Hvordan laste ned bilder og videoer Instagram på Android

Hvordan laste ned bilder og videoer Instagram på Android
3.4 (17) 67.06%

Hvordan laste ned bilder og videoer Instagram på Android

Hvordan laste ned bilder og videoer Instagram på Android
Hvordan laste ned bilder og videoer Instagram på Android
Hei venner, vil dagens tutorial snakke om OGInsta +, Instagram Android søknad tillater oss å laste ned bilder fra Instagram-kontoen din til noen, videoer eller bilder fra deres historier Historier postet.

Last ned bilder og storyes app Instagram

OGInsta + -programmet tillater oss også å se en profilbildet Instagram størrelse økt, slik at den offisielle app Instagram, kan vi ikke gjøre.

Den kan brukes med Instagram

Den kan brukes i tillegg til den offisielle Instagram app, slik at du kan ha begge installert.
I utgangspunktet OGInsta + grensesnittet ser akkurat ut som den offisielle Instagram app bare det interaktive menyer med innlegg, satt vi Lagre alternativ (i utslipp) for hvert innlegg som vi samhandler.

Last ned OGInsta

Video Tutorial - Hvordan laste ned bilder og videoer Instagram på AndroidRelaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Hva kan jeg gjøre for å slutte å motta spam

 2. Flott app, men personlig jeg gikk videre og OGYoutube at jeg lastet ned en app som den offisielle én, men to svært nyttige funksjoner:
  1. YouTube-videoer som kjører i bakgrunnen, spesielt med skjermen av.
  2. Laste ned direkte fra programmet.
  Du bør gjøre en tutorial om det for mindre familializaţi med slike prosedyrer installasjon fra ukjente kilder. Respekt for alt du gjør og holder den opp!

 3. Ranya sa han

  Bra. Veldig nyttig hva du har åpenbart for oss her. Jeg klarte selv å laste ned noen musikkvideoer og legge dem på min instagram-side. Bare noen få minutter blir varslet med jeg vet ikke hva Sony copyright, etc. Det skjedde med meg to videoer. En med Michael J den andre med Sade. Men alle instagramul poste videoer genul..chiar ikke forstå hvorfor jeg skrev at du blokkerer. Selv om jeg har sett dem på siden min, har du noen ide om hva du skal gjøre? takk

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.