Cryptophane, rask filkryptering program

Cryptophane, rask filkryptering program
4.4 (62) 87.1%

Hei venner, i dag vil vi se hva som kan gjøres for datasikkerhet og sikker utveksling av meldinger.
Hver av oss private meldinger som sendes og mottas, bør disse meldingene forblir privat selv om noen bryter vår facebook-konto, messenger, gmail, etc.
For maksimal sikkerhet må kryptere data, betyr dette at alle bør ta våre data ikke vil bli lest. Bare noen filer vil bli kryptert uten betydning for angriper / hacker, og vi kan være trygg å vite at våre private data forble private.
Programvaren som vi bruker i dag for å Cryptophane kalles, det er gratis og kan lastes ned fra Google Code (link nedenfor).
Cryptophane vet å gjøre mer i dag, men jeg har bare vist det nødvendige grunnlag for et enkelt passord basert kryptering. Hvis du er interessert så vil jeg gjøre en annen del som vil vise deg hvordan du kan bruke den til det fulle. De fleste av dere trenger bare et tynt lag av sikkerhet til dine kjære unngå øynene.
Hvis du vil kryptere data kan brukes og TrueCrypt program, som vi har gjort en tutorial en stund siden. I ekte krypten deg noe ulike alternativer som kan hjelpe noen av dere med avanserte behov.
Fortell oss i kommentarfeltet hva du ønsker å se i forbindelse med datakryptering og datasikkerhet generelt.
Last ned Cryptophane (Google Code)


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Anderson sa han

  Hei Cristi, som tablett å kjøpe og hva jeg velger å si:

  -Sony Tablet Z LTE
  -Samsung Galaxy Tab 3 P5200
  -Samsung Galaxy N8000 eller N8020
  -Evolio Quadra (fra IT-området sier det er OK)
  -Aliview 9.7 tommers HD (skjermoppløsning × 2046 1536)
  Hva gjør jeg anbefale jeg vil ha en quad-core prosessor, ram og har 2gb 3G eller 4G avhenger, hva gjør du anbefale eller lage en tutorial om dette, eller hvor lett knytte slips. Salut!

 2. Ja Cristi fin tutorial, men du gjorde før tutorials 30 / 60 minutter, nå ser jeg at du kort, noe som skjedde

 3. AurelJa Cristi fin tutorial, men du gjorde før tutorials 30 / 60 minutter, nå ser jeg at du kort, noe som skjedde :)

  I gjennomsnitt besøkende på videotutorial.ro ikke ser mer enn 5 minutter på en tutorial.
  Jeg ønsker ikke å kjede folk, jeg prøver å fokusere så mye informasjon i tutorials 5-10 minutter.
  Etter den elektroniske 5 år har vi konkludert med at folk ønsker å lære ting raskt, selv om det betyr at de vil glemme om noen dager de nettopp har lært.
  Vi kan ikke forandre folk, bare prøver å hjelpe dem og ta dem med appetitt for teknologi. I tillegg prøver å holde dem oppdatert på nye teknologier.

 4. AndersonHei Cristi, som tablett å kjøpe og hva jeg velger å si:

  -Samsung -Sony Tablet Z LTE Galaxy Tab -Samsung Galaxy 3 P5200 N8000 eller N8020 -Evolio Quadra (fra IT-området sier det er OK) -Aliview HD 9.7 tommers (skjermoppløsning × 2046 1536) Hva anbefaler du jeg vil ha noe quad core prosessor, ram og har 2gb 3G eller 4G avhenger, hva gjør du anbefale eller lage en tutorial om dette, eller hvor lett knytte slips. Salut!

  Det er godt å ha tålmodighet som mulig, snart vil komme Qualcom Snapdragon tabletter 800. Det er den beste systemet på brikken på dette punktet.

 5. Cristian Cismaru: I gjennomsnitt besøkende på videotutorial.ro ikke ser mer enn 5 minutter på en tutorial. Jeg ønsker ikke å kjede folk, jeg prøver å fokusere så mye informasjon i tutorials 5-10 minutter. Etter den elektroniske 5 år har vi konkludert med at folk ønsker å lære ting raskt, selv om det betyr at de vil glemme om noen dager de nettopp har lært. Vi kan ikke forandre folk, bare prøver å hjelpe dem og ta dem med appetitt for teknologi. I tillegg prøver å holde dem oppdatert på nye teknologier.

  Jeg forsto, takk for svar. Veldig hyggelig, i at alle vil vite at du vil alle lære og vet hvordan de skal manipulere PC og programvare med letthet.
  Jeg ærlig så dem hele veien ned jeg mener de du pleide å 30-40 minutter osv, i stor detalj forklarer etc.
  Fortsatt suksess, videotuturial er et nettsted dedikert i Romania, de fleste

 6. Lee Ho Faen sa han

  Alternative: EncryptOnClick, er det mye enklere og ... filer kan dekrypteres av en hvilken som helst ikke en kjent metode. Bruk 256-bit AES-kryptering

 7. Lee Ho Faen: Alternative: EncryptOnClick, er det mye enklere og ... filer kan dekrypteres av en hvilken som helst ikke en kjent metode. Bruk 256-bit AES-kryptering

  Jeg antar at hun vil gjøre i fremtiden Cristi og hva du nettopp sa, vel det er folk som søker strofoaca og har tørst etter kunnskap i IT og utover.

 8. Hei! Jeg har et problem på telefonen min (Samsung Wave723) .Etter jeg gikk reparert og gjorde meg virke som en resoftare bilde klarhet er mye lavere. Eksempel: file: /// D: /Munte/Fotografie0157.jpg (jeg håper du kan få tilgang til link) .Hva vil du anbefale? Det må nevne at linsen er ren og rommet er holdt på 5 megapiksler.

 9. Cristi ikke lenger holde tutorials om binærkode?

 10. Veldig bra tutorial, men en tutorial om kryptere din Internett-forbindelse med et program gratis, kan det?

 11. Hei VIDEOTUTORIAL.RO..daca kan ... hjelpe meg og meg med et forvirret ?? Husk at jeg ser hva antivirus faza..eu..vreau måtte velge mellom "ESET Smart Security 6" VS "AVAST Antivirus Free-8".
  Jeg ... vet ikke hva jeg skal velge ... Jeg er helt forvirret ... det nåværende tidspunkt ved hjelp av ESET Smart Security har en brannmur 6 som inkluderte ... .sa si "ganske bra" etter min mening ... Jeg vet ikke hva du synes om det.
  I tillegg ... Jeg har gjort dårlig deci..in enige Etara greit ..
  men ... for å gå tilbake ... hva du skal velge ... vurderer det ... Jeg har en gammel PC :))
  CPU: AMD Sempron 145 2,80GHZ
  VIDEO: en integrert brikkesett elendig AMD Radeon HD 3000
  Hovedkort: ASRock 960GM-GS3-FX
  RAM: RAM 2GB enkelt frekvens KINGSTON 1300
  HDD: SAMSUNG 200GB
  OS: Windows XP Service Pack 3 Urørt 32bit
  Så ... jeg sa ... Jeg er veldig forvirret ... Jeg vet hva jeg skal velge ... .I ...
  "(ESET Smart Security 6)" runde ( "Anti-Virus8 AVAST +" Firewall "eller" Comodo Firewall ")
  scuzatima sjel og for riktig "off-topic", men jeg er forvirret ... Jeg vet ikke ... vent og hvis dine synspunkter ... Takk SUFLET..dar foreløpig ikke har noen problem med virusii..sunt CLEAN
  Avira Anti-Virus ikke engang tenke på ham for vb Jeg startet fordi jeg misliker samisk testet i et OS i Virtual Box og fikk gratis versjon, og da jeg så lisensen gitt til innstillingen HOPAA..am men først nam trodde gitt tidspunkt så ca..am klokken frem ett år og var virkelig lisensiert ... fra min bulit..OK?

 12. Cristi Hei! Jeg vil og jeg vil legge ut på bloggen, fordi det er ikke mye post! Venter på en rask respons hvis du kan

 13. Cristi velkommen og jeg ønsker et forslag hvordan å kryptere filer og meldinger min nysgjerrige øyne (ikke smart programvare) og krypteres bare på min PC (den som mottar meldingene for å se dem mye liber.mersi

 14. hvorfor snakke så besatt "data aspirasjon"? Hvis du ikke visste det snubler de fleste forbrytelser og forbrytelser tilfeller at noen planuesti internett. Og fordi det amerikanske og britiske Internett overvåking lovbrudd reduseres mer enn den gjorde politiet igjen, prøver å utvide programmet i hele Europa. Mijlocu internetu verden av kommunikasjon .... Du tror ikke du trenger å bli sett litt brukt på riktig måte? søker informasjon, programvare, musikk og shopping og ikke scopu å etablere flere lovbrudd Yahoo har den verste service leveringsinformasjon, gjerninger som mottar spam tror ikke er veldig "safe".

 15. Sal Cristi,
  Jeg vil be om at vi snakker om videofiler krypterte og kjønn: 0000000100000001IDX, 0000000100000001STR, TV 0000000100000001THM merke LG, filer som oppstår etter fangsten til HDD og kan ikke åpnes i det hele tatt når den er koblet til PC HDD sa.
  Hvordan kan åpnes og konvertert mkv uterior disse filene?

  Takk!

 16. vær så snill, kan du anbefale et program for å kryptere filer?

  • Adrian Gudus sa han

   Vises i opplæringen video til hva har? Det er flere tutorials på dette nettstedet kryptering. Du trenger bare å søke ved hjelp av søkefeltet øverst riktige begrepene "kryptering"

 17. Cosmin sa han

  Flere tutorials ios vennligst

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.