Hvordan installerer Opera Mobile på Windows - Video Tutorial

I dagens opplæringen vil vi lære sammen hvordan vi kan installere Opera Mobile på Windows. Hvem vet Opera Mobile nettleser er optimalisert for mobiltelefoner eller smarttelefoner. En svært populære nettleseren i verden av mobiltelefoner, trolig den mest brukte nettleseren på mobile enheter. I dagens opplæringen vil vi gå gjennom trinnene sammen for å installere denne versjonen av vår desktop nettleser.
Jeg anbefaler denne nettleseren versjon for de som har små stasjonære PC og ønsker å spare plass, eller for de som bruker netbooks eller bærbare datamaskiner.
Et hinder for denne versjonen er at vi ikke kan vise Flash-innhold på nettsteder som YouTube, men for de som har en Netbook liten og vil bare gjøre en e-postbekreftelse med en rask nettleser som ikke bruker mange ressurser selv anbefaler bruk denne nettleseren. Jeg tror noe viktig har vært nevnt så vennligst se videoen opplæringen sammen. Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
Enjoy!

MERK: Du kan bruke nettleseren i fullskjermmodus

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Takk veldig mye jeg trengte noe ... Jeg har en slank bærbar PC og arbeid som ikke kjøre hvis deschideammaim enn 6 -7 lnikuri

 2. Takk veldig mye jeg trengte noe ... Jeg har en slank bærbar PC og arbeid som ikke kjøre hvis deschideammaim enn 6 -7 lnikuri

 3. Jeg net meg dum unnskyldning deg

 4. Dumitrel sa han

  Veldig interessant opplæringen. Min bror og n95 Nokia bruker også Opera Mobile. Som du sa det er den mest stabile.

 5. NECUNOSCUTU sa han

  Jeg kan ikke komme på nettet selv når jeg installerte Android på PC kunne gå inn på nettet nam hvorfor?

 6. Hei. UTILITY IZArc Hva tror du? Jeg vet at er off-topic, men likevel hvis du kan for å lage en tutorial om IZArc. Takk for din tid og vente på svar. Farvel og en fin dag

 7. Hei, jeg snarest trenger .. vennligst ajutoru voustru mye. Jeg har en hard 320 20 gi sistemu ser med mindre. dc? hvordan kan jeg komme? eller hvilken programvare til folosec? noen råd er velkomne, takk!

  • Adrian admin sa han

   sklipy: Hei, jeg snarest trenger .. vennligst ajutoru voustru mye. Jeg har en hard 320da sistemu ser med 20 mindre. dc? hvordan kan jeg komme? eller hvilken programvare til folosec? noen råd er velkomne, takk!

   Kanskje de ikke er 20G partisjon (ikke allokert til en partisjon / unalocated plass) Høyreklikk på Min datamaskin, og klikk deretter Behandle i vinduet som åpner du gå til venstre på Diskbehandling og se om det du ser 20G. Du skulle ha representert som skillevegger bordet med et stykke av hard svart i eller under for å skrive unalocated plass. om det så betyr at plassen ikke er allokert til en partisjon, og derfor ser ikke vet

 8. Sergio2323 sa han

  Hei, jeg snarest trenger .. vennligst ajutoru voustru mye. Jeg har en hard 320 20 gi sistemu ser med mindre. dc? hvordan kan jeg komme? eller hvilken programvare til folosec? noen råd er velkomne, takk!

  Det er normalt å ha noen faste 320gb slik at de kommer i fabrica.Si jeg fortsatt virkelig hardt, men jeg bare 320gb 298gb!

 9. MS svar, så jeg prøvde. WinXP men gjenkjenner ikke hele 320! Jeg ønsker å si. ser bare hva han vil, jeg kjøpte 320 og som jeg sa er minus 20 gig. Badura kan ha eller kan ha nah vet du hva?! Jeg gjorde en iso img med softu presenterte i går gi deg uflaks å se toppmøtet :)) når du går inn i programmet ..nici ikke har tid til å velge de alternativene som kommer min windows! Så hva kan jeg si? :)) Jeg tror det har skjulte partisjoner? skal liksom skifter og 20 konsert, ikke sant? Jeg ser hvordan fikse etterhvert. ms mye hjelp!

 10. Hei folkens, super tutorial, men jeg hadde meg selv et spørsmål jeg vet det har ingenting å gjøre med opplæringen, men jeg sa til å spørre, jeg har en datamaskin på det en MSI P 965 NEO og et skjermkort fra LEADTEK, NVIDIA GEFORCE 7300 GS,

 11. Jeg i huset jeg har kjøpt nå 1 år et skjermkort fra ATI, HIS RADEON 4670, jeg trodde det var i stedet på NVIDIA tror du er den beste som jeg har fra ATI jeg ville være interessert og spesielt PTR-spill, jeg gjorde TOM maskinvare og sammenligne hvor det kom ut at ATI ville være bedre enn den andre, nå hva gjør du aveti.Multumesc!
  PS.imi beklager PTR jeg postet den første 2 comenturi men jeg tilfeldigvis inn ...

  • Adrian admin sa han

   Mihai: Jeg er i huset jeg har kjøpt nå 1 år et skjermkort fra ATI, HIS RADEON 4670, jeg trodde det var i stedet på NVIDIA tror du er den beste som jeg har fra ATI skal jeg bry meg og spesielt PTR-spill, jeg gjorde TOM maskinvare og sammenligne hvor det kom ut at ATI ville være bedre enn den andre, nå hva gjør du aveti.Multumesc! PS.imi beklager PTR jeg postet 2 comenturi men først jeg hadde tilfeldigvis inn ... sitere meg

   Samlet sett er TOM'S HARDWARE et godt sted å se. Du kan ta etter "fortalt" dem. Det gjør ikke vondt å sette kortet ditt for å se deg selv på huden din som de beveger seg, og om det er verdt. Du kan gjøre noen tester og 2 skjermkort. Vi har allerede en tutorial på hvordan å gjøre tester av tomme plater. Du teste begge styrene og se hvem som brakte høyere poengsum.
   Skriv opp i søkeboksen til høyre pa svart kant: Clock skjermkort med nTune enkle og testresultater med FurMark, trykk enter og du vil finne den opplæringen

   Jeg vil kanskje også like: Oppdater driver Nvidia skjermkort og overclok (her snakket om clock nVidia)
   Eller ATI Radeon HD 4830 skatt plate til en god pris (her har snakket om clock ATI)

   Vi vil gjerne gjøre tester på begge styrene med FurMark og la oss en kommentar med resultatene!

 12. ms, men jeg så etter deg som sier at du liker?

 13. og blekk noe som gjør en designer email hva det betyr?

 14. Jeg jobber med jeg gjorde jobben i mange år, kvinner gikk på jobb, gjør labben opera

 15. luciangl sa han

  Hvis vi snakker om smartphone.uri og optimaliserte nettlesere ville være godt å vite at i tillegg til mini opera som går emulert på Windows-operativsystemer, kan du også prøve bolt nettleser som tilbyr muligheten Se på videoer på youtube eller tilby muligheten UCWEB nedlasting av filer over grensen som er satt av tjenesten operatør Internet.Alle de kan emulere mini windows.opera var og er optimalisert komprimering internett trafikk og er bra for de som har små muligheter for trafikk per måned, eller ex 50MB 100MB etc.

 16. luciangl sa han

  eller kan testes direkte fra en nettleser her: http://www.opera.com/mobile/demo/

 17. poi og hvordan kan jeg installere på telefonen din?

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.