Slik deaktiverer videoavspilling i HTML5 for Mozilla Firefox - video tutorial

Slik deaktiverer videoavspilling i HTML5 for Mozilla Firefox - video tutorial
5 (11) 100%

Hei venner, dagens opplæringen vil vi snakke litt om den nyeste nettleseren Mozilla Firefox har blitt veldig irriterende i hvert fall for meg. Jeg vet ikke om du har lagt merke til, men nettleseren Firefox prøver å jag overgangen til HTML5 for video- eller lydklipp. I utgangspunktet stedet for å bruke plug-in Flash Player for å spille av innholdet brukes veldig ofte i HTML5 avspilling med WebM container og codec som åpen kildekode VP8, Vorbis. Jeg har absolutt ingenting imot alt som er kjære, men åpen kildekode-utviklere, denne plattformen er foreløpig ikke garvede, stabil og meget viktig, like lett å gjennomføre som en flash. Det er mange ting du kan gjøre er imidlertid fortsatt HTML5 og hvis det er en måte å gjøre det du ønsker å gjøre er svært begrenset i omfang.
Jeg vet ikke Flash Player ikke sitter veldig godt på sikkerhetssiden, og det er en sulten forbruker av ressurser, men det fortsatt virker mer stabil hvis du har en anstendig PC og ikke en av de 1999-2000.
Som du sikkert vet ofte bruker sosiale nettverk: Facebook, Twitter, Google Plus og det er veldig frustrerende når du bygger inn en video på News Feed i Facebooks tilfelle eller i tilfelle av Google Plus strøm og ønsker å se på. Selv om noen ganger spilleren har fullskjerm-knappen, når du klikker på den ingenting skjer der. Du må gå til YouTube for å se videoen i fullskjerm. Alt dette skjer fordi stykket er i tillegg HTML5 at de fleste videoer spilles i HTML5 ikke fullskjerm-knappen.
Jeg la merke til en veldig merkelig oppførsel og funksjonalitet i nettleseren når du spiller et videoklipp i HTML5 i en annen fane og lese noe eller bare ønsker å surfe et annet nettsted. Et annet problem med dette stykket i HTML5 er responstiden til spilleren du passerer normal modus i fullskjerm og vice versa, bildet fryser, klikker du på full skjerm og litt over 3-4 sekunder (kanskje bedre) oppstår og handling. Når endelig blir fullt skjermbilde, synes bilde selv om sin egen virksomhet lyden skal være ute av sync med lyden og bra for noen sekunder til bildet synkronisert med soundtrack, sier du at videoen før noen utvikler seg.
Med andre ord, men mange er små problemer. Jeg tror det er skammelig å 2012 år og nådde nivået av teknologi for å gi brukerne en dårlig opplevelse i navigasjon. Har Mozilla, Google, YouTube amatører jobbe? Selv disse selskapene kan ikke falle til en fellesnevner og å bestemme hvem og hva du skal bruke? Jeg tror ikke det er ingen hemmelighet at mellom Google og Mozilla er mange ambisjoner i stedet for å sette fokus på brukerne, hver prøver å vise sin stolthet og vise fram sin teknologiplattform og implementering gjort. Avslutningsvis tror jeg at HTML5 plattformen er modne nok til å være klar for implementering for alle web-utvikler.
Når det er sagt, jeg inviterer deg til å se videoen opplæringen for å se hvordan skyve eaxact Mozilla Firefox nettleseren ved hjelp av Flash i stedet for HTML5 spiller for å spille video og lydklipp.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 900 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. DjKeopss sa han

  Gratulerer tutorials som du gjør dette problemet selv ser på Mozilla Fire Fox og glemmer at jeg fant.

 2. For ikke å nevne at de med lav prosessorkraft går veldig hakkete video i HTML-spiller 5.

 3. Takket adrian denne HTML 5 selv irritere meg, ja du har rett, og alle ønsker å se ut som er den beste ... men faktisk vi lider brukere i november

 4. Hatman Alexander-St. sa han

  Det er mest nyttig tutorial på nettstedet.

  ????

 5. ADRIAN Jeg installerte meg virtuell maskin med XP og etter buteaza skjermen er i deler i to, venstre windows xp Dr. IE bruker Jeg spurte om passordet, satte jeg alle slags passord ingenting jeg logget kalt PC alt forgjeves, jeg må gjort? takk.

  sitere meg

 6. florin:
  ADRIAN Jeg installerte meg virtuell maskin med XP og etter buteaza skjermen er i deler i to, venstre windows xp Dr. IE bruker Jeg spurte om passordet, satte jeg alle slags passord ingenting jeg logget kalt PC alt forgjeves, jeg må gjort? takk.

  sitere meg

  Ny på denne siden? Du vet ikke at du må holde et kommentarfeltet ren? Ditt spørsmål har ingen forbindelse med denne opplæringen ...

 7. Du kan ikke intrebi.Cauta i tutorials siden 2008 til nå, og du vil finne.

 8. Hatman Alexander-St. sa han

  Jeg kan se tutorials på Asus Nexus tablett 7?

 9. Hatman Alexander-St.:
  Jeg kan se tutorials på Asus Nexus tablett 7?

  Guider kan spore enheter som støtter Flash player. Asus Nexus tablett 7 støtter flash player for å kjøre Android 4.x

 10. Hei, Jeg bruker Firefox 16.0.2 og jeg hadde dette "problemet" med HTML 5, jeg spiller i Flash Player uten å gjøre endringer.

 11. Cristi r sa han

  -Jeg Meg selv et problem når jeg laster ned torrents uTorrent og Vuze har brukt (azuresus) - under utladning, vises BSOD til meg, jeg skannet PCen for virus, malware, så jeg har ikke noe problem, også f jeg går all programvare også, så det er en driver eller noe, men når jeg laster ned torrents blå skjermen av død vises; Jeg anbefaler meg å gjøre?

 12. Hei, veldig nyttig tutorial, men dessverre for. Jeg bruker Opera selv 95%. Kanskje du om du kan gjøre noe lignende, og denne nettleseren. Takk for. tutorials og være sunt å gjøre så mye!

 13. Jeg har også funnet pt. Opera, jeg løst, takk uansett, jeg får gå akkurat nå klipp!

 14. abel uhøflig sa han

  Opera er på det samme som operaen fikse dette?

 15. Adrian Gudus sa han

  Uansett hvilken nettleser du YouTube bestemmer seg for å sette alle brukere i "HTML5 prøve" uten å spørre dem om de vil det eller ikke.
  Likevel kan avslutte programmet ved å gå til følgende adresse: http://www.youtube.com/html5
  Uavhengig av nettleseren, gå til adressen ovenfor nederst og klikk på "La HTML5 Trial"
  MERK: Hvis du etter at du har valgt å ikke delta i katastrofe kalt HTML5 du tømme nettleserens cache eller coockie nettsteder, må du besøke siden igjen referert til ovenfor, og klikk "La HTML5 Trial"
  Du må gjøre det for hver nettleser separat og ikke glem å komme tilbake i den nevnte siden for å deaktivere katastrofal HTML5 hver gang du installerer Windows eller mens tømme cache og cookies.
  Jeg anser urettferdig og trassig som YouTube ber brukerne ikke å samtykke til å angi eller ikke i HTML5 program. Jeg vil foreslå å holde rettssaken i laboratoriet av utviklingsprogrammer og tilby det til allmennheten når den er ferdig og avsluttet. Eller selv å be om tillatelse fra brukeren til å delta i den.

  • Men jeg bruker ikke sosiale nettverk, ikke engang holde logget inn for å google (jeg sjelden logger ... bare for å se postkassen eller å sette en fil i Google Disk).
   Logge inn på kontoen og konto google og google pluss å ha, kan du få forskjellige coockieuri nettleser som setter deg automatisk i html5 test.

 16. Fra det jeg ser, YouTube stikker automatisk alle brukere i testprogrammet html5, det er mer et spørsmål om sannsynlighets. Noen ganger skjedde det for meg å kjøre min klipp html5 modus. Skal du på "youtube.com/html5" Jeg innså at jeg var testprogrammet uten html 5 jeg har blitt enige om.
  Men noen ganger jeg gjentar ... bare skjedde. For eksempel hvis jeg kjører ccleanner (for meg slette alt coockieurile alle cacheul lesere eller flash), automatisk ut av html5 program.

 17. Cristian Zarafin sa han

  Hvordan kommer jeg kan ikke se noen videoer på YT, selv om vi Flash Player? ... Jeg så Adrian og du har det samme problemet i denne opplæringen

 18. n3xus.bat sa han

  Cristian Zarafin:
  Hvordan kommer jeg kan ikke se noen videoer på YT, selv om vi Flash Player? ... Jeg så Adrian og du har det samme problemet i denne opplæringen

  Det virker som Mozilla Firefox nettleser og nye grensesnittet ver 17.0.1 YoutubeIkke bare vil åpne noen videoer hvis du har deaktivert HTML5 eller annen måte, gjennom det lille trikset, viste Adrian.
  Aktiver og ny HTML5Akkurat som du så i videoturorialul Adrian, men gjør det motsatte, i stedet for false </ b. må være sant.
  Skriv i adresselinjen i Mozilla: about: config> Skriv i søke> WebM> og må forsvare din falsk media.webm.enabled ___ > Dobbelklikk på falsk og du vil se hvordan det endrer seg over sant > Nå starter Mozilla og problemet er løst.

 19. For de som er interessert, kan det samme gjøres med HTML Opera nettleser 5 outliner.

 20. abel uhøflig:
  Opera er på det samme som operaen fikse dette?

  "Meny" (øverst til venstre eller "ALT + F11) - ->" Extensions "->" Få Extensions "skriver i søke Asuta riktig sua" 5 HTML Outliner "og installere det.

 21. Takk. Du er strålende !!!!

 22. Cosmin sa han

  Med meg ikke. Vi Firefox versjon 38.0.1, jeg gjorde som video, jeg lukket nettleseren min, jeg gjenåpnet og når jeg høyreklikker på spillerens HTML5 tatt.

 23. video går

 24. Hei Adrian.
  Som vi diskuterte i dag i Juru tid 16: 30 og jeg er mot YouTube-nettstedet, men Maare imidlertid, og strengt tatt ikke fordi youtube side, den effektivt blokkerer sunetu videoer vs avviklet og høre sacadeaza og listen fortsetter.
  Alt dette for ca to uker / 3 skjer .......... Herre, jeg har ingen anelse om, hva må jeg gjøre for å stoppe html5 spore sin kurs og retning av flashplayer nettleser.
  Jeg bruker opera nettleser og brukes i nettleseren noen utvidelser som vil blokkere eller avinstallere html5 henhold til informasjon, men ikke boo gi noe resultat, og i tillegg NOOO finne all utløp gjennom hvilket html5 kom inn i nettleseren min arbeid (hm).
  Så hvordan får vi ut biine kjære?

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.