Hvordan lage en utskriftsskjerm fra windows - videoopplæring

I denne videoopplæringen viser vi deg hvordan vi kan lage en utskriftsskjerm fra Windows uten å bruke et spesielt program for dette programmet.

I tilfelle du ikke har en skriver eller en print screen skjermbilde som en løsning hvis vi ønsker å lagre en fil fra desktop.Mai har muligheten etter at en print screen for å lagre bildet i flere formater slike slik som PNG, TIFF, GIF, JPEG.

Også, hvis du har Microsoft Office installert vi kan opprette et Word-dokument med det bildet jeg har gjort det ved hjelp av print screen alternativet.

Bogdan Pelu

ATTENTION

For enkelhets skyld denne opplæringen videoen er rumensk og kan bli sett fullskjerm (Fullskjerm)


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderkommentarer

 1. hvordan kan de for eksempel i overskriften KOMMENTARER et skjermbilde på en slik måte at alle kan se hva den inneholder. et annet spørsmål: skjermbilde eller skjerm skrive det samme?

  • "Skjermbilde" er den rumenske tilpasningen av den engelske "utskriftsskjermen" (som betyr "skriv ut / skriv ut skjermen")

 2. Jeg liker dine store opplæringsvideoer! Egentlig, hva invata.sunteti FFFFF gode på hva de gjør.

 3. Jeg har en bærbar PC, og jeg prøvde å lagre bildet skrivebordet mitt meg nøkkelen PrtScr, jeg klikket det og hvordan jeg visste at jeg åpnet Word og ga Ctrl_V, men gjør ingenting, jeg søkte på google, for å se hvordan det gjøres ting, sa jeg at jeg ikke hadde gjort for lenge siden, og kanskje har glemt. Jeg fant den versjonen med maling, men det fungerte ikke, jeg har sett at det kan ALT + PrtScr (selv om jeg visste Alt + PrtScr, fanger et vindu. Jeg prøvde å gå, men vises vinduet, lukket jeg vinduet og alt + PrtScr og jeg gjorde, men jeg fremdeles viser det gamle bildet. jeg prøvde igjen, og ned den tomme skrivebordet PrtScr og påske, ingenting. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, har du en idé?

  • FlaviusLuis sa han

   VioJeg har en bærbar PC, og jeg prøvde å lagre bildet skrivebordet mitt meg nøkkelen PrtScr, jeg klikket det og hvordan jeg visste at jeg åpnet Word og ga Ctrl_V, men gjør ingenting, jeg søkte på google, for å se hvordan å gjøre denne jobben, sa jeg at jeg ikke hadde gjort for lenge siden, og kanskje har glemt. Jeg fant den versjonen med maling, men det fungerte ikke, jeg har sett at det kan ALT + PrtScr (selv om jeg visste Alt + PrtScr, fanger et vindu. Jeg prøvde å gå, men vises vinduet, lukket jeg vinduet og alt + PrtScr og jeg gjorde, men jeg fremdeles viser det gamle bildet. jeg prøvde igjen, og ned den tomme skrivebordet PrtScr og påske, ingenting. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, har du en idé?  

   VioJeg har en bærbar PC, og jeg prøvde å lagre bildet skrivebordet mitt meg nøkkelen PrtScr, jeg klikket det og hvordan jeg visste at jeg åpnet Word og ga Ctrl_V, men gjør ingenting, jeg søkte på google, for å se hvordan å gjøre denne jobben, sa jeg at jeg ikke hadde gjort for lenge siden, og kanskje har glemt. Jeg fant den versjonen med maling, men det fungerte ikke, jeg har sett at det kan ALT + PrtScr (selv om jeg visste Alt + PrtScr, fanger et vindu. Jeg prøvde å gå, men vises vinduet, lukket jeg vinduet og alt + PrtScr og jeg gjorde, men jeg fremdeles viser det gamle bildet. jeg prøvde igjen, og ned den tomme skrivebordet PrtScr og påske, ingenting. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, har du en idé?  

   Du oppgir ikke i smerte og trykke Ctrl + V ord

   • AdrianGudus sa han

    FlaviusLuisSkriv inn i smerte ikke i ord, og trykk Ctrl + V  

    Bruk screenshooter, det er gratis og du kan finne med Google

   • kvgjfnd sa han

    FlaviusLuis:
    Du oppgir ikke i smerte og trykke Ctrl + V ord

    Feil !!!
    Ved å trykke på PRT SCR-tasten kopieres bildet til utklippstavlen. Du kan lime inn påsken i hvilken som helst tekst- eller bildeditor (f.eks. PowerPoint, Word, Photoshop osv.) Og gå. Gi riktig informasjon hvis du fortsetter å gjøre veiledninger !!!!!!

 4. @Vio: prøv å bruke en programvare for utskrift av skjerm ... skriv på google "Purrint" er en liten og brukervennlig programvare !!! Suksess!

 5. MRcrispy sa han

  Bra bra!, Og @costel, gi skjermbildet eller Skriv ut skjermen er det samme. Og boby, du kan prøve å fjerne / skjule "XXX Movies" -mappen derfra 🙂

 6. @MRcrispy: Neste gang du ser tre XXX legger hendene i dine øyne, er at racy!

 7. MRcrispy sa han

  @bl: ok jeg skal prøve å

 8. Genu sa han

  Takk for alt du gjør og det at du deler med andre det du lager, vil anbefale deg som "FOLK". Gratulerer og lykke til. I denne verdenen av "triks" er du spesiell.

 9. Jeg prøver å gjøre dette på Vista og gå .. hvorfor ikke?

 10. Fortell meg i tilfelle du ikke har det magiske knappen prnscrn ..desi print screen multimedia tastatur som vi gjør en utskrifts ..fara andre programmer?

  • Ethvert tastatur har en trykknapp, se det må være, "Prt Scr".
   Den er plassert på høyre side av tastaturet, mens du ser på "Slett" -knappen, over den er "Sett inn" -knappen, og over må den være knappen du leter etter.

 11. samtalen går skriveren reparasjon kan føre til ??

 12. menn eller rett og slett:

  1) treffer halvliter scren
  2) åpen maling
  3) ofte ctrl + v (print)
  4) Og etter epler og er waaaay enklere uten xxx

 13. denis sa han

  velkommen
  Jeg har et problem
  La oss si at du er en Jok ta et bilde som om jeg ikke går tastatur print screen

 14. kvgjfnd sa han

  "og så videre". Du må skrive leksjonen din før du underviser i den. Gjør mindre feil i undervisningen. Eks> hvordan du lagrer dokumentet i Paint (feil å lære dem å lagre ved å lukke vinduet osv.). "Du kan gjøre mange ting" !!!! ?????

 15. viculiaciomschi sa han

  Print Screen fungerer ikke !!! som er en annen måte å gjøre mage bordet ??

 16. Jeg har også windows 7 ultimate, og jeg kan ikke ta bilder i cs ... Jeg mener det gjør meg, men når jeg lagrer dem, blir jeg helt svart øverst, jeg får bare k i spillet, jeg forsto ikke at jeg måtte endre noe i rammen, og jeg vet ikke…. uansett la com som kan hjelpe meg

 17. Jeg har ikke "PrtScr" -tasten, hvordan kan jeg gjøre det?

 18. Hvordan gjøre en Print Screen-tastatur som ikke har noen PrtScr?
  I min ydmyke mening tror jeg vi bruker programvare, men er ikke sikker på om det er noen annen kombinasjon av taster.
  takk

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.