Hvordan lar du telefonen lese teksten din med Velg og Lytt

Hvordan lar du telefonen lese teksten din med Velg og Lytt
Hvordan lar du telefonen lese teksten din med Velg og Lytt
Meget god tilgjengelighetsfunksjon på Android - Selv om funksjonen jeg vil presentere i dag er laget mer for synshemmede, kan vi også bruke den til å lese teksten på skjermen når vi ikke kan eller ikke vil lese teksten i et dokument eller i -en webside på en Android-telefon.

Hva er funksjonen "Velg og lytt" til? - Opprinnelig ble denne innstillingen designet spesielt for synshemmede, slik at den kan orienteres på telefonskjermen, som ikke har noen taktil tilbakemelding.
Selv om det er “Velg og lytt er en innstilling for mennesker med problemer, kan vi også bruke den til å lese teksten på skjermen.

Hvor finner jeg Select and Listen? - I telefoninnstillingene i "Tilgjengelighet" finner du denne innstillingen, som du bare trenger å aktivere.

Tilgjengelige innstillinger for Velg og Hør:

1. Les hele skjermen ved å trykke på Play-knappen
2. Les elementer ved å berøre skjermen
3. Les en del av skjermen ved å velge den

Hvor godt fungerer funksjonen "Velg og lytt"? - lyden er veldig bra, en god uttale på rumensk. Det eneste lille problemet jeg følte ved skilletegnene, ellers er det overraskende bra.

Tekst, les, PDF, OCR, etc. opplæringsprogrammer:

Hvordan få telefonen til å lese teksten din med Select and Listen - videoopplæring

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Versjonen av 6 android er ikke noe på HUAWEI

 2. Fra 2 ubrukelig barn video.

 3. Utmerket forklaring, jeg er overbevist om at mange vil ha dette alternativet, spesielt i trafikken når de vil "lese".

 4. DU ER IKKE LYD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. fortell meg hvordan jeg får deg til å se på rumensk. Jeg har oneplus3 vers 8.0 .... Takk. Jeg vil være nyttig jeg har spørsmål i sikte!

  • Adrian Guduş sa han

   Denne opplæringen brukte også en OnePlus 3. Forsikre deg om at du har oppdatert alle Google-appene dine (spesielt Google TalkBack og Google Voice Synthesized). I Play-butikken går du til Mine apper og spill og i fanen Oppdateringer, oppdaterer du appene som er nevnt ovenfor, eller installerer dem hvis du ikke har installert dem. Operasjonssystemets språk må også være rumensk (Innstillinger> Språk og tekstinntasting> Språk> Rumensk (Romania)

   • Takk så mye ... folk liker det prblm min oversett .jeg tror du er recunoscatoti gjort disse oppdateringene, og nå er i rumensk, men websider oss og si ,, ingen tekst i dette stedet, når jeg velger en større tekst .... Jeg ville være takknemlig hvis du kunne gi råd til ... .ms

   • Iulian Sorin sa han

    Hei, jeg oppdaterte appen til dags dato, sett det engelske språket, bare det snakker ikke på rumensk, bare engelsk på huawei p9 lite. Hva skal jeg gjøre?

  • Nicu Bordânc sa han

   Hei, du kan bruke TalkBack, når du kan bruke den som en skjermleser.
   Du finner normalt programmet i Innstillinger -> Tilgjengelighet -> TalkBack-menyen.

   • ms mye for råd ... men det er et problem TalkBack forblir permanent aktiv og blir til og med et problem når det er ok ... det er synd at jeg ikke kan bruke ønsket tekst på websidene ... !! hvis noen har mye mer råd

 6. hvis du kan si. og du har tid venter jeg på e-post ...

 7. Tusen takk for rådene, men jeg prøvde med TalkBack, men disse er perm, en aktiv aktiv cecea som skaper et ubehag,. og i det andre tilfellet kunne jeg bare bruke den når jeg trenger det, men jeg gjentar at jeg ikke vet om den ikke gjenkjenner teksten på websidene ... takk til alle som kan hjelpe meg ... en innstilling ... eller noe?!?!

 8. For Ios?

 9. super opplæring på nybegynnere,

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.