Oppdage og fjerne programvare som spyware, spyware Roma - video tutorial

Oppdage og fjerne programvare som spyware, spyware Roma - video tutorial
4.3 (10) 86%

Hei venner, i dag snakker vi om spionprogrammer (spyware programvare) og programmer for å bekjempe denne typen malware, disse er en del av antispionvare. Antispyware programvare er ikke et virus, og vice versa, av den typen som ofte antivirusløsninger ikke er utstyrt med gjenkjenning moduler spyware.

Spionprogrammer er mer farlig enn et virus etter min mening, sa bygd jeg tutorial, jeg foretrekker å ta et virus som gjør at datamaskinen min støv enn å leve med spyware plantet under nesen uten å føle det, eller å oppdage det for sent etter et operativsystem kan få den restaurert i løpet av få timer med all programvaren, men når din personlige informasjon er samlet inn uten din viten, er alt dette dårlig, tenk deg foreta elektroniske betalingstransaksjoner bank og har tilgang til bankkontoer direkte fra datamaskinen, mens en nysgjerrige øyne ser hver bevegelse du ikke føler for komfortabel. For problemer av denne typen trenger vi en løsning Antispyware ny tutorial i dag vil presentere to løsninger, en som er inkludert i Windows Vista og Windows 7, og den andre, en gratis løsning, effektiv og rask, første, som i Windows Vista og 7 er Windows Defender og den andre er Super Antispyware.

Windows Defender har alt kan ha en god antispyware, vi har beskyttelse i sanntid, vi oppdaterer automatisk, vi posibiltiatea planlegge skanninger, er overraskende bra for sikkerhetsprogramvare er inkludert i Windows oppklaringsprosenten, ikke sjelden løsninger fra Microsoft skuffet, det er ikke vår sak, gjør Defender jobben sin.

Super Antispyware kommer med et navn ganske pompøs, men det er ikke "bare munnen det" programvare gjør jobben sin veldig bra, dessverre vi ikke har beskyttelse, sanntid eller automatiske oppdateringer i stedet være oppdateringer før skanneinnstillinger er klare grensesnittet er "nemteasca" uten unødvendige bling bling nettsteder.

Vi vil fortsette å introdusere andre løsninger, selv i det siste snakket vi om Antispyware programvare stund siden vår kollega Boby gjennomført en video tutorial Spybot - Search & DestroyVi fortsetter med presentasjonen av disse typer programvare i fremtiden.

La oss ikke lenger perspektiv, la oss få se tutorial video!

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Mircea sa han

  men denne tingen går på windows xp? hvis ikke for xp hva jeg skal gjøre?

  • Calin sa han

   men denne tingen går på windows xp? hvis ikke for xp hva jeg skal gjøre?

   ja gå på XP og Vista og win7 men jeg la merke til at PC bremser Efficiency Kan Bie anbefale Malwarebytes 'Anti-Malware ingen PCU null og føles mye bedre. Jeg brukte år siden jeg ga superantispayer gi Malwarebytes 'Anti-Malware har ham for at ideen til side bremser ned PC-ytelsen

 2. Jeg Malwarebytes er nytteløst å ha og AntiSpware ??

 3. Calin sa han

  I en tutorial som du sa Cristi defenderu på Windows suger og anbefaler å deaktivere nå si at du er fornøyd med ham imponert. slutt anbefaler vi Sal stopp eller la? litt misvisende som neai

  • I en tutorial sa du Cristi cadefenderu på Windows suger og anbefaler å deaktivere nå si at du er fornøyd med ham imponert. urmace å anbefale Sal stopp eller la? litt misvisende som neai


   I mellomtiden ble forbedret, de fra Microsoft har betalt mer oppmerksomhet til sikkerhet, forbedret brannmur, antivirus sette ut en veldig god (Microsoft Security Essentials) og har betalt mer Windows Defender er viktig.
   Før oppdaget ikke mye, nå ble jeg overrasket over å se at det går, har de heller ikke sove, og de innså at å miste bakken.

 4. halm i din kommentar ovenfor du forstår? PTR Superantispyware du ideen til side. Malwarebytes det ikke er best hindre pc.asta gjør det samme.? Jeg nevner også at 5 av

  • Calin sa han

   halm i din kommentar ovenfor du forstår? PTR Superantispyware du ideen til side. Malwarebytes det ikke er best hindre pc.asta gjør det samme.? Jeg nevner også at 5 av

   DAP hva jeg ønsket å si og ikke komme i konflikt med noen antivirus

 5. bugman sa han

  Catalin mulig å referere til system nedgang når skanner

  • Catalin mulig å referere til system nedgang når skanner :)en annen gang fordi jeg ikke ser den enkle grunn at det er to gratis programvare og som sådan ikke har en aktiv skannemotor (sanntid) så det pote bare for å være på grunn av en mulig nedgang i system :) Begge er ok du kan veksle interlaced skanning til ti dager for å være alt "Oura" :)

   Windows Defender forbruke lite, hvis du har en bedre løsning er best å la det, hvis du bruker en løsning Antispyware Commercial med beskyttelse i sanntid, kan du stoppe det, at hvis du ikke liker, jeg bare presentere valget du gjør .

 6. MIHAI10 sa han

  Jeg har Windows XP og SP3 ER ikke kontroll paner Windows Defender

  • Calin sa han

   Jeg har Windows XP og SP3 ER ikke kontroll paner Windows Defender

   du kan installere om du ikke har den offisielle Microsofts nettsted eller skrive google søk forsvarer gir deg lyst til å ta på Microsoft ikke å ta eller falske cv cv virused

 7. Julian sa han

  Jeg hilser prieteni.eu Kaspersky Internet Security, har spyware? Takk

  • Calin sa han

   Jeg hilser prieteni.eu Kaspersky Internet Security, har spyware? Takk

   selv om Kaspersky Internet Security e ff gode men jeg anbefaler en antispayer og dc? for han expeert i å oppdage spayeware hva det kalte det bare avtaler jeg kombinasjon Kaspersky Internet Security + Malwarebytes 'Anti-Malware, og jeg har Spybot ja det må være oppmerksomme på Spybot du gjøre hvis du vet hva Spybot er bedre null spiser kyllinger

 8. LiviuFlorin sa han

  Jeg stort sett bruker en versjon av Linux (Jolicloud) .Fra stadig sjeldnere bruk Windows (bare når jeg ikke har noe valg) og Linux .Oare ingen fare for spyware?

  • Calin sa han

   Jeg stort sett bruker en versjon av Linux (Jolicloud) .Fra stadig sjeldnere bruk Windows (bare når jeg ikke har noe valg) og Linux .Oare ingen fare for spyware?

   på linux er ikke så mange virus 500 600 om virus hvis de ikke er i stor percolated på linux Esit jo mer beskyttet er du sannsynligvis til å bli infisert med viruset er minimal linux

 9. DANS sa han

  hvis banktransaksjoner (fra en annen datamaskin-fremmed enn vår) Tegnet og bruke det virtuelle tastaturet lenger er nødvendig eller antispyware program er trygge?

 10. Calin sa han

  unnskylde feilene til uttrykk ja jeg så på rømmen: D

 11. laurbær sa han

  Windows Defender er egentlig det samme med microsoft ??? jeg defenderu aktiveres og deaktiveres og avgjørende sjekk og spyware dk vet ...

  • Ratzoiu sa han

   Windows Defender er egentlig det samme med microsoft ??? jeg defenderu aktiveres og deaktiveres og avgjørende sjekk og spyware dk vet ...

   Windows Defender var det første forsøket antivirus fra Microsoft ... kommer som grunnleggende beskyttelse for operativsystemet ... er et ekstra element av sikkerhet for taunii som tror de ikke trenger antivirus pc ...

 12. Gutter ikke lenger utstøtt av spyare Malvar og andre sopirle.Puneti partisjon C depe Mills og avslutt bilciul.Salvati-skrivebordet, og hvis det er verdt midlertidig plassere det i en del D.Asa kvitt spion Malva og andre Windows Defender er god ckickite.Iar hvis du ikke har antivirus på Windows, og hvis du har det lisensierte downloda.Deci du ikke kan gjøre hva du vil, men jeg tutorial er super XP fortsatt på den gamle mannen.

  • Ratzoiu sa han

   Gutter ikke lenger utstøtt av spyare Malvar og andre sopirle.Puneti partisjon C Depe Mills og avslutt bilciul.Salvati-skrivebordet, og hvis det er verdt midlertidig plassere det i en del D.Asa kvitt spion Malva og andre ckickite.IarWindows Defender er bra hvis du trenger ikke antivirus på Windows, og hvis du har det lisensierte downloda.Deci du ikke kan gjøre hva du vil, men jeg tutorial er super XP fortsatt på den gamle mannen.

   Deep Freeze er en levning av år 2000 når IT-markedet ble begynner i rromania og netto tilkoblinger bare se Internett-rommet. Hvem vet hvordan du arbeider med det blokkere sin datamaskin. En backup sparer deg fra mange problemer.
   Gratis sikkerhetsløsninger er svært effektive i anti-virus så ser ikke poenget med et program som brukes gjennom hallene på nettet, som forble øde og hvor ef sannsynlig å infisere deg hvis du setter en pinne.

 13. Cosmin sa han

  hei jeg har et spørsmål: Kaspersky PURE Kaspersky Internet er bedre enn securyty?

  • Calin sa han

   hei jeg har et spørsmål: Kaspersky PURE Kaspersky Internet er bedre enn securyty?

   Den har den samme virussignaturdatabasen etc gi Malwa har noen plusser i forhold til Kaspersky Internet securyty glemt nettet for detaljer

 14. Bulgac sa han

  Jeg tror det er bedre enn Super Antispyware Malwarebytes Anti-Malware.

  • Francisc sa han

   Jeg tror det er bedre enn Super Antispyware Malwarebytes Anti-Malware. sitere meg

   Malware og Superantispyware Malwarebytes'Anti-er komplementære. Selv om designet for høy dekning i å oppdage malware, den beste på den andre retningen til en annen retning. For eksempel: Superantispyware er best for å oppdage og fjerne infeksjoner fra spyware, rootkits, Hi-jackers, oppringningsprogram, Malware og Malwarebytes'Anti-beste mot adware, keyloggers, og har en heuristisk Roque bedre enn den andre .

 15. Jeg vil tro at en god antivirus (Avira) + en friewall (comdo) + super antispyware = en god løsning og ikke PC-bremser sted! Har jeg rett, prøve, jeg bruker dette mye ....

  • Francisc sa han

   Jeg vil tro at en god antivirus (Avira) + en friewall (comdo) + super antispyware = en god løsning og ikke PC-bremser sted! Har jeg rett, prøve, jeg bruker dette mye .... sitere meg

   Ja, det er en av de beste gratis sikkerhetsløsninger.

 16. Francisc sa han

  Bra, men jeg trodde ikke jeg trengte noen totorial med tanke på at programmet ikke krever spesielle innstillinger for å få ting gjort.

 17. Jeg har et problem mare.Am spyware på din PC, og kan ikke unnslippe denne opplæringen jeg brukte el.Am og installere Windows HDD formatering og alt, og fortsatt har ikke rømt el.Ce kan bli kvitt ham?

  • Francisc sa han

   Jeg har et problem mare.Am spyware på din PC, og kan ikke unnslippe denne opplæringen jeg brukte el.Am og installere Windows HDD formatering og alt, og fortsatt har ikke rømt el.Ce kan bli kvitt ham? sitere meg
   </ Blockquote
   1) Du scan "full" med Superantispyware?
   2) Det ville være nyttig hvis du sier navnet (selv delvis av at spyware).
   3) Last ned og kjør Dr.Web CureIt! 6.00.2. Du tutorial som beskriver hvordan du bruker den. Skanning gjøres netul antivirus skjold av og stoppet. PC starter på nytt etter endt skanning og fjerning av infeksjoner som er funnet. (Bla til "C: drivers \ WINDOWS \ system32 \ \ etc" og slette filen "hosts" - bare denne ene).
   4) Hvis alt annet mislykkes bli kvitt spyware deretter laste ned, installere "a-squared Free" og skanner "full" med ham.
   Returnere den med resultater.

   • sitere meg

    halm på 1 spørsmålet jeg skannet full, men det var alle slags resultater, og jeg visste ikke hva jeg skal gjøre departe.2) chiama.Am ikke vet hvordan det kom en cd-key for et program, og jeg gikk normalt åpen og etter min cD-Key, separert programmet.

    • Francisc sa han

     halm på 1 spørsmålet jeg skannet full, men det var alle slags resultater, og jeg visste ikke hva jeg skal gjøre departe.2) chiama.Am ikke vet hvordan det kom en cd-key for et program, og jeg gikk normalt åpen og etter min cD-Key, separert programmet. sitere meg

     Gjør hva jeg sa ovenfor. Skanner med nytte- / verktøy ala / de. Panda USB Vaccine deretter laste ned. Veibeskrivelse:
     - Nedlastbar desktop
     - Press etter å ha kjørt programmet: vaksinert vaksinert Datamaskin og deretter USB.
     - Hvis du har flere pinner / CD-DVD / kort / MP3 Spillere gjøre kirurgi vaksinering for hver.

    • Francisc sa han

     halm på 1 spørsmålet jeg skannet full, men det var alle slags resultater, og jeg visste ikke hva jeg skal gjøre departe.2) chiama.Am ikke vet hvordan det kom en cd-key for et program, og jeg gikk normalt åpen og etter min cD-Key, separert programmet. sitere meg

     Gang kan gjøre full skanning med Superantispyware (gjøre en oppdatering før skanning). På slutten av skanningen viser det påvisninger, sørg for at alle er sjekket og ja "slette" eller "fjern" (husker ikke det ser ut der). Alt du sletter vil finne i karantene, og derfra kan du gjenopprette det du ikke ønsker å bli slettet.

 18. Paiam med Superantispyware, men til slutt ikke vet hva du skal fac..daca kan du gi meg en kontakt id for å snakke i detalj ... men ser et bilde http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=SAP.jpg

  • Francisc sa han

   Paiam med Superantispyware, men til slutt ikke vet hva du skal fac..daca kan du gi meg en kontakt id for å snakke i detalj ... men ser et bilde http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=SAP.jpg sitere meg

   På Superantispyware må velge alt vindu for påvisning og deretter "Next", deretter "Fjern". Men la det.
   Gjør dette:
   1) fulle skanninger med Dr.Web CureIt! 6.00.2 som jeg sa i forrige innlegg.
   2) Last ned og installer Malwarebytes-Anti'Malware og gi en full scan, og det (jeg så deg Trajan.Dropper). Er dette:
   - Er lagret på skrivebordet og installere
   - På slutten av installasjonen flåtten ved siden av Oppdater Malwarebytes 'Anti-Malware og Start Malwarebytes' Anti-Malware. Deretter klikker du på Fullfør
   - Etter å ha startet programmet, klikker du kategorien Oppdater og trykker på knappen Se etter oppdateringer for å kontrollere om definisjonene er lastet ned siste
   - Du klikker på kategorien Scanner, velg Utfør en full scan, og klikk deretter på Skann
   - Skanningen er fullført, trykker du OK, og deretter Vis resultater
   - Alt må sjekkes i listen over påvisninger og klikk deretter på Fjern valgte
   - Til slutt vil åpne en fil i Notepad for å se hva skanningen resulterer Putot der gjorde dette verktøyet
   - Slett alt vil bli funnet i karantene
   3) Restart PC og rengjøring regisrtii med det du har installert den.

 19. Han gjorde ikke tot.Pana har funnet nimic.Si alt jeg skriver conturi..nu ville være en annen løsning? For nå innebunitor.Cand det vet at jeg gjorde alt for å bli kvitt el.Tot ..

  • Adrian sa han

   Han gjorde ikke tot.Pana har funnet nimic.Si alt jeg skriver conturi..nu ville være en annen løsning? For nå innebunitor.Cand det vet at jeg gjorde alt for å bli kvitt el.Tot ..

   Du har ingenting rømt spyware hvis du ikke har endret passordet til regnskapet. Spør og endre passord og konto e-poster. hvis du vet hvordan du endrer passordet for å skrive en e-postkonto i søkeboksen på høyre kant av den svarte: "Hvordan endre passord på yahoo messenger eller yahoo mail" trykk enter og du vil finne opplæringen.

  • Francisc sa han

   Han gjorde ikke tot.Pana har funnet nimic.Si alt jeg skriver conturi..nu ville være en annen løsning? For nå innebunitor.Cand det vet at jeg gjorde alt for å bli kvitt el.Tot .. sitere meg

   Beklager at jeg ikke har vært på nettet.
   Gjør hva han sa Adrian. Du ble kvitt spionvare, men han gjorde jobben som stjeler passordet ditt (r). Så se på opplæringen foreslått av Adrian og deretter endre passordet til e-post og kontoer.
   Lykke til!

 20. Så i går kveld jeg endret mitt passord til alle kontoer, og da jeg kom i dag på et nettsted logat.Azi morgen og jeg var ikke endre passordene mine, og jeg visste at når jeg er frakoblet fra internett han intra.M Jeg koblet internett-bare 30 40 sekunder. etter når jeg koblet var allerede borte 2 cont.Nu av nettstedene som jeg tror kan bli kvitt det

  • Francisc sa han

   Så i går kveld jeg endret mitt passord til alle kontoer, og da jeg kom i dag på et nettsted logat.Azi morgen og jeg var ikke endre passordene mine, og jeg visste at når jeg er frakoblet fra internett han intra.M Jeg koblet internett-bare 30 40 sekunder. etter når jeg koblet var allerede borte 2 cont.Nu av nettstedene som jeg tror kan bli kvitt det sitere meg

   1) Du gjorde det jeg sa i mitt første innlegg? Nemlig at:
   "Bla til" C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc "og slette filen" hosts "- bare det, en som bare har navnet" hosts ""?
   2) Last ned og kjøre dette verktøyet: "Anti-Worm.Palevo 1.22"
   3) Deretter REFA fullt søk med Malwarebytes'Anti-Malware.
   4) Restart PC og rengjøring regisrtii med det du har installert den.
   Prøv det. Så igjen bytte konto.
   Lykke til!

   • Francisc sa han

    1) Du gjorde det jeg sa i mitt første innlegg? Nemlig at "surfer" C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc "og slette filen" hosts "- en bare det, som bare har navnet" verter "? 2) laste ned og kjøre verktøyet som" anti-Worm.Palevo 1.22 "3) Deretter REFA fullt søk med Malwarebytes'Anti-Malware.4) Restart PC og rengjøring regisrtii med det du har installert så ceva.Incearca så. Conturile.Bafta deretter endre igjen! sitere meg

    Jeg glemte å nevne gjøre alle de ovennevnte operasjoner netto antivirus skjold koblet inn og ut.

    • Francisc sa han

     Jeg glemte å nevne gjøre alle de ovennevnte operasjoner netto antivirus skjold koblet inn og ut. sitere meg

     Hvis dette ikke løser problemet, kan du laste ned, installere "a-squared Free 4.5" og skanne "full" med ham.

 21. nicolas sa han

  formatering av hele harddisken, installere en ekte Windows eller hva en kopi av den opprinnelige (versjoner av Win XP som svart xp, engel xp eller andre måter xp er stort sett full av spyware og andre "lus") . Som yo bruke antivirusbeskyttelse Norton Antivirus og spyware Superantispyware 2008 og Threat. PS være forsiktig med hvor du laster ned programmer, spill og du ikke deaktivere brannmuren.

 22. Jeg får alt jeg gjorde alle trinnene i innleggene anterioare.Mi I tet valutakontoer og passord for å skrive dem alle .. :(

  • Francisc sa han

   Jeg får alt jeg gjorde alle trinnene i innleggene anterioare.Mi I tet valutakontoer og passord for å skrive dem alle .. :( sitere meg

   Pai:
   - Hvis du skanner "full" (med netul av i "Safe Mode" og "System Restore" off) alle verktøyene som jeg nettopp har beskrevet (Dr.Web CureIt 6.00.2, Malwarebytes'Anti-Malware! Superantispyware, a-squared Free 4.5, 1.22 Anti-Worm.Palevo) og har gitt "Fjern" på slutten av hver skanning,
   - Hvis du gjorde dette "surfer" C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc "og slette filen" hosts "- en bare det, som bare har navnet" verter "
   - Hvis du rense registeret etter restart PCen (påkrevd etter hver skanning / desinfeksjon)
   - Hvis du endrer passord yahoo messenger og / eller Yahoo Mail,
   ... og fortsatt har du ikke rømt, da ... Jeg vet ikke hva jeg kunne fortelle deg. Personlig opplevde jeg noe så "sta" eller ikke disse typene infeksjoner.
   Hva jeg sier? Kan noen kommer med noen annen løsning.
   Eller gjøre hva Nicolas sa "all formatering av harddisken, installerer du en ekte Windows eller hva en kopi av den opprinnelige ...", selv om jeg ikke se hvordan du kan løse det ... Endelig! Jeg så vi kunne.
   Se deg, kan du slippe noe, kanskje du gjorde noe riktig ... nøye lese alle innlegg (inkludert dette) og se om du gjorde det si nøyaktig hvor.

 23. Men det er hvordan man skal rense registeret? At en del jeg ikke forstår .. :)

  • Francisc sa han

   Men det er hvordan man skal rense registeret? At en del jeg ikke forstår .. :) sitere meg

   Rense registeret med et verktøy dedikert til det. Eksempel: Ccleaner, WinUtilities, etc. RegCleaner Gratis og gebyr TuneUp etc. Se deg der videotutoriale som viser hvordan du installerer og bruker CCleaner og WinUtilities.

 24. Jeg skannet igjen med alle programmene foreslått av deg, og jeg fant jeg brukte Ccleaner nimic.Apoi og gjorde alt som det var i tutorial.Dar ønsker å vite om denne listen over oppstart er det noe som du mistenker.

  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-2.jpg

  • Francisc sa han

   Jeg skannet igjen med alle programmene foreslått av deg, og jeg fant jeg brukte Ccleaner nimic.Apoi og gjorde alt som det var i tutorial.Dar ønsker å vite om denne listen over oppstart er det noe som du mistenker.http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-2.jpg sitere meg

   Jeg har ingen måte å vite hva du har installert på PC-en der og hva som ble installert etter en infeksjon, kan jeg bare vise deg noen mistanker:

   1) "Domino.exe" kan være:
   a) er en spyware / adware / virus (worst case) - slett det
   b) er fra et program installert du (kan være fra webkamera) - ikke sett ham i tankene

   2) Hva er "din aiuta.Ink Alice"? Har du installert selv? Hvis du ikke slette den (avinstallere det), hvis så forlate den. Er det en nettside eller noe? Hvilken hjelp gjør hva?

   Allikevel programmer / verktøy, gitt av meg til å skanne / backup med dem, de måtte fjerne infeksjonen hvis du brukte akkurat som jeg antydet.

   Fortsette å prøve noe! Nemlig: skanner nettet med en av:
   Online skanner som oppdager og renser:
   - BitDefender Online Scanner - at jeg anbefaler det til deg, men du velger
   - Windows Live OneCare
   - F-Secure Online Scanner
   - ESET Online Scanner
   - Trend Micro Housecall
   - Panda Activescan
   For bedre online funksjonalitet skanner som bruker IE (eller hva du ser og skrive på disse nettstedene om hvilken nettleser de anbefaler det).
   Vis så du fikse det. Lykke til!

 25. Jeg fant ingenting ... og absolutt alle kommer selv om jeg endre mitt passord

 26. Jeg fant nimic.Mi jeg skiftet passord og sikkert gå inn ..

  • Francisc sa han

   Jeg fant nimic.Mi jeg skiftet passord og sikkert gå inn .. sitere meg

   Vel, hvis ingen skanne fant ingenting på nettet for å "BitDefender Online Scanner", så tror jeg ikke det er smitte til din PC.
   Likevel gjør det:
   - Lagre dine adresser til venner / bekjente med hvem du er tilsvarende i posten (budbringere);
   - Endre kontoen din (eller kontoer) Eminem som du bruker; dvs. avbryte dine eksisterende kontoer og gjøre andre (s) med en ny ID og må passord;
   - Avinstaller Yahoo! Messenger, registeret rent og installere det på nytt (hvis du bruker denne messaging); deretter registrere deg med en annen konto (ID og passord).

 27. Jeg gjorde tot.Dar problem er at alle intra.Am gjort en annen konto på en sit.Credeam som ala intra.Si ikke tidligere da jeg skrev at jeg ikke var logat.A og endret passordet til kontoen til e meu.Si jeg kan ikke komme: (... kan ikke unnslippe denne ...

 28. Aaa..am ceva.De glemte å nevne hver gang du slår på PCen i stedet for Windows Welcome skriver meg kjører wlnotify.dll..ce er det? Jeg synes ikke før ...

  • Francisc sa han

   Aaa..am ceva.De glemte å nevne hver gang du slår på PCen i stedet for Windows Welcome skriver meg kjører wlnotify.dll..ce er det? Jeg synes ikke før ... sitere meg

   Gjør hva du sa Nicolas nemlig "all formatering av harddisken, installere det opprinnelige Windows eller hva en kopi av den opprinnelige." Avslutte kontoen og gjøre et annet rot. Jeg har ingen anelse. Hvis du gjorde alt det jeg sa jeg har ingen anelse om hvordan ingenting endres. Selv å rapportere noe noen av disse programmene. Selv om det kan fjerne selv jeg visste hva det handlet om. En keylogger være noe smartere. Men så ... endelig!

 29. Jeg installerte Windows, og jeg formaterte harddisken og nimic.Uitati et resultat av HijackThis kan hjelpe noe ..

  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled2-1.jpg

  • Francisc sa han

   Jeg installerte Windows, og jeg formaterte harddisken og nimic.Uitati et resultat av HijackThis kan hjelpe noe ..http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled2-1.jpg sitere meg

   Men snart du har installert Windows! Cam ala kort rapport. Jeg ser ikke noe mistenkelig. Kaspersky Virus Removal Tool skanner. Se om du gjør noe.

   • Francisc sa han

    Men snart du har installert Windows! Cam ala kort rapport. Jeg ser ikke noe mistenkelig. Kaspersky Virus Removal Tool skanner. Se om du gjør noe. sitere meg

    Unnskyld. Lukk alle programmer og gi "Fix sjekket" til "o17 HKLM \ SYSTEM \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ ... Nameserver.
    Og så gjør skanningen.

    • Francisc sa han

     Unnskyld. Lukk alle programmer og gi "Fix sjekket" til "o17 HKLM \ SYSTEM \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ ... NameServer.Si etter at gjøre skanningen. sitere meg

     Og en annen ting! Hvordan i helvete har du vært Avast Server 2003 (Platform: Windows 2003 SP2 (WinNT 5.02.3790))? Endelig! Jeg gjorde det jeg fortalte deg?

 30. Jeg gjorde ingenting heller Kaspersky.Nu funnet noe og alt jeg får i conturi.Avastul jeg hadde gått så langt, oppdage virus, lengre skanne med ham, men i dag mers.Nu vet aldri hvorfor?

  • Francisc sa han

   Lukk alle programmer og gi "Fix sjekket" til "o17 HKLM \ SYSTEM \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ ... NameServer.Si etter at gjøre skanningen.

   Du gjorde det jeg sa ovenfor: "Lukk alle programmer og gi" Fix sjekket "til" o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ ... Nameserver. Og så gjør skanningen. "???

  • Francisc sa han

   Jeg gjorde ingenting heller Kaspersky.Nu funnet noe og alt jeg får i conturi.Avastul jeg hadde gått så langt, oppdage virus, lengre skanne med ham, men i dag mers.Nu vet aldri hvorfor? sitere meg

   Det er en stinkende keylogger. Så jeg antar jeg kan ikke fortelle. Prøv "Fjern Ardamax Keylogger" (kan være Ardamax Keylogger - dette er en keylogger kan installeres og ekstern). Du finner den her:
   "Http://www.2-spyware.com/remove-ardamax-keylogger.html"

  • Francisc sa han

   Jeg gjorde ingenting heller Kaspersky.Nu funnet noe og alt jeg får i conturi.Avastul jeg hadde gått så langt, oppdage virus, lengre skanne med ham, men i dag mers.Nu vet aldri hvorfor? sitere meg

   Prøv dette: "ScareAware 0.0.30-0006". Du finner den her:
   "Http: // www. Softpedia. com / get / Antivirus / ScareAware. Shtml "

 31. Fjern Ardamax Keylogger program jeg ikke gå, sier jeg at jeg ikke har tillatelse til å pornesc.Si det scsanat med ScareAware og fant alt jeg skriver står nimic.Si

 32. Også vises prostii.Mi jeg setter min Kaspersky Internet Security og alt skjer prostii.Asta viser meg det tullet enkelt nedlastinger
  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=2.jpg

  Jeg åpner den og vet ikke hva inseamna.Nu PC er et problem?
  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-3.jpg

  • Francisc sa han

   Også vises prostii.Mi jeg setter min Kaspersky Internet Security og alt skjer prostii.Asta viser meg det tullet enkelt nedlastingerhttp://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=2.jpgJeg åpner den og vet ikke hva inseamna.Nu PC er et problem?http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-3.jpg sitere meg

   Først bli kvitt infeksjonen, og deretter se hva og hvordan det fungerer på din PC.

   Prøv med dette:
   - "Anti Keylogger 9.9.2" - få det her: "http: // nouwidget. blogspot. com / 2010 / 03 / 992-anti-keylogger-free-forhindre. html "

   - "Anti Keylogger Elite" - du finner her: "http: // www. byetsoft. I / programmer gratis / 69 / laste ned Anti-keylogger-eliten. html "

   - "Zemana Anti - Anti Keylogger - PC Protection" - finner her: "http: // www. dumpe. com / filer / zemanaantilogger-zip / 188443 / tXLk5GwVoCxnIxuh "

   - "Spybot - Search & Destroy" - for det her på stedet av en tutorial. Instleaza det bare skanne (dvs. ingen "Tea Timer" på "). Du finner den her: "http: // www. tryggere - nettverk. org / no / index. html "

   Hvis alt annet mislykkes kvitte samtale noen til å se fysisk PC infeksjon som eller ta det til et spesialistsenter. Jeg personlig la tapere.
   Lykke til!

 33. Francisc sa han

  Ady
  Jeg håper at når du har brukt alle militære programmer og verktøy som du gjorde akkurat som jeg sa (av fast og Hijack Denne posisjonen o17) og har gjort det (bortsett fra skanninger online):
  - Med netul off
  - Med real-time antivirusbeskyttelsen
  - i "Safe Mode" (søke på nytt i dette skjemaet)
  - med "System Restore" off
  - i alle tilfeller ved utgangen av sjekket skanne detektiv og du slettet ( "Delete", "Fjern", "Flytt til karantene" - hvor hensiktsmessig, på den måten du spurte at hjelpeprogram)
  - Og til slutt du rense registeret.
  Hvis du ikke følger disse trinnene du jobbet for ingenting. Og alt forgjeves om hjelp meg selv og andre.
  Jeg personlig gjøre mer enn det, i disse tilfellene (ekstern) kan ikke lenger hjelp.
  Suksess igjen!

 34. Jeg setter pris på at du hjalp meg så, men jeg gjorde alt som ovenfor, 10 minutter siden jeg var ferdig, fant jeg og jeg slettet tot.Am registry.Am renset og endret passord, og da jeg kom inn og starte PC fyr.

 35. tusen tusen fant noe securyti sentrum alternativet, hva er dette, hva? Og jeg har et spørsmål om du finner noe som keyylogger og reparere? ikke å spionere på meg noen?

 36. og fant meg mia ... alternativ ,, sikkerhetssenter er nå i karantene, ala betyr og hva det gjør
  ?

 37. Jeg søkte, og jeg kan ikke aprE keylogger
  selv om jeg har installert
  Jeg undersøkt av vår panelet vises
  hva du skal gjøre?

 38. Hei Jeg har et spørsmål, kan bruke mens AVG Free med Windows Defender ?! Takk.

  • Adrian admin sa han

   AurelHei Jeg har et spørsmål, kan bruke mens AVG Free med Windows Defender ?! Takk.

   Det anbefales ikke, og heller ikke lar deg installere AVG hvis du og Defender aktivert. På en datamaskin du en antivirus

 39. Jeg trodde at Windows Defender er bare en anti-spyware, takket respons.

 40. Hils karen "lider" ... Jeg ga deg nå, og jeg har lest så dra problemer (fordi pt.fiecare, når det går på at 'noe' som vi liker, så det blir et "problem" mikroliter gratulerer de som gidder å lære oss og oss nybegynnere og setter pris på dem og takke dem for arbeidet med deres råd, og jeg lærte meg hvor mange ceva.Am problem (store, pt. jeg, liten pt.cel du vet ). installerte jeg 2007 videre vinne xp.pc2 deretter 3 deretter vinne 7.Dar som min PC er svakere, jeg kom tilbake til xp2 som inntar færre ressurser, men tiden kom da uforsiktig fanget meg WGA notyfy og jeg blokkerte min VLK-ul.Mi svertet skjermen og prøvde å starte på nytt, installerer xp2 eller xp3 ikke lasa.In meg jeg endelig installert w7 og går, men spise mer ressurser, mer enn det kan føre PC ul.Imi ønsker å gå tilbake til XP, men ikke la meg selv om jeg formaterte flere ganger tatt patitiile.Astept faglige råd ... (ingen seier med ham icenta ikke Mege) .Vi vent ...

  • Adrian admin sa han

   arivas: Vi ønsker velkommen kolleger "lider" ... Jeg ga deg nå, og jeg har lest så dra dine problemer (fordi pt.fiecare, når det går på at "noe" som vi liker, så det blir et "problem" gratulerer mikroliter de som gidder å lære oss og oss nybegynnere og setter pris på dem og takke dem for det arbeidet gjennom sine råd, jeg har også lært mange ceva.Am problem og jeg (stor, pt. i, glimmer, som pt.cel vet). jeg installerte 2007 utover, xp.pc2 seier, da 3, deretter vinne 7.Dar som min PC er svakere, jeg returnerte til xp2 som inntar færre ressurser, men tiden kom da uforsiktig fanget meg WGA notyfy og blokkerte min VLK-ul.Mi formørket skjermen, og jeg prøvde å starte på nytt, installerer xp2 eller xp3 ikke lasa.In meg jeg endelig installert w7 og gå, men å spise mer ressurser, mer enn det kan føre pc -ul.Imi ønsker å gå tilbake til XP, men ikke engang la meg flere ganger om jeg formatert hele patitiile.Astept faglige råd ... (ingen seier lisensiert, ikke Mege) .Vi forventer ...

   Hva virker ikke? Hvilket budskap får du? Kan brødre gi detaljer hva i helvete? Hvordan forestiller du deg at noen kan hjelpe uten å utdype errorii meldinger når du mottar etc?
   Du kan ikke installere Windows XP på grunn av at 100MB partisjoner opprettet av Windows 7. Boot med en CD med programvare partisjonering som Acronis Disk Director som vi tutorial (du finner den ved å skrive i søkefeltet øverst til høyre i svart kant: Acronis Disk Director, går du inn og du vil finne tutorialulacesta gir deg muligheten, som nevnt i opplæringen for å lage en oppstartbar CD som du kan starte og du kan spille med partisjoner), eller du kan starte CD XP eller Windows 7 og du kommer til den partisjonen du laget til 100MB deretter Slett. Da bør du installere Windows XP. nøkkelen er å fjerne ikke bare å formatere partisjonen av 100MB. Ikke skyv synd at en eller annen måte du sletter eller format partisjon 100MB Windows (mens du er på operativsystemet) høyreklikke på Min datamaskin, og klikk deretter Administrere og klikk deretter Diskbehandling!

 41. Kjære Adrian, takk for. at du stoppet meg og mitt problem, og du forblir recunoscator.Am formatert og tørket 5 eller alle partisjoner (separat), så jeg laget en som skjedde i det hele tatt, jeg formaterte den, fjernet den, så jeg partisjonert, formatert og slettet (bare med Acronis), deretter gitt installasjon. Begynn CD, blir svart skjermsparere, lese "seting kontrollerer maskinen ..." 2 sekunder, forsvinner da, og skjermen forblir blank før du starter. CDen vil slå seg av etter noen minute.Fenomenul skjer bare XP uri.Dupa min lille forståelse, tror jeg at et sted er frelst "intedictia" for å videre installere XP uri.Cand blokkert min VLK for Ma advarte som kan brukes kun Vista og nyere versjoner Win7.Stiu du hadde noe annet mer viktig å gjøre ... takk igjen.

 42. Jeg har problemer med sporing sa han

  Jeg har et problem med datamaskinen i noen tid etter overnatte stengt første start låser pluss-knappen på forsiden fungerer ikke hvis jeg ønsker å lukke knappen foran bare kommer er tilbake knappen ingen funksjon logge av, jeg trykket ctrl + Alt + Delete, og ingenting så foran knappen fungerer bare enn tilbake jeg stoppe og starte, etter et par ganger for å starte på denne måten er utvinne, men vanskelig, og antivirus starter ikke ordentlig prøvde jeg å skanne malware biter anti Comodo avast malware. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, før vi endret datoen og nullstille bios batteriet og se feilen CMOS cheksum 0251 gått ille når jeg schmbat bios batteri. Men låser starte først etter å ha sittet stengt om natten og front knappen hvis du ønsker å lukke det går derfra. Snarere enn å slå tilbake etter at du får fast flere ganger og forblir slik. Hva gjør jeg? ((((

  • Francisc sa han

   Jeg har problemer med sporing: Jeg har et problem med datamaskinen i noen tid etter overnatte stengt første start låser pluss-knappen på fronten fungerer ikke hvis jeg ønsker å lukke knappen foran bare kommer er tilbake knappen ingen funksjon logge av jeg trykket ctrl + Alt + Delete, og ingenting så foran knappen fungerer bare enn tilbake jeg stoppe og starte, etter et par ganger for å starte på denne måten er utvinne, men vanskelig, og antivirus starter ikke ordentlig jeg prøvde å skanne malware bitt avast anti malware comodo. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, før vi endret datoen og nullstille bios batteriet og se feilen CMOS cheksum 0251 gått ille når jeg schmbat bios batteri. Men låser starte først etter å ha sittet stengt om natten og front knappen hvis du ønsker å lukke det går derfra. Snarere enn å slå tilbake etter at du får fast flere ganger og forblir slik. Hva gjør jeg? (((

   For å sjekke om problemet er forårsaket av en infeksjon.
   * Last ned de siste versjonene av "Softpedia. com "seksjon nedlastning - Antivirus følgende:
   - Malwarebytes'Anti-Malware
   - Dr.Web CureIt!
   Deretter gjør du følgende for utsatt her (ADVARSEL: begge skanninger er laget med netto kabel frakoblet og "System Restore" av):
   a) Hvordan bruke Dr.Web CureIt!:
   - Er lagret på skrivebordet
   - Ikke installert, men kjører med et enkelt klikk på ikonet (det er bare en kjørbar)
   - Fjern Internett-kabel
   - Real-time beskyttelse stopper (skjold) antivirus installert på PC
   - Er fullt med dette verktøyet skanner
   - I første omgang rullende Dr.Web CureIt! starte en Scan Express. Trykk på Stopp-knappen på høyre side når det er grønt. Kryss Full Scan venstre og høyre så grønne Start-knappen.
   - Skanningen er fullført, desinfisere / slette alle filene oppdaget
   - Restart PC, er antivirus-beskyttelse aktivert, kobler du kabelen Internett.
   b) Hvordan bruke Malwarebytes'Anti-Malware:
   - Er lagret på skrivebordet
   - Installerer
   - På slutten av installasjonen flåtten ved siden av Oppdater Malwarebytes 'Anti-Malware og Start Malwarebytes' Anti-Malware. Deretter klikker du på Fullfør
   - Etter å ha startet programmet, klikker du kategorien Oppdater og trykker på knappen Se etter oppdateringer for å kontrollere om definisjonene er lastet ned siste
   - Du klikker på kategorien Scanner, velg Utfør en full scan, og klikk deretter på Skann
   - Skanningen er fullført, trykker du OK, og deretter Vis resultater
   - Alt må sjekkes i listen over påvisninger og klikk deretter på Fjern valgte
   - Til slutt vil åpne en fil i Notisblokk med skanneresultater, der du kan se hva som har gjort dette verktøyet
   - Slett alt vil bli funnet i karantene
   c) ren registret med hvilket program du har installert for at (CCleaner, ATF ren, WinUtilities, TuneUp ERC, så ja defragmentering med alle program (på Windows, Derfaggler, etc.)
   * Hvis du ikke jobber (dvs. hvis disse programmene finner infeksjoner, men kan ikke eliminere) skanner kan prøve og "Safe Mode".

 43. hei, jeg har et stort problem, am2 cd-rom * s (en dvd / cd rw og en cd rw) for noen tid åpne en, en dag en annen dag en annen, åpne forstyrrelser eller halv forbli åpen trekk tilbake (som om noen ville blande seg med dem) kan hjelpe meg med noen råd?
  Jeg prøvde med Super Antispyware, jeg formaterte alle hardu
  Jeg vet ikke hva hans tusen forvirre meg KAN KAN høre på innsiden av kan smitte

  • Francisc sa han

   OvidiuHei, jeg har et stort problem, am2 cd-rom * s (en dvd / cd rw og en cd rw) for noen tid åpne en, en dag en annen dag en annen, åpne forstyrrelser eller halv forbli åpne, trekke tilbake (som om noen ville blande seg med dem) kan hjelpe meg med noen råd?
   Jeg prøvde med Super Antispyware, jeg formaterte alle hardu
   Jeg vet ikke hva hans tusen forvirre meg KAN KAN høre på innsiden av kan smitte

   Problemet med "hard". Sjekk knappen åpne / lukke: ikke låst, presse osv, sjekk kontaktene inne.

 44. Jeg har ikke sjekket noe, men det er merkelig at Amado er de samme, og nå en annen ting, høyttaleren kan høre stemmer, sanger, og de er ikke angitt i windows (jeg var i BIOS)

  • Adrian admin sa han

   OvidiuJeg har ikke sjekket noe, men det er merkelig at Amado er de samme, og nå en annen ting, høyttaleren kan høre stemmer, sanger, og de er ikke angitt i windows (jeg var i BIOS)

   Jeg tror datamaskinen er besatt, bli med ham til en prest han ville gjøre en liturgi

 45. Jeg har problemer med å spore: sa han

  Jeg skannet med Dr.Web CureIt med Malwarebites, som jeg allerede har installert på datamaskinen, og jeg fant ikke nimic.Nici et virus !!!! Problemet som jeg tror naturen er ikke så vanskelig for noen måneder siden jeg reparert et kjøleskap, som jeg endret kompressoren og deretter pære i rommet på den tiden når kjøleskapet starter eller stopper, flimrende pære. Så det VB surge pluss min strømregning kommer en masse penger. Tenker er ikke over spenning! og i dette tilfellet ... .. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Du angre datamaskinen og fjerne minner ram deretter sette dem tilbake, med mindre det vet ikke ...:. (((((Jeg ga og systemgjenoppretting tro det er det slik at hvis jeg gir omstart eller logge av er blokker! det er problemet!

 46. Jeg har problemer med calc2 sa han

  Problemet som jeg ser er at den låser gi deg starte eller logge av, men dette skjer bare etter mørkets frembrudd one night stand. Som fryser, åpner jeg tilbake som front går. Etter at jeg åpne og lukke den tilbake et par ganger, men vanskelige starter. Tenker ikke noe å Hard, for at noen få måneder siden jeg reparert et kjøleskap jeg endret kompressoren, og deretter spunnet pære, som er en variant av spenning tror ikke burde være der, og jeg har brukket noe gjennom hardt. ???? Jeg vet ikke for å være ram?

 47. Jeg har problemer med å spore 3 sa han

  Jeg la merke til noe, cd rom ut lyder som en for Cara ikke visste hvorfor han ikke starter? Hva kan det være?

 48. hei! Jeg har et spørsmål vennligst !, Windows Defender kan jobbe parallelt med andre antivirus? Eller slå sine hoder? selutia som er optimalt?

 49. kan du fortelle meg! Windows Defender kan operere parallelt med anbtivirus eller slå sine hoder? som er den optimale løsningen?

  • Francisc sa han

   GeonFortell meg please! Windows Defender kan operere parallelt med anbtivirus eller slå sine hoder? som er den optimale løsningen?

   Ja. Jeg vet mange kjører ganske godt med Avira antivirus unntak (med denne lille konflikten). Men hvis du har antivirus med antispyware-modul / adware inkludert ikke trenger ham.

 50. Jeg har problemer med å spore 3 sa han

  Jeg oppdaget hvor grensen antar jeg, fra Antivirus! Han er den som krasjer og ikke vil starte, så etter en natt med hvile når du åpner slusene og antivirus alene er skyldig. Problemet er at jeg nylig reinstallert ... .. keylogger virus som kan være?

 51. Loredana sa han

  Jeg har et problem, slår jeg svart skriftlig på ikonene på skrivebordet, og når jeg prøver å gi refresh vises ikke når de slår svart en og starte alle kan ikke gjøre noe med mindre du gir meg sa restart.Cineva jeg hovedkort døende to dager før det brant min nettverkskort og jeg endret det så langt har brent meg 2 nettverkskort, dette er den tredje .Hva vi gjøre for å løse dette problemet?

  • Francisc sa han

   LoredanaJeg har et problem, jeg blir svart skriftlig på ikonene på skrivebordet, og når jeg prøver å gi refresh vises ikke når de slår svart en og starte alle kan ikke gjøre noe med mindre du gir meg restart.Cineva sa det er hovedkort døende to dager før det brant min nettverkskort og jeg endret det så langt har brent meg 2 nettverkskort, dette er den tredje .Hva vi gjøre for å løse dette problemet?

   Det ville være bedre å gå til en PC-tjenester. Det er bedre enn å komme hit med alle slags spektakulære løsninger. Det er bedre å se på det en spesialist.
   Lykke til!

 52. Jeg har problemer med sporing sa han

  Jeg installerte Vinn Utilities og jeg så i system I / O-enheter, og det er noen ok og andre degradert status !!! Spesielt antivirus moduler fremstå som dårligere status. ???????????????? dvs. ?? Det er deaktivert?

 53. Jeg har problemer med sporing sa han

  Jeg innså at datamaskinen henger når du starter den etter brukte mer tid, eller starte på nytt. Ved oppstart 2 antivirus moduler ikke starte, og vare veldig lenge til ikonet forbindelse vises ... .. for å komme tilbake til lukke frontknappen .. sjelden går i den lykkelige tilfeller. En keylogger kan være ?????????? at mine antivirus blokkerer oppstart? eller virus ... å kjøpe tid?

  • Adrian admin sa han

   Jeg har problemer med sporingJeg har innsett at datamaskinen henger når du starter den etter at den brukte mer tid, eller starte på nytt. Ved oppstart 2 antivirus moduler ikke starte, og vare veldig lenge til ikonet forbindelse vises ... .. for å komme tilbake til lukke frontknappen .. sjelden går i den lykkelige tilfeller. En keylogger kan være ?????????? at mine antivirus blokkerer oppstart? eller virus ... å kjøpe tid? sitere meg

   Du gjorde det du sa i opplæringen ovenfor? Du ga play, du så på opplæringen? Jeg foreslår en kur Det Dr.Web scanner som vi tutorial, du finne boksen øverst til høyre.

 54. tracing problemer sa han

  Jeg gjorde ikke akkurat gi meg den dagen jeg fant ingenting skannet med dr web og som det botemidler ingenting er funnet. Men mirakuløst se at for noen tid problemet forsvant av seg selv ...... med mindre det var forårsaket av noen !!! fjernkontroll og distrahert som jeg nå reparert calc / vet ikke hva de skal tenke seg opp igjen ... .. uten at jeg gjør noe

 55. tracing problemer sa han

  Jeg installerte WinUtilities, og jeg så i system enheter, de fleste synes OK, men antivirus moduler som Aawmker4 vises degradert status ????????????? betyr ??????????????????????????? / aswSP degradert status !!!! Avast Network Shield Support degradert status ?? !!!!!! ? Inspiser = Degradert status brannmurtjenesten?

 56. tracing problemer sa han

  IPSEC driver degradert status ????????????

 57. Alternativet Windows Defender er til stede i Windows XP? Dette programmet kan oppdage ex. og spyware programvare som "All In One Keylogger" ???

 58. ???

 59. ???
  svare på spørsmålet

  • AdrianGudus sa han

   Sorin: ??????
   svare på spørsmålet

   Ja, kan Windows Defender installeres på Windows XP, men du bør ha en lisensiert Windows fordi du må passere validering. På Vista og Windows 7, kommer Windows Defender forhåndsinstallert. Hvis du ønsker å laste den ned å bruke for XP HER (Klikk på ordet her i rødt)

 60. Laurentiu Cristian sa han

  hei! Jeg win7, installerte jeg alt i en keylogger og jeg oppdaterte Windows Defender og jeg ga scan. overraskelse: vinne def. Det gjorde ikke oppdage noe (keylogger programvare kjører på den tiden). forvente svar!

 61. Pinkpanthera77 sa han

  Nyttig! Jeg installerte!

 62. catalin86 sa han

  Hei! Jeg skannet med Spybot Search & Destroy pc.ul og fant en keylogger som heter "Local Keylogger Pro". Fortell meg om keylogger programmet som ble installert i PCen kan installeres på annen måte enn direkte tilgang til min PC. Takk!

 63. og han fant meg alle de samme Local Keylogger Pro, hvis ikke feilen bare på om jeg kunne få noen plantet online ... ??

 64. Jeg installerte alt i en keylogger ISAF og ikke funnet noen antispyware program, så ikke stole på disse programmene antispyware.Cu sted vi virkelig kan finne disse programmene? Chris kan hjelpe oss?

 65. Jeg har et spørsmål ... hvis stik installere flere programmer ... inkludert opera google chrome .. osv ... og ønsker å gjøre ting på en annen .. og jeg skriver inn et virus .. Det påvirker alt 'm pc u bare Stik ?? Jeg vet ikke om jeg forklarte veldig godt hva jeg mener, men likevel ... Jeg tror jeg er nær !!!

  • Francisc sa han

   Razvan:
   Jeg har et spørsmål ... hvis stik installere flere programmer ... inkludert opera google chrome .. osv ... og ønsker å gjøre ting på en annen .. og jeg skriver inn et virus .. Det påvirker alt 'm pc u bare Stik ?? Jeg vet ikke om jeg forklarte veldig godt hva jeg mener, men likevel ... Jeg tror jeg er nær !!!

   "... det påvirker alle PC ...?" - Ja, alle PC !!

 66. stanley sa han

  Hei, jeg har min lille bror ønsket å laste ned en hack Metin 2, funksjonshemmede antivirus ned og dobbelt cllick ga ham, åpnet ikke noe, men kan ikke slette sa.l ga rr og tørkes men fant ingenting i.au passord til hans beretning om Metin ... .Nå jeg frykter mi.e ikke vet mitt passord på ulike nettsteder som jeg har: jeg lastet ned Malwarebytes Anti-Malware 30 av rettshjelp ved en feil og fant de fleste av dem er såkalte KEY .Jeg slett sjekket og jeg ga, og jeg satte Superantispyware -scan og delete.Acum ikke vet hva jeg skal gjøre jeg droppet det? sa.u aktiverer tilbake? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre hvis jeg endrer Windows-u ikke! IMI redd for meg at jeg har logget inn på denne PC nettsider, hjelp meg!

 67. cristian sa han

  Hei,
  Jeg prøvde å aktivere seier def windows..n jeg klarte (jeg win7 lisensiert)
  Jeg ser denne meldingen http://uploadimage.ro/images/53663248239783763156.png
  Hvordan slår jeg? Takk!

 68. cristian sa han

  Jeg glemte å nevne, jeg klikket for å åpne det, og ingenting har skjedd! bare viser meg som tenker og gir meg denne feilen http://uploadimage.ro/images/95090830145540291261.png

 69. Radu nocanu sa han

  Jeg prøvde å installere Super Antispyware. Vi Clay programvare akkurat der du har angitt. Jeg fulgte trinnene videotutorial ble installert, men det er ingen side basis, blir endret beskytte pagefram Home. Jeg kan ikke gjøre noe med det. I tillegg lastet ned kjørbar avviker fra leire til adressen angitt google.
  Hva kan jeg gjøre?

 70. Adrian Gudus sa han

  Radu nocanu:
  Jeg prøvde å installere Super Antispyware. Vi Clay programvare akkurat der du har angitt. Jeg fulgte trinnene videotutorial ble installert, darnuapare side basis, blir endret beskytte pagefram Home. Jeg kan ikke gjøre noe med det. I tillegg lastet ned kjørbar avviker fra leire til adressen angitt google.
  Hva kan jeg gjøre?

  Hvis du bruker litt mer tid og lese nøye veiledningen vises under tittelen og dato for oppslaget opplæringen. Fra da til nå programvaren har blitt bedre, de kommer ut nye versjoner av programmet og dets grensesnitt så det er naturlig at det ikke lenger se ut videoen opplæringen.
  Du er her: http://www.screenr.com/ph98 en videopresentasjon med innstillinger som du har bedt om for den nyeste versjonen av programmet Superantispyware

 71. Hei ... .Jeg prøvde med Windows Defender og fortalte meg at Windows kjører Tilsvarende [normal] ...
  Hvis jeg kan jeg vil gjerne vite, og hva program filmet .. Thanks :)

 72. Adrian Gudus sa han

  Vlad:
  Hei ... .Jeg prøvde med Windows Defender og fortalte meg at Windows kjører Tilsvarende [normal] ...
  Hvis jeg kan jeg vil gjerne vite, og hva program filmet ..Multumesc

  Catmasia er det tutorial om det. Du finner det ved å bruke søkefeltet øverst til høyre sidebar. Camtasia eller CamStudio du skriver, trykker du på Enter-tasten, og du vil finne tutorials (jeg gjentar, vi bruker Camtasia)

 73. På en smarttelefon (Android) hvordan du kan finne ut om du har en spion app installert?

 74. DANIELA sa han

  tusen takk !!!!!!!!

 75. sal
  ajutatima å desinstalez Malwareebytes Anti-malwware på hvordan du går frem tablet

 76. Tusen takk ... Jeg hadde en trojaner som ble virvlet .. spamming gå inn i spillet og møte noen vulgære ord ... bare da jeg innså at noe er galt ...

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.