PC-konfigurasjon og rimelig Intel SSD Skylake

Hei venner, er i dag begynnelsen av en billig PC-konfigurasjoner og balansert.
PC-konfigurasjon er basert på Intel Skylake, som er den nyeste generasjonen av prosessorer fra Intel, ved hjelp av teknologi produksjon 14nm. Dette betyr at prosessorene er kraftigere og mer økonomisk, og dermed kjøler.
Vårt system kan brukes til spilling, hvis du legger ekstra skjermkort, jeg forlot det på slutten. Jeg kan ikke si det Beste PC GamingMen sikkerhet er en meget dyktig System, spesielt med Nvidia GTX950.
Ærlig jeg lå i vente denne gangen, Intel lanserte utvalget Skylake mer tilgjengelig; for Intel-basert system siste SkylakeDet kom ut litt dyrere, men også ekstremt kraftig.

PC-konfigurasjon og rimelig Intel SSD Skylake

Hva jeg pleide å sette opp systemet?
1. Intel Pentium-prosessor med HyperThreading G4400 er i3, men med nok kraft til enhver oppgave. Sannsynligvis ikke en i5 eller i7, men er mye billigere enn disse.
2. Hovedkortet er Asus og er utstyrt med alt han trenger bruker, upretensiøs og avant-garde funksjoner.
3. SSD er fra San Disk, en produsent som vet noe om Nand flash, lagring og kontrolleren firmware, bare de mest respekterte produsenten av minnekort.
4. Patriot Memory er et kit 4 2 × Giga, for å gå en tokanals (to ganger båndbredden).
5. Kilden er fra Corsair, en anstendig kilde og 10 ganger bedre kilder enn aksjer på ferdige systemer.
Valgfrie Gamers har satt i en konfigurasjon Nvidia GTX950 plate som ikke er absolutt nødvendig. Jeg fortalte deg, er kun for spillentusiaster. Normalt vil PCen fungere uten skjermkortet, fordi prosessoren har sine egne integrerte grafikk.
Intel® Pentium ™ G4400, 3.30GHz, Skylake, 3MB, Socket 1151, Box
Patriot Memory Viper 3 8GB (2x4GB) DIMM, DDR3, 1600MHz, CL9, 1.5V, XMP
ASUS hovedkort H110M-A D3, Socket 1151
Solid State Drive (SSD) SanDisk Z400s, 2.5 "128GB, SATA III
Kilde Corsair VS-serien CP-EU 9020096, 450 W, Active PFC, ATX 2.31, 12 cm vifte, Black
Spike Cougar bolig Svart, minitårn, uten strøm, Black
Eventuelt for spillere:
Asus skjermkort NVIDIA GeForce GTX OC Strix 950 GAMING, 2048MB, GDDR5, 128bit, 2 x DVI, HDMI, Displayport


Video Tutorial - PC-konfigurasjon og rimelig Intel SSD Skylake

Intels nyeste system basert på Skylake


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. God kveld! Jeg har et forslag til tutorials eller serier av tutorials:

  Powers gjør en serie med tutorials på programmering i C / C ++ med kodeblokker? Eller en serie om AutoCAD 2015? Jeg skulle veldig mye på college

  Uansett, gratulerer for arbeidet så langt!

 2. Forslag tutorial / artikkel sammenligning mellom PC og laptop.

  • Det er vanskelig å foreta en sammenligning som prosessorer, minner og grafikkort er ikke det samme. Jada, det er kraftige bærbare datamaskiner som overstiger en skrivebordsmiljø. For eksempel min laptop (Acer Aspire VN7), overgår alle stasjonære kapitler jeg skriver nå. Men med desktop føle seg litt bedre.min laptop (Acer Aspire VN7)
   Snart skal jeg gjøre en demo, som vil kjøre populære spillene på den bærbare datamaskinen.
   Faktum er at dagens bærbare datamaskiner har sterkt avansert.

   • Jeg var ikke interessert i spill, gjør meg setter pris på mer pc bekvemmelighet i bruk, kan du flytte tastaturet og skjermen på bordet som du ønsker. I3 meg takke meg pluss en SSD. God tutorial foretrekker N200 Cooler Master sak.

 3. Cristi ønsker en tutorial på hvilket produkt Bitcoin og Bitcoin mining er lønnsomt, er det nå lønnsomt? ...

 4. Hei Cristi.am digi nettet fra 1000 mb / s.ce gigabit-ruteren, anbefaler du? .Hvis Du kan gjøre en tutorial rutere ofte pre gigabit.viitorul oss å holde tritt med teknologi, og med netto hastigheter. tusen takk ...

 5. å forbli stille på scenen i datamaskinen kontor.
  du kan ikke spille med denne prosessoren siste kamper (Full HD?). Gud forby
  du setter det siste kortet fra NVIDIA jeg tror det har 10 fps.
  så høyt jeg frykter disse minnene ikke støttes av hovedkortet? Patriot Kristus?

  • Dette prosessor, skjermkort GTX950 "valgfri" kan kjøre noen spill på normale innstillinger uten AA og AF og andre metoder søtningsstoffer piksel.
   En i7 er 6700 800% dyrere, men bare 50-70% bedre i spill.
   Of course, i andre oppgaver, som videoredigering, transkoding, arkivering, grafikk, etc., er en i7 6700 mye bedre, men gaming ...

 6. gratulerer tutorials! Ser du etter en lang tid, men jeg lurer på hva bruk er slike tutorials minst nå til dags? desktopurile..sunt fra fortiden ... fra da vi var yngre ... Jeg vet ikke engang hvem som bruker dem, og hvilken forstand gjør man kjøpe ... .aproape alle bærbare i dag er like effektive, koster mindre er liten og bærbar ASUS .Jeg personlig har en rekke 550 euro F600 som kan kjøre noen spill mulig og umulig ..og ikke skuffet meg så langt ...

  • For å være ærlig med deg, hvis du ikke gir noen 5000 lei på en bærbar PC, må du ikke bruke ting mer alvorlig eller spill; Mens en desktop til noe 2500 deg ut.
   Skjermene er mye bedre enn en bærbar PC skjermen: nøyaktighet, oppløsning og farge onkel responstid.
   Dedikert tastatur er mer komfortabel enn en laptop, pluss etter en lang sprang frosk laptop taster.
   Laptop lagringsmuligheter er begrenset interne plass. Desktop kan burduşeşti ham med HDD
   Vi bør erkjenner imidlertid at bærbare datamaskiner har sterkt avansert. Over 4000-5000 Lei tastaturer har anstendig, noe anstendig skjermer, kraftigere prosessorer, etc. Men dette til en pris litt høyere. Likevel forventer bedre lydkort, høyttalere anstendig kjølesystemer mer intelligent designet, iden nær touchpad knapper, bedre autonomi for kraftige bærbare datamaskiner.
   Bærbare og stasjonære har hver sin plass på skrivebordet eller vesken. Hver bruker nettopp det som trengs.

 7. Takk både for Cristian Adrian svar, spør og jeg gigabit.adrian router gigabit nettverkskort og prosessor i5 som informasjon [mer] .noapte bra alle

 8. Catalin Botezatu sa han

  Jeg ønsker å kjøpe disse komponentene:
  Asrock hovedkort 970 Pro3 R2.0, AM3 + socket, AMD brikkesett 970, 3.0 USB, ATX
  Kingston HyperX minne Fury Blå 8GB DDR3 1866 CL10 MHz Dual Channel Kit
  AMD FX X8 8300, AM3 + kjerner 8, 3.3 GHz-frekvensen, L3 8MB Cache, TDP 95W, Box
  Pluss Zalman bolig Z3
  Fra min gamle PC for å holde en bedre video 630 GeForce GT; SSD 60, 1 TB HDD, og ​​en kilde 420 spoler W.
  PS: Jeg er en nybegynner, og jeg tror spesielt om hovedkort kompatibilitet med RAM (Hvis du bor på denne frekvensen)..
  Og om det er verdt det du presentert for deg?

 9. velkommen
  vet hvordan Skype gjenopprette passordet mitt, men fortsatt er logget på et system format Tørk alt hvis du har en løsning ... .vi takk.

 10. Glemte å sette en HDD til kurv tb selv 1 og 950 GTX skjermkort på 128bit bedre kjøpe en 256biti AMD, er AMD i løpet nvidia min mening.

 11. Jeg i7 prosessor aapare s siste ut før SYLK. og bunnplate asrok hvis jeg stavet riktig. Bunnplaten er iefitna rekke porter 2 3.0 bak og foran 3.0 1. NVIDIA skjermkort og jeg 800 gb 4s forgrenede og er veldig fornøyd med ham. Vi testet og spill som GT 4 og anstendig trekk. Vel ja jeg er ikke gaming Jeg ønsket å se hvordan ledelsen. PCU er Miria leve v35

 12. Dumitrei hvis du hevder at netto 1000 mb / s av optisk fiber RDS det betyr at du går inn i huset direkte.
  så sant det er ZTE epecial touter korn fiberoptisk ptr, snakker om band ala know mottar krus naturlig i varetekt.
  Hvis du bor hjemme og har et modem, Kjøp deg en TP-LINK 300 m wifi og det er det, uansett 1000 mb / s finnes ikke: det ville være høyden av 10G å laste ned en fishier i 10 sekunder

  • godofpain sa han

   @Okas: 1000megabits / sekund = 125MegaBytes / andre nedlastingshastighet. Hvor 125MB / s kan oppnås under ideelle forhold for å si at 100MB / s ville være riktig hastighet. En fil er lastet ned 10GB på at hastigheten i ca 100 sekunder, ikke 10.

 13. Jeg virkelig Okas at ZTE modem via en ruter, men du ikke laste ned filer 25 mb / s, men med 10 mb / s.de de jeg spurte en ruter gigabit.intra på nettstedet til RCS-RDS, og se de har hastigheter mellom 300-1000 mb / s. Nå med kabelen koblet til PC laste ned filer 25-30 mb / s.si laste den er bedre nå enn da vi ble koblet til gjennom at ruteren som et team 300mb.Sper fjernet.

 14. Gode ​​500 euro i Italia konfigurasjon som koster over 1000 euro

 15. Det kan virke dumt spørsmål, har opplæringen 2 Tråder prosessor og denne prosessoren åpenbart eldre og svakere, har Intels 6300 ingen. Mener at denne opplæringen prosessor og den nyeste -22nm- selv om de bare 2 4 er slags kjerner kjerner? spesielt hvis du ønsker å gjøre luker tung, som du nevnte, mener jeg kraften, ytelsen og ønsker å gjøre 4-5 luker når han for eksempel ser på youtube, facebook, laste ned noe, installere noe, til slutt må du en audio-video chat. eller ta en kylling på en pinne, selvsagt ikke gjøre dette hele tiden, men ønsker å vite om hva kan ikke i det virkelige liv tester.

 16. Den kontakten konfigurasjon som er best å kjøpe nå, eller 1150 1151? Jeg refererer ikke strengt til denne konfigurasjonen, men generelt så. 1150 eller 1151?

  • Den nyeste generasjonen av Intel socket Skylake kom igjen 1151. Den siste generasjonen, er det forståelig at de er de mest ytelses prosessorer og brikkesett.
   Det betyr ikke at den tidligere generasjonen Intel Haswell ikke lenger lønnsomt. Du kan finne den beste prisen prosessorer og hovedkort til en bedre pris.
   Intel Skylake er Merie med 5-15% høyere ytelse enn tilsvarende Intel Haswell.

 17. Solid State Drive (SSD) OCZ ARC 100, 2.5 "120GB, SATA III, nysgjerrighet, er dette SSD ikke bedre enn den opplæringen?

 18. Hei Cristi ville jeg har et spørsmål om du kan hjelpe meg, jeg har en bærbar HP Pavilion g6 Jeg ønsker å utveksle RAM til 8 gb mitt spørsmål vil være: hun kan sette noen andre minne 8 gb eller har en kompatibel fra Takket forventer samme respons produsent ...

  • Teoretisk sett kan du erstatte den nåværende minne med noe minne på samme frekvens. I praksis kan det være noen problemer. Best, gå til forumet og se hva som minner har montert andre brukere på samme laptop.

  • 1 Hvis du ikke finner akkurat det minnet du har i det du kan ta den av alle på en deg og sette et kit (2 behagelig ram) eller direkte til en av 8 GB. Søk på hotellet og ark.intel.com laptop produsenten som støtter hukommelse og prøve å få så høy frekvens, spesielt hvis du er avhengig av den integrerte grafikkprosessoren. 3 se at hukommelsen du allerede har i det hvis du kan fjerne den. 4 hvis hyggelig at du ikke kan ta ut noe som lignet på en av samme produsent som er frekvens, spenning ... Kan du ta med til forhåndsbestilling fra pcgarage eller EMAG ganger kan du kjenne en annen butikk. Ikke hvem vet hva, men se for å være kompatible memoarer, for ikke å ta ddr4 om støtte ddr3, for ikke å sette mer enn støtte, sette operativsystem 64 bit, hvis du tenker på det, må vite noe om ikke godt appellerer til en mann som vet eller en nettbutikk

 19. salut.pt å bli brukt som en media-filmer, musikk, er netto enhet tilstrekkelig, optimal? du anbefale noe annet? lønnsom TV-skjerm. som fag interessert ... hva gadget til bruk for media, for å fortelle ham det, det skrivebordet, laptop eller mini pc

  • Jeg dokumenterte meg selv, det er en god prosessor, og jeg tvilte meg selv først, se hvilke programmer som bruker og se om det går på denne prosessoren fordi åpenbart gå opp til en grense

 20. Cristi Hello! Dette er konfigurasjonen av min PC hjemme ... er en svært gammel og dårlig konfigurasjon av 2006sau 2005 ikke vet nøyaktig. Jeg har et spørsmål de beste komponentene til bruk med dette hovedkortet (vil endre prosessor, forgrenet, skjermkort, skjerm, sannsynligvis kilde) Jeg håper du finner litt tid for meg å svare så intrebare.Sper jeg forsto hva jeg mente jeg ønsker best mulig komponenter som er kompatible med dette hovedkortet baza.Iti takk og under du knytter de tekniske spesifikasjonene på PC (eller "dø" øyeblikk hvor du ønsker å fortelle) .
  ...... ..

 21. Cristi hei, jeg gjorde coonfigurarea, men jeg droppet HDD. Jeg monterte hovedkortet prosessor og RAMI.
  hardu ser overraskelse når jeg vil det bare ikke se Windows® installerer Partikkel. Jeg har hørt at de går til SATA AHCI scrimb men kan ikke finne ut hvordan du skal gjøre ???

 22. gabriel Georgescu sa han

  Hei Cristi, ytelsesfordeler hvis jeg stopper i3 sk 2100 1155 2011 år. I så fall hvilken prosentandel. takk

 23. Cristi Hei, Jeg ønsker noen råd hvis mulig. Jeg eier en eldre PC (hovedkort Gigabyte GA-vm900m, Intel Core Duo-prosessor buss e4400 2ghz s.800 775 2 mb minne elixir × 2 512 5300 pc667 MB grafikkort ATI Radeon minne x1550 512), gjør denne historien en RAM og skjermkort for å knekke hver 2 dager. Utgangspunktet jeg ønsket å kjøpe dette systemet, men bruker den bare til surfing, film, tenkte jeg å endre skjermkortet og RAM. Sapphire AMD Radeon HD skjermkort 5450, 1024MB, DDR3, 64bit, HDMI, DVI, VGA, Silent og kjøling Corsair ram 2048MB DDR2, 667MHz verdt oppgraderingen eller system i stedet? takk

 24. DOREL Dumitru sa han

  Hei Cristi, intrebare.Am bry deg med et anbefalt system bygget i opplæringen med små forskjeller (bolig og Source) uten skjermkort, men jeg har lagt et SanDisk SSD hdd 1TB.Amvrificat z400s og HDD med HD Tune og la merke til temperaturer ssd annet C = 40 30 C.Intrebarea og min hdd er om, og hvis du gir meg råd. Med aktelse og respekt

 25. Ikke si av ondskap, men bolig du velger så ... hvis det oppstår for SSD bra hvis Iara er bra, hvis du må sette deg hanskene for å gå inn i saken for ikke å kutte Iara er rett og fleiper, men du vet, du sier at god kilde Iara ned, men velger tilfeldig etc. Et budsjett på ca 200RON er anstendig. La oss si at du tar en bolig 90RON at du må kjøpe støtte for SSD i stedet velge en kast direkte. Cooler Master er et eksempel N200 pluss hvis ikke ut og fjerne frontpanelet med ledninger

 26. cristi699 sa han

  Hei Cristi, kan du anbefale meg å meg en god CPU kjøler FX8350 fordi aksjen er for bråkete og prosessoren er ganske varmt.

 27. Hei Cristi! Jeg plager deg med et spørsmål. Jeg kjøpte også systemet du laget i video, men uten skjermkortet. Tror du at kilden og andre komponenter støtter en ASUS NVIDIA GTX 1070, 8GB, GDDR5, 256bit? Eller må jeg endre noe?

 28. Tusen takk! Noen venner som jeg spurte sa at det ikke var sjansen til å gå, og at jeg trengte en kilde til 7-800W ... Takk mye for jobben du gjør, og fordi du har tålmodighet til å forklare oss igjen. Vakker dag!

 29. Alexandru Trofin sa han

  Hei,
  Jeg har følgende skrivebord: HP Pro 3400 (i3-2120 3.3 GHz H61 Express-brikkesett, HP hovedkort kompatibelt med LGA1155 proc. Socket, 2x2GB DDR3-1333 RAM og Hitachi 0.5Tb 7200rpm SATA HDD, mellomtårn med klassisk 450W kilde tror jeg HP-modell)

  Jeg vil gjøre noen forbedringer, nemlig å legge til en 240 GB SSD (Kingston A400, 240 GB SATA3), 1x8GB RAM DDR3-1866 (HyperX FURY Black 8GB, DDR3,1866MHz, CL10,1.5V) + xI16 PCIe skjermkort i tillegg til det integrerte HD 2000 (Gigabyte GeForce GT710, 2GB, GDDR5, 64-bit). Disse nye delene er kompatible, og du kan bruke dem trygt til oppgradering eller hva annet vil du anbefale? og jeg vil gjerne legge til en pålitelig 550W-kilde tror jeg, hva kan du anbefale til mitt nåværende system etter oppgraderingen?

  Tusen takk og beklager for den lange meldingen.
  Alex

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.