Om Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Jeg skal legge inn her med mine unnskyldninger, ja vi trenger et svar ASAP: ASRock K7S8X, jeg forandret jumperu nærheten av mine bios å riktig vise denne bevegelsen frekvens proc..numai at etter at jeg våknet opp med pc ..ori døde eller nus plate er tatt og ingen proc ... jeg prøvde å se om noe fusjonerer og enda en BIOS reset og fortsatt ingenting .sugesti noe noe som ville hjelpe meg? før du går til en tjeneste og betale ... jeg fortvilelse som reparerte ganger fortjener?

 2. Jeg gjorde google konto meam +++++++++++++

 3. Takk for "Slett konto". Jeg så langt har blitt deaktivert kontoen, og visste ikke hvordan å slette den.
  Jeg har ingen site "sosialisering". Snakke med folk (ofte ukjent) og dele bilder på nettet uitul ikke kalles sosialisering. Sosialisering er reell, ansikt til ansikt

  • Detaljert ikke vente på Google Plus nærvær !!

   • AdrianGudus sa han

    Ann:
    Detaljert ikke vente på Google Plus nærvær !!

    Vi har også allerede har noen tutorials på Google Plus at du kan finne søker med søkefeltet øverst til høyre på den svarte kanten av tutorials ved å følge titler:
    "Oversikt Google Plus, den kuleste sosiale nettverk"
    "Personverninnstillinger Google Plus presentert i detalj"
    "Hvordan Google Plus widget for Blogger, WordPress eller HTML nettsteder"
    "Sammenligning mellom Facebook og Google Plus Hangout Video Call Extra"

    • AdrianGudus: Vi har også allerede har noen tutorials på Google Plus at du kan finne søker med søkefeltet øverst til høyre på den svarte kanten av tutorials ved å følge titler:
     "Presentasjon Google Plus, den kuleste sosiale nettverk"
     "Personverninnstillinger Google Plus presenteres i detalj"
     "Hvordan Google Plus widget for Blogger, WordPress eller HTML nettsteder"
     "Sammenligning mellom Facebook og Google Plus Hangout Video Call Extra"


     Takk, og jeg vet, men den siste (hmmm ... jeg savnet, kanskje fordi jeg ikke har facebook konto) Jeg så deg alt, vente på det sier at detaljhandel.

 4. David Stephen sa han

  Ærlig bare noen få måneder jeg oppdaget videotutorialele.
  Jeg liker presentasjonen av disse veiledningene.
  For meg er det veldig nyttig. Jeg lærte ting jeg ikke visste.
  Eg. Riktig HD partisjonering, integrere et bilde eller et bilde
  e-post uten vedlegg og mer. Lag ønske prestasjoner i IT
  Vi kommuniserer dem til oss og de mindre kunnskapsrike på området.
  Stefan.

 5. FaraVirusi sa han

  Jeg liker Camtasia nå bruke funksjonen som i "tåkelegge" musepekeren, slik at du kan se bedre hva du klikker tutorials. (En god ting).

 6. Hvis du ønsker å lage en tutorial hvordan å rooteaza en Android-telefon (Nexus S) og hvordan installere en annen rom k ikke helt forstår hvordan folk på XDA takk ..

 7. ... Er gode, og jeg tenker på Facebook var utallige tutorials ... men ingen om å motivere brukeren til å lage en konto på nettstedet, ser det ut som virksomheten gutt milliardær er virkelig virksomhet (hvordan i helvete ikke?) Og de fleste folk trenger litt sosialisering som synes mangler globalt ... ellers er det bra!

 8. fb være dataene forblir permanent deaktivere du deaktiverer eller ikke la deg slette etter sending locghezi og gjør det umulig å gjøre rede Deaktiver logging. og forespørsler om såkalt slette noen ganger ikke ignorere som er perfekt for mange søknader om alle slags spam etc. ja google + er super, men jeg sier holde fb og kanskje en dato og klokkeslett du ønsker å komme tilbake på fb eller cv

 9. Dere wordpress tutorial om hvordan du endrer eller opprette et nytt tema som vi ønsker

 10. Et tema for opplæringen kalles IObit Uninstaller 2

 11. og google + fortsette bare holde roe deg registrerer hver bevegelse Google vet alle nettstedene du besøker, nå blir logget på google + dem er også lettere å se og folk får tilgang til visse områder, og de selger informasjon om gode penger, som eier viitoru sier noen har informasjon, og har helt rett, min mening er at nettsteder som Facebok og google bør bruke det bare bedrifter som ønsker å fremme visse ting, legger jeg bilder på facebook som er scopu? bortkastet tid og råd til foreldre oppsyn med barn som PC 2 jeg som forelder av barn ønsker ikke å vite hva som er funnet i Firefox historie

 12. Bra. Fortell meg noen vær så snill, hvis jeg slettet facebook-konto, for eksempel: "http: // facebook / ... .." Hvor lang tid fri brukernavn som skal opprettes på nytt? Når du ser på denne adressen vises som siden ikke finnes, men når jeg ønsker å opprette brukernavnet mitt ikke tillater. Takk på forhånd.

 13. Dany20 sa han

  Hei Adrian Burlugeanu. Jeg har et problem med å deaktivere en facebook-konto ... Jeg ble brutt admin passord facebook og endret passordet mitt hadde jeg en annen ide er .. jeg ikke har ID RESPEKTIVE OG KAN IKKE posttilgang .... Hvordan kunne jeg slette min Facebook uten å få ham? II eller sette en annen adresse PÅ PLASS AIA ...

 14. Dymytrye sa han

  Hvordan kan jeg gjenopprette facebook passord? Jeg må huske at jeg endret min facebook passord og glemte det, og kan ikke endre alternativet REQWEST en ny.

 15. Corleone sa han

  Fortell meg spørre deg om noe: Jeg fortalte en jente som er hacker og jeg kan slette facebook konto, og hun truet med meg at han går til politiet og rapportere meg for det. Han kan ringe politiet for det. Venter på svar. Takk uansett.

 16. Corleone:
  Fortell meg spørre deg om noe: Jeg fortalte en jente som er hacker og jeg kan slette facebook konto, og hun truet med meg at han går til politiet og rapportere meg for det. Han kan ringe politiet for det. Venter på svar. Takk uansett.

  Vet ikke hvordan du skal svare på dette spørsmålet, ringe politiet og be dem!

  • Elena sa han

   Du har ikke noe imot ... Jeg har et spørsmål.
   Min Facebook-konto har blitt deaktivert for "alias", og sier noe sånt som:
   Kontoen din er midlertidig suspendert fordi tidslinjen din ikke viser ditt virkelige navn. Facebook er et samfunn der folk bruker ekte sin identitet. Vi krever at alle skal gi sine virkelige navn og fødselsdato, slik at du alltid vet hvem du forbinder med. Les gjennom retningslinjene navn å lære mer. For å få tilgang til kontoen din, la oss få vite ditt virkelige navn.
   Om hvor lenge "midlertidig" Jeg ønsker ikke å sende bildet ditt ID eller mitt egentlige navn .. :)
   Venter på svar, takk.

 17. Roxana sa han

  24h timer har gått siden jeg ser ut som jeg låst ... facebook-adresse. (. Kontoen er midlertidig låst.) Hvordan får jeg tilbake tilgangen til henne ??

 18. Hei, jeg har en misforståelse, og flere tusen Facebook-venner vi har blitt deaktivert Facebook-kontoer, og en annen konto vi instant.Care grunner vi stengt ?? Jeg kan ikke forklare

 19. Vi roogg! hjelp meg .: mi.am gjort mye en fb-konto ... og glemte postadresse og passord rot ... hvordan kan jeg slette kontoen min?

 20. hei!
  Jeg har et problem med en facebook-konto som du ikke vet hvordan du sletter det.
  den dårlige delen er at jeg har tilgang til kontoen fordi jeg ikke husker på sikkerhetsspørsmålet, jeg forsøkt å resette passordet med en annen, men alt er forgjeves, kan unnlate å slette kontoen.
  Jeg appellerer til deg for de beste og mest komplette tutorials.
  Så hvis du kan en tutorial om denne typen problemer eller en solid link hvor jeg kan se hva jeg gjør.
  Mange takk folkens for alt du gjør og mye suksess i fremtiden !!!!

 21. mia ble ødelagt ID-passordet, Yahoo og fb-konto og min fb konto ble stengt .mer kan gjenopprette fb konto ???

  • Adrian Gudus sa han

   Hvis du ikke lenger har tilgang til e-postkonto som du har gjort din Facebook-konto, er jeg redd du ikke kan gjenopprette

 22. Jeg ønsker å ta min sterarga deaktivere min facebook og

  • Adrian Gudus sa han

   Akkurat hva dette handler om i videoen opplæringen. Ja Spill av videoklipp plassert på slutten av artikkelen og følg trinnene forklart i opplæringen video

 23. Hei, jeg sliter med for en stund jeg slette kontoen min, men ikke gå når jeg gir slette kontoen Jeg gjorde alle trinnene, men det siste partiet ser for meg at melding der det står at kontoen vil bli slettet 14zile men jeg sier:? conectati-va.De hva Thanks

 24. Hello!
  Fortell meg, vær så snill, i årsaken ... av midlertidig deaktivere kontoen på Facebook ... all den stund, bildene er tatt vises på Google-profil, hvis det er noen mulighet ... ikke til å skje!
  Takk!

 25. Hvem låser og Ami tusen den kontoen du [Email protected]

 26. Dana Dany sa han

  Jeg tror jeg slettet fb, og nå ønsker jeg å gjenopprette den tilbake, kan jeg gjøre det ?!

 27. Jeg hadde u-konto som jeg slått av, og etter nesten to uker, fant vi ut at kontoen din er aktiv, eller i det minste kan bli funnet og sett av andre

 28. Hvis jeg deaktivert min facebook er sant at hvis jeg ikke logger en viss tid vil bli slettet?

  • Hva du sier gjelder hvis du har bedt om å slette Facebook-kontoen din. Hvis bare du av at du kan komme tilbake når som helst. Les teksten over for å se på opplæringen og veiledningen.

 29. Hei. ,,, Folk fra min facebook konto deaktivert ... kan ikke komme på det i det hele tatt .... Jeg sier deaktivert kontoen ...
  Jeg aner ikke hvorfor ... jeg ikke har noe uanstendig bilder .. var meeu med salg konto onlineee

 30. Nico sa han

  Hei! Jeg trenger hjelp og jeg, min facebook, tror jeg det ble suspendert fra facebook "alias", og alt dette ser ut for meg: Vi vil ta en titt på de dokumentene du har sendt og komme tilbake til deg. Trenger du mer hjelp hvis vi bekrefter ditt navn, vil vi nå ut til ytterligere dokumentasjon. Så min konto vil bli gjenåpnet eller ikke? Fordi vi er allerede en uke .. og forstår ikke hva som skjer .. Meldinger vises på min facebook mail, men ingen av mine venner kan ikke finne meg .. venter på svar.

 31. Mihaela Cristea sa han

  Jeg Sami slette facebook side fordi jeg forstyrret simnt

 32. Mihaela Cristea sa han

  sami vil hjelpe meg slette min facebook side som forstyrret simnt

 33. Lucifer Blackmore sa han

  Bra, jeg kom hit litt sent, men jeg ønsker å spørre deg om noe.
  Hvis du sletter min facebook konto de vi snakket mai ser jeg så langt chat-meldinger? Eller låses automatisk og ikke lenger se?

 34. marius spinescu sa han

  Hei, kan du, hvis noen ønsker å hjelpe meg til min facebook reaktivere kontoen min som jeg feilaktig deaktivert. Takk. min yahoo-adresse-rotet. den er [Email protected]

 35. Cosmina sa han

  Rogge vil hjelpe meg når jeg ønsker å koble min facebook vises slik: Vi vil ta en titt på de dokumentene du har sendt inn og komme tilbake til deg. Trenger du mer hjelp hvis vi bekrefte navnet ditt, vil vi nå ut for ytterligere dokumentasjon.
  Hva facccc? du kan gå inn i denne facebook-konto eller trenger å gjøre mine andre ???? .. :( 3 dager allerede passert, og så ser ut for meg ...

 36. Silvana Romano sa han

  Jeg ønsker å avslutte min fb. Min ex-kjæreste endret passordet mitt har ingen telefon jeg FB. Hva bør jeg gjøre for å lukke det fb? Multu

 37. Elizabeth Lăzărescu sa han

  Jeg kan ikke desactiva eller slette
  Jeg savnet hele dagen

 38. Dina88 sa han

  god
  Hvis du deaktiverer tid fb bilder og meldinger slettes? Takk

 39. Capsa Tudorita sa han

  Vær så snill, jeg har et problem. Jeg har ikke VZ annet mine. Jeg hadde Facebook og gikk godt før om en måned siden da jeg ble fortalt at jeg må gjøre min fb konto. Jeg kunne ikke komme på fb så jeg opprettet en annen, fikk jeg passordet, men da er to trekanter med et utropstegn (!!) Og jeg sier regnskapsfeil '. Jeg vet ikke hvordan. Den lader for det plager meg som jeg ikke har kortet.
  Takk på forhånd. Hvordan finner du svaret her, eller vises på siden, eller rotet?

  • Adrian Gudus sa han

   Bekreft din konto! Skriv inn din e-postadresse som du brukte da du opprettet Facebook-kontoen din, skriv e-post sendt til Facebook, og klikk på linken for å bekrefte kontoen din.

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.