Om Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Victoras sa han

  En meget interessant er "2-trinns bekreftelse." bruker mer enn et halvt år. Jeg tror en tutorial ville være bra.

 2. AdrianGudus sa han

  Victoras:
  en meget interessant funksjon er "2-trinns bekreftelse". bruker mer enn et halvt år. Jeg tror en tutorial ville være bra.

  Vi skal lage en tutorial om at

 3. mihaipacoss sa han

  Stor tutorial Adrian! En forespørsel, kan det gjøre en tutorial dedikert ebay? Kjøpe for eksempel.

 4. daniel sa han

  svak tutorial, synd at jeg så på denne opplæringen, og jeg vet ikke google passer meg hva jeg gjør.
  og Adrian gjør og hvordan du gjør en bedre tutorial tutorials oppmerksom Cristi 10 + men jeg vet ikke hvordan man skal forstå tutorials som jeg tror.
  Cristi oppmerksom 10 + og til dere alle hvis du var ikke slik at jeg ikke ser på meg, men du fortsatt VIDEOTUTORIAL.RO det i ditt liv tror jeg.

 5. Florio sa han

  Kjære Cristi er selv en HP laptop g6 1202 og har et grafikkort AMD Radeon 6470 han har viet ideen er at jeg ikke ser windosw elsker dette forteller meg at jeg har HD-grafikk, hva de skal være, jeg har installert operativsystemet windosw 7 64 grøften emne biti.stiu ikke stor, men det er behov for å svare meg, jeg vet du er god på sata

 6. AdrianGudus sa han

  Florio:
  Kjære Cristi er selv en HP laptop g6 1202 og har et grafikkort AMD Radeon 6470 han har viet ideen er at jeg ikke ser windosw elsker dette forteller meg at jeg har HD-grafikk, hva de skal være, jeg har installert operativsystemet windosw 7 64 grøften emne biti.stiu ikke stor, men det er behov for å svare meg, jeg vet du er god på sata

  Har du installert driverne fra ATI? Gå til Google og skrive ATI api klikk på det første resultatet, Klikk på Support og drivere. Vi har gjort en tutorial i det siste om et ATI skjermkort, og det ble vist og hvordan du laster ned video drivere for ATI-kort. Du kan finne søkeboksen øverst i høyre sidebar, skriver du det: ATI skjermkort, går du inn og du vil finne opplæringen.
  Eller du kan slå på automatiske oppdateringer i Windows 7 og hvis du har en tilkobling han innrømmet vil den automatisk laste ned driveren og installere den.
  Hvordan driverne installeres automatisk på Windows Vista og 7 gjennom automatiske oppdateringer, finnes tutorial allerede på nettstedet. SØK skrive i boksen: installere drivere gjennom automatiske oppdateringer, trykk enter, og voila.

 7. @daniel Hvordan våger kritisere arbeidet til denne mannen? Først se hvordan du uttrykker deg selv ... du har videregående skole? Når du lære mange ting fra Videotutorial.Ro, tillate deg selv å være critici.Felicitari Adrian og ikke jab står alle atotstiutorii som lærte fra deg Windows og Linux, og nå kritiserer deg ... det er ikke den første eller den siste til å gjøre slike uttalelser ... jeg håper å fortsette som før nå, og som ikke liker tutorials du søker på Google eller Youtube kan derfra sammen bedre.

 8. AdrianGudus sa han

  tudor:
  @daniel Hvordan våger kritisere arbeidet til denne mannen? Først se hvordan du uttrykker deg selv ... du har videregående skole? Når du lære mange ting fra Videotutorial.Ro, tillate deg selv å være critici.Felicitari Adrian og ikke jab står alle atotstiutorii som lærte fra deg Windows og Linux, og nå kritiserer deg ... det er ikke den første eller den siste til å gjøre slike uttalelser ... jeg håper å fortsette som før nå, og som ikke liker tutorials du søker på Google eller Youtube kan derfra sammen bedre.

  Slapp av kommentaren "anerkjente" "Danel" rørte meg på noen måte, dessuten selv moret meg. En som gir Parry er ikke engang 0,0001% av alle besøkende på dette nettstedet.
  Slutte å vente på oss og du tudor "Danel" som ...

 9. Costel b sa han

  hei, først takk for det arbeidet de gjør som ser så lære og vi noe gutta som ikke alltid fører maskinvare, vi ikke har comentari det siste, men vet at jeg har sett med stor interesse .En rugaminte og jeg er Adrian hvis du hjelpe meg med en liten respons prythee hyggelig hver gang jeg åpner google mor er en feil eller helvete vet hva det er, og hvordan kan jeg bli kvitt det, eller jeg ikke satt godt Du ønsker å ..DO google ... bare visningen som ble levert innhold GODT webside? og skrive ... denne nettsiden nedenfor inneholder materiale som ikke vil bli levert med en sikker https tilkobling som kan kompromittert sikkerheten i hele nettsiden så .... og hver gang jeg har å gi ham hans ja til å forsvinne Kanskje ikke hjelpe meg med et svar, tusen takk.

 10. Jeg har nylig ønsket å spørre deg dette spørsmålet: Hvordan og med hva programmet du laget denne lille videoen som starter alt tutorialele.PSImi beklager at jeg postet spørsmålet her, men jeg virkelig ønsket å vite.

 11. sklipy sa han

  No offense bror Adrian, ja du er "naiv" på en god måte, uten å bli sint på meg! Hvis du er overbevist om at å forfølge denne 100% av de fra Google eller Microsoft eller dets ..e eller være bare reklame! Timpu vil bevise "konspirasjonsteori" er rett påskudd til å tilpasse reklame til du vet alt om deg og meg og de fleste brukerne ikke liker det!.

 12. sklipy sa han

  Og som et supplement til det jeg sa ovenfor: Parasitter enda et vers i en sang som går slik: tro og tro, det er en stor løgn! Så la oss være litt paranoia og ikke engang tro på alt servert av Google, Microsfot ... etc!

 13. AdrianGudus sa han

  sklipy:
  No offense bror Adrian, ja du er "naiv" i god følelse, uten å bli sint på meg! Hvis du er overbevist om at å forfølge denne 100% av de fra Google eller Microsofts som de ..e eller lenger bare reklame! Timpu vil bevise at "konspirasjonsteori" har rett, under dekke av reklame for tinestiu tilpasse alt om deg og meg, og de fleste av brukerne ikke liker det!.

  Når fikk du lage en konto, Google, Yahoo eller en annen konto: Har du noen gang lest vilkårene? Jeg er ikke sikker, jeg sjekket du godtar og du ga uten noen gang Finish Send eller være interessert i hva jeg sier vilkårene for tjenesten.
  Hvis du ikke føler for Google og spionert bruker noe annet! Yahoo og andre søkemotorer som angivelig ikke sporer (duckduckgo).
  Du er ikke nødvendig, og ikke tvinge noen til å bruke Google. Alle tjenester som tilbys av Google Free ekstraordinære og må dekkes en eller annen måte. Tilbyr gratis tjeneste, men du svelger og legge til noen områder. Gratis og ren og ikke kan, har alle til å spise likevel.
  Forutsatt at absurd absurd at konspirasjonen er sant, som Microsoft og Google ønsker informasjon (=))) til deg?) Du, en dødelig ... jobber sannsynligvis på statlig eller privat minstelønn ... du tror du har makt til å stoppe dette? Du tror at hvis du ikke bruker PCen anonymt?
  Ikke svelge alle konspirasjoner levert noen andre

 14. sklipy sa han

  Friend, hvis du setter spørsmålet på denne måten: "Forutsatt at absurd absurd at konspirasjonen er sant, som Microsoft og Google ønsker informasjon (=))) til deg) Du, en dødelig ... jobber kanskje staten eller private en? minstelønn ... du tror du har makt til å stoppe dette? Du tror at hvis du ikke bruker PCen du er anonym? »Så sørg for at hvis du liker et bilde av deg" en vanlig dødelig ... etc "aksjeselskap ikke se deg så hvis du ville se så ingen helvete ingen interesse å se alt du gjør! Gi meg ditt syn rog..e ellers, og jeg respekterer det arbeidet de gjør her. Ja jeg gjentar tekstene til parasitter: tro og tro, det er en stor løgn!

 15. Costel b sa han

  adrian kan du lage en liten tid og hjelpe meg med et lite svar på spørsmålet mitt ovenfor ... ..de !!!!!!!

 16. andrei sa han

  Hei, kan jeg hjelpe ..l videotutoriale søkte og har ikke funnet det jeg leter. Jeg lærte med forundring at noen, vel vitende om alle mine personlige data, har skapt en gmail-konto med samme id brukt av meg i Yahoo. Jeg kan gjøre det denne kontoen til å fjerne eller for å få informasjon om hvem som opprettet. med multmiri

 17. Jeg er ikke enig at det å vite hva store selskaper gjør, gå hvor, når, hva de klikker!

 18. Gabriel sa han

  hvorfor google tvinger meg akseptere hans skikkelse meg ut hvis jeg ønsker å slutte på Sait sant ikke enige om å sjekke e-post ami

 19. Lupe minodora sa han

  Nei. Egentlig vet. hva kan jeg si andre problemer og ikke få hjelp på min mening rookie. er at enten kan innrømme jeg gjort mange feil, men kanskje det fordi det er det jeg har deaktivert kontoen din, og nå som jeg vet hvordan du gjør det Reservert og fast adresse jeg ikke kan. fordi jeg gir konto login feil som ikke samsvarer fritt abonnerer parolasau ESS leseren stopper hva årsaker alle slags Jeg greide å få alt det gode jeg si "velkommen til google og hvis lukket tlf. og jeg slapp senere forteller meg automatisk "eroarede tilkobling. NUV du cobectat "ikke forstår noe du ajutatima hvis mulig

 20. Lupe minodora sa han

  Jeg ønsker å kansellere kontoene dine. Google

 21. Lupe minodora sa han

  Beklager at jeg ikke vet hva jeg skal si

 22. Chirita kjøleskap reparasjon sa han

  Hei, hva skal jeg gjøre hvis et nettsted bruker adressen min, bildene mine?

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.