Les meldinger WhatsApp Messenger Viber uten å bli sett "SETT"

Les meldinger WhatsApp Messenger Viber uten å bli sett "SETT"
4.4 (15) 88%

Hvordan lese meldinger Whatsapp, Messenger, Viber, uten å bli sett "SETT"
Hvordan lese meldinger Whatsapp, Messenger, Viber, uten å bli sett "SETT"
Hei venner, dagens opplæringen vil vi se hvordan å lese innlegg Messenger, Whatsapp og Viber uten at mottakeren til å se (motta sett) at jeg leste meldingene.

Hvordan vi kan lese meldinger uten å bli sett?

Alle vet at når du mottar en melding i Messenger, WhatsApp og Viber, vil mottakeren vet at hvis jeg åpnet meldingen, hvis du har mottatt, og hvis jeg leser.

Hvorfor skjule bekreftelsesmelding reading "sett"?

Mange ganger kan det skje at vi ønsker å lese innkommende meldinger uten avsender vite det, enten fordi de ikke har tid til å svare, enten fordi de rett og slett ikke har tilgjengelig og ikke ønsker å ha en samtale med dem.

Enkelt program som kan lese meldinger uten å bli sett.

Uansett ønsker vi venner vet ikke om jeg lese meldingene, kan vi gjøre app Unseen - Nei Sist sett. Programmet er svært enkelt å bruke og krever ikke rot.

Variant lese meldinger "usynlig" laptop eller PC.

Hvis du bruker Messenger for PC eller bærbar PC, kan du se vår opplæringen på Skjule sin status som lest 'eller' X type "Facebook ChatRelaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Ja! . Utmerket. Jeg likte det. Gratulerer.

 2. Mihai sa han

  Takk!

 3. Sorin sa han

  Og for iPhone?

 4. Daniel sa han

  Adrian fin tutorial! Kan du hjelpe meg å øke minne og dedikert laptop med integrert Intel skjermkort? På Windows jeg bare 8.1 32 10 jeg 64MB MB Windows. Jeg har nok RAM er der for å komme i BIOS muligheten til å forstørre .vi ikke visste noen måte?

 5. Veldig hyggelig, hilsener
  Kjenner du en app som kan lese "Whatsapp, Messenger, Viber" bord på babyens telefon. ? uten å finne ut?
  Takk !!

 6. Hei Jeg vil gjerne se min manns overspill på bilen, men jeg har iPhone og jeg finner ikke søknaden

 7. Valy Moses sa han

  Hei. Jeg ville være interessert hvis det er det motsatte av dette programmet, som er å se om meldingen har blitt lest av noen på facebook messenger som tar deg skrev, men aksepterer ikke at personen på listen ...!? Kan du hjelpe meg?

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.