Om Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Adrian, hvorfor ikke jeg beskjed fra globuser fyr som sier Facebook-hvitt, så jeg har bare ikke noe selv om det selv hadde alle aktivitetene de har gjort, og nå bare jeg har ingenting tom, jeg bare vet at jeg gikk på tlf android på facebook og etter at jeg er ferdig jeg jobber der, gikk jeg etter 1-2 timer vi kom inn i PC-en på facebook og jeg gir varselet gjette hva det tømme de sier ingen varsling og jeg hadde nok det i 2011 jeg nå bare har ingenting har skjedd? Jeg Obs. at de har inngått noen fiktive meg liste uten å spørre meg venneforespørsel ha oppføringer rett og slett, og jeg ga meg selv en av dem, og gjett hva kontoen din har blitt deaktivert for at så med andre ord de ble hackere tror de herjet og fikk meg fin og jeg BESKYTTELSE konto med et passord 100 tegn og mai mellom hackere. Så jeg slett tom liste uten noe som hadde ingenting slett!

  • chirila Adelina sa han

   Jeg har noen jeg gjøre facebooku prblema-ri, og jeg gir som jeg kunne finne ut hvem hun ..nu?

 2. Tarlea Loredana sa han

  Jeg har problemer med facebook når jeg har logget inn gi meg aa ser ut til at sikkerhetssertifikat er tilbakekalt denne nettsiden. Hvordan kan jeg fikse det?

  • Sjekk datamaskinens dato og klokkeslett.

   • Tarlea Loredana sa han

    Jeg sjekket dato og klokkeslett på PCen, og vi tilbake 2 ganger. Problemet persista.Se kan gjøre noe?
    Takk. 7 bruke Windows Professional, før to dager siden jeg hadde dette problemet med Facebook. Det må installere Windows på nytt.

  • Jeg har et spørsmål tusen tok bilder på fb lan rapporterte stengt fot og nå sia gjort en annen sammenheng alle mine bilder og vet ikke hva de gjør som tusen stjal noen bilder mer personlig i din PC, men Leam slettet kan teste vennligst hyggelig å hjelpe meg å finne ham eller gjøre ham ikke lenger nøye seg med navn og gjøre bildene mine ser innstendig

 3. marius sa han

  det ville være interessant å gjøre en videotutorial om hvordan du installerer en GPS kart over Romania.

 4. Andrew sa han

  Meget god tutorial !!
  Men Adrian, hvorfor du bruker en Windows XP virtuell? Hvorfor gjorde du ikke bruke Win 7 eller 8?

 5. claudiu sa han

  velkommen
  du kan gjøre en tutorial for yahoo messenger?
  takk

 6. adryano85 sa han

  Adrian hvis du kan hjelpe meg og meg med noe hvis du kan, nå 2 måneder min stjålet datamaskin i huset og tusen stjålet enhet kalkulator tro at legge inn lenker på min Facebook-konto neste dag når jeg ikke liker få på det fordi det ble stjålet og andre steder hadde ingen vei å gå fordi jeg ikke har gitt konto .ai noen kunne hjelpe meg liksom vi alle dataene på PC-en kan gå for å skanne nettverkskortet MAC eller jeg vet ... hvis jeg gir deg mitt bud adresse eller telefonnummer til du forklare bedre hvordan det fungerer ms

 7. Petrisor sa han

  for meg det viser datoen og klokkeslettet da jeg logget

 8. Petrisor sa han

  for meg er det bare vises den gjeldende økten, men ikke den siste. Du må sette noe å se og tidligere økter?

 9. AdrianGudus sa han

  Petrisor:
  For meg er det vist doarsesiunea aktuelle, men ikke tidligere funn. Du må sette noe å se og tidligere økter?

  Hvis det ikke vises økter og andre midler som ikke har andre økter. Har du ikke har logget inn og fra andre PC-er eller fra andre steder eller ved å bruke andre nettlesere eller et annet operativsystem.

 10. Catalin sa han

  Yahoo Messenger for du ikke vet noe som dette?

 11. AdrianGudus sa han

  Catalin:
  Yahoo Messenger for du ikke vet noe som dette?

  SØK skrive opp i sidepanelet boksen øverst til høyre: Hvordan finner vi ut om og når noen bruker Yahoo-kontoen og Yahoo Messenger-ID, trykker du på Enter-tasten, og du vil finne den opplæringen

 12. Viorel sa han

  god tutorial, takk

 13. Google Mail ikke gjør? En tutorial for Gmail

 14. AdrianGudus sa han

  Mihai:
  Google Mail ikke gjør? En tutorial for Gmail

  Allerede eksisterer! SØK sidebar skrive i boksen, øverst til høyre: hvordan Aktiver eller deaktiver Google kontoaktivitet, trykk enter og du vil finne opplæringen.

 15. Jeg er interessert i hvordan de kan klatre et gif bilde på facebook! Jeg prøvde facebook ser jpeg, dvs. ikke flytte! Jeg har et bestemt bilde i datamaskinen!

 16. AdrianGudus sa han

  Sorin:
  Jeg er interessert i hvordan de kan klatre et gif bilde på facebook! Jeg prøvde facebook ser jpeg, dvs. ikke flytte! Jeg har et bestemt bilde i datamaskinen!

  Dessverre Facebook ikke støtter det. Dette skjer bare på Google Plus sosialt nettverk fra Google. Om presentasjon Google Plus sosiale nettverket vi har også en tutorial. SØK skrive opp i sidepanelet boksen øverst til høyre: Presentasjon Google Plus, det hotteste sosiale nettverk, trykk enter og du vil finne den opplæringen

 17. Takk Adrian! Jeg mistenkte at jeg ikke støtter, men jeg tenkte at det kan være et triks. Allikevel takk for svar!

 18. John Paul sa han

  hallo folkens,
  noen endret passordet mitt på facebook, og jeg kan ikke bruke kontoen, sier det er midlertidig suspendert.
  hvordan kan jeg fikse dette?
  Takket være hyggelig!

 19. Dragos sa han

  og hvis personen brukte min fb konto har slettet alle tidligere aktiviteter? hva?

 20. adriana sa han

  Takk meg med dette SJANSE du vet veien og jeg så ALTIII PUPICI PAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 21. Jeg vil se din ALLTID ET RASPUNSS INCREC

 22. Sall hvordan kan jeg 2 Sergeant facebook kontoer som meow ble ødelagt i en uke?

 23. Vasile Bogdan og Elena sa han

  Vet noen hvor vi kan finne ut hvem som stod og så på facebook ved å søke vår kontonavn? (Ikke så hvis vi får tilgang til passordet) .multumesc!

 24. Vasile Bogdan og Elena sa han

  hvordan kan vi finne ut om man ser på vår facebook-konto? (så ikke om det åpner passord) Takk!

 25. Hei Cristi, jeg ønsker å hjelpe til med noe, jeg tror noen få på maskinen min, jeg gikk på facebook er ok, jeg bare vise min by, men kan du fortelle meg behage hvorfor min lyset kommer på webcam ? det er mulig for den enkelte å komme inn i datamaskinen min for å få tilgang til USB Video Device og derfra til rommet mitt og begynner å spionere på meg? La meg fortelle deg hvorfor jeg ser at plutselig lyset tennes når hendene mine på kameraet, og tilbake mot veggen for å si eller sette fingeren på linsen, varer ikke lenge, og lyset slukkes, sannsynligvis fordi den enkelte har innsett at jeg fikk noen etter meg? jeg skannet med min antivirus..si ikke funnet noe virus, hjelp meg hvis du kan fortelle meg, og hvem er det jeg kan saksøke deg og ta deg en prosentandel av de skader som jeg vil be dem, jeg gjette hvem det er, men jeg kan ikke bevise, pluss gjør kule apropouri slo han vet hvordan jeg ser ut, og jeg har et hjem stilig og etc :)) Så hjelpe meg?

 26. Som jeg finne ut hvem jeg så Facebook?

 27. adrian Sall Jeg har en prob ... vi hadde noen på fb fra Prieta og nå kan jeg ikke ha deg se hva GRT profilu skal gjøre eller hva som skjedde når jeg får på ham ami sier at chestaia
  Siden du forespurte ble ikke funnet ..

  Det kan ha fulgt en lenke utløpt eller har skrevet feil adresse. For noen teller adresser forskjeller store / små bokstaver.

  ACasa


  Tilbake til forrige side
  kan du hjelpe meg og min ...

 28. Adrian Gudus sa han

  Ionut:
  adrian Sall Jeg har en prob ... vi hadde noen på fb fra Prieta og nå kan jeg ikke ha deg se hva GRT profilu skal gjøre eller hva som skjedde når jeg får på ham ami sier at chestaia
  Siden du forespurte ble ikke funnet ..

  Det kan ha fulgt en lenke utløpt eller har skrevet feil adresse. For noen teller adresser forskjeller store / små bokstaver.

  ACasa


  Tilbake til forrige side kan du hjelpe meg og min ...

  Personen du har blokkert. Ikke lenger kan se din konto.

 29. hei ... for eksempel for meg viser bare logget pågår ... ellers ingen innlogging eldre ... si at logges en venn av meg fra forbindelsene gjøk NOEN timer før og ikke vises før innlogging mitt jeg ble uteksaminert som sa ...

 30. Det ser bare IP.ul beliggenhet og type av enheten og ingen dato eller forskjellige nettlesere som vi har begitt seg ut.
  Hvis noen blokkert min fb.ul hva skal jeg gjøre? hvor lang tid tilbake?

 31. Alexandra sa han

  Bra. Jeg er aktive økter vises bare dette: "Den nåværende sesjon
  Sted: Alexandria, TR, RO (ca.)
  Enhetstype: Safari på WinXP ", ikke så mye fra deg. Er det normalt? Jeg mener, hvordan kan jeg vite om noen kom på min Facebook og hvem var det?

 32. Hei,

  Jeg har et problem som vi ennå ikke har funnet en løsning ...
  Det eneste aktive økter vises den gjeldende økten, slutter ikke fungerte.
  Sted: Snagov, B, Ro (ca.)
  Enhetstype: Chrome på Win7 ...... Jeg har aldri vært her !!! heller ikke andre steder at jeg dukker opp i denne delen. Jeg har endret passord og konto jeg tørkes, jeg gjorde en annen og fal !!
  Hva tror du asi kunne gjøre i denne situasjonen?

  Takk!

 33. Hei, jeg har et spørsmål. 2 dager brukte jeg en pinne av RDS-RCS vel og bra .. før jeg ønsket å logge inn på facebook login siden viste seg for meg, selv etter at telefonen .. sannsynligvis hvordan jeg kunne slå tilbake på siden normalt ta jeg 100 konto netto mb og maksimumsstokk 200 kbs. takk på forhånd

 34. Adrian Gudus sa han

  claudiu:
  velkommen
  du kan gjøre en tutorial for yahoo messenger?
  takk

  Det er allerede tutorial om emnet, sier toppboks SØK "Hvordan vi finne ut om og når noen bruker Yahoo-kontoen og ID Yahoo Messenger" trykk enter og du vil finne opplæringen.

  • Adrian Gudus: Det er allerede veiledning om dette emnet, skriver SØK boksen ovenfor i "Hvordan vi finne ut om og når noen bruker Yahoo-kontoen og Yahoo Messenger ID" trykk på Enter-tasten, og du vil finne opplæringen.


   Adrian Gudus: Det er allerede veiledning om dette emnet, skriver SØK boksen ovenfor i "Hvordan vi finne ut om og når noen bruker Yahoo-kontoen og Yahoo Messenger ID" trykk på Enter-tasten, og du vil finne opplæringen.


   Adrian Gudus: Det er allerede veiledning om dette emnet, skriver SØK boksen ovenfor i "Hvordan vi finne ut om og når noen bruker Yahoo-kontoen og Yahoo Messenger ID" trykk på Enter-tasten, og du vil finne opplæringen.


 35. Bra. Jeg lærte at jeg kan laste ned en kopi av min facebook konto informasjon, bilder, samtaler etc. Noen anelse om hvor lang tid motta e-post med informasjon ??

 36. Buna.Am sjekket innstillingene på fb, og jeg ser på dagens økt, min plassering, og da jeg sjekket neste dag og la merke til at selv om det var den samme OS, samme nettleseren, det shcimbase plassering, og ip.ul. ; Dc ikke forstår fordi alt jeg var, på samme PC. M.am ip.ul tanke kan være dynamisk, vi har internett på cliknet, men når jeg jobber på Yahoo Checker vises ip, og etter 2 3 dager vises en annen ip,; men hvis det være dynamisk, ikke bør endres hver gang du starter pc.ul?

 37. Jeg vet hvem jeg kom inn på min konto på facebook og yahoo messenger på poker?

 38. Toturor bra! kan du hjelpe meg, og hvis du kjenner, eller hvis det er mulig! Jeg har en facebook-konto og passord ble endret, og nå ikke lenger har tilgang til denne kontoen. Jeg vil gjerne om du kan fortelle meg hvordan å finne stedet hvor passordet ble endret siste gang ... hvis det er mulig å finne noe. takk, jeg håper jeg gjorde meg klar, og jeg skulle ønske jeg kunne finne noe sted (by, bygd, etc.) har blitt endret! Hilsen alle!

 39. Octavian Gabriel sa han

  noen utgi "I" allerede har venner med meg (snakk om Facebook). Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre hvis jeg søker person finner det ikke, men noen av vennene mine der. stjal og profilbilde, en dust! pls vente på svar

 40. Som jeg kan se eldste aktive økter. Det viser bare meg gjeldende og et par timer før.

 41. diana Deliu sa han

  Mistenkelig aktivitet har blitt oppdaget på din Facebook-konto har blitt midlertidig suspendert, og det som en sikkerhetsforanstaltning. Det er sannsynlig at BLE kontoen din kompromittert som følge av Taste passordet ditt på et nettsted designet for å ligne Facebook. Denne typen angrep er kjent som phishing ................... når jeg registrerer og skriver det ser ut for meg at det er for tiden suspendert fordi nustiu hvor mam scoret. Vennligst spunetimi vil fikse det riktig?

 42. Gabriele sa han

  Hvordan jeg en plassering fra "aktiv session" ??? (dvs kontoinnstillinger, tid og sted hvor du skjer når du bruker Facebook i forskjellige byer) ???

 43. Gabriele sa han

  Hvordan sletter jeg en plassering fra "aktive økter" ??? (dvs. kontoinnstillingene delen aktive økter, som vises fra der du har logget på Facebook)

 44. ANCA sa han

  Min venn som lastet ned arkivet facebook meg fortalte meg at jeg fikk tilgang til sosiale nettverk sen. som ikke skjedde i virkeligheten, men synes tvilsomme arkiv timer fra min IP. ikke bor sammen med noen, ingen vet passordet mitt ut av ham. Så hvordan er det mulig. Han bor i Amerika.

 45. ramona sa han

  BUNA.poti rog.mi.a du hjelpe meg på Facebook og noen kom mi.a prieteni..dar slettet noen dårlige ek jeg kom inn sikkerhetsinnstillingene til alle aktive økter og tørkes mi.a ikke se at det har kommet inn respectiva.ma person kan hjelpe deg å finne ut hvem det er? det noen måte å se hvem som kom på min fb? Vennligst ajuta.ma

 46. Jeg er på facebook, som har blitt brutt - passord og e-post som jeg logget inn jeg i utgangspunktet ikke har tilgang til denne kontoen, men jeg ser vineva bruker det som du ikke slette den permanent å lage min andre vet akkurat adresse e-post som jeg var logget?

 47. Gabriela sa han

  Du aner ikke hvordan du skal gjøre for å komme inn på min konto på facebook
  30 står fast i flere dager, men skrive bare ikke kan sende forespørsler til venner, men ting er at de ikke kan gå inn i stedet
  og likevel siden er ... forteller meg å sette adresse og passord ok jeg gir deg denne linken vises https://www.facebook.com/checkpoint/?next hjelpe meg please? Jeg vil gjenvinne konto ......: ((

 48. Nicoleta sa han

  Hei, jeg vil at du skal hjelpe meg for et år siden eller så vi hadde en facebook-konto og min ex-mann ta av Endre passord, vil jeg gjerne vite om du kan hjelpe meg å finne passordet mitt

 49. Hei, jeg har og jeg trenger informasjon. Hvordan kan jeg se om noen styrer din Facebook-konto? Jeg ble knust passord og konto ser normalt for meg, men for andre modifiserte. Jeg har midlertidig deaktivert kontoen din, kan jeg gjøre videre for å se hva som skjedde når jeg aktiverer det igjen? Takk på forhånd

 50. Jeg bare gå der u forrige pålogging
  Jeg synes ikke pålogginger siste wk alle slags

  + Jeg vil vite om jeg kunne finne passordet til en konto logget inn for å vite at min pc

  takk på forhånd

 51. cristy1110 sa han

  I lang tid når du åpner linkene på Facebook Min datamaskin låser omstart. som er problemet? nevne at de andre nettstedene gjør problemer oppstår. det siste jeg avinstallert og reinstallert to lesere enkle, men for andre problemer, men problemet kommer fra beregningen.

 52. roberta sa han

  Aktiv sesjon synes for meg bare den nåværende ... Jeg har lest på andre nettsteder som du synes det siste pålogginger der du ikke har koblet, gjorde du ikke logge ut, så ikke ut til å meg en liste over aktive økten?

 53. Bra! Ancuta og jeg er noen kuriositeter! Noen angitt forsiden nemlig min Facebook og endret passordet mitt og fra Facebook og Yahoo Messenger nå ikke lenger kan endre å gå inn i Facebook-konto! Hva kan jeg gjøre? Vennligst hjelp meg!

 54. HVIS jeg endret passordet mitt, IMI vises der ENN Hvor er tilgjengelig når jeg forandre det? Jeg gjorde en feil før jeg så TUTORIALUL..EXISTA en erstatning og annen omfattende SA KAN JEG FÅ?

 55. Jeg har god og er et spørsmål, kanskje jeg kan få en idé om å klargjøre meg selv. Jeg logget mange ganger på din personlige FB. For et par ukers varsel, men telefonen min har ikke noe hjem, men et annet sted i en annen by. Jeg var i byen eller jeg har ingen anelse om hvordan min telefon som vises på denne IP logger rart. Jeg kom ut og prøvde igjen med aktiveringskoden for telefonen. Jeg Defence samme sted, hvis jeg deaktiverer den telefonen, jeg måtte gå se det igjen locgez. Jeg vet ikke hva som skjer. Noen ide ?? Takk.

 56. Jeg så bra, og jeg har simulert et tap nå og passord. Hvis du klikker på "glemt passord" du må skrive inn din e-post eller bruke Facebook påloggingsnavnet brukes hvis du har skrevet noe. telefon facebook fikk det en mulighet for at folk fra facebook til å sende deg en kode for å tilbakestille passordet. Hvis du sier at e-post ikke kan gå inn denne varianten spar. Det å være i stand til å sende en kode via e-post. Hvis du ikke har angitt noe. Telefon og e-post tilgang du ikke har et annet alternativ jeg tror ikke det

 57. Jeg vet ikke hva som skjer, jeg kan ikke koble til Facebok, jeg fortsatt vekslere og passordet og kan ikke logge inn, sendte Facebok meg en tilbakestilling av passord kode PTR, og satt det forteller meg er feil. Hvem hjelper meg og meg. takk

 58. Hei, jeg så på Internett, men vi fant. Jeg kan sende denne meldingen at du kan hjelpe meg, hvordan kan jeg finne en IP facebook? Takk for svar!

 59. hei, jeg ser at du forstår veldig godt de sosiale kontoer, jeg har et problem med noen tusen mailu fb og endret passord som kan gjøres? Jeg har en sjanse til å hente dem? kan du hjelpe meg min ID og la deg ha det hvis du vet hvordan å fikse det ... og gi meg mail mesj lu nevastamea i tilfelle du klarer å få mitt passord MS håper å se hvor mye raskere mine mesj ms ms. id gentilu00

 60. mitaftyn sa han

  Det er veldig lett når du har tilgang til offerets PC.
  Mine tjenester [Email protected]
  Klokken vil sende meg e-post.

 61. på eksponeringen av artikkelen, tror jeg ikke gi en oppgave enn én dag, for å se hvordan du gjør det arbeid over flere dager?

 62. Cristina sa han

  Noen nås din facebook, ga aksjen et par linker og sendt forespørsler til venner (ca 200). Etter at jeg endret passordet mitt Jeg lærte aktive økter, men nå viser jeg som ikke lenger og hvor jeg fikk tilgang til kontoen i det siste. Hvordan kan jeg gjenopprette liste over tidligere besøk? Jeg ønsker å se hvem som har tilgang til kontoen din!

 63. Hva kan skje med en persona som har kommet inn i en annen persons konto på Facebook? jeg

 64. Jeg har et stort problem du ikke kan løse. Virkelig kjenner en person som tidligere var min venn. Ikke la meg ha en annen Facebook-konto. Den første kontoen den klarer å bryte den. Jeg har ikke noe imot denne gesten alt ... fordi det har ingenting å gjøre med det. Men problemet er at jeg gjør hvis jeg gjør en annen konto på Facebook neste dag senest når det oppdaget den av meg. Jeg mener når jeg prøver å logge inn med din nye konto Facebook forteller meg at det er deaktivert. Hvordan er det mulig at noen du deaktivere Facebook. Det er et alternativ til Block sette ham på fordi han og hans venner prøvde og ingenting. Få noen andre. Jeg vil bare vite hvordan kan jeg gjøre det på min profil, folk jeg ikke har en liste over venner til å få tilgang til min profil ser ut til dem bare "Legg til venn" "Følg" og "Message" med mulighet for at "Mer" der skrive "blokk" eller "rapportere" selv om du har venner som ikke vises under "Mer" der det står "rapport" "Block" og sånt. Som sannsynligvis ikke vil være i stand til å gi meg den rapporten spam eller deaktivere kontoen min. Veldig fin PLEASE hjelpe meg! PLEASE! Jeg er lei av min deaktivere en konto jeg gjør det fordi det betyr at e-post og ANDRE huske et nytt passord for hver konto. Og nei, det gjorde jeg ikke deaktivere facebook, men han. Takk.

 65. lette sa han

  10 måneder morgen jeg postet på Facebook et bilde av en naken baby som hadde et budskap nedandu.mi realisere noen til å gi meg en rapport og så jeg ble varslet om at min facebook.ul 72 ble blokkert i flere timer. Problemet er at de 72 timer har gått, men jeg kan fortsatt ikke komme på facebook. Hva skjer? Internett har ham på telefonen.

 66. lette sa han

  Bra! Jeg har et spørsmål. Rundt 10 måneder jeg postet på min konto

 67. lette sa han

  Bra! Jeg har et spørsmål. Rundt 10 månedene jeg Posat på min facebook konto på Internett et bilde av en naken baby som hadde et budskap. Et par minutter jeg ønsket å komme tilbake på facebook, men jeg ble fortalt at det er fast i timevis for disse 72 som venn på facebook fikk rapport lagt ut på bildet av meg. 72 timer har gått, men fortsatt ikke kan komme på facebook. hva skjer?

 68. Bra. Hva skjer når IP på Facebook (siste sesjon) ikke faller sammen med at av Internett? Noen meldinger på Facebook ble sett på et bestemt tidspunkt, selv om jeg så mitt budskap var ikke det samme som en bærbar PC, som om noen hadde sett meldingen før meg. Jeg endret passordet fordi jeg la merke til en merkelig bevegelse i postvarsler, meldinger, som noen ville se meg friske ... eller bare gal? :))

 69. Jeg har en god spørringer kan noen hjelpe meg? Jeg VB med kjæresten min i England og økten Spania Madrid viser meg at jeg spurte henne hvor hun sa at det er i England og nummer som ringer meg å forstå hvorfor England ikke viser meg et annet land

 70. Basil crapper onisor sa han

  Som Sami'm passord da Facebok

 71. Eliza sa han

  Det er ikke det bare ser ut for meg så mange beliggenhet og enhetstype, og jeg synes ikke på andre dager

 72. Catalin sa han

  Bra! noen har endret min facebook passord redegjørelse for hvordan jeg kunne lære passordet ditt?
  er det noen metode?

 73. Gabriele sa han

  2 uker siden noen brøt passordet mitt fra Facebook og fra email.imi post og truer hele vennelisten, og la alle slags innlegg vulgare.mi jeg en annen og en annen e-postkonto kan du fortelle meg facebook.dar hvordan å gjøre det på den gamle blokken ... .vi haster å fortelle meg det er det som er på konto meu.multumesc fare

 74. Tatiana sa han

  I dag sendte noen meg ... .Jeg godtatt venneforespørselen, og i det øyeblikket, tømte jeg alt profil ... Jeg har ingenting ... .jeg mistet alle innspilte album med bilder og sanger ... Hvordan kan jeg hente dem.

  • du kan glemme ... en annen gang ikke lenger godta å gi alle cocalarii eller folk som ikke vet eller ikke kjenner meg, og det er det ... du har en sykdom med så mange gjester. Vennelisten ... Dumhet ..UNEORI ikke bare MEN IKKE BARE DITT COSTA ...

 75. iasensky sa han

  Hvorfor folk i chatten at du ikke har venner?

 76. Hei jeg har et problem jeg ved et uhell forlot skolen på info står åpen, og jeg ønsker å ha sikkerhet som er å stenge kontoen din eller du Rogge som pote som går inn info på min facebook-konto

 77. maria Armina sa han

  god for noen dager siden kontoen min var pirateat og merket alle mine venner på facebook i noen video for vokst folk på facebook meow sies å endre passordet mitt jeg schimbato og nå når jeg ønsker å registrere meg ser en annen konto tom Navn Vennligst sami ajutatima vakre gamle kontoen recuperz ikke vet hvor ellers aelez

 78. Marian ionele sa han

  både facebook-konto og passord er borte, og jeg kan ikke logge inn. Hva bør jeg gjøre for å bli anerkjent og gjenopprette kontoen og venner?

 79. Salut!
  Kan du si til meg hvis du kan, og i så fall hvordan gjør jeg blokkere enheter lenger koble til Google-kontoen min.
  Takk på forhånd!

 80. Traian Stanciu sa han

  noen har endret min facebook passord ... Hvordan kan jeg rez problem ... multukesc

 81. Jeg tror noen kom på min Facebook-konto, ser jeg ip.ul
  Hvordan kan jeg finne ut opprinnelsen til denne IP. ?

 82. HASTER !!!! En person som er gitt mi.a e-postadresse og passord fra Facebook-konto. På den kontoen jeg gikk en gang i mai. Denne personen hadde problemer med å logge morges og sendte mi.a skjermbilde ip tid og sted og telefonmodell som har tilgang til kontoen din.
  Denne personen er i USA og blir HUAWEI
  Jeg er i Romania, og jeg tilhører LG SPIRIT
  Problemet er at de siste 2 månedene har jeg ikke tilgang til kontoen. I dette tilfellet på hvorfor jeg gikk 2 dager siden? Vennligst hjelpe meg med et klart svar og 100% sikker. HASTER!

 83. Beni hurmuzache sa han

  Hei! Noen brøt en uke siden facebooku tok skjermbilder av intime snakke med forskjellige mennesker og hvordan å finne ut plasseringen ble brutt fra facebook?
  Jeg nå jeg gjenopprettet, men jeg ønsker å vite stedet for å finne ut hvem han er, har deoarce mitt hjerte dem.
  Takk!

  • Adrian Gudus sa han

   Ja Spill video tutorial og se det hode-hale. I videoen opplæringen viser jeg deg hvordan du kan se hvem som har brukt kontoen din. Også det vises stedet der du gjorde det, og enhetene brukt og IP

 84. Enache sa han

  Ziua.O godt spørsmål: hvordan er det mulig å ha en facebook-konto er stengt (forespørselen ble gjort uttrykkelig for Lukk) som en annen kobling til loggia med Facebook-kontoen stengt Thanks?.

  • Adrian Gudus sa han

   Vår veiledning om "Hvordan å deaktivere midlertidig eller slette Facebook-kontoen som permanent" finner du ved å bruke søkeboksen øverst til høyre, du har rett?
   Jeg sa at det at selv om du lukker kontoen din betyr det ikke skje umiddelbart. For 14 dager (det var da, på den tiden jeg gjorde denne opplæringen) når du besluttet å stenge kontoen din, trenger ikke å logge deg selv i det hele tatt, ellers vil slå konto og slette den automatisk kansellert.
   Gitt dette, kan noen nær deg har funnet eller stjålet passord og logget inn på din konto i løpet av denne 14 dager.
   Jeg anbefaler at du logger på kontoen, nær alle økter der du bodd logget, som vist i denne opplæringen, endre kontopassordet og deretter på nytt for å slette kontoen som vist i tutorial som jeg jeg sa ovenfor at du finner søkeboksen øverst til høyre.

 85. Vasile popan sa han

  Kan ikke få tilgang til facebooc, bare kan se venner innlegg, ???

 86. Hei, jeg er Cristina har et problem ganske behage hjelpe meg hvis du har en venn på fb ser jeg profilere jeg se venner alle data, men kan ikke se hans kronologi viser meg 2 sirkler som holder spinne som ser, men fungerer ikke i det hele tatt , takk

 87. Mihalache Dan sa han

  Dk gi din gmail adresse hva som kan skje

 88. Hjelpe mine adresser fra Yahoo, Google, flere Facebook-sider gjort av noen som kanskje ikke har tilgang, ble de bedt om dokumenter identitet, ID for å komme inn på siden, og jeg kunne ikke, hva som kan skje hjelpe meg ja jeg har problemer, sikret jeg facebook side med et ukjent antall jeg e eieren kan ikke komme å fortelle meg hva jeg skal gjøre

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.