke hvordan

 36. Cossmin.m sa han

  Jeg vil gjerne vite hvordan jeg skal montere alle komponentene i enheten ... Jeg fulgte veiledningene med systemkonfigurasjonene, men jeg vil vite om jeg kjøper noen komponenter hvordan jeg monterer dem, eller om de kommer ferdig montert. Uansett, gratulerer med. alt du gjør.
  med respekt, Cosmin

 37. Med denne PCen "http://www.mediagalaxy.ro/sistem-it-myria-nvisionv6-intel-core-i3-3-06ghz-4gb-1000gb-nvidia-linux" kan du spille de siste spillene?

 38. SGTR9000 sa han

  Ikke kast den optiske stasjonen, er det -Dobbel Layer DVD (de med dobbelt lag). Jeg LG DVD RW, men fortsatt jeg trenger.
  Ville gå en annen harddisk til å lagre filer (en sikkerhetskopi).
  Og kilden til minst 650 W. 450W og nå er jeg nødt til å gå tilbake.

 39. Super tutorial!

 40. Hvorfor ikke sende meldings knappen vises?

 41. Hei, jeg er interessert i meg, jeg kan oppnå ytelse prosessor + hovedkort basert på video på ovennevnte konfigurasjon.
  ikke en gamer i det hele tatt, men bare ut av nysgjerrighet, jeg kunne spille en fifa ex?
  eller jeg har skjermkortet.
  Vennlig hilsen og takk.

 42. for de som ikke vet dette ikke er en gaming system er den eneste måten for en musikk-film, og det er et dårlig system Sbai du glemt ditt skjermkort.
  Hvis du ønsker å spille fifa12 i noe tilfelle tror jeg du kan du gå fra 10 eller 9 ned.
  bedre mindre det 10-12 millioner kroner og vil ta svært godt system

  • AdrianGudus sa han

   Ady:
   for de som ikke vet dette ikke er en gaming system er den eneste måten for en musikk-film, og det er et dårlig system Sbai du glemt ditt skjermkort.
   Hvis du ønsker å spille fifa12 i noe tilfelle tror jeg du kan du gå fra 10 eller 9 ned.
   bedre mindre det 10-12 millioner kroner og vil ta svært godt system

   Hvis du så på angitt tutorial og et skjermkort. men så er du, du elsker å si sin mening uten hode-hale utseende opplæringen og gratis å lese hele teksten. Med dedikert skjermkort i denne videoen opplæringen sier jeg at Fifa spille mer enn 12

 43. Tanken er denne:
  Systemisk er tatt.
  ady merci og krystaller.
  hvis dette skjermkortet hjelpe meg med noe, ikke skyver hovedkort eller prosessor ombord begge.
  Jeg spiller ikke spill, men se tutorials, online filmer på nettet, og jeg ville ikke ønsker å presse styret og prosessor, skjermkort hjelper meg hvis det er bra, jeg tar, om ikke forbli slik uten skjermkort.
  aktelse og respekt.
  Ja plukking plate
  så det er fortsatt ikke bedre
  takk
  http://www.okazii.ro/catalog/55044103/placa-video.html

  • Ionut:
   Tanken er denne:
   Systemisk er tatt.
   ady merci og krystaller.
   hvis dette skjermkortet hjelpe meg med noe, ikke skyver hovedkort eller prosessor ombord begge.
   Jeg spiller ikke spill, men se tutorials, online filmer på nettet, og jeg ville ikke ønsker å presse styret og prosessor, skjermkort hjelper meg hvis det er bra, jeg tar, om ikke forbli slik uten skjermkort.
   aktelse og respekt.
   Ja plukking plate
   så det er fortsatt ikke bedre
   takk
   http://www.okazii.ro/catalog/55044103/placa-video.html

   Jeg vet om filmer på nettet og se YouTube på prosessoren vil ikke kreve skjermkort skjermkort i konklusjonen vil ikke hjelpe

   • Danutz: Jeg vet om filmer på nettet og se YouTube på prosessoren vil ikke kreve skjermkort skjermkort i konklusjonen vil ikke hjelpe

    Skjermkortet er en viktig komponent i dag, Flash Player i nettleseren bruker maskinvareakselerasjon på skjermkortet for filmer på nettet.
    PGI-tallet (integrert grafikk chip) av prosessoren er tilstrekkelig for video online eller offline. Normalt er et skjermkort alltid bedre, men som ikke har ressurser kan være en PGI-up periode.
    Du bør vite at filmer på youtube 720p 1080p og utstrakt bruk av skjermkortet (hvis det har maskinvareakselerasjon).

 44. Cristi, endret jeg en sata hdd Seagate 1tb 2 st31000528as som dukket opp på SMART Realocated Sector Count Advarsel og lam millioner gikk for å endre og ga meg en akkurat som ham og sier Reparerte HDD Certificated hva det betyr?

 45. skadelig er du, adriane.daca eller jeg se tutorials da ikke vet hvem uita.verifica ip.
  Jeg satte skjermkortet, men RAM og prosessor 1,95 2,55 forble som før når jeg hadde skjermkortet.
  Jeg forstår at var om bord før, men nå? Jeg var ikke ment å 2,60 2 gb ram og prosessor?
  bios jeg har ingenting som jeg ikke kan finne video, er en ny bios og mer komplekse.
  Hva kan jeg gjøre?
  å gi en BIOS reset? standard? egentlig?
  følelse og halerota vil følge.
  eller hvordan du deaktiverer onboard video BIOS asta.goagal ikke gi meg noen informatie.e Calik.

 46. velkommen
  Jeg har et lite problem med min PC akkurat i dag har jeg åpnet sal ren støv og deretter når lam snudde og begynte sal bruke viften til prosessoren Dacha veldig stygg når CPU kjørte bruker 50-55% som 7 gadget seier
  Jeg syntes det er termisk pasta som jeg tok nylig for et skjermkort, og jeg kan ikke komme så vi måtte flytte litt kjøligere prosessor
  Jeg nevne at jeg har en Dell OptiPlex gx620 og Nvidia GForce 210 http://www.marketonline.ro/placi-video/placa-video-asus-geforce-210-1024mb-ddr3-silent-lp
  og caarcasa er den samme som den for det PC-
  http://www.emag.ro/desktop-pc/sistem-desktop-pc-dell-optiplex-780-mt-cu-procesor-intel-174-coretm2-duo-e7500-293ghz-2gb-500gb-free-dos–pDL-271881187

  forvente noen løsninger
  takk på forhånd

 47. Catalin.81-Rm.S sa han

  @Stefan:
  ser på nettet som er normal temperatur for din CPU i både tomgang og bruker deretter stress for RealTemp verktøy for å sjekke om din CPU-temperaturen er normal i incatreaza.
  Hvis verdiene er alarmerende, fjerner du kjøleren fra prosessoren, tørker av den gamle limen og bruker en ny. Når du har satt sammen radiatoren igjen, må du kontrollere temperaturen igjen for å se om det er noen endringer. alt dette bare hvis det er et problem med varmeledningsevnen på prosessoren ...
  når det gjelder viften ... Jeg tror du "forstyrret" støvet der og det kom inn i den. min mening er at den sunneste løsningen er å erstatte den med en ny. hvis du ikke kan ta en ny, kan du til slutt øke klistremerket på viften (det er et lite gap i midten), og legg en dråpe bilmotorolje gjennom det hakket, med en sprøyte. du kan få gode resultater umiddelbart og varig eller ikke.
  lykke til!

 48. Prosessor: I3 2100 3,10, 1155 soket
  Hovedkort: MSI H61M-P21 (B3) socket 1155
  HDD: Seagate 250GB, 7200rpm, 16MB, SATA 3
  Skjermkort: MSI ATI Radeon HD 5450, 1024MB, GDDR3, 64bit, DVI-I, PCI-E
  RAM: 2 2 MHZ DDR X 1333GB (Kingston)

  Ovennevnte er god CV? Disse nye spillene gå 2010 / 2011 ??

  • ulv:
   Prosessor: I3 2100 3,10, 1155 soket
   Hovedkort: MSI H61M-P21 (B3) socket 1155
   HDD: Seagate 250GB, 7200rpm, 16MB, SATA 3
   Skjermkort: MSI ATI Radeon HD 5450, 1024MB, GDDR3, 64bit, DVI-I, PCI-E
   RAM: 2 2 MHZ DDR X 1333GB (Kingston)

   Ovennevnte er god CV? Disse nye spillene gå 2010 / 2011 ??

   Din Systeme er bra eneste unntaket asal er ikke så bra for videospill er ørsmå biter 64 hvis du kjøper et skjermkort eller 192 256 bet ddr5 spill du går godt med høy oppløsning

 49. Hei og jeg ønsker å ta min i7 2600 Jeg har en forespørsel, og hvis jeg kan anbefale en grunnleggende plaaca 3 fans som støtter for boliger

  http://www.marketonline.ro/carcase/carcasa-coolermaster-690-ii-advanced

  og hvis prosessoren har kulere termisk sammensatte
  takk på forhånd

  • Catalin.81-Rm.S sa han

   stefanU 256 ddr5 spill du går godt med høy oppløsning

   så du vil ha et hovedkort som i tillegg til kontakten for prosessorviften, skal ha tre til for fans på saken ... litt tung ...
   i speciticatii salg områder egentlig ikke se forbi det.
   men jeg sier som om slike styrer, har de ikke utgjør et kriterium for utvalg for deg for ikke å gå på akkord er verdt å gjøre ting som sata3 eller usb3.0 etc.
   Du kan koble husviftene direkte til strømforsyningen via MOLEX-kontaktene. hvis du fremdeles vil kontrollere hastighetsnivået deres, får du en morsom kontroller som du monterer i en av 3.5 eller 5.25 bommene, avhengig av i hvilken sak du tar

 50. Salut! Jeg ønsker å kjøpe en LED-skjerm som ikke overstiger terskelen til 700 ron ... Noen ideer? Jeg ønsker å kjøpe fra Emag - Jeg snudde meg mot at 24 tommers BenQ, LG nettsider 23 tommers nåler som kretser rundt nevnte beløp, men vil ha noen meninger fra spesialister. Så ... hva anbefaler du? Og helst ha hdmi (jeg vet at disse skjermene ikke har hdmi antydet ovenfor).

  • AdrianGudus sa han

   Robert:
   Salut! Jeg ønsker å kjøpe en LED-skjerm som ikke overstiger terskelen til 700 ron ... Noen ideer? Jeg ønsker å kjøpe fra Emag - Jeg snudde meg mot at 24 tommers BenQ, LG nettsider 23 tommers nåler som kretser rundt nevnte beløp, men vil ha noen meninger fra spesialister. Så ... hva anbefaler du? Og helst ha hdmi (jeg vet at disse skjermene ikke har hdmi antydet ovenfor).

   Skriv opp i søkeboksen rett på den svarte kanten guide LCD-skjerm eller HDTV kjøpet, går du inn og du vil finne opplæringen.
   Neste gang i søkefeltet!

 51. At opplæringen er fra april 2010, disse skjermene er over mitt budsjett og ikke svarer til deg ... Jeg trodde kanskje du har vært i kontakt med noe nytt. Takk uansett for svar!

  • AdrianGudus sa han

   Robert:
   At opplæringen er fra april 2010, disse skjermene er over mitt budsjett og ikke svarer til deg ... Jeg trodde kanskje du har vært i kontakt med noe nytt. Takk uansett for svar!

   Det er klart. Som mange andre ser du "papegøyelignende" ut på opplæringsprogrammer uten å forstå hva det blir snakket om eller hva som er viktig. Det er derfor ingenting vil komme ut av deg. Tanken var ikke å fortelle brukerne i den opplæringen hvilken skjerm de skal kjøpe, men hvilke teknologier de skal ta hensyn til, hva de skal være interessert i, hva som betyr noe for en skjerm.
   Det burde ha "fanget" fra den veiledningen og ikke modellene som ble presentert.
   Destillering og måtte lære hva saken når du kjøper en skjerm, som er eller hva er eller er teknologier vi har noen skjermer, hvor viktig er diagonal og så videre.

   Golden Treasure omu og sette ingenting før deg. Du trenger ikke å velge hva som er viktig og til fest på den kunnskapen som vi tilbyr deg.

 52. florin sa han

  Mda..ai valgt en Hitachi hardt. LoL.

 53. Hei, interessant tutorial for alle med budsjett Vitor mai restrans.Pe Jeg vil ha en tutorial på å kjøpe en gaming system, men ikke deler dekstop men et system som allerede er gjort.

  Takk på forhånd!

 54. Hei til du kunne virkelig fortelle deg om dette er bra for gaming dekstop system og om hvor lenge jeg kan spille spill på den på maks grafikk:http://www.emag.ro/desktop-pc/sistem-desktop-serioux-fighter-cu-procesor-amd-a6-3650-quad-core-26ghz-4gb-ddr3-500gb-ati-radeon-hd-6570-1gb–pseriouxAPU

  Takk på forhånd!

  • seniordady sa han

   Systemet er ok, men skjermkortet er ganske svak. Skjermkort som ikke har 2009 kan spille alle spill i stek ved maksimal detalj, selv om den hevder å Crossfire med den integrerte videoprosessor. Det ville ha vært bra HD6670 selv et Radeon skjermkort for å spille dagens spill på høyt detaljnivå, men for spillene som kommer, og heller ikke den sistnevnte ikke lenger håndtere.

 55. velkommen

  Jeg har et problem, nemlig: MI PC reboots ved oppstart (vanligvis når KALDT syst E, MORNING)
  Fri for støv, temperatur ok, selv om en kilde har ingen navn spenningsvariasjoner, drivere installert, for å starte automatisk deaktivert,
  Reboots etter at jeg fjernet skjermkortet og bodde med bygget. Eller hvis du ikke starter stoppet monitoru som om ikke video (2 endret skjermkort som er bra).

  Konklusjon eller hovedkort (men ikke hoven kondensatorer) eller procesoru !!!

  Venter meninger, råd !!! takk

  asus hovedkort
  1 g ram
  3,0 MHz Celeron-prosessor
  w kilde 350

 56. hei.
  Jeg har et hovedkort og prosessor. Jeg ønsker å kjøpe et hovedkort Intel Core jeg går procesoru i3 540GHz 3.06, 1156 socket bord som ???

 57. velkommen
  Jeg har et hovedkort, Gigabyte H55M-UD2H, 1156 socket, og en prosessor, Intel® Core i3 540GHz 3.06, 1156 socket, jeg ønsker å kjøpe et hovedkort ASROCK H61ICAFE, Socket 1155. Jeg går Intel® Core procesoru i3 540GHz 3.06, 1156 socket bord som ???

  • AdrianGudus sa han

   Cosmin:
   velkommen
   Jeg har et hovedkort, Gigabyte H55M-UD2H, 1156 socket, og en prosessor, Intel® Core i3 540GHz 3.06, 1156 socket, jeg ønsker å kjøpe et hovedkort ASROCK H61ICAFE, Socket 1155. Jeg går Intel® Core procesoru i3 540GHz 3.06, 1156 socket bord som ???

   Så du VIDEO head-to-tail tutorial? Var du oppmerksom på veiledningen? Det du har er stikkontakt 1156 og det du vil kjøpe har stikkontakt 1155, så svaret er nei. I fremtiden ber vi deg om å legge ut en enkelt kommentar og ha tålmodighet for at den skal være moderat og godkjent. Du er ikke den eneste som legger igjen kommentarer, og vi oppholder oss ikke 24 timer i døgnet for å svare på kommentarer. Blant annet har vi også et spesielt liv ...

 58. Hei, kan det virke som et dumt spørsmål, men jeg søkte etter informasjon på nettet, og jeg har ikke ryddet opp! Spørsmålet lyder: en prosessor med 2, 4 eller 6 kjerner med 2.2GHz fecveta eksempel som sosoteste? hver kjerne har 2.2GHz?
  Takk!

 59. Radu:
  Hei, kan det virke som et dumt spørsmål, men jeg søkte etter informasjon på nettet, og jeg har ikke ryddet opp! Spørsmålet lyder: en prosessor med 2, 4 eller 6 kjerner med en la2.2GHz fecveta eksempel som sosoteste? hver kjerne har 2.2GHz?
  Takk!

  Det er akkurat som å ha flere prosessorer, er den frekvens den samme.
  Multi core prosessorer er utmerket multitasking, dvs. når programvaren kjøre mer i denne klassiske puslespillet tid eller flere prosesser av en applikasjonsserver som skjer når webserveren er i stand til å håndtere flere tilkoblinger (Besøkende) samtidig.
  Et eksempel er vår side hvis vi ikke bruker serveren en flerkjernet prosessor, kunne det ikke tåle tung trafikk, tenk at i rushtiden der hver 300-400 besøkende mens på området, noe som vil være lese og se tutorials.
  Jeg vil ikke engang tenke på hva vi hadde gjort uten prosessorer med flere kjerner ...

 60. Cristi bra!
  Jeg vil liste opp noen av komponentene på datamaskinen min, som jeg kjøpte sommeren 2011 ... for å fortelle meg en mening om hva jeg bør forbedre og på hvilket nivå jeg er i GAMING-rangeringen.
  Takk!
  Hovedkort: ASUS P5P41T LE.
  CPU: Intel Pentium dual-core e6700 3.2 ghz.
  Skjermkort: GeForce GT440 1024MB GDDR5.
  HDD: Samsung 500GB / 7200rpm / 16M.
  Venter på meninger!
  PS: Jeg nevner at de er spillere med budsjettet til en vanlig mann ... :))

 61. John Alexander sa han

  Hei, jeg har en calc. (Mill) av 2003, 4 MHz prosessor P2660 512K, PC256 2700MHz MB minne 333, 4 440M GeFORCE64MX skjermkort, hard Hitachi 80 / 7200, hovedkort Gigabyte DDR I845 8IE2004, gå f. Hard. kan du fortelle meg hva jeg kan gjøre for å gå litt fortere. minne 1G ville hjelpe? Jeg har ingen penger til å kjøpe meg en ny PC.

 62. John Alexander:
  Hei, jeg har en calc. (Mill) av 2003, 4 MHz prosessor P2660 512K, PC256 2700MHz MB minne 333, 4 440M GeFORCE64MX skjermkort, hard Hitachi 80 / 7200, hovedkort Gigabyte DDR I845 8IE2004, gå f. Hard. kan du fortelle meg hva jeg kan gjøre for å gå litt fortere. minne 1G ville hjelpe? Jeg har ingen penger til å kjøpe meg en ny PC.

  For å være kort:
  Ikke investere noen penger i denne PCen, bli hos ham inntil Kan samle inn litt penger og få deg en annen. Jeg kan ikke lyve for deg, 10 år 100 PCer bety år for et menneske. Du kan lure på når en mann 100 år ikke kan kjøre?

 63. John Alexander sa han

  Cristi-admin: For å være kort:
  Ikke investere noen penger i denne PCen, bli hos ham inntil Kan samle inn litt penger og få deg en annen. Jeg kan ikke lyve for deg, 10 år 100 PCer bety år for et menneske. Du kan lure på når en mann 100 år ikke kan kjøre?

  Takk. for å se hvordan et triks på min kone !!!

 64. Hei Cristian..am kjøpte denne PC-en når jeg så dette skjermkortet guiden jeg kjøpte nevnt i beskrivelsen, og nå ikke lenger på lager

  Hvis du ønsker å foreslå en kilde og kvalitet-pris skjermkort, i likhet med deler av opplæringen.

  Ha en flott dag!

 65. Vasile Gavriluta sa han

  Vennligst gjør en videotutorial som nå eksisterende komponenter.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.