Desktop Cube spektakulære effekter som compiz fusion for vinduer - video tutorial

Hei venner, i denne videoen opplæringen vi tenkt å presentere noe å glede øyet på vinduer, for vi bruker applikasjonen Cube Desktop, vil dette programmet hjelpe deg å lage flere arbeidsflater og bla gjennom dem ved hjelp av spektakulære effekter, selv hvis du ikke arbeider på flere stasjonære, vil du bli glad 3D effekter.

Som du vet veldig godt at Windows-operativsystemet er ganske lav i 3D effekter kan si at linux (med compiz fusion) eller Mac, flau Windows gjør når det kommer til bling-bling nettsteder. I mellomtiden må vi gjøre noe med det, hvorfor jeg bestemte meg for å presentere søknaden Cube Desktop kommer med noen effekter 3D veldig interessant, foruten effekten Cube Desktop hjelper oss til å bruke flere arbeidsflater, som vi har mer flere skjermer, ingen tvil om mange av dere fylle opp skrivebordet nektet å åpne filer som du lukker kvelden før du slår av maskinen, er mest økonomiske løsningen for å bruke flere virtuelle skrivebord ved hjelp av desktop Cube programvare.

Jeg er sikker på at du vil elske dette programmet umiddelbart, det kan installeres på alle Windows-operativsystemet, XP eller Vista, minimumskravene til systemet er som følger:

 • Microsoft Windows® XP ™ eller Windows Vista ™
 • 1.4 minimum Ghz prosessor
 • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
 • DirectX 9.0c
 • Akselerert video 3D, 64 MB minimum minne.

Jeg ønsker deg et godt og ikke glem, forventer dine meninger og forslag på kommentarfeltet.

Cristian Cismaru

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. ms ... du er god

 2. Meget god tutorial, tror vi at dette kan skje bare i linux! Gratulerer.

 3. Super tutorial Desktop Cube er veldig bra for de som ikke har råd til å ha en Vista eller Windows 7. Du har rett, og du kan ha mange effekter xp Bare søk

 4. Ja, du kan også ha effekter på XP, men blir spist tracing ressurser, spesielt på datamaskiner med konfigurasjon svak, og det hjelper ikke noe hvis du bruker programmer og applikasjoner veldig ofte. Det er bra ptr de som bruker dette programmet skritt på innlegg smykke !!!

  S'auzim bare bra
  GPA

 5. Men Windows 7 galt?

 6. Shifty: 7 Men Windows virker ikke?

  Du er for lat til å lese? Angi ta Desktop Cube sier den største under titlu..vezi det? Du vet engelsk ??? Se: CubeDesktop ™
  Si farvel til rot! Få orden på skrivebordet med den ultimate 3D virtuell desktop manager for Windows XP, Vista og 7.

  Vet du hva? Oversettelse: Si farvel lidelse! Organiseres siste 3D manager for Windows XP, Vista og 7.

  ENGLEZAAAAA LÆR !!

 7. Jeg tror vi har alle lært litt engelsk på skolen, og jeg recognis vi lært mye siden jeg hadde datamaskin :)) :)) :)) :))

 8. Liviu florin sa han

  Jeg prøvde programmet og på en Acer Aspire One og funksjoner til meget bra.
  Fortsatt suksess!

 9. starliciuss sa han

  du bra ... Jeg har ingenting å si

 10. Spesielt interessant program for de som ønsker å være organisert i å jobbe på datamaskinen ... Takk folkens!

 11. Jeg liker veldig mye, men prøveversjonen er fortsatt ustabil, og du risikerer å miste arbeidet ditt. compiz hvis du nevnte, jeg vet ikke hvor jeg kan finne effekten av vinduet? når en sprett rundt, og hvis det blåser mye på det?

 12. Gigel:
  Jeg liker veldig mye, men prøveversjonen er fortsatt ustabil, og du risikerer å miste arbeidet ditt. compiz hvis du nevnte, jeg vet ikke hvor jeg kan finne effekten av vinduet? når en sprett rundt, og hvis det blåser mye på det?

  at effekten kalles Wobbly Vindu og dessverre kan du bare ha hvis du bruker Linux, eksisterte ikke for Windows

 13. ok! men andre effekter?

 14. Gigel:
  ok! men andre effekter?

  I Windows mer enn et gjennomsiktig vindu (Aero på Vista og Windows 7) og denne kuben har ikke noe annet !! WinXP er begrenset, og det er en windows trading, du må ha kildekoden til Windows kan lage applikasjoner med virkning for ham ... og hvordan Microsofts virksomhet restriktiv, og at søker kun Banu, innser du at å ikke selge koden til noen! ! Og en annen sak som så mange bivirkninger som ikke er som du gjør for Windows laget for dette, ikke laget for å bære, vinduer arbeidsområdet ikke spiller !!! Bare effektivt kan gjennomsiktighet (Aero i Vista og Windows 7) enn si ha andre effekter, vil det sprekke i 3 sekunder Windows eller vil du kjøre disse effektene, men uten å måtte bruke annen programvare / applikasjoner mens kjører disse effektene!

 15. Adrian:, Du ville sprekke i 3 sekunder Windows®

  Jeg har brukt det i flere timer og uten sprekker. Morea for arbeidet ditt!

 16. ZavaidocJeg har brukt det i timer og uten sprekker. Morea for arbeidet ditt!

  Les nøye min kommentar !!! Jeg refererte til noe helt annet, sa jeg at hvis du har ubuntu Compiz effekter av Fussion (vet ikke om du vet ... hvis du ikke skrive i youtube compiz Fussion) på vinduene du ville dø umiddelbart stole mee! WinXP er begrenset, det er en lukket kode, dersom Microsoft ikke gir deg koden for å utvikle applikasjoner for pavens struktur.

 17. Takk ... fin. Jeg selv har lært noe fin effekt ... ...

 18. Bengalis fra benga ... er hvis du har programmet notat 10 PRO +

 19. Det er kult program, og nyttig også på samme tid, han er ikke stygg Windows XP klassiske men kan endres i kontrollpanelet grensesnitt, og vista er bra, men går et skritt til bake, og programmet er ganske vanskelig.

 20. XP er dårlig fordi den ikke har programmer som Vista!

 21. Bodnariuc David Emanuel sa han

  Tutoarialel godt ganske greit, men hva skuffet meg, er det som du startet med websider nøyaktig hvordan du skal tjene penger på nettet. Ama ulempe blåst tutorial 6 med å lage et nettsted. Du har gjort disse kortene, og forventer å gjøre og Adsense eller Adword på setup eller mia hva ikke. Jeg håper i fremtiden å gjøre. Cristi Bafta og hele teamet videotutorial.ro

 22. Veldig fin tutorial, men det vil være å bruke krystaller av tino alt jeg trengte så med tutorials stol

 23. hvordan å lage et spill som Crysis eller som modeaza et spill eller lage dine egne oppdrag. Jeg skulle ønske jeg kunne endre strukturen av et spill ... utgangspunktet å endre noen hvis mulig.

 24. florin: Hvordan lage et spill som Crysis eller som modeaza et spill eller lage dine egne oppdrag. Jeg skulle ønske jeg kunne endre strukturen av et spill ... utgangspunktet å endre noen hvis mulig.

  Opprette eller endre programvare spill koste tusenvis av euro, jeg kan ikke tro hva noen av dere hevder dere ... det er bra om du vil, i setet lurer på hvordan å lage en windows fra scratch =)). Games har beskyttelse du tror noen kan gå i et spill tekstur og endre det?

 25. Bodnariuc David EmanuelGood tutoarialel ganske greit, men hva skuffet meg, er det som du startet med websider nøyaktig hvordan du skal tjene penger på nettet. Ama ulempe blåst tutorial 6 med å lage et nettsted. Du har gjort disse kortene, og forventer å gjøre og Adsense eller Adword på setup eller mia hva ikke. Jeg håper i fremtiden å gjøre. Cristi Bafta og hele teamet videotutorial.ro

  Om måter å tjene penger ut hvor fort vi vil gjøre en detaljert tutorial, i mellomtiden opplæringen ute etter litt informasjon, som du forstår bedre fenomenet reklame i Romania.
  Penger fra et nettsted i rumensk språk er vanskelig nok, men å gjøre noe bedre gå til brønnsider av Romani for utenfor, som er skrevet på engelsk, fransk, tysk og spesielt engelsk.
  Her har jeg gitt deg en liten forhåndsvisning av hva begynne å jage tutorial om ost laget av et område på nettet.

 26. gabi: XP er dårlig fordi den ikke har programmer som Vista!

  Jeg forstår akkurat hva du mener med "programmer som vista".

 27. den er klar spilleliste?

 28. Å, faen, vanskelig ting, men jeg synes at hemmer.
  Vel, for skyld zorzonelelor er mange, men ikke mitt tilfelle, jeg foretrekker noe enkelt generelt [... .eu langaaaaa jeg format på PC fra en wk til en annen, er helvete i ferd med å sette dem alle> _>]
  Uansett, bv 3

 29. MaiAlas, faen, vanskelig ting, men jeg synes at hemmer.
  Vel, for skyld zorzonelelor er mange, men ikke mitt tilfelle, jeg foretrekker noe enkelt generelt [... .eu langaaaaa jeg format på PC fra en wk til en annen, er helvete i ferd med å sette dem alle> _>]
  Uansett, bv 3

  Lær hvordan du bruker Acronis True Image, er en programvare for sikkerhetskopiering, installere Windows, drivere, programvare favoritter, gjør backup og du ser at Windows går galt pac ... du gjenopprette fra backup og Windows utseende og være den første dagen uten å sitte til mai installere noe, ikke lenger sitte 45 minutter å sette vinduer pluss 2 timer å sette drivere og programvare, men 10 minutt til å gi restaurere og Windows e som ny med alt du hadde på det når du gjorde tilbake upul.Noi allerede har dette programvare tutorial, skrive opp på høyre i boksen "søk på videotutorial.ro ..." Acronis true image, trykk enter og du vil finne opplæringen, vi har opplæringen og programvare tilbake frigjøre kalles paragon, som du finner øverst til høyre skriver du det paragon, skriv deg og du vil finne den opplæringen!

 30. marcelbanu sa han

  Hm ... Windows vet bare "kopier og lim" av noen anvendelser av Linux. Ubuntu Beryl er original og hva er netto kuben det i ca to år, og først nå microsoft stjal ideen ... Ha, ha, ha vinduer!

 31. marcelbanu: Hm ... Windows vet bare "kopier og lim" av noen anvendelser av Linux. Ubuntu Beryl er original og hva er netto kuben brukt det i ca to år, og først nå microsoft stjal ideen ... Ha, ha, ha vinduer!

  De programvinduer som finnes for en lang tid, akkurat nå gjort jeg nye tutorial det betyr ikke at programvaren ble oppfunnet dagen før vi gjør opplæringen!

 32. hvorfor ikke gå youtube nettsted som kan gjøre

 33. Jeg kan ikke se noe

 34. Jeg har en Acer Aspire X3200 og kjører kul applikasjon notat 10!

 35. nek_ita sa han

  Det er vakkert og nyttig som andre videotutoriale

 36. rasengan sa han

  Hei, det er kult, men hvis de visste om spillet Maker, og det ville vært kult.

 37. Jeg prøvde programmet og la merke til at den oppdager som å ha virusi.Uni Kaspersky sa at stjele passord.
  Du sikker på at du sjekket for virus og annen antivirusprogram?

 38. Jeg har et spørsmål ... ie. innlate seg på en stasjonær og gi youtube en video spill ... hvis stedet desktop holder lyd fra video ... kan endre dette ??

 39. veldig bra tutorial ...

  som stedet ...
  siden "Jeg fant ham" ikke ut

 40. Jeg nam harde programu ikke noe problem

 41. Det eneste som du kan endre alle stasjonære delvis er walpaperul, ellers ingenting, hvis du sletter et ikon på skrivebordet tørk av alt, hvis du legger til et ikon på skrivebordet vises på den andre, jeg prøvde å meny "Vis alternativer" program og alt for ingenting hvis du fjerner noen ikoner på hvert skrivebord i bare forsvinne fra denne menyen til du oppdatere skrivebordet henholdsvis
  Så hvis noen vet hvordan du gjør andre metoder fortelle oss ni som ikke vet

 42. Vet noen hva programmet kan gjøre menyen CD / DVD-menyer som setter kits klar for installasjon, og spesielt hvordan du gjør denne menyen

  Videotutorial.ro nr.1 stedet, siden jeg oppdaget ham sitte i timevis, gjør en god jobb gutta fortsatt suksess

  • NykosVet noen hva programmet kan gjøre menyen CD / DVD-menyer som setter kits klar for installasjon, og spesielt hvordan du gjør dette meniuVideotutorial.ro nettstedet nr.1, siden jeg oppdaget sitte på det i flere timer, gjør en god jobb gutta fortsatt suksess

   Vennligst ikke send det samme spørsmålet 2 ganger og fra nå å huske hvor post slik at du vet hvor du skal komme tilbake for å se om noen har svart. du setter det samme spørsmålet i "Fast" og noen allerede gjorde det og svarte. andre notater om hva opplæringen eller klasse kommentar som lar deg vite hvor du skal komme tilbake for å svare.

   Zeicu Ovidiu sier:
   November 23 2009 fra 19: 38

   @nykos
   Profesjonell og gratis løsning ville være InnoSetup, bare at programmet er ganske buskete. Løsningene er enkle å bruke, har Deepburner bygget et slikt verktøy. Cloanto ville være MenuBox (3.0 versjonen er gratis) MediaCD, Compact Disc Autolauncher, etc. Jeg jobbet med disse, men mange andre finner Softpedia, CD-DVD Verktøy kategorien. Hvor lang tid tar spørsmålet "hvordan å gjøre", avhenger svaret av programmet som du velger å bruke den. Jeg anbefaler at du Deepburner verktøyet inkludert eller 3.0 MenuBox Cloanto, er den enkleste å bruke.

 43. Hvorfor jeg ikoner forsvinner fra refreh
  og Iara er ingen løsning synes ikke å forsvinne når pls gi refresh

 44. Dette er super program.Mai spesielt hvis du har Pro-versjonen (personlig er) .Ingen Jeg trodde at Windows kan gjøre disse fantastiske effekter

 45. alexandru sa han

  nustiu Dak Jeg ønsker for like lam ennå ikke lastet ned .. dak dak ikke liker eller jeg vil lage bråk (kan jeg gå hardt) vil jeg sverger til ikke kjenner deg ... men jeg håper ikke å ha problemer med PC fordi programmet, og jeg tror at jeg liker ... kommer til å gi kommentarer etter at du har lastet ned dette programmet ... jeg er nysgjerrig .. la oss se ...

  • Adrian sa han

   alexandru: Nustiu Dak Jeg ønsker for like lam ennå ikke lastet ned .. dak dak ikke liker eller jeg vil lage bråk (kan jeg gå hardt) vil jeg sverger til ikke kjenner deg ... men jeg håper ikke å ha problemer med PC- fordi programmet, og jeg tror at jeg liker ... kommer til å gi kommentarer etter at du har lastet ned dette programmet ... jeg er nysgjerrig .. la oss se ...

   Jeg tror at det beste ville være å sverge på din mamma aaa eh? ikke sette noen til å installere hva vi ser ut ok? Vi rapporterer noe, hvis du liker installere hvis ikke, ikke. Du antar at alle potensielle problemer eller klager du vil ha. Noen ganger er det deg selv og den menneskelige faktor (hvis du vet hva ala)

 46. Daniell sa han

  Windows miam mor som trakk fint :)) bv Baeta nå er en fin Windows XP

 47. extreme3269 sa han

  Hvis du installerer en linux vakre effekter og etter at du oppdaterer maskinvaren (her mener jeg skjermkortet) installere Compiz, leder innstillinger CompizConfig og velge hvilken effekt vreti.partea vakker med Linux er å ikke kjøpe Windows er gratis og over trenger ikke antivirus. ikke "sprekk" som gjør Windows (du vet blå skjerm) og har ingen krav så høyt som vinduer sider (det som xp vista win7), installere et skjermkort 32 mega + prosessor 800 Mhz å se hvilken effekt gjør en ubuntu (for eksempel denne versjonen av linux kan installere noen bør ikke ha som vet hva forberedelse) og installere den samme konfigurasjon siste versjon av Windows for å se om det er noe effekter (aero Windows ikke vet annet). så jeg hadde å si. observere alle

 48. Husk Skriv inn registreringskode: 13KQP-5RC7Q-5TR6B-9TIMT-K0551
  Min gå meg, vil jeg prøve og

  • Adrian sa han

   Alex: Glem Skriv inn registreringskode: 13KQP-5RC7Q-5TR6B-9TIMT-K0551
   Min gå meg, vil jeg prøve og

   Hvis du vil kan du gi kommentarer til fremtiden slutter å poste serier. Jeg er uenig med piratkopiering, hack, gir vi ingen støtte eller oppmuntre til det. I fremtiden pass opp, når du har blitt advart neste gang du er borte!

   • Cristi98 sa han

    Adrian: Hvis du vil kan du gi kommentarer til fremtiden slutter å poste serier. Jeg er uenig med piratkopiering, hack, gir vi ingen støtte eller oppmuntre til det. I fremtiden pass opp, når du har blitt advart neste gang du er borte!

    Jeg tror du har et dilemma ... ikke oppfordre piratkopiering .voi si ... god er hjertet av denne ... ja hvordan liker du stedet (det beste stedet for det ... takk !!) jeg fant om cv koblede filer ... nøyaktig hva slags torrent til å laste ned filmer fra torrent ... "isohunt.com" ... .asta ikke all piratkopiering ... vennligst sitere meg ... vent svarte: D

    Adrian: Hvis du vil kan du gi kommentarer til fremtiden slutter å poste serier. Jeg er uenig med piratkopiering, hack, gir vi ingen støtte eller oppmuntre til det. I fremtiden pass opp, når du har blitt advart neste gang du er borte!

    holde forstår ikke en ting ... du sier du ikke oppmuntre piratkopiering ... bra ... Jeg er enig med det ... ja hvordan er det at dere alle på området (det beste stedet for det ... takk) Jeg fant cv bundet om torrents ... nøyaktig hvordan du laster ned filer fra torrent ... det er ikke alt piratkopiering? ... vennligst sitere meg ...

  • Super tutorial

 49. SCZ Jeg visste ikke jeg vil legge Virkelig, tror jeg vi må

 50. Vakkert.

 51. Nice, men det ville være bedre hvis det var gratis, ikke bare 120 minutter, men åpen kildekode (open source)

 52. 7 kan og vinduer?

 53. Constantzeanu-Gaby sa han

  Super opplæringen, mine gratulasjoner for alt du gjør.

 54. bra, som dette programmet for Windows 7 det er? og i så fall lage en tutorial ... MS

  • Adrian admin sa han

   Liviu: Good, som dette programmet for Windows 7 er? og i så fall lage en tutorial ... MS

   Har du installerte programvaren på Windows 7 og ikke fungerte? Må ta arbeidet og å tyde teksten over opplæringen. Fra hva skrive i teksten går på Windows Vista så sannsynlig vil sikkert gå og vinduer 7

 55. cristy1s97 sa han

  Tilgang brudd på adress 005173EE i modulen 'Cube Desktop.exe'. Les adressen til 000000.
  Kan fikse denne feilen? Så jeg velger alternativet når 3D Cube

 56. cristy1s97 sa han

  Det synes at dette programmet ikke fungerer på Windows XP-versjonen Xp..o det?

 57. Cristi98Jeg tror du har et dilemma ... ikke oppfordre piratkopiering .voi si ... god er hjertet av denne ... ja hvordan liker du stedet (det beste stedet for det ... takk !!) Jeg fant cv bundet om typen torrent-filer ... nøyaktig hvordan du laster ned filmer fra torrent ... "isohunt.com" ... .asta ikke all piratkopiering ... vennligst sitere meg ... vent svarte: D

  holde forstår ikke en ting ... du sier du ikke oppmuntre piratkopiering ... bra ... Jeg er enig med det ... ja hvordan er det at dere alle på området (det beste stedet for det ... takk) Jeg fant cv bundet om torrents ... nøyaktig hvordan du laster ned filer fra torrent ... det er ikke alt piratkopiering? ... vennligst sitere meg ...

  Bittorrent er en juridisk protokoll og virkelig verdsatt, selv store selskaper som Asus og AMD bruker nettverket til å beskytte sine servere P2P lasting eller redusere kostnadene for CDN-tallet.
  Isohunt er en søkemotor som du kan finne torrent-filer, herfra hver bestemme hvilke nedlastinger.
  Torrent betyr ikke piratkopiering.

  • Cristi98 sa han

   Cristi-admin: Bittorrent-protokollen er en juridisk og virkelig verdsatt, selv store selskaper som Asus og AMD bruker nettverket til å beskytte sine servere P2P lasting eller redusere kostnadene for CDN-tallet.
   Isohunt er en søkemotor som du kan finne torrent-filer, herfra hver bestemme hvilke nedlastinger.
   Torrent betyr ikke piratkopiering.

   ok ... bra ... Jeg forstår ... .Bafta fortsette med tutorials ...

 58. Cosmin sa han

  sal hvordan du legger til mer enn antall dextopuri standard kube ?? dextop dak kan lage en tutorial, så jeg tutorial som sier det kan legge mer dextopuri jeg setter pris på det takk BFT fortsatt gjør god jobb

  • AdrianGudus sa han

   Cosmin:
   sal hvordan du legger til mer enn antall dextopuri standard kube ?? dextop dak kan lage en tutorial, så jeg tutorial som sier det kan legge mer dextopuri jeg setter pris på det takk BFT fortsatt gjør god jobb

   Høyreklikk på ikonet og klikk deretter Vis alternativer Definer og deretter navnet på virtuelle skrivebord

 59. Cosmin sa han

  compiz fusion der du kan laste ned fra det offisielle nettstedet jeg søkte, men fant ikke nedlasting dak du kunne hjelpe meg med en link takk

  • AdrianGudus sa han

   Cosmin:
   compiz fusion der du kan laste ned fra det offisielle nettstedet jeg søkte, men fant ikke nedlasting dak du kunne hjelpe meg med en link takk

   Compiz Fusion kjører på Windows, men ikke på Linux.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.