Hvordan oppdage og eliminere spionprogramvare på rumenske spionprogrammer - videoopplæring

Hei venner, i dag snakker vi om spionprogrammer (spyware programvare) og programmer for å bekjempe denne typen malware, disse er en del av antispionvare. Antispyware programvare er ikke et virus, og vice versa, av den typen som ofte antivirusløsninger ikke er utstyrt med gjenkjenning moduler spyware.

Spionprogrammer er mer farlig enn et virus etter min mening, sa bygd jeg tutorial, jeg foretrekker å ta et virus som gjør at datamaskinen min støv enn å leve med spyware plantet under nesen uten å føle det, eller å oppdage det for sent etter et operativsystem kan få den restaurert i løpet av få timer med all programvaren, men når din personlige informasjon er samlet inn uten din viten, er alt dette dårlig, tenk deg foreta elektroniske betalingstransaksjoner bank og har tilgang til bankkontoer direkte fra datamaskinen, mens en nysgjerrige øyne ser hver bevegelse du ikke føler for komfortabel. For problemer av denne typen trenger vi en løsning Antispyware ny tutorial i dag vil presentere to løsninger, en som er inkludert i Windows Vista og Windows 7, og den andre, en gratis løsning, effektiv og rask, første, som i Windows Vista og 7 er Windows Defender og den andre er Super Antispyware.

Windows Defender har alt kan ha en god antispyware, vi har beskyttelse i sanntid, vi oppdaterer automatisk, vi posibiltiatea planlegge skanninger, er overraskende bra for sikkerhetsprogramvare er inkludert i Windows oppklaringsprosenten, ikke sjelden løsninger fra Microsoft skuffet, det er ikke vår sak, gjør Defender jobben sin.

Super Antispyware kommer med et ganske pompøst navn, men det er ikke "bare munnen hans", programvaren gjør jobben sin veldig bra, dessverre har vi ikke sanntidsbeskyttelse og ingen automatisk oppdatering, i stedet blir den oppdatert før skanning, innstillingene er klare , grensesnittet er en "tysk", uten unødvendig bling bling.

Vi vil fortsette å introdusere andre løsninger, selv i det siste snakket vi om Antispyware programvare stund siden vår kollega Boby gjennomført en video tutorial Spybot - Søk og ødeleggVi fortsetter med presentasjonen av disse typer programvare i fremtiden.

La oss ikke lenger perspektiv, la oss få se tutorial video!

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
Enjoy!
Cristian CismaruRelaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Mircea sa han

  men denne tingen går på windows xp? hvis ikke for xp hva jeg skal gjøre?

  • Calin sa han

   men denne tingen går på windows xp? hvis ikke for xp hva jeg skal gjøre?  

   ja det fungerer på xp og vista og win7, men jeg la merke til at det bremser ytelsen til PCen. Jeg anbefaler Malwarebytes 'Anti-Malware ikke engang pcu, og det er mye bedre. Jeg har brukt superantispayer i årevis, ja, siden jeg kom over Malwarebytes 'Anti-Malware, har jeg gitt det opp fordi det bremser ned

 2. Jeg Malwarebytes er nytteløst å ha og AntiSpware ??

 3. Calin sa han

  I en tutorial som du sa Cristi defenderu på Windows suger og anbefaler å deaktivere nå si at du er fornøyd med ham imponert. slutt anbefaler vi Sal stopp eller la? litt misvisende som neai

  • I en tutorial sa du Cristi cadefenderu på Windows suger og anbefaler å deaktivere nå si at du er fornøyd med ham imponert. urmace å anbefale Sal stopp eller la? litt misvisende som neai  


   I mellomtiden ble forbedret, de fra Microsoft har betalt mer oppmerksomhet til sikkerhet, forbedret brannmur, antivirus sette ut en veldig god (Microsoft Security Essentials) og har betalt mer Windows Defender er viktig.
   Før oppdaget ikke mye, nå ble jeg overrasket over å se at det går, har de heller ikke sove, og de innså at å miste bakken.

 4. halm i din kommentar ovenfor du forstår? PTR Superantispyware du ideen til side. Malwarebytes det ikke er best hindre pc.asta gjør det samme.? Jeg nevner også at 5 av

  • Calin sa han

   halm i din kommentar ovenfor du forstår? PTR Superantispyware du ideen til side. Malwarebytes det ikke er best hindre pc.asta gjør det samme.? Jeg nevner også at 5 av  

   DAP hva jeg ønsket å si og ikke komme i konflikt med noen antivirus

 5. bugman sa han

  Catalin mulig å referere til system nedgang når skanner

  • Catalin mulig å referere til system nedgang når skanner :)en annen gang fordi jeg ikke ser den enkle grunn at det er to gratis programvare og som sådan ikke har en aktiv skannemotor (sanntid) så det pote bare for å være på grunn av en mulig nedgang i system :) Begge er ok du kan veksle interlaced skanning til ti dager for å være alt "Oura" :)   

   Windows Defender forbruke lite, hvis du har en bedre løsning er best å la det, hvis du bruker en løsning Antispyware Commercial med beskyttelse i sanntid, kan du stoppe det, at hvis du ikke liker, jeg bare presentere valget du gjør .

 6. MIHAI10 sa han

  Jeg har Windows XP og SP3 ER ikke kontroll paner Windows Defender

  • Calin sa han

   Jeg har Windows XP og SP3 ER ikke kontroll paner Windows Defender  

   du kan installere om du ikke har den offisielle Microsofts nettsted eller skrive google søk forsvarer gir deg lyst til å ta på Microsoft ikke å ta eller falske cv cv virused

 7. Julian sa han

  Jeg hilser prieteni.eu Kaspersky Internet Security, har spyware? Takk

  • Calin sa han

   Jeg hilser prieteni.eu Kaspersky Internet Security, har spyware? Takk  

   Selv om det er god kaspersky internett-sikkerhet, anbefaler jeg fortsatt et antispayer og DC? fordi han er mer ekspert på spayeware-deteksjon som navnet antyder og han bare takler det. Jeg har kombinasjonen kaspersky internet security + Malwarebytes 'Anti-Malware og jeg har fortsatt spybot ja der må du ta hensyn til spybot hva gjør du spise spybot bedre ingen kylling

 8. LiviuFlorin sa han

  Jeg stort sett bruker en versjon av Linux (Jolicloud) .Fra stadig sjeldnere bruk Windows (bare når jeg ikke har noe valg) og Linux .Oare ingen fare for spyware?

  • Calin sa han

   Jeg stort sett bruker en versjon av Linux (Jolicloud) .Fra stadig sjeldnere bruk Windows (bare når jeg ikke har noe valg) og Linux .Oare ingen fare for spyware?  

   på linux er ikke så mange virus 500 600 om virus hvis de ikke er i stor percolated på linux Esit jo mer beskyttet er du sannsynligvis til å bli infisert med viruset er minimal linux

 9. DANS sa han

  hvis banktransaksjoner (fra en annen datamaskin-fremmed enn vår) Tegnet og bruke det virtuelle tastaturet lenger er nødvendig eller antispyware program er trygge?

 10. Calin sa han

  unnskylde feilene til uttrykk ja jeg så på rømmen: D

 11. laurbær sa han

  Windows Defender er egentlig det samme med microsoft ??? jeg defenderu aktiveres og deaktiveres og avgjørende sjekk og spyware dk vet ...

  • Ratzoiu sa han

   Windows Defender er egentlig det samme med microsoft ??? jeg defenderu aktiveres og deaktiveres og avgjørende sjekk og spyware dk vet ...

   Windows Defender var det første antivirusforsøket fra Microsoft ... det kommer som grunnleggende beskyttelse for operativsystemet ... som et ekstra sikkerhetselement for de som anser at de ikke trenger antivirus på PCen

 12. Gutter ikke lenger utstøtt av spyare Malvar og andre sopirle.Puneti partisjon C depe Mills og avslutt bilciul.Salvati-skrivebordet, og hvis det er verdt midlertidig plassere det i en del D.Asa kvitt spion Malva og andre Windows Defender er god ckickite.Iar hvis du ikke har antivirus på Windows, og hvis du har det lisensierte downloda.Deci du ikke kan gjøre hva du vil, men jeg tutorial er super XP fortsatt på den gamle mannen.

  • Ratzoiu sa han

   Gutter ikke lenger utstøtt av spyare Malvar og andre sopirle.Puneti partisjon C Depe Mills og avslutt bilciul.Salvati-skrivebordet, og hvis det er verdt midlertidig plassere det i en del D.Asa kvitt spion Malva og andre ckickite.IarWindows Defender er bra hvis du trenger ikke antivirus på Windows, og hvis du har det lisensierte downloda.Deci du ikke kan gjøre hva du vil, men jeg tutorial er super XP fortsatt på den gamle mannen.

   Deep Freeze er en levning av år 2000 når IT-markedet ble begynner i rromania og netto tilkoblinger bare se Internett-rommet. Hvem vet hvordan du arbeider med det blokkere sin datamaskin. En backup sparer deg fra mange problemer.
   Gratis sikkerhetsløsninger er svært effektive i anti-virus så ser ikke poenget med et program som brukes gjennom hallene på nettet, som forble øde og hvor ef sannsynlig å infisere deg hvis du setter en pinne.

 13. Cosmin sa han

  hei jeg har et spørsmål: Kaspersky PURE Kaspersky Internet er bedre enn securyty?

  • Calin sa han

   hei jeg har et spørsmål: Kaspersky PURE Kaspersky Internet er bedre enn securyty?  

   Den har den samme virussignaturdatabasen etc gi Malwa har noen plusser i forhold til Kaspersky Internet securyty glemt nettet for detaljer

 14. Bulgac sa han

  Jeg tror det er bedre enn Super Antispyware Malwarebytes Anti-Malware.

  • Francisc sa han

   Jeg tror det er bedre enn Super Antispyware Malwarebytes Anti-Malware.  sitere meg

   SuperAntispyware og Malwarebytes 'Anti-Malware er komplementære. Selv om de er designet for god dekning i deteksjon av skadelig programvare, er den ene bedre i en retning og den andre i en annen retning. For eksempel: SuperAntispyware er bedre for å oppdage og eliminere infeksjoner som Spyware, Rootkit, Hi-Jackers, Dialers og Malwarebytes'Anti-Malware er bedre mot de som Adwar, KeyLoggers, Roque og har en bedre heuristisk enn den andre .

 15. Jeg vil tro at en god antivirus (Avira) + en friewall (comdo) + super antispyware = en god løsning og ikke PC-bremser sted! Har jeg rett, prøve, jeg bruker dette mye ....

  • Francisc sa han

   Jeg vil tro at en god antivirus (Avira) + en friewall (comdo) + super antispyware = en god løsning og ikke PC-bremser sted! Har jeg rett, prøve, jeg bruker dette mye ....  sitere meg

   Ja, det er en av de beste gratis sikkerhetsløsninger.

 16. Francisc sa han

  Bra, men jeg trodde ikke jeg trengte noen totorial med tanke på at programmet ikke krever spesielle innstillinger for å få ting gjort.

 17. Jeg har et problem mare.Am spyware på din PC, og kan ikke unnslippe denne opplæringen jeg brukte el.Am og installere Windows HDD formatering og alt, og fortsatt har ikke rømt el.Ce kan bli kvitt ham?

  • Francisc sa han

   Jeg har et problem mare.Am spyware på din PC, og kan ikke unnslippe denne opplæringen jeg brukte el.Am og installere Windows HDD formatering og alt, og fortsatt har ikke rømt el.Ce kan bli kvitt ham?  sitere meg
   </blockquote
   1) Skannet du "full" med SuperAntispyware?
   2) Det ville være nyttig hvis du sier navnet (selv delvis av at spyware).
   3) Last ned og kjør Dr.WEB CureIt! 6.00.2. Du har en veiledning der det er beskrevet hvordan du bruker den. Skanningen gjøres med nettet frakoblet og antivirusskjoldet slått av. Start PCen på nytt etter at skanningen er fullført og eliminert infeksjonene som er funnet. (Naviger til: "C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc" og slett "hosts" -filen - akkurat det, en).
   4) Hvis du fremdeles ikke blir kvitt spionprogrammer, så last ned, installer "a-squared Free" og skann "full" med den.
   Returnere den med resultater.

   •   sitere meg

    halm på 1 spørsmålet jeg skannet full, men det var alle slags resultater, og jeg visste ikke hva jeg skal gjøre departe.2) chiama.Am ikke vet hvordan det kom en cd-key for et program, og jeg gikk normalt åpen og etter min cD-Key, separert programmet.

    • Francisc sa han

     halm på 1 spørsmålet jeg skannet full, men det var alle slags resultater, og jeg visste ikke hva jeg skal gjøre departe.2) chiama.Am ikke vet hvordan det kom en cd-key for et program, og jeg gikk normalt åpen og etter min cD-Key, separert programmet.  sitere meg

     Gjør hva jeg sa ovenfor. Skanner med nytte- / verktøy ala / de. Panda USB Vaccine deretter laste ned. Veibeskrivelse:
     - last ned til skrivebordet
     - trykk etter å ha kjørt programmet: Vaksinere datamaskin og deretter Vaksinere USB.
     - hvis du har flere pinner / CD-DVD / kort / MP3-spillere, gjør du vaksinasjonsoperasjonen for hver enkelt.

    • Francisc sa han

     halm på 1 spørsmålet jeg skannet full, men det var alle slags resultater, og jeg visste ikke hva jeg skal gjøre departe.2) chiama.Am ikke vet hvordan det kom en cd-key for et program, og jeg gikk normalt åpen og etter min cD-Key, separert programmet.  sitere meg

     Nok en gang skann full med Superantispyware (før skanningen gjør en oppdatering). På slutten av skanningen viser det deg deteksjonene, sørg for at alle er sjekket og gi "slett" eller "fjern" (jeg husker ikke hvordan det ser ut der). Alt som skal slettes vil være i karantene, og derfra kan du gjenopprette det du ikke vil bli slettet.

 18. Paiam med Superantispyware, men til slutt ikke vet hva du skal fac..daca kan du gi meg en kontakt id for å snakke i detalj ... men ser et bilde http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=SAP.jpg

  • Francisc sa han

   Paiam med Superantispyware, men til slutt ikke vet hva du skal fac..daca kan du gi meg en kontakt id for å snakke i detalj ... men ser et bilde http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=SAP.jpg  sitere meg

   I Superantispyware måtte du velge alle de i oppdagelsesvinduet og deretter "Neste", deretter "Fjern". Men la det være.
   Gjør dette:
   1) fulle skanninger med Dr.Web CureIt! 6.00.2 som jeg sa i forrige innlegg.
   2) Last ned og installer Malwarebytes-Anti'Malware og gi en full scan, og det (jeg så deg Trajan.Dropper). Er dette:
   - lagres på skrivebordet og installeres
   - på slutten av installasjonen, sjekk følgende: Oppdater Malwarebytes 'Anti-Malware og start Malwarebytes' Anti-Malware. Trykk deretter på Fullfør
   - etter at du har startet programmet, klikker du på kategorien Oppdater og klikker på Kontroller etter oppdateringer-knappen for å sjekke om de nedlastede definisjonene er de siste
   - klikk på kategorien Skanner, velg Utfør full skanning, og klikk deretter på Skann
   - på slutten av skanningen, trykk OK og deretter Vis resultater
   - alt må sjekkes fra deteksjonslisten, og klikk deretter Fjern valgt
   - på slutten åpnes en fil i Notisblokk med skanningsresultatene der du kan se hva dette verktøyet gjorde
   - alt som blir slettet, blir funnet i karantene
   3) Restart PC og rengjøring regisrtii med det du har installert den.

 19. Han gjorde ikke tot.Pana har funnet nimic.Si alt jeg skriver conturi..nu ville være en annen løsning? For nå innebunitor.Cand det vet at jeg gjorde alt for å bli kvitt el.Tot ..

  • Adrian sa han

   Han gjorde ikke tot.Pana har funnet nimic.Si alt jeg skriver conturi..nu ville være en annen løsning? For nå innebunitor.Cand det vet at jeg gjorde alt for å bli kvitt el.Tot ..  

   Du ble forgjeves kvitt spyware hvis du ikke endret kontopassordet ditt. Sett og endre passordet ditt til e-post og kontoer. Hvis du ikke vet hvordan du endrer passordet for en e-postkonto, skriv opp i søkeboksen på den sorte høyre marg: "Hvordan endre passordet til yahoo messenger eller yahoo mail" gi enter, så finner du veiledningen.

  • Francisc sa han

   Han gjorde ikke tot.Pana har funnet nimic.Si alt jeg skriver conturi..nu ville være en annen løsning? For nå innebunitor.Cand det vet at jeg gjorde alt for å bli kvitt el.Tot ..  sitere meg

   Beklager at jeg ikke har vært på nettet.
   Gjør hva han sa Adrian. Du ble kvitt spionvare, men han gjorde jobben som stjeler passordet ditt (r). Så se på opplæringen foreslått av Adrian og deretter endre passordet til e-post og kontoer.
   Lykke til!

 20. Så i går kveld jeg endret mitt passord til alle kontoer, og da jeg kom i dag på et nettsted logat.Azi morgen og jeg var ikke endre passordene mine, og jeg visste at når jeg er frakoblet fra internett han intra.M Jeg koblet internett-bare 30 40 sekunder. etter når jeg koblet var allerede borte 2 cont.Nu av nettstedene som jeg tror kan bli kvitt det

  • Francisc sa han

   Så i går kveld jeg endret mitt passord til alle kontoer, og da jeg kom i dag på et nettsted logat.Azi morgen og jeg var ikke endre passordene mine, og jeg visste at når jeg er frakoblet fra internett han intra.M Jeg koblet internett-bare 30 40 sekunder. etter når jeg koblet var allerede borte 2 cont.Nu av nettstedene som jeg tror kan bli kvitt det   sitere meg

   1) Du gjorde det jeg sa i mitt første innlegg? Nemlig at:
   "Naviger til:" C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc "og slett" hosts "-filen - akkurat det, en som bare har navnet" hosts "?
   2) Last ned og kjør dette verktøyet: "Anti-Worm.Palevo 1.22"
   3) Gjør deretter hele skanningen med Malwarebytes 'Anti-Malware.
   4) Restart PC og rengjøring regisrtii med det du har installert den.
   Prøv det. Så igjen bytte konto.
   Lykke til!

   • Francisc sa han

    1) Gjorde du det jeg fortalte deg i mitt første innlegg? Nemlig dette: "Naviger til:" C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc "og slett filen" hosts "- bare det, bare en som bare har navnet" hosts "" 2) Last ned og kjør dette verktøyet: " Anti-Worm.Palevo 1.22 ″ 3) Gjør deretter hele skanningen med Malwarebytes'Anti-Malware.4) Start PCen på nytt og rengjør registeret med det du har installert for noe slikt. Prøv dette. Bytt deretter kontoer igjen. Lykke til!  sitere meg

    Jeg glemte å nevne gjøre alle de ovennevnte operasjoner netto antivirus skjold koblet inn og ut.

    • Francisc sa han

     Jeg glemte å nevne gjøre alle de ovennevnte operasjoner netto antivirus skjold koblet inn og ut.  sitere meg

     Hvis det fremdeles ikke løser problemet ditt, så last ned, installer "a-squared Free 4.5" og skann "full" med det.

 21. nicolas sa han

  formater all harddisken din, installer et originalt vindu eller vær så snill en kopi av originalen (vinn xp-versjoner som: black xp, angel xp eller andre xp-moduser er stort sett fulle av spionprogramvare og annen "lus") . Som antivirus bruker jeg Norton Antivirus 2008 og spyware-beskyttelse Superantispyware og ThreatFire. PS vær mer forsiktig når du laster ned programmer, spill og ikke deaktiverer brannmuren.

 22. Jeg får alt jeg gjorde alle trinnene i innleggene anterioare.Mi I tet valutakontoer og passord for å skrive dem alle .. :(

  • Francisc sa han

   Jeg får alt jeg gjorde alle trinnene i innleggene anterioare.Mi I tet valutakontoer og passord for å skrive dem alle .. :(  sitere meg

   Pai:
   - hvis du har skannet "fullt" (med nettet frakoblet, i "Safe Mod" og med "Systemgjenoppretting" slått av) med alle verktøyene jeg har indikert for deg (Dr.WEB CureIt! 6.00.2, Malwarebytes'Anti- Malware, Superantispyware, a-squared Free 4.5, Anti-Worm.Palevo 1.22) og du ga "Fjern" på slutten av hver skanning,
   - hvis du gjorde dette også: "Naviger til:" C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc "og slett" hosts "-filen - bare det, bare en som bare har navnet" hosts "",
   - hvis du har renset registrene etter at du har startet PCen på nytt (påkrevd etter hver skanning / desinfeksjon),
   - hvis du endret passordene til Yahoo Messenger og / eller Yahoo Mail,
   ... Og du har fortsatt ikke rømt, så ... Jeg aner ikke hva mer jeg kunne fortelle deg. Personlig har jeg ikke møtt noe så "sta", eller ikke slike typer infeksjoner.
   Hva jeg sier? Kan noen kommer med noen annen løsning.
   Eller gjør det som nicolas sa "formater hele harddisken din, installer originale vinduer eller vær så snill en kopi av den originale ...", selv om jeg ikke virkelig ser hvordan du kan løse det ... Endelig! Jeg kunne gjort det.
   Du skjønner, kanskje du savnet noe, kanskje du ikke gjorde noe riktig ... les nøye gjennom alle innleggene (inkludert denne) og se om du gjorde akkurat som det står der.

 23. Men det er hvordan man skal rense registeret? At en del jeg ikke forstår .. :)

  • Francisc sa han

   Men det er hvordan man skal rense registeret? At en del jeg ikke forstår .. :)  sitere meg

   Rense registeret med et verktøy dedikert til det. Eksempel: Ccleaner, WinUtilities, etc. RegCleaner Gratis og gebyr TuneUp etc. Se deg der videotutoriale som viser hvordan du installerer og bruker CCleaner og WinUtilities.

 24. Jeg skannet igjen med alle programmene foreslått av deg, og jeg fant jeg brukte Ccleaner nimic.Apoi og gjorde alt som det var i tutorial.Dar ønsker å vite om denne listen over oppstart er det noe som du mistenker.

  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-2.jpg

  • Francisc sa han

   Jeg skannet igjen med alle programmene foreslått av deg, og jeg fant jeg brukte Ccleaner nimic.Apoi og gjorde alt som det var i tutorial.Dar ønsker å vite om denne listen over oppstart er det noe som du mistenker.http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-2.jpg  sitere meg

   Jeg har ingen måte å vite hva du har installert på PC-en der og hva som ble installert etter en infeksjon, kan jeg bare vise deg noen mistanker:

   1) "Domino.exe" kan være:
   a) det er spyware / adware / virus (i verste fall) - slett det
   b) det kommer fra et program som er installert av deg (det kan være fra webkameraet) - du tar ikke hensyn til det

   2) Hva er "Alice hjelper deg. Blekk"? Installerte du den? Hvis ikke slett det (avinstaller det), la det være i så fall. Er det et nettsted, noe? Hva hjelper det, hva gjør det?

   Allikevel programmer / verktøy, gitt av meg til å skanne / backup med dem, de måtte fjerne infeksjonen hvis du brukte akkurat som jeg antydet.

   Fortsette å prøve noe! Nemlig: skanner nettet med en av:
   Online skanner som oppdager og renser:
   - BitDefender Online Scanner - det er det jeg anbefaler, men du velger
   - Windows Live OneCare
   - F-sikre online skannere
   - ESET Online Scanner
   - Trend Micro HouseCall
   - Panda Activescan
   For bedre online funksjonalitet skanner som bruker IE (eller hva du ser og skrive på disse nettstedene om hvilken nettleser de anbefaler det).
   Vis så du fikse det. Lykke til!

 25. Jeg fant ingenting ... og jeg er sikker på at jeg fortsatt vil angi selv om jeg endrer passordene mine

 26. Jeg fant nimic.Mi jeg skiftet passord og sikkert gå inn ..

  • Francisc sa han

   Jeg fant nimic.Mi jeg skiftet passord og sikkert gå inn ..  sitere meg

   Vel, hvis du ikke fant noe om skanning på nettet med "BitDefender Online Scanner", tror jeg ikke det er en infeksjon i PCen din.
   Likevel gjør det:
   - lagre adressene til dine venner / bekjente som du korresponderer med på messenger (budbringere);
   - endre konto (eller kontoer) for meldingene du bruker; det vil si, avbryte nåværende kontoer og lage en annen (andre) med ny ID og passord;
   - avinstaller Yahoo! Messenger, rengjør registeret og installer det på nytt (hvis du bruker denne meldingen); registrer deg deretter med en annen konto (ID og passord).

 27. Jeg gjorde alt. Men problemet er at han fortsetter å logge inn. Jeg opprettet en ny konto på et nettsted. Jeg trodde han ikke ville logge inn. Og da jeg logget inn tidligere, var jeg ikke logget inn. kan ikke gjenopprette det: (... kan ikke bli kvitt det ...

 28. Aaa..am ceva.De glemte å nevne hver gang du slår på PCen i stedet for Windows Welcome skriver meg kjører wlnotify.dll..ce er det? Jeg synes ikke før ...

  • Francisc sa han

   Aaa..am ceva.De glemte å nevne hver gang du slår på PCen i stedet for Windows Welcome skriver meg kjører wlnotify.dll..ce er det? Jeg synes ikke før ...  sitere meg

   Gjør det som nicolas sa, nemlig "formater all harddisken din, installer et originalt vindu eller vær så snill en kopi av originalen". Avbryt rotkontoen din og lag en annen. Jeg har ingen flere ideer. Hvis du gjorde alt jeg sa, aner jeg ikke hvordan ingenting endres. Minst ett av disse programmene rapporterer om noe. Selv om han ikke kan eliminere det, ville jeg i det minste vite hva det handler om. Han er kanskje en smartere keylogger. Men selv da ... endelig!

 29. Jeg installerte Windows, og jeg formaterte harddisken og nimic.Uitati et resultat av HijackThis kan hjelpe noe ..

  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled2-1.jpg

  • Francisc sa han

   Jeg installerte Windows, og jeg formaterte harddisken og nimic.Uitati et resultat av HijackThis kan hjelpe noe ..http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled2-1.jpg  sitere meg

   Men snart du har installert Windows! Cam ala kort rapport. Jeg ser ikke noe mistenkelig. Kaspersky Virus Removal Tool skanner. Se om du gjør noe.

   • Francisc sa han

    Men snart du har installert Windows! Cam ala kort rapport. Jeg ser ikke noe mistenkelig. Kaspersky Virus Removal Tool skanner. Se om du gjør noe.  sitere meg

    Beklager. Lukk alle programmer og gi "Fix avkrysset" til o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \… NameServer.
    Og så gjør skanningen.

    • Francisc sa han

     Unnskyld. Lukk alle programmer og gi "Fix sjekket" til "o17 HKLM \ SYSTEM \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ ... NameServer.Si etter at gjøre skanningen.  sitere meg

     Og noe annet! Hvordan i helvete fungerte Avast på Server 2003 (plattform: Windows 2003 SP2 (WinNT 5.02.3790))? Til slutt! Gjorde du det jeg fortalte deg?

 30. Jeg gjorde ingenting heller Kaspersky.Nu funnet noe og alt jeg får i conturi.Avastul jeg hadde gått så langt, oppdage virus, lengre skanne med ham, men i dag mers.Nu vet aldri hvorfor?

  • Francisc sa han

   Lukk alle programmer og gi "Fix sjekket" til "o17 HKLM \ SYSTEM \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ ... NameServer.Si etter at gjøre skanningen.

   Du gjorde det jeg fortalte deg ovenfor: Lukk alle programmer og gi "Rett avkrysset" til "o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \… NameServer Og så gjør skanningen. ”???

  • Francisc sa han

   Jeg gjorde ingenting heller Kaspersky.Nu funnet noe og alt jeg får i conturi.Avastul jeg hadde gått så langt, oppdage virus, lengre skanne med ham, men i dag mers.Nu vet aldri hvorfor?  sitere meg

   Han er en keylogger-stinker. Jeg kan ikke finne ut sånn. Prøv "Fjern Ardamax Keylogger" (det kan være Ardamax Keylogger - dette er en Keylogger som kan installeres eksternt). Du finner den her:
   "Http://www.2-spyware.com/remove-ardamax-keylogger.html"

  • Francisc sa han

   Jeg gjorde ingenting heller Kaspersky.Nu funnet noe og alt jeg får i conturi.Avastul jeg hadde gått så langt, oppdage virus, lengre skanne med ham, men i dag mers.Nu vet aldri hvorfor?  sitere meg

   Prøv også dette: "ScareAware 0.0.30-0006". Du finner den her:
   “Http: // www. softpedia. com / get / Antivirus / ScareAware. shtml "

 31. Fjern Ardamax Keylogger program jeg ikke gå, sier jeg at jeg ikke har tillatelse til å pornesc.Si det scsanat med ScareAware og fant alt jeg skriver står nimic.Si

 32. Også vises prostii.Mi jeg setter min Kaspersky Internet Security og alt skjer prostii.Asta viser meg det tullet enkelt nedlastinger
  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=2.jpg

  Jeg åpner den og vet ikke hva inseamna.Nu PC er et problem?
  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-3.jpg

  • Francisc sa han

   Også vises prostii.Mi jeg setter min Kaspersky Internet Security og alt skjer prostii.Asta viser meg det tullet enkelt nedlastingerhttp://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=2.jpgJeg åpner den og vet ikke hva inseamna.Nu PC er et problem?http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-3.jpg  sitere meg

   Først bli kvitt infeksjonen, og deretter se hva og hvordan det fungerer på din PC.

   Prøv med dette:
   - “Anti Keylogger 9.9.2” - du finner den her: “http: // nouwidget. blogspot. no / 2010/03 / anti-keylogger-992-fri-forhindre. html "

   - “Anti KeyLogger Elite” - du finner den her: http: // www. byetsoft. eu / programe-gratis / 69 / download-anti-keylogger-elite. html "

   - “Zemana AntiLogger - Anti KeyLogger - PC Protection” - du finner den her: “http: // www. dump. ro / fisiere / zemanaantilogger-zip / 188443 / tXLk5GwVoCxnIxuh ”

   - "Spybot - Search & Destroy" - det er derfor du har en veiledning her på siden. Installer den bare for skanning (dvs. uten "Tea Timer" aktivert). Du finner den her: “http: // www. tryggere - nettverk. org / ro / index. html "

   Hvis alt annet mislykkes kvitte samtale noen til å se fysisk PC infeksjon som eller ta det til et spesialistsenter. Jeg personlig la tapere.
   Lykke til!

 33. Francisc sa han

  Ady
  Jeg håper at når du har brukt alle militære programmer og verktøy som du gjorde akkurat som jeg sa (av fast og Hijack Denne posisjonen o17) og har gjort det (bortsett fra skanninger online):
  - med nettet frakoblet
  - med sanntidsbeskyttelse av antivirus stoppet
  - i "Safe Mod" (skanning på nytt i dette skjemaet)
  - med “Systemgjenoppretting” slått av
  - i alle situasjoner på slutten av skanningen sjekket du oppdagelsene og slettet dem (med kommandoen "Slett", "Fjern", "Flytt til karantene" - alt etter omstendighetene, dvs. som ønsket program eller verktøy)
  - og til slutt ryddet du registerene.
  Hvis du ikke følger disse trinnene du jobbet for ingenting. Og alt forgjeves om hjelp meg selv og andre.
  Jeg personlig gjøre mer enn det, i disse tilfellene (ekstern) kan ikke lenger hjelp.
  Suksess igjen!

 34. Jeg setter pris på at du hjalp meg så, men jeg gjorde alt som ovenfor, 10 minutter siden jeg var ferdig, fant jeg og jeg slettet tot.Am registry.Am renset og endret passord, og da jeg kom inn og starte PC fyr.

 35. tusen tusen fant noe securyti sentrum alternativet, hva er dette, hva? Og jeg har et spørsmål om du finner noe som keyylogger og reparere? ikke å spionere på meg noen?

 36. og jeg fant ... sikkerhetssenteralternativet ,, nå er det i karantene, hva betyr det og hva du skal gjøre
  ?

 37. Jeg søkte, og jeg kan ikke aprE keylogger
  selv om jeg har installert
  Jeg undersøkt av vår panelet vises
  hva du skal gjøre?

 38. Hei Jeg har et spørsmål, kan bruke mens AVG Free med Windows Defender ?! Takk.

  • Adrian admin sa han

   AurelHei Jeg har et spørsmål, kan bruke mens AVG Free med Windows Defender ?! Takk.  

   Det anbefales ikke, og heller ikke lar deg installere AVG hvis du og Defender aktivert. På en datamaskin du en antivirus

 39. Jeg trodde at Windows Defender er bare en anti-spyware, takket respons.

 40. Jeg hilser dere kolleger fra "SUFFERING" ... Jeg fant deg nå og jeg leste problemene dine så kjært, for for alle, når det "NOE" som vi liker ikke fungerer, blir det et "problem". Jeg gratulerer de som er lei av å lære oss nybegynnere, og jeg setter pris på innsatsen og takker dem fordi jeg også lærer noe gjennom deres råd. Jeg har også et problem (stort, for meg, lite, for de som vet Jeg installerte siden 2007, vinn xp.pc2, deretter 3, og vinn deretter 7. Men siden PCen min er svakere, gikk jeg tilbake til xp2 fordi den bruker få ressurser, men tiden kom da jeg var uoppmerksom, jeg fanget WGA , og blokkerte VLK. Skjermen min ble svart og jeg prøvde å starte på nytt, installere xp2 eller xp3 på nytt, og det lar meg ikke. Jeg installerte endelig w7 og det fungerer, men det spiser mye ressurser, mer enn pc kan ta ul. Jeg vil gå tilbake til xp, men det vil ikke la meg selv om jeg formaterte alle lidenskapene et par ganger. Jeg venter på profesjonell råd eksklusiv (unntatt lisensiert seier, ikke mege).

  • Adrian admin sa han

   arivas: Vi ønsker velkommen kolleger "lider" ... Jeg ga deg nå, og jeg har lest så dra dine problemer (fordi pt.fiecare, når det går på at "noe" som vi liker, så det blir et "problem" gratulerer mikroliter de som gidder å lære oss og oss nybegynnere og setter pris på dem og takke dem for det arbeidet gjennom sine råd, jeg har også lært mange ceva.Am problem og jeg (stor, pt. i, glimmer, som pt.cel vet). jeg installerte 2007 utover, xp.pc2 seier, da 3, deretter vinne 7.Dar som min PC er svakere, jeg returnerte til xp2 som inntar færre ressurser, men tiden kom da uforsiktig fanget meg WGA notyfy og blokkerte min VLK-ul.Mi formørket skjermen, og jeg prøvde å starte på nytt, installerer xp2 eller xp3 ikke lasa.In meg jeg endelig installert w7 og gå, men å spise mer ressurser, mer enn det kan føre pc -ul.Imi ønsker å gå tilbake til XP, men ikke engang la meg flere ganger om jeg formatert hele patitiile.Astept faglige råd ... (ingen seier lisensiert, ikke Mege) .Vi forventer ...  

   Hva virker ikke? Hvilket budskap får du? Kan brødre gi detaljer hva i helvete? Hvordan forestiller du deg at noen kan hjelpe uten å utdype errorii meldinger når du mottar etc?
   Du kan ikke installere Windows XP på grunn av at 100MB partisjoner opprettet av Windows 7. Boot med en CD med programvare partisjonering som Acronis Disk Director som vi tutorial (du finner den ved å skrive i søkefeltet øverst til høyre i svart kant: Acronis Disk Director, går du inn og du vil finne tutorialulacesta gir deg muligheten, som nevnt i opplæringen for å lage en oppstartbar CD som du kan starte og du kan spille med partisjoner), eller du kan starte CD XP eller Windows 7 og du kommer til den partisjonen du laget til 100MB deretter Slett. Da bør du installere Windows XP. nøkkelen er å fjerne ikke bare å formatere partisjonen av 100MB. Ikke skyv synd at en eller annen måte du sletter eller format partisjon 100MB Windows (mens du er på operativsystemet) høyreklikke på Min datamaskin, og klikk deretter Administrere og klikk deretter Diskbehandling!

 41. Kjære ADRIAN, takk for at du stoppet på meg og problemet mitt, og jeg er fortsatt takknemlig. Jeg formaterte og slettet alle partisjonene 5 ganger (hver for seg), så gjorde jeg en partisjon av alt, jeg formaterte det, slettet det, hvorpå Jeg partisjonerte, formaterte og slettet (bare med Acronis), så installerte jeg. CD-en starter, skjermen blir svart, "stiller inn din inspiserende datamaskin ..." vises i 2 sekunder, hvorpå meldingen forsvinner og skjermen forblir svart til jeg starter den på nytt. CD-en stopper av seg selv etter noen minutter. Fenomenet skjer bare på XP-er. Etter min lille dyktighet tror jeg at et "forbud" om å installere flere XP-er huskes. Da VLK-en min blokkerte meg Vær oppmerksom på at jeg bare kan bruke senere versjoner av Vista og Win7. Jeg vet at du hadde noe viktigere å gjøre ... Takk igjen.

 42. Jeg har problemer med sporing sa han

  Jeg har et problem med datamaskinen i noen tid etter overnatte stengt første start låser pluss-knappen på forsiden fungerer ikke hvis jeg ønsker å lukke knappen foran bare kommer er tilbake knappen ingen funksjon logge av, jeg trykket ctrl + Alt + Delete, og ingenting så foran knappen fungerer bare enn tilbake jeg stoppe og starte, etter et par ganger for å starte på denne måten er utvinne, men vanskelig, og antivirus starter ikke ordentlig prøvde jeg å skanne malware biter anti Comodo avast malware. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, før vi endret datoen og nullstille bios batteriet og se feilen CMOS cheksum 0251 gått ille når jeg schmbat bios batteri. Men låser starte først etter å ha sittet stengt om natten og front knappen hvis du ønsker å lukke det går derfra. Snarere enn å slå tilbake etter at du får fast flere ganger og forblir slik. Hva gjør jeg? ((((

  • Francisc sa han

   Jeg har problemer med sporing: Jeg har et problem med datamaskinen i noen tid etter overnatte stengt første start låser pluss-knappen på fronten fungerer ikke hvis jeg ønsker å lukke knappen foran bare kommer er tilbake knappen ingen funksjon logge av jeg trykket ctrl + Alt + Delete, og ingenting så foran knappen fungerer bare enn tilbake jeg stoppe og starte, etter et par ganger for å starte på denne måten er utvinne, men vanskelig, og antivirus starter ikke ordentlig jeg prøvde å skanne malware bitt avast anti malware comodo. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, før vi endret datoen og nullstille bios batteriet og se feilen CMOS cheksum 0251 gått ille når jeg schmbat bios batteri. Men låser starte først etter å ha sittet stengt om natten og front knappen hvis du ønsker å lukke det går derfra. Snarere enn å slå tilbake etter at du får fast flere ganger og forblir slik. Hva gjør jeg? (((  

   For å sjekke om problemet er forårsaket av en infeksjon.
   * Last ned de nyeste versjonene fra “softpedia. com ”, seksjon Last ned - Antivirus, følgende:
   - Malwarebytes'Anti-Malware
   - Dr.WEB CureIt!
   Gjør deretter følgende i den rekkefølgen som vises her (FORSIKTIG: begge skanningene er utført med nettkabelen frakoblet og "Syste Restore" deaktivert):
   a) Hvordan bruke Dr.Web CureIt!:
   - lagres på skrivebordet
   - den er ikke installert, men den kjøres ganske enkelt med et klikk på ikonet (den er bare en kjørbar)
   - fjern Internett-kabelen
   - sanntidsbeskyttelsen (skjoldet) til antivirusprogrammet som er installert på PC-en, stopper
   - det er skannet fullt med dette verktøyet
   - opprinnelig, når du løper, Dr.Web CureIt! en ekspressskanning begynner. Trykk på Stop-knappen til høyre når den er grønn. Kontroller deretter Komplett skanning til venstre og så til høyre på den grønne avspillingsknappen.
   - på slutten av skanningen blir alle oppdagede filer desinfisert / slettet
   - PC-omstart, antivirusbeskyttelse er aktivert, internettkabel er koblet til.
   b) Hvordan bruke Malwarebytes'Anti-Malware:
   - lagres på skrivebordet
   - installerer
   - på slutten av installasjonen, sjekk følgende: Oppdater Malwarebytes 'Anti-Malware og start Malwarebytes' Anti-Malware. Trykk deretter på Fullfør
   - etter at du har startet programmet, klikker du på kategorien Oppdater og klikker på Kontroller etter oppdateringer-knappen for å sjekke om de nedlastede definisjonene er de siste
   - klikk på kategorien Skanner, velg Utfør full skanning, og klikk deretter på Skann
   - på slutten av skanningen, trykk OK og deretter Vis resultater
   - alt må sjekkes fra deteksjonslisten, og klikk deretter Fjern valgt
   - på slutten åpnes en fil i Notisblokk med skanningsresultatene der du kan se hva dette verktøyet gjorde
   - alt som blir slettet, blir funnet i karantene
   c) ren registret med hvilket program du har installert for at (CCleaner, ATF ren, WinUtilities, TuneUp ERC, så ja defragmentering med alle program (på Windows, Derfaggler, etc.)
   * Hvis de ikke fungerer (dvs. hvis disse programmene finner infeksjoner, men ikke kan eliminere dem), kan du prøve skanningene i "Sikker modus".

 43. hei, jeg har et stort problem, am2 cd-rom * s (en dvd / cd rw og en cd rw) for noen tid åpne en, en dag en annen dag en annen, åpne forstyrrelser eller halv forbli åpen trekk tilbake (som om noen ville blande seg med dem) kan hjelpe meg med noen råd?
  Jeg prøvde med Super Antispyware, jeg formaterte alle hardu
  Jeg vet ikke hva hans tusen forvirre meg KAN KAN høre på innsiden av kan smitte

  • Francisc sa han

   OvidiuHei, jeg har et stort problem, am2 cd-rom * s (en dvd / cd rw og en cd rw) for noen tid åpne en, en dag en annen dag en annen, åpne forstyrrelser eller halv forbli åpne, trekke tilbake (som om noen ville blande seg med dem) kan hjelpe meg med noen råd?
   Jeg prøvde med Super Antispyware, jeg formaterte alle hardu
   Jeg vet ikke hva hans tusen forvirre meg KAN KAN høre på innsiden av kan smitte  

   Dette er et "hardt" problem. Kontroller åpne / lukk-knappen: Ikke blokkeres, trykkes osv., Sjekk kontaktene inni.

 44. Jeg har ikke sjekket noe, men det er merkelig at Amado er de samme, og nå en annen ting, høyttaleren kan høre stemmer, sanger, og de er ikke angitt i windows (jeg var i BIOS)

  • Adrian admin sa han

   OvidiuJeg har ikke sjekket noe, men det er merkelig at Amado er de samme, og nå en annen ting, høyttaleren kan høre stemmer, sanger, og de er ikke angitt i windows (jeg var i BIOS)  

   Jeg tror datamaskinen er besatt, bli med ham til en prest han ville gjøre en liturgi

 45. Jeg har problemer med å spore: sa han

  Jeg skannet Dr.WEB CureIt med Malwarebites, som jeg allerede har installert på datamaskinen min, og den fant ingenting for meg. Ingen virus !!!! Problemet jeg tenker på er ikke vanskelig fordi jeg for noen måneder siden reparerte et kjøleskap, som jeg byttet kompressor og siden da lyspæren i rommet når kjøleskapet slås på eller av, blinker pæren. Så det er litt overspenning pluss at jeg får mye penger på den nåværende regningen min. Jeg tror det ikke skal være overspenning! og i så fall… .. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg åpner datamaskinen og fjerner RAM-minnene og setter dem tilbake, hvis den ikke er derfra, vet jeg ikke ...: ((((Jeg ga også systemet en gjenoppretting og tenkte at det var derfra. Så hvis jeg starter det på nytt eller logger av) Det er problemet!

 46. Jeg har problemer med calc2 sa han

  Problemet som jeg ser er at den låser gi deg starte eller logge av, men dette skjer bare etter mørkets frembrudd one night stand. Som fryser, åpner jeg tilbake som front går. Etter at jeg åpne og lukke den tilbake et par ganger, men vanskelige starter. Tenker ikke noe å Hard, for at noen få måneder siden jeg reparert et kjøleskap jeg endret kompressoren, og deretter spunnet pære, som er en variant av spenning tror ikke burde være der, og jeg har brukket noe gjennom hardt. ???? Jeg vet ikke for å være ram?

 47. Jeg har problemer med å spore 3 sa han

  Jeg la merke til noe, cd rom ut lyder som en for Cara ikke visste hvorfor han ikke starter? Hva kan det være?

 48. hei! Jeg har et spørsmål vennligst !, Windows Defender kan jobbe parallelt med andre antivirus? Eller slå sine hoder? selutia som er optimalt?

 49. kan du fortelle meg! Windows Defender kan operere parallelt med anbtivirus eller slå sine hoder? som er den optimale løsningen?

  • Francisc sa han

   GeonFortell meg please! Windows Defender kan operere parallelt med anbtivirus eller slå sine hoder? som er den optimale løsningen?  

   Ja. Jeg vet mange kjører ganske godt med Avira antivirus unntak (med denne lille konflikten). Men hvis du har antivirus med antispyware-modul / adware inkludert ikke trenger ham.

 50. Jeg har problemer med å spore 3 sa han

  Jeg fant ut hvor det kommer fra, tror jeg, fra Antivirus! Det er den eneste som krasjer og ikke starter, så etter en nattpause når jeg åpner den, krasjer den, og den eneste har skylden for antivirusprogrammet. Problemet er at jeg nylig installerte det på nytt ... .. Hva kan være et keylogger-virus?

 51. Loredana sa han

  Jeg har et problem, slår jeg svart skriftlig på ikonene på skrivebordet, og når jeg prøver å gi refresh vises ikke når de slår svart en og starte alle kan ikke gjøre noe med mindre du gir meg sa restart.Cineva jeg hovedkort døende to dager før det brant min nettverkskort og jeg endret det så langt har brent meg 2 nettverkskort, dette er den tredje .Hva vi gjøre for å løse dette problemet?

  • Francisc sa han

   LoredanaJeg har et problem, jeg blir svart skriftlig på ikonene på skrivebordet, og når jeg prøver å gi refresh vises ikke når de slår svart en og starte alle kan ikke gjøre noe med mindre du gir meg restart.Cineva sa det er hovedkort døende to dager før det brant min nettverkskort og jeg endret det så langt har brent meg 2 nettverkskort, dette er den tredje .Hva vi gjøre for å løse dette problemet?  

   Det ville være bedre å gå til en PC-tjenester. Det er bedre enn å komme hit med alle slags spektakulære løsninger. Det er bedre å se på det en spesialist.
   Lykke til!

 52. Jeg har problemer med sporing sa han

  Jeg installerte Vinn Utilities og jeg så i system I / O-enheter, og det er noen ok og andre degradert status !!! Spesielt antivirus moduler fremstå som dårligere status. ???????????????? dvs. ?? Det er deaktivert?

 53. Jeg har problemer med sporing sa han

  Jeg innså at datamaskinen krasjer når jeg slår den på etter at den har vært stengt i lang tid, eller til og med ved omstart. Ved oppstart starter ikke antivirusmoduler, og det tar lang tid før ikonet fra forbindelsen vises ... .. hvis jeg ender med å lukke det bak frontknappen, fungerer det bare sjelden .. i lykkelige tilfeller. Kan det være en nøkkellogger ?????????? som blokkerer antivirusprogrammet mitt ved oppstart? eller virus ... for å få tid?

  • Adrian admin sa han

   Jeg har problemer med sporingJeg har innsett at datamaskinen henger når du starter den etter at den brukte mer tid, eller starte på nytt. Ved oppstart 2 antivirus moduler ikke starte, og vare veldig lenge til ikonet forbindelse vises ... .. for å komme tilbake til lukke frontknappen .. sjelden går i den lykkelige tilfeller. En keylogger kan være ?????????? at mine antivirus blokkerer oppstart? eller virus ... å kjøpe tid?  sitere meg

   Du gjorde det du sa i opplæringen ovenfor? Du ga play, du så på opplæringen? Jeg foreslår en kur Det Dr.Web scanner som vi tutorial, du finne boksen øverst til høyre.

 54. tracing problemer sa han

  Ja, jeg gjorde akkurat det fant meg ikke her om dagen jeg skannet med dr web cure det, og det finner det heller ikke noe. Men mirakuløst ser jeg at problemet i noen tid har forsvunnet av seg selv ... bare hvis det ikke var forårsaket av noen !!! på avstand og som det forvirret meg nå, reparerte jeg det / jeg vet ikke hva jeg skulle tro det kom tilbake ... .. uten at jeg gjorde noe med det

 55. tracing problemer sa han

  Jeg installerte WinUtilities, og jeg så i system enheter, de fleste synes OK, men antivirus moduler som Aawmker4 vises degradert status ????????????? betyr ??????????????????????????? / aswSP degradert status !!!! Avast Network Shield Support degradert status ?? !!!!!! ? Inspiser = Degradert status brannmurtjenesten?

 56. tracing problemer sa han

  IPSEC driver degradert status ????????????

 57. men er Windows Defender-alternativet tilstede på Windows XP? , dette programmet kan oppdage f.eks. og spyware som "alt i ett nøkkellogger" ???

 58. ???

 59. ???
  svare på spørsmålet

  • AdrianGudus sa han

   Sorin: ??????
   svare på spørsmålet  

   Ja, kan Windows Defender installeres på Windows XP, men du bør ha en lisensiert Windows fordi du må passere validering. På Vista og Windows 7, kommer Windows Defender forhåndsinstallert. Hvis du ønsker å laste den ned å bruke for XP HER (Klikk på ordet her i rødt)

 60. Laurentiu Cristian sa han

  hei! Jeg win7, installerte jeg alt i en keylogger og jeg oppdaterte Windows Defender og jeg ga scan. overraskelse: vinne def. Det gjorde ikke oppdage noe (keylogger programvare kjører på den tiden). forvente svar!

 61. Pinkpanthera77 sa han

  Nyttig! Jeg installerte!

 62. catalin86 sa han

  Hallo! Jeg skannet PC-en min med spybot search & destroy og fant en keylogger kalt "Local keylogger Pro". Gi meg beskjed hvis keylogger-programmet som ble installert på PC-en min, kunne installeres på en annen måte enn direkte tilgang til PC-en min. Takk skal du ha!

 63. han fant også den samme Local keylogger Pro for meg. Hvis det ikke er en feil, kunne han bare få den hvis noen plantet den online ... ??

 64. Jeg installerte alt i en keylogger ISAF og ikke funnet noen antispyware program, så ikke stole på disse programmene antispyware.Cu sted vi virkelig kan finne disse programmene? Chris kan hjelpe oss?

 65. Jeg har et spørsmål ... hvis stik installere flere programmer ... inkludert opera google chrome .. osv ... og ønsker å gjøre ting på en annen .. og jeg skriver inn et virus .. Det påvirker alt 'm pc u bare Stik ?? Jeg vet ikke om jeg forklarte veldig godt hva jeg mener, men likevel ... Jeg tror jeg er nær !!!

  • Francisc sa han

   Razvan:
   Jeg har et spørsmål ... hvis stik installere flere programmer ... inkludert opera google chrome .. osv ... og ønsker å gjøre ting på en annen .. og jeg skriver inn et virus .. Det påvirker alt 'm pc u bare Stik ?? Jeg vet ikke om jeg forklarte veldig godt hva jeg mener, men likevel ... Jeg tror jeg er nær !!!

   "Påvirker det hele PC-en min?" - JA, hele PCen !!

 66. stanley sa han

  Hei, jeg har lillebroren min ønsket å laste ned et hack for metin 2, lastet det ned og deretter deaktivert antivirusprogrammet og dobbeltklikket på det, ingenting åpnet men kunne ikke slette det og ga rr og slettet men forgjeves fant de ut passordet til metin-kontoen hans ... Nå er jeg redd han ikke finner ut passordene jeg har på forskjellige nettsteder: Jeg lastet ned Malwarebytes Anti-Malware og fant 30 feil hvorav de fleste ble kalt NØkkel .Jeg sjekket og slettet, jeg la også til SUPERAntiSpyWare -scan og slett. Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, slapp jeg? å aktivere igjen? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre hvis jeg bytter vindu eller ikke! Jeg er redd for å logge på nettsteder på denne PC-en, hjelp meg!

 67. cristian sa han

  Hei,
  Jeg prøvde å aktivere seier def windows..n jeg klarte (jeg win7 lisensiert)
  Jeg ser denne meldingen http://uploadimage.ro/images/53663248239783763156.png
  Hvordan slår jeg? Takk!

 68. cristian sa han

  Jeg glemte å nevne, jeg klikket for å åpne det, og ingenting har skjedd! bare viser meg som tenker og gir meg denne feilen http://uploadimage.ro/images/95090830145540291261.png

 69. Radu nocanu sa han

  Jeg prøvde å installere Super Antispyware. Vi Clay programvare akkurat der du har angitt. Jeg fulgte trinnene videotutorial ble installert, men det er ingen side basis, blir endret beskytte pagefram Home. Jeg kan ikke gjøre noe med det. I tillegg lastet ned kjørbar avviker fra leire til adressen angitt google.
  Hva kan jeg gjøre?

 70. Adrian Gudus sa han

  Radu nocanu:
  Jeg prøvde å installere Super Antispyware. Vi Clay programvare akkurat der du har angitt. Jeg fulgte trinnene videotutorial ble installert, darnuapare side basis, blir endret beskytte pagefram Home. Jeg kan ikke gjøre noe med det. I tillegg lastet ned kjørbar avviker fra leire til adressen angitt google.
  Hva kan jeg gjøre?

  Hvis du bruker litt mer tid og lese nøye veiledningen vises under tittelen og dato for oppslaget opplæringen. Fra da til nå programvaren har blitt bedre, de kommer ut nye versjoner av programmet og dets grensesnitt så det er naturlig at det ikke lenger se ut videoen opplæringen.
  Du er her: http://www.screenr.com/ph98 en videopresentasjon med innstillinger som du har bedt om for den nyeste versjonen av programmet Superantispyware

 71. Hei ... .Jeg prøvde med Windows Defender og fortalte meg at Windows kjører Tilsvarende [normal] ...
  Hvis jeg kan jeg vil gjerne vite, og hva program filmet .. Thanks :)

 72. Adrian Gudus sa han

  Vlad:
  Hei ... .Jeg prøvde med Windows Defender og fortalte meg at Windows kjører Tilsvarende [normal] ...
  Hvis jeg kan jeg vil gjerne vite, og hva program filmet ..Multumesc

  Catmasia er det tutorial om det. Du finner det ved å bruke søkefeltet øverst til høyre sidebar. Camtasia eller CamStudio du skriver, trykker du på Enter-tasten, og du vil finne tutorials (jeg gjentar, vi bruker Camtasia)

 73. På en smarttelefon (Android) hvordan du kan finne ut om du har en spion app installert?

 74. DANIELA sa han

  tusen takk !!!!!!!!

 75. sal
  ajutatima å desinstalez Malwareebytes Anti-malwware på hvordan du går frem tablet

 76. Tusen takk ... Jeg hadde en trojan som rotet rundt ... vi går inn i spill og spam alltid noen vulgære ord ... bare da skjønte jeg at noe er galt ...

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.