Hvordan finner vi ut om og når noen bruker Yahoo-kontoen og Yahoo Messenger ID - video tutorial

Hvordan finner vi ut om og når noen bruker Yahoo-kontoen og Yahoo Messenger ID - video tutorial
4.1 (20) 81%

Hei venner, dagens opplæringen vil vi se hvordan vi kan finne ut om noen bruker Yahoo-kontoen. Som jeg sa, og Tutorial Hvordan finner jeg ut om og når noen bruker din Facebook-konto de fleste av online-tjenester gir denne type logger. Yahoo er intet unntak til denne funksjonen og gir brukerne mulighet til å lære: tid og dato, type tilgang nettstedet (hvis du har logget inn Mail eller Yahoo Messenger), hendelsen, plassering og IP hvor de skal gjøre Yahoo-konto tilgang.
Med andre ord, hvis du lurer på: Hvem bruker min Yahoo-konto? Dersom du eller noen bruker Yahoo-konto eller logg Hvem er min ID på Yahoo Messenger? Du kan finne det enkelt. Hvis du legger merke til loggen og hendelser som ikke anerkjenner vises umiddelbart endre Yahoo-konto passord. Vi har tatt opp i det siste, og en tutorial Slik aktiverer eller deaktiverer Google kontoaktivitet og det hjelper der du kan finne den samme informasjonen, men Google-konto.
For de som har Yahoo-konto i rumensk
- Klikk på rullegardinmenyen øverst til venstre konto
- Klikk på kontodata
- Skriv inn ditt passord og klikk autentisering
- Seksjon Autentisering og sikkerhet klikk Se de siste godkjenninger å få tilgang til logger Yahoo-konto
Det er svært viktig for sikkerheten til kontoene dine for å vurdere disse alternativene som tilbys av disse tjenestene. Ikke nøl med å selv en gang i uken (daglig anbefales) for å kontrollere aktivitetene til kontoene dine for å sørge for at du er den eneste mottaker og at noen vil ikke roving gjennom informasjon og personopplysninger. Hvis noen bryter kontoen din, det være seg Yahoo, Google eller Facebook, er ikke en regel som den som gjorde dette, men heller for å hindre tilgang. Dette brukernavnet og passordet forlate uendret konto akkurat som du ikke har mistanke om noe, og han kan få tilgang til data når den vil.
Når det er sagt, jeg inviterer deg til å se videoen opplæringen for å se nøyaktig hvordan vi finner ut hvem vi er, og hvis noen bruker eller Yahoo innlogging på vår konto.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 700 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Stefan sa han

  Bravo! Super informasjon!

 2. Det jeg sier er ikke relatert til denne opplæringen (forslag) ... Jeg sa en tutorial: du gjør en tutorial på hvordan å sette "pip" på enkelte ord fra en video?.

 3. Som alltid nyttig!
  Men hvis vi er i RDS og IP er variabel og "drittsekk" er fra samme by, er det vanskelig å oppdage. Skulle en gang (for å sjekke oss), vi betegner ved bruk av messenger og sammenligne. Så er det?
  Takk!

 4. AdrianGudus sa han

  Ann:
  Som alltid nyttig!
  Men hvis vi er i RDS og IP er variabel, og "drittsekk" er fra samme by, er det vanskelig å oppdage. Skulle en gang (for å sjekke oss), vi betegner ved bruk av messenger og sammenligne. Så er det?
  Takk!

  I de kommende dagene vil følge noen tutorials og mer interessant at vi kunne bli mer rolig noen ikke bruker vår konto. Dette gjør du for å sette et hinder i tillegg "hackere" selv om vi vil vite passordet og uername.
  Hva med, høres interessant ut? Venter på dine meninger!

 5. Marian sa han

  For å finne ut om noen bruker contu er lett å ta en hacker Adrian, men dette er veldig vanskelig, en hacker som kjenner jobben vil ikke gå inn ess aldri en ekte ip oppdages lett.

  Lykke opplæringen nedenfor.

 6. AdrianGudus sa han

  Marian:
  For å finne ut om noen bruker contu er lett å ta en hacker Adrian, men dette er veldig vanskelig, en hacker som kjenner jobben vil ikke gå inn ess aldri en ekte ip oppdages lett.

  Lykke opplæringen nedenfor.

  Du tar feil "pretenas" (for å sitere "noen") bare til å tenke på rette menneskene og ut av linjen. Vennligst les dette: http://macktechaddition.blogspot.com/2012/04/sindromul-im-za-nambar-uan-sau-iluzia.html
  Og jeg håper du går ut av hodet ... hacker EALA.

 7. Ja, løfter høres veldig interessant. Spesielt for de som meg som ikke håndtere slike saker. Venter noen ideer, til tips beskytte oss selv delvis. Fordi som sa Marian, en hacker ... Merci!

 8. Marian sa han

  AdrianGudus: Du tar feil "pretenas" (for å sitere "noen") bare til å tenke på hvem som bør og linje. Vennligst les dette: http://macktechaddition.blogspot.com/2012/04/sindromul-im-za-nambar-uan-sau-iluzia.html
  Og jeg håper du går ut av hodet ... hacker EALA.


  Jeg beklager hvis du tror jeg ønsket å uroe deg jeg fortalte deg min mening, jeg ville ikke være på deres side, men det er nok av hacket ikke bli oppdaget pote stedet hvor han var. Jeg leste artikkelen, og det er vanskelig å si hva slags erfaring de hadde disse "hackere". Men du definitivt hørt om disse anonyme individer som forårsaker problemer. Sann Unite ble fanget enklere, men andre er vanskeligere å fange.
  Vi har hver vår mening, og vi står fritt til å si, men det betyr ikke at jeg ønsker å være så jicnesc eller opprørt noen.

 9. AdrianGudus sa han

  MarianJeg beklager hvis du tror jeg ville uroe deg Jeg sa bare min mening, jeg ville ikke være på deres side, men det er nok av pirat-området som kan være relatert ikke påvist stedet hvor det var. Jeg leste artikkelen, og det er vanskelig å si hva slags erfaring de hadde disse "hackere". Men sikkert du har hørt om disse personene anonymouscare skape problemer. Sanne uni ble fanget enklere, men andre er vanskeligere å fange.
  Vi har hver vår mening, og vi står fritt til å si, men det betyr ikke at jeg ønsker å jicnescsau ville ha opprørt noen.

  Jeg vet ikke hvordan og hvor du utledet at opprørt meg

 10. Bobby Bogdan sa han

  Fin tutorial, men du kom godt ut fra uskarphet av personopplysninger.
  Etter at du har logget inn på yahoo-konto hele tiden for å se id messenger "Scufitule".

 11. AdrianGudus sa han

  Bobby Bogdan:
  Fin tutorial, men du kom godt ut fra uskarphet av personopplysninger.
  Når du har logget deg på Yahoo-konto hele tiden for å se din id messenger "Scufitule".

  Ingen ID Jeg ønsket å dimme den. ID brukes i ansiktet og i mange andre tutorials.
  Andre data var viktig og bør ikke bli sett ... som ... en alternativ e-postadresse. opptent noe? Inga Inga ...

 12. Gabriel sa han

  Jeg har et spørsmål gjennom Adrian
  Jeg har en eldre id og jeg satt noen personlige data andre steder: nemlig fødselsdato og år
  Hvordan kan jeg endre?
  Takk og gratulerer for opplæringen

 13. HELLO hva er dette uttrykk på engelsk? For de fleste av dere ville du sannsynligvis sier telefonen BLE IKKE FUNNET! .... Hvis ja, så følger alle trinnene sagt ovenfor, men denne gangen, riste livet ut av telefonen etter tilkobling av USB til linjene "PHONE ble ikke funnet!" Stopper vises ... Jeg fikk på XDA Developers jeg BRICKUIT telefon og prøver å FAC

 14. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1015332 linkul..poate se og hjelpe meg med noen flere detaljer gir selv ønsker å vite hva de i engelsk St.

 15. AdrianGudus sa han

  Petre:
  HALLO HVA ER DETTE uttrykk på engelsk? For de fleste av dere sikkert si at det ville telefon BLE IKKE FUNNET! .... I så fall følg alle trinnene sagt ovenfor, men denne gangen, riste livet ut av telefonen etter tilkobling av USB til linjene "PHONE ble ikke funnet!" Stopper vises ... ER TATT PÅ XDA-utviklere jeg BRICKUIT TELEFON prøver å FAC

  For de fleste av dere vil trolig komme "Telefonen kan ikke funnet (TLF BLE IKKE FUNNET)" Hvis det skjer, så følger alle trinnene ovenfor, men denne gangen ristet telefonen når du kobler til USB-kabelen før "PHONE BLE IKKE FUNNET "forsvinner eller opphører å skje.

  Google Trans du hørt? https://www.videotutorial.ro/?p=1283
  Neste søkende kommentar og legge ut en tutorial som er relatert til og med ordet smarttelefon (Android som vi tutorials inkluderer selv om debrick-uire) finner søkeboksen øverst til høyre i sidepanelet

 16. Beklager å bry DA fant ikke OS-Mobile i BOX om samisk DAI VINDU BRICUIRE..ESTI hensyns å ta meg akkurat der jeg finner TREBUIE..CA

 17. Dragos sa han

  hvis du kan gjøre en tutorial på hva det er og hvordan du bruker og hvordan du velger en god trådløs router. vær så snill

 18. Andrei Popa sa han

  Dragos:
  hvis du kan gjøre en tutorial på hva det er og hvordan du bruker og hvordan du velger en god trådløs router. vær så snill
  https://www.videotutorial.ro/?p=6277

 19. Kunne bruke en tutorial på hvordan du kopierer en original CD.
  Jeg vet du har gjort en tutorial på BDlot DVD ISO Master, men her er det en CD.
  La meg fortelle historien:
  For noen dager siden fikk jeg en CD med musikk og når jeg prøvde å kopiere filer fra CD eller kopiert til valgt sted for meg, men etter at jeg fjernet CD når jeg prøvde å starte en sang ikke fungerte, og fant at bare fungerer når CD CPC var optiske stasjonen.
  Så det ville være god tutorial gjenta hva vi snakket om ovenfor.

  • Bobby Bogdan sa han

   Musikken på en lyd-CD kopierer original ikke som en CD med data.
   Slik kopierer musikk fra en CD du trenger et program som har som oppgave rip.
   Et slikt program som mest sannsynlig installert det på din PC er Windows Media Player.
   Å kopiere musikk fra en original CD eller en CD må starte Windows Media Player, og skriv fanen med "Kopier filer fra CD" og det å velge spor du vil kopiere, og deretter øverst til høyre gi meg klikk på fanen "Kopier musikk", og deretter en prosess bar vises ved siden av hvert spor er valgt.
   De vil bli kopiert til mappen Mine dokumenter for musikk.
   Det er mulig å bruke nyere versjoner av Windows Media Player slik at jeg igjen her en link til å veilede deg hvis du ikke er kjent med nyere versjoner.

 20. AdrianGudus sa han

  emi:
  Kunne bruke en tutorial på hvordan du kopierer en original CD.
  Jeg vet du har gjort en tutorial på BDlot DVD ISO Master, men her er det en CD.
  La meg fortelle historien:
  For noen dager siden fikk jeg en CD med musikk og når jeg prøvde å kopiere filer fra CD eller kopiert til valgt sted for meg, men etter at jeg fjernet CD når jeg prøvde å starte en sang ikke fungerte, og fant at bare fungerer når CD CPC var optiske stasjonen.
  Så det ville være god tutorial gjenta hva vi snakket om ovenfor.

  Det er tutorial om dette emnet. SØK sidebar skrive i boksen øverst til høyre. Slik kopierer du en CD eller CDex Audio, trykker du på Enter-tasten, og du vil finne. Bla gjennom før du legger inn en kommentar

 21. emi:
  Kunne bruke en tutorial på hvordan du kopierer en original CD.
  Jeg vet du har gjort en tutorial på BDlot DVD ISO Master, men her er det en CD.
  La meg fortelle historien:
  For noen dager siden fikk jeg en CD med musikk og når jeg prøvde å kopiere filer fra CD eller kopiert til valgt sted for meg, men etter at jeg fjernet CD når jeg prøvde å starte en sang ikke fungerte, og fant at bare fungerer når CD CPC var optiske stasjonen.
  Så det ville være god tutorial gjenta hva vi snakket om ovenfor.

  Hvis du prøver å søke på vår side du definitivt har funnet mange resultater, kan du søke etter "kopiere originale CD" "Kopier Music CD".
  Hva i helvete er folk for hvem du tror vi gjorde 800 tutorials, og du gjør en innsats for å søke etter dem. Du kan bruke vår søkemotor eller google nettstedet, hvis du bruker Google direkte, kanalisert på begynnelsen eller slutten sikt tutorial eksempel u "Kopier opprinnelige CD tutorial".

 22. Hei, håper jeg å hjelpe meg. Min venn sier at jeg eller "ødelagt" mess-ul.Eu post og ikke har tilgang til PC henne, kunne hun bare vet id ul.Ati å vite ip "angriper" eller noen detaljer .Multumesc. Min e-post: [Email protected]

 23. claushwitz sa han

  å se id: D

 24. Av Laura Florentina sa han

  Jeg har et spørsmål: Med tilgang til Internett via det trådløse nettverket er ikke vanskelig å finne IP eller å fortelle om du eller noen andre har fått tilgang til e-posten fordi de trådløse IP-endringene?
  Takk!
  Sannsynligvis den sikreste er å endre passordet ditt ofte?
  Takk! Gratulerer og takk for opplæringen. Veldig nyttig.

 25. Jeg opprettet flere mapper i Yahoo Mail der vi satt over 300 post med vedlegg. Legg merke til at den svært gamle (mer enn 2 år) fant ganske vanskelig å grøft Yahoo og noen ikke lenger finner meg selv om jeg står på listen. Jeg ønsker å laste ned til din datamaskin den mer-ulrile og tilhørende vedlegg uten å gjøre en enorm jobb med "kinesisk". Hvilke muligheter vi har, kan du gjøre en veiledning om dette emnet, tror jeg ikke den eneste med dette problemet sant

 26. Sanda daniu sa han

  Fortell meg om du kan stille yahoo så min datter (hvis du har sett den opplæringen du) ikke merke til at jeg bruker en ID Yahoo, ellers innser og endre passordet, og jeg jeg ønsker å se den bare har 12 år og forebygge problemer på hennes alder. Takk og gratulerer for alt du gjør. 'Re en stor hjelp.

 27. Mihai Alexandru sa han

  Jeg hilser dere ber hjelpe meg og meg med et problem, jeg laget et rot igjen id heller få e-poster fra Idul den nye e-mailu enn mottar bekreftelse fra Yahoo. Jeg sendte en annen e-id min nye adresse og ikke motta dem. Men akkurat og skrev ingenting galt jeg vet ikke hvorfor ikke gi motta e-post. Det kan du hjelpe meg.

 28. Hei! ~ Jeg vil og jeg vet hvordan jeg kan gjenopprette en id.nu jeg koble til en hvilken som helst e-postadresse, og spørsmål securitete ikke kjenner dem.

 29. Du kan gjøre en tutorial for automatisk svar yaho messenger ny versjon når PC-en er ikke min plass å svare automatisk, takk!

 30. Hei. Jeg har et problem. Jeg hadde en ID som vi ikke har lagt inn 4 år. En mann forsøkte å sende meg mail, får den tilbake en kode fra yahoo som betyr at ingen ID, men det er gratis registrering. Spørsmålet vil være hvor lenge etter databasen slette en ubrukt ID, slik at de ser ut til å være registrert gratis? Noen sa at etter 8 år. Det ville være for vanskelig. Takk på forhånd.

 31. andreitig sa han

  hvordan kan jeg finne e-post fra yahoo passord hvis jeg glemte via spørsmålet

 32. AdrianGudus: Ingen ID Jeg ønsket å dimme den. ID brukes i ansiktet og i mange andre tutorials.
  Andre data var viktig og bør ikke bli sett ... som ... en alternativ e-postadresse. opptent noe? Inga Inga ...


 33. florin landet sa han

  Jeg har et spørsmål DAK MA truser P ME noen i dag fikk jeg en telefon fra en ukjent som jeg ville ha prøvd å knekke passordet yahoo-konto, og jeg vet ikke NIK når du logger deg på Yahoo krever at du har en ADRESSE PASSORD å finne alternativ til Dak En UITI.ASA jeg tror på to dager siden jeg SCKIMBAT K PASSORD og deretter sendt til YAHOO acount A K INFORMASJON uten passord endret som ER MIN TELEFON MED SAMME adresse til en K ID alterntive AL MEU.AKM gentleman forteller meg å løse problem med EU og Yahoo e-post sendt til den personen, og vet ikke hvordan det Vent på svar, multumesk

 34. hvordan du kan gjenopprette min id hvis du ikke vet passordet og Fields. Jeg tror jeg eller noen andre vil roggg istedenfor fortelle. Takk.

 35. Jeg kan ikke se klippet på noen innlegg avoastra anainte kunne videotutorial.ro hvorfor nå kan jeg hvorfor?

 36. Hei,
  Hvordan kan jeg finne ut hvem som prøvde å bryte min yahoo-konto. En kveld jeg prøvde å logge inn på min yahoo-konto, og jeg måtte svare på noen sikkerhet fordi noen prøvde å komme inn i min yahoo-konto. Mange takk!

 37. alice.nechifor sa han

  Bra! Jeg har en veldig stor forespørsel! Jeg ikke lenger har tilgang til e-post og standard messenger ... Jeg skrev id og passord på samme måte som de gjør for eventuelle 9 måneder, men jeg ser et vindu som ber meg om å skrive hennes by som født min mor ... jeg vil si rett ut at jeg ikke vet hvorfor og hvordan jeg svare på dette spørsmålet fordi denne e-postadressen jeg gjorde for mange år siden ... jeg prøvde å svare ins og godtok ikke hva jeg skrev der, deretter å bli låst PTR 12 timer ... tro meg, jeg så tutorials dine, men ganger har jeg behandlet meg selv (som ikke er dyktig) eller ikke vet hva som skjer, men ikke klarer å få e-postadressen min .... bønnfaller deg om å hjelpe meg å få det tilbake ... ikke den andre, men jeg ville ikke at noen skal skade meg og sende e-post i mitt navn ...... kan mye! takk

  • Adrian Gudus sa han

   Dessverre, hvis du ikke kjenner de opplysninger som er registrert når du har gjort ditt Yahoo-konto, kan du ikke gjøre noe.
   Jeg tror ikke noen noe vondt. For noen tid bake Yahoo prøvde å kvitte seg med regnskapet ikke ofte pleide å spørre brukerne til å endre passord eller fornyet bekreftelse på rettighetene til kontoen gjennom ulike trinn pizari enten ved å bekrefte alternativ e-postadresse for passordgjenoppretting eller ved forespørsel svar på spørsmål om sikkerhet (som er tilfelle) etter reconfirming telefonnummer.

 38. Hvis jeg gir ip mann som kom inn min konto hvordan sender jeg et virus eller noe på sin ip-adresse?

 39. Jeg har et problem med id, men dessverre ble jeg tvunget til å kansellere bestillingen min ikke å skape problemer for tidligere venner liste, og jeg ønsker hvis mulig et konkret svar: kan noen gå inn i PC-en du bruker IP sati sati området og stjele personlige data fra yahoo mail så villige til å publisere iD på netto adresser akkurat den typen vipid.ro IDS etter disse kontoene til å sende virus eller prientenilor min blokkeringslisten som hadde skjedd med meg på ca 3 måneder, og jeg visste ikke hvorfor jeg sverger venner å rote flaks vi en annen id er privat sannheten er at de fleste er usynlig og gå rett etter timen 12 natten eller ofte VB dem til å fortelle eller se deg byen som jeg vil nevne at Leam for post som sendes fra yahoo overgrep på disse nettstedene samt de administratorer før jeg avbestille min konto

 40. Hvordan får jeg e-id på dette området? Fordi jeg oppbevare får denne feilen

  Beklager, vi klarte ikke å levere meldingen til GMT adresse. Remote host Sa:?
  Beklager, vi klarte ikke å levere meldingen til følgende adresse.

  :
  Sa eksterne verten: 554 leveringsfeil: dd Denne brukeren ikke har en yahoo.com-konto ([Email protected]) [-5] - Mta1186.mail.ne1.yahoo.com [BODY]

  - Under denne linjen er en kopi av meldingen.

  Mottatt: fra [98.138.101.129] av nm14.bullet.mail.ne1.yahoo.com med NNFMP; Juli 26 2014 18: 29: 29 -0000
  Mottatt: fra [98.138.88.236] av tm17.bullet.mail.ne1.yahoo.com med NNFMP; Juli 26 2014 18: 29: 29 -0000
  Mottatt: fra [127.0.0.1] av omp1036.mail.ne1.yahoo.com med NNFMP; Juli 26 2014 18: 29: 29 -0000
  X-Yahoo-Newman-Eiendom: YMail-3
  X-Yahoo-Newman-Id: [Email protected]
  Mottatt: (Qmail påberopes av uid 82547 60001); Juli 26 2014 18: 29: 29 -0000
  DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed; d=yahoo.com; s=s1024; t=1406399369; bh=+DK0mkYAEpz3m9fclGvNRRpQHOc/cLGa9zPB+ZIaF0U=; h=Message-ID:Date:From:Subject:To:MIME-Version:Content-Type; b=2OxOU1LawA6tTnZF3W48udzXTT0uRCAWiE/OhofakA4RyNcW+sPvLRw5KdebaOJIb+MoD+Oz5FiNB9rXX8kmHkkh4U5euIrBqqlsDAJex6quHIQaUovCm857rHP79RzdJh9IOrAuWvzIK4VPj2i/vV9UyNx2e7maL/mhzbbgWpA=
  X-YMail-OSG: H0Lj10QVM1mWzCSTm8GQKocGncegldVZ_gEaPZ9L8MYDrzt
  ideV5GCUMalsdZ_G2od_cn4OPDpRr5wLiaMrS_plOE76KtKrLInpAkw_6XwR
  1Q6HxhWuyRzgPv0UUvM1NjqrXcRgklx96OzspTNxcbHOxUPFQnGYCO116llM
  Dr37NCdCOuti0bpclJ9RP.irFOM1GHGLWJMPdSOqppCoi.zKANDFkOdanfqu
  yRRxX7RyrS6DCSu3DPGSBuFPcJTAZFlGnUCgFU19U3D9rz_BdU.vXZV_qRxR
  DW2w2M32hOTeEQ4bQY4ORu0P4zLPDmO1raBqEGKeMYcyqw5tflzLYBn3wvBU
  k

 41. Id aktive nettstedet

 42. Jeg klarte å se alle pålogginger min id, men bare de i den siste måneden. Hvordan kan jeg se alt Pålogging dette året, spesielt de første 5 månedene av året? Takk!

 43. Hei alle ansatte og VIDEOTUTORIAL.RO .. Vennligst Jeg har et spørsmål: sletter ubrukte kontoer og oss noensinne kjent .. hvordan slette en konto eller finne ut hvor mange kontoer er gjort på min e-postadresse? Takk vakker.

 44. ønsker sa han

  Jeg endret passordet mitt på fb, og kan ikke se hvem som har tilgang til min konto før det schimb.cum gjøre?

 45. hva slags mail du? den siste aktivitet viser meg bare "tilgang til kontoen siste endringer" "- og det er bare Deparolam endringer du har gjort; Jeg gjør ikke det er ingen tegn på aktivitet.

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.