Hvordan skjule hvem jeg ble venner på Facebook

Hvordan skjule hvem jeg ble venner på Facebook
3 (176) 59.89%

Hei venner, i dagens opplæringen vil vi se hvordan vi skjuler hvem jeg ble venner på Facebook. Du har sikkert lagt merke til at når du godtar venneforespørsel til noen, vil vennene dine bli varslet automatisk News Feed deres hjemmeside. De vil se en melding som "X ble venner med Y" eller "X venn med Y", "X er nå venner med Y" eller "X Bli venn med Y"
Dette varselet vises i din News Feed deg når du skal slå, dine venner bli venner og jeg aksepterer venneforespørsel annen.
Grunner ikke vil at alle skal vite hvem jeg ble venner kan være nyere. Kanskje du vil godta venneforespørsel til tidligere / ex, og ikke ønsker å vite den nåværende / nåværende kjæreste eller vil godta venneforespørsel til en person som ikke er godt sett av din gruppe venner eller slektninger og eksempler kan fortsette.
Vel, i "Diary" eller "aktivitetslogg" -knappen på "Cover Photo" eller "cover bilde", kan vi bare et par klikk å deaktivere varslinger at våre venner se dem i Nyheter fôret når du godtar venneforespørsel til en person.
Påføring innstillinger nevnt og forklart i videoen opplæringen, vil vennene dine ikke vet hvem du nylig blitt venner med mange av dere på denne anledningen ikke lenger kan passere gjennom kamper så ofte forårsaket av sosiale nettverk giganten FacebookHent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Stefan sa han

  første

 2. Cosmin sa han

  Veldig nyttig tutorial.

 3. å lage en tutorial rom og overvåkningssystemer. installasjon og idriftsettelse .... DVR, NRV ... Jeg trenger en trådløs IP-kamera med minnekort og har PTZ. hvis du kjenner en god en, og gi meg et svar.

  • Det er flere tutorials på overvåkingssystemer du finner "søk" i boksen øverst til høyre

   • andrei sa han

    gi Alex. Det jeg sa er ikke funnet i boksen over "søk". Jeg vet hva jeg spurte. om det var .. ikke skrive. Hvis du ønsker å la meg en link, kan jeg ikke finne. DVR oppsett og installasjon av utendørs kamera. Jeg har problemer jeg kan ikke sette min innspilling eneste bevegelse. Det intregistreaza full tid, og jeg kan virkelig vanskelig å se etter en bestemt dag / tid. Hvis du setter bevegelse posten ikke ta opp. Jeg fant bare nettstedet videotutorial TP-LINK innvendig plass.

    • Kan du hjelpe det
     Oppkjøpet er bare en guide, men kan hjelpe med noe du sa Cristi i at opplæringen. Du sa i begynnelsen at du trenger noen tutorials på installasjon og kameraet, og jeg tror det hjelper eksisterende tutorials. Jeg håper dette tutorisl også hjelpe deg med å finne en IP-kameraer. Nøyaktig hva dette handler om.

 4. svært nyttig for meg Tineo tot asa

 5. Adrian Du har lovet i det siste at du kjører opplæringen på en datamaskin uten behov sal vi starter manuelt når gjeldende stopper.

  • FlorinP. sa han

   Det er enkelt! Det gjør bios. For å bruke denne søkeboksen øverst til høyre som sier "noen korte forklaringer om bios" du gå inn og velge den første opplæringen gjort gutter. I denne veiledningen vil du finne din løsning!

 6. Serbanescu Danut sa han

  Asi og jeg vil ha en tutorial om VirtualDJ Hjem FREE (http://www.virtualdj.com/) Hvis det er mulig.

 7. Jeg har ikke blitt løst ved at opplæringen fordi jeg asus bios

 8. En TRONSMART MK908 ORUGAMINTE AM AM til Mini og MIE IMI PC Tools FLESUIT ACEA, TUTORIAL VIDEO IN går ned NO MORE, HVOR kan ta

  • se her her . Kan det hjelpe. Jeg har ikke testet jeg hørte det, Cristi sa noe på at opplæringen freaktab.com og ordene i teksten linken over opplæringen glemme finless rum var 1.5. Jeg ga et søk og fant dette. Jeg håper du er nyttige. I fremtiden kan du poste i kommentarfeltet til tutorial som emnet du passe. Bare et tips for å holde rene og rubricac kommentarer eventualvom å ha et problem å finne en raskere løsning. Ikke bland epler med pærer. Det er bare råd jeg håper du ikke tankene.

 9. milicu sa han

  EU ønsker FN ASI FL STUDIOU VIDEOTUTORIAL OM fordi ikke går og går med katten MED MP3 MIDI ASI Hvordan kunne NEGATIVE BAG MP3

 10. Michael Alexu sa han

  Hei! Jeg ønsker å gjøre, og tutorials på datamaskinkonfigurasjoner (desktop) .Som som om du kan bli den neste opplæringen om de nyeste konfigurasjonen, nyeste prosessortype, og hvis du kan fortelle meg og meg på en plate på hvilket grunnlag ærlig jeg synes det er veldig bra fordi den har mange nye og nyttige teknologier og til en god pris: Giga Z87X-D3H, hvis det er verdt et kjøp eller har du anbefale en annen placa.Comparatia kan også gjøre det mens når forklarer du dette systemet tutorialul.La jeg er og jeg ønsker å upgrade.Sistemul alternativkostnaden ved lei.Daca 2000 før du kan lage en konfigurasjon av denne Div være recunoscator.Va takk!

 11. Jeg vet ikke hva som skjer med deg, men en gang fargeløs videotutoriale ikke skrive så ofte, og disse siste er vanlig synd ... hver morgen for kaffe sjekke dette nettstedet 1 halvt år, jeg hadde det jeg kan apreciz arbeidet ditt. Mye videre vekst.

  • Noen ganger skjer det sjelden er postet. Det betyr ikke at vi ikke gjør noe, er temaer som trenger tid.
   Noen ganger kan vi bli begravet i problemer som forbruker mer tid som vi ønsker.
   Heldigvis totate innlegg vil ha løst rytmen tilbake til det normale.

  • Costelina sa han

   ja det er rett Alin men hvis noe går bra eller ikke tilstrekkelig testet dem for å se hvor mange litt for mange, jeg vil si jeg hoppe kritikk og kommentarer andre steder som ofte ikke gir mening (se på andre tutorials eldre for å se hvis jeg har rett)

 12. Har du problemer med området på en stund ,, akkurat når jeg går dit:
  Advarsel: session_start (): Økten id er for lang eller inneholder ulovlige tegn er gyldige karakterer er az, AZ, 0-9 og '-' i / home / videotutorial / public_html / wp-content / plugins / og-captcha- for-wordpress / og-captcha.php online 913
  når den er tom browser cache og ønsker å komme tilbake på min videotutorial denne feilen oppstår hjemmeside

 13. Daniel sa han

  Du kan gjøre en tutorial der vi deaktivere bar så når folk ser hva vi gir takknemlighet til deg kommenterer etc? Og også noen nye ikke lenger vises som utsending av takknemlighet gitt x y etc.

 14. florin sa han

  Cristi en tutorial om å kjøpe en TV kan?

 15. Andrew sa han

  Adrian, det er ingen betingelse da vi har venner (felles venner) å ikke oppstår på nytt person Y har vi gjensidig venneliste?

 16. Mirel sa han

  Interessant, men jeg har et spørsmål, hvis jeg sender venneforespørsel til noen, og personen er derfor jeg akseptere forespørselen, så vennene mine jeg ser dette?

 17. Jeg vil vite hvordan å skjule vennelisten min venneliste på min facebook?

  • Se under "Relaterte artikler" under opplæringen "Hvordan skjule vennelisten Facebook nysgjerrige øyne"

 18. Svetlana Tautu sa han

  takk

 19. ana har epler sa han

  saru'mana!

 20. Jeg vil gjerne vite hvordan jeg kan finne ut hvem som har sendt forespørsel d vennskap, da to personer fra min liste ble venner

 21. anemone sa han

  Du har vært til stor hjelp med dine instruksjoner jeg ønsker fortsatt å vite hvordan du ikke kan se mine venner eller hva bildene jeg setter pris på kommentarer fra andre. Takk så mye.

 22. Spørsmål: hvis noen gjemmer seg venner, og jeg ønsker å finne nye venner legge til i listen? hvordan gjøre dette?

 23. Jeg 2 spørsmål:
  Hvordan kan du deaktivere tillegget venn knappen for alle? [Innstillingen fungerer eneste alternativet som jeg kan gi mine venner venner legger]
  Du kan gjøre en tutorial om dette? Jeg så på nettet, og jeg fant noen tutorials i java for krom [inspisere element]
  Hvordan deaktiverer jeg sugest venner?

 24. timer sa han

  mens du bor skjerm nylig lagt venner på Facebook?

 25. Ugh ... hva ... Hvis jeg visste dette fantastiske artikkelen 3 år siden, var jeg en mann (mer) fornøyd. Jeg er ikke en elsker såra og vonbrotne så på mens politiet, for å se hvem jeg har blitt venner, hvor jeg kommen noe eller hvor jeg ga en like. HOP og det ser ut til at det å si sin mening. Og ødelegge hele min romantisk stemning. Og hvis vi forbød det igjen, visste han hvordan å dezbaneze og dukke opp igjen som Phoenix. Og de så kom alle slags tanker ... inkludert konto deaktivering.
  Nå håper jeg å bli bedre. Jeg gjorde akkurat som læreren lært meg filmen.
  Miers vakkert!

 26. Nå beklager jeg - for det faktum at det å være på jobb, har jeg maskinen satt til å skrive aksent (som jeg e skrivestil), og å bry deg igjen med et spørsmål: hvordan gjør du ikke se min side reklame av noe slag? X nær alle av dem, og de vises igjen etter oppdatering. Jeg gjorde virkelig ikke i det hele tatt opptatt av politikk, religion og mobiltelefoner!

  • Legg i nettleseren uBlock eller AdBlock forlengelsen, og vil ikke stoppe å bli bombardert med reklame.

 27. Laura Elena sa han

  Bra!

 28. Pop Denisa sa han

  Hei. Som det er mulig å skjule hvem jeg ble venner på Facebook, er det også mulig å skjule og hvilken side / person / bildet jeg likte? Det er ikke å dukke opp på veggen til vennene dine "ga som X til Y". Jeg håper de forstår hva jeg skrev :))

 29. Jeg klikket på aktivitetsloggen, jeg dukket Listen over, men jeg liker å trykke på venner, som ikke forekommer.

 30. Er Facebook fallet eller noe med min Firefox-nettleser?

  • Adrian Gudus sa han

   Det har vært problemer med Facebook og Instagram, de to tjenestene har falt en stund i Amerika, Europa og Storbritannia

 31. Ariadna sa han

  Hvordan kan jeg få min venns innlegg på min liste eller innlegg i mine grupper å være synlige for mine andre venner på listen?

  • Adrian Gudus sa han

   Du kan ikke kontrollere hvem eller hvem innleggene dine har laget av dine venner. Det ville være høydepunktet for å kunne.
   Du kan kontrollere hvem de er, bare dine innlegg!

   • Ariadna sa han

    Når noen poster, er det normalt at innlegget blir sett av de på listen, jeg er i den listen, jeg ser innlegg. Det handlet om ikke å se henne legge inn folk i min liste som ikke er på listen hans. Jeg vet ikke om jeg forklarte det ganske tydelig.

 32. hvordan beskytter de ikke gamle facebook-venner som: jon anniverses eller har et år med vennskap med året, for ikke å vises som facebook laget av facebook

 33. Druica Stefan Alexandru sa han

  Hvordan kan jeg blokkere forespørsler om krav på facebook, at det ikke kan gi meg matet med en applikasjon på facebook så jeg at gå selv om jeg har en person som har flere krav som deles med meg at han ikke ville gå til å sende søknad hevder facebook

 34. hvis knappen ikke er? Når du kommer inn til kjæresten din, så kan du bare sette meg opp?

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.