Bekreftelse kort med PayPal - Betal trygt

Bekreftelse kort med PayPal - Betal trygt
5 (6) 100%

I dag vil jeg vise deg hvordan du setter inn eller hvordan du endrer et kort til din PayPal-konto for å fortsette å betale på nettet.

Online betaling var ikke fungerer!
For en stund min utløpt kort og glemte å endre det - da tiden kom for betaling på nettet, begynte å flyte og e-postmelding fra Google, fra hosting fra CloudFlare, etc., at håret ikke foretatt utbetalinger. Disse utbetalingene ble automatisk programmert, og ble betalt gjennom PayPal.

Debetkort utløpt?
Jeg kom inn i din PayPal-konto, og jeg skjønte umiddelbart at ikke foretatt utbetalinger strøm. Jeg sjekket inn der og lagt merke til hans kort var utløpt.

Debetkort igjen!
Jeg løp til banken og jeg fikk det nye kortet og golden (vet ikke hvem som er fangsten). Jeg kom hjem og begynte å gjøre betalinger. Surprise, går kort. Hva nå?

Det nye kortet fungerer ikke for elektroniske betalinger?
Jeg tok konvolutten og la merke til at kortet han skrev at "vi må bruke kortet i en minibank eller en POS å aktivere kortet og kontaktløs.
Jeg klatrer inn i bilen, stopper jeg ved minibanken kortet posen og ta minst mulig, og kommer hjem igjen. Lykke til!

For første gang har aktivert Secure 3D. (Oppdater)
For de som ikke har aktivert 3D sikker (det første kortet), må du kontakte banken for å aktivere sikker 3D, som er en beskyttelse mot uautoriserte betalinger på Internett. Uten 3D Secure aktivert, kan du ikke betale online virksomheter og tjenesteleverandører.

Bekreftelse av debetkort konto Paypal
Noen betalinger vi gjort direkte med kortet, men for å gjøre andre betalinger, må jeg ha en PayPal-konto funksjonell og jeg grep den. Jeg slettet det gamle kortet og jeg setter kortet på nytt, overraskelse, må du bekrefte kortet. Heldigvis fikk jeg kontoadministrasjon som sparer meg en tur til banken påstanden om at fattigdom er passert firesifret kode. Hvis jeg ikke har online kontoadministrasjon?

Hva er bra for PayPals dette?
PayPal er en online betaling plattform som gir sikkerhet og komfort i bruk raskt. Er en slags buffer mellom selger og deg, beskytte deg og ved betaling, men etter, når du kan få pengene dine hvis du har tatt noen flis. Forsiktig imidlertid PayPal, fra mitt synspunkt er god bare for betalinger fordi mottak av penger kan pålegges visse avgifter. Men flat er super vanskelig. Jeg anbefaler!

Tutorial PayPal kontoopprettelse (Eldste)
PayPal knappen donasjoner Creation Tutorial (Eldste)

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Og hvis vi setter opp paypal tilknyttet kortet, hvor mye penger jeg har så mange som mange har og Paypal, eller må jeg overføre?

  • Adrian Gudus sa han

   Du trenger ikke å overføre. Betal med PayPal og han trekker kortet nøyaktig hvor mye / verdien av produktet / tjenesten du kjøper, selv om du kortet du 1 millioner, PayPal trekke fra kontoen din bare verdien av produktet / tjenesten kjøpt og sende dette beløpet trekkes kortet, selger.
   Forklarte dette i videoen opplæringen, noe bla, tutorial titt topp til tå. PayPal er bare en mellommann.
   Dermed unngår selgeren til å se din personlige informasjon.

 2. Hvilke innstillinger bør gjøres i PayPal-konto, som valutakursen å være en fordel for kjøperen?

 3. Hei Cristi reuserc Jeg ønsker ikke å kjøpe appen fra Google Play-butikken PayPal-konto, er paypal betaling begrenset borgere av Romania eller et sted jeg galt?

  • Adrian Gudus sa han

   Vi har allerede en tutorial på dette, finner du ved å bruke søkeboksen øverst til høyre. Skrive der "Tutorial om hvordan du kan kjøpe apper fra Google Play Butikk" trykk på Enter-tasten og finne opplæringen. Fra hva jeg husker, for Romania, men du kan ikke kjøpe med kredittkort eller (Orange)

 4. Andi s ^ sa han

  De tjener noe i lønn, ikke sant?

  • PayPal tjene selger - som kjøperen betaler du $ 10 på produktet koster $ 10.
   Ufordelaktig for deg er når du ønsker å få penger i PayPal-kontoen og ønsker å trekke på bankkontoen - da betaler 2 $ - Hvis det er store mengder ikke noe problem, men hvis du limt 10 $ mer bo hos $ 8.

   • Ice Alinutza sa han

    Er du sikker på at bare selger betaler provisjon? Jeg ble med et Visa-kort i lei, og jeg betalte ham ulike oppkjøp i EUR eller USD og betalt avgiften, bortsett fra at han ble deres omregningskursen. Var provisjon for valuta?

 5. Calin sa han

  vadca nyeste noen kort er ikke tillatt. Jeg har vista elektron fra Banca Transilvania er avvist. 10 100 jeg hadde og han bare lei

 6. mørk One sa han

  Jeg har et Visa Electron-kort fra Banca Transilvania, kan en slik verifisering ta denne koden for gratis å gå til ATM?

  • Adrian Gudus sa han

   Du kan ikke gratis, må du gå til banken og be om kontoutskrift konsulent på kortet når du legger til PayPal.
   Med mindre du har valgt for elektronisk forvaltning. Når du gjorde kortet ditt, får du et token som du kan logge inn på nettstedet til banken din, kontoutskriften og se så komme ut der og transaksjonskode

   • mørk One sa han

    Så hvis jeg går mer enn et par dager bør kreve en bankkonto uttalelse på den dagen jeg la til PayPal-kortet? Jeg har fortsatt ikke trykket på den knappen som sier at jeg må trekke et visst beløp på kontoen din; Jeg kan derfor fjernes med en kode hentet fra minibank? Jeg mener, før jeg gikk til minibanken og trykk deretter på sjekken konto, kan du?

    • Adrian Gudus sa han

     Jeg vet ikke at ATM vil gi deg en kontoutskrift. Jo mer du kan gi informasjon om kortet balanse, gir deg en kvittering som sier hvor mye penger på kontoen din ved å gå til saldoforespørsel eller noe.
     Kontoutskriften er mer detaljert og viser deg detaljer om transaksjonen som fant sted på den forespurte datoen. Jeg forstår ikke hva alle skyte ATM. Er du redd for å gå inn i banken? Har du forbudet, stjal du noe?

     • mørk One sa han

      Jeg har ingen av de som er nevnt av deg, bortsett fra at nærmeste bank Transilvania er 10 km mot meg.

 7. ARTHUR sa han

  Jeg kortet hvis bekreftet PayPal-konto kan betale med kortet direkte til butikken POS PIN forming?
  eller direkte med ulike verktøy som kort (bridging paypal)?
  takk

 8. Hvis du ønsker å ta ut penger fra paypal e neeaparat Jeg vil bare legge til en bankkonto eller kredittkort?

 9. Nicu Bordânc sa han

  MS opplæringen, klarte vi å bekrefte kortet mitt, CEC Bank var nok til å kalle dem, og jeg har gitt tegn.
  Gratulerer tutorials!

 10. Fungerer det også med Skrills MasterCard?

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.