Hvordan en print screen i Windows - video tutorial

I denne veiledningen presenterer vi deg hvordan du lager en Windows-utskriftsskjerm uten å bruke et program spesielt for dette programmet.

I tilfelle du ikke har en skriver eller en print screen skjermbilde som en løsning hvis vi ønsker å lagre en fil fra desktop.Mai har muligheten etter at en print screen for å lagre bildet i flere formater slike slik som PNG, TIFF, GIF, JPEG.

Også, hvis du har Microsoft Office installert vi kan opprette et Word-dokument med det bildet jeg har gjort det ved hjelp av print screen alternativet.

Bogdan Pelu

ATTENTION

For enkelhets skyld denne opplæringen videoen er rumensk og kan bli sett fullskjerm (Fullskjerm)


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderkommentarer

 1. hvordan kan de for eksempel i overskriften KOMMENTARER et skjermbilde på en slik måte at alle kan se hva den inneholder. et annet spørsmål: skjermbilde eller skjerm skrive det samme?

  • "Skjermbilde" tilpasser den rumenske engelske "print screen" (som betyr "print / print screen")

 2. Jeg liker dine store opplæringsvideoer! Egentlig, hva invata.sunteti FFFFF gode på hva de gjør.

 3. Jeg har en bærbar PC, og jeg prøvde å lagre bildet skrivebordet mitt meg nøkkelen PrtScr, jeg klikket det og hvordan jeg visste at jeg åpnet Word og ga Ctrl_V, men gjør ingenting, jeg søkte på google, for å se hvordan det gjøres ting, sa jeg at jeg ikke hadde gjort for lenge siden, og kanskje har glemt. Jeg fant den versjonen med maling, men det fungerte ikke, jeg har sett at det kan ALT + PrtScr (selv om jeg visste Alt + PrtScr, fanger et vindu. Jeg prøvde å gå, men vises vinduet, lukket jeg vinduet og alt + PrtScr og jeg gjorde, men jeg fremdeles viser det gamle bildet. jeg prøvde igjen, og ned den tomme skrivebordet PrtScr og påske, ingenting. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, har du en idé?

  • FlaviusLuis sa han

   VioJeg har en bærbar PC, og jeg prøvde å lagre bildet skrivebordet mitt meg nøkkelen PrtScr, jeg klikket det og hvordan jeg visste at jeg åpnet Word og ga Ctrl_V, men gjør ingenting, jeg søkte på google, for å se hvordan å gjøre denne jobben, sa jeg at jeg ikke hadde gjort for lenge siden, og kanskje har glemt. Jeg fant den versjonen med maling, men det fungerte ikke, jeg har sett at det kan ALT + PrtScr (selv om jeg visste Alt + PrtScr, fanger et vindu. Jeg prøvde å gå, men vises vinduet, lukket jeg vinduet og alt + PrtScr og jeg gjorde, men jeg fremdeles viser det gamle bildet. jeg prøvde igjen, og ned den tomme skrivebordet PrtScr og påske, ingenting. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, har du en idé?

   VioJeg har en bærbar PC, og jeg prøvde å lagre bildet skrivebordet mitt meg nøkkelen PrtScr, jeg klikket det og hvordan jeg visste at jeg åpnet Word og ga Ctrl_V, men gjør ingenting, jeg søkte på google, for å se hvordan å gjøre denne jobben, sa jeg at jeg ikke hadde gjort for lenge siden, og kanskje har glemt. Jeg fant den versjonen med maling, men det fungerte ikke, jeg har sett at det kan ALT + PrtScr (selv om jeg visste Alt + PrtScr, fanger et vindu. Jeg prøvde å gå, men vises vinduet, lukket jeg vinduet og alt + PrtScr og jeg gjorde, men jeg fremdeles viser det gamle bildet. jeg prøvde igjen, og ned den tomme skrivebordet PrtScr og påske, ingenting. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, har du en idé?

   Du oppgir ikke i smerte og trykke Ctrl + V ord

   • AdrianGudus sa han

    FlaviusLuisSkriv inn i smerte ikke i ord, og trykk Ctrl + V

    Bruk screenshooter, det er gratis og du kan finne med Google

   • kvgjfnd sa han

    FlaviusLuis:
    Du oppgir ikke i smerte og trykke Ctrl + V ord

    Feil !!!
    Ved å trykke på PRT SCR kopierer bildet til utklippstavlen. Du kan gi Lim i en tekst editor eller bilder (f.eks> PowerPoint, Word, Photoshop osv) og gå. Gi nøyaktig informasjon om du fortsatt gjøre tutorials !!!!!!

 4. @Vio: prøve å bruke en print screen capture software for ... skrive på google "Purrint" softulet er en liten og lett å bruke !!! Lykke til!

 5. MRcrispy sa han

  Bra God!, Og @costel ja skjermbilde eller Print Screen er den samme. Boby og du kan gjøre en innsats for å fjerne / skjule mappen "XXX Movies" det

 6. @MRcrispy: Neste gang du ser tre XXX legger hendene i dine øyne, er at racy!

 7. MRcrispy sa han

  @bl: ok jeg skal prøve å

 8. Genu sa han

  Takk for alt du gjør og at inpartasiti andre du oppretter vil anbefale at "folk" .Felicitari og mye fortsatt suksess. I denne verden "av Jmecherie" Du er spesiell.

 9. Jeg prøver å gjøre dette på Vista og gå .. hvorfor ikke?

 10. Fortell meg i tilfelle du ikke har det magiske knappen prnscrn ..desi print screen multimedia tastatur som vi gjør en utskrifts ..fara andre programmer?

  • Enhver Tastaturet har print screen-knappen, se over må det være, "Prt Scr".
   Den ligger på høyre side av tastaturet, som du ser på "Delete" -knappen ovenfor er det "Sett inn" og oppover må det være en knapp for å søke etter det selv.

 11. samtalen går skriveren reparasjon kan føre til ??

 12. menn eller rett og slett:

  1) treffer halvliter scren
  2) åpen maling
  3) ofte ctrl + v (print)
  4) Og etter epler og er waaaay enklere uten xxx

 13. denis sa han

  velkommen
  Jeg har et problem
  La oss si at du er en Jok ta et bilde som om jeg ikke går tastatur print screen

 14. kvgjfnd sa han

  "Og så videre". Du må skrive din leksjon før du underviser. Gjøre mindre feil i undervisningen. Ex> som doc lagre i Paint (feil å lære å holde lukking av vinduet, etc.). "Du kan gjøre en masse ting" !!!! ?????

 15. viculiaciomschi sa han

  Print Screen fungerer ikke !!! som er en annen måte å gjøre mage bordet ??

 16. Jeg selv 7 ultimate vinduer og kan ikke .adica Pozze cs ... men når jeg gjør jeg komme å redde dem alle til svart ut min-skrivebordet k eneste spillet jeg ikke forstår at noe må endre ramme og vet ikke .... likevel la meg hjelpe com

 17. Jeg har ingen nøkkel "PrtScr" hvordan kan jeg gjøre?

 18. Hvordan gjøre en Print Screen-tastatur som ikke har noen PrtScr?
  I min ydmyke mening tror jeg vi bruker programvare, men er ikke sikker på om det er noen annen kombinasjon av taster.
  takk

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.