Lag ISO image med Windows 7 og forhåndsinstallerte programmer som bruker ImageX og WinPE - video tutorial

Hei venner, dagens opplæringen vil vi fortsette det vi startet for to dager siden. Spesielt vil vi se hvordan vi gjør med Windows ISO image etter 7 7 Windows operativsystem allerede installert. Det betyr at vår ISO image vil inneholde all vår favoritt programvare og alle innstillinger.
I den første del av dette emnet Vi vil vise hvordan å berede grunnen for å gå videre med det vi gjør i denne opplæringen og veiledning til følge. Når innhentet oppstartbar miljø opprettet under den første opplæringen winpe_x86.iso bilde eller brenne en CD eller winpe_x64.iso kan lage en oppstartbar stick som inneholder bildefiler.
Videre, etter at jeg har gjort til favorittinnstillingene i Windows 7 etter at jeg installerte alle favorittprogrammene vil måtte bruke Sysprep å pakke alt senere for å starte opp fra vår boot miljø opprettet under den første opplæringen. Jeg valgte å "ordne" en Windows 7 installert virtuell maskin VMware Player, jeg installerte det noen foretrukne utførelser og gjort noen innstillinger i operativsystemet innstillinger som har en tendens til å gjøre hver gang etter at du har installert operativsystemet Windows 7. Denne Windows 7 installert i VMware Player vil jeg bruke til å generere personlig Windows ISO image 7. Uansett at jeg bruker en personlig virtuelt miljø fordi ISO image vil være universell, inneholder ikke bare sjåfører, men min favoritt programvare og systeminnstillingene slik at du kan installere tilpassede ISO image fra en hvilken som helst datamaskin eller laptop. Hvis du har et maskinvare svakere og du kan bruke en virtuell maskin når du kan bruke din egen bærbare datamaskin eller for å generere tilpassede Windows ISO image 7.
Nå som vi har ryddet disse spørsmålene må du vurdere det faktum at, som du har mange programmer som er installert på Windows 7 (selve virtuell maskin eller system) med både ISO bildet blir mer personlig. Det vil drive bort og installerer programmene er strengt nødvendig. I motsatt fall vil du være i stand til å brenne ISO-image til en DVD eller personlig for å lage en oppstartbar USB-pinne med 4 GB kapasitet. Også huske på at systempartisjonen C etter som vi vil gjøre en tilpasset ISO image må ha nok ledig plass fordi støvelen som skaper vi bildet, lagrer du bildet "instal.wim" tilpasset C-partisjonen til Windows 7 allerede installert.
Bootand på boot (eller winpe_x86.iso winpe_x64.iso) faktisk vil generere en fil som heter "install.wim" (Windows Imaging Format) filen som du finner i hvilken som helst USB-pinne eller oppstartbar ISO image med Windows 7. Denne filen er en proprietær bildet du setter opp Windows brett den og sitte på vår harddisken når du installerer operativsystemet. Fil "install.wim" er funnet i mappen "kilder" av noen offisielle ISO-bilder.
Når filen "install.wim" under denne opplæringen video med oppstartbar miljø, vil det finne i C-partisjonen til Windows 7 at vi har installert og da jeg gjorde bildet "install.wim". Videre trenger vi ISO image av Windows 7 Jeg brukte den til å installere Windows 7 dem (i PC virtuell maskin eller ekte) som vi har satt, og vi installerte favorittprogrammer smak. Viktigere, ISO-bildet vi nå trenger nødvendigvis være den samme som ble brukt da jeg installerte Windows 7 dem (den virtuelle maskinen eller PC ekte) som vi har satt, og vi installert alle favorittprogrammene .
I mitt tilfelle har jeg installert Windows 7 Enterprise i virtuell maskin, så jeg kommer til å bruke ISO image med Windows 7 Enterprise. Det neste trinnet er å lage en oppstartbar USB-pinne med den ved hjelp WinToFlash eller 7 Windows USB / DVD Download Tool senere å gå til mappen "kilder" -knappen på pinne oppstartbar identifisere eksisterende fil som heter "install.wim", slette den og erstatte den med filen "install.wim" som ligger i C-partisjonen til Windows 7 allerede er installert som jeg generert ved hjelp av oppstartbar winpe_x86.iso for meg.
Hvis filen "install.wim" generert ved hjelp oppstartbar USB-pinne er mer enn 4 GB, må du bruke en USB-pinne for større kapasitet.
Hvis du filen "install.wim" oppstartbar miljø genereres i 4 GB kan du "angre" ISO image (Windows 7 Enterprise i mitt tilfelle) med PowerISO, går du til mappen "kilder" identifisert file "install.wim" funnet i mappen, slette og erstatte den med filen "install.wim" generert for deg. Bor i PowerISO, lagre ISO image og deretter foreta en DVD oppstartbar med den.
Hvis du ikke eier en USB-stasjon, ekstern harddisk eller SD-kort som passer ditt prosjekt eller ISO image finalen og personlig boggles 4.7 GB DVD da blir du nødt til å installere Windows nettverk ting vi gjør opplæringen til følge.
Når det er sagt, jeg inviterer deg til å se på opplæringen for å se nøyaktig hvordan vi gjør ISO bilder personalisert av en Windows 7 allerede er installert, ISO image som vil tillate oss å installere Windows 7 som vil inneholde programmene våre favoritt og innstillinger i systemet drift.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 900 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Ja går det, men jeg hadde ventet noe når du installerer Windows 7 mens Windows installerer den når sluttføre begynner å installere programvare, hver på sin tur til å si ... Installere 2007 kontor, cclaner .... instaling, etc. Så ønsket jeg å tro at det vil komme ut i denne opplæringen, men

 2. ProgrameOriunde sa han

  Veldig interessant! Jeg trodde først jeg ser ikke godt når jeg så klippet 70 minutter

 3. Adrian Gudus sa han

  ASUS:
  Ja går det, men jeg hadde ventet noe når du installerer Windows 7 mens Windows installerer den når sluttføre begynner å installere programvare, hver på sin tur til å si ... Installere 2007 kontor, cclaner .... instaling, etc. Så ønsket jeg hva jeg tenkte han ville få i denne opplæringen, men du må installere du apps nettsider og etter at jeg hadde ikke lyst, så hvis du tar et virus synd feil jeg blåste det når jeg bildet 7, så den første versjonen var ellers. Jeg vet ikke jeg funnet en Windows 7 nettet etter at du har fullført installeringen ba meg om å installere daemon verktøy, nero, WinRAR, WinZip, Avira, Avast etc. Flere og flere programmer bare i en DVD 4.7gb. Så jeg tenkte det ville bli

  No big deal å laste ned alicatiile at du må være i en mappe, netto koble systemet installert i den virtuelle maskinen og så du begynner å installere programvare.
  Den resulterende bildet til meg så stor fordi Microsoft Office-pakken.
  Men jeg garantere deg at under installasjonen av operativsystemet tilpasset på den måten som er beskrevet i veiledningen vil være mye kortere enn hva du vil gjøre.
  Hvis vi tar den, og systemet som gjør tilpasset som du sier deg en, kan være virus og kan enkelt nå "prosjekt" til du lukker den tilpassede ISO image så .... konklusjoner du tegne din egen.
  Metoden presenteres av meg er ikke offisielle og tredjepartsprogramvare bruker. er metoden som brukes av OEM

 4. utmerket tutorial, men det kan gjøre den samme operasjonen og vinduer 8 ikke klar ennå vet bare spør

 5. @ASUS Hva du ønsker å gjøre med det http://www.almeza.com/

 6. sailorriver sa han

  Takk for opplæringen og kortet for deres innsats for å oppnå lui.Merita selv prøvde å tilfredsstillelse av å oppnå noe.

 7. ville gå en tutorial og om Almeza ved å si leyyyy

 8. Uten tvil den beste opplæringen din. Veldig nyttig! Takk!

 9. Slik laster du ned videotutorialele på dette området? Hvis du kan.

 10. Adrian Gudus sa han

  marius:
  Slik laster du ned videotutorialele på dette området? Hvis du kan.

  Hvis du ønsker å laste dem ned betyr at du ønsker å stjele vårt arbeid og vi er uenige med det.
  Du har ingenting å laste dem så lenge du kan få tilgang til våre nettsider 24 timer 24, 7 7 dager.
  Våre opplæringsprogrammer er og vil fortsatt være gratis, og vil ikke ta betalt for tilgang til eller ser på deres nettsted.
  Jeg forstår ikke hvorfor du ønsker å okkupere plass på harddisken uansett hvis vi betaler en server for å holde det for deg og du kan se når som helst.
  Prøv å bli kvitt den mentaliteten pelsen "Hva har du i hånden ikke lyver"

  • Jeg ønsker å laste ned fordi hvor jeg tilbringer mesteparten av tiden jeg har tilgang til internett, jeg bare PC. Og i tillegg, hvis alt er gratis på internett, hvorfor ville du tankene hvis jeg laste ned og lagre dem på en CD for å få tilgang til dem du bare ikke har tilgang til internett? Fur vil ikke fungere, jeg ville bare at de skal ha tilgang til internett hvor jeg (80% av min tid). Beklager du misforstått.

 11. polferis sa han

  marius:
  Slik laster du ned videotutorialele på dette området? Hvis du kan.

  marius:
  Slik laster du ned videotutorialele på dette området? Hvis du kan.

  Det kan ikke, er mot nettstedet politikk videotutorial.ro! Det er vanskelig å lage et bokmerke i nettleseren, og når du ønsker å se en tutorial?!?

 12. Den enkleste metoden.
  Få en DVD med originale og lisensierte Windows og installere den. Deretter går du til Ninite automatisk installere og du lukke alle programmer som du nevoie.Cu oppdateringer fra Microsoft tar ca 45 min ... og klar! Jeg tror i dag, som har en PC eller bærbar PC, har netto.

 13. Adrian Gudus sa han

  Daniel:
  Den enkleste metoden.
  Få en DVD med originale og lisensierte Windows og installere den. Deretter går du til Ninite automatisk installere og du lukke alle programmer som du nevoie.Cu oppdateringer fra Microsoft tar ca 45 min ... og klar! Jeg tror i dag, som har en PC eller bærbar PC, har netto.

  Ja, akkurat som det er kommersielle programmer som Microsoft Office, Adobe Photoshop, Autocad at du ikke de tilbyr tredjeparts nettsteder (Ninite ... snakker om det, har vi ca Ninite en video tutorial) og så er du tvunget til å integrere dem ...

 14. Interessant tutorial ... men ikke sånn forblir brukerkonto. Jeg kan installere det uten noen til å forlate min "fotavtrykk". Jeg tenkte noe sånt som hva de gjorde ut av CtrlSoft (Windows med Office 7 2010) hadde ingen konto hos oss, som om det var det opprinnelige bildet. ImageX og Dismal jeg brukt CMD å integrere x64 WIM x86 (beholde begge versjonene på samme stick) og rumenske over engelske versjonen (du kan velge å installere at noen foretrekker rumensk, litt engelsk og tar lengre tid å ta språkpakke etter).

 15. polferis sa han

  Ja, jeg likte! Alle mine appreciations er førsteklasses. For min del tutorial nådd sitt mål. Men jeg tror ikke jeg ville installere programmer som forblir i Windows-versjonen siden installasjonen. Så på et visst tidsintervall, må det gjøres annet bilde hvis jeg ønsker å bli oppdatert med programvare.
  En komplett tilpasning, "av røttene" kan være første til GImageX eller RT7Lite (dårligere alternativer) fortsatte deretter som ovenfor. I "eier good" film, veldig bra! Adrian, forresten 'med Power ISO rettssaken kan håndtere bilder større enn 300MB? Som Magic ISO (jeg bruker den) ikke gir deg tillatelse ... Jeg vet svaret ... men jeg likte "flash" på den tiden! OK, mer helse!

 16. En meget vellykket tutorial! Takk!

 17. vlad angelo sa han

  Bebi:
  En meget vellykket tutorial! Takk!

  Ja du har rett ... tutorial styres og godt forklart

 18. Interessant, men mer interessant var at fordi dette videotutorial hadde meg reinstallere Windows, jeg fulgt alle trinnene uten å se noe uten å gi meg en feil, men etter scene "fange" og deretter starter jeg ikke lenger gå Windows (i stedet for velkomst får jeg meldingen ble ikke lastet konfigurasjon, starter du PCen til å gjenoppta oppsett konfigurasjon og gi nære starter på nytt PC og så, og jeg gjentar, ikke en bevisstløs som andre som ikke har en anelse, og jeg gjentatt operasjoner seg av 3 ganger for å være sikker på at alt skal være ok, og jeg har sett Videotutoriales 3 ganger.

 19. Å korrigere det "...... å være * ...." Og også legge til en advarsel: jeg ikke gjøre alle dumme ting i vmware, men som jeg sa var jeg sikker på at 100% vil ikke skje noe galt.

 20. Hei, Jeg har nylig kom over et program som heter tweak meg "... ..det er for å optimalisere Windows ............ hvis du kan gjøre en tutorial om dette litt myk og god etter min mening :) takk!

 21. Bebi:
  En meget vellykket tutorial! Takk!

  Ja, du har rett ... tutorial er svært vellykket og godt forklart

 22. Transylvanian sa han

  Jeg ønsker bra hvis du kan fortelle hva den samiske Western Digital Harddisk SATA-III 1TB IntelliPower Red 64MB siden det er et verdifullt nytt marked som jeg vet om jeg vil kjøpe lati recamanda sal Hilsen

  • Transylvanian:
   Jeg ønsker bra hvis du kan fortelle hva den samiske Western Digital Harddisk SATA-III 1TB IntelliPower Red 64MB siden det er et verdifullt nytt marked som jeg vet om jeg vil kjøpe lati recamanda sal Hilsen

   Først at HDD WDC Red 1TB er bare pt. NAS lagring, noe som betyr at NAS (Network Attached Storage) HDD som er bra, men hvis du vil at Windows på den ikke prøv for. Han har 5400RPM pt. å være stille. Disse harddisker er bare for lagring, kan du bruke som ekstern hdd. HDD er noen veldig stille. Det avhenger av hva du vil gjøre med det

 23. Stor tutorial! Dette er akkurat hva vi er ute etter lenge: iso image med alt i min Windows. Veldig bra!

 24. hei, men hvis jeg ønsker å gjøre det bare for min laptop, og jeg ønsker å ta og skjermdrivere, audio SMD Sysprep .Hvis du si til huke generaler, pluss nedleggelse, for å ta video og lyd som du allerede har installert bør ikke være generelase tick? rasp vente

 25. D Remus sa han

  Takk, jeg kom ut nøyaktig hvordan jeg ville med audio- og videodrivere, bare for en laptop.Multumesc for opplæringen.

 26. Og kan jeg få tilgang til bokmerket uten tilgang til Internett? Du har skrevet og du er i business.

  polferis:
  Det kan ikke, er mot nettstedet politikk videotutorial.ro! Det er vanskelig å lage et bokmerke i nettleseren, og når du ønsker å se en tutorial?!?

 27. og vinduer kan 8

 28. Ok, enn si ting som gjør meg moralsk arroganse fra andre brukere og andre, jeg virkelig jeg trenger tutorials som jeg har tilgang til internett enn svært lite. Hvordan kan jeg gjøre? Det kan eller ikke?

  Adrian Gudus: Hvis du ønsker å laste dem ned betyr at du ønsker å stjele vårt arbeid og vi er uenige med det.
  Du har ingenting å laste dem så lenge du kan få tilgang til våre nettsider 24 timer 24, 7 7 dager.
  Våre opplæringsprogrammer er og vil fortsatt være gratis, og vil ikke ta betalt for tilgang til eller ser på deres nettsted.
  Jeg forstår ikke hvorfor du ønsker å okkupere plass på harddisken uansett hvis vi betaler en server for å holde det for deg og du kan se når som helst.
  Prøv å bli kvitt den mentaliteten coat "hva som er i din hånd ikke lyve"


 29. Adrian Gudus sa han

  marius:
  Ok, enn si ting som gjør meg moralsk arroganse fra andre brukere og andre, jeg virkelig jeg trenger tutorials som jeg har tilgang til internett enn svært lite. Hvordan kan jeg gjøre? Det kan eller ikke?

  Jeg vet ikke hvilken del du ikke forstår det. Vi er ikke enige med deres hjemmeside og dowload kan ikke laste ned. Det faktum at du ikke har internett, ikke angår oss ... dessverre vi ikke kan levere de tjenester og internett.
  Det er som du går til butikken for å kjøpe brød og fortelle dem i butikken, vet du ... Jeg har ingen penger.
  Ingen penger, ikke får brød, er det enkelt. Det faktum at du har en unnskyldning (mangel på penger) tror du vil være grunnen til at du fortjener brød uten å betale for det?
  The Net i dag er billig og av veier ...

 30. Jeg har en løsning for hvordan Marius internettilgang. Du kan bruke en bærbar internett pinne. Orange og Vodafone på forhånd hvis du har et mobilabonnement. Eller Cosmote eller Digi (RDS) bare oppslags kontaktløs hjem og har tidligere uten en stemme abonnement. Den billigste er 9 euro, moms inkludert, og sikrer at du får fart 2Gb 21Mbs deretter synker til 128 Kbps hastighet. Alt er gratis. Jeg holder meg til Vodafone internett og kan se tutorials fra hjemmet.

 31. .Ceva Venn rett og slett for komplisert det? Forresten noen tutorials er for gamle, mange programmer er forskjellig fra hva ereau 2,3.4 år siden så disse veiledningene ikke svarer til virkeligheten er jeg tror en oppdatere dem etter behov.

  • og ... .Hvis har forandret seg, selv i ørene fange dem og ikke klarer å bruke dem etter at du se opplæringen? eller rett og slett det er for lat til å tenke mindre og gjøre alt mura-n munn? ... ..

 32. og jeg vil bry deg med et spørsmål:
  Jeg la CD av 140 mb resultat av den første opplæringen i stasjonen og fikk ha haket boksen sysprep generalkommandoen, ga shutdown-kommandoen og ok 10 sekunder etter at jeg ga FEIL FATALA.aveti anelse om hvorfor ikke gå ?? men det måtte stikke CD i stasjonen før etter målgang operasjonen ??? ??? sysprep hvordan gjøre ??? vennligst ajutati.va Takk.

 33. Adrian Gudus sa han

  marian:
  og jeg vil bry deg med et spørsmål:
  Jeg la CD av 140 mb resultat av den første opplæringen i stasjonen og fikk ha haket boksen sysprep generalkommandoen, ga shutdown-kommandoen og ok 10 sekunder etter at jeg ga FEIL FATALA.aveti anelse om hvorfor ikke gå ?? men det måtte stikke CD i stasjonen før etter målgang operasjonen ??? ??? sysprep hvordan gjøre ??? vennligst ajutati.va Takk.

  Allerede forklart alt du trenger å gjøre i videoen opplæringen. Kanskje du har problemer med Windows for deg ikke "forberedelse" av Sysprep

 34. spørsmålet var enkel: Jeg gir sysprep tr CD med ImageX i enhet ???

 35. da su ikke? Det er vanskelig å skrive eller ikke ???

 36. sysprep nå meg der, og jeg gir "En fatal feil oppstod under forsøk på å sysprep maskinen" dc ga meg denne feilen opp her mia fungerte perfekt

 37. Viorel sa han

  Jeg 7 har Windows X32
  AAM klarte alle trinn tutorial NR1 som skaper WINPEX32
  Når du kjører Sysprep verktøyet forteller meg ,, fatal feil når du prøver å Sysprep verktøy utførelse i COMPUTER ,,
  NOEN har en løsning ??

 38. johnny_computers sa han

  Løse problemet "En fatal feil oppstod under forsøk på å sysprep maskinen"
  Ctrl + Shift + Esc -> tjenester
  ser WMPNetworkSvc -> høyreklikk -> stop-tjenester

  Som Adrian sa i opplæringen, det er en feil i Windows Media Player.
  Videotutorial Gratulerer!

 39. Hei Jeg har mitt operativsystem installert Windows 7 starter sp1 ikke vet hvor du skal laste ned en ISO image kan hjelpe meg voi.Si fortsatt har en forespørsel: hvordan serie vet hva, jeg har windows 7 startnøkkelen (den ene i Windows-aktivering ?) takk på forhånd

 40. Vasile Gavriluta sa han

  Gratulerer for denne opplæringen. Totorialul er veldig bra og veldig interessant. Vennligst fortell meg at du overstige størrelsen på 4,7 GB DVD aske 8,5GB kan bruke en DVD og USB-pinne når vinne 4GB hvorfor vi ikke kan bruke en pinne 8,18 GB ?. Hvorfor må nødvendigvis 32GB?
  Vennligst svar meg, kan Toturialul gjelder for Windows 8.1 Enterprise?

  Takk,

 41. johnny sa han

  Det har gått en stund siden vi laget den første seieren 7 forhåndsinstallert på instruks fra 2 tutorials og takk på denne måten.
  fortsatt slår meg .. tanken ville ikke fungere for xp .. en lignende metode?
  Takk!

 42. Prosessen med å lage install.wim til meg sist 3 siste sekundene, og ikke filen på partisjon C. For bildet etableringen prosessen må få lov til å fungere installert Windows AIK? Jeg gjentok prosessen flere ganger, og hver gang jeg klarte å få wim fil. Noen ide er velkommen.
  Takk.

 43. Meget god tutorial. Først gjorde det ikke fordi vi ikke har korrekt identifisert med Windows-partisjonen. Det fungerer, er modifisert OS testet og funksjonelt resultat.

 44. Jeg prøvde det et par uker etter at du har innført opplæringen (November 2012) og jeg dro tapere. Når du kjører Sysprep figuren vises ofereastra "" fatal feil når du prøver å kjøre Sysprep data ISTRUMENTOS ""
  du startet første del på VirtualBox og andre på vmplayer og bør fortsette fordi det er av interesse, og det er den eneste måten å "" klone operativsystem "" hvis noen har møtt en slik situasjon å skrive på nettstedet ___va takk med hensyn DAN

 45. gnist sa han

  ønsker ikke å starte opp fra WinPE begynner direkte ødelegge MBR operativsystemet ikke kan brukes, vi lastet i VBox 6 operativsystemer (win7) alle de samme problemene, jeg fjernet en "winpe_x86" jeg hadde to filer inne BOOT en var vedlagt i parentes enn 0KB
  Du tok et bilde (WinPE) opprettet på et annet operativsystem på en annen virtuell maskin (vbox), og du brukte en annen virtuell maskin (VMPlayer)
  Vet ikke hvordan TIs ut TIE men noe er ikke OK, hvordan i all verden

 46. gnist sa han

  Jeg fant folk klar Bele
  i virtuell boksing "min datamaskin" operativsystem partisjon (C :), men i virkeligheten (D :) __ så
  D: \> ImageX / fangst d: \ d: \ install.wim "Vinn 7 Custom" / verifiserings ENTER
  Jeg fant meg selv tilgjengelig for virtuelle maskiner i VirtualBox
  og optisk stasjon (CD-stasjon) er (E :)
  Det virket for meg raskere enn VBox VMPlayer
  Hvis du vil ha effekter Aero på virtuell boks satt minne i 128 mb og når du installerer gjeste tillegg huke boks 3D vises et vindu, velger du nei da et annet vindu og sjekk ja, etter installere OS kontrollpanelet, velg Feilsøking, og gå den effekten aero og neste-neste _____ bla bla-bla -__ voala
  disse er mine tips hvis du ikke har noe imot admins __o fin dag

 47. Catalin sa han

  Hei,
  Ved oppstart fra oppstartbar miljø (winpe_x86.iso), pt. File generasjon "install.wim" (Windows Imaging Format), en feil: Feil ved åpning av fil [d: \ tenke \ data.wim]. Vennligst hjelp meg.
  Takk.

 48. Jeg prøvde å gjøre alt gikk ok, men når jeg ajunsla treningssystem gir meg en feil {Roar TOTAL DEL AV PRØVER TIL data Sysprep-verktøyet} Hva gjør vente på et svar for å løse Mayle [Email protected] Takk på forhånd

 49. pai ga deg sysprep feil for denne manøveren allerede gjort minst 3 ganger
  betyr at vinduene ikke er ren før du __cineva til tilpasset og gjort download__
  Hvis du ønsker å tilbakestille verdien av en endring Sysprep versjoner registru__doua
  v1-run_slmgr.vbs / DLV__enter
  v2-run__regedit__enter__ velge HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ setup \ Sysprep status \ opprydding === tilstand er satt til verdien 2

 50. Sebastian sa han

  Salut!
  Selv om det er lenge siden denne opplæringen ble gjort, men jeg vil spørre deg, er det noen mulighet for windows 10?
  Jeg søkte på internett, men fant ingenting. Kanskje det er noe annet enn et annet navn.
  Jeg venter på svar….
  Tusen takk!

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.