Slik installerer du Windows Gjenstander 7 8 tilbake på Windows (Part 6-a) - Video Tutorial

Slik installerer du Windows Gjenstander 7 8 tilbake på Windows (Part 6-a) - Video Tutorial
4.8 (10) 96%

Hei prietenni, i dag en video tutorial for å se hvordan vi kan installere desktop gadgets i Windows Vista og Windows 7 8 tilbake i Windows. Som du vet, i Windows Vista og Windows 7 fra et enkelt høyreklikk kontekstmenyen alternativet jeg Desktop Gadgets plassering tillatt oss noen miniprogrammer på skrivebordet vårt. Disse gadgets tilbød oss ​​diverse rask informasjon som vær ved gadget Weather, solocitarea prosessor med gadgets CPU Meter, den ledige plassen på partisjoner ved gadget Driveinfo, drifter Meter eller Kjører Monitor, stoppe, starte eller blokkere datamaskin ett klikk ved gadgetu Control System, og mer.
Vel har vi alle disse gadgets og mer per desktop Windows-syst ny 8 med hjelp av 8GadgetPack. Ved ganske enkelt å installere programmet 8GadgetPack vi har tilgjengelig verken mer eller mindre enn 40 gadgets for Windows-skrivebordet 8. Etter installasjonen vil bli vist igjen i høyreklikk menyen for Desktop Gadgets alternativet der vi kan kontrollere og sette alle disse gadgets.
Personlig har jeg hatt noe problem i å bruke den 8GadgetPack og alle gadgets som kommer med dette programmet fungerte riktig. Til slutt, jeg anbefaler at nostalgiske miss desktop gadgets i Windows 8 installere 8GadgetPack å fortsette å nyte dem godt inn i det nye Windows 8.
Når det er sagt, jeg inviterer deg til å se videoen opplæringen for å se nøyaktig hvordan installere skrivebordsminiprogrammer i Windows Vista og Windows 7, 8 tilbake via Windows-program 8GadgetPack

LAST NED 8GadgetPack

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 900 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Misto.Chiar nå laste ned Stardock Start8 8GadgetPack.Dupa jeg installerte Windows 8 ble mindre irriterende.

 2. Jeg vet ikke om jeg skal spørre, men jeg trenger Camtasia Studio 8, men min rettssaken er over. Jeg har prøvd på mange måter, men vi gjorde det, og hvis du kunne vennligst hjelpe meg vil jeg være takknemlig.

 3. Hatman Alexander-St. sa han

  Jeg gjør ikke så nyttige gadgets; tiels leve steder i Metro UI erstattet dem.

 4. Hatman Alexander-St. sa han

  Emi:
  Jeg vet ikke om jeg skal spørre, men jeg trenger Camtasia Studio 8, men min rettssaken er over. Jeg har prøvd på mange måter, men vi gjorde det, og hvis du kunne vennligst hjelpe meg vil jeg være takknemlig.

  Du vet ikke activation.cloud.techsmith triks?

 5. Kjenner du noen lignende program for Windows XP som kan trekke det sidebar? ...

 6. Emi:
  Jeg vet ikke om jeg skal spørre, men jeg trenger Camtasia Studio 8, men min rettssaken er over. Jeg har prøvd på mange måter, men vi gjorde det, og hvis du kunne vennligst hjelpe meg vil jeg være takknemlig.

  Kjøp den hvis utløpt, ikke gråte her, ikke at du ikke har lært nå nei, det er ikke lov å uoffisiell veiledning. Du må kjøpe denne programvaren, med mindre CamStudio alternative.

 7. Adrian kan du gjøre en tutorial på smartphon'ul Samsung Galaxy Ace S5830. takk

 8. hei, jeg la merke til at vinduer bo 8 litt svak på spill ... .testat. mest ettersøkte 2012, 7 beveger seg i perfekt seier ... jevnt i vinden ...... Jeg sacadeaza 8 som Bloody hell :)) st ...... forstår ikke ... for å være feil av vinduene 8 90 dager? ... .mer meninger vente ... kanskje og et svar :) bye

 9. Hva er poenget med medskyldige å sette gadgets ... Hun prøver å gi et dobbeltklikk på oppgavebehandling når du åpner skrivebordet selvfølgelig, for å se hva som skjer .. kanskje du vil bli overrasket over å se at allerede er en mini gadget vakrere mer forenklede enn å måtte bry å hente noe som var i windows 7: :)))) at det er en bedre stokk rundt vinduer 7 :: :))) er starten bar og startknapp og fedre TAT er Bini di ..

  • Adrian Pascu sa han

   Cristy:
   hei, jeg la merke til at vinduer bo 8 litt svak på degaming ... .testat. mest ettersøkte 2012, 7 beveger seg i perfekt seier ... jevnt i vinden ...... Jeg sacadeaza 8 som Bloody hell :)) st ...... forstår ikke ... for å være feil av vinduene 8 90 dager? ... .mer meninger vente ... kanskje og et svar :) bye

   Vel jeg fortsatt win8 så jeg er ikke sikker, men jeg vet for et kjøre ikke-kompatibel app, bruker win8 en innstilling for å fortelle ham så å lure de respektive app som går inn i en seier xp, vista, 7. Som standard hvis Settet kommer med SP1 webserver eller SP2 at du ikke kan sammenligne CUN win7, og jeg tror lure app, gjør det oppføre seg sånn OS

 10. Michael Pasat sa han

  Jeg installerte Windows 8 og er ulykkelig som Adobe Flash Player ikke fungerer i metro UI-grensesnitt, hvorfor kan ikke installere Nero, kan noen hjelpe meg?

 11. Adrian Pascu sa han

  Hvis du kunne lage en tutorial om snarveier i Windows 8 og om installering av applikasjoner som Yahoo Messenger på den offisielle nettsiden sier som ikke er kompatibel med win8. takk

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.