Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. god tutorial som alle sett meg.
  PLEASE all rimelig å gjøre en tutorial pcsx2 med innstillinger for alle på jakt etter en uke og ikke finne med mindre du vet hva som er pscx2 si eu.cel beste emulator ps2.
  ps bruker denne versjonen 0.9.6 så gutta hvis jeg faci.tot

 2. Lag en tutorial på hvordan å endre min "facebook cover" ikke vet hvordan de skal uttrykke meg ... her er noen bilder om hvordan de ser ut http://www.socialmediaexaminer.com/16-creative-ways-to-create-your-facebook-timeline-cover-photo/

 3. Dull:
  Lag en tutorial på hvordan å endre min "facebook cover" ikke vet hvordan de skal uttrykke meg ... her er noen bilder om hvordan de ser ut http://www.socialmediaexaminer.com/16-creative-ways-to-create-your-facebook-timeline-cover-photo/

  klikk på endre omslag ... (på engelsk: endre omslag)

 4. snikmorder sa han

  Ms pt.tutorial ikke vet liksom noe lignende til å gå og de resterende områder, som du sier er irriterende å sitte dow parte.Ms hvert bilde på forhånd, god dag

 5. augustin sa han

  http://www.dposoft.net E hdd regenerator. Jeg vet ikke hvor god han Crap.Vennligst gjøre en tutorial.Multumesc.

 6. nicolas sa han

  sal tror vann problem, men nustiu sikker på om et problem: D, satte jeg en gig ram og nå 3 jeg

 7. FaraVirusi sa han

  Hvor er guttene fra videotutorial, de har ikke gått til Ces 2011: D, sammen med de fra Pro TV-nyheter

 8. eikenøtt sa han

  Jeg har en emachines e728 bærbar datamaskin som hadde seier 7 hk, men jeg installerte 7 ultimate, det fungerte bra lenge til den plutselig krasjet. Jeg prøvde å installere den igjen, men også under reinstallasjon går ft ft hardt og ikke som vanlig Under installasjonen denne gangen dukket jeg opp to ganger et vindu noe med DÅRLIG BILDE jeg ga det ok på det vinduet fortsatte til det viste meg at windows fullførte innstillingene og så det ble igjen
  Jeg VET IKKE HVA SAI

  • eikenøtt:
   Jeg har en bærbar PC har du vinne 728 emachinese7 hk, men jeg 7 jeg installerte ultimate, gikk bra en god periode tinp før jeg plutselig var blocat.Am prøvde å instalesz igjen, men også under reinstallasjon gå ft ft greusi ikke obiceiIn som installasjonsdagen as'ceasta min bilvinduet dukket opp to ganger et dårlig bilde noe jeg ga henne ok å gå videre til vinduet viste meg at Windows avslutter innstillinger og holdt seg så
   Jeg VET IKKE HVA SAI

   Hva gjør denne opplæringen?

 9. Adrian, så jeg tlf. android facebook venner til litt info, skrive felles venner som hvordan jeg gjør noen felles venner?

 10. robertp1 sa han

  Jeg har et problem jeg har ikke funnet et annet tema, så jeg postet her. Så meg og min bror har vi 2 nye telefoner for en uke siden, gikk bra, og nå går jeg til fratemiu når de blir med i facebook jeg laste opp bilder, video, som går som normalt, men mine når jeg får på facebook stå 2 min å laste siden og bilder ramam grå vet det vil gjøre ham en eller annen måte? Jeg har en samsung wave y

 11. Ikke gå, skam.
  Meldingen er "Photolive-tjenesten er avviklet fra september 2014. Vi beklager ulempen."

 12. Det fungerer ikke lenger ... !!!!!!!!!!!

Snakk Your Mind

*